my cup of tea

on those mild summernights. ååååh

h&m, topshop, asos, gina. got to love it..

jo men ja tack

nu när uppsatsen är klar & inskickad är man ju inte nådigt sugen på att unna sig lite grejer. jag måste dock hålla i de få slantar jag har kvar, men om jag kunde skulle jag beställa dessa plagg från topshop. på minuten.

F R I

okej, då så var man klar! ååh, nu är den äntligen inskickad.
ville bara säga det. det & att jag är lycklig!
ikväll blir det skumpa! men först träning.
woohoo!!

jag kan diska!

sitter verkligen & tänker på den där jumpsuiten från asos. den gröna vill jag ha helst. så sjukligt snygg. ååh! kan inte sluta tänka på den. kanske att jag kunde få beställa den? hmm.. ska fundera över helgen om jag kanske har råd med ett plagg. ett ynka!? haha. nej då. så farligt är det inte. jag klarar mig såklart utan.. eller vadå såklart.. knappt! ÅÅH! jag vill fan ha den. jag kanske kan städa hela februari. diska allt förhand.. trots att vi har en diskmaskin.. & så tvätta. tvätta alla kläder förhand! hmm.. dont take it too far. snart tror mannen att jag blivit galen.
åh, JAG HAR BLIVIT GALEN!

sorry, for I have sinned

jag blir galen. jag vill ha dessa hoppdräkter. galet snygga!

alltså.. kan någon hosta upp ett presentkort på ett par miljoner på asos till mig?
det vore snällt. & jag vore evigt tacksam.

vargavinter till april

om det nu ska bli vargavinter, vilket vissa löpsedlar tyder på, tänker jag hur mycket vi kommer njuta när våren väl är här. för att inte tala om sommaren. blotta tanken på sommar & värme gör mig alldeles varm. så det räcker för nu.
nu. men hur känns det i slutet på mars med -20?

med risk att kritiseras

okej. jag tycker att kenza & många andra modebloggare klär sig SJUKT snyggt. de har massa snygga kläder att visa upp var & varannan dag & för att inte tala om alla tusentals väskor, skor & accessoarer. MEN när jag surfar runt bland de som blivit nominerade till årets bäst klädda kvinna av finest tycker jag ALLA har samma stil!? (& de flesta ser exakt likadana ut vad gäller bloggdesign!) är man sveriges bäst klädda kvinna bara man klär sig enligt vad som är "inne"? sen gäller det såklart att man klär upp plaggen också. & att man har en känsla för vilka accessoarer som passar till vad.. & det har dem.. jag säger inget annat.
hur som helst, snygga är dem.

taco taco!

god morgon kära ni! fredag, underbara fredag. ikväll är det tacokväll med heeeela familjen. ska bli mysigt att samla alla syskon med respektive (& bebis :)hemma hos mamma & pappa. ÄNTLIGEN ska jag få träffa isabelle igen! men först måste jag skriva mer på uppsatsen. snart är jag klar, ofattbart! BIG BIG SMILE! HUGE SMILE!
ha en fin dag!

tell me lies, tell me sweet little lies

åh, vill verkligen läsa Lauren Conrads noveller L.A candy, sweet little lies & sugar and spice. älskar the hills & tycker att lauren är hur cool som helst.. eller ja, verkar vara.

big smile

gud vad glad jag är nu. min handledare sa åt mig att uppsatsen ser mycket bra ut & att det jag nu har kvar är lite på resultat & lite på diskussion, åh! det ger resultat & närmar sig, big smile!
gick in på bikbok & provade de där shortsen.. men njae, de satt inte så fint på mig. är nog ute efter levi's 501 trots allt. får leta vidare! & ingen stjärnskjorta syntes till.. det dröjer kanske lite närmare våren? hur som helst.. var inne på gina en snabbis & hittade en marin skjorta för 49 spänn! perfekt när plånboken inte tillåter dyrare plagg än så. så nöjd! nu ska jag plocka ordning & hänga lite tvätt innan mannen kommer hem. ikväll är det träning & sen plugg!

that becomes more evident

ska snart åka i väg till skolan på möte. idag blir det att jobba med det sista på uppsatsen & sedan fotbollsträning ikväll. natten blir väl tillägnad uppsatsen också.. yey. jaja.. nu måste jag sticka!
ha en fin dag!

inviger en rostig kavaj från h&m idag.



that'd look good on you

här är en outfit jag kan tänka mig i sommar. vitt linne instoppat i ett par höga jeansshorts & sen en skjorta i mocka slängd lite kavajaktigt på. & så den snygga väskan givetvis.
levi's, h&m, asos, h&m

tredje gången gilt

just ja, måste skriva om dagens lyckorus.
vi var & såg änglagård! åh, så vackra vyer.. tänk att man bor i detta vackra område! nu måste jag säga att jag längtar efter svensk sommar ännu mer. det vackraste som finns. helt klart.
& filmen sen. herregud, fantastisk. jag måste inhandla denna triologi. det är verkligen ett must have i hyllan! en film jag skulle vilja föra vidare till nästa generation, helt klart!
ååh, blir alldeles lyrisk av att bara tänka på filmen!

