babygirl

det finns så mycket söta klänningar till bebisflickor på zara. hade jag haft en liten hade jag säkerligen inte kunnat låta bli några klick. fast å andra sidan.. vi har ju faktiskt några i vår bekantskapskrets..
dessa tre är ju adorable. herre min skapare!

våga!

god morgon!
idag vågar jag mig på att ha mina vida beiga byxor från monki.. tycker om dem väldigt mycket, men känns så otroligt ovant bara.. men men.. våga våga (jag är inte så fräck när det gäller mode)! idag är arbetsdagen lite längre och direkt efter blir det fotbollsträning så nu sitter jag & laddar till nyhetsmorgon. tycker det är så oerhört härligt att det är såå ljust på morgonen numera.. våren! tänk.. nu har vi vår & sommarmånader framför oss. hur underbart?!
ha en härlig dag!

wednesday work

nu sticker jag & jobbar, ha en fin dag!


go nuts

god morgon!
solen skiner svagt mot frosten som bildats under natten.. så vackert! onsdag idag.. love it! känns lite som fredag med tanke på att det är ledigt från träning ikväll.. dock var träningen igår väldigt rolig så jag längtar till nästa! tänk att det är april & seriepremiärmånad i övermorgon.. snart är våren här på riktigt! & sen kommer sommaren. sommar med semester. riktig semester för första gången. åh, vad glad jag är!
god morgon är bara förnamnet!

trousers

hade lite tid över, så gick på asos & tittade lite. jag behöver byxor.. & är väldigt sugen på att beställa dessa! otroligt stiliga & användbara.. både till vardag & till fest!
åååh, nu öser regnet ner sådär härliiigt jag skrev om i morse.

its a beautiful day

kom hem från jobbet för en stund sedan & ska om bara en liten stund åka & träna. aaah, har lite ont i fötterna & hade gärna stannat hemma & tittat på em-kval & druckit coca cola istället, men äsch, vad gör man inte!? fotbollsträning slår såklart allt! & på tal om det så är det träningsläger i helgen.. vilket innebär match i halmstad på söndag! wooho, hoppas att få se ett par utav mina sötnosar som bor nere i halmstad där..?!
nu ska jag bege mig!
titta på den här sötnosen då. han slår fotbollsträning med hästlängder.

spring glory

god morgon! det känns som evigheter sedan det regnade, men idag gör det det. inte mig emot.. tycker det är väldigt mysigt i måttliga mängder. dock får det hellre ösregna än dugga som det gör just nu. i helgen var det däremot sol sol sol.. speciellt på lördagen när vi hjälpte till med trädgårdsarbete i vänersborg. så himla härligt.. längtar till vi har en trädgård!


premiär

god morgon fina ni!
det har hänt massor med fint i helgen & jag har inte haft tillgång till dator en endaste sekund.. väldigt skönt faktiskt! nu sitter jag i soffan & inväntar nyheterna innan det bär av mot jobbet. idag är det premiär för mig på kontoret i herrljunga.. spännande! har insett att jag behöver en ytterliggare dräkt med kavaj, byxa & eventuellt en kjol.. den jag köpte på zara för ett tag sedan går att använda till allt (vilket jag gör..) men vore kul att variera sig lite. tips någon?
oh, tiden flyger som vanligt iväg!
ha en fin dag!

provocerad

jag sitter & tittar på ekdahl & blir fruktansvärt provocerad av kvinnan som talar för otrohetssajter på internet. fy fan. usch. jag blir så jävla förbannad. kan inte hjälpa det.
men tyck vad du vill. gör det (!).
fy fan. det är smutsigt. äckligt.

mitten

då var det onsdag & dags för en ny dag!
ikväll är jag ledig från träning så då blir det lugna puckar.. caesar (familjens vovve) fyller år, så vi ska gå förbi & säga grattis & sjunga för honom! tänk att vi nu haft honom i tio år! august (min&andreas vovve) har vi nu haft i sju månader (han är snart nio!). galet hur fort tiden går.
oh, nu måste jag skynda. idag börjar jag lite tidigare.. vilket också innebär att jag slutar tidigare.. skööönt. hoppas ni får en fin dag.. kram!

längtar till kusten, till norra grundsund.

home is where your heart is.

