butterflies in my stomach

"Butterflies in the stomach is a medical condition characterized by the physical sensation of a "fluttery" or "tickling" (hence butterflies) feeling in the stomach. This sensation can be a physical sensation related to the body's fight or flight response or it can be an ineffable experience related to the psychology of love. Some believe that this is caused by the release of epinephrine, or adrenaline when one is nervous, pulling blood away from the stomach and sending it to the muscles. This reduced blood flow, in turn, causes the stomach to temporarily shut down, and possibly the reason for reduced appetite during love sickness" [wikipedia, såklart]

nu är jag lite nervös. tenta tenta tenta. den börjar klockan två & denna väntan gör mej bara mer & mer nervös. det känns som jag har bra koll på det mesta, men man vet aldrig. sitter & lyssnar på massa underbar musik för att få ner nerverna lite. för att lugna mej. hittade för ett tag sen en till sida där man kan lyssna på musik. man fyller i en artist man tycker om & så spelas den musiken blandad me en massa andra relaterade artister i samma genre.

www.jango.com [http://www.jango.com/music/Ray+LaMontagne?l=0]

nej, dags att plugga någon timma till. aaah, thailand om tre veckor snart också.

jag har mycket att ha fjärilar i magen för. kanske en & annan sak till, till & me.

i will shelter you

det svarar inte
hjärtat

den svarar inte
hjärnan

men jag vet
jag vet hur det är

hur det står till

där finns ett glapp
mellan oss

en mur






som choklad för mina älskade öron

jag skulle sätta mej ner & plugga lite ikväll, men så fann jag denna fantastiska musiker





ray lamontagne


underbart!!

misses lista?

fyra tecken på att du är kär

sjunger me i en gammal lisa nilsson låt
dissar björn gustavsson
du måste alltid vara först på telefon när den ringer
brasiliansk vaaaax


hopp, så mycket för den känslan


nu ska jag plugga & tvätta, hurra!

ill walk through the fire, if this is what it takes

to take me even higher

från & me denna vecka någon gång skall jag förändra endel. jag har bestämt mej för att göra ett par ändringar i min vardag i hopp om att må ännu lite bättre.

annars då? mest plugg även denna dag. i dock skall jag dock träna också. tre dagar utan träning är ingenting för mej, det är någonting jag verkligen kan stå för. att vara ute & promenera är heeelt fantastisk men ett riktigt pass fyllt av svett & [glädje]tårar är det inte mycket som kan slå. & by the way, på tal om träning; igår betalade jag göteborgsvarvet, så nu är det bara att börja träna för att få ett så grymt varv som möjligt. nästa höst blir det troligtvis tjurruset & lidingö-loppet också. året därpå stockholm marathon. detta om jag inte beslutar mej för att ta ett sabbatsår & dra utomlands. vi får se vad som händer helt enkelt. ett marathon skall iaf bockas av på min lista förr eller senare.

en annan dröm





john mayer

jag hade gjort nästan vad som helst

för att få uppleva den tjugoåttonde juni tvåtusenåtta en gång till



please make it happen








tell me, varför bor jag inte i Los Angeles?




sjukt bra fråga, what am i doing here?

one day youll wake up & find that your missing me

oj oj oj, nu ä det inte många dagar kvar till full njutning av ledighet. ååh, som jag längtar.



tillbaka till verkligenhetens underbara pluggande

god natt på er

ja, inte godnatt som i att jag skall sova utan bara god natt precis som vi säger god morgon ibland.

jag fick ett program av en mycket snäll man från min klass förut. ett program där man kan förhöra sej själv på muskler & grejer & sådana där program har jag någon sorts förkärlek till. nu kan jag inte släppa det. blir helt fast. hur bra som helst. har inte kunnat göra annat [förrutom under prison break förstås!] än suttit & fascinerats av alla olika funktioner programmet har. dock vet jag inte hur mycket mer jag lärt mej, men det visar väl sej i morgon.

nu sitter jag me en massa ljus tända i lägenheten & lyssnar för nuvarande på john mayers gravity, liveversionen från Los Angeles. den är så oerhört vacker & bara helt sjukt underbar. just keep me where the light is. det åskade här förut.. & haglade & regnade om vartannat. när det är såå mysigt önskar jag verkligen att jag hade någon att kramas me.. undrar om det är någon specifik jag har i åtanke

allt som är bra me mej

har jag förmågan att glömma bort

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c


& mitt i allt ska man räcka till

what a wonderful feeling

anna ringde precis

& nu, mina damer & herrar, har jag en jäkla massa att se fram emot
[sånt här är bra att tänka på när man befinner sej i en jobbig period]

jobba på systemet på fredag
i helgen kommer anna hiiit

säkerligen en jäkla massa underbar fest i helgen me tanke på att tentaveckan är över
nästa vecka börjar kursen i nutrition
nästa helg kommer carolina & richard på besök
helgen där på blir det troligtvis att åka till göteborg för lite shopping & sedan till herrljunga
torsdagen efter åker jag till varmare breddgrader

jag skulle vilja påstå att jag har ett helt fantastiskt liv

ett ljus i mörkret

tanken slog mej att

på torsdag är det TRE veckor kvar till thailand!!





[bilder lånade av kim, till höger på nedersta bilden. kim, vi ses snart!]

nu blev jag genast på såå mycket bättra humör.

like ive said before, there is always a first time

när jag kom hem efter tentan idag var klockan närmare halv fem & det var mörkt. visst är det såå mysigt? dock är idag första gången sedan en lång tid tillbaka som jag önskade att någon väntade på mej innanför dörren. jag längtar efter närhet, efter att kramas, efter att vara kär, efter att längta efter någon, efter att möta min kärleks blick & le,

men nu är fallet inte så & jag överlever det, såklart.

nu ska jag tända massa ljus, njuta av att ha en tenta gjord & se fram emot nästa. kanske gå till gymmet en sväng tillsammans me camilla & sedan laga någonting gott. självklart ska jag plugga också. finns inga alternativ de närmaste dagarna. tänk vad underbart på torsdag vid den här tiden, om det har gått bra vill säga. håll tummarna. jag behöver all lycka jag kan få. den här gången ska jag till & me be, utan att jag vet vad jag tror på. undrar om det fungerar. det är iaf värt ett försök.

kram!

