fredag hela veckan

redan fredag igen, jösses! i morse sov jag lite längre än jag tänkt, så jag missade min tvättid & passade istället på att gå ut på en lång promenad. gick sedan & inhandlade ett basic svart linne som jag tänkt ha i morgon på u2 & sedan hem & lagade mat. blev laxtortillas me fetaost.. mums! jag älskar tortillas i olika smak & form, det är det bästa jag vet (tacos främst).. i matväg. nu ska jag alldeles strax cykla väg till jobbet. ikväll blir det myskväll med linn.. vilket ju var alldeles för längesen. vi tar nog ett par glas vin & köper en stor godispåse eller liknande. mysigt! :)

ha en fin dag ladies & gents!

obs, i-landsproblem

jag är så trött på min ständiga utväxt. funderar på att efter sommaren försöka mej på något mellanting. alltså, varken mörkt eller blont. guldbrunt kanske. mellanbrunt. jag vet inte.



funderar på bingen

men precis som ulrik säger är klockan bara strax efter tolv.

sova.. redan!?

shit vad jag längtar

efter min älskade KIRSTEN! kan inte förstå att det var sex år sedan vi sågs.. tänk så fantastiskt det är att vi fortfarande är bästa vänner. helt sjukt att jag kommer få träffa henne i vår igen. gud som jag längtar.. gud som jag ser fram emot att träffa ALLA mina vänner i canada igen. sjukt! spektakulärt! & det bästa är att jag ska få dela det me anna också.

hur mysigt, galet & kul som helst!


ikväll har jag vart hos christian & käkat mousaaka & mmmm så gott det var. han hade bakat ett helt fantastiskt gott bröd me soltorkade tomater & oliver också.. mmm.. lucky me!

i morgon är det fredag, jobb, sen lördag, jobb & sedan u2. mys, galet.. & ja, kul! :)

zlatan-hysterin!

jag gillar inte att lägga energi på att snacka skit eller klaga, men jag måste bara få skriva av mej kring den här sjuka zlatan-hysterin som pågår just nu. jag är så sjukt trött på den. vem fan bryr sej om han gör sin första träning me barca idag eller inte? kan inte han bara få göra det han är bra på. spela fotboll. nog. hurra för zlatan, han är jätteduktig, jag tycker han är sjukligt bra.. men media, ge er nu! låt killen vara & skriv om lite vettiga grejer istället.. typ SVINinfluensan! haha, skämt åsido [nu får jag säkerligen influensan bara för det], den där influensan är ju rätt överreklamerad den me. jag menar.. när ska de skriva om att fler dör i vanlig influensa än i svininfluensa varje år? seriöst. skriv om vettiga saker. svälten världen över. klimatet. duktiga idrottare.. utöver zlatan? skriv om någonting annat än jessica simpson, zlatan & svininfluensa.

im begging!


get yourself together!

men det är bara braaaa, cause i still havnt found what im looking for! resan är betald [i princip hela.. bara sista vägen från the us till sverige som fattas & vad gör väl det!?] & åååh vad glad jag är! go & gla´! dagen har vart så fin, trots regnskurar! camilla & jag började me träning & fortsatte sedan ner på stan för lite ärenden, fönstershopping [för min del] & sedan en fika på espresso house. jag har kommit unifund me att jag nog vill tycka om kaffe ändå. fast inte bli så där beroende som de flesta verkar vara.. bara kunna ta en kopp då & då.. det vore mysigt.. & jag är ju så himla mysig av mej så  det hade passat fint tror jag!

åh, u2 på lördag, jag längtar.. lyssnar som tusan på dem nu.. så bra!

im not afraid of anything in this world..
there is nothing you can tell me, that i havnt heard!





men stuck in a moment är jag inte, men du kanske är? om du är.. & om det är någonting negativt, destruktivt.. ta dej ur det, det gjorde jag!

gym.. hmm.. premiär!?

jag kan inte sluta tänka på resan nu, såklart. åh, som jag längtar. men nu ska jag försöka fokusera på nuet. men det är svårt ska ni veta. särskilt när det jag ägnar mest tid åt just nu egentligen går indirekt till resan. jobbet är lika me pengar som går till kassan.. jag kan inte gå ut.. för jag sparar pengar till resan.. jag kan inte shoppa.. för jag sparar till resan.. osv.. det är såå värt det! & det är dessutom inte så svårt.. men tanke på just.. resan! hah.. mycket resan i det stycket. meen, vet ni.. i morgon ska jag till gymmet! blev tvungen att fråga om camilla ville följa me för annars vet jag att det aldrig skulle bli av. nu ska vi iaf mötas där klockan o9 i morgon bitti & det ska bli så kul! det var sjukt längesen jag styrketränade.. så jag känner mej nästan lite pirrig. efter gymmet blir det en sväng på stan.. fönstershopping ni vet. ska till banken också. i morgon betalar vi in större delen av resan. kul.. det är verkligen på gång nu..

