beloved camera



så fick jag äntligen min kamera, min älskade kamera


ive made up my mind

det kommer bli en bra höst det här. jag tänker attackera livet med spontanitet & göra spännande saker varenda dag. som att fotografera enkla saker som golv eller tak, springa runt i skogen & se hur bladen sakta men säkert ändrar färg & snart därefter faller ner till marken. då skall jag samla ihop dem i en stor hög & hoppa. hoppa runt & slänga löv kring mej likt ett barn. jag vill lära mej saker jag tidigare inte ägnat en tanke åt, läsa böcker med en kopp thé i handen & levande ljus vid sidan om. jag tänker uppskatta mörkret & det smattrande ljudet av regn mot mitt fönster. lära mej japanska & skriva texter jag förvarat i huvudet sedan barnsben. jag vill spela fotboll igen. & återigen bli duktig på italienska, eller rentav ta en kurs i engelska. kanske fotografi. söka jobb både här & där & leva på hoppet. längta bort, men förstå att det är här jag är just nu. jag fortsätter träna både mitt inre & det yttre & finner ständigt nya kvalitéter inom mej själv.. lär känna mej själv bättre för var dag som går.

så jo, det blir en bra höst det här. vi trotsar all negativitet kring att mörkret faller sej på & att hösten är här. vi säger äntligen, istället för typiskt & lär oss att förstå att det blir vad man gör det till. var vi än är, så länge vi ugår från oss själva & det vi vill. för det är verkligen det som kommer att prägla våra liv.. valen, viljan. välj den väg du känner för att gå och tro på att det är den rätta. gör det du vill och gör det nu. i morgon kan det vara försent.


utflyttad, men fortfarande kvar

yes, fortfarande kvar i halmstad, men har flyttat ur lägenheten i helgen, men hjälp av mamma & pappa, TACK! känns konstigt, men samtidigt bra faktiskt. sitter hemma hos linn nu & det viktigaste av allt är att jag har mina vänner.. & det har jag ju, nu & föralltid. lägenheten skulle jag ju ändå flytta ifrån förr eller senare. dock kändes det inte riktigt lika bra i lördags.. då var det mycket känslor i kroppen.

idag har jag massa att göra fram till jag åker hem till herrljunga. jag hoppas innerligt att min kamera har kommit idag s¨jag kan få me den hem & fota lite i veckan.

ha en fiin dag godingar, kram!

sista vinkvällen med linn.. i lägenheten

det känns konstigt.. vemodigt..förjävligt & samtidigt helt underbart. äntligen skall ett nytt kapitel i mitt liv inledas. ett nytt spännande kapitel med nya äventyr, utmaningar & drömmar som uppfylls. idag blev dock inte sista dagen på jobbet, trots att jag trodde det när jag gick därifrån. ska jobba i morgon me. underbart, för vilket ni säkerligen redan vet så älskar jag mitt jobb. & jag älskar linn. sista vinkvällen i DENNA lägenhet me henne. inte sista. bara här. & nu.  sirenerna från en polisbil hörs högt utanför mitt fönster. undrar vad som händer. utan att tänka mej för kan jag inte låta bli att undra vad som händer me mej om en vecka. vad som sker i mitt huvud.

hur jag tänker.

& jag tänker. nu. livet är som en karusell. som en berg & dalbana. upp & ner. svänger okontrollerat & jag bara ler. skrattar. mår illa ibland, men på ett sånt där sätt som gör att man blir starkare. man inser på toppen att ibland när man faller ner är det ingenting man själv kontrollerar. inser att när man är på en raksträcka spelar det ingen roll hur bra man själv är.. ibland kommer en uppförsbacke iallafall. jag inser att vi själva inte alltid kan kontrollera det som sker, men vi kan kontrollera hur vi tar det. med det citerar jag min fantastiska mor som sedan länge sagt det är inte hur man har det utan hur man tar det. ord som får mej att tänka till. tänka till när folk talar. försöker tala ner. eller när folk känner avund. jag är bra. det vet jag. vi vet det. tänk så fantastiska vi är. som vi rör oss. som vi talar. som vi lyssnar. som vi hör. som vi doftar. som vi älskar. som vi känner. som vi tänker. vilka otroliga talanger vi är.

det är sjukt. sjukt fint när jag tänker på allt vi kan göra. allt det lilla vi alla kan göra för att få någonting stort gjort. vi kan, om vi vill. vare sej det handlar om oss själva, eller om andra.. eller för varandra tillsammans.

