im back

hej, jag är tillbaka! har haft flera bra dagar i halmstad & ett par fina i herrljunga därefter. i morgon är det december & jag räknar ner dagarna till den 16 januari. tänk att det snart är jul. galet. december är mysigt.. massa ljus & godsaker. mm mm mmmm!

the last kiss

idag är dagen då jag flyttar ner till halmstad för att spendera ungefär en månad med jobb där. ska bli så roligt, men kommer såklart sakna herrljunga, mina vänner, min familj & andreas! kommer nog inte ha möjlighet att uppdatera mej så mycket ibloggen, då jag kommer att jobba dagarna i ända plus att jag inte kommer ha med mej någon dator. å andra sidan är jag hemma i herrljunga en sväng från & med lördag till onsdag nästa vecka på grund av att jag har tentor & samma sak gäller veckan efter, så så länge blir ni inte av med mej! :)

nu ska jag lägga mej på soffan & titta på nyhetsmorgon & sedan käka en STOR frukost & packa. önskar jag kunde packa ner andreas, men får räcka med att ha med honom i hjärtat.

pusss&kram godingar!

gladisen

carolina har kommit förbi en sväng på besök & vi har beställt lite saker från h&m. jag beställde ett par klänningar & en byxdress i jeans inför resan! iiih! inte långt långt kvar. haha. vilket tjat det är om det va?! det får ni nog stå ut me för jag kan inte låta bli!

nu ska jag fixafixa lite!



om jag leeeeer!?

ni skulle se leendet jag har på mina läppar nu. jag är så glad! tänk att ett litet resultat av någonting i plugget kan få en på så bra humör. underbart!

guten morgen

god morgon. idag är jag trött som få.. hade svårt att sova inatt & tyckte inte alls natten var rolig. meen men.. nu är jag vaken & ska snart åka in till göteborg. dock kan jag inte bestämma mej för om jag ska köpa månadskort eller inte, haha. vilka problem jag har!

tittar på den här bilden & drömmer mej bort


ge mej en sol & en strand

ja, tack. här skulle jag gärna befinna mej just nu.
den som vill åka med räcker upp handen!




grammatiken suger inte

men den är svår som tusan! jag vet inte hur jag ska få in allt i mitt huvud, men det är bara att göra't! nu ska jag snartsnart åka iväg & förhoppningsvis har jag fått in någonting i huvudet men åååååh jag är så sugen på gräddnougat! får nog be att få stanna vid ica innan vi åker vidare mot albogat. åh, nu är det inte många veckor kvar i skolan.. ska bli så skönt att släppa allt vad heter plugg ett tag framöver sedan.

har ni sett the grudge? vidrigt när barnet sitter & vinglar & puttar på när pappan hänger i taket. hoppas inte jag avslöjar något nu, men det är sjukt vidrigt iallafall. bara så ni vet!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah (det knarrande ljudet från grudgen)

november 23rd

kan ni förstå att november snart är slut? det kan inte jag! när november är slut är det december & när december är slut är det januari & när januari är här har den månad jag längtat så mycket efter äntligen här. helt sjukt att det är en & en halv månad kvar bara. åhåhåh. men som jag kommer sakna somliga människor här hemhemmmaaa.. men jag kommer ju tillbaka! :) anna var här & åt lunch för en stund sen.. blir alltid lite resesnack när vi ses nu.. såklart!

åh, jag är så glad idag & det njuter jag av. har fått fint tentaresultat & har en otroligt fin helg bakom mej, ett helt liv framför mej & världens bästa vänner&familj runt omkring.

ni är bäst! TACK!

efter tio-sam

den här helgen har vart helt sjukt bra. i fredags var det ju reseplanering med anna & på lördagen spelades det cup & sedan åkte jag med andreas till hans bror&sambo i vänersborg & hade så otroligt kul! igår var vi alla ganska segaaa (haha) & slappade mest framför tvn men var också ute & gick på en låång promenad runt staden & ååh vad fint det var! nu är det måndag igen & man är tillbaka i verkligheten. idag måste jag plugga hur mycket som helst & det ska jag också göra. har suttit & tittat på nyhetsmorgon & nu efter tio där en kille som var född i fel kropp har suttit & pratat. gud vad imponerad jag är av honom. vilken kille, vilken styrka! han ska vara stolt över att han stått upp för sej själv som han gjort under sin barndom.

dags att sätta igång. vi hörs sen!


men åh, tack PATRIK!

john mayers nya finns på spotify. jag sitter ju & väntar på att bli picked up så jag hinner inte lyssna så mycket, men jag hör på första låten att jag kommer älska albumet!! (ni förstår inte hur extas jag är & hur fort jag skriver just nu!!)