obs negativa tankar, obs

det är inte vanligt nuförtiden att jag tänker en massa negativa tankar. det är en egenskap jag försöker jobba bort så gott det går, men idag kan den inte gömmas eller undvikas på varken det ena eller det andra sättet. om en & en halv timma sitter jag i tentasalen & skriver, förhoppningsvis rätta svar. just nu sitter jag hemma & har riktigt ont i magen. kanske inte för dagens tenta egentligen, men för kommande på torsdag. fy fan. när jag var ute & gick förut kunde jag inte tänka på annat än att jag får tentan & inte kan ett jävla skit. fy fan vilken mardröm. när jag blir sån här äter jag hela tiden för att göra någonting. under den senaste timman har jag ätit;

en omelett på tre äggvitor & en gula plus två skivor kalkon
två äpplen
två clementiner
en banan

nu vill jag få dessa jävla tentor skrivna, over & out!

ps. negativa tankar är så jävla onödiga, de gör verkligen ingenting gott!

jag har försökt att tänka bort dej

på alla sätt

jag gick in på aftonbladet & en rubrik var extra intressant för mej. den som var i stil me jennifer aniston & john mayer syns dejta igen. jahopp, så mycket för det hopp jag skapat kring kärleken. grattis ni två, där kom mitt fall.

skämt åsido.

saaay it, no wait, dont!

you better know that in the end, its better to say too much, than never to say what you need to say

men den här gången måste jag vara tyst & invänta som camilla uttryckte sej. inte dra några förhastade slutsatser. det har vi ju sett förr hur det går me dem. i morgon är det måndag & min tentavecka inleds. i morgon tenta number one; ergonomi & på torsdag tenta number two; rörelseapparatens sjukt härliga anatomi.

bakade kladdkaka till camilal & mej förut. me äkta mörk choklad, inga konstiga ämnen hit & dit här inte. försöker undvika alla dessa E [plus siffra] ämnen som finns i en massa produkter. helt onödiga & riktigt farliga för våra fantastiska kroppar. dock är det nog nästintill omöjligt att undvika dem helt & hållet. men men!

så, nautilus. hur var det? jag tränade faktiskt inte. kom på att jag inte haft någon vilodag denna vecka & att jag faktiskt tränat riktigt hårt & det var bäst att låta kroppen återhämta sej.. tog en långpromenad i regnet istället. meeen, vi drog till nautilus & kolla läget iaf. riktigt stort, riktigt fint & det allra bästa är att man får provträna en vecka innan man bestämmer sej för vad man vill. så den här veckan blir det ett par pass där. ska bli interesting!

nu ska jag fortsätta mitt kära studerande en stund till & sedan kanske man skulle sova lite också.

snart träning ju

åh, bara tanken av att jag snart står på ett gym får mej alldeles fylld me kärlek. jag längtar! idag är det öppet hus på nautilus så camilla & jag ska dit & kolla läget. jag ska simma, guuud vad underbart. nu sitter jag & lyssnar på laura pausini & plugga ergonomi. tenta i morgon, sen är det anatomitenta på torsdag & den är nog inte att leka me den tentan. jag är faktiskt riktigt nervös inför den. förstår fortfarande inte hur jag få in allt i huvudet.

klockan, bli ett!

& hur fan kunde underbara loulou åka ur idol? nej, idol är & förblir ett mysterium för mej.

berusning av både det ena & andra

fy fan vilken go kväll det blev igår. helt underbart rolig.

dock. kärlek. känslor. feghet. ja, ord som beskriver hur jag funderar kring saker & ting nu. jag vill, men vågar inte. jag är feg. kanske rädd att bli ledsen, olyckligt kär. rädd att hamna i det där stadiet när man ser kärleken man vill famna hålla någon annans hand.

äh, försvinn känslor, försvinn!!

här sitter vi, linn & jag


spontanitet

visst är spontanitet beundransvärt!? & älskvärt!? :)

vid åtta kommer linn hit & då blir det ett glas vin. hoppas camilla & joanna kommer förbi en sväng & säger hej också. lite senare drar vi nog till stan & sätter oss & tar ett glas på något mysigt ställe. en mysig, lugn kväll me en helt underbar vän. i love life!

joanna, camilla, jag & linn

simply the best



still, efter säkert miljoner gånger, the best.

älskade john mayer

72% cacao, strawberry & orange

har precis ätit upp min bit lasagne efter att ha varit på ett två timmars härligt pass på sats. det blev spinning en timma & sedan ett pass som heter "muskel", vilket handlar framförallt om funktionell träning. kände mej helt slut efteråt, men vilken känsla! den där känslan är i klass av att vara kär skulle jag vilja påstå. nu sitter jag & knaprar på en bit mörk choklad, nämligen anthon bergs 72% me smak av jordgubb & apelsin. den är riktigt god! [tolv dagar utan choklad fick räcka, nu är det fullt tillåtet att smaksa mörk choklad!]

på tal om choklad så måste jag få berätta hur stolt jag är över det här me att jag inte ätit godis på nästan två veckor. ja förrutom nu när jag äter mörk choklad. vissa av er vet kanske hur MYCKET godis jag ätit from time to time & förstår vad jag menar. den här gången har jag skippat tanken om att gå ner i vikt hit & dit & riktat in mej på mitt välmående. jag har mått så oerhört mycket bättre dessa två veckor & det känns som jag orkar så mycket mer. att vara sockerberoende är verkligen ingen hit. det kan vara fruktansvärt påfrestande. men som sagt, inga förbud här inte [well, lösgodis är ännu bannlyst!! till den 2o november :)].

vad händer annars idag? själv ska jag plugga en jävla massa. jag rabbla igenom hamstrings & rotatorcuffen ordentligt igår innan jag somnade & det gick iaf riktigt bra. så några poäng ska jag nog kunna skrapa ihop iaf. hahah, det är så kul nu när jag tränar & läser anatomi samtidigt. tänker konstant på vilka muskler det är som jobbar & namnen bara dyker upp i huvudet. då vet man att man är inne i det! lovely


the. movie.

sex & the city, the movie.

thats right. the movie.

kärlek

mitt minneskort i kameran har blivit spärrat på något vis. troligtvis är det så att jag råkat trycka på någonting? vet inte alls vad det kan vara, någon som vet?

tänkte iaf rensa bland korten & sätta över dem på datorn & hittade då mappen "kroatien". helt underbara bilder jag har tagit därifrån & gud vad jag längtar tillbaka. jag älskar verkligen att göra saker tillsammans me min familj. vi är en grymt härlig familj skulle jag vilja säga! av bästa slag.


christian, mamma & pappa



carolina me hennes kärlek richard


anton me hans kärlek nathalie

kärlekspar nr. 3, christian & linda

kärlekspar nr 4 & världens underbaraste föräldrar


i would love to fast forward one week

subscapularis, infraspinata, supraspinata, teres minor, erector spinae, masseter, frontalis, parietale, biceps femoris, biceps brachi, triceps brachi, rectus femoris, rectus abdominis, trapezius är bara ett urval muskler jag försöker då in i mitt huvud just nu. ni vet hur känslan är när när man börjar lära sej saker & ting & det känns som man kan det man läser på..? den känslan har inte jag just nu. förjävligt. men, som sagt, det släpper snart & då kan jag allt vad fäste, ursprung, funktioner, ligament, muskler, ben, leder osv. heter.

nu ska jag sluta klaga & vara positiv. det här är faktiskt sjukt kul & det är sånt här jag vill hålla på me!

träning.