livet är fantastiskt, det spelar egentligen ingen roll vad som händer.. om det är motgång, framgång, tillgång eller vad som.. så länge vi tror på det.. så länge vi vågar leva

& framför allt så länge vi vågar vara oss själva

en bild säger mer än tusen ord

men tyvärr kan jag inte visa er hur min lägenhet ser ut just nu, men det är iaf ett.. bombnedslag! men det får det lov att vara när man håller på att flytta ut va? dessutom har jag systuga här.. eller klipp iaf. jag gör om kläder jag inte vill ha kvar.. vissa har blivit riktigt fina! när sådana här grejer händer inser jag att jag är duktig på det mesta.. det är faktiskt sant! nej, dags att fortsätta.. lyssnar på big big world me emilia nu.. nostalgi.. sjöng den på ett hotell på fuerteventura, mysigt minne!


you could have prevented this

helt sjukt hur fantastiskt vacker den här låten är.

njut av hennes otroliga stämma när hon sjunger you could have prevented this, vilken känsla. helt sjukt rörande. åh, det är inte mycket som slår musik som når ut, som känns.



ni måste se & höra det här framträdandet också, jösses, känsla!

skärpning

börjar spåra ur me maten. tur jag ska flytta hem!

and i could walk on water


counting the days

etthundrafyrtioen dagar kvar. sen blir det

australia, min vänner.. & det är bara början

jag flyttar

ifrån det här


& de här



havet, joanna, linn & camilla.. saknar redan!

i höst ska jag bli ännu snyggare

tjabba godingar! idag har jag jobbat, beställt kamera [nikon d60 utgår, men fick beställt en från en butik så förhoppningsvis får jag den i början av nästa vecka, håll tummarna att allt går som det bör!] & därefter åkte jag hem till linn för att sedan ta me henne en sväng på stan där vi fikade tillsammans me bia. fick köpt en vit tunika & en mysig stickad tröja också. tyvärr kan jag inte visa några bilder me tanke på att jag inte har någon kamera, men snaaart har jag två! :) nu har jag köpstopp. måste spara alla pengar jag har, förrutom en del jag kommer lägga på resor & annat när jag ska söka jobb. usch, har lite ångest över hösten. måste fixa saker nu. adressändra har jag glömt! attan! får fixa det nu, later!

maaaat

olivbröd, kalkon, röd paprik & lite fetaost på det, värm i ugn & smaka av med kryddor som timjan eller oregano. ojoj, nu ska jag äntligen få ätaaaa..

maaaat

olivbröd, kalkon, röd paprik & lite fetaost på det, värm i ugn & smaka av med kryddor som timjan eller oregano. ojoj, nu ska jag äntligen få ätaaaa..

ny dag!

hej hej hej, vilken rolig krav-lista jag skrev igår.. eller inatt. ibland är jag för rolig.. hahah! igår var iaf hur mysigt som helst.. satt bara & snacka me linn & länge som helst & vi pratade om.. ALLT! allt mellan himmel & jord. en sak är säker, vi kommer alltid vara vänner. vart vi än bor.. hur långt ifrån, hur nära.. ja.. vi har dessutom kommit me en uppfinning som är hur grym som helst & vi funderar på att skaffa oss patent på det. its goood you guys, its gooood

mm.. olivbröd!

there´s no shame in being crazy

depending on how you take this

jo, han ska gilla mej, såklart.
tycka det är härligt me känslor
tycka det är charmerande me sena nätter
tycka om vin
spontanitet
mysa efter sex
helst inte för emot allting
sena telefonsamtal om natten
spontana skratt efter önsketänkande
inte vara motbjudande
visa respekt
gärna vara snygg [vilket brukar växaaa]
förstå likheter & samtidigt acceptera olikheter
gilla enkla saker, som glas
fotografier; på mej, hahah
tv, helst the hills men inget krav, okej me friends
förstå sej på sångtexter
vara smart
trevlig, ja.. alltså inte rapa osv [okej senare]
inte ha någonting emot kommunikation
gilla vakna-upp-på-natten-6
galenskap
äventyr- samt naturmänniska
tycka om att uppleva ställen utomlands
flexibilitet
kärlek
mig
fotboll
sport överhuvudtaget
gilla konserter både i sverige och internationellt


sådär, killar. exempel på ett par krav bara. inte så farligt va!?