åh, jag har hittat världens finaste lampor jag tänkt införskaffa så fort jag får min första riktiga lön & på grund av deras pris ser jag dem helst som en investering, haha! annat jag gärna skaffat mig när ekonomin stabiliserats är vackra ting från lexingtons home collection. jag tror att jag i princip skulle kunna köpa upp hela sortimentet (om jag hade möjlighet). älskar lexington!
överkastet längst ner till vänster skulle passa perfekt hemma hos oss!
filten ska vi inte ens tala om.. bara tanken på att urra ner sig i den gör mig varm.

a life without love is like a year without summer

a life without love is like a year without summer. stämmer så bra. & på tal om livet.. vi hade utbildning på jobbet idag. den handlade om att sälja, men i själva verket handlade den om så mycket mer än så. föreläsaren talade vackert om hur vi skulle se på livet. hur vi skulle ta tillvara på de verktyg vi blivit tilldelade & använda dem på bästa sätt. hur vi, var & en av oss, hade förmågan att göra precis vad som helst. precis vad som helst. bara vi vill. & bara vi fokuserar på rätt saker i livet.
det här tänker jag fokusera på.

from within


clear blue skies

åh, vilken underbar dag som väntar.. vädret är strålande & jag känner mig pigg & glad!

har en fin vårig topp från h&m under kavajen idag.

& så vill jag..

fylla på i garderoben med dessa finingar. ge mig!

läggdags, nej nej.

nu är natten kommen & här sitter jag pigg som en mört. ja, kommer man inte hem från träning förrän halv elva, sedan ut ur duschen en stund därefter & mat i magen på det så kan man inte vara annat. surfar runt lite samtidigt som jag småkikar lite på csi på tvn. skulle vilja uppdatera garderoben med massa snygga kavajer, skjortor, väskor & skor. funderar skarpt på den bruna från asos som nu är på rea. tycker den är så fin!

den blå är riktigt läcker den med.. dock hittar jag den inte längre på sidan!

älskart!

gud vad jag älskar fotboll.
& sol. vill ha sommar. & shorts!

springer iväg

tiden springer iväg! snart ska jag iväg på jobb.. en vecka kvar i alingsås!
helgen har som sagt vart riktigt fin.. i fredags efter jobb åkte mannen och jag till borås för att gå ut & äta middag tillsammans med ett annat par. vi åt tapas till förrätt & sedan blev det för min del oxfilé till huvudrätt.. åååh så gott! efter middagen gick vi & spelade biljard, vilket var hur kul som helst! på lördagen vaknade vi upp & andreas åkte iväg tillsammans med några vänner & jag iväg på fotbollsmatch.. vilken vi vann! kvällen spenderades med söta syster & hennes sambo med pizza, godis & film. senare agerade jag taxichaffis & åkte & hämtade andreas & hans vänner. igår var en lugn dag med fotbollstitt & albogabesök. på kvällen gosa vi ner oss under täcket & såg på film. en mysig söndagskväll helt enkelt! efter denna lugna helg är jag nu laddad för en härlig jobbvecka med massa lärdom & utmaning.. & nu inser jag att jag måste fixa ordning mig & åka!
ha en fin dag!


spring on its way

hej fina ni. efter en fin helg är det dags att sova..
avslutar med några vill-ha'n från h&m & skriver mer i morgon!


you make me feel like a natural woman

åh heeej!
det blir inte mycket bloggande nu när jag jobbar hela dagarna & har träning i princip varje kväll.. men ni ska veta hur glad jag är. allt känns toppen! jobbet känns galet bra.. har träffat så många härliga människor & för var dag som går lär jag mg hur mycket som helst! fotbollen då.. ja den går riktigt bra den med. i onsdag vann vi mot gauthiod! de är ett stabilt lag i tvåan & vi kämpade på riktigt bra.. & med god lagmoral & fin kämpaglöd fick vi in både ett & två mål.. jag älskar fotboll! det finns ingen bättre träningsform, & därmed basta! :)

off the map

åh, jag hade så gärna velat se premiären av serien off the map ikväll!
typiskt nog har jag som sagt match just samma kväll då denna serie har premiär.. är det någon som sett? är det bra? undrar om det är repris någon dag. hmm, någon som har koll?