& på tal om träning så var camilla & jag på ett stenhårt & sjukt svettigt pass i morse. intervall. jag höll bokstavligt talat på att svettas ihjäl. underbart!

wheres my time going?

hey, vart sprang tiden iväg någonstans? när jag titta på klockan senast var den elva & fringe hade precis slutat. två timmar har gått & jag tycker fortfarande inte jag kan mycket mer. kanske bara känns så & sedan när man sitter där & pluggar en dag så förstår man allt ba. om det ändå vore så. aah.. om en vecka är det over & done. rörelseapparatens anatomi [ett] & ergonomin & två nya kursen börjar. rörelseapparatens anatomi [två] & nutrition. jag längtaaar!

jo, men då så. då kanske man skulle sova om jag ska orka upp & köra intervall på gymmet imorgon? äh, vet inte riktigt. har fått in ett nice flow, kanske borde stanna uppe & studera lika flitigt ett tag till? yeeees

att träna eller att inte träna, det är frågan

idag är en dag då jag önskade att jag hade kort på nautilus här i halmstad. är så sjukt sugen på att simma & bara ta det lugnt. att inte synas liksom. orkar jag pallra mej iväg till gymmet när det nu troligtvis är som allra mest folk där? jag vill, emn samtidigt vet jag också att jag borde ägna all tid åt att plugga. i eftermiddag efter att jag städar lägenheten, lagat lasagne & fixat me en massa annat satte jag mej faktiskt ner vid mitt bord där jag suttit till nu. kan nästan hela patella nu, det vill säga knäskålen. det är ligament, miniskar, korsband hit & dit. dock tycker jag verkligen inte det är jobbigt när jag väl satt mej ner. dock är jag rädd att min förmåga att hitta på allt annat kommer att bli mitt fall & att jag till slut inser att det jag borde göra just nu är att inte plugga. nää, så kommer det inte bli. jag kommer sitta i en vecka & råplugga rent ut sagt. om det så är det sista jag ska göra. nu drar jag till gymmet & kopplar på hjärnan & tänker ordentligt på vilka muskler jag jobbar me & var de har sitt ursprung & fäste. svårare än så är det inte.

jag drar till gymmet & pluggar helt enkelt,  so long!

växlande molnighet utan dej

anna, om jag är som en stor härlig sol så är jag i moln när vi inte är me varandra. du är nämligen den person som knuffar bort alla moln, som gör att det känns som om de inte existerar!

det är den 23 oktober idag. om en månad ligger jag på playan på koh lipe i södra thailand & njuter. om inte är jag påväg dit & bara längtar längtar till jag är framme. nu ska jag plugga anatomi, sjukt mycket dessutom. äta måste jga ju göra me. do not forget! halv fem är det dags att träna så bäst jag lägger i en växel.

morgonpromenader är helt lovely

love is only for the stronger sjunger.. hmm.. [minns inte, maria någonting] på nyhetsmorgon nu. vilken underbar röst hon har! & vilken mysig dröm jag drömde i natt. så förargligt när man vaknar bara.

om en halvtimma ska jag till skolan för två timmars inför-tentor-lektion. efter det blir det biblioteket & lite senare träning. en vecka kvar till anatomi-tenta & fyra dagar till ergonomi. jag börjar blir nervös men tycker ändå jag har rätt bra koll på det hela. ska bli så fruktansvärt skönt när det är över. nu måste jag klä & göra ordning mej liteee.

generation fett

usch, vilket program. generation fett, på tv3 nu. fruktasnvärt tragiskt & jag måste säga att jag blir riktigt ledsen. på riktigt. det är helt sjukt att föräldrar inte tar ett större ansvar för sina barns framtid. sorgligt. & varför gör samhället inte mer åt problemet? nu handlar detta avsnitt förvisso om missisippi i usa men det finns anledning att oroa sej för att detta beteende skall sprida sej världen över & då kan även lilla sverige "drabbas". trots att jag blir ledsen och förbannad av att se på programmet kan jag inte låta bli. jag tycker det är oerhört intressant & jag tycker det är riktigt viktigt att vi får se sånt här så vi förstår att socker & fett & övervikt & allt vad det är handlar om så mycket mer än bara ytliga aspekter. med detta inlägg vill jag absolut inte trampa på någons fötter eller säga till någon hur de ska leva sina liv. jag önskar bara att alla kunde få leva ett långt & värdigt liv. & det gör de allra flesta av oss [tror jag] genom att äta nyttig & varierad kost, genom att träna regelbundet & genom att aldrig sluta drömma.

we must never forget to take care of ourselves, never

ensam söt singel söker

partner..

& nu handlar det inte längre om att jag behöver någon för att jag inte tycker om att umgås me mej själv, att vara ensam, eller att jag behöver bekräftelse, nej.. nu handlar det om att jag behöver någon att dela maten med. hahaha! jag äter upp allt som finns i stekpannan eller i grytan när jag gör någonting som egentligen är för fler personer än en. oftast blir maten såå god att jag inte kan låta bli. hihii. det kommer kanske bli mitt fall,

idag har vi pluggat massvis & jag var ute på morgonpromenad. sjukt trött när jag vaknade & kände att för att vakna till så krävdes en promenad. skönt! nu sitter jag här & har ätit skagenpanna me lax & ärtor & pasta fördigladdad inför dagens spinningpass. dock får vi hoppas att maten hinner smälta innan passet.. annars blir det tungt.

har ni en fin dag?

you just have to believe it

all of the stars are fading away
var ord som spelades i bakgrunden

hon visste att det inte var så för henne
inte nu längre, hon hade kommit till stadiet efter orden
just try not to worry

youll see them some day

det var en underbar känsla som intog hennes kropp
hennes själ

hon såg in i ljuset, i lågan som brann
hon visste att trots att det snart skulle slockna var det hon som vann

hon hade vunnit över det som släckt hennes ljus så många gånger förr
det som hade förstört så många sekunder av hennes liv,

de förlorade sekunderna som gjort henne till den hon var
till den hon är & till den hon blir

dubbla spinningpass är fan inte fy skam!

nu sitter jag nyduschad efter två spinningpass & lite styrka me fokus på mage. fy fan vad grym jag känner mej! träningen går bärttre än någonsin & jag undrar om det kan bero på att jag slutat me godiset & börjat äta riktigt mat istället!? det känns iaf helt otroligt!

me 42 minuter kvar till desperate housewives börjar så har jag ännu inte pluggat tillräckligt mycket. varför varför varför emelie, VARFÖR!? kan jag inte bara sätta igång? jag tycker att anatomi är hur intressant som helst, men ändå kan jag inte ta mej för att öppna det där jävla häftet & bara sätta igång, vad är det för fel på mej? WHY!?

till desperate housewives börjar skall jag iaf kunna allt vad gäller* hamstrings, allt vad gäller* rotatorcuffen, allt vad gäller* quadriceps, allt vad gäller* mm. gluteus & allt vad gäller* ilopsoas so here we go!