det händer!!

blir alldeles ivrig

& får fjärilar i magen när jag tänker sex månader framåt, åh





snart börjar nedräkningen!

jobb jobb jobbbbb

igår vad en riktigt härlig dag på jobbet.. kollegorna & jag sprang runt & log mot varandra hela dagen lång.. idag lär inte bli sämre.. jag ska ha en riktigt bra dag på jobbet.. like always!



have a nice daaay!


its been waaaay too looong

& jag saknar. oss tillsammans, vi fyra. its time girls. its time!



jag lyssnar på pianoversionen av la valse d"amelie av yann tiersen. sitter & tittar igenom bilderna som utgör mitt liv från de senaste åren & jag kan inte låta bli att fälla en tår. en, eller två. eller tre. det är så fängslande på något vis. resan. allt jag gått igenom. vi. jag & mina fantastiska vänner. en månad kvar. en fjuttig månad. & jag jobbar. har inga pengar. men livet leker. jag är lycklig. känslan är vemodig. jag vill plocka med mej favoriterna hem till herrljunga & sedan med ut i världen. jag vill stanna i nuet men samtidigt vill jag så gärna att tiden skall ticka fort till den sextonde januari. tänk vilken kärlek vi åstadkommit, mina vänner. det är er jag skriver till. ni vet vilka ni är & ta åt er. repeat. på låten. på orden. vilken kärlek vi åstadkommit. det gör ont när jag tänker på alla de dagar vi kommer spendera från varandra samtidigt som jag glädjs åt alla de dagar vi fått vara tillsammans & alla de dagar som komma skall. åh, ni är det finaste som finns. ni är så innerligt vackra att jag ryser. goosebumps kallas det visst. ni är fantastiska. vi är. låtbyte. nej. det är inget farväl. inget hejdå. inget så klyshigt som vi ses igen. vänskapen talar för sej själv. kärleken. klart att vi inte skiljs åt bara för att jag flyttar tjugotvå mil bort. eller för jag senare åker iväg till andra sidan jordklotet i ett halvt år. vi är vi & så kommer alltid förbli. men det får kännas jobbigt. tårar får falla. ni vet hur jag är. inga förbud. jag gråter om jag vill. talar öppet om mina innersta känslor. gråter högt, skrattar högre. & jag älskar er, jag älskar er så för att ni förstår. för att ni älskar mej för den jag är & för att ni, trots stormiga dagar, alltid funnits här. & jag vet, jag vet att jag kommer säga, skriva, skrika, gråta, sjunga, skratta ut dessa ord många fler gånger.. för det är så det är

när man älskar
let it out, let the emotions speak for themselves


ett litet axplock ur mina bildarkiv.




oh my.. jag mår så bra!

om livet.. härliga underbara älskade glädjande fantastiska & alla bra ord ni kan tänka er livet; jobb konserter halmstad leenden årstider skratt golden cykling herrljunga familj vänner (ink. bästa kollegorna!) resor upplevelser sverige galenskap vin ljus fest mat canada choklad promenader havet himlen tv film musik mörker kärlek språk kunskap lärdom misstag man lär sej av solen regnet vinden åh

& inte nog me det så börjar so you think you dance snart. herregud

livet at its best!

one love, we get to share it!

åh, vad jag längtar till lördag, lördag, lördag!





all we need is loooooove.. looove love love!

söndagsmorgon med sol

god morgon! underbart att vakna upp utan att känna sej det minsta trött.. att kunna gå ner & sätta sej i uterummet & blicka ut över vår trädgård & solen som skiner på den, samtidigt som man njuter av en god söndagsfrukost.


här skulle en bild finnas, men det fungerar inte att ladda upp


nu ska jag till min söta kusin marlene & få en pedikyr.. lyx!

hej & välkommen till hajk

nästan faktiskt. jag befinner mej i herrljunga & det känns nästan som när jag var liten & satt & tittade på hajk. fast då satt jag ju förstås inte me ett glas sauvignon blanc i handen. gott är det, livet. vinet me för den delen. huset ska vi inte tala om. så vackert som det är. familjen. åh. jag har världens bästa familj & det finaste som finns är att umgås me dem. skönt me en lugn kväll framför tvn. en lördag dessutom. det hör ju inte till vanligheten.

