emelie några kilo tyngre

skriver. ja, några kilo tyngre är jag nog för så mycket gott jag ätit de senaste har jag nog aldrig gjort. nu får det snart vara nog innan jag spricker! haha. skrivit har jag inte gjort mycket däremot. jag har haft världens mysigaste jul & jag skall lägga upp bilder lite senare. dock måste jag nu sova eftersom jag skall tillbaka till halmstad i morgon för att jobba. eventuellt åker jag tillbaka till herrljunga på kvällen & sedan till halmstad igen på måndag.

hoppas ni haft en supeeeerfin julhelg. kraam!

jahapp

var inne på john mayers hemsida & kollade lite.. hmm, läste hans blogg också & ja, nu skulle man väl kunna säga att john mayer är the only guy jag skulle vilja ha just nu. så är det & så förblir det till jag möter någon som kan mätas me honom. kolla på honom, wow! [troligtvis även den enda som passar i mustasch]



dröm sött, det ska jag!

jag tänkte vidare

jo, jag tänkte lite på det jag skrev tidigare & vill bara klargöra lite saker

mina vänner & min familj har betytt oerhört mycket för mej under den resa jag "genomgått" de senaste åren. det var tack vare dem jag kom tillbaka på rätt spår. tack vare mamma som flertalet gånger sa åt att skärpa till mej, men som ändå alltid fanns där & till karin som faktiskt ställde ett ultimatum. hon eller det. då fanns det inte längre ett alternativ. till anna som hjälpt mej sjukt mycket & varit som en ängel för mej. till mina fina vänner jag lyckats få här i halmstad som funnits där hela tiden, genom allt. carolina som vart världens finaste syster & som behövs se sin storasyster vara som hon var men inte längre är.. till christian, linda, anton, pappa, caesar som bara varit & älskar mej för den jag är.. & till alla mina andra fina vänner som fått mej att upptäcka livets goda.

men i slutändan.. är det ändå som jag sagt.. me risk att tjata ut..

jag som tog beslutet. jag som bestämde mej för att.. nej.. nu får det fan vara nog. nu vänder det!

save youself

the only one who can save you is you yourself

jag lyssnar på ryan adams när han sjunger.. maybe, youre gonna be the one that saves me.. & minns hur jag tänkte när jag hörde den för några år sedan; att kanske, kanske skulle det finnas någon som skulle rädda mej.. någon någonstans där ute. oj.. kunde jag då ana att det skulle krävas så mycket mer än att bara en person kommer in i mitt liv & räddar mej. jag gjorde inte det. jag trodde att jag kunde bli räddad. ville förlita mej på att någon skulle ordna allt det där åt mej. om jag ara kunde möta den rätta. kärleken. självsfränden som skulle göra allting så enkelt. som skulle få mej att må bra. som skulle få mej att bli lycklig.

den viktigaste personen vad gäller din hälsa.. dtt välmående.. din lycka är du. vi har möjlighet att göra så mycket vackert utav våra liv. att se ljuset i ett mörkt hörn eller att vända någonting negativt till positivt. sedan att personer omkring dej kan påverka hur du mår är en självklarhet. såklart din familj & dina vänner, dina ovänner & allt vad det är påverkar vem du är. men det är du & bara du som i slutändan bestämmer över ditt liv. det är du som är mästaren eller vad vi nu skall kalla det över ditt liv. det  är så det är, vare sej vi vill det eller inte.

det är jul nu. det är det & kan vi inte bestämma att absolut, vi ägnar kärlek & omtanke åt de personer som står oss nära & de personer vi älskar, men också en alldeles särskild tanke åt oss själva. vi kan väl ge oss själva en kram & en klapp på ryggen & säga att, ja, jag är fan bra. varför inte behandla dej själv minst lika väl som de andra? inget klagande, bara uppskattan, tacksamhet. tänk vad vi bär mycket i våra liv.. tankar, känslor, upplevelser.. ja allt. var stolt för fan, var stolt!

det går.. om man vill!


jag bjuder på den

det är söndagkväll & jag har julkänslor i hela kroppen. men allra mest längtar jag bara hem till familjen. det ska bli så skönt att sätta sej på tåget på tisdag kväll & veta att om ett par timmar är jag i herrljunga. underbart!

