det är när solen skiner

i hjärtat som livet blir varmt



sötisar. vilka dagar! & vilken kväll det blev igår. när jag kom hem efter en tio timmar lång arbetsdag relativt utmattad & bestämt mej för att någon dag faktiskt köpa en miller genuine draft & ge ölen en chans ringde linn & berätta att vi var uppskrivna på göstlistan till lilla helwfetet & att där skulle bjudas på öl under en timma. & gissa vad för öl? jo, miller. det här kunde jag helt enkelt inte missa & trots att jag dagen efter skulle upp klockan sex kom linn hit & vi drack lite vin & så. efter en stund gick vi upp till alexander [över mej bor han] & förfestade lite tillsammans me honom & hans oerhört trevliga vänner. vid elvatiden gick vi till lilla h & jag hade bestämt mej för att åtminstone stanna en timma. när timman var slagen var livet alldeles för bra för att gå ifrån det & somna. äh, tänkte jag. jag är ung & pallar stanna minst två timmar till & det gjorde jag. i morse var jag otroligt nog piggare än någon annan morgon, men visst skulle jag bli tröttare när jag anlände till jobbet. att jobba bland vin & öl & sprit & liknande är kanske inte den bästa kombinationen me bakfylla. tur att jag inte drack alltför mycket alkohol igår utan fakiskt höll mej till vatten.. åtminstone de två sista timmarna!



yes, precis så här heta är vi, linn & jag. om en liten liten stund ska jag faktiskt hem till henne & fredde på lite förfest. de ska ut till tylösand ikväll på fiesta. jag hade gärna vart ledig i morgon.. så jag kunnat åka me, men nu är läget inte sådant. tur i oturen att jag trivs så bra på jobbet ändå, annars hade det känts bittert.

i morgon ska jag äntligen få träffa familjen.. då jag åker till herrljunga direkt efter jobbet, lyxigt!

det känns som jag tar mina steg i kvicksand

its gonna hurt when it heals too

jag är inte på topp men det finns anledning till det. dock undrar jag om jag förnekat känslor jag haft inom mej ett bra tag & hur jag isåfall kunnat göra det. går det att förtränga känslor.. eller är det bara jag som just för tillfället känner mej som en person mitt itu som försöker hitta svar. vem är jag? vad behöver jag? vad vill jag?

det känns som jag tar mina steg i kvicksand

waking up with your lips

det var länge sedan för att vara mej nu. det är sol, det är härligt, det är livet. helgen var helt fantastisk & jag berättar mer om den & visar lie bilder senare idag alternativt i morgon. om en månad börjar skolan, jag längtar!

nu ska jag till linn & sola & ha det gött. efter det blir det träning!

är löpningen mitt kall?

jag var ute & sprang ikväll igen. lite för mörkt den här gången, vilket gjorde mej lite rädd så att jag sprang ännu snabbare, 22 minuter exakt visade stoppuret när jag kom in i mål. fy fan, nu går det ju hur bra som helst. såå underbart!

idag gick tiden hur fort som helst på jobbet.. jag hade tänkt titta på klockan vid en speciell tidpunkt & sedan tänkt att jag sprang under ungefär fem timmar.. så jag kunde tänka hur långt det verkligen är me ett marathon. hahah, ni kanske tycker jag är aningen besatt nu? vid löpningen? so be, i love running & thats is. jag mår bra, känner mej piggare än på länge & jag är sååå nööjd

sex & the city nuuu, jag längtar som fan till helgen!

fy fan vlken kick! 22.17

hallååååå

jag är helt extas nu. kom precis innanför dörren, men jag måste få berätta! jag sprang samma runda som härom dagen.. då prang jag på 24,98 & tyckt det var grymt.. idag sprang jag på 22.17!

fy fan vilken jävla kick! jag känner mej gryyym

something in your eyes

make me wanna loooose myself

jag är på strålande humör idag! visst är det helt antastiskt att känna så utan att det hänt någonting annorlunda.. bara känslar av att vara vid liv liksom. nu ska jag ut & springa.. göra slut på lite energi & sedan blir det middag me min söta kusin lotta, håkan & christian. gud vad kul det ska bli att ses!

guuuuud vad jag längtar till helgen, till jag får träffa mina sötaaaaaaa underbara vänner igen!

you are the one

det var me tunga steg jag klev upp ur sängen idag. inte för att jag mådde dåligt på något vis, eller för att jag inte ville gå till jobbet. det var bara så underbart att vakna upp & känna livet. Jag ville ligga kvar & njuta en lång stund. Jag är tjugotre år & för var dag som går tycker jag att livet blir vackrare, ljusare. Min underbara familj & mina fantastiska vänner är såklart en anledning till att jag känner så, men framför allt är det jag själv. Min inställning till livet.. till mej själv, till andra har förändrats & utvecklas något oerhört den senaste tiden. Jag har valt att leva ett liv som innefattar det jag vill & trivs me, utan att känna skam, måsten eller skuld. Vi har alla ett ansvar att se till att göra det som är allra bäst för oss själva. Så länge vi inte trivs kommer vi inte kunna få andra att trivas. & hur viktigt du & jag än tycker att det är att tillfredställa andra människors behov så är det i slutändan det vi gör för oss själva som speglar vad vi gör mot andra. en av de viktigaste vännerna du har är just du själv. Vi kan försöka förneka det, men om vi tittar djupt in i oss själva så förstår vi nog att det är så det måste & bör vara. Kom ihåg att det är du som formar ditt liv & att det du vill är det som är viktigast för just dej.  


