sommarens mid

midsommartiden är kommen & jag längtar efter att få vara ledig & plocka blommor & göra midsommarkrans. ikväll tänker jag göra det. & jag tänker gå klädd i en vacker klänning & blommor i håret hela fredagen.. trots regn eller vad för väder som kan tänkas bli. jag tänker trotsa. eller följa.
några timmars jobb till. sen ska det plockas blommor. & i morgon åker vi söderut.


living without you is like living without food

åh.. börjar bli riktigt hungrig nu! hade inte varit fel att få maten serverad som i fredags när vi var hemma hos christian, linda & isabelle. jesus! tapas till förrätt.. caesarsallad till huvudrätt & sedan rabarberkakpaj till efterrätt. mm, det vattnas i munnen nu.. mat är livet!


geeky

proviva mango & ett riktigt grönt äpple. & så röda läppar. vad mer behövs en tisdag som denna? okej. kanske någonting mer att äta & lite pussar & kramar. men thats it. jag är nöjd!


finfina tisdag

hej kära ni. idag har jag vaknat på rätt sida. känner mig stark & fin & sådana dagar är viktiga att komma ihåg. tror bestämt det kan bero på den underbara helg som var. underbara & älskade runt omkring.. & det kunde inte bli bättre. en fredag tillsammans med andreas, min bror & hans fru & deras isabelle & en lördag tillsammans med först fotbollstjejer & sedan finaste halmstadvännerna med respektive. tänk att vi har det så bra. ååh!

friiiiday

hej! friiday idag & det känns som veckorna blir kortare & kortare. kom & tänka på igår hur långt in på juni vi är.. redan! känns inte ens som sommaren är här ännu? vet inte riktigt vad det beror på.. men kanske beror det på att jag nu jobbar istället för att plugga.. (vilket är underbart by the way) åhhåå.. den här helgen är fullspäckad! ikväll ska vi till alingsås & fira bror som fyllt år & träffa sötaste isabelle.. i morgon är det match & sedan direkt till motala för att träffa bästa vänner.. & på söndag bär det hemåt för andreas fotbollsmatch. this weekend will pass waaay too fast. nästa vecka är det dock midsommar.. så det blir kort vecka både fysiskt & mentalt. midsommar?!

idag har jag finaste tunikan från hunkydory.. vilken jag fixat & trixat lite med!

august ett år

idag fyller vår lilla guldklimp ett år! kan ni förstå? det kan inte jag!

GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG AUGUST. YOU MAKE ME SMILE EVERY DAY!

rosé på en vardag?!

åh! vad är egentligen mer somrigt än att bara ta ett glas rosé på en helt vanlig måndag? så gott & så lyxigt på något sätt. vardagsfint på högsta nivå. är så lycklig!


match point

nu är det dags för match! håll alla tummar ni kan!
(i morgon är nog blåsan på läppen borta! äntligen.. hoppas jag!)

the beauty of life

bilder tagna under en promenad för några veckor sedan. växande grönska.

& på tal om..

& på tal om att shoppa så det står härliga till..
igår var vi i borås en sväng (idag alingsås). & jag shoppade massvis med fina underkläder! senast jag gjorde en riktig lingerie-spree var på victoria's secret för lite drygt ett år sedan. jag tycker därför det var dags att uppdatera litegrann i garderoben. & vad känns egentligen bättre i shoppingväg?
motsatsen till skor. jag älskar att handla fina underkläder!

am I sick?

idag har det shoppats skor så det står härliga till! fyra par till mig & två till mannen! det roliga var att jag satt & klagade på folk som ständigt inhandlar nya skor & har en stor samling skor hemma i garderoben.. att det liksom verkar vara ett måste för oss tjejer att älska skor!?
& det tänker jag fortfarande. jag kan lova att det är inte varje dag jag kommer hem från stan med fyra par skor, absolut inte! snarare något par per år. jag är verkligen ingen skotjej. när jag satt inne på scorett & provade skor fick jag nästan ångest. ångest över de skobeslut jag var tvungen att ta.. bagatell! herregud. ha ångest över skoköp? haha, nej. hittar jag några skor jag gillar är det bättre jag betalar & sticker. så jag tog allihop. sedan passerar jag gärna skobutiker without a wink på några månader eller år. okej, riktigt så illa är det inte. men skor är verkligen inte min grej.