helgen har vart riktigt bra. igår efter jobbet kom louise hit & vi lagade mat & drack några gla vin/öl.. pratade om allt möjligt me tanke på den långa tid vi vart ifrån varandra. runt tio gick vi vidare till mia, som bara bor ett par dörrar från här, & hälsade på där & sjöng lite singstar. louise & jag ägde självklart scen. senare gick vi vidare mot gastons & efter det till mårten. hann till & me in sväng på morfars, vilket inte var någon hit me tanke på att där var typ tusen pers. istället för cirka hundra som stället borde ta in. men men, trevligt att träffa lite gott folk iaf! vid tretiden var det dags att gå hem & idag vaknade vi inte förrän tolv. skönt! vi åt en god frukost & vid halv fyra var det dags för louise att sätta sej på bussen.

jösses vad jag velat sätta ej på den me. bussen alltså. men jag drog & tränade istället. det otroligt bra passet: intervall, på sats. riktigt riktigt svettigt & hårt, men oj så skönt!

nu ska jag fortsätta se på the insider & sedan börja packa lite smått. ha en fin kväll!



tänkte jag kunde bjuda på en goo bild från förra fredagen så ni har lite koll på hur det låg till då, hahah


the love that surrounds me


there i was all alone

men det gör mej ingenting. för just nu är det bara jobba jag gör & det gör jag gärna. det är kul att jobba på systemet förstår ni. riktigt kul & tiden går hur fort som helst. skulle inte jobbat i eftermiddags idag egentligen, men tackade gladeligen ja när de frågade & likaså inför att jobba ett par timmar extra i morgon. börja klockan åtta istället för tio. & när jag har slutat så kommer dessutom louise. jag ska köpa me mej något riktigt gott vin hem. kanske ett petit chablis eller sanctuary. får se.. ett riktigt gott vitt vin vill jag ha. åh, ska bli så mysigt att träffa min söta louise igen. det var evigheter sedan! hoppas på fint väder på söndag så vi kan gå en lång & vacker promenad längs havet eller nissan. iofs är det en vacker promenad oavsett väder.

på söndag är jag ledig. sen är det måndag & tisdag på jobbet & efter det hem hem hem till fina herrljunga. jag längtar som satan & längtar så efter att vara samlad hela familjen. ska bli så mysigt.

sov sött mina vänner & hoppas ni har en riktigt fin fredagkväll, kram!

even though we only met once.. i think i like you.. a lot!

i morse vaknade jag av att min telefon ringde. det var anna, världens going. hon ringde & sa att hon gärna följer me på konserten & sedan pratade vi lite smått kring saker som kärlek & värme. vi båda kom fram till att det bästa är att vara singel eftersom man slipper tänka på att känna saker & undra vad den andra personen känner hit & dit & bla bla.. sen kom vi fram till att man ju faktiskt inte ska känna så i ett förhållande. jaja, hur som helst. vi båda hade velat ha någon att krama när vi vaknar.. men sen prata vi om hur gott det är att ligga & dra sej när man måste upp til lnågonting. tänk hur jobbigt det hade vart me en varm & go man vid sin sida. det hade vart tufft! nej, till vi träffar de rätta för oss har de ingenting att göra i våra fina liv. hahha. ska det va så ska det fan va kärlek! :)

men.. en annan sak vi tänkte på var hur mysigt det vore om man skulle ringa varandra varje morgon & prata någon minut. vilken underbar start på dagen. peppa varandra lite liksom. det borde vi börja me. jag var superpigg efter att vi pratat me varandra. det var riktigt bra för då hoppa jag ur sängen & satt som klistrad när biljetterna till beyonce släppte. sen att de fortfarande finns kvar spelar ju ingen roll. nu blir det av & det är gött!!


okej.. samtalsämnebyte. jag var ute & sprang förut & även där funderade jag lite. fast då kring det här me marathon & så kom jag på att jag har sju månader på mej. bara sju! det är ju helt sjukt. idag sprang jag fem kilometer & kände mej tuuung vilket jag säkert blivit nu också. blä, känner mej tjock.. [troligtvis eftersom jag ätit sjukt mycket choklad denna vecka, mums!]  men det ärlika bra att passa på nu för snart börjar hårdträningen! håller på & lägger upp ett träningsschema nu. tips från marathon.se & jogg.se tar jag me i mitt schema & jävlar så bra det ska kännas en vecka innan marathon-premiär. fasen vad jag längtar.

vår 2oo9 skulle kunna bli precis hur bra som helst!

jag, sjukt laddad inför mitt löppass denna dag.