vilken underbar dag

taack alla underbara vänner & VÄRLDENS allra bästa familj som gjort min dag så vacker. idag har varit en grymt fin dag & just nu lyssnar jag på john mayer & vet inte om jag önskar att en alldeles särskild skulle vart här.. kanske kramats lite. meeeen, jag vet inte vad jag ska säga eller vad jag vill & låter tiden utvisa

egentligen kanske jag vill allt, egentligen kanske jag vill ingening

sov sött & åter igen, TACK!

am i the definition of loneliness

så var den dagen nästan över & man skulle kunna säga att jag sovit hela dagen. det var välbehövligt. nu sitter jag här igen, alldeles ensam. men det gör inget, för mitt hjärta är så fyllt me vänner, så själv är jag då inte. men fysiskt sällskap är heller inte fel ;)

igår var bra, blev riktigt braaaa

eftersvettningarna efter min löprunda var inte nådiga när jag skulle göra ordning mej & jag fick ta mitt yttre me en nypa salt. lite snygg kände jag mej allt ändå. vid åtta-tiden gick jag över till mathilda där det dracks lite vin & pratades. vid tio vandrade vi vidare till mathildas systers vän på en liten förfest [i en sjukt fin lägenhet, vill ha!] men väl där var det iprincip dags att dra direkt. tylösand & leffes nästa. kön var lååång & när vi väl kom in på stället var det erhört mysigt & kul till en början, men vet inte om det är ett ställe att vara på när det först & främst är marin-festival & stekarna är alldeles för många & heller inte när det ösregnar. kändes som en stor fet marknad där många tyckte de var bättre än andra. blä, men sedan fick jag iaf använda mina snabba löpsteg litegrann för att se till att hinna me bussen till stan. inne i halmstad var vädret not so good either & vi bestämde oss för att gå hem till mej en sväng & ta ett glas vin. vi fastnade här & det slutade me att vi efter några timmar beslutade att inte gå ut. då öste regnet fortfarande ned. meeen, som ni kanske vet, när det regnar finns massa annat mysigt att göra & så fick det bli.

nu ska jag ut & gå en sväng.. försöka få tag på chrisitan & linda, vilka verkar vara onåbara!


all the street lights say nevermind

but i dont think i know what it is like to get over you

den här veckan har ägnat åt mej själv & i princip bara det. igår kändes det nästan som jag var den enda i mitt egna liv, men så vet jag att det inte är. idag är dags att först & främst ta på & knyta skorna. springa en sväng, duscha, äta, ta ett glas bellingham för att sedan göra ordning mej & gå över till mathilda. det blir vin, prat & möjligt att det även blir dans. min tanke är dock att jag skall känna mej relativt pigg i morgon & både gåtill gymmet & ut & springa. men det får vi se. idag skall det inte sjungas, inte skrikas. för hes är det sista jag vill bli.

igår spelade håkan hellström i halmstad & det var meningen att jag skulle haft sällsap me ett par, men slutade me att fallet int blev sådant. jag gick dit själv, men väl där träffade jag ett härligt gäng vänner, vilket gjorde mej oerhört festis, men inte. jobbidag innebar ingen fest igår. håkan var braa & vissa låtar ännu bättre. för en lång lång tid tycker jag är alldeles underbar. den spelades inte förrän på slutet, då jag var påväg att hämta min cykel vid station, som tur var hann jg tillbaka för att lyssna. sjukt bra, både text & musik. konserten var utomhus & jag måste säga att jag fick en jävla längtar tillbaka till london, till hyde park. nästan en sorlig längtan. när kommer jag få se john mayer igen, nääR?

camilla ringde idag & berättade att hon & robban köpt hund & sa att jag skulle få bli hans fadder! en liten retriever & ååååh, sååå söööt & jag längtar säkert näst intll lika mycket som camilla at få se den. gud vad mysigt! jag längtar efter camilla som satan. jag ska gå me på alla morgonpromenader, dressyr-lektioner.. allt jag kan & fåår!


vi är inte såna som i slutet får varann, det tror jag man redan vet

_____________________________

från where the light is

någon publiken: we love you so much
john mayer: i love you too

vilken dröm att få sådan respons


i could run for life

över en mil. en mil, tio kilometer, tiotusen meter

jag är sjukt nöjd. den första kilometern var inte härlig & jag kan helt ärligt säga att jag tänkte lägga ner & bara gå istället. jag kände mej tyngre & klumpigare än någonsin & jag trodde att jag helt plötsligt tappat allt. men så kom vändningen. jag bestämde mej för att springa vidare & efter ungefär ett halvt varv uppe på galgberget kändes det relativt bra & jag beslutade att jag skulle gå ett varv efter det första. när jag var ungefär hundra meter från "mållinjen" kände jag mej så jäkla taggad att jag tog ett varv till. när jag sedan kom mot mållinjen igen tänkte jag what the hell, jag tar ett ytterliggare. då kunde jag inte göra annat än le. en sådan stolthet.. & jag sträckte på mej & fortsatte springa. det var längesen jag sprang såhär långt nu & på en dag som denna trodde jag aldrig att jag skulle göra det. men det gjorde jag & men hjälp av min vilja & min beslutsamhet så kändes allt så enkelt. jag hade säkerligen kunnat springa minst ett varv till, men när jag på tredje varvet fick upp lite av chokladen jag tidigare ätit bestämde jag att de nu fick vara bra. att jag nu skulle vara nöjd & glad överdet jag åstadkommit. & om jag är. såhär i efterhand känner jag mej nästan starkare än någonsin & nu vet jag me hundra procent säkerhet att jag i maj nästa år kommer att klara göteborgsvarvet & jag är desstom säker på att håller jag motivation, träning & kärlek för det så kommer jag klara marathon om två år.

