det måste vara någonting fel

jag är smått orolig över mej själv
där ligger en chokladkaka innehållande 86% kakao framför mej
men
jag sitter & äter knäckebröd istället & är inte det minsta sugen på chokladen

vad händer!?

åhåå jaja

åh, nu är det into the blue på trean, passar bra idag när man bokat en aaasgo resa! skulle gärna få med paul walker me, meen man kan inte få allt. nej, nu ska jag plocka fram chokladen & varva ner i soffan. som jag önskar att jag kunde hållas i en varm famn.

jag vet vart jag är & vart jag ska


australien, nya zeeland, fiji, hawaii, canada & usa

bokat!

16 januari åker vi, helt sjukt.

om det där med att livet takes turns

nu gäller det för mej att snåla. ikväll blir vi relativt spontant "tvungna" att boka nästa års resa då kilroys avtal med flygbolaget som flyger till fiji upphör i morgon. jag måste verkligen börja snåla på riktigt nu, sååå sorry guys. blir inte många goa restaurantbesök för mej i sommar. ååh, jag kan knappt tro att det är sant.. nu måste jag verkligen fixa ett jobb inför hösten.. asap!

en himla go känsla

är att känna sej snygg. ni har provat det va? om inte, gör det!

snyggast om morgonen.

jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. måste låta mina känslor smälta lite. men ni ska veta att jag har haft turen att träffa någon jag finner helt otrolig. den där någon är dessutom en man.

ojoj, livet takes turns.

jag föll för livet

ska alldeles strax ut & springa en sväng i det helt fantastiska vädret. åh, vilken underbar helg det har vart, vilket ni säkerligen förstått från bilderna. igår kväll var dessutom hur mysig som helst. jag gillar läget, men önskar jag kunde förändra det en aning. neeej.. dags för en joggingtur!

vi hörs senare!

bara för ni är ni

& för att jag är jag, så bjuder jag på en till, eller två


it just gets better my dear

efter det här kan ni inte annat än älska min blogg




sommaren är helt sjukt lovely



nu drar vi till beachen & har picknick, mysigt!

åh, vi har det bra!

livet är en fest, men det vet ni redan. så nej, jag har väl egentligen ingenting nytt att säga, men hey: repetitio mater studiorum est. finns det någonting bättre att repetera än hur bra allt är?

nej. är svaret på det. jag älskar livet!

ops, glömde vända på steken!

ojoj, vilken bränna man råkade få idag. dock missade jag att sola ryggen tillräckligt. ser rääätt konstigt ut, men men.. vad gör det efter en underbar dag på stranden tillsammans me linnx2!? & vad gör det inför en go kväll med mamma, pappa, christian & fotboll & restaurantbesök? absolut ingenting. får vända på steken en annan dag helt enkelt!

nu måste jag städa vidare!

kan inte bärga mej

jag har längtat hela veckan efter att få sitta ute & äta räkor, gott bröd med aioli & dricka ett glas vin till det. åh, nu måste jag verkligen duscha & bädda sängen. ikväll blir det nog massa mysiga bilder. den här veckan har varit helt amazing so far & sämre lär den inte bli. i morgon spelar sverige semifinal i u21 & mamma & pappa kommer hit. åh åh åh. jag kan inte säga mycket annat. livet är bra. & den här gången tänker jag inte undra kring när eller om det vänder.

nu njuter jag.

om jag var glad igår..

ska ni veta hur glad jag är idag!

jag klarade tentorna med bravur
jag har ledigt i morgon
jag ska äta räkor me linn A, linnea & camilla.

kan livet bli bättre?

om att berätta allt.

ikväll hade jag känt för att dra hela min historia kring hur jag kommit dit jag är idag. mentalt. dock insåg jag att klockan var mycket & att jag ska upp tidigt i morgon. någon dag framöver ska jag berätta allt. eller ja, nästan allt. nu måste jag hoppa in i duschen, men en sak bara. vi kan göra precis vad vi vill med oss själva. vi kan välja väg genom att gå den ena, den andra eller den tredje vägen. jag valde min väg. och att välja den vägen innebar för mej att kämpa, trotsa alla de känslor jag kände inom mej, kriga mot demoner & stå upp för mej själv.

vilken väg du väljer är upp till dej.

oh, kommentarer!

åh, vad härligt det är att kolla in i bloggen & se lite kommentarer, tack!
sverige vann igår, precis som jag tänkte! oh, nu ska linn & jag åka & köpa ben & jerrys.

skriver mer sen!

caipirinha & fotboll!