* alla muskler i gruppen, ursprung, fäste, innervering, funktion

hejdå världen, hej anatomi!

stockholm marathon

jag funderar verkligen på att slå på stort & anmäla mej till stockholm marathon 2oo9. dock är det ett par saker jag måste ta reda på innan, men finns där inga "hinder" ska jag skicka in en anmälan snarast. göteborgsvarvet är den 16 maj & stockholm marathon den 30. funderar på om dessa lopp är för tätt ihop för att det skall vara bra? någon som vet? annars kan man ju se göteborgsvarvet på 21 km som en tränin inför marathon som ligger på 42 km. fy fan vilken känsla att springa in på upploppet efter 42 km. då känner man nog att man lever vill jag tro.

nu ska jag snart iväg till gymmet för att spinna. funderar på dubbla spinningpass idag me tanke på att jag har så sjukt mycekt energi & är inne i period då jag älskar spinning. känns underbart!

emelie resonerar kring tiden

alltså. jag kom hem för någon timma sedan, efter att äntligen ha lämnat in & redovisat vårt ergonomi-arbete & vart hos söta linn & hälsat på & sedan cyklat hem min cykel. efter det har jag käkat TRE tortillas [små kanske bör tilläggas] & kollat på oprah, kollat  på kort & sett THE HILLS. inte fan har jga börjat plugga ännu.. men så slog det mej.. hade jag vart i sista gruppen av redovisningar hade jag fortfarande suttit i klassrummet & på det vis alltså inte kunnat plugga. me andra ord, det här är fritid, tid till att slappa, göra vad som helst

sen finns ju ett annat resonemang då

att se tiden som en möjlighet att faktiskt plugga

jag ÄLSKAR clementiner & prison breaaaak!!

jag över ö v e r l y c k l i g just nu. sara tancredi lever, jag har vart & tränat dels bodypump & dels kondis.. & nu sitter jag här i min söta lägenhet & har precis ätit två knäckemackor me stekt ägg & nu är en jäkla massa clementiner. fasen, livet är bra! man har det bra. dock önskar jag att dygnen hade några timmar till så man hinner plugga också. well, hinna & hinna, det gäller att prioritera. i morgon efter presentation & redovisning av vårt ergonomi-arbete är det fokus inför tentorna nästa vecka, 24/7.

nu börjar det igen!!!

31 dagar kvar!

en vecka kvar till första tentan. fy fan. en & en halv kvar till andra tentan. fy fan.

tur att jag har mina satsumas samt pumpa- & solrosfrön som hjälper mej hålla energin uppe. förr var det godiset som hade sin egen plats på bordet bland böcker, papper & allt vad det är, no more!

om exakt en månad har jag sjuk resfeber. klockan 22.55 om 31 dagar går nämligen mitt flygmot thailand. då har jag inte ätit godis på 39 dagar. sjukt hur stolt jag kommer vara då. tänk när jag efter ett par dagar möts av kim på koh lipe. den känslan.. vilken känsla!

you make me feel like a natural woman

hallooo goingar!

jag sitter & tittar på tv & funderar på om jag ska gå & lägga mej & sova så jag orkar upp & ta en liten promenad innan jag sticker till biblioteket i morgon. jag har verkligen kommit in i en go period gällande promenader & träning. till & me idag, såhär efter fest, var jag sugen på att träna. tur att jag inte drack så mycket alkohol igår & att jag itne mådde dåligt idag. ja, det betydde ju att jag faktiskt kunde träna utan att det blir skadligt på något sätt. ett spinningpass [fick dock ta det lite lugnare än vanligt] på 45 minuter & sedan en promenad tillsammans me linda runt nissan efter det. hur mysigt som helst! efter promenaden kom christian [brorsan] & mötte upp oss & vi drog hem & lagade tacos. mums mums! förresten.. på tal om tacos.. har ni sett de krav-märkta tortilla bröden som finns nu? de är gjorda me bland annat flerkorn & linfrön. riktigt goda & går inte alls sönder som fullkorns-tortillan gör. mmm.. tortillas är goooottt & kan varieras me en massa olika fyllningar. perfekt!

idag är det min lilla broders födelsedag. 21 år fyller han & han slår på stort också.. firar denna dag i london. vilket han gör  heeeelt rätt i!

sov sött sötisaaar


ps. en hel vecka utan en godisbit. till & me utan choklad, helt! im so god damn gooood

sunday bloooggy sunday

hej alla söndagsmänniskor. har just tryckt i mej två portioner a-fil, lingonsylt, linfrön & all-bran. mums! igår kväll var, precis som jag nämnde tidigare, rikitgt kul,. dock tycker jag  vi skulle stannat & bara förfestat hela natten. varför splittras vi alltid när vi går ut tjejer? tur att vi fann varandra tillslut! tack för en underbar kväll!

idag är det plugg som gäller. ska sätta mej ett par timmar nu.. eventuellt på spinning vid hal fyra om pluggandet gått bra fram till dess. vid fem ska jag träffa linda för en liten promenad & sedan joinar christian [som för övrigt gjorde en grym insats i en löp-lopp i helgen, grymt!!] oss för lite matlagning. mysigt!

nu ska jag iaf sätta igång.
det kan nog dyka upp en eller annan bild här nä'r jag hämtat kameran hos linn.

puss!

funderingar kring utgång

egentligen funderar jag inte kring själva utgången, utan hur mång adet är som egentligen letar efter någonting ute. alltså fiskar. jag hade riktigt kul idag & det både på förfest & på uteställen.. men förstår ni? troligtvis inte. mina ord är splittrade just nu & kanske är det så att den enda jag sökte efter ikväll fanns inte där. jag är nog dum om jag skulle kalla det kärlek, men faktum är att jag tror att det är det utan att veta om det.