nattöppet

god natten vänner. sitter & gör mest ingenting & funderar på hur jag ska skriva vidare i uppsatsen. jaja, nog om det. i morgon ska jag till skolan en sväng & ha möte med min handledare. woho.. sista! sen blir det jag som stannar till & springer in snabbt på bikbok & ser ifall de där shortsen (se tidigare inlägg) har kommit in. ska även kika efter stjärnskjortan, men jag får bara välja ett av plaggen. någon måtta får det va! sen såg jag att asos nu har 20% rabatt på vissa av vårkläderna. aaaah, jag har hittat en sjukt fin väska jag vill ha.
tänk om det kunde regna pengar..

fela på?

hur kommer det sig egentligen att man så ofta blir så orolig när man ska prestera? egentligen är det ju faktiskt så att i de flesta situationer får man en andra chans & gör man fel en gång kan man ju göra om göra rätt nästa. nu menar inte jag att man ska ta lätt på saker & inte kämpa för att man ändå får fler chanser.. utan snarare att försöka släppa lite på press & stress & göra sitt allra bästa i nuläget & sedan ta eventuella konsekvenser när & om de dyker upp. livet är alldeles för kort för att slänga ens minuter på att trycka ner sig själv för att man någon gång inte råkar lyckas med allt till hundra procent.
jag är expert på det här. alltså, att gå emot det jag säger. jag är expert på att fundera på hur jag kunde gjort saker annorlunda när saker redan är gjorda. visst är det bra att reflektera och tänka på hur man utför vissa saker & uttalanden.. & hur man kan bli en bättre människa.. men det får inte bli en överdrift.
man är ju bara människa.. & det vore konstigt om man inte var mänsklig.
& som en vis person någon gång sade.. det är mänskligt att fela.
så, människor, fela på. det är inget fel i det. tänk om fel kunde bli det nya rätt.

var inte så himla tråkig

august suckar om vart annat här hemma. han är trött på tråkig matte som bara sitter vid datorn & skriver. han är helt frälst i sin mjukisfotboll från ikea!


den dyker liksom upp överallt.

when all this is over

tack.. men.. ja tack.

i might go insane

goddag damer & herrar. jag behöver nog inte skriva om vad jag gör, men jag börjar bli förbaskat trött på det. känns som det bara blir mer & mer att göra. så kanske det känns mot slutet? funderar på om jag över huvud taget gör någonting rätt & ifall jag borde gjort någonting annorlunda.
på måndag är det över, men jag hoppas vara klar redan på fredag så jag kan ta helg därefter. på måndag börjar ett nytt kapitel & jag har redan någonting som kan ge den meningen en bokstavlig betydelse. spännande!
nej, nu måste jag fortsätta här så jag få socialisera mig lite ikväll med bio tillsammans med några vänner. ser fram emot att göra någonting annat mitt i allt. det behövs!


drömmer mig bort för en stund...

standing still

suck, nu står det still. det känns kämpigt. hur fan ska jag hinna?!
andra delen av huvudet säger, klart jag hinner. nemas problemas.
bla bla bla bla bla bla bla bla bla

sommarlängtan

när jag går igenom arkivet inser jag hur mycket jag längtar till sommaren.
& hur mycket jag saknar mina godingar!!

kvällskvist

sådär, då har man installerat sig för en kväll/natt framför datorn & uppsatsen. träningen idag gick otroligt bra & innan hade vi lite möte om mål & tankar kring säsong.. & om självförtroende, viktigt! känns så oerhört roligt med fotbollen.. det var många år sedan jag kände sådan här glädje i träningen som jag gör nu. känns så underbart att vara igång & känna att flåset blir bättre & bättre för var dag. åh!
nu blir det som sagt en natt i uppsatsens namn. vet inte riktigt hur sent jag sitter uppe, men jag har laddat upp med tutti frutti rings, marabou schweizernöt & ramlösa så jag blir nog sittande en stund! ska försöka sammanställa resultat så jag kan skicka in i morgon. skulle egentligen vilja gå & simma i morgon bitti, men det beror på hur sent jag sitter uppe!

kusten klar

åh, nu vill jag snart ut till kusten igen. längtar dit som tusan! får planera in en helg snart.. det är jag värd efter detta slit med uppsats. en lugn helg utan några måsten eller tankar på plugg över huvud taget.. kanske skulle ta en vecka.. en liten semester!

om det är såhär vackert i norra grundsund på vintern, tänk er sommaren.

bags

om det är någonting jag "behöver" i garderoben är det en snygg väska. har väntat på att lindex ska ta in en jag spanat in där.. men annars har ju topshop massa fina också. för tillfället är det inte riktigt läge att handla, men så småningom!

den här väskan

hunger

åh jösses, är så hungrig! helt tomt i kylskåp (förutom en kladdkaka & grädde.. mmm!) så måste gå & handla idag. för övrigt är det bara skriva på uppsatsen & träna som gäller. blir inte så mycket annat dessa dagar.. längtar till nästa vecka!