åh, jag lyckades slänga ihop en caipirinha.. mums! idag vinner sverige, det här är en så otroligt härlig dag att det inte kan gå annat än bra. ja, ni förstår anske att jag är lycklig!?



heja sverige!

23 juni.

jag är smart & lätt värd ett glas vin. minst.

åh.

vg!

jag är så glad.

så fantastiskt glad.

åh, choklad

lindt raspberry intense är min nya favorit,

vilken är din?

this sight

den här synen gör mej glad

börjar ana en brunaktig bränna

åh, jag blir brun. hurra!

löprundan gick braaaa & jag kan tänka mej att det blev närmare sju kilometer. sprang iaf i ungefär 40 minuter lite drygt. solen stekte & havet glittrade.. åh vad härligt det är. särskilt nu efteråt. & jo, flera av er vet väl redan att jag älskar känslan efter ett pass så jag ska inte tjata.. men! det känns iaf underbart. haha.

nu ska jag duscha & laga lite mat. åh vad sugen jag är på räkor, gott bröd & aioli!

dags för en löprunda

jag har inte riktigt bestämt mej för vilken typ av löpning jag ska köra på idag, intervaller, fartlek eller ett klassiskt långdistans-pass. vi får se när jag kommer ner till havet helt enkelt. ikväll är det premiär på måndagsklubben i halmstad & jag önskar jag skulle dit, men det ska jag inte. för det första ska jag jobba klockan o8 i morgon bitti & då ha någon typ av utbildning & för det andra måste jag fokusera på träningen hela denna vecka.. så jag får vänta till någon annan måndag. kanske nästa, för då är jag helt ledig på tisdagen. dock slutar jag 21 måndag kväll. haha, jaja, vi får se. nu ska jag iaf alldeles strax ut & springa. solen strålar & jag hoppas vindarna håller sej lugna längs havet precis som igår.

vi hörs senare!

finns det någonting vackrare?

än prins bertils stig i halmstad om kvällen? jag väntar med löpningen till ikväll.




beautiful summernights

igår tog christian, linda & jag en lååångpromenad längs havet & det var så otroligt härligt. nu sitter jag & funderar på ett jobb jag inte kunnat söka i tid på grund av att jag inte kunnat skriva ut cv & annat, men att jag nog skall skicka in papperna ändå. sedan funderar jag på när jag ska springa idag, nu eller om jag ska ut & sola en stund mitt på dagen & sedan ut & springa ikväll. jag tänker på hur trist det är att ha täcket för sej själv, fast samtidigt försöker jag hålla känslorna i schack. jag har lärt mej att inte låta känslor styra mitt liv & att inte ta någonting eller någon förgivet, så jag låter allt bli som det blir.

livet är som havet, oförutsägbart; ibland stilla, fridfullt, ibland stormigt



men framförallt är det helt fantastiskt vackert.

im having the time of my life!

åh, jag kan inte sluta tänka på hur bra den här helgen har varit. underbar! nu har anna åkt hem & jag sitter helt ensam i lägenheten, vilket känns lite trist. å andra sidan vet jag att nästa helg får jag nytt finbesök & då är det mamma & pappa som väntas, åh vad mysigt. det blir nog en någon lugnare helg. jag har suttit ute en stund & läst idag & gud så underbart väder vi har nu. sommar! hoppas det fortsätter såhär. vill bli brun & gå med bara ben. nu ska jag ut & sätta mej igen,

tack för en helt grymt bra helg alla jag träffat.






midsommarpuss!

åh, nu är livet så där fantastiskt. känslan av välmående är den bästa & jag njuter så otroligt av allt. känslorna är vackra nu, tankarna likaså. jag känner mej fin & världen ler mot mej precis om jag ler mot den.

en midsommarpuss från anna & mej!



[ser ni så fin jag är i mitt blonda hår!? annas förtjänst!]

sommarsommarsommar..!!



åh, underbar helg & den är ännu inte slut!

ikväll väntar nya äventyr.. visar några fler härliga bilder lite senare!


its only dancing

its important.