om att sova ensam

efter att man druckigt några glas vin tilllsammans me en av världens bästa vänner..

ops. råkade bli lite  berusad, men vad gör väl det?

vi kommer bli goooooa lärare

ni är goa, det vet ni vaa!?

linn & emeliiiiie

drömmer igen

hah, jag sitter & drömmer till new york new york.. karolina, du har rätt i att jag ständigt finner nya drömmer.. fler drömmar.. ännu mer rätt har du i att jag inte tror att någonting är omöjligt. jag kan göra vad som helst, cause

im the queen of my world

frank sinatra

jag mår mycket bättre idag! har pratat me anna & vi har beslutat oss för att ha en riktig reskväll nästa vecka när jag flyttat till herrljunga & sedan ska jag sätta igång & söka jobb ordentligt. har varken haft tid eller ork att göra det under sommaren, med tanke på att jag jobbat heeela sommaren.. vilket jag förövrigt skulle kunna fortsätta med eftersom systembolaget lätt måste vara ett av de bästa jobb man kan ha. särskilt me de fantastiska kollegor jag har!

lyssnar på sinatra & tusan så bra han är. snart ska jag träffa baywatch-kim & ikväll linn! kanske blir det ett glas vin vid nissan.. isf får det nog bli hunter's sauvignon blanc.. å andra sidan har jag lite vin hemma som jag borde ta av. jag flyttar ju snart. tusan också.. jag flyttar i helgen! hah.. kan ni förstå!? den här månaden har jag en räkning att betala.. en räkning.. på 54 kr, eller vad det nu är. en. sjukt!

nu måste jag städa ordning lite här. lång promenad i varma & soliga halmstad om en stund. hoppas ni har en otroliiigt fin dag, som jag. :)

is this what it feels like to really cry

ååååh, minns ni att jag satt & gjorde ett fotoalbum igår? nu såg jag att jag råkat välja FEL pärm! fan fan fan.. i-land, ja. äsch, jag får göra om helt enkelt, men det blev ju så sjukt fint. varför har de inte så man bara kan byta storlek & omslag? konstigt tycker jag. men meeen.. jag borde nog gå & lägga mej egentligen, men jag vill inte sova bort mer tid. jag behöver verkligen börja packa. fy, jag känner mej riktigt deppig ikväll. ensam är jag dessutom. fan.

stress, press.. panik.

nej, en dusch på det. jag mår snart bra igen. no worries

you will always be mine baby



min lägenhet, MIN!

sensationellt

oh, jeeeesus, så glad jag blev när jag logga in på spotify & såg att colbie caillat äntligen släppt sin nya skiva. åååh, till hennes musik drömmer jag mej bort till en heeet ö där jag omringas av palmer & kritvit sand.. kanske ensam, tillsammans me någon av mina underbara vänner eller någon fiin man. jaaa nii.. ikväll ska jag börja packa. usch så sorgligt. känns så himla vemodigt & konstigt. hur ska den här lägenheten inte tillhöra mej? snyft. sista veckan på jobbet också. nej, just nu känns det inte alls kul att flytta. hoppas jag får ett jobb, snart. först har jag gärna någon vecka ledigt.. därefter lär jag klättra på väggarna. tur jag har mina fina vänner i herrljunga också. hur hade det annars gått? skogen underlättar me. jag ÄLSKAR skogen. älskar.

nu vill jag ha min plats på kvällskursen i italienskan.. & för att inte tala om kursen i japanska. hoppas hoppas, trots min sena anmälan, att jag kommer iiin. pleeeease!

yeeeees!

ja, vi har väntat i två år, erik hassles skiva, äntligen!!


the emelie-effect

jag sitter & gör fotoalbum & det blir sjukt fint. dock börjar det krångla lite, tror jag har dåligt me minne på datorn om jag förstår texten rätt. jag ska upp & jobba i morgon bitti, men jag kommer inte kunna slita mej härifrån förrän säkert ett par timmar.

så lycklig

åh, jag är så lycklig.

bästa festkvällen

fy fan, rent ut sagt, vad kul det var igår. jag älskar er, mina vänner! tack tack tack för en helt fantastisk kväll . gud vad jag kommer sakna er.. !