nu är jag mer säker än någonsin


tiden

jag sprang utan att ta tid till galgberget [ungefär en kilometer]. väl uppe sprang jag alltså tre varv á tre kilometer på 54.58, vilket jag tycker är en oerhört bra tid för att inte ha tränat särskilt mycket. åååh, så kuul att jag äntligen känner mej nöjd! nu ska jag bara keep it up & inte köra alltför hårt. den här gången vill jag inte tappa gnistan.

vinerna

här kommer lite tankar & smak kring vinerna vi fick prova idag

petit chablis som jag tidigare skrivit hade jag oerhört höga förväntningar på detta vin & yes, det var riktigt gott! ett torrt, mycket friskt & fruktigt vin, vilket passar som apertif eller till fisk & skaldjur. personligen hade jag mycket väl kunnat tänka mej att dricka det till vad som helst, men det är ju min smaaak.



côtes du rhone det här vinet var, enligt mej, ett helt okej vin. fylligt, ganska kryddigt, men dock lite för strävt för min smak. ett vin jag säkerligen skulle tycka bättre om tillsammans me en måltid.

bourgogne hautes côtes de nuits det här vinet var överraskande gott! vanligtvis brukar jag inte direkt fastna för ett rött vin, utan brukar få ge det ett par glas eller ett par gånger innan jag tycker om det, men det här, mmm! inte alls strävt, lite mindre fyllighet, vilket många kanske tror gör att vinet inte blir alls lika gott. tyvärtom skulle jag vilja påstå. iaf vad gäller just den här. detta var helt klart ett av de godaste röda viner jag smakat & jag kommer definitivt köpa det någon gång.


nej, nu tar vi lite vinprovning

glömde ju berätta

min arbetsdag slutade riktigt bra.. vinprovning! äntligen fick jag testa mitt petit chablis som jag haft såå höga förväntningar på & mm mm mmm, så gott! ett torrt, mycket friskt & fruktigt vin som jag gärna skulle ta ett glas av bara sådär eller också till lite räkor & nybakat bröd. mums!

de andra två vi testade var röda.

för tillfället kan jag verkligen inte minnas vad de heter men det var ett av dem som var sååå gott. så fort jag tagit reda på vad de heter så kommer jag att skriva om dem. petit chablis & det ena röda skall jag helt klart köpa någon gång.. det röda var snäppet dyrare, men vid något speciellt tillfälle så blir det utmärkt, längtar redan. hahah.

[för att undvika missförstånd: när vi har vinprovning under arbetstid sväljer vi självklart inte vinerna, utan blir, tråkigt nog, tvungna att spotta ut, bara så ni vet]

& så skulle jag vilja ge lite dagens ros

vilken underbar start på dagen, beröm av chefen. duktiga är vi, så duktiga. :)

helt bokstavligt talat.. jag satt här me tvn på & undrade varför det var en massa repriser på tv.. klockan är ju typ sjuu & det här programmet gick ju i går samma tid..  det är dags för mej att komma ner på jorden & lugna ner mej tror jag. jag har inte ens koll på tiden. inte konstigt att min kropp inte fungerar som den ska. mer specifik skall jag inte bli, för då kanske någon manlig läsare tar illa upp. what do i know?

hur mår ni idag?

jag mår bra! är frisk nu tror jag. fortfarande trött men tror det beror på att jag inte tränat regelbundet det senaste. dessutom har jag precis ätit massa choklad. mums, men ack.. yeah.

ikväll blir det träning! jag har haft träningsvärk som fasen i mia ben sedan bodypump, men ikväll blir det sannolikt dubbelpass. får se! nu är det dags att fylla på me lite mat & en massa massa vatten. idag är jag gladare!

först, skulle jag kunna få ett par kilo av din solbränna?

aaah, jag fick den kommentaren idag. hahah, jag som känner mej såå blek. mannen frågade om jag precis börjat jobba eftersom det såg ut som jag varit utomlands hela sommaren. yeah right. men tack!

jag är så hungrig! ska göra lite ugnsbakade grönsaker.. kanske äta lite kyckling & massa gräddfil till. jag vet inte om jag orkar träna idag.. känner för att springa, men har mått sådär hela dagen & jag vill bli frisk nu. idag har jag helt ärligt knt mej helt väck. febrig. sova tidigt ikväll kanske? jo tack, tåget går klockan sju i morgon bitti.

men faktum kvarstår.. jag är tränings-sugen!


skulle jag kunna få se legitimation också?

jo tack. trettiofem bast & mäkta irriterad över min fråga. suck, ta det som en komplimang människa. åter igen, killar! & ååh, vad är det me folk som röker i motionsspår? tacka gud för att jag minns klaga över det just nu!

skärp er för fan
!

hold your own know your name & go your own way

har just ätit tacos.. hahha, det händer inte alltför sällan. tittar på big shots inkluderande heta män & pratar me camilla på msn. jag saknar dej min vän! love yooooou. nästa helg får jag äntligen träffa henne igen, detsamma gäller joanna, linn, mathilda & hela drösen. gud vad det ska bli härligt. då ska jag ha minifest för att fira allt gott livet för me sej för var år vi blir äldre. visst kan det kännas trist att bli äldre, men hello? det är en del av livet, so deal with it.