to the left, to the left



man vet att det är värt att jobba fram till den 23 december & i mellandagarna för att kunna göra en massa saker. denna morgon har jag bokat biljetter till beyonce, som kommer till sverige & göteborg den elfte maj. tillsammans me karolina, carolina & anna intar jag skandinavium me ett leende på läpparna. jag har älskat hennes showande & sjungande sedan den dag då jag fick ett kassettband av linn a me destinys child när hon vart i usa för många år sedan.

fy fan vilken bra vår det kommer att bli!

familj & vänner

tack för att ni finns & för att ni gör mej till den jag är. tack för att ni förgyller min vardag & att ni göra mitt liv så oerhört vackert & värdefullt. ni är guld värda & jag älskar er.


fotboll fotboll fotboll

jag ska börja fotboll nu. camilla & jag. jag tänkte börja me att ringa halmia i veckan. de har ett lag i div. I & ett i div. IV. just för tillfället känner jag att jag mest vill spela för att det är så oerhört kul, men sedan tycker jag det är bra me ett lag högre i divisionerna ifall att man skulle bli sugen på att satsa. känner jag mej själv & min kärlek för fotbollen har jag en känsla av att jag kan komma att vilja det efter ett tag. men man vet aldrig. inte nu när jag bestämt mej för att löpa mycket också kanske.. ah, som sagt. vi får se om vi ens kan komma & provträna.

hmm.. egentligen kanske det vore dumt om jag nu ska ta ett sabbatsår. aja, vi får se. prova kan man ju alltid.

fotbollen saknar jag iaf som fan.

the day after yesterday

har precis sett det nyaste avsnittet av prison break & fy satan vad bra det är. jag förstår att folk anser det blir lite väääl mycket nu, men jag bara älskar det. jag vill aldrig att detta magnifikt underbara program skall ta slut. never! ska lätt köpa alla säsonger på dvd sedan så jag kan visa framtiden vilket tvprogram som regerade på min tid. hahah.

med det sagt & gjort så är det inte mycket annat än plugga kvar. & träna om jag skall göra det idag. sedan kommer brorsan hit på lite middag & ja, sen är det ju brothers & sisters.. eller nej, det var uppehåll nu ja, suck! men bodyguard ikväll!!

ser ni på mycket serier? personligen älskar jag det. det är lite som meditation för mej.


några serier jag gillar &/eller följer  är

prison break, the hills, brothers & sisters, desperate housewives, sex & the city, 2 1/2 men, vänner, one tree hill, the OC, criminal minds, cold case, csi, greys anatomy, top model, du är vad du äter.. & så vidare

ja. som sagt, jag har ett mycket händelserikt & fint liv mina vänner! :)


ps. det har jag!

hon som alltid råkade ut för idioter

okej, slutdiskuterat. härmed utser jag ett fåtal personer till idioter som jag inte längre tänker spendera någon energi på. ha ett bra liv hörrni! ;) [inga namn nämnda, inga namn glömda]

men, har du inte betett dej som en fåntratt emot mej så ta inte åt dej för bövelen. men jag var tvungen att skriva av det där bara. men, slutdiskuterat alltså. människor som påverkar dej negativt är ingenting att behålla i ditt liv. de gör dej ingenting gott. håll dej kring folk som får dej att le & som ger positiv energi & släpp de där andra fåntrattarna.

på tal om folk som får mej att le. på lördag kommer louise hit & oooh ska bli så kul. hon har inte sett hur jag bor ännu & vi har inte träffats på alltför lång tid men nu är det alltså dags. till skillnad från resten av de flesta vänner jag har här nere i halmstad ska jag vara kvar ett bra tag till här.. närmare bestämt till kvällen den 23, vilket känns lite sådär faktiskt. hade gärna åkt hem till mami & papi & spenderat mer tid me dem, men samtidigt vill jag ju tjäna money money. såå underbart när de där extra slantarna ramlar in på kontot & jag kan unna mej saker, exempelvis uppleveleser som upcoming sälen & london!

nu ska jag plugga lite anatomi, eftersom vi har en härlig redovisning i morgon. sov sött sen!