ÅÅÅÅH!!!

jaget

jaha.. då var man ready for take off då. sitter & väntar på mannen som skall ta oss till vårt mål. hoppas ni får en otroligt mysig kväll. jag kommer nog missa robinson & hoppas verkligen man kan seee det på tv4 play om det finns något sådant!? annars döööööör jag.. hahahah!


if the lies dont touch you then the truth will

gud, det finns så mycket jag vill göra med mitt liv. jag har redan massa planer för när jag kommer hem från resan.. eller planer, mål kanske vi ska kalla det istället. det känns braaa, men ibland lite uppstressande. det är ju såå viktigt att fånga stunden, nuet & göra den stunden till något bra. crea diem; skapa dagen. skapa dagen med dina förutsättningar. mina förutsättningar? men jag har inga. klart du har! du ska vara mästaren i ditt liv? vem har bestämt vilka förutsättningar du har? ingen annan än du själv! nu pratar jag inte om materiella saker eller att alla har likadana tillvägagångsätt för att finna sina förutsättningar.. för alla är vi olika! men alla kan lyckas! för att lyckas måste vi tro på oss själva.. ha viljan & kämpaglöden.. men framför allt måste vi våga. våga ta risker & våga misslyckas på vägen. vi måste våga slänga oss ut i det ovetandet (ovetna, the unknown) & inte vara rädda för att stöta på hinder på vägen. det är inte mycket i livet som är som en dans på rosor, för de allra flesta av oss, & det är det vi lär oss av. motgångarna. det är det vi blir starka av & det är av dem vi uppskattar medgångarna.

så, låt ingen bestämma över dej hur du ska leva ditt liv.
du är ditt eget jobb, ingen annans. du är du & det kommer du alltid att vara.


rysare

herregud vad anna & jag var extas & ivriga igår när vi planerade inför resan. vi ska boka boende på hawaii & i new york i förväg så vi slipper tänka på det  när vi kommer fram.. så vet ni något bra boende får ni gärna skriva här eller höra av er på annat vis.. snart drar vi!!

 

idag har jag spelat fotbollscup & det var kuuul. tyvärr gick inte vårt lag vidare & vårt andra lag åkte tyvärr ut i kvartsfinalen på straffar. en riktig rysare!!

 

nu måste jag börja göra ordning mej för kvällens bravader. hinner nog uppdatera ett par gånger till innan det  bär av!


you booost meee!

underbart väder ute! carolina, caesar & jag tog en härlig skogspromenad & jag vill egentligen inte erkänna det men.. gud så mycket solen geer. glädje, energi!





nu ska jag duscha & göra mej ordning för en tur till alingsås med mamma&carolina

ikväll blir det resesnack & tacos (?) med anna, mysig dag!!

isn't it obvious that I love yooou

åååh, har ni hört isn't it obvious med erik hassle? äckligt bra.. typ. 

if holding hands is too descret, lets make out in the middle of the street
if this flower aint just enough for you
help me god, tell me what to dooo
couldn't be more true.. isn't it obvious that I love you?


solen skiner!

jag skiter i det nu

åååååååååååh, jag orkar inte.

är så frustrerad, men vet inte vad jag ska säga.

engelskans influenser i svensk reklam

haha, jag såg just att jag stavat influenser fel på facebook. jag börjar väl snacka engelska snart också så mycket som vi har. tur jag skriver blogg.. på svenska!

ikväll ska jag sitta fastspikad framför tvn & anlysera & undersöka engelskans influenser i svensk tv-reklam. inte riktigt det syfte jag brukar ha när jag tittar på tv, men det är riktigt intressant faktiskt. absolut något jag skulle kunna tänka mej att skriva en större uppsats om.

nu ska jag till bibblan & kolla efter lite böcker.

men du är så gosig!

titta på honom. kan man bli annat än glad?



han är så gosig!

naturskyddsföreningen

jag fick just ett samtal från en tjej på naturskyddsföreningen & jag måste säga att hon fick mej på så sjukt mycket bättre humör.. jag struntar i om det var på grund av hennes teknik & säljförmåga! hon var så otroligt glad & lät så innerligt intresserad av sitt jobb & sin arbetsuppgift att jag inte kunde låta bli att falla för hennes förslag. men det gjorde jag med glädje. jag blev inte lurad. jag blev glad (& det handlar om mycket mer än bara säljförmåga!).

så idag är det hon, & min bästa kim som made my day, gjort min dag (ett construction loan från engelskan. ja,  jag är hjärntvättad) åh, jag älskar glada människor.

ive tried so very hard not to lose it

im not surprised
not everything lasts
ive broken my heart so many times
ive stopped keeping track

ive talked myself in
ive talked myself out
i get all worked up
then i let myself down


michael bublé -
i just havent met you yet


i know that we can be so amazing

längtan

just nu är det de här bilderna som får mej att kämpa på!




snart Emelie, snart.