nu ska jag gå & lägga mej & se so you think you can dance. pusss mina vänner!

saturday night pictures





sjukt rolig helg, tack alla! nu; film & sovdags. sov sött alla goingar!

ernst inspirerar

undret är inte att flyga eller att gå på vatten. undret är att vandra på jorden.

minns inte vem ernst sa att det var som sagt det, men så sant det är. tack ernst. du är nu officiellt en viktig person i mitt liv, grattis!

minns ni att jag tidigare skrev ett inlägg om hur min träningsmotivation börjar komma tillbaka? inte nog me att jag ju tog en löprunda i dag blev det ikväll ett pass bodypump.. & dessutom ingen måndagsklubb. jag känner mej nöjd. ännu mer nöjd över att jag själv tyckte jag såg rätt snygg ut i speglarna på gymmet. det händer inte varje dag, särskilt inte efter några veckors slarv me både det ena & det andra. men som sagt, målet är en skärpning. som såå många gånger förr. skillnaden är att jag känner mej mer motiverad än nånsin. särskilt till det där me marathon.

men det där me snyggheten i speglarna. fan vilken underbar känsla.. jag var nästan rädd för att gå till gymmet för jag tänkte att jag var så ur form. men faktum är att jag kände mej starkare i både ben & biceps.. triceps & bröst idag. hur grymt är det inte. åååh, när styrkan var slut & stretchen inleddes kunde jag inte göra annat än le.

nu är det dags för en lång dusch, lite städning & sedan tvätta.
i morgon är det tillbaka till job som gäller. håll tummarna att min röst är bättre då!

the beauty of life

det är en känsla som varit på besök för en alltför lång tid nu
den dag jag förstår kanske ni är de första som får veta


http://www.youtube.com/watch?v=7Qpn7XQil8A


i heart you


tackar vet jag träning!

jag kan nu stoltsera me att jag sprungit fem kilometer på en minut kortare tid än härom dagen. detta gjorde jag trots att jag slarvade & åt godis istället för frukost plus att jag just ätit lunch innan rundan. jag är stolt!

dock vet jag inte hur bra tiden är.. 23.23 på fem kilometer är troligtvis inte något grymt resultat, men vet ni, bättre ska det bli. det är en sak som är säker. tilläggas skall ju att det inte var en alltför nyttig helg & det att det borde spökat & visat sämre resultat men icke. tänk då hur bra jag kommer bli när jag minskat på godis & alkohol & istället äter mer mat, tränar regelbundet, dricker mer vatten & sover betydligt mer. jävlar, nu vaknas bättre results!


några mål den här veckan

fyra löprundor á fem kilometer
tre styrketräningspass
mer mat, mindre godis
mer vatten, mindre alkohol


& jag bryter ihop

det är få tekniska saker som fungerar för mej.. för att vara extra bitter ska ni nu få ta del av vad som exakt gått sönder det senaste året

under en månad i höstas pajade.. det var då allt började

min dator
in nya mobiltelefon
stereon
alla kanaler i min tv försvann helt plötsligt

ja lämnade in datorn.. blev bra. lämnade in telefonen.. & den gick sönder igen

min ipod.. [inte den nya!]
mobilen en gång till
nu, virus i datorn
& min kamera börjar bli sliten

jag vill inte påverkas av detta över huvud taget, men nu pallar jag inte mer!
nu ska jag ut & springa tårarna ur mej till john mayer & blääääääää, jag hatar TEKNIK!

när jag ändå är igång.. jag fortfarande sjukt hes & jag trivs inte alls me det. jag funderar på att lägga ner alkohlen me tanke på att det är efter att jag varit berusad som jag alltid blir hes.. förrutom när jag är förkyld också då.. & det är jag väl nu me. antar jag.. jag vill att det ska bli september, jag saknar mina vänner & jag saknar skolan!

i would love an omstart

memories not to waste

min dator har fått lite av en knäpp. tror att ett virus har tagit över & det oroar mej. därför ska jag nu använda mina allra sista pengarden här månaden till at gå & köpa skivor så jag kanbränna över mina bilder. vore förjävligt rent ut sagt om de försvann.

på tal om bilder så skulle jag så gärna vilja ha en systemkamera. min välanvända kamera verkar lite ledsen & sjuk så jag funderar på om det är ett tecken. jag vet vad jag ska önska mej i julklapp. ett bidrag till en systemkamera.

jag skulle dö om jag såg dej där

klockan är fem & trettio
det är en morgon av sol

jag sitter på en bänk

vacka liv, vackra vackra liv

nynnar

wherever i go whatever i do
i wonder where i am in my relationship to you

jag låter dej gå förbi
utan att titta
utan att säga ett ord

i could burn up in your atmosphere

därför skall jag sluta
sluta upp me att befinna mej där

där du är

i would die if i saw you there,
i would die if i did not see you there

det är utan att fälla en tår jag släpper dej
& det är utan en sömnlös natt som jag tänker
på hur allt kunde varit

men det är dags nu

vackra liv, vackra vackra liv


i dont need a doctor.. or do i?

jag sitter & dricker en kopp te. jag är sjukt hes & riktigt nervös att min röst inte skall komma tillbaka till jag ska jobba i morgon. tur för mej att ja är ledi idag iaf. den här dagen skall jag helt enkelt ägna åt bara mej själv & det skall drickas te, promeneras & ta det lugnt. tänkte eventuellt å ut & springa, men är lite orolig att rösten blir ännu sämre. hade även tänkt plugga [!!] lite. har, tråkigt nog, ett par tentor i augusti som jag ligger efter me, men kan säga såhär; nu när jag är säker på vad jag ska göra ihöst blir det lättare att motivera mej till att avsluta lärarstudierna [för nu] på ett bra sätt. jag ska banne mej kunna allt.