något av en favoritdag

hej onsdag!
jag har alltid älskat onsdagar på något sätt, men idag är jag trött trött trött! & ikväll är det match, så ingen ledighet här inte. urgh. jag hade behövt det känner jag! men meen.. nästa vecka blir inte riktigt lika intensivt eftersom vi då har ledigt på just denna dag. nej.. ååh, skriver ingenting vettigt. det snurrar i huvudet skulle man kunna säga. men trots denna trött- & snurrhet ser jag fram emot en dag på kontoret. suger åt mig all kunskap jag kan från all kompetens som erbjuds.. dagarna går fort!

god natts sömn

hej fina ni!
snart är det dags att sova igen efter en jättefin dag. jobb först, sedan iväg & pussa på sötaste isabelle, därefter träning & nu ska jag krypa ner bredvid min älskade. kan det bli bättre? hann till och med in en sväng i storken (köpcenter i alingsås) för att titta runt litegrann. hittade ett par söta plagg jag gärna inhandlat. kanske blir en liten shoppingrunda vid första lön. vi får se!
nej, nu ska jag surfa lite innan det är dags att krypa till kojs.
godnattkram!

hur gosig?

åh, någonting som piggar upp är att titta på söta isabelle!


så himla gosig!

volangen

god morgon!
idag är jag trött.. men har piggnat till avsevärt sedan jag gick upp. mina ögon gick i kors tidigare i morse.. jösses! nu börjar jag dock bli människa igen.. haha! ska snart åka iväg mot jobb, men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha på mig.


you always look good

alltså.. de här kläderna..

h&m & topshop. älskar stilen!

överskottsenergi

vilken dag!
jag är så glad, så glad. jag har överskottsenergi & vet att jag måste sova nu egentligen. men jag vill njuta. jag vill sitta här & bara supa in allt det jag lärt mig under dagen. & träningen sen. hur underbart är det inte med träning, med fotboll!?
nej, nu vill jag krypa ner bredvid mannen.
drömma om pensionssparande & bankförsäkringar.
tänka på morgondagens bestyr för att senare somna gott.
sov sött!

today is the day

idag är första dagen på resten av mitt liv.. & jag gör premiär på sparbanken!
jag känner mig lite nervös. ska snart åka & lämna august hos min söta syster som kunde passa honom under dagen. åh, idag är dagen.. overkligt! nu ska jag slänga i mig ett par mackor & sedan bär det av. de två första veckorna är det introduktion & utbildning i alingsås, men sedan flyttas jag till herrljunga-kontoret, där jag kommer ha mitt säte!
känner mig lite såhär..
men ser ut såhär..

Ha en fin dag!

this is my last goodbye

så där. då var sista passet på systembolaget gjort & nu har ett kapitel avslutats i mitt liv. nästa kapitel börjar på måndag så nu har jag en & en halv dags ledighet utan några sidor historia som behöver skrivas. på måndag hoppas jag in i ett nytt spännande äventyr & det känns SÅ bra!
tack för dessa år, systembolaget. en av de bästa arbetsplatser man kan ha om man är intresserad av vin & matlagning, vilket jag ju är. dessutom älskar jag att jobba med människor & vilken butik, om inte systembolaget, får man möjlighet att träffa så många olika typer? haha! jaja.. nu är det slut på det hur som helst. i fortsättningen står jag på andra sidan disken & ställer krav istället för frågor.. det blir bra det!
JAG ÄLSKAR SYSTEMBOLAGET! :)

tsunamin över japans kust

usch.. sa för mycket när jag sa att det var mysigt att titta på nyhetsmorgon. nu rapporterar de om ett jordskalv som lett till en tsunami som i detta nu drar in över japans stilla havskust. såg precis en live-bild från det & fy tusan vad hemskt! vet knappt vad jag ska säga, men jag får minst sagt magknip av det. rysningar. hoppas för guds skull att varningarna kom fram i tid. att nyheten spred sig så fort att folk hunnit fly.
usch.. fruktansvärt.