nightmares

idag vaknade jag med sprängande huvudvärk & bestämde mej snabbt för att inte åka till göteborg. hade inte sovit särskilt mycket under natten & tänkte att jag nog behövde sova ett par timmar till. det gjorde jag. & drömde gjorde jag. mardrömde. för det första så drömde jag att jag fick besked om att jag troligtvis hade livmodercancer & att detta kunde visas på grund av en rad olika saker. jag förstod ingenting & det kändes som hela världen försvann framför mina ögon. det var så jävla hemskt & jag kan inte sätta orden på vad för känsla som infann sej i kroppen när läkaren sa det. min andra mardröm handlade om att jag blev totallurad av en kille. han skulle hjälpa mej att fixa massa grejer till min systemkamera, men det slutade med att han stal i princip allt jag hade. igår drömde jag att jag var påväg någonstans men aldrig lyckades komma fram. jag stod & stampade på samma ställe, kämpade för mitt liv för att få komma framåt, utan framgång. jag hatar mardrömmar. jag hatar dem så mycket att jag skulle kunna tänka mej att vara vaken tjugofyra timmar om dygnt för att undvika dem. jag hatar att vara stressad. jag hatar att vara arg. jag hatar att vara ledsen. jag hatar att inte må bra. men det är så här det är i livet. upp & ner & upp & ner. det är sådant man får ta & det är sådant vi måste lära oss att leva med.

nu ska jag fortsätta plugga. få klart skiten så jag kan (men inte får) slappa sedan.

the love of my life

nu har jag fått mina fina ljusstakar. de gör sej vackert på bild,
men ännu bättre i verkligheten. åh, så glad jag är över dem!



nu är det fotboll!

leva i en mardröm

uschuschusch! efter att andreas skjutsat hem mej i morse gick jag & la mej en stund igen.. för att drömma mardrömmar! jösses, vad jag svettades när jag vaknade. drömmarna är väldigt blurry.. vet att det var en himla massa tjafs & skit inkluderad, blääää!

på tal om usch.. såg ni brothers and sisters igår? fu tysan vad hemskt det var. vill inte avslöja något om ni missade programmet, men har ni inte sett det & vill göra det så har ni någonting fruktansvärt framför er. jösses vad jag grät ett tag. tur att jag var vaken ensam vid den tidpunkten. eller egentligen hade jag kanske behövs en hållande hand i den situationen, det var riktigt jobbigt. (väldigt bra skådespeleri med andra ord!!)

nu ska jag äta!

den känslan

åh, fick precis en känsla av att vad som än händer kommer allt bli bra. ja, livet alltså. hur än utgången blir så blir det bra. får ni sådana känslor ibland? jag älskar när jag får det. då känns det som jag kan erövra hela världen & som om ingenting kan stoppa mej. det tar en stund att komma ner på jorden & den stunden får gärna stanna ett långtlångt tag framöver. fin känsla!

they always say we are the lucky ones

jag kan lika gärna fortsätta tipsa om låtar. michael bublé är ju som ni säkerligen redan vet en av mina favoriter: den här vet jag inte om jag tipsat om förut, men isf gör jag det igen.

sitter & äter från asken med chokladhjärtan jag fick av andreas härom dagen. mm, jag tycker om dem så mycket.. & ännu mer när jag fått dem av hoonom. ska fortsätta plugga nu när jag äntligen kommit in i ett litet flow.. kommer verkligen vara värd de där ljusstakarna sen, åh, de är så vackra! :)

vill bara pussas

jag längtar så otroligt mycket till jag ska börja idrott-studierna. då ska jag äntligen få göra det jag verkligen brinner för & förhoppningsvis känna känslan av att vara motiverad & inspirerad. & jag vet att det är inställningen som gör mycket av jobbet, men faaaan.. jag orkar inte. vill bara ligga i soffan & kramas (& pussas) hela dagarna. sedan vill jag att det ska bli jul därefter att det ska bli nyår & sedan att det ska bli januari så jag kan få åka skidor & göra snöänglar i sälen för att två veckor senare åka till aussi & lära mej surfa.

NU ska jag plugga engelsk grammatik, yeeehooo!!

jag måste ha dej.. eller er!!

åååh.. jag har skådat världens finaste ljusstakar på house of eden i herrljunga [en inredningsbutik utöver det vanliga, finns ingen bättre!] & jag skulle inte kunna tänka mej att leva utan dem. därför bestämde jag mej idag för att köpa dem. så det ska jag iväg & göra, alldeles snart. ska bara plugga ett par timmar så jag förtjänar dem ännu mer! åååh, de är så vackra. jag lovar att visa er lite senare eller i morgon!

huvääuteee

alltså, min rubrik ska betyda sov sött på finska. jag vet att jag inte stavat rätt & att det kanske inte ens är i närheten, men visst är det ett mysigt ooord? när jag var i canada under mitt år som utbytesstudent träffade jag ett flertal jättetrevliga finskor.. & helt plötsligt började jag tycka att det finska språket, som jag tidigare tyckt varit så fult, var fint. coolt va?! det tycker jag!

har läst lite english grammar under kvällen & nu återstår lite läsning i en bok till den postkoloniala kursen. personligen läser jag i princip aldrig böcker (förrutom när jag reser), så det har blivit lite av en omställning att läsa (minst) en bok per vecka. men så är det!

sov sött godingar. vi ses i mörrn (macken!!)

simsim salabim

underbart att simma. blev 50 längder á 25 meter, så det blev en liten bit iaf, härligt härligt! kan nog bli någon mer gång i veckan! ikväll ska jag vara alonealone.. eller alltså.. mor&far är hemma.. & så caesar förstås.. men jag ska inte träffa my maaan, trist. tänk att jag bara har en vecka kvar i herrljunga nu. jag kommer förvisso tillbaka ett par dagar här&där men i övrigt blir det ju främst halmstad innan jag beger mej ut & ser världen.

har ni några planer framöver?


barcelona!