redigerar

hej nattugglan! sitter & redigerar lite i min uppsats, men ska snart gå & sova. är otroligt trött efter kvällen träningspass med löpning & styrka.. hur härligt som helst & det gick himla bra! idag körde vi intervaller & tog tid.. så det ska bli kul att se om resultatet förbättrats om några veckor! det enda jobbiga med träningarna är att de är relativt sena.. & därmed ganska svårt att få i sig tillräckligt med mat efteråt.. enligt mig. men men.. det går ju bra, bara man är motiverad & beredd att ägna lite tid åt det. att inte äta efter klockan 18 (eller vad det nu är) kan vi glömma. det där fenomenet är för övrigt rätt löjligt. gillar mer det klassiska.. ät vad du vill i bra mängd. sen får var & en avgöra vad som är bra mängd. :)
nu ska jag skriva någon rad till & sedan sova! sov sött!

rost

mitt word håller på att hänga sig hela tiden så jag får nog pausa en stund innan jag blir helt jävla galen. håller på med innehållsförteckning & det vill sig inte riktigt.. blääää! tänkte jag kunde visa min supermysiga polotröja jag skrev om härom dagen. den är så otroligt gosig!




piggar upp

på tal om vår, ljus & att piggna till.. åter igen!

finaste bilden. min absolut favorit i samlingen.

krispig morgon

god morgon! mannen kom hem snabbt efter sitt möte med revisorn & följde med ut på en härlig liten promenad innan det var dags att åka vidare mot skogen. så himla mysigt att han överraskade med en liten paus här hemma.. sånt uppskattar jag otroligt mycket! har suttit en stund & skrivit både innan promenad & efter.. det går framåt. tjugo sidor är snart skrivna & jag har en vecka kvar! uuh.. en vecka kvar. sen vet jag inte vad som händer! jag hoppas på svar från de jobbansökningar jag skickat in & att jag får chansen att komma på intervju på ett par. i "värsta" fall blir det att försöka få vikariera lite på skolan.. & det skulle faktiskt vara roligt. tänkte först undvika det för att känna vad jag verkligen vill göra, men jag har mer & mer börjat känna att jag kanske skulle göra tvärtom. prova på & känna om lärare är någonting jag vill bli. idrottslärare är givet.. men det blir väl svårt att få något vikariat som. vi får se vad som händer helt enkelt. hur som helst är det snart vår & det glädjer mig. jag känner redan att jag är piggare på morgonen.. & det är underbart! men det kan också vara så att det är träningen som ger resultat. jag blir alltid mycket piggare av att träna & hålla igång. det är den allra bästa medicinen mot det mesta.. det & choklad!

närmar sig

nu närmar det sig handbollsmatch! sitter laddad framför tvn, men kom just & tänka på att jag måste hänga upp tvätt. ugh. inte kul! hur som helst.. älskar att titta på handboll, så spännande!
hänga tvätt var det. & sen ska jag prova ett par outfits.
skulle gärna ha dessa sötsaker från lindex i garderoben!

bikbok

tycker det är synd att man inte kan beställa kläder från bikbok på internet.. (eller?) eller.. det är nog ganska bra.. när jag tänker efter. för om det hade gått, vet jag inte om jag kunnat hålla mig från att beställa några utav dessa plagg som de erbjuder i vårkollektionen. oh my! (bilder lånade från bikbok.com)

stjärnskjortan.

byxorna.

shortsen.

dressed up

om våren blir som jag önskar, tänker jag mig dessa klänningar.
asos, asos, asos.

if I get to choose three shoes


I would choose these.. mm.. när jag har pengaaaar igen

en plats på landet

sitter & tittar på en plats på landet.. mysigt. vill också flytta till hus/gård. tycker det är så otroligt kul att titta på program som dessa.. så himla intressant! nu visar de från ett område söder om london & det verkar så oerhört mysigt där & har aldrig hört talas om det innan. blir sugen på att åka dit! dels för det verkar så vackert & dels för det blir lite mer spännande när man inte hört så mycket om det från andra. det är liksom "helt" oexploaterat.

trögt framåt

det går sakta men säkert framåt idag. har vart ute i det vackra vädret med august & gått en sväng förbi mammas&pappas hus där vi stannade till & busade lite med caesar innan vi gick hem igen. solen strålade & det var helt underbart ute.. dock kunde jag inte släppa tankarna från uppsatsen så det var bäst att traska hem & sätta sig ner igen. gaaah.. orkar snart inte mer. men måste kämpa, en sida till. come on.

stoneleigh

nu sitter de & pratar viner & annat i nyhetsmorgon så då kan jag inte låta bli att ge er ett vintips! jag har alldeles säkert skrivit om detta vin tidigare, men eftersom det är så fantastiskt fint gör jag det igen. stoneleigh!
lägg detta vin på minnet. om du vill ha ett vin (runt 100 kr) som passar till skaldjur.. stoneleigh sauvignon blanc eller stoneleigh riesling.. om du vill ha ett vin till lax, kyckling eller en lite lättare kötträtt.. stoneleigh chardonnay eller stoneleigh pinot noir. jag kan nästintill lova att vilken vinsmakare som helst, tycker om dessa viner. jobbar på systembolaget (båstad, halmstad, vårgårda, herrljunga) & har aldrig hört någon som tyckt annat än bra om dessa viner!