days are passing by

gud vad fort dagarna går! nu är det redan helg igen & självklart känns det helt fantastiskt.. men samtidigt känner jag att tiden bara springer iväg! jag skulle vilja stanna tiden & bara stå still. bara för en liten stund. nu får jag stå still utan att stanna tiden. det går det med. det gäller att vi gör så ibland. stannar upp & bara är. tänker på vad vi älskar & sålla bort det vi inte tycker om.
sålla det som inte får oss att må bra.

pretty in blue

fredag! & idag ska jag äntligen få träffa min underbara brorsdotter isabelle! men först några timmars jobb. hoppas ni får en jättefin dag vänner!

älskar den blå färgen på den här skjortan från h&m. så fin!

military beauty

denna byxdress hänger vackert i min garderob. inhandlades för någon vecka eller två sedan då syster & jag tog svängen om borås stad en helt vanlig onsdag. hur mysigt som helst, by the way. älskar att umgås med min syster.. världens finaste människa! men byxdressen (börjar samla på mig några stycken).. vet inte riktigt när jag skall använda den. några förslag?! (vet ni ens HUR man kommenterar? verkar inte så!! klicka på kommenta.. skämt åsido, men kommentera gärna!)

 


sommarkväll

sommarkvällar är bland det bästa som finns! särskilt när man befinner sig på en plats man aldrig någonsin vill lämna. jag säger bara norra grundsund, norra grundsund.
tänk hur mycket kärlek man kan känna för en plats.

konstruktion även på andra håll

jag är nyfiken på vad h&m fixar med på sin sida. hoppas jag kan få en kik innan jag måste dra mig. & det är snart. ska bre några smörgåsar att ha i bilen (älskar att äta i bilen. har alltid gjort, kommer alltid att göra).
ha en fin dag!
nu får man passa på att ta kort på sin fina bränna.
jag har en känsla av att den alltför snart är long gone.

singing in the rain

ååhå vad mysigt med regn! & välbehövligt kan jag tro! vi vill ju inte att denna grönska skall försvinna för fort & vi vill ju inte att bönderna skall drabbas av torka, inte jag iaf! idag är det torsdag (redan!?) & jag har en lång dag på jobbet framför mig. först ska jag dock åka ut till alboga med august. varför åker du jämt dit, tänker du kanske? jag tycker inte det är mer än rätt att august får springa runt & busa på en äng helt fritt ute på landet när både matte & husse jobbar & har träning på kvällen!
ooh, nu åskar det också! bäst att dra ur sladden ur tv & annat!

rutinerade nykomlingar

här har ni dem! några av de rutinerade nykomlingarna i vårt hem. viisst är de fina?!

andra hand

varje år anordnar Ods ff (min mans fotbollslag) en loppmarknad & så även detta år. detta år inföll marknaden i söndags & självklart hjälpte jag till med försäljningen. det mest positiva, förutom att man hjälper föreningen att tjäna en hacka, är att man får första tjing på det som plockas upp. jag stod bland kläder, väskor & tyger.. så ni förstår kanske att jag gjorde några fynd.. bland annat en sjukt snygg skinnportfölj & en jeansskjorta. i morgon lovar & svär jag att fota dessa & visa upp. förutom klädfynd fick vi även med oss massa vackra böcker som nu pryder bokhyllan för bara en liten peng. now thats a bargain.. let me tell you! gud vad glad sånt gör en!

levi's

jag fullkomligt ÄLSKAR mina levi's jag budade hem från tradera för någon vecka sedan. önskar jag kunde gå i dem dagarna i ända! jag kommer garanterat inhandla ytterliggare par inom en snar framtid. & på tal om inom en snar framtid.. ni vet den svarta klänningen jag skrev om för ett tag sedan? den hänger så vackert i min garderob nu. ååh vad jag längtar till ett tillfälle då den skall användas!


om natten

ska krypa ner bredvid mannen & somna sött. mm.. nu börjar jag äntligen bli trött.. verkar ha överskottsenergi eller någonting i den stilen.
i morgon är en ny dag.. med fina möjligheter!
sov sött!

