have you noticed.. how i look at you

jag är verkligen kär i den här känslan. känslan av att bara sitta & vänta på någonting underbart. som de dagar då jag väntar på att ta de där trampstegen närmare dej.

semester. smaka på ordet. mmm, semmmmmmmester.


jag undrar vad det är som gör att man känner någonting för en person på ett särksilt sätt. jag funderar. vad är det som gör att ögonen glittrar så där vackert för bara så få människor? ni vet, man ser på en person på något alldeles extra vis som man känner för. det kan inte undgå någon. då undrar jag om du ser. ser du hur jag ser på dej?

are you a star, for real?

you could be the call of my search

such a beautiful thing

snart går tåget från halmstad, om en timma. jag är nervös över att jag kommer glömma någonting. men vad är viktigare än pass, biljett, pengar, försäkringspapper? det mesta andra kan man köpa där nere känns det som. nyckeln till lägenheten hade väl vart bra också. & telefon. det blir nog bra det här!

idag får jag äta lösgodis igen. dock har jag ännu inte gjort detta. blev faktiskt inte alls sugen på det när vi var på ica förut.. inte ogdis över huvud taget. nee, men till thailand ska jag köpa me mej en rejäl påse så kim äntligen får svenskt godis igen. tänk som man längtar efter det där förbaskade godiset när man inte är i sverige. iaf en längre period. nu har jag iaf klarat en & en halv månad utan. nöjd!

ne, dags att packa ihop det sista & diska tallriken jag just åt upp maten på.

im nervous & then i think of you & it doesnt get better, what if what if whait if, youre such a beautiful thing

i always thought i would know

if i would fall in love

jag sitter i soffan & känner mej alldeles lyrisk. jag åker till herrljunga i morgon & om två dagar ska jag få träffa min bästa vän igen. det är ju helt otroligt efter att inte ha setts på nästan ett & ett halvt år. som jag saknat honom & det känns fortfarande overkligt att jag ska dit. hälsa på honom. se hur han numera lever sitt liv. det liv han förhoppningsvis inom en relativt snar framtid kommer förflytta sej ifrån för att flytta tillbaka hit, till sverige & möjligtvis till halmstad. lets hope so!

kläderna ligger ihopvikta på sängen & väntar på att bli nedpackade. det är rätt mycket som skall fixas innan dock. man vill ju inte behöva packa om sen heller. jag är bra på att glömma saker har jag för mej, eller nej, jag tror faktiskt inte jag brukar, peppar peppar. dock är jag jävligt nojjig kring det innan. passet är iaf framlagt sedan en vecka tillbaka & biljetten finns i min mail. funderar på om jag ska skicka den till ett par e-mails till om någonting skulle hända me min e-mail.

någonting annat som skall me är ju massa plugg-grejer. dock är det mesta i datorn, vilket skall skrivas ut innan avresa. i morgon får jag inte glömma att gå till make-up store & apoteket. höll på att glömma fixa me p-pillerna som är slut [& nej, det är inte sex jag relaterar till, det är att slippa ha den där jävla mensen när jag förhoppningsvis ligger på  playan]. oh, måste fixa adresser också. har ju lovat [främst mej själv den här gången] att skicka lite kort för en gång skull. jag är rätt dålig på det & hur underbar kul är det inte att få ett vykort som dimper ner i brevlådan? personligen älskar jag det såå.. why not. varför gör man inte det oftare egentligen? skickar vykort menar jag. det kan man ju göra härifrån me. halmstad liksom. aaha, vilospår [säger man så?] ja, ni ser, jag har minsann resfeber. sådan mor, sådan dotter, eller vad säger du mami? :)

jahaaaa, lyssnar på helt fantastisk musik & minns att jag absolut inte får glömma att ladda min ipod & inte glömma att ta me min laddare & min kamera & min kameraladdare & min mobil [trots att den just nu inte fungerar] & kims mobil & allt från apoteket, solskydd [ja, det finns sol där borta säger dem.. nästan så man glömt bort hur den ser ut]

shiit, det blev ett långt inlägg här nu, hörinte till vanligheten numera.