hur mår ni? jag mår bra, förrutom det här me rösten då. sen känner ja mej rätt slapp.. men min motivation till träning har kommit tillbaka & för första gngen på flera veckor är jag riktigt sugen på att träna igen. skönt! var lite orolig att den aldrig skulle komma tillbaka, den där känslan. men nu är den här igen. hur bra som helst!

tillbaka till mitt te. pussss

trevligt att råkas igen

det var längesen nu. men jag har haft en sjukt bra helg me kanske nåt glas vin för mycket för vad min kropp behöver & kanske lite för mycket sång på after beachen på tylösand för vad min röst pallar. men så är det & ibland [rätt ofta] måste man helt enkelt push the limits. mm, anna var här i helgen. kom i fredags vid sju-tiden & några timmar senare kom linn hit & vi gick senare ner till en förfest, närmare bestämt michales förfest. senare under kvällen gick vi till mårtensons & dansade ruset ur oss & hade hur kul som helst. där stötte man ju på [tolka som ni vill] endel trevliga personer.

lördag morgon & vi känner oss lite trötta efter nattens bravader. men det hindrade inte oss från att bege os till östras & köpa nybakat bröd & käka en god frukost som vi alltid gör. när vi gjort det var det meningen att vi skulle dragit till båstad & satt oss spana på stekarna som det osar om & tagit ett glas rosé. tågtiderna var knappa & vi insåg att vi just misst ett tåg. vi ändrade planerna & drog ut till tylösand istället. först några timmars solning tillsammans me ett härligt gäng herrljunga-bor för att sedan dansa vidare till after beach. såå nice & såå kul. på bussen tillbaka till halmstad var festen i full gång då vi träffade ett möhippa-gäng. hur kul som helst & vi skrattade mest hela vägen hem. väl hemma gjorde vi oss i ordning & sedan var festen igång. anton & några vänner till honom kom hem till mej & sedan ramlade det in mycket trevliga människor här. min andra bror, christian & hans flickvän linda bland annat. & oj så kul det blev.. oj oj lilla helfwetet väntade & vilken kväll det blev. succé.

idag är jag hes & sedan anna åkte vid fyra-tiden har jag inte sagt ett ord. perfekt att de har självscanning me egen utcheckning på ica. särskilt på en dag som denna. tack!

nu är det dags för mej att sova. jag har laddat min ipod me massa bra musik så i morgon blir det morgonpromenad & jogging. eventuellt bodypump, men det beror på väder & massa sånt. det enda jag vet är att träningen r någonting jag vill ta tag i nu. jag känner mej inte alls i form, varken fysiskt eller mentalt utan träning. så har det alltid varit, så är det & så kommer det alltid att vara.

sov sött!

i wonder where i am in my relationship to you



jag drömde en oförskämt fin dröm som verkligen lever upp till en dröms definition. jag träffade john mayer. & så hörde jag me honom om det var okej att någon kunde ta en bild på oss tillsammans. & visst var det det. han kramade om mej & det kändes varmt, tryggt. efter en stund kändes det som vi var vänner & hade känt varandra riktigt länge & han frågade mej om jag ville hänga me på en konsert.. & vara backstage & så. självklart svarade jag & han höll om mej huur länge som helst. hahha, vi drev me alla papparazzis & kramades & sånt för att de skulle tro att vi var ett par, vilket fallet inte var. jävlar vad ledsen jag blev när jag i drömmen kom på att allt det var var en dröm. ännu mer besviken blev jag när jag vaknade.

på jobbet låg en veckans NU framme & gissa vem om prydde omslaget om inte självaste guden, john mayer. thank you loord.

tillbaka till verkligheten. igår var hur mysigt som helst. linn & jag hade lite vin-picknick, där dan också joinade oss efter en lite stund. någon timma efter började det regna lite smått & vi beslutade oss för att gå upp till dan & laga lite mat. det stod dan för & gott blev det! kyckliggryta me paprika & ris, mums & tack dan!

mamma, pappa, carolina & caesar var ju här härom dagen också. & om det var härligt att se dem. om. de mötte upp mej i båstad i onsdag så strosade vi omkring där ett par timmar.. åt lite mat, tittade på folk & bara hade det himla härligt. på kvällen träffade vi christian, linda & lindas syster & mamma över en bit mat. italiensk buffe. mm mm mmm. tack för ett par underbara dagar.

glömde jag något? JA! nu är jag ledig fredag [har jobbat idag.. meeen] & lördag & söndag & måndag! nästan lite semester kan man kalla det & vet ni. anna kommer hit! igen! hur bra har jag det egentligen? som jag tidigare sagt, hur bra som helst. anton kommer ju hit me sina vänner också. vilken helg!

glömt någonting annat? JA! dan har gjort en skiva åt meej. nu ska jag springa & hämta den.

någonting annat? JA! jag kom ju in på biomedicin & ooooh det tåls att skriva igen, hur jävla glad jag är!

någonting ytterliggare? JA! mitt jobb på systembolaget går hur bra som helst & jag tycker om mina kollegor så sjukt mycket. & det sägs att vi är välkomna nästa sommar igen. som sagt, GLAD!