oj, så fint allt är. gud vad bra. tack tack tack!

efter regn kommer solsken!

oj oj oj, ni ska bara vet ahur trött jag var i morse när jag vaknade. somnade inte förrän vid tre-tiden då det var prison break på tv vilket jag såklart inte kunde slita mej ifrån. när klockan ringde klockan halv sju kändes det som jag inte ens somnat. nu är jag dock pigg igen.. har precis ätit sjukt goda tortillas med köttfärs, fetaost, paprika & avokado.. mums! snart kommer mammma & pappa, så nu ska jag ner till soprummet & slänga flaskor. ikväll ska vi ut & äta & ha det mysigt, mamma, pappa, christian, linda & jag. längtar!

ah, just ja.. tycker folk ska sluta klaga så på regnet. det är ju faktiskt himla mysigt & dessutom uppskattar vi solen mer när den väl är här.. när den kommer tillbakaaaa.. för det gör deeen!

ha en fin dag!

smattret

åh, jag gillar när det smattrar mot fönstret.. regna mer mer mer!

ni är det bästa som finns!

det är många måsten såhär på kvällskvisten.. men det jag främst bör är att sova! i morgon väntar jobb mellan 8-14 & sen hem snabbt snabbt för att plocka ordning lite inför mamma &pappas ankomst. åh, så mysigt det ska bli.. alltid lika glad inför möten me mina absoluta favoriter. mamma & pappa, ni är fantastiska. det vet alla. om inte, så vet alla det nu!



nu ska jag torka golvet.. sen sova gott, sov gott! :)

om att för en gång skull inte vilja jobba!?

jag är så sjukt hes & när jag är det vill jag helst bara stänga in mej själv & inte behöva säga ett enda ord till någon.. & nu ska jag snart iväg & jobba & behöva sitta i kassan & prata eller springa runt på golvet & finnas där för kundens skull. men men.. det är bara att bita ihop & se glad ut. har fått på mej ett rött läppstift & satt upp håret i en knut.. när jag cyklar iväg till jobbet tänker jag låtsas att jag ska på salsaträning eller nåt.. åh det hade jag vekligen velat.

fast helst skulle jag vilja stanna hemma under  täcket, eller möjigtvis befinna mej i herrljunga me min fantastiska familj. tur ni kommer hit i morgon, mamma & pappa!


jag vill ha semester!!

alone again

jag har blivit lite av en sällskapstjej de senaste veckorna tror jag bestämt. jag gillar att vara ensam, men nu när jag väl är det igen, längtar jag till nästa besök.. vilket innebär i form av världens bästa mamma&pappa.. & de kommer i morgon.. wwwwee!!




it had better be tonight!

här, at last.. eller vad säger ni!? godingar! jag kommer tillbaka mer aktiv om någon dag eller två.. helgen har varit hur kul som helst me besök från christoffer, anton, robin.. me fest & mycket mycket skratt! i fredags gick vi, tillsammans me kim, joanna & camilla & satte oss på bulls där vi senare mötte upp några vänner. lördagen inleddes för min del vid halv åtta & då med jobb.. på kvällen var det dags för förfest hos kim.. vilken blev hur lyckad som helst. därefter gick vi till mårtensons & dansade som om någon morgondag inte fanns (som vanligt, med andra ord!). igår var hur lugnt & härligt som helst me film, godis & senare tacos. när vi vinkat hejdå till christoffer var det dags att vinka hej till linnea & hennes söta vän louise som kom några timmar senare. ikväll blir det b-day party hemma hos mej med skratt, rosé, liv, kärlek & dans. senare åker vi till måndagsklubben för att göra precis som vanligt.. dansa som om det inte finns någon morgondag! åh, nu är jag sjukt sugen på dans.. livet leker verkligen. tänk att jag i morgon levt exakt i 24 år. jag älskar livet!!

önska mej grattis.. & dej själv me för den delen. vi vann ju, allesammans!





where did you find that soul of yours?

sitter & väntar på att anton, totte & radde ska anlända till halmstaden & inta min lägenhet.. ska bli så kul me besök igen.. jag älskar besök så passa på att komma hit om ni har lust! nu ska jag fixa litegrann & så fort de kommer ska vi handla lite maat.. därefter tänkte vi sätta oss på en uteservering & ta ett eller ett par glas.. kiim ska vara me också.. & joanna evenuellt! :)

im in peace when i am with you

åh, söderling, bli min!