såhär glad är jag iaf just nu
special k

fördelar me special K
det är gott & jag kan äta hur mycket som helst

nackdelar me special K
det är gott & jag kan äta hur mycket som helst

det där me mörker igen

alltså, jag tycker det är jävligt mysigt me mörker. det har jag sagt förut va? ett antal gånger antar jag. dagens kväll kommer spenderas mestadels här framför datorn faktiskt. ska plugga anatomi & artiklarna jag skall använda mej av finns hääär. sen ska jag såklart packa & fixa me massa grejer inför torsdag [eller onsdag egentligen], vid halv sju skall jag iväg på spinning & det skulle jag nog vilja utse till kvällens höjdpunkt.

nej, dags att plocka ordning lite & tända ljuuus, såklart.

snart

japp, snart är min framtida kropp i tv. nice!

the question is

where i am in my relationship to you.

ni måste tycka jag är tjatig, men jag har inte känt så här på länge, om ens någonsin. jag vet inte vad det är, om det handlar om känslor kring den där personen eller om det bara är livet som får mej att känna såhär. det är många pusselbitar som fallit på plats det senaste & trots att denna dag kanske inte vart någon höjdar-dag & att det känns som att i morgon blir en aning vemodig så är allt egentligen bara bra.

you are the best thing, youre the best thing baby!


nya tag nu & jag har redan bestämt mej för vad för nyårslöfte jag kommer att ha. dock vet jag att söndagar tenderar att ofta lova en förminskning av alkoholintag. därför väntar jag bestämt me att utlova någonting. nu vill jag gärna drömma den dröm jag drömde i natt/morse & senare uppleva den i verklig form. tack.

you & i collide

even the best fall doown sometime

you dont know what youve got till youre missing it alotjag har så mycket känslor inom mej, mer än jag vågat visa. kanske mer än jag velat visa. jag låter det ta lite mer tid den här gången. mer tid att vinna, ingen tid att förlora. men jag tror jag är säker på en sak, att det är dej jag tänker på.

jag har tre dagar kvar i halmstad innan jag tar mitt pick & pack & drar till herrljunga för att dagen efter åka till thailand. det är SJUKT hur fort tiden har gått & hur jävla grymt det ska bli att åka. jag känner verkligen att jag behöver ett par veckor för mej själv. & för kim såklart! men fy faaaaan vad underbart att sätta sej på planet. frågan är om jag inte kommer fälla en liten tår i just den sekunden.annaa, tänk när vi satt i bilen till hälsingland.. fan vad vi sjöng till denna låt.
jag längtar till nästa roadtrip tillsammans me deeeeej!


emelie is no longer listed as single

men borde finnas på listan för sämst på att gå & lägga sej.

nu har jag iaf duschat & borstat tänderna,
så, godnatt, mina vänner.


tänk så missvisande saker & ting kan vara. kul!

fast forward one week

det är vad jag skulle vilja göra nu. spola fram en vecka. jag är trött på dessa luddiga projekt & föreläsningar vi har & har haft den senaste veckan. kemin ska vi inte prata om. egentligen borde jag inte sitta här & skriva. jag borde mata in ny information & kunskap kring nutrition & rörelseanalyser hit & dit, men jag orkar intee. men jag sjunger till joshua radin.. but i know ill be okay.

jag längtar bort & how lucky am i som skall åka iväg om exakt en vecka. ska bli skönt att åka själv igen. sitta på flyget & bara kunna fundera, lyssna & leva i sin egen värld utan att behöva tänka på någonting annat än bara det man gör här & nu, eller på andra saker eller personer också för den delen. jag behöver ganska snart bestämma mej för hur jag vill göra nästa år & vad jag, över huvud taget, vill me mitt liv just nu. egentligen. jag funderar att göra som lena i svensson svensson när hon ber allan att sätta fingret samtidigt som han blundar när hon snurrar på jordgloben. där fingret pekar, dit skall jag. men så vet jag att det känns såhär just nu på grund av allt i skolan. såhär blir jag. när det är mycket. jag vill göra allt, men samtidigt ingenting. & självklart går det ut över mitt pluggande, trots att själva studierna egentligen är hur roliga som helst. så trist att jag gör så. det måste bli ändring på detta! nu ska jag lägga mej & läsa lite näringslära & sedan sova. nu får det vara slut på klagandet.