jag är lika me biomedicin

jag kom in på biomedicin & nu är jag bara lycklig.

men titta så söt den här videon ääär! sov sött sen!


morning writing

waking up without the sun in my face
& i know, this day could come to be a race
then the blue sky appears & the sun shines on me
it is a beautiful morning & i am feeling free

något innan drömmarna tar vid

jag ska alldeles strax gå & lägga mej, faktiskt!

först tänkte jag skriva upp lite mål för den här veckan

tre löprundor á 5 km
mer sömn
finna känslan igen

sov sött!

take me back where i belong

ta mej tillbaka till en känsla jag känner igen
& aldrig kommer att glömma



ord

jag är så trött
att skriva utan
att finna ord

jag är trött på
att söka utan
att råka på

ord gör ont
ord smeker

någon sa
att det är bättre
att vara två


två, som i ett

ord talas
slängs ut

ord har många
betydelser
olika form

beroende på
hur vi uttalar
betonar

att älska
att hata

ord gör ont
ord smeker

im gonna fall for you

har precis tittat på filmen som just avslutades på femman. mamma vid sexton & fy fan vilken bra film! måååånga tårar som har gråtits här kan jag säga. gud så fin film, hur bra som helst.

i morgon är det jobb igen. tennisveckan i båstad inleds & det kommer vara mycket folk dääär. den här veckan kommer mamma & pappa & kanske carolina neeer. caesar följer såklart mee & ååh, som jag längtar efter dem. ska bli mysigt att umgås & träffa min underbara familj igen. anton kommer troligtvis ner me lite vänner i helgen & christian bor ju här. så den här veckan har jag kanske turen att träffa alla. dessutom kommer anna [& kanske emma?] ner över helgen också. & kanske joanna också.. & så kommer linn tillbaka till halmstad i morgon.. vilken lyckost jag äär!

nu ska jag duscha, borsta tänderna & sova. den här veckan är sömn mitt mission.

im gonna fall for you,
älskade löpning

när huvudvärken tar över

blää, jag hatar huvudvärk & jag som trodde att jag lyckats klara mej från den. men icke.

igår kväll var riktigt kul. men det blev mycket vin.. eller kanske inte mer än vanligt.. men lite vitt, lite rött & lite rosé. när man blandar på det viset så är det nog lite huvudvärk man får räkna me, det var ingenting jag tänkte på igår. vi var hemma hos mej & tiden gick hur fort som helst & vid halv ett [?] var det dags att gå en sväng förbi cafeet. såå mysigt däär. för min del blev det en sväng in på både mårtenson & lilla helwetet också. hahha, dock tyckte jag inte där var så mycket roligt folk. men kommer man in gratis ska man inte klaga. bra grejer!

nu måste jag städa, äta, duscha & gå ut & gå, puss pussss

vinprovning


kom precis hem från en dag på jobbet. tiden gick riktigt fort idag..
& pengar är ju aldrig fel! ikväll ska jag ha lite fest me kollegorna
här hos mej. vi ska ha vinprovning & vi ska köra lite lära-känna lekar..
hmm, som jag har aldrig? hahah. maybe not. riktigt spänd på vad
folk kommer ha me sej för vin. mm, ska bli mysigt att ses!

om en liten stund ska emma & jag gå handla lite plock inför kvällen.
antingen blir det snittar me olika innehåll eller också nachos me
massa alternativa röror. gott ska det bli iaf. nu ska jag fixa ordning här
hemma så det är fiint tills alla kommer.

ha en fin eftermiddag & kväll


things will be hard at times

& jag känner att det har vänt nu, ljuset

& alla ljuva ord, toner & visor jag tidigare mådde bra av att lyssna till verkar ha gjort detsamma. vänt. det är visst så där me allt, att trots om motivation & vilja finns säger kroppen & kanske främst själen i det här fallet ifrån ibland. & hur gärna jag än önskar att jag kunde säga att jag känner mej fylld av lycka så kan jag inte göra det. inatt känner jag mej tom, ensam. jag vet inte riktigt vad det har att göra me men jag antar & vill tro att det är en del av livet. att det ska dala även när man känner sej på topp. ofta är det kanske i dalarna vi minns vad som behövs göras för att klättra upp igen. & för var gång vi gör det, klarar oss, så lär vi oss någonting nytt & blir starkare.

its the nighttime baby, dont let go of my love

& det är nu vi måste berätta för oss själva, för varandra, hur starkt det är att kunna tänka som vi gör

are we able to want things too much?

jag vill så mycket, endel saker lite för mycket tror jag, som träningen.

jag vill börja springa ordentligt, mycket, varje dag.. men sen säger min kropp ifrån & då måste man lyssna. jag har egentligen motivation & vilja, men ändå är det någonting som fattas [kanske energi..  näring, vitaminer, vatten, för mycket socker istället för mat.. för lite sömn?]

träningsmässigt skulle jag vilja

gå & lägga mej & sova fler timmar än jag gör [för att orka mer]
ta powerwalks innan frukost igen
springa milen på under timman & göra det några gånger per vecka
styrketräna på ett riktigt & bra sätt
dricka mer vatten
äta en balanserad kost

det är mycket jag vill, men kommer viljan någonsin att räcka till?



thinking back



beautiful british colombia

so shine the light on all of your friends

nu ska jag ta en lång promenad i solskenet. först skall ipoden laddas me den goa skivan anna & jag & en rad andra dansat till i säkert timmar. sjukt bra skiva!

kanske blir en liten sväng in på ica.. också

nu är det bevisat

jag tål inte glass.