love it

åh, lindex har fått in så otroligt mycket snyggt. exempel på detta är

en fin poncho & en läcker väska
vad tycker ni?


morgonstund

god morgon!
solen lyser idag & himlen är klarblå. härligt! jag ska snart iväg & jobba, så nu passar jag på att ta det väldigt lugnt. vi håller på att renovera & göra om på jobbet så där finns i princip ingen möjlighet att sitta på hela dagen (förutom på lunchen) så man blir ju smått trött i fötterna efter en heldag. dessutom har vi väl inte världens skönaste skor att vandra omkring i. hur som.. älskar att sitta & titta på nyhetsmorgon.. så mysigt & så avslappnande! bra start på dagen helt enkelt!
äntligen fredag va!

alternativ

jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag var sugen på att inhandla ett par converse denna vår. måste säga att jag faktiskt ändrat mig litegrann. dels på grund av att i princip ALLA har dem.. men framför allt på grund av att jag hellre vill ha dessa från ralphan!

vill ha dem allihop. gärna i mörkblå om det finns också! (från scorett.se)

sleeping beauty

god morgon!
i natt har jag sovit heelt underbart & nu är det snart dags att jobba ett av mina sista pass på systembolaget. känns lite vemodigt, men får tänka på det som komma skall! innan jobb ska jag åka ut med august till mannens föräldrar, så han slipper vara ensam hela dagen idag. ikväll är det träning igen.. & sen fredag! hur galet fort går veckorna egentligen? & förresten.. är det sant att det ska komma upp till två decimeter snö till på söndag? urgh!

who would have thought?

åh, jag är så glad över jobbet jag fått. det ger mig verkligen en chans att utvecklas & få visa vad jag kan. längtar något oerhört till måndag då allt sätter igång. jag som bankkvinna. det kunde man kanske inte trott för några år sedan, men just nu känns allt bara SÅ bra! känns så underbart att äntligen ha en jobb. ett bra. ett riktigt. jobb.
LYCKA!
nu ska jag snart iväg & handla mat. ska även inhandla tulpaner som skall sättas i den otroligt vackra vasen/krukan jag köpte tidigare idag. ååh, jag är så glad glad glad (nöjd nöjd nöjd)!

polkagris

nu sticker jag iväg på lunchmöte, ha en fin dag!

äntligen får jag användning av min snygga skjorta från ralph lauren!

good day people

heeej!
sitter & tittar på days & gör samtidigt i ordning mig för dagen. ikväll är jag ledig från fotbollsträning så då blir det mys med mannen på högsta nivå. vi har i princip bara en helkväll i veckan tillsammans, så det gäller att ta tillvara på tiden!
nu ska jag ut med august & sedan iväg på lunch med nya chefen!

älskade

åh, vilken mysig eftermiddag!
härlig skogspromenad i strålande solsken & senare fika med semlor. nu sitter jag & kikar på top chef.. väntar på vad blir det för mat & funderar på att vila ögonen ett slag. jag är SÅ trött. av vilken anledning har jag ingen aning om.. bara jag inte börjar bli sjuk! om några timmar är det dags för fotbollsträning så då hoppas jag att jag vaknat till liv!

jag är inte så förtjust i mandelmassa så det fick bli vaniljsemlor. så goda!

ostruktur & oreda

frustrerande. igår var vi inne på gina & precis som jag tidigare nämnt i inlägg tycker jag att butikerna vanligtvis är ostrukturerade & stökiga.. & att jag sällan hittar någonting (troligen på grund av det). nu när jag kikar in på hemsidan, däremot.. då finner jag minsann några plagg som jag mer än gärna klickar hem!

dessa är ju heelt fantastiskt fina. vart var de igår?!

& en beige kostym kommer jag absolut skaffa mig en inom en snar framtid.


nude shoes

fina klackar från zara.


var lite fundersam igår, övertygad idag.

ressugen!

