en dag på stranden



det blev en helt underbar dag tillslut. inte för att den började dåligt eller något sånt, men det väntades endel regn under dagen. när caesar & jag skulle åka till havet för en långpromenad ösregnade det till en början men sprack senare upp & vi kunde springa & leka i massvis. jag glömde självklart min kamera denna gång & var därför fast besluten om att åka tillbaka lite senare under eftermiddagn eller tidig kväll istället för att gå på spinningen. caesar såg så oerhört lycklig & fri ut, vilket alltid gör mej så oerhört glad. vi åkte tillbaka till havet vid femtiden & då följde även linn & linn me. hur mysigt som helst & solen sken alldeles underbar över oss. dessutom träffade vi christian & linda där också. någon timma senare åkte linn  [a] & jag hem till mej & lagade tacogratäng [& fy fan vad god den vaar] & tittade på idol & desperate. man vet att man lyckats me maten när båda två är sjukt mätta, men inte kan sluta äta. mums!



om att förlora mer än ett par tusen

det har hänt endel sedan senast jag skrev här. jag har till exempel betalat det sista på thailandsresan & nu är det verkligen klart att jag drar. ja, om ingenting väldigt dramatiskt skulle hända såklart. sedan har jag haft ett par föreläsningar i rörelseapparatens anatomi, ätit omelett gånger två, vart ute i det helkonstiga vädret me caesar, cyklat endel, tittar oförskämt mycket på tv me tanke på att den står på konstant & sist men inte minst förstått hur många bloggar jag läser varje dag. & hur många reality serier på mtv jag diggar. i synnerlighet den nya upptäckten 8th & ocean & såklart the hills. [nytt avsnitt tonight!] jag är verkligen ett freak. men jag har faktiskt ett liv också. om en timma är jag hemma hos chrisitan & linda där även tina [lindas sis] befinner sej & troligtvis är en delikat middag serverad. som alltid hos dem. de är oerhört påhittiga & dessutom sunda & världens sötaste. när jag kommer hem ska jag plugga & idag är det verkligen ett måste. & tyvärr är det ergonomi.

so, slutsatsen jag drar lyder

jag är ett freak & det står jag för. geeks are cool. i am the coolest

veckans.

monday
morgonpromenad

tisday
spinning

onsday
bodypump & jogg

torsdag
jogg & promenad

me tanke på att jag har caesar till på torsdag vill jag inte vara borta för mycket från honom på dagarna & det innebär lite mindre träning än vanligtvis. dock är det faktiskt bra me tanke på att man ska börja lugnt efter sjukdom. nu ska jag borsta tänderna.. & sedan lägga mej i sängen & se på lite tv. den här veckan ska jag lägga upp lite recept i bloggen. det var alldeles för längesen nu!

sov sött vänner


we ran so fast, we ran so free

please remember, please remember

i morgon är det måndag igen & för var dag som går så bli jag bara gladare & gladare. hallå!? vet ni att det är en månad & 22 dagar kvar till jag drar till thailand. nu gäller det verkligen att ligga i me träningen om jag ska lyckas vara fit till dess.. hahah. nej, men tiden går så sjukt fort! när jag åker till thailand är två tentor avklarade också. jösses, vad jag längtar. kommande vecka måste jag plugga massvis, träna.. & på torsdag åker jag till herrljunga för att möta upp anna & starta vår roadtrip upp till deras stuga i hälsingland. ååh, ska bli så mysigt & såå underbart att komma bort ett tag.

nu ska jag fortsätta kolla på underbara coyote ugly. det är min & kims [thailand]  film. sjukt bra!

två söta vovvar på 26 kvadrat

just nu har jag lyxen att presentera för er

caesar & ludde. de är såå mysiga tillsammans!


japp

8th & ocean är grymt. jag älskar mtv.

kräftskivan var grymt kul igår. tack thilda & emma. lovely!
nu är caesar här & snart kommer ludde & camilla & troligtvis linn över. mysiiigt

fuldagar vs snyggdagar

ciao, come stai?

me mej är det bra. trots fuldag. det kliar som satan i min hals & jag börjar undra om jag inte tål cashewnötter. fan vad trist isf. det är lördag idaag & jag ahr skrivit tenta & vart på stan en sväng me linn. ikväll är det kräftskiva & jag är laddad som tusan. dock skall det bli skönt me en joggingrunda & en lång dusch innan. välbehövligt om inte annat. nästa vecka är det skärpning me det mesta. främst me pluggandet & träningen. på torsdag åker jag till herrljunga me caesar för att under kvällen åka upp till hälsingland tillsammans me anna. ska bli såå mysigt!

i had a dream about this boy, he was nice looking & pretty on the inside

splendid week!