åh, vilken härlig kväll tillsammans me linda & christian. blev tacos till middag & sen jordgubbar med grädde och ett par mörka chokladbitar till efterrätt, mums! nu sitter jag & tittar på so you think you can dance.. sen ska jag nog sova så jag orkar upp & springa i morgon. efter jobbet kommer carolina, richard, anton & anna! på fredag kommer dessutom liselotte. den här helgen kan bara sluta på ett sätt. fantastiskt.


i got used to the tredmill



you could have prevented this, you could have prevented this
had you known me then, the outcome would have been better

lovely



mycket fina, ännu finare i verkligheten!

money money money!

spending spending spending!

idag har jag faktiskt unnat mej att handla några plagg & otroligt nog har jag inte dåligt samvete över huvud taget. som ni säkerligen vet håller jag ju på att spara för fullt till resan nästa år . dock måste man ju faktiskt ha lite linnen & sånt där i sommar.. dessutom hittade jag ett superifint linne på rean, igen!

okej, nu går det inte att ladda upp bilder, men ni får se sen istället.
om en stund kommer christian & linda så nu är det dags för mej att laga mat!


älsklingskvällar

åh, ikväll har mina godingar camilla, linn & joanna vart här. det var så otroligt längesen vi umgicks alla fyra. men detska vi göra mycket under sommaren, eller hur girls!? var hur mysigt som helst, som alltid. vi åt ben & jerrys & tittade på desperate housewives. gud, hur ska jag klara mej utan er när jag flyttar i höst? usch, vad jobbigt. tur att jag planerar att komma ner ett par helger i höst. det är ett måste.



nu ska jag fortsätta titta på sex & the city. sen är det dags att sovaa!

i got a bit upset

så jag gick ut & sprang en sväng. fick ont i magen men sprang iaf. jag är grym!

nu tittar jag på sverige & de är duktiga!




klart man blir uttagen till the allstar-team i en basketturnering i canada. japp, jag kanske skryter, men det struntar jag i. jag hade aldrig spelat basket i hela mitt liv [förrutom på idrottslektionerna & med linn shoulderstar ett par gånger] & var  en av fem i turneringen som blev uttagen. jag hade alltid drömt om att få spela basket & varaa duktig på det så känslan var otrolig! åh, jag minns det som om det vore igår. alla är vi duktiga på något.

hellre några kilo fler & glad!


im trying to lose myself, you ought to try it

i morse när jag cyklade till jobbet lyssnade jag på maria mena & hennes texter är verkligen geniala. hon har nog vart me om endel att döma från dem.

har ni hört
den här eller den här eller den här.

det finns mycket i texterna jag känner igen mej i. många känslor & tankar hon beskriver som jag aldrig kunnat få ner på ett papper. hon formulerar saker & ting på ett sätt som får mej att förstå hur förjävla jobbigt det är att befinna sej i en självdestruktiv värld. jag har varit där. ibland glömmer man hur jobbigt det faktiskt var & istället beundrar att jag lyckades gå ner i vikt hit & dit & hur jag lyckades hålla mej till att bara äta flingor & något äpple lite då & då. det är ingenting att beundra. det är tragiskt att vi är/har varit miljoner människor som spenderar tid på att fundera och fokusera och må dåligt över oss själva varje dag. varje minut. varje sekund. det särskilt med tanke på att vi alla är så otroligt fantastiska. usch, jag ryser. jag blir förbannad på dagens samhälle och jag blir förbannad på mej själv & alla andra som tar åt sej. men å andra sidan förstår jag till fullo. jag inte förbannad egentligen, särskilt inte i jämförelse med hur stolt jag är. hurdan beundran jag hyser för oss. jag har otrolig respekt för mej själv numera [självklart finns där stunder då jag önskar att jag hade smalare armar, var duktigare på både det ena & det andra m.m, men i det stora hela. ja ni förstår nog]. jag lyssnar på min kropp. jag älskar mej själv. & det är lika fantastiskt varje gång jag konstaterar det. jag älskar mej. det är den bästa känslan. det är det. & jag lovar, om du befinner dej i liknande situation som jag en dag gjorde så ska du veta att det går att ta sej ur det. det som krävs är tålamod, vilja, mod och envishet [jävlaranamma!]! som sagt, det finns ingen bättre känsla än att göra framgång inom sej själv. att finna det viktigaste av allt i sitt liv, sej själv.