'





all kärlek till er, ni äär BÄST!

fotografier

sitter & kikar runt på massa fina fotografier. ingen särskild sida sådär utan bara random bilder folk har tagit. åh! jag blir så sugen på att fota.. & så har jag ingen kamera! åååååååååh, jag vet att jag tjatar, men alla som känner mej vet att jag är beroende av min kameraaa & nu börjar jag verkligen känna att mitt begär gets to me. jag vill inte leva en minut till utan kamera.. måste köpa en snarast! hur ska jag klara morgondagens fest?

när jag fått min
älskade vän ska jag vandra runt i otaliga timmar helt ensam & bara fotografera. jag kan verkligen inte vänta, fy fan vad jag älskar att ta kort. åh!

du ska bli min

åh, du ska bli min, at last. som jag längtat efter att få hålla dej i mina händer, det kommer klicka mellan oss, mellan dej & mej. vi kommer älska varandras sällskap & umgås mer än de flesta.

du & jag, nikon, du & jag


etthundrafyrtiofyra


you cant make it feel right

when you know it is wrong

lyssnade ni på kelly-låten? sjukt bra, enligt mej. texten må vara sorglig, mej oj så bra. it started with a perfect kiss, then we could feel the poison set in,  perfect couldnt keep this love alive. sen har vi ju whyyouwannabreakmedown me henne som, för att göra ett lite grövre ordval, är så sjukt jävla braa. lyssna på den om ni är förbannade någon gång,

terapi!

the real deal of love

såhär ska det se ut, kärleken.


i didnt want us to burn out


nothing can break me down.

det har vart några fina dagar nu. först tillsammans med mina girls i malmö i onsdags & sedan en sväng i lund. himla mysig & fin stad det där, vilket inte var den första tanken när jag kom in i lund. tänk vad första intrycket kan ändras när man skrapar på ytan & tittar lite lite djupare. ofta är det mesta bättre än vad man tror.. men ibland är det tvärtom.

förälskelser

består inte alltid, men mellan dessa två har det alltid slagit gnistor. i lördags var de vackra som en sommardag  och regnet som föll försvann när de klev ut ur kyrkan & rosenbladen kastades över dem. åh, en sådan fantastisk dag det var. sol hela dagen från de som definerar kärleken;

herr&fru wrangmo!


bild tagen av anna b

bild tagen av marlene w

i can feel it coming over me

hur sjukt go är inte den här låten på en skala mellan ett & tusen!?



loooooove iit!!

if you just believe

varje gång jag tittar på avsnittet av the hills där lauren får chansen att åka till paris blir jag lika rörd. hennes ansikte bara lyser upp & det är så otroligt inspirerande på något vis.. fånigt va!? gud vad jag längtar till nästa säsong av the hills. kommer inte bli detsamma utan lauren dock.

nätdejting!

tittar på gossip girl & funderar över det här me nätdejting. match.com? hur fungerar det egentligen? någon som har testat? jag funderade av ren nyfikenhet på att ansluta mej till någon nätdejting-sida i början av sommaren, men sen har mitt "intresse" avtagit lite..

av en rad anledningar

i suppose that i could hold it in

but you excite my every cell


trotsa sjukdom

jag trotsar min lilla influensa eller vad det kan vara med fika på stan me några vänner. dessutom var camilla, ludde & jag ute & gick i morse. ikväll ska vi ut & äta me jobbet, så nej, tid att vara sjuk har jag inte. under förmiddagen har jag suttit & tittat på friidrott & åh, jag tycker det är så mysigt att titta på sport. något av det bästa med att flytta hem till mamma & pappa i höst/vinter är att när man vaknar på morgonen, under exempelvis helgen, är att man kan räkna med att tvn är påslagen & att skidor eller vad det kan vara sänds. så mysigt! åh, vad sugen jag blir på att åka skidor nu.. måste måste på något sätt ta mej till någon backe & åka lite i vinter. jag älskar skidåkning & om vi bott kvar i sälen (bodde där ett år när jag var liten) så hade jag alldeles säkert sysslat med skidåkning.


underbara dagar i ramundberget me familjen i våras

en varm famn..

en kopp thé & lite kärlek hade inte suttit fel.

mm, jag är nog sjuk, konstigt nog..
synd om mej nu, riktigt synd om mej!

wow

åh, det är så sjukt mysigt när himlen öppnar sej & det bara öser ner regn. mm, love it.