have no envy, no fear!

jag vill se skräckfilm

ikväll är jag sjukt sugen på att se en skräckfilm. men att se det ensam är ingen hit & det är ju det jag är. ja, ensam såklart. inget fel i det, men det är inte lika mysigt att se skräckis då iaf.

nu är det mindre än en vecka kvar till thailand & jag drömde mardrömmar om att jag glömde min biljett & att det var dåligt väder där borta. men men. det där me dåligt väder är ju inte hela världen, kan ju faktiskt vara rätt mysigt det me. dock blir man inte lika brun & det vill man ju helst bli. biljetten kommer jag inte glömma.

ikväll blev det spinning, precis som igår. drog till gymmet direkt efter ett par timmars skrivande hemma hos camilla & robert & det var så skönt. jag älskar spinning & känslan efteråt, älskar svetten, värmen & allt vad det innebär.

blir nog inte herrljunga i helgen. dock har jga nu fått höra att min laddare till mobilen åkt me till herrljunga & funderar på om jag borde åka hem & hämta den. sen funderar jag även på att strunta fullständigt i den. har så oerhört mycke att göra så har inte ens tid me mobil just nu. den kan lika gärna få vara away ett par dagar. ska nog överleva!

i heart canada

när jag var sjutton år åkte jag till en helt ny värld, en värld som skulle visa sej innbära en rad förändringar i mitt liv. jag åkte hemifrån alldeles ensam & hade ingen aning om vad jag hade att vänta, förrutom att jag skulle till canada & att jag skulle, utan tvekan, känna mej all alone. någonting annat jag visste var att jag skulle vara där i ett år, ett helt år tänkte jag. jag kom dit & förundrades över mej själv & funderade många gånger i börjar vad jag egentligen gett mej in på. dock skulle denna tanke snart förändras till något mer positiv & jag förstod då att det enda alternativet jag hade var att gilla läget. jag kom att älska det & ikväll sitter jag & tittar på fotografier & kan inte förstå att det gått fem år sedan jag sa hejdå till mina vänner där borta. jag ska tillbaka & det snart. jag måste. det finns inga alternativ.

jag ska dit.

åker inte anna & jag jorden runt nästa år, vilken även kommer inkludera canada, drar jag till canada. japp, det är bokat. så får det bli. im on my way & i cant waaaaaiiiit

JM


tuesday & about a week left

jag kan inte bestämma mej om jag ska åka till herrljunga i helgen eller inte. jag ska inte vara i halmstad på många helger efter me tanke på att jag åker om en vecka & är borta i två & en halv vecka. gud vad jga längtar, men oj så mycket jag har att göra i skolan innan. jösses, förstår inte hur jag ska få det att fungera, men det kommer att ordna sej, det gör det alltid, på ett eller annat sätt. det gäller att vara optimistisk & inte stressa upp sej över det.

nu ska jag göra ordning mej & dra bort till skolan för en övning i rörelseapparatens anatomi 2.

hoppas ni får en vacker daag!

jag kan inte sätta ord på mina känslor inför livetjag älskar verkligen dagar som dessa. days like those when all i do is walking around smiling. det är någonting speciellt me dagens känsla inför livet. jag kan liksom inte sätta ord på vad det är, men jag är så sjukt tacksam över hur saker & ting är just nu. jag älskar mina vänner & min fantastiska familj & jag tror faktiskt jag är på god väg att finna samma känsla inför mej själv. det är helt jävla magisk.


elva dagar

mm, elva dagar kvar till jag sitter på ett flygplan påväg till thailand, lovely, isnt it?