åh, jag vill resa! har vart inne på några resbloggar & jag blir galen! jag vill ut & se världen. vandra nya gator, äta glassar jag aldrig tidigare smakat, semänniskor jag aldrig sett & uppleva platser jag aldrig visste fanns.
jag vill vill vill.


tre viljor

tre viljor gjorde sig tydliga när jag surfa runt på modekungen i morse. åh, så fina!

semlor & kvinnor!

god morgon! idag är det fettis- och kvinnodagen! passande att de båda ä på samma dag, haha! tycker faktiskt det är lite komiskt. särskilt med tanke på dagens ideal. jaja. vi går mot ljusare tider! idag var det ljust redan vid sex.. galet! aah, semlor. nu är jag så hungrig så jag kunde dö.. behöver med andra ord komma upp ur sängen (igen) & göra ordning frukost.
vi hörs sen!

tack finaste!

god kväll!
dagen tillsammans med två av mina närmsta har varit hur härlig som helst! började med en fika på espresso house tillsammans med camilla under tiden vi väntade på att linns tåg skulle anlända. när vi senare möttes upp gick vi direkt mot staden & började vårt shoppande. linn hittade fina vårjackor, camilla klassisk tröja & en riktigt fin ring & jag en svart kostym (&ett par klackar!). efter några timmar gick vi till soho & åt lunch.. älskar det stället! jag åt en fantastisk god caesarsallad & blev minst sagt proppmätt! efteråt gick vi ett par timmar till & tittade i butiker innan vi satte oss på ett fik & bara prata. dagen gick hur fort som helst & helt plötsligt var det redan dags att åka hem.. triist.. men snart ses vi alldeles säkert igen!
TACK finaste ni som finns i mitt liv!
nu sitter jag i soffan med överskottsenergi efter kvällens fotbollsträning. kändes segt att pallra sig dit efter en heldag i stan, men så här i efterhand känns det riktigt bra! i morgon har jag en av mina sista lediga dagar & jag vet inte riktigt hur den skall spenderas. har ett par måsten, men funderar på att skjuta på dem en dag till. kanske blir en heldag i skogen i morgon istället. hoppas på sol & några plusgrader!

august njuter, precis som jag, av solens strålar.

härlig dag!

god morgon!
om en timma går tåget mot göteborg där jag ska träffa linn & camilla (& magen)! ååh, vad mysig dag det ska bli. vi ska gå runt & strosa i butiker, fika & bara ha det härligt. ska även hämta ut min stackars iphone som nu är färdig på verkstaden.. yey! har faktiskt saknat den litegrann, men inte så mycket som jag trodde!

gammal bild på camilla, mig själv & linn.
ha en fin dag!

vårdag

innan jag går & lägger mig måste jag visa några bilder från vår härliga picknick idag. hur underbar har den här dagen vart egentligen? heelt fantastisk.
hoppas på fler dagar som dessa framöver! sov sött!




lady in red

jag kan inte sova. kollar på criminal minds & är totalt fast. i pauserna drömmer jag mig bort till sommaren och härliga plagg & accessoarer som hör därtill. älskar dessa från topshop. ge mig!

the city

the city inspirerar. minst sagt. vill gå klädd så där snyggt & classy. tänk att whitney port har ett samarbete med bikbok. ska bli riktigt intressant att se vad they have got in store (i höst!)!
nu vill jag klicka hem dessa klänningar från asos.

score

2-2. godkänt. nästa vinner vi!
söndag igen. galet hur fort helgerna går. veckorna med för den delen. i går efter matchen åkte andreas & jag till alboga & sa hej till andreas föräldrar. därefter åkte vi hem & gick till några vänner & hade skräckfilmskväll med massa gott.. så himla mysigt & jag fick gosa med sötaste luna (deras lilla dotter).. & gud, hon är adorable!
för en stund sedan var mannen & jag ute med august & promenerade i det UNDERBARA vädret.
vi satte oss emot en sten & njöt av solens strålar mot våra ansikten, fantastiskt!
nu sitter jag vid tvn & tittar på the city. vill till new york!

det finns ingen skydd mot beröm!