hallooo & hey vilken härlig kväll det blev tillsammans me camilla i båstad. hälsade på en kort sväng på min gamla älskade arbetsplats på systembolaget i båstad först & sedan drog vi ner mot centercourten & såg lite singel-tennis för att sedan förflytta oss mot svenskarnas dubbelmaatch.. & heey hey, så söt robin söderling är. hade mycket bra utsikt idag.. dock har min kamera gått sönder så det blev inga bilder.. eller jo, några på mobilen, men de vet jag inte hur man för över till datorn.. ni kommer helt enkelt få klara er utan bilder på både mej & massa andra vackra ting den närmaste framtiden. kanske lägger upp en & annan gammal bild så ni inte dör av längtan! skämt åsido.. vi åt god god glass & gick längs bryggorna & tittade på solnedgången också.. mycket mysigt & romantiskt.. kom fram till att vi i framtiden lär ha varsin båt.. camilla & jag.. åh, sådana stekare vi kommer att vara.. jösses! när vi tagit bilen hem satte vi oss hos camilla & tog ett glas vin tillsammans.. mycket bra avslutning på en fantastiskt fin kväll. gud, vad jag kommer sakna min älskling!

nu måste jag städa lite. missade att göra det under dagen.. eller rättare sagt.. jag orkade liksom aldrig.. sömn, promenad & tv-tittande stod på min tablå.. & sedan båstad då såklart.

vi hörs i morgon!

båstad it is!

det blir båstad ikväll igen, me camilla!
i morgon är det jobb hela dagen & sen kommer brorsan, radde & totte. kulkul!!

vi är redan vinnare!



vi föds, vi dör & däremellan reser vi, i ett under, i ett mirakel

omenflickasombehövermatdesperately

goddag sunshines! jag sov till halv tolv idag, vilket var hur skönt som helst [det är egentligen bara det där e att gå & lägga sej jag finner trist, så ni vet, haha] & välbehövligt! åter igen drömde jag att jag körde bil & att jag inte kunde varken styra eller stanna.. fy fan vad äckligt. jag minns att dessutom drömde om att jag pratade om mina drömmar med några som inte tyckte att jag skulle tänka  på vad mina drömar betyder. jag kan inte låta bli & dete gjorde jag klart för dem.

idag hade jag ju tänkt åka till båstad, men tror jag skippar. behöver städa, tvätta & bara ha en lugn dag, dessutom har jag dåligt me pengar, vilket gör det svårt att ta sej till båstad. haha. sen hade jag tänkt att jag skulle gå ut & sola, men solen håller sej främst bakom molnen & tittar fram lite då & då bara.. jaja, hur som helst.. jag måste skärpa till mej vad gäller maten.. har inte ätit någonting idag ännu, så får nog gå iväg & köpa lite bröd & sånt nu.

vi hörs senare!

jag förälskade mej i någonting jag trodde fanns

om jag gav dej
mitt liv
skulle du låta det falla genom
dina fingrar
som vatten i öken
om jag gav dej
mitt hjärta
i nattens djup
skulle du då hålla det
som ett ljus
som lyser upp

trött på oseriöst folk. sov om ni vill.

okej, ni får göra som ni vill, sov om det är det ni vill, men personligen tycker jag det är bland det tråkigaste som finns. skönt på morgonen när man inte får.. när man måste kliva upp, men i övrigt skulle jag gärna vara vaken twentyfourseven. men som sagt, sov ni. ;)

would you go or would you stay?

ojoj, vilken härlig kväll det blev. inleddes med värsta åskvädret, med blixt & dunder & ösregn & hagel, grymt! därefter sprack det upp, precis innan måns skulle upp & sjunga & dansa på courten. perfekt! robin söderling spelade sjukt bra & vann såklart, good job! nu sitter jag & lyssnar på justin nozuka & fy satan så bra han är. jag längtar längtar till jag känner så där me kärleken, det vet ni redan. hahah. nej.. vad gör jag!? sluta sluta! i morgon blir det nog båstad igen om jag inte behövs på jobbet.. man har ju lyckats komma över ett par VIP pass för tennisen vaaaa.. såklart [hehehe, thanks bro]!!




im tired of dreaming about sex

nu åker vi ner till båstad en sväng! frågan är om min klädsel är stekig nog för båstad.. hahah, guess jag borde ha en ralph lauren skjorta, med uppvikt krage egentligen, meeen what you gonna dooo.. snygg är man ju hur som helst!


hopp in i duschen!

oh oh, dags för mej att hoppa in i duschen, för ikväll ska jag me brorsan till båstad & titta på tennis & dessutom verkar det inte bättre än att måns Z skall sjunga. wii! nej, dags att bli fräschare! måste hämta bilen innan klockan 18 också.. har ni tur kanske jag visar en bild på mej lite senare! :) fortfarande vääldigt sugen på rosé!