this is the day i got sick

där fick jag för jag sovit för dåligt & för lite.. som vanligt, feber! nu har det nog i princip försvunnit då jag sedan jag kom hem från jobbet sovit. skönt! däremot skulle jag behöva någon som tar hand om mej ikväll.. så är du ledig & känner dej manad.. dont hesitate to come over!

nu, mat!

yes! jackpot.

jag kom på en grej. jag kan inte gå & lägga mej förrän bilderna laddats klart som blir skickade från richard & carolina. thank you god! kanske man borde göra någonting vettigt då.. typ kolla igenom potentiella bilder för ett vackert fotoalbum från min tid i halmstad!? åh, då kommer jag hålla på hela natten. tänk att.. om två veckor är jag utflyttad! snyft!

men, yes. jag har en bra anledning för att få vara vaken!

i stop the world & i meeelt with you

nu nu nu är det dags att sovaa.. triiist som faan, men vad gör man inte när man ska upp tidiiigt & jobba. å andra sidan vet jag att herr & fru wrangmo [!!] ska upp klockan fyra i morgon bitti & alldeles säkert precis gått & lagt sej, likaså mor & far. klarar de sej på tre & en halv borde jag ju göra det me!? iofs ska de ut i världen & se sej om.. & jag ska till jobbet.

men, jag har massa energi. jag vill ställa mej på min franska balkong & bara ropa ut hur fint allt är. åååh vad jag gillar if it kills me, med jason mraaz. god natt!

aaaaah

fjärilar

kameraaa

jag är så sjukt sugen på att köpa en systemkamera, men vet inte alls vad som är bra, mindre bra och så vidare.. dock fick jag idag höra att nikon har bra första-gångs kameror.. någon som vet? jag kan mycket väl tänka mej att köpa begagnat.. så länge kameran är i gott skick såklart.

jag älskar att fotografera!

länge leve kärleken!

vet inte var jag ska börja, eller sluta.. men gårdagen var verkligen helt fantastiskt vacker. christian & linda strålade & åh, så härligt det var att träffa alla goa människor som tagit sej till halmstad för att fira kärleken mellan brudparet. nej, där finns inte ord för hur bra det var. tyvärr har ju min kamera gått sönder så jag fick låna min mamma & pappas kamera vilken de nu tagit med till herrljunga. får nog bilderna skickade till mej ikväll. då ska ni få se!

på lördag smäller det!

åh, dessa två skall bli en!  världens vackraste par & jag är så glad för er, för oss alla!



jag kommer inte hinna skriva någonting i helgen, så vi hörs efter!

kärlek kärlek kärlek!!

efter caipirinhaaas

känner jag mej go & glad. önskar jag kunde få kramaa oom en viss person innan läggdags men allt kan man inte få här i livet. fy fan vad lycklig jag är egentligen. vilket liv man lever.

helt fantastiskt.

im in a hurry curry

jag dricker caipirinhaaas me kim & de är grymt goda.. ett par glas vicars choice innan gjorde inte saken sämre.. ojoj.. vilken kväll.. ganska besviken på bachelorette, härligt me sveriges vinst dock.. nöjd över sytycd också. åh, livet är härligt.. tycker ni inte!?

kim hämtar mer is!



bff!

om kärleken är vacker!?

för ett bra tag sen såg jag den här filmen & nu påminde mina söta syster mej om den.. finns det någonting vackrare än djur egentligen? den kärlek de ger är magisk. det är den verkligen


åh, vilken fantastisk tid







how long can i go on like this..

wishing to kiss you?




if i should be so bold, id ask you to hold my heart in your hand
tell you from the start how im going to be your woman
but i never said a word, i guess im gonna miss my chance again

det jobbigaste med nytt

är tanken kring hur det skall uppfattas om jag skriver eller säger si eller så. funderingen kring vad som bör sägas över huvud taget. är det fel att skriva jag tänker på dej är det för mycket,

jag har fallit förr. jag har tänkt att jo den här gången. kanske är det rädd jag är. rädd för såren. å andra sidan vet vi vid det här laget att går en står tusen åter varför inte chansa, ta en risk, leva. någonting annat vi vet är att jag ju tycker om misstag man lär sej av & skulle det här vara ett sådant ger det mej styrka. så ja.

what  do you say of taking chances?

jag minns knappt hur det är

men jag minns känslan du ger

sugen på en galet galen fest


tvärtomspråket

ni vet väl att när man säger att man inte ska göra någonting så uppfattar hjärnan inte inte. därmed säger man att man ska göra det eller vill ha det man säger att man inte vill ha. jag skulle exempelvis inte äta någon skräpmat den här veckan & hjärnan hör.. jag ska äta skräpmat den här veckan. fan.

