herr august

jag måste få stoltsera lite med vår vackra & så otroligt duktiga goldenvovve august. en guldklimp lik ingen annan & den finaste som finns. se här så fin han är.. en stolt matte är vad jag är!


det smäller till.

idag smäller det till. grymt spel från frisco dam klockan 15 på katebo!

can you see what I see?

hej fina ni & förlåt för min otroligt kassa uppdatering! kan ärligt säga att jag knappt tänkt på bloggen, utan bara njutit av allt som hänt (förutom skadorna jag lyckats dra på mig). påskhelgen var helt fantastisk med bland annat födelsedagsfest för pappa, grillkväll med svärföräldrarna, roadtrip årjäng, norragrundsundsnjut & utflykt med fina syster, andreas, richard & august. kändes verkligen som en riktig sommarhelg! nu är man tillbaka i verkligheten & det är inte fy skam det heller! i tisdags var vi & tittade på hus & jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vill ha det. frågan är om vi skulle våga lägga ett bud?!
här har vi en annan som trivdes av påskledighet i helgen!

premiär!

idag är det PREMIÄR!
jag har börjat ladda & snart ska vi ut på en liten promenad! sedan stor frukost & vid tio är det samling. klockan 13 sparkar serien i gång & då ska vi vara mer taggade än nånsin!

nu kör vii!

classic mix

jag skulle gärna ha fler skor på min skohylla & dessa är potentiella köp! de svarta har jag bestämt mig för att inhandla så småningom.. & ett par träklackar vill jag mer än gärna ha. however.. när kommer jag använda dessa? de brunrosa från topshop är otrooligt söta, men precis som med träklckarna funderar jag på när jag skulle använda dem. ibland gäller det att tänka funktionellt.. trots att det känns väldigt väldigt trist!
1. scorett 2. scorett. 3. nelly. 4. topshop

trött men vill inte sova

känner mig trött, men vill inte sova. dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra. verkar inte vara något bra på tv, alla bloggar jag brukar läsa har jag redan läst & kläder har jag tröttnat på att titta efter (haha). nejnej, nu ska vi inte vara sådana. i morgon väntar jobb & sparmöte & sedan ledig kväll. hoppas kvällarna (&dagarna för den delen) fortsätter vara så somriga de varit det senaste.. herregud vad underbart!
nu ska jag skärmshoppa på asos!

men åh!

jag måste få åh:a lite!
åh, vilken underbar dag det är!!
åh, det är sommar i april!
åh, vad jag älskar livet!
åh, vad jag önskar jag var ledig!
åh, vad jag är glad att jag har mitt jobb!
åh, vad allt är bra!
åh, åh, åh, åh, åh, åh!
åh, hur fint är inte livet idag?!

finaste veckan

hej hej god morgon!
den här veckan väntas bli finaste veckan i år  vädermässigt, enligt meterologerna. vad definierar det egentligen..? jo, sol & varmt såklart. inte konstigt vi uppskattar det här vädret mer än något.. vi pratar ju så vackert om det! & jag säger inte emot. mm! & på tal om att prata vackert & intala sig.. den här veckan väntar även träning, både mental & fysisk, påsk & SERIEPREMIÄR! men allra allra först väntar tre & en halv dagars jobb.. en kort vecka med andra ord, sweet!
ha en fin dag vänner!

underbara liv!

herregud, vilken helg! är det juli & sommar? idag känns det nästan så.. & gud vad jag älskar att vara ute! & den här helgen har vi verkligen varit det.. ååh! i fredags åkte vi till vänersborg & åt god mat på mysig restaurang tillsammans med andreas kollegor. lördag bestod av fotbollskik, trädgårdshäng hos min föräldrar, mysig jämnesjöpromenad med kärlekarna & sedan pizza & film. idag tog vi lång sovmorgon & packade sedan väskan & åkte på liten utflykt till hornborgasjön för att se tranorna dansa. på väg hem stannade vi till & åt & gick en sväng med august. under senare eftermiddag har jag varit hemma hos kusinbarnet som idag fyller tio (!!) år. efteråt svängde august & jag förbi skoghälla & gick en varv på elljusspåret.. åååh! jag älskar älskar älskar helger som dessa.. varje sekund har tagit tillvara på & allt är bara bra bra bra!

4350 tranor dansade omkring hornborgasjön denna dag. inte särskilt
många i jämförelse med de 18000 som befunnit sig där tidigare.
lite drygt 13500 har med andra ord redan dansat sig norrut.

snabb leverans!?

jag är hemma på lunch & tänkte bara kika in på h&m för att kolla om långklänningen kommit in & eventuellt lägga till den i min beställning.. till min förvåning ser jag att min beställning från i morse är under packning.. galet! när introducerade h&m kort leveranstid? tycker jämt de tar så lång tid på sig (ska väl inte säga för mycket innan varorna faktiskt finns här)!
förrutom kläderna från CC beställde jag denna bikini..
älskar färgen!

så fint med rutin

nu har jag jobbat på sparbanken i exakt en månad & jag måste bara understryka hur underbart jag tycker det är med rutin. & med en ordentlig vardag. en fin vardag. att vakna upp & känns att det ska bli roligt att gå till jobbet & sedan åka & träna. att varenda dag är unik och rolig på sitt sätt, trots att man oftast befinner sig på exakt samma ställe varje dag, samma tid.
hur fint är inte det?!
nu ska jag iväg, ha en härlig dag!