love!

sweet dreams beauties!

you can be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way i don't wanna wake up from you
sweet dream or a beautiful nightmare
somebody pinch me, your love's too good to be true




youre my temporary high, i wish that when i wake up you’re there
so wrap your arms around me for real and tell me you’ll stay by my side

vad händer med mej?

har precis ätit massa popcorn, mums! meen.. helt plötsligt blir jag sjukt sugen på cola.. COLA!? jag blir aldrig sugen på cola.. vad händer med mej? först knäckemackor istället för choklad.. & popcorn..när började jag älska det!? & nu cola.. jösses? vad ska det bli av mej egentligen?

hahhaha!

får det lov att vara ett glas.. ?

vitt?
vicar's choice, sauvignon blanc, 85kr
stoneleigh, chardonnay, 102kr

rosé?
mulderbosch, cabernet sauvignon, 79kr
réserve de bonnet, merlot, cabernet sau., cabernet franc, 80kr

rött?
corvina veronese, corvina, 88kr
bourgogne hautes côtes de nuits, pinot noir, 119kr

beep beep!

its aaaaall good!

i morgon blir det båstad & tennis med brorsan!
nu måste jag äta. åååh, så sjukt sugen på rosé!

nyklippta jeans & dags för paarty!

idag fick jag två par jeans av snälla dan som läst min blogg när jag skrev att jag ville ha ett par jeansshorts.. så jag kunde klippa av ett par stycken, taaack!! lovade att lägga upp bilder på resultatet & nu har jag försökt ta massa bilder, men det är inga som visar riktigt hur de ser ut.. eller rättare sagt.. jag har ingen helspegel så det är svårt att få en rättvis bild. på dessa bilder ser det ut som jag har supersmala ben, vilket jag faktiskt inte alls har. med det sagt innebär det inte att mina ben inte är lika snygga i verkligheten för det! :)





nu drar jag till thilda! later babes!

it had better be tonight

fantastiskt hur underbart det är att känna vinden svepa mot kinderna & samtidigt som solen steker på ryggen. att promenera är lätt min favorit-träningsform just nu. allting går i perioder, så känner ni att ni någonsin tröttnar på en träningsform, byt! på tal om favorit-grejer & med tanke på att det är britney konsert i globen ikväll [vilken jag tyvärr inte ska på] så tänkte jag skriva vilka artister jag så  sjukt gärna skulle se live!

john mayer, igen, såklart!
ray lamontagne
lionel richie
natasha bedingfield
beyonce, igen, såklart!
michael jackson [vilket ju olyckligtvis aldrig kommer att hända!]
u2 [vilket jag ju ska!]
norah jones


men gud, nu kom en sjukt bra låt igång här. bäst ni får ta del av den me!

if you have anything to tell me, it had better be tonight
or somebody else may tell me & whisper the words just right




michael bublé är nu officiellt med på min lista för vilka artister jag vill se!

wow!

you bring light in me again!!

en av mina absoluta favorit-låtar. blir överlycklig av versionen!

i just want to tell you all the things you are

i walk like this cause i can back it up

some women were made, but me, myself, i'd like to think that i was created, for a special purpose.. i mean, whats more special.. than you?



some call it arrogrant, i call it confident

turn the lights oooon

jag tänker inte sticka under stolen med att jag redan blivit sugen på att gå ut igen.. men ikväll måste jag hålla mej hemma.. eller jag sa till thilda & fira henne på födelsedagen, men inte med till club monday. triiiiist.. har ju vart så sjukt kul de senaste gångerna jag vart ute.. träffat otroligt mycket kul folk & bara vart allmänt glad. det pirrar i hel mej när jag tänker på hur bra jag mår.

fabulous!



im a im a a diva, im a im a divaaaaa

vill se beyonce igen!!

tittar på film

jag har blivit en riktig sucker för popcorn, gud så gott!

sömn

idag har jag sovit massa massa. höll mej vaken till sju-tiden i morse så jag hade lite sömn att ta igen. nu har jag ätit laxpasta, vilken var otrooooligt god & sitter med en marabou mjölkchoklad framför mej & väntar in en go film. i morgon är det måndag igen & kommande vecka skall jag ägna åt jobb & endel träning. i morgon slutar jag redan klockan 14, så är det fint väder så springer jag en sväng längs havet, det är det bästa. åh, ikväll hade det varit himla mysigt med sällskap. får njuta av mitt eget istället.. !

later!

ingen måndagsklubb, ingen fiesta

the everyday-problem, pengar.