god kväll mina vänner. kom precis hem från camilla efter en mysig kväll tillsammans me henne & joanna. jobbet på systembolaget gick helt strålande idag & fy faaan vad tiden går fort i en självbetjäningsbutik. well.. det gör den så fort man trivs & det gjorde jag ju även bakom disk, men jag måste säga att arbetet är mer varierat då man inte FÅR sitta i kassan alltför länge där. systembolaget på eurostop är en oerhört fin butik & ska nog åka dit & handla istället för i stan. på måndag ska jag dit & skriva på anställningspapper. jobb jobb means money money! & money betyder möjlighet att shoppa mer [well.. iaf till att handla någonting nytt för en gång skull], att spara & att resa. att leva helt enkelt. jag hoppas jag får jobba ett par helger i månaden för att tjäna ihop ett par tusen. hade vart nice! & på tal om pengar så var jag precis inne & läste isabella löwengrips blogg & fy fan.. vill också vara i london! men främst är det mayer jag vill se igen. john mayer.

nu måste jag sovaaa.. eventuellt upp & skriva lite exam i morgon förmiddag. sen stan me joanna & på kvällen kräftskiva som mathilda & emma fixat me. längtar!

jag är så nöjd nöjd nöjd


there is always a first time

vad vi än gör börjar det alltid me en första gång. vi måste börja från scratch. idag ska jag jobba för första gången på systembolaget på eurostop här i halmstad. visst, jag har jobbat på systembolaget i somras. men i båstad hade vi inte självbetjäning & heller inte samma kassasystem så nu sitter jag här & är lite nervös. idag har redan hunnit me en föreläsning i ergonomi & dagen inledes me en försovning. inte så jag kom försent, men jag vaknade 10 minuter innan camilla, robert & ag skulle mötas på gården. inte härligt, men är man en naturlig skönhet krävs inte mycket tid helt enkelt. så äre.




ha en fin dag!

livets härligheter

jag befinner mej i lyckans period just nu. jag har fått jobb, fått reda på att jag klarat en tenta, fått massa pengar, har inte lång tid kvar till thailand, det är vackert väder, ska på roadtrip me anna nästa helg, caesar är i halmstad.. riktigt skoj tillsammans me camilla på kåren igår & ja.. så vidare. jag kanske borde göra någonting motsvarande the hills. här händer grejer nämligen, dock händer inget plugg, vilket borde vara det enda som händer just nu.

nu ska jag iaf titta på tv litegrann & sen är det möjligt att jag kollar igenom lite papper.. plugg. möjligheten finns iaf. vackert väder idag som sagt, det får nog bli en härlig promenad sen också. eventuellt träffa camilla, linn & joanna ikväll. men me tanke på att vi alla har en massa i skolan just nu kanske vi får skjuta upp det. förra hösten var det the four of us hela tiden. då gick vi på samma föreläsningar, fikade flertal gånger i veckan, festade.. nu är vi på olika håll & träffas alltmer sällan. dock är jag hundraprocentigt säker på att det alltid kommer att vara vi. the four of us.

bästa vänner


lite bilder från last night







you should take my words more serious

jag pluggar alldeles för lite. tänker på för mycket annat. jag har mycket planer nu. ännu en anledning till att plugga mer, så what the f, come on! filip & fredrik. är det någon som sett anton & totte i bakgrunden? ja, de var på inspelningen av detta avsnitt [tror jag det var]. såg ni idol? jag längtar till finalisterna är klara. orkar inte me dessa uttagningar.

idag har vart en bra dag förresten. riktigt sammanhängande inlägg ikväll.

 jag gillar verkligen livet.

då så

då så. då var en uppgift i ergonomin avklarad

tusen to go, lovely!

min sambo & jag

äntligen har jag en man i mitt liv! nämligen caesar. såklart. vår hund alltså. det vet ni väl? jo, mamma & pappa har ju åkt iväg så jag är hundvakt & mm, vi har det mysigt här hemma. tänt ljus, ätit middag & tittat på tv. ah, ni trodde jag menade aen mänsklig man? nej nej, den enda jag skulle kunna tänka mej för tillfället träffade jag i göteborg i helgen, men lär aldrig träffa igen. synd!

caesar saknar matte & husse men jag tror helt klart att han börjar trivas här. från början hade jag bestämt att han inte skulle få vistas i min säng, men wips, så hoppade han upp & inte kan väl jag säga nej till honom, titta så söt han är







höstfin makeover



sååå.. jag har alltså blivit brunett nu. igen. tycker det är jättefint & framhäver det vackra i mej, men samtidigt tycker jag väldigt bra om det blonda. men said & done.. omväxling förnöjer & jag är nöjd. dessutom tar det nog några dagar innan jag vänjer mej.. bilden gör sej inte helt bra & visar inte fullt ut hur det ser ut, men vad gör det. de flesta av er tror jag träffar mej in real life iaf så då får ni se hur fin jag är då.. dock bör jag sola innan jag träffar folk då jag för tillfället är blekare than eveeeer.