fast kanske vet jag

det handlar nog om tidigare erfarenhet. mina erfarenheter har inte vart så bra & jag frösöker lära mej någonting & sedan gå vidare. kanske är därför jag är så rädd denna gång. fast ändå inte. jag försöker finna en anledning till att prata.. till & me att skriva in mailen på add kontact på msn, men vill å andra sidan inte. jag vill inte att vi skall bli vardag. du & jag. tänk om. tänkt om någonsin. tänk om vi sitter & tittar varandra i ögonen bara då & jag någon gång

dina så vackra ögon

ditt namn. anonym

i do not try to forget you

nu ska jag hem till linn för att fira henne & joanna på deras vackra födelsedagar. idag har vart en riktigt bra dag me jobb till att börja me & sedan gymmet. kvällen blir inte sämre den! umgås me en massa underbara girls. kan ju inte bli bättre ju!

puss på er & ha en fin kväll



the start of a lyric

jag undrar över endel saker this very day. kan en fjäril flyga vilse? & är det isåfall det som hänt mej? att en fjäril flugit in i min kropp, men att tanken var att flyga någon helt annanstans?

ja.. det är väl egentligen den frågan jag ställer mej idag.. & er kanske

annars då? fredag.. jag har jobbat & vart i skolan & pluggat. grym dag, trött som fan nu & borde gå & lägga mej exakt nu. jobbet gick strålande & tiden hur fort som helst. ska jobba i morgon också & det känns sååå bra. i morgon är det bara mellan 10-15, vilket troligtvis kommer gå minst lika fort. på kvällen blir det födelsedagsfest hemma hos linn för henne & joanna. mysigt att träffa massa girls. ja det är ju tjejfest såklart.

sov sött & ha en härlig helg mina vänner!


vad ska man skriva här egentligen?

då så. en & en halv timma har gått & jag har pluggat oerhört flitigt. well, jag har iaf lärt mej ett par muskler, me tillhörande ursprung, fäste, innervering & funktioner. härligt. iliopsoas & quadriceps är nog mina favoriter. gluteus maximus också me tanke på att det är den jag typ alltid kunnat. den enda också kanske, förrutom biceps & triceps också. annars vet man ju rätt många på svenska, men nu är det dock latin vi skall kunna dem i. det är kul!

nu ska jag sova för att förhoppningsvis orka upp på morgonpromenad i morgon innan bilblioteket me camilla & robert för att sedan dra till systemet & jobba. money money, i love it!

sov sött!

have you seen me on the news?

nuu ska jag faktiskt sätta mej & plugga i en & en halv timma. oo.oo redovisar jag hur det gått här så jag inte kan fuska! nice one, huh!?

men!!

men!!

nu är det ju heroes, det får jag bara inte missa! bye bye plugg. typiskt!

jag är en riktig kämpe

hej mina söta läsare [för att citera de större bloggarna]

jag istter & kollar på du är vad du äter & ställer mej fråan om & om igen. varför har personer som försöker gå ner i vikt, men inte kan, godisskåp? VARFÖR!?! jag kan inte förstå. jag är en äkta godisgris & skulle jag ha det hemma hade jag ätit hela tiden. det är ju så många gör. har ett godisskåp & går & småäter hela tiden. i really dont get it.

över till någonting heeelt annat

dagens spinningpass. fy faaaan vad underbart det vaar & jag svettades som en gnu! vår söta instruktör sa "fasen vad du körde idag, vissa började nog undra om de skulle hänga på dej istället för mej där framme". sånt här gör att jag bara smälter, jag blir så sjukt glad av goa instruktörer som ger mer än bara ett träningspass, som ger någonting personligt. på sats i halmstad har de verkligen lyckats me sina instruktörer & det är nog just därför det kommer bli så svårt att byta till nautilus. snyft! tack sats halmstad, ni är grymma & kunde jga ta me er till nautilus skulle jag! [ifall att någon läser här, hahha, troligt!]

nu ska jag snart börja pluggaaaa. men först någonting heeelt annat

någonting ljuvligt

jag stängde av tvn

dagens är helt klart att jag precis stängde av tvn. det händer inte ofta när jag är hemma. alltför sällan. jag vet inte om det är som margret alltid sa, att det känns som man har sällskap när tvn är på. hur är det me det där egentligen? är tvn min partner? det skulle man nästan kunna tro så ofta jag ser på den.

ska alldeles strax iväg på ett ergonomi.seminarium & har precis ätit upp min lunch bestående av lax, avokadoröra, massa solrosfrön & sallad. riktigt riktigt gott. hade jag haft tid hade jag stekt upp en bit lax till. i love it. annars är det inte mycket förrutom plugg som händer just nu. precis som jag skrev igår börjar jag känna av stressen, men lugnar mej genom att träna. träning är nog det bästa som finns & trots de problem jag haft me det [eller egentligen är det väl framför allt maten jag slarvat me förut] i mitt förflutna så tänker jag aldrig någonsin låta någonting komma emellan mej & min träning :). [me det sagt innebär det inte att jag måste träna varje dag, två timmar om dagen & en specifik träning.. jag är en jävligt flexibel människa ska ni veta, hahah :)]

idag tar jag me mej mina träningskläder & drar till sats direkt efter seminariets slut. efter det blir det hem & duscha & laga mat, plugga lite & sen eventuellt se på film me linn, joanna & camilla. mys. nu har jag lyckats vara utan godis & allt vad det heter i fyra dagar & jag känner mej ännu lika stark. att jag tidigare bytt ut godis mot mat är inte längre någon hemlighet & det är det jag vill sätta stopp för med mitt faktiska förbud. [jag gillar egentligen inte det där me förbud ju] så snart jag har kontroll över det och har förmågan att äta det i måttliga mängder så kommer jag börja igen.

den här perioden kommer iaf att hålla i 35 dagar till. det är jag säker på.

youll never change whats been & gone

jag längtar verkligen till nästa skol-period eller vad man ska kalla det. nutrition & anatomi II. sitter me ergonomin & jag är så sjukt trött på det. jag vill bara lägga mej under täcket & sova bort de närmaste två-tre veckorna. men, jag ska vara lite mer positiv & skärpa till mej nu. det senaste har jag verkligen levt på mañana mañana. mitt nya motto? inget bra när det gäller skolan egentligen. har haft både huvudvärk & magont idag.. tror faktiskt jag är mer stressad än jag själv vågat erkänna. jobbigt tycker jag. när man kommer på sånt. varför kan jag inte bara vara ärlig mot mej själv? jag blir ledsen när jag kommer på sånt där för

det är lika viktigt att vara ärlig mot sej själv som mot någon annan

get out, come on, why are you scared? youll never change whats been & gone


nej, usch. nu ska jag bannemej sitta uppe till jag är nöjd me den här förbaskade artikeln. man skulle kunna påstå att jag hatar den, att jag föraktar den. känner avsky inför den. fast så farligt är det nog inte. jag är mest besviken på att jag inte förstår engelskan ordentligt. får mej att vilja dra till ett engelsk talande land direkt.

good night loved ones!