[idag vill jag ge en riktigt varm & go kram till min älskade kim me familj, jag tänker på er!]

mobiltankar

när min samsung mobil pajade efter att jag använt den en vecka vet jag att jag sa att jag aldrig skulle köpa en avancerad telefon igen, men nu när det abonnemanget snart gått ut [betala men inte använda mobilen- abonnemanget var telia så jävla schysta att fixa åt mej] är jag sjukt sugen på denna skönhet. nokia E71. what do you think? den är ju ingen enkel mobil direkt. snarare lyx.. men så sjukt fin!




men, som sagt, vågar man?
& vilket abonnemang skall man ta? telenor? tre? inte telia iaf, så sjukt dålig service jag fått av dem!

twitter??

på facebook finns det någonting som heter twitter. någon som vet vad det är?

nu är det såhär

jag har anmält mej till marathonloppet nu förresten! im crazy! iiiiiiiih. aja, ska fortsätta se det sista på innebandymatchen nu. sverige är riktigt heta som nu kvitterat till 4-4 efter att legat under me 0-4 mot finland!!

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!! 0-4 ÄR 5-4!!!

dags att börja träna




för jag har bestämt mej nu. jag ska springa höga kusten marathon nästa år*. det här är verkligen någonting jag tänkt mycket på det senaste & jag har funderat fram & tillbaka huruvida jag verkligen vill göra det eller om det är av någon annan anledning skulle göra det. men jag har kommit fram till att jag verkligen vill. jag vill göra det för mej & för ingen annan. att springa ett marathon är en dröm för mej. & den tänker jag nu uppfylla.

nu är det viktigt me träningen. jag tänker träna som fasen inför detta & i maj är det dags att springa göteborgsvarvet, nästan som en uppvärmning inför marathon som äger rum i början av augusti. från & med januari är det fokus på löpning & ingenting annat. jag skall satsa på att köra fem löppass a fem kilometer de första veckorna för att sedan bygga på me ett par kilometer på ett par av löppassen varje vecka. styrketräning kommer jag att köra ett par gången i veckan & då skall jag satsa på att köra det i samband me kondition, exempelvis cirkel/intervall träning & möjligen något bodypump-pass. spinningen är också någonting jag kommer köra en hel del.

trots att mitt tidsmässiga resultat inte kommer spela någon roll för mej så länge jag kommer i mål vill jag göra allt för att göra mitt första marathon till ett så behagligt lopp som möjligt. jag kommer vara sjukt noggrann me min träning & oerhört noga me maten. jag tänker även dra ner på alkoholkonsumtionen eftersom den bryter ner kroppen på flera olika sätt. åååh, jag är såå laddad & nu vill jag verkligen bara bli helt frisk så jag kan börja tränaaa!!

vad tror ni, tror ni att jag klarar det?
kanske vill någon utmana & hänga på?

http://www.hkmarathon.nu/


* jag måste vara hundra procent säker att det inte krockar me christian & lindas bröllop +  att det inte kostar för mycket [me boende & så] me tanke på annas & min eventuella resa.. annars är det redan bestämt.


fool me into believing

jag gjorde det igen, tror jag. i fooled myself into believing. såhär är det nog.. jag vill så sjukt gärna träffa någon. dela saker tillsammans me någon.. kramas.. mm.. & jag vill det nog lite väl mycket. jag skulle vilja finna en jävligt go kille helt enkelt. men! så gör jag det jag inte är bra på. eller så är jag jävligt bra på det. jag blir lite smått intresserad av någon & gör det till världens grej i önskan om att eventuellt personen i fråga skall vara den där rätta. låter himla töntigt det här & det är det också.

men nu släpper jag det & går vidare vaaa. ingen ide att se tillbaka på gårdagen me tanke på att jag ändå inte kan ändra någonting som redan varit. yeah. inte långt till jul nu & åååh så mysigt det ska bli att komma hem & fira me min underbara familj. värme är vad det är, trygghet, gemenskap.. kärlek! har ni några särskilda traditioner under julafton? jag förutsätter att alla ser på kalle [!!!], men utöver det? vi vaknar på morgonen & har en underbar julfrukost me gröt & massa gott.. iår hemma hos carolina & richard. sedan går vi en långpromenad & kommer hem lagom till kalle. efter kalle brukar vi samlas framför granen vid vår vackra kakelugn & dela ut julklappar. sedan äter vi gott & har en mysig kväll tillsammans.