i can't laugh to hard i'm on a diet, i'm trying to lose myself
you ought to try it, just starve for six days straight,
oh it's a riot,


every sunday night


kvällen

kvällen börjar lida mot sitt slut & jag ska gå & lägga mej så snart jag skrivit klart. dock vet man ju att jag alltid måste kika lite på tv innan jag somnar. så är det. har jag tv så kan jag inte låta bli. har jag ingen är det inga problem. :)

ikväll har linn & jag suttit på bulls & tittat på folk här i halmstad. det spelas flera u21-fotbollsmatcher här från & med idag & en tid framöver så ikväll var staden invaderad av finnar framför allt, men antagligen endel britter också. dock var det finnarna som hördes främst på bulls. de sjöng & skrattade & hejade som aldrig förr. haha, kul! efter en stund träffade vi några fler av våra vänner där så då satte vi oss tillsammans me dem i stället. åh, jag älskar kvällar som dessa. spontana mysiga kvällar tillsammans me vänner. mycket mer sånt i sommar ska det bli!

nu är det dock dags att sova så jag orkar upp & jobba i morgon!

några ljuvliga bilder från helgen




sov sött!

känslan efter dagens löprunda

är heeelt fantastisk, som alltid. det blev ungefär 10km & det är jag mer än nöjd med. såklart! 10km är ju 10 km & det gick hur bra som helst! helt otroligt att det kan kännas så bra trots att jag inte haft motivation nog att springa särskilt mycket det senaste. har blivit några rundor lite då & då. men som sagt, det är underbart att det fortfarande kan kännas så bra!

innan [orka!?], direkt efter [phew!] & nu [lycka!]


nej, det är ingen vanlig dag för det är brorsans födelsedag

hurra hurra hurra hurraaaaa! idag fyller min kära bror christian år & fint väder får han, grattis på stora dagen! idag har jag jobbat & nu sitter jag & tittar på doktorn kan komma & vilka byxor en av killarna har, jösses! hahah.. har precis ätit maat som jag fick med mej från mamma & pappa & det var såååå gott. fetaostbiffar & färskpotatis till. mums! åh, på tal om färskpotatis.. på torsdag kommer carolina, richard, anna & liselotte hit för att fira midsommar. bara några få dagar kvar. åh, mysigt det ska bli! nej, nu ska jag dricka lite vatten & låta maten smälta. i eftermiddag/kväll blir det en lååång löprunda. det var alldeles för längesen sist.

vi hörs!

potatomecrazyy

sitter tillsammans med mamma & pappa & tittar på sommarkrysset, dricker ett glas rosé & om en stund är anna hemma så då ska jag dit. sedan drar vi till alinge & träffar camilla & co. åh, det kommer bli en så bra kväll. det är en bra kväll redan nu.


that thing called beauty sleep.

nu är det dags för mej att sova. härom natten drömde jag att min söta linn hade förlovat sej utan att berätta om det för mej. i natt tror jag att jag kommer drömma någonting äventyrligt, någonting riktigt härligt & i morgon bitti vakna med det här leendet på läpparna!


sov sött!

snygg!

åh, mitt fynd var himla fint.. ni får se i morgon istället!

nu ska jag städa, packa & se på numbers. äta lite jamaican me crazy sorbet, ben&jerrys me.

mm mmm mmmmm!

nej, JAG vill!

det här vill jag nog ännu hellre. helst i kombination me att bli bruun..



dricka världens goaste strawberry daiquiry med världens bästa!

jag vill jag vill jag vill!

jag vill bli brun. bruuuun ludwig.


det får nog bli lite potatis ändå

potatis blir det i morgon, potatisnatta i alingsås! ska först jobba mellan 10-15 & sen åker jag me camilla & robert till alinge där mamma & pappa hämtar upp mej. lite senare ska anna & jag möta upp camilla & några andra godingar för en härlig kväll på hotellet i alingsås,

åh vad kul det ska bli!

fyndade under min lunch idag. ska prova nu & visar senare.. om jag inte bestämmer mej för att lämna tillbaka det. såå.. so long ladies & gents!

två favoriter.

beauty sleep

dags att sova. åtta timmar kan jag få inatt. blir nog sex tillslut. timmar that is.


nu lever vi. nu.