& som vanligt

när jag är superduper glad så lyssnar jag på denna låt & helst till sex & the city klippet också






jag lyssnar iofs på den hur jag än känner mej. får mej alltid på bättre humör.

jag inbillar mej bara! lägg ner emelie.

okej, en gång för alla bara. jag älskar mitt liv just nu!

men en sak till undrar jag över me kärleken.. är det så här det börjar? att man funderar över hur man skall se ut dagen efter? ifall att jag möter din blick en endaste gång. neeeeeeeeeeeeej, jag får inte, vill inte. men det är en grymt härlig känsla. troligtvis inbillning.

[& för att ni skall få en bild av hur jag är när jag är såhär ska ni veta att jag sträcker ut armarna & gör skriket. tjejskriket ni vet, ni vet va?]


idag har jag tränat massivs & ätit mums. inte en godisbit har jag vräkt i mej & heller inget bröd. 36 dagar kvar!
jag tror på mej själv på mej själv på mej själv, im gonna do this & be so proud. godiset alltså, bye bye!

the thing called love

sitter & tittar på brothers & sisters & funderar i pausen på hur det fungerar egentligen. kärleken. ja, pirret som kan uppstå ni vet? ni vet va?

jag funderar på oasis också, i köpenhamn. anton berättade & jag är oerhört sugen på att dra dit. själv? jag skulle önska att jag vågade bjuda me någon alldeles särskild, men tror inte det va. nej. vet inte ens om han gillar oasis. ja, jag vet ingenting om honom egentligen.


update
2ooo kr. per styck. där paja den planen. bra, då slapp jag tänka mer på det. hahah

kärlek

jag älskar er

jan-åke, maria, carolina, anton, christian & caesar. älskar.

njuuuuta

nu sitter jag i min lilla lägenhet me en massa ljus tända & bara njuter. men så mysigt det hade varit att dela den här känslan me någon. glädjen. på tal om glädje så smakade kycklingen.. hur gott som helst! vad åt ni ikväll? kanske något recept att dela me er av? anna, även kallad gäddan? i need some inspiration!

sov sött mina vänner

carrots are so underestimated

de är dem faktiskt. köpte en stor påse idag & mm så gott. dock är jag fortfarande riktigt riktigt hungrig så ugnen står alldeles strax redo för en stoor kycklingfilé. till denna serveras denna afton paprika, purjo & någon god cremefraige-röra tror jag. kom hem från spinningen för en stund sen & vilken kick den gav mej! me spinningen som hjälp kommer det inte bli några problem att hålla igång tärningen den här gången. jag känner mej så oerhört laddad!

morötterna kanske kan hjälpa mej att grunda lite inför thailand också, hahah. you never know!

nej, usch, nu är jag riktigt hungrig. ska ta en varm dusch också [utan att det blir översvämning i badrummet nuuu! thank god for vaktmästarre!] & plocka ordning & tända lite ljus. vad gör ni en kväll som denna egentligen? njuter ni av livet på samma sätt som jag? eller på något annorlunda vis, eller inte alls? & isåfall, gör ni någonting åt det? eller hur hanterar ni sådana situationer? jag borde göra någon typ av undersökning. äh, alla dessa idéer jag har. undrar var jag kommer att end up egentligen.

det vet man aldrig

first day

första dagen av den så kallade dieten. åh, jag ogillar verkligen det ordet & kan inte komma på någonting bättre att säga. min nya livsstil? nej, det är ju ingen livsstil ännu. dessutom ska den bara pågå 38 dagar. knappt. detox? njae. det vet inte riktigt om det är. rening? kanske alltså.

äh, whatever. 38 day journey kanske. äh

jag är tillbaka i halmstad & har idag fått i mej en tallrik vaniljyoghurt till frukost, thaisoppa me purjolök & räkor & till & me vart ute på en promenad & "kört om" ett antal personer. jädrar vilket tempo jag fick upp!

här näst står föreläsning på schemat & efter det en sväng till systemet för att lämna mitt schema så jag kan få lite jobb-tider. efter det blir det träning. ska köra hårt som fan nu som ni kanske förstått. dock inte så mycket styrketräning.

so long babees

ny vecka, nya möjligheter

det är ännu söndag & jag har precis kommit in efter en härlig promenad tillsammans me anna. det är underbart & imponerande vad de kan göra, de där promenaderna. alltid lär man sej någonting nytt. under varenda en. jag älskar dem verkligen. måndag i morgon & ny vecka. jag drar tillbaka till halmstad & börjar min vita månad, vilken den här gången inte ens inkluderar vitt vin. ända fram till 2o november. jag är trött på att se min hy på mina ben skrynklas. over & out me det.

sockret är det slut på me. det kommer bli svettigt.

den här helgen har bestått främst av möten på ett eller annat sätt. under torsdag kväll me louise & katie melua & sedan till herrljunga & träffa mamma, pappa & anton. i fredags träffade jag söta syster & sedan karin & anna B. idol tittade jag på tillsammans me min lotta. igår, lördag var jag ute, vilket innebär en jävla massa möten hit & dir, men främst fick jag äran att umgås me människor söta som socker. däribland anna såklart. & idag har jag träffat karolina.

någonting annat jag ägnat denna helg åt är att plugga anatomi. en jävla massa av det me faktiskt, vilket känns bra, sjukt bra. det är även det jag ska fortsätta kvällen me precis nu såå, adjö mina vänner,

adjö


plugg plugg plugg

idag är jag duktig. sitter med anatomin & det är faktiskt riktigt kul!

en ynka tusendel eller så ur det vi ska kunna

m. erector spinae [håller vår ryggrad upprätt] [muskelgrupp]

u: os sacrum, crista iliaca & pr. Spinosi

inn: n. rami dorsalen, nn. Spinalium

•-         extension av columna vertebralis

•-         stabilisering av columna vertebralis

•-         lateralflexion av columna vertebralis


muskler som ingår i m. erector spinae:


m. spinalis

f: pr. Spinosi

  

m. longissimus

f: pr. Transversi, costa II - XII [pr. Mastoideus]


m. iliocostalis

f: costa I - XII, pr. Transversi [cervicalt, halsrygg]


varsågoda!