skärmshoppa

i år vill jag hoppa fallskärm (kom att tänka på det när jag skrev min rubrik)!
men.. det var inte det jag tänkte på från början. råkade titta på lite vårnytt från ralph lauren & oh lala säger jag bara. älskar stilen! vad tror ni om dessa till ett par jeans & tygskor ivår?

blå himmel

åh, ser ut att bli en strålande dag även idag! träningen igår var stenhård så idag känner man sig riktigt nöjd, minst sagt. är det sådär vi kommer träna kan vi inte bli annat trimmade till serien sätter igång! & sen handbollen då. woohoo vad bra sverige!
idag blir det massa skrivande på uppsatsen. en vecka kvar! ååh, vad skönt det ska bli när den är klaar. då skall det firas, som sagt. i helgen ska vi hjälpe christian & linda att flytta & sen såklart titta på handboll! ååh, känner mig pirrig i kroppen.. kan det vara solen tro?

längtan!

åh, snart kommer äntligen mannen hem. känner mig seg & trött.. hoppas inte jag håller på att bli sjuk! august & jag tog iaf en sväng till skogen förut.. köpte med mig semlor & biskvier (vilket är så sjukt gott för övrigt) & åkte ut mot skogen. mysigt! nu har jag suttit & funderat lite på hur jag ska utforma mitt resultat i uppsatsen.. krävs lite omtanke! aaah.. mitt i allt tar jag paus & kollar klänningar. fungerar alltid som paus. fina klänningar får mig att vilja spola fram tiden till sommar & sol.. men först några fler vackra vinter- & härliga vårdagar!

två dressar (från nelly) jag gärna klätt mig i lite senare iår!

en liten skatt

i måndags var andreas & jag i göteborg & hälsade på min bror, linda & deras lilla skatt isabelle. herregud, så söt. det finns verkligen inga ord för hur underbar hon är.. ett litet mirakel på en vecka som övervinner alla vackra ord där finns!
mysigt!


skogen

nu längtar jag ut till skogen! har inte blivit någon direkt skogspromenad det senaste då jag tänkt att spåren vart lite dåliga, men idag ska vi äntligen! har fått låna mamma&pappas bil några dagar (tack!) så ska passa på att åka & hälsa på andreas på jobbet. august blir helt överlycklig så fort jag säger att vi ska till skogen & det är så otroligt underbart! vädret är ju dessutom vackert så det kan inte bli bättre!
på återseende!


morning morning

hej alla! sitter & tittar på nyhetsmorgon & myser med august vid min sida. idag ser ut att bli en riktigt fin dag så jag ska gå ut på en lång promenad med august & så blir det en hel del plugg.. ikväll är det dags för fotbollsträning igen! en månad kvar lite drygt till träningsmatcherna börjar.. ååh vad jag längtar!
torsdag redan, jösses!

palmtrees

sol & värme. ja tack!


vintergrått

god dagens. august & jag kom precis in efter en härlig promenad tillsammans med live & vito. så himla härligt att gå tillsammans med någon & särskilt med någon som har hund så de kan få busa lite emellanåt! nu ligger august nöjd&belåten i soffan medan jag sitter på kontoret & skriver. har kommit upp i tjugo sidor nu & är en bra bit på väg. snart klar! ska skicka in ett utkast nu & se vad handledarn säger. har minst 5 sidor kvar att fylla upp med diskussion & lite annat så nu känns det bra!

det där var beigt

sjukt fina plagg i beiga nyanser. majoriteten är från topshop & ett par från gina.
(vet inte alls hur dessa lägger sig på er skärm, men de ska vara tre/rad)

fri shopping?

var inne på h&m idag & det finns så otroligt mycket snyggt där för tillfället! gud.. tänk om man kunde vinna tio minuters obegränsad fri shopping i en butik.. jösses.. jag skulle bli helt galen! hur som helst snubbla jag över ett inlägg bloggaren dennis skrivit för ett tag sedan & såg att man nu kan vinna ett presentkort på h&m på 500kr. jag skulle inte ha någonting emot att vinna detta, skulle duuu?! frågan är vad man skulle välja att handla. lär inte bli några problem med tanke på alla läckra vårplagg!
tävla här.

waiting on a sunny day

idag när jag åkte till skolan för möte hörde jag bruce springsteens waiting on a sunny day.. & längta så sjukt mycket till våren! känns i luften att det är på gång nu.. särskilt idag när det varit så otroligt fint väder med sol & plusgrader. kan verkligen inte bli bättre! kan även tillägga att när låten spelades på radion var det mulet & kort därefter tittade solen fram, underbar känsla! gick en sväng & titta i lite butiker medan jag väntade på min handledare.. hittade massa fint.. finns ovanligt mycket fina plagg på rea & jag hittade faktiskt en skinnkjol för hundra spänn.. ett riktigt kap. så var det med det förbudet! glömde bort det totalt!
nu måste jag ätaaa.. hungrar ihjäl!