åh, jag är så lyckligt lottad. har världens finaste mamma & pappa.. & likaså syskon. & så caesar såklart som är  me överallt & lika delaktig som oss andra på självaste julafton.

jag älskar jul, gör ni?

you making me weak with the way you look through those eyes

god morgon god morgon god morgon [tänk er på göteborgska såklart] sov ni gott inatt? jag gjorde det fast jag hade en massa konstiga mardrömmar. dock inkluderade de att jag höll i någon typ av spaning så spännande var det iaf. jag ville verkligen ha fast de där jävlarna & hade drömmen fullföljts är jag säker på att jag fått det.

jag börjar bli riktigt sjukis nu.. men ska snart iväg & jobba. får se hur det går, för igår hade jag feber & idag har jag ingen aning. men det blir nog bra & dagarna brukar gå riktigt fort på jobbet för det är så kul. ikväll ska vi ha lussevaka me klassen, men får försöka ta det lugnt så jag inte blir sjukare & så att jag kan plugga flitigt i morgon. på måndag är det nämligen redovisning som gäller & likaså inlämning av näringsberäkning. mycket nästa vecka känns det som. en hel del jobb också. jag har inte tid att vara sjuk, så bort me dej ditt förbaskade virus!

nu ska jag ätaa maaaaat.. hoppas ni får en fin dag!

vem håller ni på i kvällen idolfinal? jag på KEVIN! he is thaaaa idol.

this is the life

så här mysigt har jag det hos mej
[lite dålig färgupplösning, men men]




att vara eller att icke vara spontan

i vilket kategori skulle du placera dej själv? den spontana typen eller den som planerar allt eller någonstans mittemellan? ja, jag antar att vi svenskar generellt skulle säga oss vara någonstans mittemellan som me mycket annat.

jag skulle placera mej själv i kategorin.. spontan. men jag tycker om att planera också. :) så jag är väl mittemellan!

nu har iaf linn, camilla, joanna & jag bokat flyg till london mellan den 23-26 januari. ska bli så jäääävla kuuul & i cant wait. mycket att se fram emot [som vanligt!] först lussevaka me klassen i morgon & sedan en & en halv vecka kvar till jag åker hem till familjen i herrljunga & firar underbara julen. några dagar senare åker anna & jag till sälen för att fira nyår & hälsa på anton & sedan dröjer det inte lång tid innan det är dags för london. jaaa.. just det ja. två tentor skall skrivas däremellan & två redovisningar skall hinnas me. ett fåtal inlämningar också, men va fan. så länge man har ett gott öga för livet så klarar man det mest. går det så går det & går det inte så går det ändå.

nu ska jag kolla two & a half men & sedan sova. hoppas ni haft en lika fin dag som jag!




utsidan speglar det vackra på insidan, eller tvärtom!?

det sitter en lista på insidan av mitt badrumsskåp där det står jag är bra på.. & vad jag är bra på då. jag minns när jag skrev den där listan för nästan ett år sen & visste att jag skrev det för att det var min uppgift och egentligen visste jag kanske inte riktigt om det var jag som verkligen tyckte det eller om det bara var sånt folk sagt åt mej. jag minns att det kändes pinsamt & absurt att stå & berömma mej själv genom att berätta för mej alla de där sakerna. idag kan jag läsa den där listan utan & innan utan att skämmas eller rodna. den enda gången jag fortfarande rodnar är när jag ställer mej framför spegeln & ser djupt in i mina ögon & ler. det är fint. att kunna le mot sej själv & verkligen göra det innerligt. igår stod jag framför spegeln & tänkte på vilka fina ögon jag har. det var ingenting jag tidigare reflekterat över. jag ser lyckan lysa igenom & det är sååå vackert & i love it.

igår började jag me en ny grej. övning kan man kalla det. jag sätter upp små lappar i skåpet så fort jag kommer på någonting fint om mej själv eller hör någonting som betyder mycket för mej, exempel på det kan vara ordspråk eller komplimanger folk ger mej, men också egna tankar såklart.

kom ihåg att det är lika viktigt att träna det mentala som det fysiska. säg åt dej själv att det kommande året skippa det fysiska kring beach 2oo9 & allt vad det heter & istället fokusera på den mentala biten. det har jag gjort det här året & se bra det gått. jag njuter av mitt liv på ett sätt jag aldrig tidigare gjort.

urdrag
jag är stolt över mej själv & de som i min närhet hjälpt mej. jag är bra på att se det ljusa i mörkret. jag är bra på att göra saker när jag väl börjat. jag är bra på att ta hand om mej själv nu, jag är bra på att lyssna på mitt inre. jag är bra på att göra det mysigt i min lägenhet & jag är bra på att städa. jag är bra på språk. jag är bra på att träna.

från igår
dagens: spinningpasset. fokus. jag släppte alla tankar kring verkligheten & levde mej in i värld bara jag visste om. fokus på det som hände här och nu. mycket bra pass, grymt jobbat av mej. jag rös i mitten av passet. & log.