301 kr kvar. 12 juli.
bara en, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva, tolv, tretton dagar kvar.

den här veckan innebär ingen clubmonday, ingen fiesta & inget slösande!

ive got a pocketful of sunshine







im really really happy and im feeling goooood



igår var fantastiskt roligt, igen.. fy tusan vad lyckligt lottad jag är,

tack alla underbara människor!

feeling hot hot hot

ikväll känner jag mej rätt galen så jag kör på mitt naturligt lockiga hår & låter plattången ligga säkert i garderoben. det var inte igår, kan jag säga!



im so fucking happy

& i usually do not use the f-word but today thats alright
cause the use of it in a good way is okaaaay


nu blir det städning & dusch & diverse ting inför kvällens festligheter!
dansar gör jag för tillfället till den här låten.. alldeles säkert även lite senare ikväll!


lördag hela veckan med äkta lycka

åh, det är lördag idag! det är fantastiskt hur bra allt är. overkligt. otroligt. jag förstår egentligen inte vad det är som gör det & vad spelar det egentligen för roll? jag är lycklig.

ikväll ska jag äntligen få träffa camillas syster & vi inleder kvällen med lite förfest hemma hos mej för att senare gå ut & dansa & bara ha en blaaast. i morgon har jag bestämt mej för att  jag ska få sova hela dagen om jag känner för det. om det är sol kanske jag lägger mej på beachen. just det, på tal om sol.. eller väder över huvud taget. jag är trött på folks klagande! idag läste jag i hallandsposten att de skrivit "det tråkiga vädret stannar ett tag till". vem har sagt att regn måste vara tråkigt!? vem faaaan bestämmer det!? jag älskar regn. jag älskar sol med. inte nog med hallansposten hörde jag två ungdomar diskutera när jag satt i kassan på jobbet. dikussionen låg ungefär på den här nivåen;

"hur var roskilde!?"
"jo, det var skitbra, förrutom att det var så jävla varmt.. det är fan inte okej!"
"nej, fan.. varför kan det inte bara vara som utomlands? måste det vara antingen eller!?"
"nej.. fan 30 grader & inte ett moln på himlen funkar fan inte när man är på festival"

herregud!? regn är dåligt? sol är fan inte bra det heller?
kan folk inte bara nöja sej någon gång!? personligen är jag sjukt nöjd.

som sagt.

nu

:)

the rain makes me wanna be with you

åh, att lyssna på regnet smattra mot asfalt & fönster får mej att vilja krypa ner bredvid en varm & kärleksfull själ. den som väntar på något goott..

väntar alltid för länge!

kärleken för mulderbosch


sprite

åh, vad gott det är me sprite på burk. sitter & gottar mej med en burk till filmen som är på femman nu. mysig kväll. i morgon står jobb, eventuellt after beach & sedan feeest  på schemat. äntligen ska man få träffa camillas syster.. & anders! yeees!!

nu är det säkrat

jag MÅSTE ha ett par snygga jeansshorts. måste!
fan fan fan att pengarna alltid ska sätta stopp, bläää

tips på ställe som har snygga shorts, let me know!

fy fan vad kul man har!

åh, fy tusaaaan.. igår var helt fantastiskt kul & för nu får de här bilderna sammanfatta det hela.
mer bilder kommer kanske senare, så håll tillgodo!


sova

jaja, man får väl gå & lägga sej då.. & sova.. fy fan vad trist.

i morgon däremot. fart & fiesta vid denna tidpunkt. ojojoj, galet!

it started with a perfect kiss

then i could feel the poison set in


thats just the way i feel

jag vill bara säga hej, hej!

nunc est bibendum rosé

haha, jag har verkligen kommit igång me ordspråken, mina vänner!

nu kommer snart linn förbi, vi ska sätta oss vid nissan & prata om allt & inget & dricka ett par glas rosé. nunc est bibendum med andra ord, nu bör det drickas! in vino veritas, dessutom. dock skall jag försöka hålla mej borta från för mycket av livets goda idag & koncentrera mej på att låta bli att skicka några oförglömliga sms vilket jag tenderar göra efter något glas rosé! :) på torsdag får jag nog lämna mobilen hemma, oh, just det ha, förfesten är ju hemma hos mej,

hahah!



jag ska hitta ett ordspråk som säger
snygg är den som lycklig är eller jag är inte bara lycklig, jag är snygg också


& hey!
den person som kallar sej goodie är helt fantastisk.
du gör min dag flera gånger om! tack tack tack!

att leva är mer än att bara hålla sej vid liv

Viam inveniam aut faciam et vita non est vivere sed valere vita est

& därmed basta.