dagens ut

snart väntas finbesök så jag ska fram till lilla fiket & handla räkmackor & några goda bakverk tänkte jag. ska bli mysigt med lite besök såhär på måndagseftermiddagen & ikväll åker andreas & jag till göteborg & träffar christian & linda, men allra främst isabelle! äntligen!
ha en fortsatt fiin dag!

underbara camilla & jag förra sommaren!

vinst!

förresten! i helgen spelades det ju cup med laget & det blev sen hemkomst..
precis som jag sa.. vi tog hem hela skiten!
inspireras av sara (vår målvakt) & säger
vinst jag sa, vinst det va!
underbart jobbat!

powder

härligt våriga/somriga plagg från topshop & h&m.
tänk er brunbrända ben & armar till den där pudrigt beiga långklänningen.

kofta

igår var vi en kortsväng i borås & jag hittade en otroligt mysig lång polotröja.. ganska tunn & underbar färg som passar perfekt både nu, lite senare i vår & på en ljummen sommarkväll med bara ben. visar den lite senare. nästa plagg jag inhandlar, när jag har pengar, blir en kofta från hunkydory. älskar färgen på den här!


morgonseg

åh vad seg jag är på att komma igång med studierna på morgonen! suck! får köra korta intervaller så jag inte tröttnar på skrivandet idag. idag har jag helt klart någonting som peppar dock.. camilla, en av mina allra sötaste vänner, kommer på besök! vi har inte träffats sedan innan jul.. då hon vart i thailand, men nu ska vi äntligen ses igen!
så.. nu är det dags att sätta igång!

isabelle emilia

nej, nu kan jag inte hålla mig längre!
2o11-o1-11 blev christian & linda föräldrar till världens sötaste isabelle emilia wrangmo. därmed blev jag faster & en mycket stolt sådan. i morgon ska jag förhoppningsvis få träffa det lilla miraklet när vi åker till göteborg.. & nästa helg blir det flytt för deras del (med vår hjälp), vilket kommer betyda att vi bor närmre! åh, jag ä så himla lycklig & glad att allting gått bra!!

time to play

god morgon kära vänner!
lördag, mysigt. om några timmar bär det av med laget för cup i nittorp. ska bli kul att spela en sista inomhuscup! annars blir det inte så mycket annat gjort denna dag.. sista matchen (finalen) spelas 22.45 ikväll & den ska ju vi delta i så då blir det sen hemkomst. i morgon åker vi förhoppningsvis till göteborg & så får vi se om någonting annat händer. lugn helg med andra ord..
skönt!

söttsöttsött

hopp. då tog batteriet i datorn precis slut när jag skulle lägga bud på ett par levi's 501 (shorts) & auktionen gick ut. helevete! haha.. det var nog inte meningen att jag skulle ha dem shorten..! sånt är livet! förhoppningsvis läggs ett par nya ut snart igen. någon som har ett par?
ska snart ut & gå en vända med august. lite senare ska jag & mamma iväg till kusinen min som fick en liten flicka i veckan! åh, så mysigt. vilken konstig (&underbar såklart) känsla det måste vara att ha gått runt & burit på ett barn & helt plötsligt är det ute i världen. hoppas att jag kan få uppleva det & längtar till den dagen det  så fall händer mig.

blouse

förrutom klänningar (&byxor) älskar jag blusar. hade jag haft obegränsat med pengar hade jag lätt haft många många fler i garderoben. tycker om klassiskt enkla, men kanske framför allt blusar med vackra detaljer, så som volanger & rosetter. så fint!

alla från, ja, ni kanske kan gissa? ASOS!

tan

åh, saknar min bränna. å andra sidan är det väl heelt naturligt att vara lite blek en årstid som denna. nu måste jag sätta igång med plugget. ska köra stenhååårt!

mm.. brunbränd.. saknar blonda slingor dessutom.

sött

vad tror ni om denna outfit en härlig sommardag i juli? yes please!
levi's topshop topshop

its friday huh

sådär. då har man fått jobba lite med händerna då. det är så kul att massera! så.. någon som behöver en massage till förmånligt pris? hör av dig! såg ni klänningarna här nedan? love them! & jag blir så sugen på vår & sol & sommar.. men men.. den som väntar på något gott. hur som helst är det otroligt roligt att bara titta & inspireras. & för er som börjar fundera på om jag blivit shopaholic.. jag köper inte allt! knappt någonting.
åh, det är fredag. i morgon är det fotbollscup & sen hoppas jag på en tur till göteborg på söndag. beror lite på hur det verkar med vederbörande. åh, läntar så. är så lycklig!

brorsan & jag på en fest hemma hos mig i halmstad!

tjusigt

åh vilka tjusiga vår/sommarplagg från topshop. vill ha!

morgon

god morgon!
blir ett kort inlägg för snart ska jag packa upp massagebänken & jobba litegrann! ååh, nu såg jag en tjej som skrapa fram en miljon på triss! lyckost henne & gud vad kul! sitter & kikar på nyhetsmorgon som ni kanske förstår.. tycker det är så himla mysigt!

ge resultat.