åh, tack patriik för hela albumet med barcelona.

tack tack tack, you made my day! igen!


simma inte lugnt

hejhej! nu är jag hemma från göteborg & ska snart åka & simma tillsammans med anna. ska bli riktigt skönt.. & framför allt ska det bli skönt att basta, det är helt underbart enligt mej!!

nej, dags att packa. tusentalets kramar er godingar!

att orka eller att icke orka

det är frågan.


jag åker såklart på föreläsningen. annars får jag så sjukt dåligt samvete så då kan jag inte fokusera på någonting istället. ingen bra idé! nu måste jag skynda skynda!

hoppas ni får en fiin dag!


oh you look good

måndag igen. ny vecka & det är dags att sätta igång me nytt tentapluggande. två veckor till två nya tentor. lovely. med de tidigare tentorna inräknade från den här månaden har jag sex tentor på en månad lite drygt. vet inte riktigt hur mycket man lär sej på detta intensiva tempo, men den som lever får se helt enkelt! idag är det exakt två månader kvar till anna & jag åker. sjukt!

har ni hört
den här låten? så otroligt fin.

come back when you can


biggest loser

har suttit & tittat på biggest loser & jag tycker det är så sjuuukt braa, dock måste jag erkänna att jag inte blir annat än sugen på att börja träna stenhårt, äta supernyttigt & gå ner i vikt.. & det värsta är att jag redan tränar rätt mycket, äter nyttigt & är absolut inte överviktig. det är det som är problemet med program som dem. jag vet mycket väl att personer som ingår i detta program väger massamassa för mycket & att de har en sådan osund livsstil att det kan leda till döden. dessvärre är vårt samhälle proppat med idéer & ideal & tankar & allt vad det kallas kring hur vi ska se ut & det är inte konstigt att vi påverkas. usch, säger jag bara, usch! & jag blir lika förbannad varje gång jag håller på att falla tillbaka & låta den där djävulen i huvudet återkomma. som tur är ser jag varningstecken & tar dem på allvar. jag vet att ett återfall inte behöver vara särskilt långt bort, särskilt inte när stressen smyger sej på.

fan, vad jag hatar ideal & fan vad jag hatar när folk som inte har en aning om vad en ätstörning innebär säger åt en att skärpa till sej. det fungerar inte så. man väljer inte att ha/få en ätstörning. det bara kommer. däremot kan man, när man lärt sej att hantera, kontrollera den.

så om du inte vet hur det är, finns bara där.

söndagen

idag är det camillas daaag.. & jag är inte bakis. önskar dock jag kunde vart med henne & firat igår, det hade varit roligt. får ta igen det när jag bor hemma hos henne&robert..

om en & en halv vecka!!!


snygging med nytt album

ojoj, kolla in mayer på sin nya header på hemsidan. snygg!

snartsnart kommer his brand new album, åh!

milt

igår blev en galet rolig kväll! blev ganska sen, så idag har jag varit lite småseg fram till nu. har precis vart ute me caesar på en liten walk & trots att det ser väldigtväldigt grått ut så är det otroligt skönt.. & varmt! härligt att slippa frysa.. fast å andra sidan är det rätt mysigt tycker jag, haha!

äntligen helg!

åh, nu är det helg. underbart!

liselotte&carolina är & hämtar kebabsallader & jag sitter här hemma & har tänt upp massa levande ljus & ska alldeles strax hälla upp ett gott glas vin. det är fredag, äntligen!!

idol, goda vänner, mat & vin.. det är fredagsmys det!

vänsterprassel

all kärlek till solen just nu


förresten!

solen skiner! november är ingen solmånad, utan en månad iallafall jag förväntar mej vara riktigt grå.. så nu är jag jätteglad. åh, så mycket för fredag den trettonde, hur härligt som helst!

turdag!

god morgon!

undrar hur många det är som skrivit om att det är fredag den trettonde idag!? jag har ian sovit hur gott som helst & igår när jag gick & la mej började jag läsa en bok, som jag tror kan vara riktigt bra. dock är jag lite otålig när det gäller böcker.. men ska verkligen ge denna en chans (för jag måste!). nu ska jag äta lite frukost & ladda för VOC/MCT-testet.

åh, jag längtar till kvällen.

fredag!


julmusten

jag glömde ju att berätta att jag drack julmust idag.. skandal.

men nu vet ni det iaf. jag älskar julmust!

bored like hell

nej, om man skulle ta & sova trots allt. har ju ändå tenta i morgon & även om den är på eftermiddagen kan det ju vara skönt att komma upp i någorlunda tid i morgon. kanske ta en liten löprunda på morgonkvisten.. eller varför inte en lite längre frukost än vanligt? vardagslyx kan vi kalla det, det är ju poppis nuförtiden!