making new plans for the future

ja, det är sannerligen så att vi lever i möjligheternas tid. sjukt hur mycket som är möjligt att göra egentligen. jag är en sådan som vill göra det mesta & det på en gång. samtidigt är jag en oerhört optimistisk människa vad gäller tid & ålder & blir iriiterad på folk som klagar på sin födelsedag över hur "gamla" de börjar bli. suck! jag tror på livet & att var ålder har sin tid. & sorg för den som inte gör detta. sök en ny väg. sök & du skall finna. jobba. hårt. stenhårt.

det är ett ständigt sökande. jag söker och har sökt under en lång tid. det gör ont ibland, men det är det värt. jag vet att om man vill lyckas med någonting i livet så handlar det om att inte ge upp. de vet de allra flesta. jag har myckt planer & mål i mitt liv. just nu planerar jag inför sommar 2oo9 & ett år framåt. jag vet inte alls vad som kommer hända, men det lutar mot att göra någonting helt annorlunda än det jag tidigare gjort. eller så blir det någinting i just den genre jag befinner mej i nu. man vet aldrig me mej & det är det som gör livet såå spännande.


just nu vet jag en sak & det är hur underbar katie melua var i torsdags kväll i lisebergshallen. jag rös genom i princip hela konserten & det kunde inte blivit en bättre kväll än det blev me tanke på att jag var där me louise.

jag älskar mitt liv. det gör jag verkligen

göteborg & katie melua

om en timma drar jag till göteborg & möter upp louise på centralen för att gå en stund på stan & sedan se katie melua! ska bli riktigt mysigt att träffa louise igen, var så oerhört längesen.

igår var hur kul som helst. dock blev det endel att dricka & kanske lite väl mycket. jag är seg idag! men har vart ute på en liten cykeltur så nu känns det iaf bättre. nej, usch, jag känner mej stressad. ska packa klart & fixa lite sen får jag nog dra mej bort mot station.

hoppas ni får en fin dag!



svt24 direkt

svt24 nu. tycker det är riktigt intressant att titta på debatter & så mellan partierna i usa.

tiden går fort när man har roligt. idag har jag haft superkul. jag vaknade första gången klockan sju & hade tänkt gå upp. men njae, sov lite till, drömde om canada & att jag äntligen fick träffa mina underbara vänner där borta som jag saknar så mycket. kirsten & jag började gråta som faan när vi såg varandra, fan vad jag saknar henne. snyft. när jag vaknade andra gången vid halv tio kom jag på att jag skulle till capio citykliniken & vaccinera mej denna dag, vilket jag glömt helt. tur att camilla & jag inte bokade pluggförmiddag idag! iaf, gick upp & åt frukost & vid elva var det dags att gå & såklart befann jag mej inte på rätt ställe at first. sprang till den andra lokalen de har & väl där fick jag träffa en alldeles underbar sjuksköterska eller läkare. ja, hon som skulle vaccinera mej. hon var så oerhört kunnig & hur go som helst så det var knappt jag ville gå därifrån. jag är nu vaccinerad mot hepatit A & halvt vaccinerad mot B också. ska dit igen den 5 november för att ta den andra "halvan" & det är nästan så jag längtar. jag har ingenting emot sprutor what so ever. iaf inte de man tar i armen.

efter sprutan ick jag på stan en stund & sedan pratade jag me karin. hon berättade om en tjänst i canada som hon skulle söka & jag blev såå sugen. canada, mitt andra land liksom. & till råga på allt så var det nog i banff det var. en timma från där jag bodde. banff är ett fantastiskt ställe & så sjukt vackert. åååh, jag saknar verkligen canada. som fan! det bästa me samtalet var faktiskt inte canada dock, det bästa var att det visade sej att både karin & jag ska till herrljunga i helgen. sjukt bra! alldeles för längesen vi sågs så nu är det på tiden. vem vet, kanske blir planering inför nästa år. hmm.. vad som kan hända då kanske ni får veta senare! hahahah.

nu ska jag till skolan en sväng & sedan får det bli en promenad.
ikväll är det gasque me tbi.. ska bli riktigt kul me fest me the new crew.

grattis min underbara linn på DIN dag. i love yooou!


en tisdag per vecka

havet är underbart att promenera längs me. idag kunde jag inte sluta. men nu sitter jag här.. så till sist fick jag faktiskt vända.. dagen är i sitt mittersta läge & jag har hunnit me massvis. morgonpromenad me camilla, skriva klart ett arbete, plugga anatomi, promenad längs havet, lagat mat, städat lite & ja.. sett på the hills! pratat me anna också. bokat sling-tid innan thailand. det hinns me mycket när man går upp i tid på morgonen. det är lovely tycker jag. ikväll ska linn, camilla & joanna komma över & så ska vi laga mat & så. komemr bli jättemysigt, särskilt me tanke på hur längesen det var vi sågs. 
 
nu måste jag fortsätta städningen! ser inte alls vackert ut för tillfället.

puss på er sötisaR!


fyrtiofem dagar kvar

exakt fyrtiofem dagar kvar till thailand & därmed lite press. det handlar inte om att se fin ut inför andra egentligen, det handlar om att jag för tillfället inte riktigt trivs me de kilon jag gått upp. & tro mej, de har blivit alltför många. att inte trivas innebär att inte vilja visa upp. & det vill jag vilja. just nu känner jag bara för att stänga in mej en & en halv månad, men ingenting blir ju bättre för det! nu är det hårdträning & strikt diet som gäller. strikt diet för mej innebär INTE [längre] inga kolhydrater, inget fett, ingenting av det ena eller det andra, utan innebär helt enkelt mindre godis & annat innehållande giftiga ämnen för kroppen. nu är det dags att börja ta hand om min älskade kropp, mitt fina jag. glöm aldrig att den viktigaste i ditt liv skall vara & är du.

dagens

frukost: vaniljyoghurt me osötad müsli
lunch/frukost nr 2: a-fil med all-bran, linfrön & lingonsylt
lunch/mellanmål: knäckebröd me keso/makrill-röra
middag: kyckling me paprika & avokadoröra

träning:
morgonpromenad & alldeles snart bodypump

när man har en blogg

ibland skriver man nog för skrivandets skull. för att hålla bloggen uppdaterad liksom. vare sej man pallar eller inte. som nu. jag är bara uttråkad & väntar på att dra till sal N104 & sätta mej & lyssna till en talare [läs; dick] prata om undre extremiteten för att vi sedan skall kunna palpera dessa muskler. det vill säga ta på varandra! NAKNA! nej, men i underkläder. kul!

