merry merry christmas!

merry christmas dear friends!

dagen har varit helt underbar än så länge. vaknade upp tillsammans med andreas, julfrukost hos carolina&richard, paketöppning & kalle i detta nu. snart skall det ätas & senare ska jag åka till andreas. gud vilken härlig dag.. & det som är det bästa är att ett flertal fina dagar följer!

åh, jag älskar julen. hoppas ni har en jättefin dag!


åh, det är så vackert!

igår när jag åkte ner till halmstad kunde jag inte låta bli att stanna till längs vägen & ta lite bilder. ni vet väl säkert vid det här laget hur fantastiskt vackert jag tycker kombinationen av snö & sol är. åh, jag vill vara ute hela dagarna & göra snöänglar, mula ner andreas i snön (hahaha!) & bara njuta av naturens under.


nu vill jag inte vara ensam mer

nej, nu har jag fått nog av att vara ensam. nu vill jag hem & mysa med caesar, kramas med andreas & umgås med familjen. bara en natt kvar.. en dag! kom precis hem från jobbet & tittar på tv. funderar på om jag ska äta någonting, men vet inte om jag orkar. detta är  ett problem med att vara ensam.. maten.. så trist att äta själv! får bli en smörgås eller två tror jag bestämt.. sen ska jag duscha.. & sova!

det snöar som tusan i halmstad i kväll förresten. det har det gjort hela dagen.. så vackert! hoppas verkligen snön ligger kvar till på torsdag.. det skulle jag i princip se som ett mirakel!

alone at last?

sitter i lägenheten i halmstad helt ensam ikväll. lite mysigt, men samtidigt väldigt trist. vill ha sällskap i form av familj, vän eller pojkvän.. även om jag inte tycker det på något sätt är hemskt. nu i juletid måste jag faktiskt erkänna att jag hellre är tillsammans med människor än ensam, som jag annars tycker så mycket om. tur jag jobbade till 21 & sedan åkte direkt till kim.. så himla härligt att träffa honom på tu man hand.. alldeles för längesen!

hahahha, ica-reklamen!!

men förresten!!

men gud, jag har ju glömt att berätta för er om new moon!

ett ord: fantastisk!!

så ni filmexperter & recensenter som ratat filmen, släng er i väggen!

nyårslöften

har ni några nyårslöften? jag har egentligen inget direkt löfte.. snarare lite tankar. nästa år ska jag bli en mer tolerant människa. jag ska utveckla mitt tålamod & stärka mitt inre. fortsätta kämpa mot ätstörningarna som flertalet gånger under hösten hållt på att tränga sej tillbaka. jag tillåter det inte. någonting annat jag vill göra nästa år är att tänka mindre & göra mer. jag ska sluta grubbla & analysera så fruktansvärt mycket.

i övrigt känner jag mej nöjd med hur allt är. jag får väl försöka låta bli att skaffa mej löften kring att inte äta så mycket godis, att sluta bita på naglarna och så vidare. de där löfterna fungerar inte på mej (längre).

nu ska jag duscha! ha en finfin dag om vi inte hörs innan jag åker!

hej mitt vinterland

brrr.. caesar & jag var ute på en liten promenad i skogen & jösses så kallt det är. mysigt!! solen är påväg att komma fram också, så vackert! jag älskar snö & kallt. träden blir så otroligt vackra & allt glittrar. åh!



jag drömmer om en vit jul

i helgen har jag haft finbesök nere i halmstad & bestämde mej för att följa med en snabb sväng till herrljunga igår. idag är det därmed dags för mej att åka tillbaka till halmstad.. igen. jag vill inte! vill stanna här hemma & mysa dagarna innan jul.. jag vill gå långa promenader i en kall kall skog & knäppa bilder dagarna i ända. jag vill inte.. men som tur är ska jag få ta bilen (vilken jag ÄLSKAR att köra!!) så då blir det lite smidigare! skööönt!! dessutom åker jag hem snabbt snabbt efter jobbet på onsdag. längtar redan! tre dagar.. det går fort! juljul.. jag drömmer om en vit jul.. vågar inte hoppas på för mycket men nu ska det väl ändå mycket till för att snön ska försvinna? idag var det ju ändå 20 minusgrader när andreas körde hem mej till huset från alboga. åååh.. jag hoppas!

jag vill stanna hemma tillsammans med caesar, mamma & pappa.


sova jobba sova jobba MEN!!