jag sitter & tänker på det som hänt i sverige de senaste dagarna. om flickan som blev mördad under en fest & hur fort allt kan ta slut. hur vi ständigt söker efter lycka & hur vi ständigt tvivlar på det vi gör. eller jag skall inte tala i vi-form. jag ska tala för mej själv. jag vill leva i nuet, ta varje dag som den kommer, men jag tycks inte kunna. jag känner en längtan efter det som kommer att vara eller det som redan varit. jag satt & tittade på lite bilder från album personer lägger upp på facebook från diverse avslutningar. några slutar nian, några gymnasiet, somliga av oss har avslutat ett eller flera års studier på högskolan & har precis börjat sommarjobba. vi drömmer & vi längtar & jag gör det igen, vi-form. men gör vi inte det? allesammans? drömmer & längtar. vi tänker att tiden finns på vår sida av planen & att vi ska göra det & det.. sen.. samtidigt åker tiden förbi likt ett x2ooo längs ängarna mellan göteborg och stockholm. fort. om inte lika fort som ljuset. men så vet vi att fallet inte är. varje sekund vi lever tar en sekund & det är ett faktum. vi bör ta vara på denna. jag bör göra det. för vi vet inte, det kan vara den sista sekunden vi lever, visst, det kanske låter hårt & helt fruktansvärt, men det är sanningen. den svarta eller den vita sanningen, eller kanske en salig blandning av färger, beroende på hur vi ser på det. lev nu & njut. lev ditt liv som du vill  leva. lev som du lär, med några undantag. att göra en spontan sväng lite då & då skadar inte, tvärtom. vi måste våga. våga leva. jag måste våga. våga leva. så nu gör vi det.

nu lever vi. för varandra & tillsammans. men framför allt för oss själva.

dålig uppdatering

dålig uppdatering här & det är enbart på grund av att jag jobbar hela dagarna! det händer inte så mycket mer i mitt liv just nu.. dock behöver jag träna mycket mer än jag gör. & sova! den här veckan har jag sovit mindre än på länge & det börjar kännas i kroppen kan jag berätta. nästa vecka jobbar jag till 14 tre dagar i rad [om inte någon råkar bli sjuk på jobbet] & då ska jag träna & sova, enbart. eventuellt träffa mina söta vänner som jag inte gjort på så länge. sedan är det ju midsommar & då kommer det massa godingar hit & hälsar på. snälla vädergudar, ge oss sol! om vi står ut me regnet nu &  inte klagar en enda gång.. kan ni lova sol på midsommar isf?

snälla!

vackraste halmstad!



i måndags kväll åkte carolina, caesar, christian, linda & jag till tylösand & grillade & hade det hur gott som helst! halmstad är verkligen helt fantastiskt & flyttar jag inte tillbaka hit om ett år & kan jag mycket väl tänka mej att flytta hit längre fram i tiden.

se så vackert.




den utlovade bilden

hej hej alla!

efter en härlig dag som inleddes med promenad med carolina, camillla, ludde & caesar för att sedan åka till jobb & till slut avslutas med att bära en go soffa från min lägenhet till camilla & roberts, som för övrigt var sjukt tung, känner jag mej mer än nöjd. det enda jag skulle behöva just nu är en dusch & det ska jag alldeles strax ta en. sitter & tittar på vädret & jösses vad det ska regna i morgon, tur man ska jobba heeeeela dagen. det får gärna regna hur mycket som helst nu, men på midsommar nästa vecka får det väldigt gärna spricka upp & bli sommar igen!

här kommer förresten en av bilderna.

antoher day, another night

japp. en ytterliggare dag har gått till historien & nu är natten här. carolina, caesar & jag ska nu sova. i morgon kanske ni får se en bild på the flower, men jag har inte riktigt bestämt mej för vilken av bilderna.. jag måste dock säga hur komiskt det faktiskt är att världen är så liten.. att av miljoners miljarder människor så råkade jag visst ge just honom en kyss en gång förra våren. & så tänker jag.. kan han komma me i robinson så kan jag!

sov gott!

jag har kysst blomman!

okej, nu har jag en sjukt kul grej att säga. jag & syrran satt & bläddra igenom mina bilder från en tid tillbaka.. & helt plötsligt får vi upp en bild där jag står tillsammans med en kille & vi ser helt förälskade ut.. & då kommer vi & tänka på att han är rätt lik erik blomqvist ifrån robinson.. jag har verkligen inte tänkt på att det kunde vara honom förut, men nu när syster sa det så.. japp!

bildbevis får ni lite senare. måste bara fixa copyright så ingen kan sno bilden!

fint besök.



jag har syster & caesar på besök & det är himla mysigt.
idag har vi gått långpromenad & ska snart ut & åka en
sväng igen.. hitta något mysigt ställe att promenera på..
kanske den där sjön camilla & jag drog till en dag!
senare ska vi träffa christian & linda & nu ska vi se på oprah.


hörs senare!





gårdagens bravader

jag låter dessa bilder tala för sej själva. more to come tonight!



nu sticker jag & jobbar en stund!

thats bias party

& nu ska jag dra dit! later!



puss!

jag är SÅ nöjd!