ännu bättre, precis som allt ständigt seems to be

jag fann några fler, som jag nog gillar ännu mer eller iaf lika mycket

nil volentibus arduum
inget är omöjligt för den som har viljan

nos nihil efficere non possumus

här finns inga omöjligheter

nemo me impune lacessit
ingen förolämpar mig ostraffat

ja ja ja!

minns ni när jag för ett tag sedan skrev att jag ääääälsar ordspråk, vilka allt som oftast finns på latin? nu har jag funnit en sida med alla möjliga olika typer & ååh, jag skulle kunna sitta hela dagar & bara gå igenom & lära mej dem. att några få ord kan få en att tänka till så mycket är helt fantastiskt

här

några passande för dagens tankar

dubitando ad veritatem venimus
vi når sanningen genom att tvivla

dies diem docet
den ena dagen är den andras lärare

manu propria
på egen hand


nostalgiska stunder vid nissan

fick precis ett meddelande från min sötis linn som frågade om vi skulle sätta oss nere vid nissan med en flaska rosé ikväll, vilket jag ju självklart vill! dock skulle jag ju tvätta & nu gäller det verkligen att jag får en tvättid i morgon.. eller också får jag tvätta samtidigt ikväll.. eller nåt. det löser sej alltid! nu ska jga ut & gå. får nog städa toaletten i morgon! har hunnit med att städa ur lite grejer ur min garderob sånu borde min kära mor vara stolt över mej.

puss på er goingar, särskilt Goodiiiie! ;)

jag gillar det inte men

jag gillar inte att ta pauser när jag städar, men jag börjar få dåligt samvete över att jag knappt vart ute idag så jag tänkte ta en promenad alldeles strax. frågan är om jag kan slita mej från kelly clarksons nya album, det är helt fantastiskt bra & eftersom jag inte har det i ipoden känns lite jobbigt. hmm.. kan inte riktigt bestämma mej.. det är otroligt mycket härligare att komma hem från en promenad till en heelt städad lägenhet. nej, nu tar jag nog ta mej fan ett ryck & städar klart allt förrutom toaletten.. den kan jag ta ikväll.. när jag tvättar. min lägenhet kommer att glimma, glittra & dofta ikväll, i morgon & när det bjuds till fest på torsdag! & på tal om torsdag

jag vill ha fiesta, nu nu nu!

dont pretend that you are into me

if it aint true


en längtan

åh, det är lite drygt sex månader kvar till resan inleds & jag funderar på vad för olika typer av jobb jag kommer att söka inför hösten. norgejobb i form av fårslakt fast då packningsfasen, systembolaget, herrljungaställen.. allt möjligt helt enkelt. åh, vad jag längtar till vi tar vår första bild, anna & jag, vilket lär bli så fort vi ses lördagen den 16 januari.. aaah! tiden får mer än gärna gå fort fort fort, den får springa så snabbt den vill, rusa iväg. jag lyssnar på michelle branch & tänker på att solen skiner utanför mitt fönster & att jag sovit ännu en natt utan att drömma mardrömmar. fantastiskt. idag står städning & tvätt på schemat, promenad likaså. någonting annat jag tänker på är hur mycket jag gillar valnötsbrödet från östras. fy fan vad gott det är!


detta ständiga sökande

jag skall inte sticka under stolen att jag, trots min styrka & min förbättrade självkänsla & trots att jag tycker om att vara ensam, längtar efter att finna kärleken. när jag ser människor i min närhet älska & bli älskade finner jag det så otroligt vackert & jag undrar om jag någonsin verkligen kommer att träffa honom. om jag någonsin kommer få känna hur det känns att vara kär igen.. eller om mina tåg redan gått. jag kan inte låta bli att längta, det är en känsla jag nog aldrig kommer att komma ifrån & jag vet, jag vet.. det kommer när man minst anar det.. men

who doesnt long for someone to hold, who knows how to love you without being told, somebody tell me, why im on my own, if there is a soulmate for everyone?