dagens klädval består idag av vit blus från h&m tillsammans med militärgröna
kostymbyxor från zara. över blusen har jag en vit kofta från gina.

conscious collection

god morgon!
dagen är kommen. conscious collection har äntligen släppts på h&m, vilket betyder att det redan är 14 april!? vad hände!? har beställt hem några plagg från kollektionen, men är lite besviken på att inte långklänningen fanns med (finns den i butik?).

tre av dessa är beställda, men funderar starkt på det fjärde med!

dagarna

hej!
är hemma på lunch & har precis vart ute med august på en liten runda. önskar att han slapp vara hemma ensam & att jag kunde vara med honom så mycket mer än jag är (mycket jobb & träning), men sånt är livet ibland! om några minuter är det dags att gå tillbaka till jobb igen & ikväll är det träning. foten känns bättre idag, men jag får stå vid sidan & titta på kvällens träning. åååh, så trist.. vill träna!!

god natt!

ögonen går i kors. sov sött!


stukad fot

då fick man fan för man skojade om att man hoppa på kryckor härom dagen.. stukad fot! hurra! nej, fy fan vad trist rent ut sagt! blir spännande att se hur detta skall gå denna vecka.. särskilt med tanke på att jag står upp hela dagarna på jobbet. jaja, det löser sig! & det verkar som det är en lätt stukning.. så förhoppningsvis är det onda borta om bara några dagar.. ingen svullnad so far iallafall.. & det är ju bra det!
efter matchen åkte andreas & jag hem till hans syster & man för att mysa med deras lilla thilde. stannade en stund & åkte sedan hem & träffade carolina, christian, linda & sötaste isabelle & fikade & satt & pratade. en härlig bebisdag.. som, som vanligt, får mig att vilja ha en egen liten knodd nu nu nu.
nu nu nu.. är det dock dags att sova!

three wants

dessa byxor (plus ett par i terracotta jag tidigare visat) tänker jag beställa så fort jag bara kan. efter dagens lampköp kommer detta dock få vänta till månadens slut & om de finns kvar då återstår att se. förhoppningsvis hänger de i mina garderober inom kort hur som helst!


this is beautiful..

på tal om vackert.. i morgon har andreas & jag vart tillsammans i ett & ett halvt år.

i was lost so many years, now i'm found, cause you are here
so just look at me again, cause now you're my everything

älskade kärlek. älskade älskade älskade. så bra!

feeling stronger every day

godkväll! sitter & väntar på andreas & rasmus som är iväg & hyr film & köper gott. rasmus tog med sig världens godaste thai från spice & rice i borås så nu sitter man här mätt & belåten.. & väldigt väldigt nöjd. det har vart fullt upp sedan jag uppdaterade senast. jobbande, göteborgvistelse, ikeagång, mässhäng & alboga. har inhandlat finafina lampor som jag så gärna vill behålla, men inte riktigt vet om jag borde. se så vackra..



rost

god morgon!
börjar jobba om tjugo minuter så måste snart kila! idag är det lite längre dag på jobbet så jag åker direkt till träning.. om jag ska träna. har fortfarande ont i halsen, men vi får se hur det är ikväll.. för idag är det bättre än igår! tiden rusar.. ha en fin dag!


face the fear

god morgon!
idag har jag världsont i halsen & skulle gärna ligga kvar i sängen & vila upp mig.. har känt mig lite ynklig det senaste, men förhoppningsvis är det ingen halsfluss iallafall.. det återstår att se! idag står jobb på schemat. måste påbörja ett projekt jag fasar lite för, men som troligen kommer att göra mig gott. face the fear!

you give me colour

jag älskar tulpaner. allra främst vita, ljusrosa eller röda, men en blandad bukett går inte av för hackor den heller! som den på bilden nedan.. tagen för cirka en vecka sedan & fortfarande står de vackra på köksbordet. den här buketten fick jag utav kollegorna på min första dag.. så otroligt fint & omtänksamt!

paradise is anywhere you are

när jag körde hem från träningen för en stund sedan lyssnade jag på p4 karlavagnen & hörde en så otroligt fin låt. försöker minnas vad den hette.. men kan inte! har också försökt hitta låtlistan för kvällen på sverigesradio.se, men utan resultat. typiskt! förhoppningsvis kommer det upp lite senare. någonting med paradise is anywhere you are.. & jag har för mig att låten var från 1996 & att det var en svensk artist som gjort den.
annars då? min dag har varit hektisk! vi har haft mycket att göra på jobbet och flera flera uppgifter jag inte känt igen.. & så kommer det ju vara ett tag framöver. ingen förväntar väl sig att man ska kunna allt på en gång.. förutom möjligen jag själv då. kul är det, hur som helst!
nu ska jag kika lite på america's got talent innan det är dags att sova.
sov sött!

mör!

god morgon!
efter en veckas hårdträning med sex fotbollsträningar & en match är det nu dags att påbörja en ny. lägret var riktigt bra, roligt & lärorikt & en bra match mot halmia gav förståelse om vad som komma skall. tre veckor kvar till seriepremiär! nu är det dock dags att fokusera på jobb några timmar framöver. ikväll har vi fått ledigt från träning så då blir det mycket mys tillsammans med august & min älskade.
idag har jag fina tröjan från ralph på mig. på benen svarta byxor från h&m.