åååh i morgon är det torsdaaaaag & jag längtar såå!!

sova, jobba & seeeeeen bio: NEW MOON med camilla & joanna. weee!!

kramkramkram

ville bara ge er en stooor & varm kram..

nu ska jag duscha & se ekdahl!

fram&tillbaka, fram&tillbaka

jag vill se new moooon & jag känner inte för att sätta mej på tåget ner till halmstad. är rädd att det ska bli som tidigare veckor & att saker och ting ska förvärras. den här gången har jag dock lovat mej själv att vara tyst vad jag än känner eller tänker. den här gången öppnar jag inte munnen & låter heller inte fingrarna go wild på smsandet. blä, jag är så trött på att åka fram & tillbaka, fram & tillbaka. nu kommer jag dock inte åka hem innan jul utan låter mannen ta sej ner & hälsa på mej istället. någon måtta får det ju vaaa, ge & taaa! :)

nu ska jg fixa ordning det sista. får se om jag har lika mycket tur den här veckan & kan låna lindas dator titt som tätt. isf dröjer det inte alltför länge innan jag uppdaterar igen.. om annat dröjer det nog fram till jul.. tråkiiiigt!!

 

ta hand om er, puss&kram!


vill bara påminna er

vill bara påminna er om att det är trettiotre dagar kvar.

33, sen smäller det!


highlights are oooon..

idag har anna återigen fixat slingor i mitt hår & det blev så fintfintfint, anna är en grymt bra frisör & jag tror att satsar hon kan hon bli hur stor som helst, bäst helt enkelt! på tal om bäst så spelade carolina & jag tennis idag.. jösses.. en gång var jag bra.. riktigt bra.. idag var jag inte det.. till en början.. men när vi stått & bollat ett tag så började det ta sej.. då jäklar blev carolina & jag brbrabra.. haha! vill spela mer!


det blir mitt år, nästa år.

det var längesen sist känns det som. önskar jag hade en iphone eller liknande så jag kunde mobilblogga, saknar bloggen när jag inte kan uppdatera. dessutom hade det vart bra att ha en iphone inför resan. särskilt om saker och ting är som de är nu. det hoppas jag, men vi vet inte. allt får bli som det blir & jag ska försöka vara mer tolerant. det är verkligen ett ord jag bör tänka på. tolerant. & tålamod. & lugn. jag är ofta stressad har jag insett. ofta för mycket i huvudet för mitt eget bästa. jag ska börja tänka på det nu & fortsätta in i 2o1o. det blir mitt år.

på tal om nästa år. idag är det drygt en månad kvar till anna & jag åker. en månad & två dagar. trettiotre dagar. tre tre dagar. sjukt! så underbart det känns att snartsnart ligga på en beach & känna hur solen steker mot en blöt rygg efter ett dopp i det turkosblå havet. ojoj. det är inte långt borta nu. jul, nyår, sälen, resan. det händer. det händer mej & det händer anna. vi är lyckans ostar & jag är så glad att vi skall uppleva någonting som detta, tillsammans. tänk vad mycket minnen vi kommer dela.. åh, vad brabrabra det kommer bli.

lång dusch&idollängtan

jag längtar till fredag & idolmys med linn, joanna & camilla. var så längesen vi var samlade bara vi fyra så det ska bli så otroligt roligt. & sen längtar jag såklart efter att få höra erik sjunga.. fy tusan vad bra han är!