meeen, höstfint!

its all about the money, all about the dam dam dam dam dam

vilken underbar helg!

har spenderat denna fantastiska höst-helg hemma i herrljunga tillsammans me familj, släkt & vänner. dessutom är jag nästan helt frisk nu, underbart! i fredags hade vi en mysig taco-kväll a la familjen karlsson me lite vin & massa prat & sedan gick jag en sväng till anna. alltid lika härligt att träffa henne & alltid lika lätt liksom. allt är bara bra & nu har vi även bokat in en helg i deras stuga i hälsingland. ska bli såå mysigt. längtar! på lördagen åkte jag me till mörlanda [ett litet ministälle med en sjukt stor & relativt jobbig marknad men också lite andra arrangemang] & tittade på michael, mitt kusinbarn, när han spelade fotboll. på eftermiddagen åkte anna & jag till salongen & fixade mitt hår & numera är jag brunett. det blev lite mörkare än jag tänkt, men samtidigt riktigt fint & precos som det sägs, omväxling förnöjer!  på kvällen träffades anna, liselotte & jag hemma hos anna & drack lite goa drinkar & vin innan det bar av till göteborg tillsammans me christian, peter & per. riktigt trevlig kväll som tog start på chez amis, vidare till bliss & slutligen nivå. liv i luckan helt enkelt.

nu sitter jag hemma i huset & mamma & pappa har precis åkt iväg till rhodos. lyckostarna. men snart är det min tur att åka till flygplatsen. knappt två månader kvar till thailand & det är dags för mej att betala det sista på resan, boka tid för vaccination & allt sånt där. känns verkligen helt overklgit!

guud.. det är så vackert ute. blir alldeles lyrisk. ska ringa anna & kolla om hon känner för en promenad. hoppas ni haft en lika fin helg som jag haft & att ni får en fortsatt braaaa söndag!

i should get a bottle of champagne

kan jag ta det här på engelska? neeej svengelska
i came to my scences today & it got me thinking..

det är över nu. mina tankar kring.. are you still in my heart? in my mind? det är du inte. det är min spärr på grund av det vi gick igenom som fortfarande finns i mitt hjätra, i mitt huvud. ett sår. ett ont som jag knappt vågat släppa. jag har varit feg den senaste tiden. livrädd att bli.. sårad?

men vad fan, nu skiter jag idet. nu får jag släppa loss & get on with the flirting already

i should get a bottle of champagne

världsnaturfonden

har sett ett par avsnitt av djur i fara på  fyran & blivit så sjukt berörd. idag satt jag bokstavligt talat & grät. fy fan vad dessa underbara varelser får stå ut me på grund av oss människor. usch. där finns bara 1600 pandor kvar & de håller på att dö ut. så oerhört sorgligt. du kan bli antingen fadder till ett specifikt [eller flera] djur eller också kan du vara me att stödja genom olika typer av medlemsskap världsnaturfonden har.

du är bara ett par klick ifrån att vara me i kampen om att rädda dem!

www.wwf.se



stupid people!

ser ni trean? jag blir fan förbannad.

guuud, oh gud [sunes sommar]

det roligaste kommer i slutet.. o.43 & framåt typ



där snackar vi att göra sej själv till ett offer! hahahah

nu ska jag gå & lägga mej, sov sött!

änglarna

jag pratade lite me emil på msn idag. han har åkt till Los angeles me söta josefine & tillsamamns ska de nu spendera tre månader där. jag har tänkt oerhört mycket på bland annat LA den senaste veckan & gissa om jag är sugen nu. riktigt avis på dem. när jag var där spenderade jag all tid på massa turistställen tillsammans me underbara utbytesstudenter från hela världen & hade en helt splendid tid, men jag skulle vilja bo där. ett tag. kanske en bit utanför. andas [helst inte all jävla rök & avgaser men] in atmosfären liksom. emil sa att det är minst lika storartat som det är i filmerna, i serierna. jag vill dit! men så finns där andra delar av mej som hellre vill till norra californien eller till oregon. för att vandra massa & sånt. åka skidor. men iofs, vem har sagt att man inte kan göra både och? det enda problemet är väl pengar.. & möjligtvis tid.. ja, att den ska räcka till. vill ju gärna till italien också. & till canada. hahah, ni ser. i am crazy. jajaja, förhoppningsvis lever jag många år till & förhoppningsvis har jag någon gång i livet möjligheten att spara ihop massa pengar till sånt där. thailand på semester först ju!



en dag, en dag.

