finally

åh, äntligen fredag! vi ska till kusten på minisemester & bara vara. såå härligt. först blir det dock några timmars jobb, vilket alltid är lika mysigt på fredagar. kort dag & bara glada miner. att uppskatta småsaker i vardagen. det är fint det.


im a bad marine

hej fina ni! dåligt med uppdateringar här, men det finns så mycket fint att göra förutom att sitta vid datorn. nu är det jobb på gång & jag längtar som tusan till helg. då ska vi nämligen hälsa på mor & far ute i lysekil & det finns inget bättre ställe än det. sen är det bara två veckor kvar till semester. hur ljuvligt?

wishlist

den 21a Juli kan jag tänka mig att öppna paket innehållande detta från lexington..


1. bedspread SALE 2. bed collection SALE 3. knitted throw 4. knitted throw SALE

oh I love the way you look

jag underhåller mig med att ta bilder & förbereda lite inför lördagens 30-årsfest med tema att inte vara någon man vanligtvis är. jag börjar dock fundera över om valet min sambo & jag gjort verkligen inte är vilka vi egentligen är. kan ni gissa utifrån mitt lilla collage? tilläggas skall även att jag i detta nu sitter & lyssnar på en viss keith urban. jo tack. SÅ SJUKT BRA!


these are the moments

these are the moments that we need to learn to appreciate. the moments where we do not do anything at all. the moments where we smile without hearing something funny. the moments where we are all alone and you do not feel lonely.


the moments when we understand that beauty comes from within.

when I grow up I wanna be a sailor

sweden at its best II: helsingborg en solig sommardag.
den här helgen spenderades tillsammans med underbara familjen bayard/holmén i bland annat helsingborg som jag gissar visade sin allra finaste sida. herregud vilken stad! är det någon stad i detta avlånga land jag vill spendera mer tid i & utforska ytterligare är det denna. tips tips tips!?

see the photographs of my future

sverige när det är som vackrast: alboga en sen sommarkväll.

old pink

denna fina kavaj inhandlades på h&m's rea i helsingborg i lördags. tror den kommer att användas flitigt.. älskar färgen & så känner jag mig ledigt uppklädd i den. passar utmärkt till både jobb & privat. ett kriterium som verkar spela större & större roll när jag står inför diverse klädval.

baby i'm so happy

okey. gå inte i taket nu kära vänner.. & försök att sansa er när ni ser denna bild. världens snyggaste sko har just anlänt & finns nu i min ägo. aaah, jag dör!

nu sticker jag & jobbar!

friday on a thursday.

idag är det som fredag för mig.. jag är nämligen ledig i morgon! dock är dagen lite längre än en vanlig fredag, men det kan jag leva med!
igår hade vi en otroligt mysis kväll. åt gott, tittade på fotboll & drack lite rosé. vi hade öppnat upp fönstrerna så mycket vi kunde & det kändes som vårt vardagsrum var en enda stor terass.
ha en underbar dag!


it is in the details


love this little red dress


all those damn bloggers

när jag såg angelicablick bära dessa skor höll jag på att falla ur soffan. SJUKT snygga! skulle nog nästan vilja påstå att jag blev kär. i ett par skor!
dessvärre är de sold out. men de nedre från nelly går inte av för hackor heller. de har jag funderat på att klicka hem i evigheter. dock tänker jag vänta & se mig om efter ett par av de övre. helst de bruna. åh!


en känsla

solen skiner vackert in genom fönstret. jag sitter & kikar på fotboll där frankrikes damer utmanar vm's hemmanation tyskland. ensam hemma. det är så tyst & stilla. skulle aldrig vilja vara utan livet. aldrig någonsin. längtan efter fler liv är stor. & jag tänker att det nog snart borde vara dags. men att man aldrig får tänka så. för man vet aldrig. man vet aldrig vad man kan. eller vad man inte kan.