själsfränder

efter att ha tillbringat fyra månader tillsammans står anna & jag varandra närmare än nånsin. nu är vi "separerade" men snart återförenas vi igen.. gud vad jag längtar efter & saknar dej anna, inte heller för detta finns ord som kan beskriva vad du betyder för mej.
lovelovelove!

min definition av kärlek.

nu så, är jag tillbaka, kanske på riktigt den här gången.

(fast senare i veckan har jag ingen dator så då blir det tomt igen)

hittar äntligen bland tangenterna på ett svenskt tangentbord & det är en fröjd att skriva igen. 31 maj idag & i morgon börjar den officiella sommaren. fast idag är det sommar. & fjärilarna flyger friare än nånsin & rusen av lycka kommer allt tätare. jag är så kär att det inte finns ord tillräckligt vackra för att definiera känslan. andreas skulle kunna vara ett. andreas är ett. min definition av kärlek. åh!


i know we got a once in a lifetime love

jag är hemma!
min karl ar ute & jobbar & jag ska precis ta på en film men kom på att jag ju måste börja uppdatera här igen.. har saknat bloggen massa, men nu är jag iaf tillbaka! mm, är så mysigt att vara med kärleken igen & ikväll ska hela familjen vara samlad hemma! ikväll kanske jag visar upp lite shoppat under resan.. för sååå mycket sjukt snyggt har blivit köpt!
åh, vad kul att vara tillbaka! puss