two months & four f-ing days



två månader & fyra dagar är vad det är kvar till jag drar. fy fan vad jag längtar idag!

soon im there kiiiiim, damn, jag saknar dej!

när man är sjuk

får man inte träna. det suger verkligen. jag har nog aldrig vart såhär sugen på att träna sedan.. ett par dagar tillbaka. dessutom unnar jag mej gärna godis. det är bra. & gott. synd att vi ska stå i bikini eller underkläder & klämma på varandra nästa vecka på ett seminarium i anatomin. hurra. det kommer kännas great ju.

idag snubblade jag in på match.com. jag scrolla lite bland männen där & visst fanns där några intressanta. ja, jag fick ju bara se ansikte & vart de var ifrån. jag kom på mej själv titta lite extra efter de som hade bilder på sej själva utomhus. jag ska nog ha en outdoor kille. tillbaka till match.. jag var oerhört nära på att anmäla mej, faktiskt inte patetiskt över huvud taget. jag är visst kärlekskrank. men det är ju så mörkt ute

klockan är sju & det är nästan mörkt. mysigt, men hade kunnat vara ännu mysigare!

the comedy is that its serious

såg ni i ditt ansikte? personligen tyckte jag det var riktigt braa. är lite avis på alla som skall till stockholm i veckan för att se coldplay. men men.. man kan inte få allt. annars då? ja, inte mycket till plugg idag. jag har inte mått så bra som jag trodde.. drabbades av lite knivhugg & annat trevligt under kvällskvisten. men dessför innan har jag egentligen bara tvn att skylla på. men, tilläggas skall att jag var på biblioteket en sväng förut.kopierade lite papper. det räknas va? som plugg menar jag. jo, det gör det emelie, det gör det.

jag hittade en grym kurs.. eller snarare ett program förut när jag sökte bland lite olika universitet & college. ett outdoor program på university of oregon. universitetet är beläget i eugene vilket beskrivs bland annat såhär Eugene is home to the University of Oregon. The city is also noted for its natural beauty, recreation opportunities (especially bicycling, rafting, and kayaking), and arts focus. Eugene's motto is "The World's Greatest City of the Arts and Outdoors.

kollade även lite på university of California & massa andra universitet där omkring & oooh, där finns så mycket coola grejer. hoppas hoppas hopppas verkligen att jag kan åka minst en termin under mitt biomedicinska program & sedan eventuellt någon mer termin utöver det. [kanske kan fungera som lärarstudier på nåt sätt] ska kolla upp detta, helt klart!

nu måste jag soova. upp me tuppen & gå på ergonomi.seminarium me massa intressanta uppgifter.


anna såklart

idag kommer anna hem från sina två veckor i staterna. jag har saknaat henne som fan. känns som det var evigheter sedan vi pratade & för att inte tala om sen vi sågs. tänk om vi kunde bo på samma ställe. kanske någon gång! hoppaas snaaart

idag måste jag plugga. massvis. vi har helt sjukt mycket att plugga in i anatomin nu. känns som vi ska kunna de latinska namnen för varenda liten muskel, led.. ja.. allt som finns i kroppen typ. men jag klagar inte.. jag tycker det är kul, frågan är bara hur jag ska få in allt i mitt huvud. [iofs.. det är ju rätt stort.. ja, jag har ett stort huvud jag vet!]

nu är jag nog nästan helt frisk. har kunnat äta macka idag till & me, weei. köpte nybakat från östras. underbart. ha bestämt mej för att ligga lågt me träning den här veckan. inte värt att riskera någonting. kanske blir ett litet besök i herrljunga simhall till helgen om jag känner mej helt kry. hur ska jag kunna motstå löpningen? i dont know man.

ah, plugga var det ja, here we go.. articulatio temporomandibularis, sutura lambdoidea, os occipitale, processus mastoideus.. ha en underbar dag!




det är fascinerande hur mycket funktioner som finns i våra kroppar & hur mycket muskler, leder, ben, & så vidare påverkar varandra. hur många små manicker som faktiskt gör att jag kan skriva detta inlägg just nu. hur mycket som arbetar i min kropp för att kunna lyssna på denna underbara låt & faktiskt kunna se denna vackra video. hur vi kan dofta.. hur vi kan känna.. hur mycket som händer i kropper när vi tänker. bara att tänka på det får mej att vilja lära mej alla små detaljder om våra mirakulösa kroppar. fascinerande är det verkligen vad det är, fascinerande.

make my day



club 8 har även gjort den här underbara reklam-låt, lovely


sometimes i feel like throwing my hands up in the air

i know i can count on you

"the most exciting, challenging & significant relationship of all.. is the one that you have with yourself"
- carrie i SATC, ni vet! så många gånger som jag skrivit denna line nu. men jösses vad jag älskar den & varje gång jag hör den här låten hör jag exakt de orden & förstår hur långt jag kommit. det är rysande grymt.