åh, vad glad jag äääär nu! lämnade min cykel på eurostop igår eftersom vår fest började direkt efter jobbet & vi utgick därifrån. nu sprang jag dit & cyklade hem & det kändes bättre än nånsin. jag var livrädd innan jag skulle ut & funderade länge på om jag skulle gå. jag springer helst inte så "offentligt" här i halmstad.. alltså på gator där det är mycket trafik eller liknande, utan håller mej hellre inne i skogen eller längs me havet & främst för att jag gillar skogen & havet bättre men.. där finns en annan anledningen & det är den töntigt "enkla", men helt seriösa anledningen att jag inte gillar att visa upp mej & särskilt inte när jag springer & jag får känslan att allt guppar här & där, meeen.. jag är sjukt nöjd över att jag klarade av att springa längs hela laholmsvägen utan att ens titta mej om. dessutom kändes jag lätt som en fjäder & jag hade säkert kunnat springa två mil utan problem idag. underbart! att cykla hem efteråt var hur härligt som helst. kändes som jag hade så otroligt mycket energi så jag bara flög fram. åh, det här är den bästa känslan. den ska jag plocka fram varje gång jag funderar på att strunta i att gå ut & springa.

den är i klass med att vara kär.


& we were dancing around like never before

oj, vilken kväll det blev igår! hur kul som helst & som richard, camilla & jag shaka på dansgolvet på mårtenson, ojojoj. idag var jag minsann trött då jag vaknade klockan två [!!!] uvilad & färdig för en ny dag me nya möjligheter! sveriges nationaldag, grattis alla! jag älskar sverige. ikväll ska jag på middag hos bia som fyller år idag. hoppas verkligen vi har på matchen i bakgrunden! :)

glömde minneskortet i datorn igår så när jag plockade upp kameran & skulle foto blev jag riktigt besviken. ikväll skall jag däremot ta med den. i morgon blir det röstning, några timmars jobb & så kommer förhoppningsvis caesar & carolina på besök! isf blir det en låååååång promenad. kanske längs me prins bertils stig här i halmstaden?

jag kan inte förstå att det här inte längre kommer vara min stad. för nu. eller då.

jag vill sippa rosé!

åh, rosé är så gott! förra sommaren tyckte jag inte alls där var någonting speciellt me det men nu när jag vågat testa fler & gått upp några kronor så har jag funnit flera stycken jag gillar. jag har en klar favorit!



reserve de bonnet rosé.
mycket fruktigt & ytterst lite sötma. smakar hallon, men inte saft!
nr. 3181, frankrike. 80 kr. så värt!






men nästa gång jag köper rosé ska jag testa den här nyheten



montes cherub
verkar så god & har en härlig etikett!
nr. 96287, chile. 99kr.








andra godingar är
jacobs creek [69kr] mulderbosch [79kr] esprit du siléne [87kr]

minns! in vino veritas, drick med måtta! :)

åh åh åh åh åh

goddagens!

nu är jag såhär glad!



wie!

nu vänder det nog



man bryter ihop.. & man kommer alltid igen.

champagne & jordgubbar!

godkväll godisar! jordgubbar & lite skumpa hade verkligen inte suttit fel.. men jag sitter & pluggar.. det känns som jag kan allt [njae] & därför är det så tjatigt att sitta & plugga. som vanligt kommer väl jag har oturen [??] att ha läst på fel grejer, men det ordnar sej. solen strålar ute & helst av allt hade jag velat vart me & grillat me christian & linda ikväll, men nej.. får nog sitta kvar & plugga lite till.

fick tärn-klänningen till christian & lindas bröllop idag & kan säga att den är så sjukt fin & att jag lääängtar till den dagen så otroligt mycket. ååååh, så vacker dag det kommer att vara. & som ni kanske redan vet ska jag sjunga nu så sitter me karaeoke versionerna på låtarna & övar. hahah!

what do you say to taking chances?

vad summan pengar än må vara när anna & jag står på landvetter i januari med väskorna på ryggen & fjärilarna flygandes i magen så kommer jag inte klaga en sekund. jag tänker sluta oroa mej över det nu, sluta tänka på hur fasen jag ska lyckas få ett jobb i dessa tider & bara kämpa som fan för det & låta allt bli som det blir. what do you say to taking chances? i say hell yeah!



the bitch is back!?