hej!
gårdagen var riktigt riktigt kul & det var otroligt spännande att träffa så mycket trevliga & begåvade människor. & som om det inte vore nog.. de hade tagit dit en grymt bra komiker & ett fantastiskt band! komikern talade om vikten av att ge varandra beröm & träffade nog många människors hjärtan. han var helt otrolig! bandet som spelade heter sixten & the cupcakes & bestod av fyra killar i åldrarna 13-15 år. de spelade rockabilly musik, som johnny cash.. & var som sagt helt grymma! hela kvällen var fantastiskt trevlig!
kom precis hem från jobb på systembolaget & nu är det dags för fotbollsmatch så jag sitter & laddar med laxpasta & vatten! snart bär det av mot samling & därefter mot borås arena!
heja heja heja!

done & done

blev en rätt casual look inför eftermiddagen & kvällen. höga svarta byxor, vitt linne & en beige kavaj.. & så klackar till det. lagom uppklätt. nu funderar jag dock på vilken väska jag ska ta. haha. viktiga grejer det här! jaja, nu är det bäst jag sätter fart. ska hinna vika ihop lite tvätt också. andreas kommer hem & hämtar lillgrabben så han slipper vara själv hemma i eftermiddag.. skönt tycker jag som har sjukt svårt för att lämna honom ensam om så bara någon timma (hundögon..).
ha en fin fredag!
h&m, aeropostale & vila.

hallå solen?

nu har jag vinkat av syster & richard.. de skulle visst ha närmare 15 grader & strålande sol i helgen.. åh! efteråt åkte august & jag till ett ställe där han kunde springa fritt & vi sprang, lekte & jagade varandra en bra stund innan det var dags att åka tillbaka hem igen. nu ska jag snart börja göra ordning mig. har fått låna diverse plagg & skor av carolina så får hoppas att någonting passar! jag undrar vart solen som skulle stråla så vackert idag tagit vägen? kanske tittar fram lite senare.. hoppas det!
nej, dags att slå på tvn & se på det sista av days of our lives! :)

god morgon världen

hej & god morgon!
idag åker syster tillsammans med sin man till italien så august & jag ska snart åka hem till dem & säga hadetsåbra. ska även se ifall hon har ett par skor jag kan låna till dagens event. har blivit inbjuden till en jobbgrej, trots att min anställning inte börjar förrän om en vecka.. glad! ska bli riktigt kul att umgås & lära känna min nya kollegor litegrann & dessutom få se vad för visioner & planer som finns för företaget i framtiden.
har lite panik dock. vad ska jag ha på mig!?

maten

åh, jag har träning om lite drygt två timmar & skulle behövt äta för längesen! andreas är ännu inte hemkommen från jobbet.. & det är så himla trist att äta ensam tycker jag. men jaja. jag måste. ilandsproblem, ja jösses! pyttipanna får det bli. med ägg. snabbt & lätt.
ha en fin kväll om vi inte hörs mer idag!


lovely colors

gina har fått in riktigt mycket fint det senaste tycker jag. dock har jag svårt att hitta det fina i butikerna. tycker de sorterar kläderna i oordning & det är ofta rörigt. dessutom är personalen alltför ofta riktigt otrevliga. bättring på de fronterna!


vad tycker ni? personligen är jag väldigt förtjust i dessa färgtoner!

gissa!

här har vi färgerna på två relativt (!) nya plagg som jag inte visat er här. ett av dessa plagg var det jag tänkte skicka tillbaka.. gissa vad det är plagg (om ni vågar)!
carolina (syster) får inte kommentera, du vet redan!


du är jordens dolda skatt

åh, sitter & lyssnar efter potentiella sånger jag skulle tillägna de nyfödda vackra människor som fötts under den tidiga delen av detta år. finns så många vackra på både engelska & svenska, men jag tror jag vill rikta in mig på några svenska.
är det själva himlen som jag gungar i min famn
jag börjar i princip gråta när jag lyssnar till carola när hon sjunger himlen i min famn. herregud. barn är det finaste som finns. önskar jag satt & gungade söta isabelle, olivia eller thilde i detta nu. tänk att barn kan säga så mycket utan att prata ett enda ord. att de kan ge så mycket värme & kärlek genom att bara vara. precis som august. min lilla bebis. & som caesar. min syskonvovve.
kärlek är inte ord. det är känslor.