åh, bonde söker fru!

duschen var för övrigt bland det skönaste jag varit med om.

inte på topp

hejhej alla! sitter hemma i christian & lindas lägenhet i halmstad & fryser. känner mej lite hängig & ensam.. funderar på vad som hänt med alla bra tvprogram som brukade vara på onsdagar förut. ska ta en lång kokhet dusch nu & försöka komma på banan igen. äta lite & sedan sova.. vilket jag gjort i eftermiddag med. ojoj, jag vet att någonting inte står rätt till när jag inte har någon energi.. när jag känner mej trött från morgon till kväll.

varm famn

åh, jag fryser & vill bara gosa ner mej under täcket. hade kunnat tänka mej att ligga & sova eller iaf bara morna mej heeela dagen.. men icke. idag ska jag till göteborg & lämna in en uppsats & sedan åka vidare till halmstad. usch.. jag önskar jag bara kunde få ha ledigt några dagar. hade vart guld värt.. men å andra sidan är jag glad att jag har ett jobb.. & att jag trivs med det!

ha en fortsatt fin vecka. hörs nog inte förrän söndag nu!

hang in there ;) puss!

är det natt?

gud vad mörkt det är, fortfarande! kom hem från andreas för en liten stund sedan & ska snart lägga med ned bekvämt i soffan & titta på nyhetsmorgon & eventuellt även äta lite frukost. om inte nu, så lite senare. idag ska jag skriva klart en liten essay & sedan ska carolina&jag nog titta på twilight, det är på tiden eftersom jag ännu inte sett denna. ooooh, blev plötsligt otrooooligt sugen på choklad. bäst att äta frukost!

its up to us to be the change

har ni hört josh grobans thankful? om inte, gör det.

glöm inte att lyssna på texten trots att hans röst är så sjukt fin
& trots att det instrumentella är helt fantastiskt vackert.

vi klarar det mesta!

åh, jag har ramat in fina bilder på mina kära idag & så en bild på palmer som jag kan titta på när jag behöver drömma mej bort för en stund. caesar & jag var ute i skogen en låång stund tidigare idag. mysigt med lite qualitytime med sej själv, vovven & träden. inte varje dag man hinner med sånt numera när jobb & skola lätt tar överhanden. det är viktigt att inte glömma bort sej själv mitt i allt. att inte tappa bort sej själv liksom.

nu sitter jag & väntar på att det ska bli kvällen så jag kan få titta på en johan falk film till. såg första igår & den var ju riktigt braaaa tillslut. hade lite svårt för den i början men sen så! man har ju inte dåliga förväntningar på de filmerna efter alla lovord folk gett dem..!!

dags att fortsätta lite på min goa essay som skall vara klar till på onsdag. ni vet den där om hur engelskan influerar svensk tv-reklam. riktigt intressant.. men det tar tid.. som jag tenderar att lägga på annat.. haha, bara för det är skolarbete. meeen.. jag klarar det mesta så det här ska nog inte gå sämre det! :)


puss godingar!

i swear to god we are gonna get it right

om jag får önska mej någonting mer än glädje & kärlek till jul (vilket ju redan är en önskan som slagit in) är det frost som gäller. att önska snö är en nästintill onödigt då det är i princip omöjligt så den önskan så det gör jag inte. frost räcker gott & väl.



i dont want a lot for christmas

det är snart jul. hur sjukt är det inte!? sitter & lyssnar på måns&agnes all i want for christmas is you & det är helt klart en av mina favoritlåtar såhär till jul, så fiin! dessutom stämmer ju texten så otroligt braaa.. viill bara ha dejdejdej andreas till jul. & så vill jag vara med familjen såklart.

hur är det med er? med mej är det bra. har ett par saker kvar att göra i skolan, en sak ska jag göra klart till i morgon, men den andra väntar jag med till efter jul. åååååååååh, kollade precis min ladoook & mina resultat från termineeen.. klarade grammtiktentan & det gör mej så fantastiskt jävla GLAD!

halmstad i MITT hjärta.