& så tänker jag.. the hills fall 2oo9 preview.. betyder det att det säsongen kommer redan i höst!?

iiiiihhh aaahh ooooh.. nu måste jag plugga!

all this time i have had it in me

but sometimes you just need a push

jag låg & tänkte på en grej inatt. det här me att slutföra saker. jag verkar vara rätt kass på det tänkte jag. jag började läsa till lärare, slutade det, började läsa biomedicin & ska nu sluta med det. suck, tänkte jag, gång på gång.. jag är kass.nej! jag är ung, lever en gång & varför inte prova på massa saker medan jag kan? jag har ju beslutat mej för att ta ett sabbatsår just för att jag inte vet vad jag ska göra. så, jag har tagit saker i egna händer, trots att folk har skrattat mej rakt upp i ansiktet när jag berättat för dem hur det känns, eller hur det inte känns rättare sagt. det har inte känts rätt. jag har nog inte varit redo att börja studera över huvud taget egentligen. jag har i  princip varit omotiverad från den dag då jag satte min fot på högskolan, förrutom den dag då grammatikkursen i engelska inleddes & sen möjligtvis inledelsevis på ett par av kurserna på biomedicin, tills jag förstått att kurserna inte skulle innebära det jag förväntat mej. nej, det handlar inte om att jag har dålig karaktär eller att jag är lat.. & det handlar absolute inte om att jag är kass. jag är smart, jag är snygg, jag är schyst, jag är duktig, jag är fin, jag är snäll, jag är äventyrslysten, jag är spontan & framför allt.. jag gillar livet alldeles för mycket för att sitta & grubbla. så nu tänker jag leva på mitt sätt. för mej.

i am om my side. i am on the good side of life.

hellre kräfta än spöke

okej, jag insåg inte förrän ikväll hur mycket solen faktiskt tog de timmar jag var ute idag. tack! brännan kommer väl försvinna lika fort som jag fick den, men då gäller det att glädjas åt det här & nu.. precis som me allt annat i livet! jag ska alldeles strax fortsätta pluggandet & det några timmar inpå natten. aktionspotentialen, motoriska enheter, koagulationsprocessen & allt vad det heter.. när jag väl går & lägger mej sen hoppas jag att jag drömmer om det för det behöver jag. jag behöver ägna varenda tanke åt det här nu, vad jag än gör. helhjärtat heter det visst,



helhjärtat.

confidence is the best accessory

ååååh..  jag har just tittat på det sista avsnittet av the hills inkluderande lauren, LC! snyft! hon är ju sååå braaaa! i det stora hela blev jag dock lite besviken på säsongsavslutningen.. allt kändes så otroligt uppgjort & förutsägbart.. å andra sidan vet vi ju vid det är lag(r)et att det finns något typ av manus på serien. men.. för jösse namn, de kan väl tona ner det litegrann. lauren & kristin hade väl åtminstone inte behövt ha likadan färg på klänningarna.. & heidi hade väl inte behövt vara så uppenbar när hon frågade kring kristins inbjudan. äsch.

nu sitter jag & funderar på om jag skall strunta i mitt godisstop & cykla bort till ica & handla en stor fet påse. någonting får det bli iaf.. det kommer bli en lååång natt. får ta godisstopp så fort allt i skolan är över!

svårt att sitta still

hej vänner! kom precis hem efter att ha varit en stund på stranden me camilla, rob & ludde. efteråt åkte vi & satte oss en timma i en park.. riktigt svårt att motivera mej för att plugga när det är så härligt väder som det är, men nu ska jag iaf sätta mej en stund! idag är det tisdag & det innebär the hills & säsongsavslutning.. sista avsnittet där lauren är med, känns riktigt trist.. men jag ska nog klara mej :).

dags att sätta igång om det ska gå vägen! ha en fin dag!

okej, here we go

när jag är klar me plugget ska jag påbörja en grej, vilken ingen kommer få veta förrän om några månader. då ska ni få se, om det blir bra. det inkluderar musik!

idag har jag gjort massa nödvändigheter som att kontakta mitt försäkringsbolag & bredband & andra diverse ting som behövs fixas inför flytten. uppsägningstiden kan ju vara evigheters evigheter på såna där grejer så det gäller att vara ute i god tid. sedan har jag skrivit klart & skickat/lämnat in tre rapporter & pluggat litegrann på fysiologin, jag har vart vid havet & nästintill badat, vilket jag hade gjort om jag inte haft vita trosor & på mej, tillsammans me camilla, rob & ludde. helt underbart & vattnet är varmt. i morgon ska jag bada om det är en lika fantastisk dag som idag. då packar jag ner plugget & åker till en strand & lägger mej där. åh, vet ni vad jag gjorde mer för något idag? tacos! fy satan vad gott det är!