solen skiner ute & helst av allt skulle jag vilja ta en lång promenad med august, men icke. efter lunch hemma hos mor&far sitter nu carolina & jag & studerar för fullt. jag skriver resultatdelen på uppsatsen & börjar känna att jag kommer någon vart. skönt! ikväll är det träning igen.. utomhus! längtar riktigt riktigt mycket & tycker det känns underbart att ha börjat försäsongen redan nu. lär vara i skaplig form till serierna sätter igång. jag ska göra allt jag kan för att få komma med i a-laget & få vara med & spela i division II. vill vill vill!

sveriges mästerkock

sitter & tittar på sveriges mästerkock & har dessför innan sett på mastechef usa. så härligt att sitta & titta på matlagningsprogram.. & jag har fällt ett par tårar redan. dessutom blir jag så sugen på att laga till någonting riktigt läckert! nej, nu var reklamen slut!

dröm

såg ni nyår med tina? blev förälskad (på riktigt) i huset programmet spelades in i, vilket jag kanske nämnt tidigare. nu har jag äntligen hittat bilder på det & vill gärna bygga ett liknande.. & det gärna snart. älskar timret, färgen på det.. & fönsterna! ååh, så mysigt!

bortse från allt runtom. försökte zooma men fick inte upp den bilden.

why don't you be the writer?

har skrivit & skrivit.. vilket jag till en början inte trodde att jag skulle. segstartad, det kan du skriva upp. snart ska august & jag ut till mannen i skogen. mysigt. ikväll ska jag skicka in nytt utkast på uppsatsen. måste skriva lite till så det syns lite resultat inför möte nästa vecka. fick iallafall uppmundrande ord från mitt förra utkast.. looks good.. keep it up! ord som värmer ska jag säga. ord som behövs när det känns kämpigt. bara att kämpa på. snart är det över.
vackra toner av ellie goulding ljuder i högtalarna. lyssna här.

sned

idag har jag dragit på mig ett par höga svart byxor & ett svart linne för att känna de där asosvibbarna litegrann. till det har jag ett skärp i brunt & en lång beige kofta. mina bilder blir aldrig bra när jag tar såhär. är väl ingen outfit-fotograf helt enkelt. inte när det gäller självutlösaren iaf.

känner mig lite sne idag på något vis. vet inte varför.

ljust

jag har verkligen fastnat för asos kläder. inte nog med att de har en määängd vackra klänningar har de en hel del byxor jag gärna ägt. dock är inte jag & kontot riktigt överens så det får bli fönstershopping. kanske kan bli mina lite längre fram i vår!
helt i min stil! fullkomligt älskar.

godissug

har fastnat framför top model när jag egentligen ska sitta & skriva på uppsatsen. jag ska bara. är sugen på att gå till ica & storhandla.. lösgodis. vill ha en superstor godispåse bredvid mig idag. får nog bli så lite senare. sen skulle jag gärna ha lite sol & blomster.

nej, enough with the dreaming.. lets get to it.

solstrålar

god morgon solstrålar! igår hade vi första utomhusträningen för säsongen i fotbollen.. det var så otroligt härligt! andas in syre & kanske framför allt att kunna.. hmf.. spotta! tränar på konstgräs & visst var det lite is både här då där så man fick allt ta det lite försiktigt. på torsdag är det träning igen.. ska bli kul att se hur den ser ut då.. nu när det kom lite drygt en decimeter snö i natt.
& jag som prata om att våren stod runt hörnet.
får nog vänta ett bra tag till. men vackert är det iallafall!

when you walked into my life

you completed my soul.
gud vad kär jag är idag. sådär kärigt kär i kärleken.
kanske är våren som ligger & tjuvar runt hörnet & inspirerar.
jag tror den kommer lite tidigare i år. det här året.
vilken början på det. miraklernas år.
minst sagt.


skulle du gå eller skulle du stanna?

en sak jag vet
är att
min kärlek
för dig
är djupare
än både
rot & sten

lyckan

förresten så är jag otroligt lycklig idag.
världens finaste har hänt!


jag vill ut(omlands)!

hej! har precis vart ute på en härlig & väldigt isig promenad med august. nu sitter jag framför burken & skriver igen. eller försöker komma på någonting mer att skriva rättare sagt. försöka är att misslyckas med heder. minns ni det? kommer & tänka på det ibland. temat i ett avsnitt av oprah en gång för längesen. jag minns det så väl. efter det påpekade jag folk som sa att de skulle försöka hela tiden.. hahahah. pain in the butt. jaja.. det är ju väldigt sant.. enligt mig.

kontrast. is & kallt. eller detta? jag vill utomlands!

kärlek


igår när min man kom hem hade han med sig liljor till mig. älskar liljor.
älskar min man. älskar överraskningar.
sa jag att jag älskar min man? andreas.

välkommen!

måste bara gratulera min söta kusin marlene med familj som
igår fick ett sött litet mirakel. välkommen till världen olivia!

elin kling for h&m

såg precis elin klings kollektion hon gjort i samarbete med h&m & har rätt delade meningar om den. vissa plagg har en tendens att se lite för trashiga ut för min smak.. men jag såg en beige klänning som var att dö för. yeah yeah, slut på surfande & dags att ta tag i uppsats. puh. vill bli klar nu & har satt upp en deadline till på fredag. såå.. bäst under press? dags att bevisa detta!