åh, jag vill bli brun igeeeen, trött på att vara blekfis!


sov sött!

sova ensam

att sova ensam är inte alls så härligt som att sova med. ännu tråkigare är det att gå & lägga sej utan någon att lägga sej bredvid. & att vakna upp tillsammans med någon är ju himla mysigt det me. inte konstigt jag varit en nattuggla i alla dessa månader.


nej. jag kan minsann offra den lilla ugglan i mej. om jag bara får sova med
& inte utan. det kan jag verkligen. heelt klart.

sporten

sitter & tittar på sporten & har sett criminal minds precis innan, sjukt hur spännande det var idag. längtar redan till nästa vecka. åh gud, vad jag längtar till efter tentan i morgon (på tal om att längta). det här kommer bli en riktigt bra helg. mysig, lugn & fin.

vill att det ska bli fredag kväll nu! idol idol idol!

lindex hit & lindex dit!

det var ett jävla tjat om lindex "smalkollektion". ett tecken på samhällets besatthet av vikt, storlekar & ideal , tröttsamt! kan inte alla bara komma överrens om att vi slopar idealen helt? åååh, jag vet mycket väl att det inte är så enkelt men jag blir så jävla trött. suck!


caesar längtar efter matte&husse igen

åh, idag när caesar suttit en stund i trappan gjorde han som han brukar när han längtar efter matte&husse så mycket att han inte kan längre hålla sej, springer till fönstret så fort han hör en bil komma & titta ifall det är dem. om inte lägger han sej ner på golvet & tittar oroligt mot dörren.. när kommer de egentligen?



 


jag är seriös

ja, nu är jag faktiskt seriös. jag har en fundering. jag älskar att sjunga. jag älskar det verkligen, men har egentligen inte gjort någonting vettigt av min talang som jag så fint vågar kalla det. nu funderar jag på att börja med en grej jag inte riktigt vet om jag vågar. att lägga ut små klipp här. frågan är hur man gör!? vet ni, måste man göra det genom youtube? hur gör man!?

berätta gärna om du vet!

har ni hört?

har ni hört storm med lifehouse? den spelas rätt frekvent i min dator & på mitt piano. underbar låt att lyssna på, ännu mer underbar att sjunga. ska jag spela in en låt i mitt liv blir det den, helt klart (ja, förrutom mina egna då).

I will walk on water & you will catch me if I fall
& I will get lost into your eyes

ett chokladhjärta är vad du är

åh, jag är proppmätt. så jobbigt när man äter så mycket att man tillslut inte orkar göra någonting. nu står smöret&osten & väntar på att jag ska plocka in dem i kylskåpet, men jag orkar inte ta mej dit.

ni vet, det har vänt nu. alltså, stressen&pressen har inte försvunnit, men jag är glad igen. jag tror det har mycket att göra med att jag sovit bättre & att jag varit ute & sprungit endel i veckan. & så bättre mat. & bästa sällskapet; mycket kramar & pussar. det gillas.

mm, vad mycket det gillas.

rörelse

så där. det var den löpturen det, gick ju stråååålande & nu är det mörkt. ska snart åka & hämta min söta lillasyster på station & sedan ska jag fortsätta pluggandet hela kvällen. den här dagen har ju gått så fasanfullt fort så det känns knappt som jag fått gjort någonting.

nu blir det en lång & jäääävliiigt het dusch.

if i just breathe

nu får jag inte äta en godisbit till om jag ska orka ut&springa en sväng om en stund. blir lite godis här&där nu när man pluggar. inte alls bra för tänderna & inte för magen heller.. men det behövs! efter alla tentor ska jag lägga ner godiset till vi åker iväg den 16 januari. okej, choklad på jul måste man få, men det räknas inte. får bli en lite joggingrunda om en stund som sagt. tenta i morgon & på fredag, håll tummarna. jag känner mej laddad till tusen & längtar så otroligt mycket till det är över. men nu tänker jag inte låta stressen trycka ner mej mer. ska andas mer & ta det lugnt. får nog försöka ha lite bättre struktur på saker & ting. det ska jag bli bättre på.

GRÅTER av lycka.

jag bokstavligt talat gråter av lycka just nu. nu vänder deeet!!!

vackra livet va?

sådär, nu är det faktiskt dags för mej att gå & sova. trots att jag egentligen skulle kunna vara vaken ett flertal timmar till så måste jag ju faktiskt få min skönhetssömn. tårar & sömnbrist är ingen bra kombination, det vet ju till & med jag. men, i morgon blir en bra dag, det känner jag. dagen skall spenderas i göteborg tillsammans med härliga tjejligan i klassen. ska bli mysigt. får nog bli en sväng till ica focus också & det är ju en av de allra finaste butikerna there is så!

sovgott alla fina, jag är påväg tillbaka nu.



ser ljuset

om att stora bloggare har skilda föräldrar

jag sitter & tittar på klippet från tv4's efter tio där det bloggande paret isabella & nils idag medverkade. isabella säger att alla större bloggare har skilda föräldrar. kan vi inte komma överens om att vi gör min blogg till den allra största utan-skilda-föräldrar-bloggen!? JA, det gör vi. det är min nisch! jag har patent på det, bara så ni vet!