i övrigt har den här dagen vart som de flesta andra, hur bra som helst! för att inte tala om timmarna innan dagen blev den elfte & ett par timmar efter. mm, mysigt me åska, blixtar.. mm.. på jobbet fick jag höra massa fina ord vilka nästintill gav mej en tår i ögat & ja.. allmänt bra bara. jag mår bra. till & me bankdosan fungerade några sekunder.

i morgon är jag ledig.. & på torsdag me!

byt inte batteri! --> spara pengar!

ett tips till alla som behöver spara pengar

för över alla pengar till ett sparkonto, starta sedan eget & fixa företagskonto. detta leder till att förenklad inlogg inte längre fungerar, vilket i sin tur leder till att du inte lika enkelt kan föra över pengar mellan olika konton. låt sedan dosans batteri ta slut & byt det inte. det hela resulterar i att inga pengar spenderas eftersom man personligen inte har tillgång till dem. perfekt. jobbigt bara att jag missat att betala en telefonräkning. fuck.

easy like a sunday morning

jag är så trött.. samtidigt som jag är så pigg. dagen på jobbet har vart hur bra som helst & jag har hittat en tjänst på systembolaget i en stad nära herrljunga jag ska söka. hoppas hoppas jag kan få det jobbet. håll tummarna! nu ska jag lägga mej på soffan & titta på CSI NY & sedan prison break. en lugn kväll hemma i lägenheten, det behövs!

du är din egen lyckas smed

åh, jag har det så bra. dåligt me uppdateringar här i bloggen, men det blir lätt så när livet rullar på i snabb hastighet & när man far runt som jag gjort de senaste dagarna. i torsdags träffade jag anna på förmiddagen & gjorde ett par andra ärenden, därefter åkte mamma, pappa, caesar & jag ut till hunnebostrand & stannade över natten. igår spenderades på klipporna vid havet i strålande sol & en alldeles underbar hetta, med lätta vindar & svalkande bad. på hemvägen åkte vi förbi min favorit-karin som tyvärr fått halsfluss vilket gjorde att jag inte vågade stanna kvar över natten, med särskild tanke på att det ju är bröllop nästa helg!! ååååh!! idag ligger jag vid poolen & har det hur gott som helst. solar badar, solar badar. dagen inleddes dessutom med en joggingrunda & jag känner mej nöjd nöjd nöjd. jag saknar mina vänner nere i halmstad & inser att hösten kommer bli svår och fylld me saknad. tur att ni inte är så långt bort & förhoppningsvis står ni ut me många besök av mej!






it always occurs to me how lovely you look today

just how you smile that way makes my heart melt

snigel-premiär en kväll som denna & oj så förvånad jag blev. gott, faktiskt. vad tror ni om sniglar? jag trodde det skulle vara slemmigt, men ack så fel jag hade. mm, vitlöksmarinerade. & oj så fint roséet passade. & sällskapet. mm. huvudrätten var god, likaså desserten. nöttryffel. mums. andra desserten bestående av varken choklad, nötter eller drinkar var ännu bättre.

mm, fin kväll

im alive, barely!?

jo, jag lever. & jag lever vääl! anna hängde me hem till mej i halmstad när jag åkte från herrljunga i söndags & igår var vi, efter en tolv timmar lång arbetsdag, på måndagsklubben tillsammans me kim & dansade gärnet. egentligen var meningen att vi skulle sätta oss på salt & bara ta ett glas, men äsch, tänkte vi när vi kom ut.. vad gör det att jag jobbar i morgon klockan o8!? ingenting! vi gick helt enkelt in & hade en blast. att gå upp i morse var knappt jobbigt.. tolv timmar senare sitter jag här.. just hemkommen från jobb & ska snart iväg igen.

i morgon åker jag till herrljunga efter jobbet. sista långdagen [o8-19.3o] & sedan härliga lediga dagar. de skall spenderas i solen, vilken troligtvis kommer titta fram, eventuellt på ett par klippor i bohuslän.. eller också ligger jag bara & slappar


här


u2 equals magnificant

ville bara berätta för er hur sjukt jävla extas det var på u2 igår. helt magnificant. när where the streets have no name kom trodde jag att jag skulle döööö av lycka. jösses, fantastiskt.