brrr

sitter & huttrar & letar annonser som blivit influerade av engelska. har ingen värme i lägenheten för tillfället då vi hittade en liten vattenläcka under gårdagen. fy tusan vad kallt det är, men just nu är mannen nere & sliter & försöker laga jag springer upp & ner & försöker hjälpa till så gott jag kan.. men när det inte finns någonting att göra sätter jag mig med c-uppsatsen. carolina är på besök dessutom.. hon sitter i dunjacka & är fullt vinterklädd. härligt med en mysigt & varmt hem! haha.. äsch.. är rätt tåliga så det är inte hela världen!
förresten.. idag fick jag för jag påpekat att august inte biter sönder någonting. idag när jag kom hem från några timmars jobb hade han nämligen legat & tuggat på en av mina skyhöga klackar.
kul!

på tal om

förresten. på tal om rött, blått, vitt.
vilken skulle du tro jag passar bäst i?

bedtime

ligger i sängen & kollar runt lite innan jag släcker & blundar. i morgon förmiddag blir det fotbollsträning & på eftermiddagen får vi se vad som händer. ikväll har vart lugnt & mysigt med mat & filmen salt med angelina jolie i spetsen. riktigt bra action men väldigt mycket hollywood.. & då förstår ni kanske vad jag menar (inga märkvärt sexiga scener dock.. vilket ju brukar vara standard i såna där filmer).
sov sött fina vänner. i morgon är en ny dag, med nya möjligheter.

wants

mycket mode just nu.. sitter & klickar runt på internet & tittar efter något likanande klänningen lauren hade på sig. hittar inga exakta.. (såklart) men massa annat fint!

alla plagg är från asos. Älskar dem alla & skulle gärna beställa nu.

rött, blått, vitt, beige

läste precis att rött, blått, vitt & beige är vårens färger.
underbart. ungefär hela garderoben är i de färgerna!
(ja, inte för jag inte använt det ändå, favourite colors no matter what)




medium rare

åh, jag är riktigt hungrig. sugen på en stor köttbit tillagad med max omsorg.. riktigt mör ska den vara. vill äta på restaurant. gå på bio & ha det mysigt. tittar på masterchef & det kanske är därför jag blir extra hungrig. det har förresten vart en av mina tänkbara framtida yrken.. kock. men nja.. isf vill jag bli nya mat-tina eller leila.. & det veti fasen.
förresten.. såg ni laurens klänning här nedanför? om någon vet vart jag kan få tag på en liknande.. eller sy en till mig, säg till!
nu måste jag gå & äta någonting. dör av hunger!

lauren conrad

lånat bilden från http://alltomthehills.net

favoriter

jag har blivit oerhört intresserad av mode det senaste. mer än jag någonsin varit. har egentligen aldrig vart mer intresserad än att bara inhandla & ta på, men nu är det riktigt kul! såg bilder på lauren conrad från när hon var på covergirl event & blev helt kär i hennes outfit. visar bild på den lite senare! här kommer några favoriter ur min garderob. h&m, gina, hunkydory & en kavaj från en butik på nya zeeland. älskar ljusa toner!

nu måste jag till jobb jobb jobb!

fredagsmys

hej fina. ska snart iväg & jobba några timmar, men sen blir det fredagsmys för hela slanten & lite till. vet inte riktigt vad vi hittar på senare i eftermiddag & kväll, men mysigt blir det. i helgen ska vi på dop & så ska jag träna fotboll. i övrigt är det inte mycket planerat & det är så skönt. skönt att kunna vara lite impulsiv & göra någonting spontant. jag har verkligen ingen aning om någonting just nu. undrar vad jag sitter & gör om ett år.. & hur jag tänker när jag läser detta meddelande. hur som helst ser jag fram emot den här våren oerhört mycket.. för att inte tala om sommaren med massa kustmys & grekland. allting kommer lösa sig till slut. det gör det alltid.

härlig kväll på kreta tillsammans med syster. 2oo8, alldeles för längesen!

puss

jag är en riktig mysmänniska. älskar att vara tillsammans med min älskling & göra riktigt pariga saker. vet att det upplevs som riktigt störande av vissa & då särskilt av singlar. haha. jag vet själv hur jag kände när jag såg par göra pariga saker när jag var singel.. åh, vad töntigt.. men ändå.. åh vad underbart. jag har alltid längtat till jag hittar min drömprins & det har jag nu. visst har vi haft många många motgångar & vårt förhållande är inte helt utan skavanker.. men vilket förhållande är det? & det är ju faktiskt det som gör det så underbart. att man kan visa alla sina sidor, vare sej de är fina eller mindre fina.. & fortfarande vara älskad.. & fortfarande älska den där personen så otroligt mycket. man håller ihop vad som än händer.
& det är det som är kärlek. riktig kärlek.