kejsarens kärlek

caesar älskar verkligen matte&husse

titta så sött.. han sitter i trappan & tittar
efter dem i fönstret på eftermiddagarna


a nice little run

jag ska ut på en liten joggingrunda, vilken nog kan göra gott.

jag är i en svacka & jag vill verkligen inte få det att framstå som att jag är helt förkrossad eller nere, men det blir lätt så. ännu mer ledsen är jag över att det går ut över de personer i min närhet som jag tycker så mycket om. förlåt alla för att jag säger saker eller beter mej konstigt,  jag är bara så otroligt känslig & lättirriterad just nu. det är verkligen inte meningen att göra någon ledsen & jag hoppas att ni kan stå ut, för snart är jag tillbaka som mej själv igen.


take me away to a secret place

två uppsatser inlämnade. två tentor & en bok to go. ja den här veckan that is.

visst är studentlivet underbart!

a new day has come

ny dag, ny vecka. jag var ju vaken ganska sen & pluggade inatt så tillät mej själv en go sovmorgon. idag ska jag läsa ut en hel bok & göra alla goa studyquestions till torsdagens tenta. förhoppningsvis hinner jag allt innan kvällen så jag kan iväg & simma med anna. behöver verkligen ett gott träningspass nu känner jag. börjar bli segsegseg & då är det ofta lack of training som spökar.

nu ska jag iväg & äta lunch med min kära mor, ha en fin dag!

even the best fall down sometimes

even the stars refuse to shine
and out of the back you fall time
somehow find that you and I
collide

livet efter

åh, jag sitter & drömmer mej bort till perioden då allt i skolan är över. jag funderar på vad jag vill göra & här är ett urval

fotografera helahela dagar
ligga i sängen utan dåligt samvete
träna & svettas mer än nånsin
träffa mina vänner
titta på film&tv med gott samvete
aldrig vara irriterad & stressad
träffa andreas & kramas massvis
ta skogpromenader långa som nätter


nåja. dags att återgå till verkligheten.

OBS jag är inte riktigt mej själv these days OBS


den där goooa zelmen

ojoj hans impossible är ju så fin. så braa

kom genast tillbaka!

jag fick en uppenbarelse när jag åkte & lämnade min färdiga essay till carolina (som ska vara så gullig att lämna in så jag slipper åka till göteborg imorgon för att göra det) förut. jag kom på att mitt självförtroende på något sätt sviktar. jag kan inte minnas senast det gjorde det, om ens någonsin. trots att jag tidigare haft låg självkänsla har jag alltid trott på min egen förmåga att klara av i princip vad som helst. idag kom jag på mej själv inte tro på mej själv längre. hemsk känsla som måste bort. bort bort bort, direkt! jag har alltid tänkt att ingenting är omöjligt & att bara jag vill någonting tillräckligt mycket kan jag göra det. nu känns allt hopplöst. men så är det väl kanske ibland & precis som jag skrev tidigare i ett inlägg måste man få h svackor för att förstå hur fantastiskt det annars är. men angående självförtroendet;

det ska tillbaka genast, bums!


how long have i been in this storm?

I know you didn't bring me out here to drown
so why am I ten feet under and upside down

if I could just see you everything will be alright
if I see you the storminess will turn to light


otroligt
vacker låt med lifehouse.

let it fall like rain

jag ska bokstavligt talat ALDRIG mer titta åt shakespeares så omtalade spel. aldrig. eller det lär man ju blir tvungen till eftersom det alldeles säkert kommer ingå i nästa&nästa&nästa kurs. allt detta "hat" på grund av en essay som egentligen inte är så trist, men på grund av min dåliga inställning & all stress bara blir jobbig. nu ska jag fortsätta. kör nog på hela natten. lika bra.


jag kanske aldrig blir nöjd?

usch, hemsk tanke, men tänk om det är såhär (klicka på länken)?

kärlekstår

tårar faller
som regn
från den
vita
himlen

mörkret
ljusen
musiken
& jag

kärleken
kan ge
allt och flera
men

orden
skriken
natt
& dag

känner
smak av salt
kinden

& inser
nu är
det dags
att släppa
tag


stå ut. lite till.

att ett budskap man framför klarare än någonting annat inte kommer fram är ju helt jävla otroligt. hade jag skrivit en uppsats om det hade mitt så kallade claim vart simpelt. fanfanfan. jag blir så trött. ännu tröttare än på shakespeares king lear. blä för det, blä för allt. helt otroligt.

fan vad jag längtar framåt. stå ut. lite till.

ramlösan & chokladen part II

nu jävlar ska shakespeare med sin förbaskade king lear få se på grejer. ska skriva som aldrig förr & vilken inlevelse & kreativitet jag skall skriva med sen.. ojojoj. idag mår jag bättre, fortfarande inte på topp, men det lär jag inte bli någon gång under denna månad med tanke på allt plugg. får se framåt helt enkelt! har köpt en stor godispåse & en stor ramlösa citrus & kan inte annat än tycka att det är ganska mysigt att sitta i min ensamhet med MAASSSA ljus tända, plugget framför mej & musiken som spelar i bakgrunden.