jag vill tillägna den här låten till mina bästa vänner & min underbara familj. ni finns där no matter what & det är helt fantastiskt att veta. youve got the love!



how to see.. i wont always be alone




jag mår såå mycket bättre nu
underbart, helt jävla underbart

jag kanske är kär ändå? förälskad? lite?

en oerhört vis kvinna sade till mej under denna kväll bara du kan göra det möjligt, tänkt på den! ni förstår kanske vad hon syftade på? jo, på mej tillsammans me mr mayer såklart. hah! thanks star!





when you get to that point

jag mår dåligt. riktigt dåligt. är sjuk & det är inte roligt någonstans. jag hatar att vara sjukt. orkar inte göra någonting. har legat i sängen sedan igår morse & sovit, svettats & frusit om vartannat. superkul, not. när jag duschade förut kunde jga knappt stå, jag tog på det varmaste man kan, men frös ändå, jag gick ur duschen &kollade mitt ansikte & undrade vem det var jag såg i spegeln. kände knappt igen mej själv, så blek!

hoppas verkligen jag blir frisk till i morgon så jag kan gå på föreläsningen. well.. iaf lite mindre svag än jag är nu. hoppas ni mår bättre än vad jag gör.

i wont worry my life away


thoughts of night

jag har precis pratat me en av mina allra bästa vänner från canada. sameas heter han & är helt jävla fantastisk. jag saknar honom & mina andra vänner i canada så sjukt mycket just nu & jag önskar jag kunde åka dit direkt.

kim har blivit sjuk. han är på semester & ska ha det härligt. önskar det blev den 20 november så jag kunde åka till honom & förhoppningsvis är han frisk då. om inte så ska jag göra kuckelimuckmedicin till honom så han blir det

jag vill verkligen göra den där roadtripen tillsammans me anna nästa sommar. om inte i usa, så någon annanstans. italien, frankrike? you name it. vad som helst. jag vill umgås me anna! [hoppas ni har det super i staterna!]

jag önskar alla elektroniksaker åt helvete egentligen, men just för tillfället är jag sjukt tacksam över att jag fått låna denna dator av mamma. det är nämligen denna som gör att jag kan skriva hur mycket som helst här & dessutom lägga in videos. that is fabulous.

ett avsnitt av the hills som jag inte hade sett fanns idag på mtvs hemsida. jag blev lycklig när jag insåg detta! mitt favoritavsnitt av sex & the city visades idag, men det vet ni väl redan?

jag har helg nu. i morgon ska jag ut & springa, städa, plugga engelska me linn& sedan träffa jimmi. hur bra låter inte det? riktigt bra i mina öron

det är natt nu & jag är en lycklig människa

that is just fabulous!

jag har haft me detta klipp förut, men jag absolut älskar det. the most significant relationship.. is the one that you have with yourself. det är så sjukt bra! jag älskar sex & the city!! it is just fabulous!




det här en typiskt grej jag börjar gråta till

i am looking for cant live without eachother-love


the house was on fire

okej. det där me att vara bakis är verkligen inte min grej. men precis som jag nämnde tidigare hade jag en jävligt kul kväll igår. men jag missade att berätta det sjuka me den. ja, där finns fler sjuka  & otippade händelser men det här tar ändå priset. när jag snubbla in genom dörren vid halv tre i natt möttes jag av ett gäng brandmän på väg upp me en  vattenslang i trappan. skrämd? jo, tack. jag sprang upp till min lägenhet & gjorde precis det jag hade gjort när jag var fem år; packade väskan me mina nallar [hugo & lovisa], pengar & lite annat smått & gott & sprang ner till männer & kvinnorna utanför & frågade vad som stod på. där stod två brandbilar, ett par polisbilar, en ambulans & en bil från räddningstjänsten. de hissade upp en man till fjärde våning då de inte fått något svar efter att ha knackat på både dörr & fönster. polismannen svarade att han trodde att någon glömt stänga av en platta på spisen & att det på så sätt hade börjat brinna. plötsligt bänder de upp fönstret & kliver in. det visar sej att en kille befinner sej i lägenheten & att han sovit & varken verkat höra eller känna någonting. när de öppnar balkongdörren sveper ett stort rökmoln ut genom dörren & vi kan inte förstå hur han lyckats att inte vakna i detta. båren kommer fram & ambulansmännen försvinner upp i huset & de lyckas väldigt snabbt släcka elden & som det verkat spred sej inte elden till någon annan lägenhet, vilket vi kan skatta oss lyckliga för! hoppas bara killen är okej nu också.