jaja, jag nämnde väl att helgen var underbar & att jag ska till thailand om bara en & en halv månad. att jag ska vaccinera mej på onsdag? nej, men det ska jag iaf. att vi har gasque me tbi på onsdag då självaste linn, min sötis, fyller år. jag ska på katie melua på torsdag & sedan till herrljunga för att plugga som fan en hel helg & träffa brorsan. [?] idag då? jo, skola till fem, sen träning. jag har vart ute & promenerat idag också. åkt tåg. hämtat min cykel. herregud vad jag har hunnit me.

ikväll söker jag till robinsson 2oo9 också. det ni, heja på mej!

masken & gäddan på äventyr





en helt fantastisk helg me en underbar vän.

tack världens finaste!

nu sätter vi fart mot nya mål.
sälen 2oo8/2oo9? usa sommar 2oo9?
robinsson 2oo9? masken & gäddan på äventyr?
kanske ett eget program? en fot in i tv4. kanal5 eller tv3?

där finns inga gränser. inte när det gäller oss.

radio?


update:

glömde jag nämna att det är en & en halv månad kvar till thailand? ja, det gjorde jag.
ja, jo, det är det iaf! sjukt bra. längtar som fan! nu jävlaaaar

mysiga höstdagar

jag hör många klaga dessa dagar. ja, det har ju regnat några dagar & varit relativt blåsigt här i halmstad. jag tycker oftast det är mysigt. igår var caesar & jag ute vid havet i ösregnet & luften var alldeles fantastiskt. det gäller helt enkelt att klä sej efter ändamål. så klyshigt, men så bra, det finns ingas dålig väder, bara dåliga kläder. så, mina vänner. klaga på ni [trots att jag är sjukt trött på att höra orden], jag tänker fortsätta tala positivt kring hösten. på hösten är det lovely me regn tycker jag. det ska blåsa, det ska vara ruggigt. det hör till årstiden. sedan får såklart solen titta fram mer än gärna lite då & då.

nu ska jag packa det sista & sätta fart mot herrljunga

ha en mysig höstdag!



varför applåder till piloten?

jo, jag kom & tänka på en grej som jag inte tidigare reflekterat så mycket över. jag läste nämligen blondinbellas blogg där hon gjort sin klassiska inne- & utelista. på utelistan fanns "folk som applåderar åt piloten när man landar me planet". jag har också ställt mej den frågan & personligen tyckt det varit lite småtöntigt, men nu fick jag mej en funderare. varför inte applådera? eller ska vi inte applådera åt föreläsare heller? alltså.. varför inte applådera åt människor som gör ett bra jobb. egentligen. [sen finns det sätt att applådera på som kan uppfattas som hån]

jag tänker bannemej applådera nästa gång jag landar

tomorrow är dagen D

i morgon är dagen d. efter anatomin tar caesar & jag vårt pick & pack & drar till herrljunga. där ska han äntligen få träffa sin matte & husse & det ska ju jag me. sedan ska jag träffa liselotte en sväng, titta på carolina & richards lägenhet de just flyttat in i, åka & handla & göra matsäck till kvällen & dessutom köpa ett par flaskor vin. vid sex-tiden åker jag & hämtar anna & då bär det av mot hälsingland. en lång roadtrip tillsammans me en bästa vän.. kan det bli bättre? måste hinna fixa lite härlig musik också. youve got the love skall spelas på högsta volym. i helgen ska vi promenera, simma, basta, bubbelbada, fotografera, cykla, dricka gott vin.. bara ta det lugnt & njuta.

ååååh, vilken underbar helg kommer att bli. så mysigt!

write your own history

time.

innan det går för långt. nu måste det få ett slut.

avsluta de sista sidorna & börja på ett nytt kapitel
kanske på en ny bok, make your own history the way you like it


help, i need somebody!

tanken var att jag skulle ha en fridfull förmiddag idag. vakna vid halv nio, ta me caesar ner till havet, åka hem & duscha, plugga me camilla & robert för att senare åka hem & tvätta & umgås me caesar.. packa inför helgen & så vidare

det blev inte riktigt så..

vaknar tio i nio, stressad som fan till parkeringen som går ut klockan o9.oo [bil här, nej tack!] tar me mej caesar & springer ut & lägger på ett par kronor på parkeringen. tar en promenad me caesar kommer tillbaka & ska gå in genom portdörren. kortet [som vi har istället för vanliga nycklar] går itu & jag förstår att jag inte kommer komma in genom dörren. ringer mathilda som har min extranyckel. hon är naturligtvis i skolan. tur i oturen har jag ju bilnyckeln me mej & caesar likaså. skyndade iväg till skolan & hämtade thildas nyckel. skyndade till hennes lägenhet, letade efter mitt kort & fann det ganska snabbt. på vägen tänkte jag att det var lika bra att kolla så att jag verkligen bokat tvätttiden i eftermiddag & det var till ingen förvåning jag inte hade det. den enda tiden som fanns var nu. fick springa upp till min lägenhet. mitt extrakort fungerar inte till portdörren så då fick jag använda thildas. väl uppe, lämnar jag caesar & springer sedan ner till tvätten. självklart fungerar mitt kort inte där heller & här kan jag inte använda thildas kort eftersom det är min tid. lyckligvis kom en vaktmästare precis då som kunde öppna åt mej men jösses vad irriterad & svettig jag måste sett ut. blä för dessa kort. BLÄ!

nu är jag helstressad. tvättat har jag gjort. lagt på pengar på parkeringen ett flertal gånger, vilket sugen, måste snart iväg till camilla & robert, men först fixa korten, bläää!! negativitet. nu måste jag dessutom springa & lägga på ännu mer på den sjukt onödiga parkeringen.

NU SKA JAG VÄNDA DEN HÄR DAGEN UPP & NER!
frågan är vad mer som kommer att hända..

moving to LA

i wish.

sitter & kollar på the hills. från början. har missat ett par episodes & jag måste se deeem. dock blir jag mer & mer sugen på att flytta dit. till Los angeles & jag vet att det inte är som i the hills för alla där.. men det handlar snarare om att där finns så  sjukt mycket möjligheter. sjukt mycket. det finns det överhuvudtaget & det äe det som gör allt så himla svårt. jag ska nog gå klart mina tre år på biomedicin & sedan flytta dit. möjligtvis en termin tidigare för att göra ett par valfria kurser & sedan c-uppsatsen där. det, mina vänner, det hade vart nåt! fast.. där finns andra stället jag vill bo på me. life is hard.. but good!

här kan ni se alla the hills-avsnitt from scratch
http://www.mtv.com/overdrive/?id=1566464