har precis avnjutit en härlig thaimåltid tillsammans med bror&linda tillagad av just brorsan. tittar på criminal minds & älskar deeeet. känns så bra att vara i halmstad.. känns som mitt hjärta får slå några extra slag & att jag får mej en ordentlig tankeställare. idag har jag inte gjort annat än tänkt.. särskilt på väg ner till halmstad & på jobbet. lyssnat på thankful med josh groban & insett hur fantastiskt fint livet är.

med smak av salt

idag gör det ont. & jag är ledsen .

om några minuter ska jag sätta mej i bilen & köra ner till halmstad. just för tillfället känns det som om jag hellre stannat hemma, men när jag kommer ner till halmstad vet jag att allt kommer att kännas bättre. ska prata med kim & höra om han har lust att ses en sväng & i morgon är det mer jobb & sedan får vi se vad som händer. på lördag åker jag hemhem igen.. då hoppas jag allt ska ha ordnat upp sej. annars blir december en lång & dyster månad kan jag tro. å andra sidan är det ju jul & annat mys & inte alls långt kvar till anna & jag åker.

så ont gör det, men mitt liv rasar inte samman för det.


my grown-up christmas list

sitter & lyssnar på julmusiken som spelar i bakgrunden. my grown-up christmas list är den som lyssnas på för tillfället. ska sätta mej & skriva rent lite anteckningar från en kurs jag har tenta i nästa vecka. senare ska syster&jag åka & hämta upp mamma & handla lite gooo maat. idag är jag sugen på någon härlig sallad. kanske får bli ett glas vin till det med. det är man väääääl värd efter en vecka som denna. lovely!


ibland sticker det

jag har så mycket tankar som kanske skulle behöva komma ut. men ibland är det nog för det allra bästa att hålla munnen stängd. jag är förvirrad. kluven. känslorna som ibland flödar över kanten som om där inte fanns något stopp. hur gör man? hur vet man? vet man bara? eller får man fundera? får man tycka att saker & ting inte är okej utan att det ska bli världens grej av det? får man ha krav? får man känna? får man gråta.. skratta?

egentligen kan jag redan svaren på alla de där frågorna för det är innifrån sej själv de besvaras. ingen annan varken får eller kan bestämma över hur jag ska vara, hur jag ska tänka eller hur jag skall agera. mitt jobb är jag & gillar man det inte så finns här ingenting att hämta. gillar man inte det är det bara att dra. så är det.



just wanna be loved.. dont wanna be seen as just anybody

when the season changes

åh, det var så skönt att vara ute i skogen & det är så otroligt vackert!

här kommer ett par klick från min kameraa




julfotografier-dags!

hurra, för nu är tentan gjord! ska snart ut & gå en härlig skogspromenad med carolina & caesar. längesen, alldeles för längesen jag var ute i skogen. åh, är så sugen på att shoppa! är så sugen på att shoppa inför anna&min resa.. men jag måste spara. idag ska jag ägna mej åt lite plugg, men mestadels julfotografering. tänkte att jag eventuellt skulle ta några bilder som jag kan skriva ut & skicka till mina vänner&familjer i canada. saknar dem så & snartsnart får jag förhoppningsvis träffa några av dem. kan ju vara trevligt att uppdatera dem om det.. haha!

dont wanna be seen as just anybody

goddag alla. idag är det tiiisdag & jag sitter & pluggar grammatik för fullt. ska snart åka & ner till studio 36 & säga hej till liselotte och anna. idag är det inte bara tisdag utan också december. julmånad! jag älskar julen! jag älskar den verkligen.. mysig & fylld med kärlek!

på tal om kärlek. fint resultat i ladoken på studentportalen idag igen. det känns bra nu, mycket bättre. sen att det finns andra saker som inte känns riktigt lika bra är ingen ide att fokusera på. så är det ibland. & jag ansiktar (direkt översättningen) problemen med ett leende. det finns inga problem, bara lösningar.

fin dag!