youre not listening

im talking to you, but youre not listening
i dont know what to do my heart is blistering
writing this song tell me im not wrong

tell me i belongen vacker dag.
skolan ar igang & min dator ar helt fucked up. i morgon ar jag ledig. skont, har en hel del att ordna me & sen ar det forfest me tvaorna infor karen. det ar mycket nu.. & jag annu inte fatt nagon lagenhet vilket borjar ga mej pa nerverna, tar sa oerhort mycket av min energi, alla tankar & fragor om ifall jag agonsin kommer att fa nagon. ah, orka! varfor ar man inte bara garanterad en lagenhet nar man kommer in? idag har jag iaf vart pa sats, tranat & tecknat gymkort. nu javlar, beach 2oo8, here i come. det kander grymt bra me lite styrka & jag maste saga att det kandes som mitt midjematt redan minskat nar jag skulle ta pa mej ett par byxor forut, eller sa har byxorna tojt sej over dagen. kan vara sa.


tva dagar till & dagen ar kommen

sjutton noll två.

im never speaking up again, im never speaking up again..

its friday.
i morgon finsittning. söndag, christian & linda. måndag, skolstart. tisdag, SATS. onsdag, ledig. torsdag, marcus! idag har jag vart & tittat på en tillfällig lägenhet, men tror inte det var nåt för mej. var på hfab & frågade hur jag låg i kölistan & det verkade på dem som jagborde få erbjudande om lägenhet ganska snart. HOPPAS!

nu ska jag ner till nissan & bygga flotte. har lagt undan två skjortor på hm som jag vill, men absolut inte har råd eller borde köpa. absolutely not. men jag vill vara fin när du skall komma hit, min vän.

..it only hurts me

tiden går.

herregud ad skoj jag hade ikväll! det är nästan så jag inte vågar le för jag är rädd när känslan skall försvinnna igen! så himla goa människor, så många bra! ååh! läntar till lördag så himla mycket, finsitttning! ÅH!

hela världen snurrar, vare sej jag förtär akoholhaltiga drycker eller ej.

åh, pratade me johnanna idag. vill hälsa på henne i vinter, hoppas jag har råd! hon kanske kommer hit ioktober, hoppas!!


en kväll över alla dess olika förvätningar!

jag minns ännu

, hur det känns när du tar min hand.


jag kan inte beskriva med ord hur jag mår, eller hur jag tänker. varenda bokstav & alla ord tycks passera min hjära, mitt hjärta, men inte stannar de kvar, inte numera.  jag tänker för mycket. way too much. jag kan inte längre finna det där starka jag:et som fanns där för bara några veckor sedan.

allt går i vågor. sadly.
två timmar kvar. tiden går fort, tur är väl det. jag vill ha lördag & finsittning, men kvällens kårpub kan bli succe, precis som tisdagens. jag kan faktiskt inte säga annat än att jag längtar till plugget börjar. vill ha ett schema,en fast punkt.. jag längtar efter att träna. på söndag, eller tisdag ska jag till sats på provträning. LÄNGTAR!


fast punkt. jag vill veta vart du är, för mej.
jag vill inte ha salt i de redan blödande såren.


hello, this is your mind speaking
ryck upp dej nu för fan em.


uppdaterarwalking on sunshine, ooh!

hej halla!

39 grader varmt & stralande sol. har legat pa stranden eller i havet hela dagen & haft det helt underbart. solen ar tillbaka! i kvall aker vi in till split & ater & tar ett nagra glas vin, hittade 400 kona, drygt 500 kronor i min planbok idag, vilka jag inte trodde att jag hade!

pa mandag flyttar jag till halmstad, trots att jag annu inte har nagonstans att bo. det ordnar sej!


hoppas ni har det underbart dar ni ar, for det har jag!
skriver & lagger upp lite kort pa lordag, nar jag ar hemma igen.

puss puss pusss mina vanner!