vet ni hur jag kan veta det så väl? jo, för jag åt just några skedar & nu har jag svinigt ont i magen, trist! men men, sånt är livet. tur att det finns så mycket annat gott, glassen lägger jag dock på hyllan nu. jag pallar inte mer magont. detsamma gäller väl mjölk.. fil.. yoghurt.. ja, all laktos helt enkelt. dock verkar det var okej me lite creme fraige till maten, så det blir det till min lax & potatis nuu. mums!

jag har köpt vin. zonnebloem blev det. ett torrt vitt sauvignon blanc & bara för jag blivit ett riktigt vin-freak så skall jag senare göra en recension på vinet för er. så fort jag provar nåt nytt. coolt va!? jag har så fiffiga ideer för mej. denna flaska kommer jag dock inte avnjuta idag, utan den får vänta ända till i morgon.. [kanske]

nu måste jag ätaaa!

my baby is back

min nya ipod är redan här! sitter & installerar det senaste itunes & samtidigt laddar jag ipoden. om någon timma är det bara att gå ner på stan me musik i öronen igen, underbart! efter det ska jag nog gå & springa en stund. kom ett mejl angående ett lopp antingen 10 eller 5 kilometers sträckor & jag tror bestämt jag ska anmäla mej. starten är den 31 augusti & känner jag mej själv rätt blir jag oerhört peppad att ha någonting att träna inför. det var faktiskt ett jäkla tag sen jag sprang ett lopp!

vilken dag förresten! började me jobb mellan 8-14 & vet ni, jag fick äran att välja ut ett vin som jag tycker verkar gott som vi ska ha me på en vinprovning snart. grymt hedrad kände jag mej när chefen sa det, hahah. självklart valde jag det där jag pratade om härom dagen. petit chablis. mm, ser riktigt friskt & härligt ut & så är det mycket populärt också.

efter jobbet såg jag att jag fått ett sms från cdon & där stod att mitt paket hade levererats & att det nu fanns att hämta. jag var tvungen att springa till tåget & hoppa på det. bra att jag gjorde det, för där i den där lilla butiken låg minsann mitt lilla brev me min sötis inuti & bara väntade. på väg till tåget hade jag riktigt flyyt. chiquita bjöd på sina nya fruktsmoothies & jag började känna mej riktigt hungrig så de satt riktigt bra, tack chiquita!

såå, har ni en fin dag? [jag förväntar mej väl inget svar då, suck!]

who did you think i was?

okey, jag ser på dvdn nu. den som skulle göra mitt liv lite ljusare, den som skulle fylla en del av det där tomrummet som lämnades kvar inom mej när john mayer steg bort från scen i london & när jag gick me långsamma steg bort ifrån min plats där jag bara några minuter tidigare hade stått några få meter från honom.

den gjorde det

den är helt jävla fantastisk. samtidigt som den ger en lite jobbig längtan tillbaka till de där minutrarna så fylls jag me fina känslor & härliga tankar & det på nytt. men såklart jag läntar efter att få se honom live igen, det kan ingen som sett honom en gång inte göra, för faktum är att

han är
bra



& han blir bara bättre & bättre

all i really wanna do is love you

tobias skickade ett radioprogram till mej en dag. ett som mia törnblom gjort. hon är braaa. tar orden ur min munn & hon har helt rätt i att när man letar efter någon att dela ditt liv me finner man inte personen. jag vill hitta den personen någon dag, men jag vill inte leta. jag vill vara sjäälv ett tag. tänk vad mycket vi kan göra som singlar. ett förhållande begränsar något fruktansvärt, iaf ett där man har helt olika viljor & drömmar. fast sen kan det ju vara helt fantastiskt också.. att dela sina drömmar, att offra för varandra, att umgås me den man älskar.. att uppleva, resa, dela, kramas, pussas, dricka vin, picknick. men oj nu ramla jag ner igen. jag tycker faktiskt att det är helt fantastiskt att vara tillsammans me någon.

men jag vet, att så länge jag letar så kommer jag inte finna.. & som mina närmsta vet så har jag en tendens att inte sluta leta. jag har så mycekt förväntningar.. drömmar, viljor.. & yeah, thats life. jag kommer troligtvis inte finna den där mannen på många många år. om ens någonsin

men jag är inte bitter

we're gonna run miles together you & i

sa jag att min ipod är beställd förresten? jag längtar så mycket efter den & vi ska springa & gå & uppleva så mycket tillsammans. det borde inte dröja alltför länge innan den är här.. idag fick jag nämligen min dvd & skivorna som jag beställde i förrgår! efter det här har jag dock köpstopp. men det här är livsnödvändiga saker som jag vet att jag köpt förr eller senare iaf. nu ska jag spara. det ska jag, kim. dont you worry.

idag var helt fantastiskt i båstad & i morgon efter jobbet ska jag stanna där & steka ett tag tror jag. annars blir det så segt om jag ska hem, äta, packa väskan & så vidare. beachen direkt efter jobbet helt enkelt. hundra meter bort, kan man klaga? neej. dock hade det ju vart härligt me ipoden. den kanske kommer i morgon & därför borde jag egentligen åka hem så fort som möjligt & kolla. hahah, kanske åker me tåget direkt istället. hahah.

lyssnar på colbie caillat & ooj vad jag vill åka på en av john mayers konserter i usa där colbie medverkar. typiskt!