changing minds

okej.. jag skulle egentligen åka till ica & skicka tillbaka ett plagg jag köpte från asos för ett tag sedan. tanken var att lämna in detta för flera veckor sedan men så har jag glömt bort det. tyckte plagget satt för trångt & att jag såg ut som en uppstoppad.. ja.. hmm. men så idag tänkte jag att jag skulle prova den en sista gång. & jag har ändrat mig! jag vill absolut inte skicka tillbaka detta vackra plagg. åh! nu är jag så glad & bara längtar till jag skall använda det! haha.. tänk att man kan ändra sig så oerhört. när jag fick det undrade jag hur jag ens kunnat beställa det.. men nu.. åh, nu förstår jag! maybe ill show you which garment it is. youve seen it before!
(kan tyckas vara ett onödigt inlägg, men jag är bara så glad!)

i NEED shoes

som sagt. zara har numera webshop & jag behöver skor. dessa tre tror jag hade passat perfekt. ett par konjakfärgade med fina detaljer, ett par svarta klassiska klackar & ett par lite mer eleganta. hade pengarna rullat in redan nu hade jag inte tvekat en sekund. men jag får vänta.


aint no sunshine when hes gone

hej! dålig update igår. när jag väl skulle publicera fungerade inte blogg.se, trist! men nu är jag tillbaka! igår var jag i alingsås & fixade lite grejer för jobbet & sedan hälsade august & jag på hemma hos isabelle & linda. lite senare under eftermiddagen kom även min bror (lindas man, isabelles far) hem från jobbet. otroooligt mysigt att vara där en stund & jag hade gärna stannat längre. längtar redan till nästa gång, såklart!
nu snackar de läraryrket i gomorron sverige. lärarlegitimation ska införas & personligen tycker jag det är bra! nya skolan kallas det. ha man inte behörighet får man skaffa sig det. ja!
nu ska jag äta frukost & kika vidare i zaras webshop!

that potential addiction

jag förstår hur det är möjligt att bli shoppingberoende.
topshop. "vågar" man beställa därifrån? någon som gjort det?

two months awaiting

sådär. nu har jag bokat tid för klipp & sling.. i MAJ! haha, ett tag kvar, men fint blir det inför sommaren.. ljust! tänk när det är sommar. åh. jag minns inte att jag någonsin längtat till värme som jag gör nu. har jag det bara att jag inte kommer ihåg hur det känns?

blond & fin. lite färg i ansiktet hade inte skadat!

sommar sommar sommar

linn & jag. linn.. vart är duuu?! jag vill ses!!

details

nu vill jag ha lite pengar så jag kan göra några fina inköp. som dessa plagg & accessoarer från asos, topshop & gina. jeans får jag ju tyvärr inte ha på mig i mitt framtida arbete, men det väskorna, kavajen & skorna hade passat perfekt.



nu vill jag ha dig

åh, jag längtar så till sommaren.
underbar kväll på sjön tillsammans med älskade. ååh, jag minns!

something yellow

jag skulle vilja ha något i skalan gult i garderoben. topshop har massa söta blusar..  & jag önskar jag kunde strosa omkring i deras gigantiska butik i london & prova dessa..


giftdjävul

fy fan vad jag hatar cigaretter!!!

är den inte mer?!

god morgon! jag har vart uppe sedan andreas åkte vid halv sju & suttit & tittat på stylisterna. kan inte förstå att klockan inte ens är halv nio?! skön känsla! ska snart bege mig mot köket & fixa lite frukost. ostmackor, hallonyoghurt & brämhults apelsin & ananasjuice, bättre blir det inte! träningen igår var helt underbar. lite seg i benen efter lördagens match, men konditionen blir bara bättre & bättre!
nej, magen kurrar.
ska kolla runt på potentiella plagg till min garderob lite senare, delar med mig!