intervallpass

det var synd jag inte kollat min mobilräkning innan jag gick ut & körde ett intervallpass.. isf hade jag nog kunnat få ut en jävla massa ilska under det. nu var det bara varmt! & svettigt! & riktigt jävla underbart! det har varit dåligt me högintensiv träning för min del det senaste. har kört mest promenader & någon enstaka lugn löptur.. har helt enkelt inte vart sugen på att träna & eftersom jag vet att suget alltid kommer tillbaka är det ingenting jag orkar gräma mej över eller lägga energi att fundera på. då gör jag hellre annat [typ ligga på soffan & käka choklad, hahahahah], som promenader längs havet & sånt där mysigt. idag var det iaf dags. om två månader [!!!] springer jag maraton & om jag inte vill ta död på mej själv måste jag, som sagt, träna svinigt mycket nu i juni.

det blev intervallpass idag. jag inledde passet med en kort uppvärmning & sedan 10*1 minuters intervaller på en intensitet runt 85-90% av max puls, och 30-35 sekunders vila emellan. efteråt körde jag en aktiv vila & sedan armhävningar & sit-ups. förrutom att passet var varmt, svettigt & underbart så kan jag säga att det var tungt! i morgon får det bli lite längre distans på lägre intensitet. intervaller är ingenting man ska köra varje dag, för då ger det nada, tyvärr! den aktiva vilan i form av lugnare distanslöpning eller annan lågintensiv träning mellan pass är otroligt viktig. sedan kan man såklart köra massa pass på en vecka, men då gäller det att den varieras, att den inte är för explosiv eller högintensiv varje gång & att man äter & dricker ordentligt mellan. sova är en annan otroligt viktig aspekt, vilken är den jag allra främst behöver jobba på för tillfället!

kul.. verkligen kul

ni vet hur man ibland är dum nog att svarar på frågor & sånt där när det gäller tävlingar som ploppar upp på internet? jag brukar inte göra det, men så gjorde jag det en gång. vinn en iphone stod där, helt gratis att tävla! oh nu jävlar tänkte jag som haft sjuuuukaste uturen i världen me mina jävla mobiler, nu ska jag vinna. jag skrev in mitt mobilnummer & har sedan fått ett par meddelanden där det står typ "tävla om en iphone" eller "tävla om en härlig resa med sta travel". de där meddelanderna raderas ju bara & sedan tänker man inte mer på det. hurra! nu har jag fått min faktura & hurra! varje sånt där meddelande man får kostar 50 spänn, nice! vilka jävla idioter. inte konstigt min teleräkning vart dyr både den här & förra månad. åh! hurra! livet är härligt!

ps. zembo eller nåt heter det. borde fan stämma de jävlarna. troligtvis har de alldeles säkert en jävla massa bevis på att jag godkänt deras jävla avtal. sådär.. nu har jag fått avreagera mej!

tur man är är gjord av pengar som student. jag ska fan säga upp både mobil & internet-abonnemang. eller vänta lite nu, mobilabonnemanget är ju redan uppsagt, jaaaaaaaaaaaaa!!

you will always be the sadest part of me

sitter & lyssnar på maria mena. minns ni när jag lyssnade på henne dagarna i ända? nej, det är nog den delen av bloggen jag en gång tog bort. men iaf, har totalmissat att hon har ett nytt album & fy fan vad bra det är. den här låten är fantastisk.

jag vill vara ute, ute i solen & jag vill ligga me lurarna
i öronen & få rysningar av vackra ljud & toner.


turn down the silence

bring back the colors

har du inte lyssnat på colbies you,
gör det.

rapportskrivning

eftersom vädret var helt fantastiskt idag kunde jag inte ta mej för att sätta mej & skriva de två rapporter jag hade kvar att skriva under dagen. nu är en klar & bara en kvar. en kort sådan. nu gäller det att jag hittar bra vetenskapliga artiklar som fungerar för just det jag skall skriva om. den jag precis skrivit färdigt blev nog riktigt bra & det flöt på otroligt bra trots att den skulle skrivas på engelska. engelska. mitt andra ämne som lärare. när jag skrev började jag tänka på hur mycket jag tycker om grammatik. jag vet att låter jättetrist & konstigt, men det gör jag verkligen. har jag tur blir det ju lite grammatik i höst om jag läser japanska och/eller italienska! nej, dags att fortsätta.

några goa bilder från dagen