det är inte rätt att leva hälsosamt i sverige

jag ser det nya programmet me emma andersson på tv & just för tillfället pratar hon me en kille som är personlig tränare i los angeles. han sa just att LA är de hälsosammas mekka. där är det mer än okej att leva ett hälsosamt liv & så säger han att det i sverige inte är helt okej för en människa i sveriga att leva hälsosamt. nu har ju ordet hälsosamt väldigt många olika definitioner, tänker jag. hälsa handlar ju om så oerhört mycket mer än bara mat & träning, eller? jo, det tycker jag. det handlar om att ha ett gott förhållande till sej själv, att tycka om livet i allmänhet. att trivas. att njuta. att må bra. visst kan träning & mat bidra till en god hälsa, men det är inte allt. det är det inte.

dock kan jag känna som han säger, att det inte är rätt att leva hälsosamt här hemma. är man glad & berättar för folk över sin goda hälsa kan de lätt titta snett & undra va fan mitt problem är [även om många tycker det är härligt att höra]. sedan kan det blir så me träning & mat också. antingen äter man föör onyttigt, eller föör nyttigt. jag tror att vi ibland har en tendens att över-analysera andra människors vanor en del. exempelvis. jag har bestämt mej att sluta äta godis & annat skräp & tänker tacka nej till kakor, bakelser & liknande. genast får jag känslan av att folk tror att jag är besaatt. ett annat exempel. jag bestämmer mej för att springa en mil om dagen & folk tror att jag fått en knäpp.. eller att jag helt enkelt blivit sjuk.

visst är det viktigt att vi tar hand om & bryr oss om varandra, meeen, i slutändan är det bara du eller jag som tar beslutet, som tar kontrollen över våra egna liv. your job i you &

det är du som bestämmer din egen definition av hälsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91