vi får se om jag får ha kvar den här bilden! :)

snöfall

nu snöar det igen, galet. undrar hur mycket det skall komma den här vintern..! somnade till sist & vaknat på bättre humör än när jag somnade. ska försöka få lite gjort på uppsatsen idag också, men har ju skickat in ett utkast så vill inte göra för mycket innan jag får respons på det jag redan skrivit. måste veta att jag är på rätt spår. ska spåna lite på min undersökning & försöka hitta fler studier & böcker på ämnet.
ska söka ett jobb till idag. ett jobb jag verkligen verkligen skulle vilja ha!
ha en fin dag!

när jag är klar blir det att fira i champagne!

bara för att jävlas.

jag är riktigt irriterad. kan inte sova. tröttsamt. blä!

innan läggdags

underbara kust & underbara sol.


på jakt

ska gå & lägga mig alladeles strax. tittar på criminal minds, men det är ett avsnitt jag redan sett.. hur som helst.. är på jakt efter ett par höga jeansshorts.. i det här stuket

någon som har ett par liggandes hemma som vill bli av med så är jag en villig köpare! annars kanske det är någon som vet vart jag kan få tag på ett par?
sen såg jag några sjukt fina shorts h&m ska släppa lite senare ivår. åh! jag skulle verkligen önska att jag kunde köpa allt jag vill. men då skulle det inte finnas några pengar kvar att spara till varken NY eller någonting annat.
sov sött!


nu skiter jag i allt?

aaaah blir galen.. hur fasen ska jag få ihop tillräckligt många sidor?? en timma till andreas kommer hem & sen vet jag att det inte blir så mycket gjort. funderar på att sitta i natt & skriva. som på den gamla goda gymnasietiden.. jobbar nog egentligen som bäst så. får se! hur som helst.. har suttit & bläddrat igenom 2o1o lite snabbt. hände ju rätt mycket det året kan man säga.
just nu hade jag gärna vart såhär brun & fin.

paus

nu har jag paus. har skrivit en sida ungefär. måste skicka in min uppsats idag så jag är lite orolig.. alltså, den är inte klar än.. inte på långa vägar.. utan ska bara skicka in ett utkast. suck! önskar jag var färdig. vill inte mer. har ingen ork & verkligen ingen motivation. vill bara mysa & busa med august. åh, vad jag vill ha ett jobb. heltid. gärna nu.
slut på paus. nu är det dags att fortsätta.

jag njuter av vinter, men längtar oerhört mycket till vår&sommar.
tror det har att göra med annat än årtstiden. vill vara klar!

feeling

i vår vill jag hitta ett par höga jeansshorts! & så vill jag matcha med en snygg beige blus & denna sjukt fina väska! gärna ett par boots med låg klack till.


båda är snygga budgetalternativ från lindex!

simma lugnt

kom precis hem från en härlig morgon i bassängen & bastun tillsammans med liselotte & amanda. fick bli ett lugnt pass idag då jag känt mig lite sjuk de senaste dagarna.. & för att bli helt frisk till nästa vecka då försäsongen i fotbollen sätter igång! vi har ju tränat ett par gånger i veckan nu men från & med nästa vecka blir det fyra träningar per vecka! ska bli skönt att komma i ordentlig form igen & förutom de passen har jag tänkt mig ett eventuellt simpass någon gång i veckan också.  hur som helst. redo för beach 2o11 känner jag mig redan så det är inte för den saken skull jag tränar detta år! ;)

längtan tillbaka

solnedgång i norra grundsund. helt underbart. vill dit nu nu nu!

älskade kust

vacker nyårsdag i norra grundsund


ett riktigt sommar"klick"

allt man vill ha kan man få. men inte på en gång!
(här är några favoriter från h&m)
höga jeansshorts, vitt linne & den här kavajen i sommar

boots & jeansshorts matchat med den här tishan
mysiga byxor som matchas snyggt med ljust linne & stor vit kofta

hunky hunky

var precis ute med august en stund & vi håller för tillfället på att tränar på "fot".. & jag måste få säga att han är så otroligt duktig! har inte anmält oss till någon hundkurs ännu då jag inte riktigt vet hur schemat för våren ser ut.. så får skjuta lite på det. tycker hur som helst det är lätt att lära honom på egen hand & tar gärna instruktioner & annat från dels människor runt omkring & från böcker & internetsidor.. & det går ju bra det med!
ska nu sätta mig till ro & börja dagens skrivande på uppsatsen. går, likt många andra dagar, klädd i mys från topp till tå & nästan längtar efter ett jobb där jag får göra mig fin varenda dag. fast myskläder är underbart! & på tal om kläder ska jag söka jobb idag.. har hittat ett par jag tänkt söka, men sen får vi se vad de tror om mig. har ingen utbildning i diverse av de jag tänkt söka, men chansar lite så får vi se!

mys i form av h&m, hunky dory & mössverksta'n i dalarna.



ordning & reda

hej & gott nytt år kära vänner!
nu är det slut på lata dagar & dags att få lite ordning & reda i vardagen.
hade en helt fantastisk nyårsafton tillsammans med min fina man & vovve ute i lysekil.
bilder kommer, lovar! nu är det hur som helst måndag & den här veckan skall det pluggas!
c-uppsats!