när jag var yngre drömde jag ofta mardrömmar om bränder. jag hade nästan alltid en väska under sängen som stod packad & klar & det var oerhört viktigt för mej att inga tv-apparater stod på stand-by, att tvätt- eller diskmaskin inte var igång när vi skulle sova, att alla ljus & lampor var släckta & främst.. vilken väg jag skulle springa för att så fort som möjligt kunna hämta min familj & springa ut om det skulle uppstå någon brand. usch, jag minns så väl en dröm jag hade när vi var i fjällen me familjen. jag hade öroninflammation & hade en mardröms-period över dess like. den här drömmen handlade om att jag & min storebror var inlåsta i kuddrummet på dagis när det plötsligt började brinna. elden tog fart & varken personal, barn eller barns föräldrar som befann sej i byggnaden var intresserade av att få ut oss. det enda de tänkte på var att sno me sej allt material som de kunde komma åt. usch, jag minns att jag skrek något så fruktansvärt & att jag vaknade eller väcktes alldeles svettig. det var ingen härlig eller lugn natt. jag var livrädd att det skulle börja brinna. livrädd.

17.o4.o4

yes. david blaines världsrekord under vattnet. helt sjukt. undrar hur länge jag klarar. en minut maybe?

well. do not try this at home. 17.o4.o4. som sagt, helt sjukt

do not try this at home!

kolla trean nu, oprah. helt otroligt

jag känner förakt

men! jag ser på days of our lives. hahah, det handlar ju om det här me att belle & han killen.. inte shawn, ska make love to eachother. suck. undrar hur länge det har handlat om samma sak. det här är så typiskt mej. att fastna i en jävla skitsåpa. ja, det är verkligen var det är. en skitsåpa. but im stuck.

ska snart börja städa.. & sen bestämma mej för vad jag ska träna idag


the expert of sweets

i eftermiddag blir jag arg över det som visas i top model. en oerhört vacker tjej åker ut för hon har ett par kilo mer än de andra. okej. kanske fler än ett par, men det handlar inte om det. va fan. nej. likadant varje gång.

igår var uttagningarna för top model 10. & missuppfatta mej rätt. jag vet att människor kan vara naturligt smala & bla bla bla. men.. jag har börjat undra om de har me en "plus" size model bara för syns skull. oftast åker de ju ändå ut efter bara ett par gånger. äh, jag vet inte.. så mycket dubbelmoral i det där programmet. i reprisen som gick i eftermiddag skulle de vägas & mätas.. hahha. herrgud säger jag bara. 51.6 kg, 48 kg, 52.3 kg.. ja you name it & miss J har mage att säga att det dallrar lite här & där på dem? nej, väldigt svårt för detta. fortfarande tycker jag det är ett underhållande program. ja, som sagt. dubbelmoral? jo, visst. det har vi alla.. [tror jag!] miss J hade definitivt sett mej som ett berg. [ja, inte höjdmässigt]

idag har det vart föreläsningar & jösses så många detaljer i ryggradens kotor & revben & bröstkorg & grejer vi skall kunna. ja, namnen är ju inte de vi är vana vid såklart. de är på latin. tur att jag gillar språk. annars hade jag nog, precis som robert, nickat till under föreläsningarna fler än ett par gånger, hahah.

nej, nu ska jag köpa lite vin, träna & sedan åka till linn. lite the hills först bara!

by the way. jag var tvungen att käka en sån där marabou dark me hazelnut & nougat idag. världen skulle ju eventuellt gå under, so i fugured that i had to! jag är riktigt grym på människors favoritgodisar. jag vet exempelvis att kim älskar sega nappar, att linn loooves creme-brule chokladen, att camilla alltid mixar hallonmumrickar me djungelvrål.. att anna & jag inte kan leva utan lysmelk & att carolina älskar crispy bite, precis som chriistian, att anton looooves sura cola-nappar, att mammas favoriter är döskallar & att pappas bland annat är vingummin eller de där likörfyllda chokladgrejerna me papper på.

ja, såklart jag har koll på många andras favoriter. så har ni några frågor så är det bara att fråga mej. jag är rätt bra på olika godis-företags sortiment också. en riktigt bra egenskap, jag är en naturbegåvning!


wooow, chocolate cravings!

ikväll fattar jag mej kort. jag är så sjukt sugen på choklad så jag måste gå & lägga mej innan jag börjar äta oboy-pulvret rakt av. jösses vad bra vem kan slå filip & fredrik var. & top model. en riktigt bra tv.kväll det här. träningen gick såklart bra & hela dagen har vart grym!

nu önskar jag bara att jag [precis som kenza] blev överraskad av någon som tagit me sej en påse me massa godsaker.. [gärna choklad då!] ååååååååååååh

choklatt.. nej jag menar godnatt!