jag har sagt det förut, men säger det igen

precis innan jag åkte till jobbet idag gick oprah på tv. hon sa någonting i stil med att om du mår dåligt och vill ändra på det kan dagens program vara någonting för dej.. jag mindes då dagen jag bestämde mej & tänkte på den för en stund. livsförändrande. sedan fortsatte de att prata & läsa upp delar ur en bok som en kvinna skrivit efter att hon gått igenom en jobbigt period inkluderande skilsmässa bland annat.. hon hade skrivit att det var att hon vågat vara ensam som gjort henne stark. det där tror jag på till hundra procent. att våga erkänna sin rädsla för att vara ensam & sedan att ta tag i det & faktiskt spendera tid med sej själv är en styrka. precis som alla rädslor eller fobier vi må ha. vi måste gilla vårt eget sällskap för att bygga upp en inre relation. personligen har jag egentligen alltid gillat att vara ensam.. förrutom vissa perioder i mitt liv då troligtvis känt ett större behov av bekräftelse eller av kärlek. självklart skall vi inte alltid stänga oss själva inne så fort vi mår dåligt, att prata med sina vänner & familj eller kanske en helt främmande människa ger otroligt mycket, men den känsla & den kärlek vi kan ge oss själva genom att tillåta egentid är oslagbar. jag tror verkligen på det där.. det där om att bygga upp en relation med sej själv. en kärleksfull & vänlig relation, som om man vore ens egen bästa vän. jag har sagt det förut & säger det igen..

the most exciting, challenging & significant relationship of all,
is the one that you have with yourself

the sun is shining outside my window

under min morgonpromenad idag insåg jag att jag nog börjar få tillbaka mitt träningssug. vi får se hur det blir med den saken, har haft en relativt lång down-period gällande det nu & beslutat mej för att hoppa över maraton iår & istället ta det någon annan gång. att pressa mej själv att göra någonting jag inte känner för står inte på min lista för hur jag vill leva mitt liv, dock måste jag säga att det var ett svårt beslut att ta!

nu är det iaf dags för att sätta mej på cykeln & åka & jobba. vi hörs ikväll!

you are the ultimate source of energy








gud vad jag älskar solen, havet & underbara vänner.

these are the days we'll remember

åh, en underbar helg går till historien. mys & massa dans me spanjorer på fredagen följt av en otroligt rolig möhippa igår. jajaja.. allt är så bra, det går bra bra bra nu. lugna planer på listan för ett par dagar framåt. det känns bra. mycket jobb & möjligen en liten vistelse i båstad på tisdag. sen vet man aldrig om det blir fiesta på tylösand på torsdag eller om det blir en lugn & mysig kväll ensam eller me några vänner.

några bilder från the möhippa!












jag behöver föda

mat mat mat, men det känns så trist att äta själv.

imperfekt, presens, futurum

jag lever i dåtid, nutid & framtid & jag ser inga problem med det. alla talar ständigt om att leva i nuet, men aldrig om hur det vi upplevt och det som komma skall speglar det. vi har vår ryggsäck med erfarenheter & det är dem & våra planer för framtiden som bygger vårt jag. i nutid. vårt imperfekt är ingenting vi kan förändra, men vi kan använda oss utav det & bygga styrka inom oss. jag kan exempelvis inte ta bort min ätstörning jag hade ett flertal år, jag kan inte förändra att jag ibland bankade mitt huvud mot väggen för att ta bort den inre smärtan jag knappt visste att jag kände, men jag kan använda det som min styrka, som ett verktyg för att i nutid kunna förstå & förhindra att det skulle hända igen. jag kanske kan hjälpa någon som visar samma "symptom" som jag gjorde.. jag kan använda det som en tanke att jag klarade mej att ta mej ur det, hur jag en dag bestämde mej för att det nu fick vara bra & så var det det. det är det som format den jag är idag & den jag alltid kommer att vara. det är en av de bitar i mitt liv jag är mest stolt över. inte självast ätstörning eller det destruktiva beteendet självklart, men min styrka att ta mej ur det. att kunna se med mina egna ögon inom sjukdomen & inse att jag var värd mer än så & att jag inte längre ville utsätta mej själv för den misshandel som ätstörningen gjorde.. & hur jag absolut inte ville orsaka min familj & mina vänner den smärta jag vet att jag gjorde. min styrka, den styrka jag alltid haft.. att veta att genom motgång tar man sej till stjärnorna & det är påväg dit jag är.. jag är i himlen nu, men samtidigt på jorden med stadiga fötter. jag lever i nuet, men tar med mej allt från min dåtid & tänker på hur jag vill forma min framtid. det tycker jag inte är fel. carpe diem & crea diem i all ära, men att se tillbaka & framåt är heller aldrig fel.

aldrig.

& varför skulle jag inte skriva om känslor?

ja, varför skall jag försöka ändra på någonting som är så mycket jag? jag skriver om känslor, jag nämner inga namn [förrutom på de jag vet att jag får nämna] & jag är den jag är.

take it.. or leave it.

det är bara du som gör det

det är du som bestämmer & beslutar kring vad du gör med & av ditt liv. åh, jag blir så glad av att titta på dans. det ger så mycket, så mycket känsla, kärlek, lugn, harmoni.. hopp.. allt ni kan tänka er.



jag gillar livet!