å andra sidan hade jag gärna haft sällskap.


solens strålar

idag behövs de, verkligen. känns väldigt mörkt inombords & när solen strålar mellan de mörka molnen känner jag hopp. solen finns ju alltid närvarande egentligen. bakom eller framför molnen spelar ingen roll. den är bara där. & så är det ju, trots att man känner sej nere eller befinner sej i en svacka är det viktigt att tänka på att bland allt mörker finns ett ljus. någonstans & den som söker skall finna, men ibland behöver vi faktiskt inte ens söka, utan bara vara. låta mörkret stanna för en stund för att sedan låta ljuset infinna sej när tiden är inne. att må dåligt ibland är en rättighet. det krävs inte att vi är på topp dagarna, eller veckorna, eller månaderna, eller åren i ända. för att uppskatta välmående & fina känslor är det viktigt att känna på de motsatta känslorna ibland. att gråta okontrollerat kan vara något av det skönaste som finns. det är genom motgångarna vi tar oss till stjärnorna. kom ihåg det.




losing my self-control

I thought that being strong meant never losing your self-control
but I'm just drunk enough to let go of my pain
to hell with my pride, let it fall like rain, from my eyes

allt är omöjligt

ingenting är omöjligt brukar jag tänka. idag har jag en tvärtom dag. med andra ord, en rätt kass dag. so long menar jag. allt kan ju hända. men än så länge har ingenting gått rätt egentligen.. eller jo, någonting har hänt med min röst. när jag satt & klinkade på pianot & sjöng förut kunde jag ta toner jag aldrig tidigare lyckats med. DET är bra! men i övrigt så.. & så måste jag plugga också. usch. jag ber om ursäkt för mitt kassa humör these days & min tillfälliga down-period, men det blir snart bra igen & då blir jag mej själv. fast vänta nu, det här är jag. även om jag inte vill erkänna det egentligen. jag kan också ha dåliga dagar. det är okej.

is there someplace far away, someplace where all is clear?

they say that love is in the air, never is it clear,
how to pull it close and make it stay
butterflies are free to fly, and so they fly away
& i'm left to carry on and wonder why


jaja.

jaha. det var det det!?

 

jag kan inte sova. godnatten.


JÄVLAR erik!

ERIK! fy tusan vad bra han är! den som säger någonting annat kan slänga sej i väggen! har spenderat kvällen tillsammans med alla härliga hsk:are men bestämde mej, efter en lång dag, att åka hem & titta på slutet av idol tillsammans med mamma. detta gjorde jag såklart helt rätt i då så fort tvn slogs på fick höra erik. ojojoj, kan man vara lite smått betuttad i en idol-deltagare är jag nog det nu.. igen. först darin, nu erik. gött!


tonight i wanna cry

good afternoon ladies & gents! har ni en fin dag? jag har haft en delvis bra dag. tentan var skitsvår idag & jag känner mej dum & blåst & störd & kass & funderar seriöst på om jag borde ändra inriktning på mitt liv fullständigt. är jag inte smart längre? har jag förlorat all min förmåga att skriva en tenta? fan! typ så.. känns det. tur att andra halvan av dagen har vart bra; åkte till alingsås & fixade mitt pass, fick tänka lite på vad som komma skall om lite drygt två månader & sedan gick jag in på systembolaget & köpte med mej lite goda viner. det är så himla roliga att shoppa vin.. !! fick äntligen köpt mitt kära vicar's choice & efteråt mötte jag upp carolina & liselotte för en lunch. himla mysig stad alingsås.. [kändes lite konstigt att vara där utan att träffa camilla bara]. vi strosade runt en stund på stan & jag provade en sjukt fin tunika från hunkydory som jag vill haaa.. så gärna! tänk sol, paraplydrink & palmer Emelie.. tänk.

nu ska jag ta en skållhet dusch. fryser som tusan!

håll tummarna

har precis avnjutit en mycket god middag bestående av fläskfilé & klyftpotatis tillsammans med min mor & far. himla mysigt & fantastiskt gott. har haft en mycket fin kväll så här dagen före dopparedagen (tentadagen) med en härlig promenad med anna & finfint besök dessförinnan. har lagt ner pluggandet inför morgondagen nu & sitter & tittar på criminal minds istället. efteråt ska jag ta en lååång dusch & sedan försöka gå & lägga mej ganska snart där efter, otroligt nog!

håll tummarna för mej i morgon!


förebilder på förlovningsdagen


så sjukt vackert!

grattis mamma & pappa på er 29-åriga förlovningsdag!


ramlösan & chokladen part one

hallooo.. händer inte särskilt mycket i mitt liv just för tillfället. åker till göteborg, går på föreläsning, sover på tåget hem, äter, sätter mej & pluggar, dricker ramlösa & käkar choklad.