nej, på beordran så är det nog bäst jag hör av mej till den där goingeeen

det är inte rätt att leva hälsosamt i sverige

jag ser det nya programmet me emma andersson på tv & just för tillfället pratar hon me en kille som är personlig tränare i los angeles. han sa just att LA är de hälsosammas mekka. där är det mer än okej att leva ett hälsosamt liv & så säger han att det i sverige inte är helt okej för en människa i sveriga att leva hälsosamt. nu har ju ordet hälsosamt väldigt många olika definitioner, tänker jag. hälsa handlar ju om så oerhört mycket mer än bara mat & träning, eller? jo, det tycker jag. det handlar om att ha ett gott förhållande till sej själv, att tycka om livet i allmänhet. att trivas. att njuta. att må bra. visst kan träning & mat bidra till en god hälsa, men det är inte allt. det är det inte.

dock kan jag känna som han säger, att det inte är rätt att leva hälsosamt här hemma. är man glad & berättar för folk över sin goda hälsa kan de lätt titta snett & undra va fan mitt problem är [även om många tycker det är härligt att höra]. sedan kan det blir så me träning & mat också. antingen äter man föör onyttigt, eller föör nyttigt. jag tror att vi ibland har en tendens att över-analysera andra människors vanor en del. exempelvis. jag har bestämt mej att sluta äta godis & annat skräp & tänker tacka nej till kakor, bakelser & liknande. genast får jag känslan av att folk tror att jag är besaatt. ett annat exempel. jag bestämmer mej för att springa en mil om dagen & folk tror att jag fått en knäpp.. eller att jag helt enkelt blivit sjuk.

visst är det viktigt att vi tar hand om & bryr oss om varandra, meeen, i slutändan är det bara du eller jag som tar beslutet, som tar kontrollen över våra egna liv. your job i you &

det är du som bestämmer din egen definition av hälsa

it warms the inside like it should

tack mej själv för att jag är så uthärdig & envis, jag hittade den!

sjukt bra låååååt


sju knäckemackor senare

så är jag knappt mätt! sju stycken, kan man äta så många utan att må dåligt över det? hahah. uppenbarligen!

jag trodde jag skulle jobba mellan 8-14 i morgon, men icke. det var på fredag jag skulle jobba så & i morgon är det det senare passet. typiskt, jag som tänkt ta me mej bikini & stanna i båstad & sola bland alla stekare i morgon för att senare dra till leffes på tylösand under kvällen me tanke på att jag trodde jag skulle börja sent på fredag. nu får jag nog ställa in min medverkan i morgon eller också åka dit en liten sväng åtminstone. jag har ju busskort! :)

ikväll var hur mysigt som helst. lite kubb & lite sitta & ha det härligt. hoppas detta väder håller i sej, men gör det inte det är jag bara nöjd me de få dagar vi fått & kommer att få. det jag är mest nöjd me är att den där spåmannen som linn pratade om som spått att sommaren var slut hade fel. hur gött är inte det!?

nu ska jag börja göra ordning mej för att sova. jag ska somna innan tolv idag, ligga i sängen vid elva. det är bestämt!

frukt versus skräp



vilken dag! & jag har äntligen gjort det jag sagt att jag ska göra i flera månader. jag har handlat frukt på stora torg i halmstad. hur mysigt som helst & minst lika gott. mums! me hjälp av det här fruktfatet blir det inga problem att hålla sej borta från godiset! känner mej laddad som fan!

idag har jag haft en härlig dag. solen skiner & det är varmt & då finns det inget att klaga på. jag började dagen me en omelett & fortsatte någon timma senare me en joggngtur kominerat me powerwalk. supeerskönt! sedan blev jag bjuden upp till linn på lunch & gud så gott det var. kyckling me rotfrukter, good job linn! sedan var det dags att tvätta & under tiden som jag väntade på den var jag en sväng på stan, fixade lite grejer, tittade in på systembolaget för att bara titta på lite viner & sedan handlade jag frukt!

nu ska jag alldeles strax träffa mathilda på gården. brännboll eller kubb på gång. mysigt!

ps. ipod beställd, snart är den min!

eventuell beställning

jag tror jag skall. dock vil jag ju spara pengar!


jag har ett litet ynka problem

jag kan inte bestämma mej om jag ska beställa en ipod eller inte. vad tycker ni?
vi vet ju att jag förr eller senare, rätt snart kommer beställa en iaf. på cdon kostar ipod nano [bara?] 1199 kr.

vilka problem, suck

i know i know its good

åh, jag bara ryser & ser fram emot att få se honom snart igen



i did give you a warning

you are the guide & the way of my world


jag tänker såhär

att den här låten är annas & min. fy fan vad jag längtar efter dej min going!



den gör mej alldeles sprudlande glad & jag vill bara upp & dansa & sjunga

live in Los Angeles



nu är den beställd!

dags för lite träning

jag är sockerbeoende

i helgen ska jag ha lite "arbets-fest" här. ska bli kul att umgås me kollegorna även utanför jobbet, särskilt me tanke på att alla är supertrevliga! nu är xide raspberry blossom reklamen på tv & den har jag vart sugen på hela dagen. dock har jag framför allt varit sugen på vin, vitt vin. petit chablis tycker jag verkar hur god som helst. även mulderbosch rosé låter riktigt fint. något vintips inför helgen?

jag skulle skippat godiset & tagit ett glas vin. nu har jag ett val. det får ni inte veta någonting om. men väljer jag rätt & kan hålla det så kanske jag berättar. [det verkar inne på hemligheter på bloggar nu förtiden så kände att jag var tvungen]

nu vill jag ha tacos!