på tal om fint.. från h&m

konstruktion

jag har tänkt göra om lite i bloggen. på grund av detta tar jag en helt neutral design så länge så får vi se vad det blir! någon som är eller vet någon som är duktig på det här med bloggdesign?

the last few days

jag sitter & tittar på lite bilder från helgen. herregud vad underbara dagar. jag är så glad, så glad. så himla lycklig över livet. det är fantastiskt. så himla himla fint.




jag vet inte om det är bara jag.. men.. jag finner inga ord!

lovely love

gud vad jag är kär. herregud!


västerläge

igår knäppte jag ett kort på solnedgången utanför vårt fönster. så himla vackert!


morning has broken

god morgon! ska snart sätta mig i bilen & åka ut mot alboga & lämna august. tänker att han inte ska vara ensam hemma när det eventuella åskovädret drar förbi.. många hundar är ju oerhört rädda för dundret & jag kan ju inte stanna hemma & föröka få honom att tro att det bara innebär bus. än så länge reagerar han väldigt fint på både skott, dunder & brak, men är han ensam blir han kanske osäker.
idag är man tillbaka i verkligheten. jag har fortfarande svullen underläpp.. hoppas den försvinner snart snart, för det är så himla svårt att äta & dricka ordentligt! har dessutom lite ont i halsen, vilket jag hoppas försvinner till kvällen så jag kan träna! men det återstår att se! om inte så kanske man hinner kika lite på matchen mot finland ikväll! ska ni titta?
nu måste jag bre en smörgås & sedan åka, vi hörs senare!

suddig bild idag. byxa h&m, tröja h&m, bälte gina, bränna sverigesol

botox?!

idag ska söta thilde döpas så vi ska snart iväg & fixa lite grejer för att sedan bege oss. den här helgen har varit heelt underbar (se bilderna nedan) men jag måste säga att jag faktiskt råkat bli aningen röd i huden.. vilket i princip aldrig händer. däremot är det ingen ovanlighet att min underläpp svullnar upp lite efter solens strålar.. & så även denna gång. i morse när jag vaknade & tittade mig själv i spegeln funderade på om jag gjort en botoxbehandling under natten. haha! vanligen är det bara utomlands jag "drabbas" av detta.. så jag förstår att solens strålar är starkare i sverige än på länge!
ha en fin dag!


bättre kan man knappast ha


klassiskt

dags att bege mig mot jobb, ha en fin dag!


byxor gina skärp & skjorta h&m. inga konstigheter.

ååh!

åh, nu är det verkligen sommar! i går var det ledigt från jobb & idag är det kort dag. trevligheter! andreas & jag åker till norra grundsund i eftermiddag & ni förstår kanske hur mycket jag längtar?! vill att klockan ska slå lite drygt tre så vi kan dra oss västerut.. ååh!

med det är ganska bra här hemma med. särskilt hemma i huset!

waikiki

trött trött trött, haha, alltid trött! iaf på morgonen. när jag jag vänja mig?! i morse var andreas uppe långt innan tuppen & självklart vaknade jag till då med. klockan var närmare bestämt halv fem & jag måste säga att det var svårt att somna om.. dels på grund av att det är så himla ljust & härligt redan så tidigt plus att min axel gör så förbannat ont! nu har jag dock tagit en värktablett & hoppas få ordning på skiten till i morgon när det är MATCH igen!
nu är det dags för morgonrundan med august. blir en kort runda med tanke på att jag ska vara ordning på jobbet om 45 minuter.. & fortfarande ser ut såhär!

wishlist

åh, kan inte sova. har suttit & tittat på olika spa:n. andreas & jag funderar på att åka iväg en helg snart.. men vi kan inte riktigt bestämma oss för var någonstans! på något vänster lyckades jag även komma in på lexingtons hemsida när jag satt & funderade på olika alternativ. kanske på grund av att deras produkter (& bilder!!) ger mig ett lugn på något konstigt vis.
måste ju vara det högsta betyg på marknadsföringen när kunden känner så!


ja tack till mig. & ja tack till mannen. otroligt snygga kläder!