den här helgen har vart helt fantastiskt. anton, carolina & richard på besök, lite jobb, massa skratt & endel shopping. dessutom var jag ikväll på gymmet & det visade sej när jag ställde mej på vågen att lösgodisätandets slut inte "bara" gett psykiska resultat positivt utan även fysiska. & jag som ätit massa godsaker under denna period & mycket mer mat! i love it & jag är så stolt över mej själv. vilken bonus!

nu är det elva dagar kvar till thailand som sagt & fy fan vad jag längtar bort. inte för att jag inte trivs just nu, utan bara för att. hallå, jag ska träffa min allra bästa killvän! kim såklart!! fy fan, rent ut sagt, så kul det ska bli. tio dagars hårdträning & en j'vla massa pluggande framför mej. åååååh, eleven fucking days

nu ska jag fortsätta se på gossipgirl

så glad.

torsdag natt

oh laura är på i bakgrunden & jag tänker på förra hösten här i halmstad. min först. den var fin.. den här är ännu finare. jag känner mej så oerhört tacksam. livet känns helt fantastiskt. jag har just städat, men får vänta me att dammsuga till i morgon bitti. i morgon kväll efter jag varit & jobbat väntar finbesök även denna afton. helt otroligt vilken lyckost jag är som har underbara människor som väntar på mej utanför min dörr två fredagar i rad. fast i morgon ska vi faktiskt mötas på maxi.

idol i morgon. personligen orkar jag faktiskt inte bry mej om den där patetiska lars & det där patetiska bråket som rivit loss mellan olika parter där. lars är & förblir en riktig fåntratt i mina ögon. därmed ej sagt att jag inte tycker han har talang, för det har han. som fan.

jag minns hur jag nynnade me i it aint enough förra hösten. i need more than this. jag menade aldrig det mot någon annan än mej själv tror jag. jag försökte, men inte tillräckligt. dock vet jag idag att all den där viljan jag hade då men inte kunde ta till vara på på ett rättvist sätt har gett mej så sjukt mycket. tänk hur jävla bra vi är när vi reser oss från att ha legat på botten. när vi ställer oss upp. vilken styrka. vilket mod. vilken vilja.

den styrkan.. den finns hos oss alla. dock måste vi ofta söka & vilja & kämpa som fan för att finna den.

why dont you just back off?

jag vet ju faktiskt ingenting & lika bra är väl det

man vet ju hur det har slutat förr liksom, men jag ger inte upp.
ive got faith, hoppet. det tänker jag aldrig någonsin svika

ja, jag kan ha fallit, kanske det

vilken dag!

underbar såklart. började me två timmars labb i anatomin & fortsatte sedan me ett par timmar tillsammans me en vän från reseledarutbildningen jag var på förra våren, johanna & ett par av hennes söta vänner. en lunch på hello & sedan en sväng på stan. nästa gång vi ses är i thailand då jag passar på att hälsa på henne där då hon skall dit som reseledare denna vinter. grymt va?!

dagen fortsatte me lite shopping & sedan till camilla & robert för att påbörja vårt fördjupningsarbete i nutritionen. känns bra att börja redan nu då jag åker bort om exakt två veckor idag!!! sjukt hur fort tiden går egentligen. jösses. efter ett par timmars pluggande drog vi till gymmet för att pumpa lite muskler & kondition. faktiskt riktigt kul att vara inne på gymmet för en gångs skull & inte i en gruppträningssal, händer inte alltför ofta gällande mej & när det väl händer är det bara kondition & mage/rygg som gäller. jag kan verkligen inte bestämma mej angående gym nu. jag trivs verkligen på sats, men tycker att nautilus verkar riktigt bra, mer särskild tanke på att det finns möjlighet att simma där. men men, får se. precis som camilla säger är sats riktigt mysigt! [dock skulle de behöva bygga ut här i halmstad!!]

ikväll har camilla, joanna & jag vart på vattenporten & fikat. min fika tog jag dock när jag kom hem vilken bestod av frusen kladdis me lite grädde. nu känns det som jag aldrig någonsin vill äta kladdkaka igen, så mätt men mums så gott det äär.

nu ska jag se lite på tv & eventuellt plugga litegrann. får väl se var kvällen bääär

tekniskt fel

sånt här gör mej lite smått irriterad.