jag är nog jävligt glad av mej

hej alla härliga varelser där ute. solen tittar precis fram & om några minuter ska jag träffa camilla, linn & ahmed nere på gården för att gå till stan. titta efter lite kläder, fika.. ha det mysigt helt enkelt. på tal om mysigt så sprang jag närmare en mil igår.. ja, det är sant faktiskt. va? om jag var mör i benen efter? jo, tack. dessutom gick jag nog fem kilometer efter löpningen också. härligt! ikväll blir det bodycombat & i morgon ska jag me brorsan till nautilus på spinning/abs. fan vad jag längtar.

igår såg jag det nya avsnittet av the hills. ni vet väl att ni kan se hela serien på webb-tv på mtvs hemsida? [mtv.com] fan vad bra det ääär, men jösses.. drama drama drama. ska vi börja snacka drama så är det serien att prata om. dramaaaa. men så bra! & efter såg jag sex & the city. man kan inte bli annat än sugen på att flytta till los angeles eller new york när man ser det. NY har jag inte vart i, men vill sjukt gärna dra dit någon gång.  anna verkar ha haft en blaaast där iaf. längtar efter min anna,  himla mycket!

nej, dags att fixa lite. har förresten ätit en sjukt god omelett precis. kanske lägger in ett recept lite senare.

ha en fin dag &.... puss på er!

rysningar efter 15 km

hej mina vänner. jag måste inleda dagens inlägg me en jävla eloge till mej själv. i am soooo damn good. jag sprang närmare 15 kilometer idag. hör ni de ljuva orden? FEMTON kilometer. jag kan säga er att jag rös när jag sprang i mål på vår uppfart hemma i herrljunga. helt fantastiskt. vilken glädje, vilken lycka. fan vad bra!

annars då? jag mår riktigt bra idag. jag har gjort någonting crazy & överträffat mej själv. jag har tittat på syster när hon spelat fotboll [& räddat flera bollar som mycket väl kunde gått i mål]. jag har lekt me caesar & jag har umgåtts me mamma & pappa & anton. jag har pratat & grattat liselotte på den stora dagen & jag har pluggat. det har helt enkelt vart en riktigt mysig höstdag. hela den här helgen har vart helt grym. jag har nog faktiskt kommit  underfund me en hel del gott & främst har jag umgåtts me min älskade familj [&släkt!!] kommande vecka hoppas jag på att få träffa den enda som fattades i familjen denna helg, christian & likaså att få träffa alla min söta & goa vänner i halmstad. & såklart plugga! & träna. springa! 15 km! maybe. :)

jag är glaaad

som det kan bli

tack sara för dina fina ord. & precis som hon kommenterade i mitt tidigare inlägg så är det precis att acceptera sej själv som är det viktigaste av allt. det jag menade var att jag under en tid försökt ändra på det. men det enda det gjort är att ha hållt mej tillbaka. & det, det är det enda jag behöver ändra på i mej själv.

nog talat kring det. idag är en regnig dag i herrljunga, grå mixad me grön. alldeles strax kommer lite släkt hit & det bjuds på äpplepaj me vaniljvisp. mums! efter det blir det en joggingtur & sedan en träff me liselotte, förhoppningsvis! fotboll i kväll också. sverige-albanien. då ska jag köpa godis & smaska pååå. kom igen nu för fan sverige

go go go!


om jag känner för det så gör jag det

no more holding back. jag tänkte på det idag. på denna dag, vars sekunder jag älskat var & en. jag var ute på promenad både en & två gånger & det var samma stig jag vandrade som jag säkert gått några tusen gånger. åh, den är vacker, helt underbar. jag tänkte för mej själv. vad är det som håller mej tillbaka? på riktigt? egentligen? som i det där inlägget härom natten. egentligen? mitt förhållande till mej själv? ja! det är jag! det är jag som bestämmer hur jag skall vara som person & vad jag gör me mitt liv. so what om jag fortfarande har lite känslor här & lite där? de överskrider inte ens en liten ynka del av allt annat jag känner så starkt för. så bra inför!



idag känner jag mej stark. idag känner jag att jag skulle kunna bestiga berg & riva murar. idag känns det som någonting fallit från mina axlar. som om en pusselbit jag vart så rädd att plocka upp äntligen har blivit uppplockad & dessutom har jag satt den på rätt plats. hah! jag vet itne vad det är me mej & nätter. & me mej & promenader. me mej & orraholmsrundan. jag är i en annorlunda fas i livet. det går upp & ner & hit & dit och jag vill göra allt, jag drömmer om nya saker varje dag & finner nyheter var & varannan dag. det är bra! det är livet. livet.

jag vill göra någonting crazy. hoppa fallskärm & sånt. jag vill klättra i berg, vandra & riverafting. jag vill springa marathon & upptäcka massa nya grejer. göra saker jag aldrig tidigare gjort & massvis som jag redan gjort.

