the greatest pleasure in life

ny vecka! har fått en fin start på veckan med ett mycket bra besked. väntar med spänning på ett lika viktigt som förhoppningsvis kommer denna vecka. åh!

jag vill så gärna berätta, men jag vågar inte.

life isn’t about finding yourself.. life is about creating yourself

åh, en spännande vecka väntar.


try to make me a non-dreamer.

det jag längtar till allra allra mest med att hitta drömhuset är att få göra ordning ett vackert badrum. skulle gärna inspireras av något av nedanstående bilder.. men nöjer mig med ett enklare så länge det är fint & fräscht!

den sista bilden är favoriten. gudomligt vackert!
(hittade bilderna på google, sköna hem & villa nordic, säg gärna till om det är din!)

when you cant let go

åh, jag fortsätter drömma mig bort till dagen då vi har ett hus. kan inte fokusera på någonting annat. vill inte ens sova, trots att jag är hur trött som helst. jag är lyrisk. kan sitta & titta på inredning i evigheter. håhå jaja. en dag. som sagt.
inspiration. ja.

drömmen om ett hus.

för ett tag sedan skrev jag..
vill ha ett hus att greja i. gärna ett utåt alboga.. & gärna ett med kakelugnar & vackra trägolv. gärna en liten gård med svartvita kossor som betar utanför fönstret. gärna ett med glasveranda.. & gärna ett litet uthus där jag kan pula med diverse möbler funna på loppis. gärna med en potentiell vinkällare där jag kan samla. ett hus där jag kan bjuda in mina fina.
nu har det dykt upp ett hus likt de i mina drömmar & jag håller alla tummar jag har & de jag inte har att detta på riktigt kunde bli vårt. men sen är det ju så.. vi har inte varit på insidan ännu. vi har inte obegränsad budget vilket somliga har. vi är kräsna.
men om vi någonsin skulle hitta det där huset tänker jag inspireras av dessa bilder från englesson, artwood & lexington. kistorna är gudomliga. badkaret likaså.
så vackra bilder! personligen vill jag dock ha vitt i det stora hela.. men med stora, mustiga, rustika möbler & detaljer. ååh, tänk om någon gång!