jag gick & la mej för en stund sedan.. & så börja jag fundera över saker jag borde gjort innan. någonting jag gör rätt ofta. det kan handla om att göra rent handfatet på toaletten eller diska.. städa. ikväll handlar det om att betala tv-licensen. fy fan vad trist, men ack så tvunget. & så tänkte jag att jag kunde betala lite andra räkningar samtidigt, för att känna mej extra duktig när jag senare skulle gå & lägga mej. självklart fungerar då inte swedbanks sida!

suck & stön & allting därtill. 

jag testar once more,, maybe twice. sedan stänger jag av datorn, igen.

ett helt enkelt wow

ja, wow.. men till vad tänker jag inte berätta. jag tänker hålla en hemlighet precis som alla de där stora & då himla söta bloggerskorna. yes, nu är det min tur att erövra!

idag har vart en bra dag. jag har blivit väckt av en sjukt bra kille, vart på nutrition & anatomi ll föreläsningar, vart på capio & sprutat in vaccin i min kropp, tjänat pengar & nu fått en massa underbar musik. japp.. det kunde knappt vara bättre. dock hade jag väl gärna suttit tillsammans me någon & lyssnat på musiken & delat en flaska vin. men allt kan man ju inte få på en gång!

jag vill lägga ett hjärta till några speciella själar här ikväll. först & främst till min lillasyster. hon är helt fantastisk & kommer hit i helgen tillsammans me sin pojkvän & förhoppningsvis också min lilla bror. mitt andra hjärtan vill jag ge till liselotte. jag vet att styrkan finns inom dej & jag vet att du kan.. & jag vet allra främst att du vill. jag älskar er!

mycket mycket, men härligt härligt

snart dags för mej att ta min andra vaccinationsspruta i serien twinrix. härligt härligt. efteråt blir det en cykeltur ut till eurostop för att jobba några timmar precis som igår & sedan eventuellt åka & träna. igår gjorde jag likadant efter en i princip likadan dag & då hade jga ingen kraft över huvud taget. me tanke på att jag gått i skolan sen åtta, cyklar fram & tillbaka till skolan & sedan fram & tillbaka till eurostop för att sedan stå upp & arbeta i sex timmar utan särskilt mycket att äta har kroppen inte mycket kraft kvar till träningen. dock måste jag erkänna mej stolt då jag höll mej på gymmet i 45 minuter & planerar att göra detsamma idag. vi får se hur det känns. har inte sovit så mycket inatt heller, me tanke på valvakan & yeeeeeeah, obama vaaann! så himla fint tacktal han höll alltså.

ja, nej, nu är det dags för mej att packa ihop my stuff & dra!

hoppas ni har en fantastiskt fin dag

men juleskum alltså!

jag har en bekännelse att ge.

jag åt godis i helgen. bland annat juleskum & oj oj oj så gott det är. idag när jag sprang in på hemköp för att köpa ekologisk a-fil & ekologisk mjölk fick jag syn på de där förförarande godispåsarna igen. det var knappt att jag kunde hålla mej, men det gjorde jag. det viktigaste är väl egentligen att jag inte handlar något lösgodis me tanke på att jag i princip handlar kilovis av det när jag väl börjar plockandet. jag ska erkänna att jag redan nu bestämt att jag skall få äta juleskum på lördag igen & mmm, jag längtar!

monday monday mondaygoddagens!

efter en underbar helg vaknade jag idag upp första gången vid nio men bestämde mej för att låta mej själv somna om & vakna upp helt utvilad. jag vaknade upp vid tolv & var fortfarande rätt trött. dock gick jag upp & åt lite frukost & satte mej framför tvn där jag nu fortfarande sitter. skall alldeles strax ta på mej gympaskorna & antingen ta en lång promenad eller en härlig joggingrunda. dock kan jag inte bestämma mej för var. kanske vid havet, kanske på galgberget. eller kanske längs me nissan? jaja, vart som helst, det är i vilket fall som helst underbart. efteråt skall jag gå till torget & handla grönsaker & frukt & sedan hem & laga lite lunch & påbörja pluggandet av nutrition. som ni kanske redan vet åker jag till thailand den 20 november & kommer då missa lite drygt två veckor i skolan. därför är det viktigt & lika bra att redan nu sätta igång pluggandet ens innna kurserna börjat. ikväll blir det spinning på sats, vilket jag längtar något oerhört till.