ganska mysigt att plugga när syster sitter mitt emot & ljusen är tända. dessutom är det ju faktiskt riktigt kul när man börjar känna att man har koll på det man läser. attans att jag inte kämpat på lite mer tidigare. haha! mañana mañana har under en alltför lång tid varit mitt motto gällande plugget tror jag bestämt. dags att ändra på kanske!?


uttråkad

nu är jag riktigt uttråkad, men fortfarande glad såklart.
det är ju onsdag & det är ju bara det en gång i veckan!


tänkte jag kör en kenza & tar me benen.. good shit!


har vart & simmat idag.. så jag är lite småseg & kommer inte riktigt igång me pluggandet igen. dumt, men å andra sidan har jag ju faktiskt pluggat flertalet timmar redan. typiskt mej & tänka så. jag är nog egentligen inte en optimal student just nu. vill hellre lägga fokus på annat, men så vet jag ju att någon dag måste jag ju ändå plugga det här iaf så kan lika gärna göra nu. jag ska ju bli världens bästa lärare!

all i do is dream of you

jag skulle så gärna vilja se michael bublé live. har ni lyssnat något på hans nya skiva? den är helt fantastiskt fin.


jag är dränkt i din kärlek

.. & det i positiv bemärkelse!

jag laddar för en heldag i lingvistikens anda & längtar som tusan till kvällen. ååååh ni förstår inte hur rätt jon mclaughlin sjunger i smack into you, han måste verkligen känt exakt likadant som jag gör nu när han skrev. ska ha den på repeat hela dagen. kanske tar beyonces version någon gång bara för att variera lite.

onsdag, jag ÄLSKAR onsdagar & mina små fjärilar tycks ha förökat sej under natten för gud så det pirrar i kroppen. åhåhåh!!

its not about the black nor the white





it is about you. you.

i will stand no matter what

nu ska jag sova & det ska bli riktigt skönt!

i morgon väntar en tuff dag med mycket plugg, sov gott!


no one can break me down. blåklocka i slutet av oktober. den kämpar!

kolla in den här godingen!

alltså, han är föör go!


nattugglan

natten!

har haft en liten paus på ett par timmar med lite mysigt telefonprat & sedan brothers & sisters. kan ju inte bli bättre! sjuttiotvå dagar kvar till anna & jag reser nu. sjuttiotvå! tjugotre dagar till jag börjar jobba i halmstad igen. funderar på hur allt ska hinnas med, men sedan vet vi ju att allt brukar ordna sej till sist. tiden går så fort bara! & snart sitter vi där anna.. på en goo go beach med en paraplydrink i handen, eller varför inte på en segelbåt någonstans mitt ute på havet, badar i ett vattenfall eller slänger oss utför ett stup (bungyjump såklart). mm. jag längtar, men samtidigt så är det mycket som skall göras innan. det gäller att jag inte drömmer mej bort för mycket & glömmer att leva i nuet. för det är verkligen underbart här med, precis så som det är. & att dagarna går fort har en liten liten baksida som jag inte vill tänka på, men inte kan låta bli. jag försöker tänka if its meant to be, it is meant to be. & det tror jag att det är, det tror jag verkligen att det är.

nej, nu ska jag plugga vidare ett par timmar. i morgon är det onsdag!

det gillas.

if i cannot make it this time ill..

ojoj, nu börjar hjärnan registrera. den går på högvarv. har inte pluggat såhär effektivt sedan palme dog som camilla brukar säga. nej, seriöst, det var längesen. hmm.. ungefär första tentan på lärarprogrammet skulle jag kunna tänka mej. åh, jag längtar tillbaka till den tiden. tiden då camilla, joanna, linn & jag umgicks jämt & ständigt. minns ni när vi satt på skolbibblan flera timmar om dagen flera veckor innan tentan? åh, jag saknar er mina vänner. snartsnart är jag tillbaka i hamlstaden.. då ska vi umgås massvis!


ÄLGAR!

det känns konstigt, efter en så långlånglång tid, att faktiskt längta efter & sakna någon som jag gör nu. det känns som det var evigheter sedan det var morgon, vilket iofs kan bero på att jag sovit i tre olika omgångar sedan dess. & på tal om saker sedan dess; idag såg jag TRE älgar [ehm, tror jag iaf]! skam den som ger sej! dock vill jag nog se lite närmare så jag verkliger ser att det verkligen verkligen är en älg jag sett. haha. blir man nånsin nöjd? såklart! nu ska jag plugga som aldrig förr. hela kvällen skall jag tillägna skolan, hurra vad det känns bra! finns saker jag mycket hellre skulle göra meeeen.. allt här i livet kan inte vara roligt.

men egentligen så är ju faktiskt engelsk lingvistik & grammatik sjukt kul.

det tycker jag. faktiskt.


oj då så grått

vilken grå dag! men det är ju måndag, så jag klagar inte. har en härlig novembermånad [& någon vecka in på december] framför mej med sex salstentor & tre essays som ska in, men det ska nog gå bra vaaa. helgen var riktigt riktigt fin, med betoning på gårdagen.. & på lördagen när jag träffade camilla såklart.

jag letade efter älgar igår [har gjort hela hösten & gör fortfarande]