idag gjorde jag någonting så underbart som spelade tennis & simmade. det var helt jävla fantastiskt rent ut sagt!



no one else can feel it for you only you can let it in
no one else, no one else can speak the words on your lips
drench yourself in words unspoken live your life with arms wide open
today is where your book begins the rest is still unwritten

två så ljuva hem

det är en vacker känsla
att vandra stigar
längs skog, längs hav

en underbar känsla
att pussla ihop
en kropp, en själ

det är en fantastisk känsla
att lägga armarna kring
de jag älskar allra mest

en oslagbar känsla att göra
det mesta på mitt eget sätt

det är en härlig känsla
av fjärilar, av kärlek

& de är vackra hem
de två, så ljuva

det är en livlig känsla
av möjligheter & motgångar

det är en oerhörd känsla
att jag äntligen vill leva ett lyckligt liv

ett liv där jag lever & ingenting ångrar
ett liv där jag varje dag fångar

ren kärlek.

jag finner mej själv vilsen bland andra för tillfället. bland människor jag inte känner, men också bland människor jag står närmare än någonsin förr. kanske är jag främmande inför mej själv också. jag följde me till kåren en sväng idag& jag vet inte vad det är. om det är känslan av den stora ensamheten eller om det bara är en del av livet att inte vara så sugen på att vara bland folk. jag har inte stött på den många gånger förr, om ens en gång. jag bestämde mej ikväll. jag tränar & åker till herrljunga imorgon. ingen fest för mej. tror att jag för tillfället behöver samla tankarna & inte vara bland så mycket folk. jag älskar folk egentligen. det handlar inte om det. jag lyssnar på in your atmosphere & undrar verkligen vart jag är i mitt & ditt förhållande till dej & till mej.jag undrar om där ens fanns någon kärlek eller om det bara var inbillan & sen förstår jag inte om det är jag eller om det är den där cidern som talar. jag blir så emotionell.. extra känslig på natten och jag har liksom tröttnat på det. när jag cyklade hem ikväll tänkte jag på om jag borde vara här egentligen. i halmstad. eller om jag bara så gärna vill finna den där känslan [igen] av att mitt hjärta hör hemma här. men sen vet jag att jag har en vana av att vilja fly. så fort jag börjar känna smärta tror jag det ska bli bättre av att åka någon annanstans. men det ärinte så & det vet jag så väl. att fly gör oftast allting värre.

jag mår inte dåligt, jag är inte deprimerad. jag är kanske full av tårar. av förtvivlan.. men främst är jag vilsen. jag känner inte igen den här delen av mej, den är främmande. jag tror att den visade sej under åren jag tror jag nästintill förträngt. men då minns jag inte att jag kände mej som ett rep i en dragkamp. då hade jag så lätt att välja.. då fanns där i princip bara ett val. idag är jag splittrad & jag måste lära känna mej själv. vem är jag.. egentligen? & vad vill jag.. på riktigt?

fast egentligen. här kommer den där vändnngen ni inte trodde skulle komma.. & inte jag heller. vad spelar det för roll om jag inte vet exakt vem jag är.. just nu? & exakt vad jag vill.. precis i detta ögonblick? allvarligt. jag måste släppa tankarna & låta livet flöda. jag skrattar & jag ler. jag lyssnar på underbara john mayer & visst är det underbart att jag är on my own & kan göra precis vad fan jag vill! jag har under sommaren lärt mej att tycka om att umgås me mej själv & vilken jävla bedrift! om jag vill sitta hemma en kväll & känner för att umgås me mej själv, klart som fasen jag skall göra det. inga skuldkänslor här inte. mina vänner finns kvar & det vet jag. de som inte fnns kvar när jag är back on track kallar jag inte vänner & några sådana tror jag me hundra tusen procent inte att jag har. det är just det som gör livet så sjukt bra. vänner. familj. kärlek. äkta kärlek.

[dessutom vet jag hur mycket jag älskar att vara här. att bo här. att få leva här. i halmstad. nej, det mesta är bra. inför nästintill allt känner jag bara kärlek..]

ren kärlek.

det är sannerligen ettnytt kapitel som startar

riktigt dåig uppdatering här men jag har varit borta en sväng [& mitt störda tangentbord pllar jag verigen inte]. nu har mitt liv gjort omstart & det är sanneligen ettnytt kapitel som börjat. det känns litevemodigt att ha valt bort lärare för nu. men samtdigt är jag oerhört gladatt jag gjort detta val.

vi har vackert väder i halmstad, idag igen. nej nu pallar jag inte skria mer, mitt tngentbord är helt jävla fucked up. ursäkta språket.

ha en fin dag!