den här veckans mål är att få åtta timmars sömn varje natt. [till skillnad från förra veckan, vilket ledde till missnöje!!] ikväll är det bara att bruska tänderna & fixa ordning mej inför natten redan innan prison break så jag kan ligga i sängen & titta på det.

hoppas ni får en helt underbar måndag!

you are the best thing

precis som alla andra helgen tillsammans me anna har den här vart helt fantastisk!

men.. helgen började ju lite tidigare denna helg än vanligtvis. efter tentan i torsdags var det dags för lite tentafest & lugnt & stillsamt skulle det bli, vilket senare skulle bli någonting helt annorlunda. festen började här vid sju-tiden när robert & camilla kom förbi. lägenheten fylldes på me fler goa folk ifrån klassen & tillslut var vi endel & det var dags att gå vidare. bulls & club 4 & riktigt riktigt kul!
fredag morgon klockan sju var dock inte lika rolig när klockan ringde & det var dags att klä på sej & cykla till eurostop för att påbörja en tolv timmar lång arbetsdag. men me lite mat i magen & en jäkla massa glas vatten så var jag mej själv igen. faktum är att jag faktisk fick ett blodsockerfall & hölll på att svimma på morgonen, vilket jag inte tror enbart berodde på alkoholen som spridit sej så vackert i blodet dagen innan utan på grund av den oerhörda stress & press jag tidigare i veckan känt, släppte. att jag inte sovit särskilt mycket under övriga veckan gjorde väl heller inte susen direkt. men.. dagen gick bra & lika fort som vanligt & när klockan var halv åtta cyklade jag hem i mörkret & det fort. jag visste nämligen att någon särskild satt utanför min dörr & väntade på mej. ANNA! hon hade vart förbi hemköp & köpt räkor, vitlöksbröd & aioli & en massa annat gott som vi smaskade på under kvällen. så himla mysigt!vid tio-tiden på lördag morgon vaknade vi utvilade & redo för en härlig frukost & en underbar promenad me klarblå himmel & strålande solsken över oss. vi begav oss mot västra stranden & visst var det somvi förväntat oss; helt fantastiskt. efter promenaden gick vi & handlade massa gott inför kvällen, gick hem & lagade senare tacogratäng. mums!! vid sju-tiden dök linn upp & ännu lite senare också linn [A] & jenny upp likaså. vi drack några glas vin & svamlade senare vidare till gastons där vi satt en bra stund & pratade & drack lite vin/drinkar. senare gick vi vidare till mårtenssons & tog stämpel för att sedan gå tillbaka till gastons. vid ett var vi redo att visa schlagergolvet inne på mårten hur dansen skulle ske & vi gick dit. släppte loss som fasen & hade hur kul som helst. [tills en psyksjuk kille dök upp, men han behöver vi ju inte ödsla mer tid på här inte!] vid tretiden bar det hemåt & efterfest på annas förfrågan väntade. helt galet kul kväll.
i dag vaknade vi, åt frukost & sedan gick till tågstationen där annas tåg väntade :( alltid lika ledsamt när vi skall åka ifrån varandra, men alltid är det me ett leende på läpparna då vi vet att vi haft en helt fantastisk tid tillsammans. vi har verkligen ALLTID kul me varandra. inom en snar framtid skall vi planera vår eventuella jorden-runt resa vi skall göra nästa år. men det berättar jag mer om när det är spikat!
eftermiddagen har jag spenderat tillsammans me christian & linda på prins bertils stig [en vandringsled längs havet här i halmstad] där vi gick en bra bit & sedan satte oss på en stock & blickade ut mot det stora blå me en kopp varm choklad i handen. & jösses, mina vänner, vad jag älskar halmstad.. men allra främst, vad jag älskar mina vänner!