would you go or would you stay?

just för tillfället önskar jag att jag inte kände någonting me tanke på att jag är så oerhört splittrad. sen önskar jag att jag bodde i the states. framförallt i chicago, vilket nog aldrig tidigare vart mer intressant än det är nu, inte ens när jag var där.

men ibland får vi hålla tillbaka me våra önskningar. & ibland är det bara att låta tankarna vila i ödets armar.

if a golden train came to take you away.. would you go or would you stay?

vad skulle du göra? jag hade gärna åkt på ett tåg gjort i guld, dock tror jag inte riktigt det är det det handlar om vaaa.. hahah. jag hade stannat tror jag. fast kanske hade jag åkt.. om jag vetat att det var på väg till chicago.

eller om du kunde åka me mej.


this year it is absolutely true


frustrerande

ååååååååååååh!!

jag vet inte vad jag ska ta mej till me denna känsla

& snälla armar, sluta flaga :(

blogg är lika me dagbok..

men somliga tankar måste jag hålla inom mej. det kan ju faktiskt vara så att någon särskild halkar in här & då kan jag ju inte avslöja mina plans & känslor alltför mycket.. för jag har en känsla att de kan bli rätt så uppenbart vem det handlar om om jag skulle råka säga för mycket.

så me det sagt, sluta upp emelie.

ill just keep waiting underneath the mistletoe & faen vad svårt det är. jag har stått under den alldeles för lång tid nu utan att göra någonting men när jag väl ska kan jag inte. fryser till is. kan inte, vet inte hur & snart vissnar den kanske..

sluta var det emelie, stopp!

i am dreaming tonight.. about a place i love more than i used to do

jag firar me choklad

vi har precis skickat in vårt arbete vi gjort i rörelseapparatens anatomi. en rörelseanalys. superkul arbete, verkligen. jag måste berömma camilla & robert som jobbat så hårt me det när jag vart borta. nu är det iaf klart & jag firar me det jag alltid firar me; choklad. hade en aladdin-låda som jag fått av mina älskade föräldrar, vilken jag tänkt spara ett tag. men så står den där & ser så olycklig ut. jag var tvungen. hade gärna tagit ett glas vin till en chokladbit, meeen.. i morgon är det skola klockan åtta & dessutom har jag ingen flaska me skruvkork.

& för det andra hade det vart mysigt me sällskap till det där glaset om jag nu skulle ta ett.
& det lär jag ju inte få ikväll.

såå.. jag är nöjd me ett avsnitt av vänner & ett par chokladbitar till. förrutom att vi nu är klara me arbetet har jag ju varit på spinning & dessutom vart ute & gått idag. jag är därmed värd [ännu mer än vanligt] att äta massa choklad.

thats it!


i made a lot of stuff happen for myself




okay. heres the deal.

jag behöver en dos av john mayer live. därför har jag nu plockat fram dvdn where the light is som jag köpte kort efter konserten i somras. den får mej att minnas extra mycket. känslan. tittar på fotografier därifrån. i sommar om han är i europa någonstans ska jag dit. inget snack om saken. den där dagen i london var ett ord jag vanligtvis inte brukar använda alltför gärna, magisk.

jag hoppas verkligen på ett par konsertdatum inom kort på johns sida i närheten av hääär. hade vart sooo fucking [sorry, ett måste!] awesome!

i know what i want but not where to start





















hjärnan går på högvarv nu. jag vet vad jag vill, men inte i vilken ordning. & hur det skall gå till. dessutom finns det någonting här som håller mej tillbaka. en känsla. två egentligen. tre. halmstad som stad. min vänner här. & sen en ytterliggare sak. fyra såklart. biomedicin. jag är hundra procent säker på att jag vill plugga biomedicin men jag vet inte om det är rätt tid för mej just nu. jag mår helt underbart bra & borde göra det jag hellre vill nu. dock vet jag inte var eller hur jag skall börja. jag skall me all säkerhet gå klart det här året. sedan är tanken att jag antingen skall fortsätta eller också åka till norge & jobba för att sedan åka jorden runt [på ett eller annat vis] tillsammans me anna. någonting annat jag drömt om att göra sedan så långt tillbaka jag kan minnas är att åka till italien & bo där. det är dröm jag verkligen vill uppfylla & inte lägga åt sidan.

ja, det är många tankar som kretsar i mitt huvud. jag har ju redan gått ett år på ett annat program innan detta.. lärarprogrammet. därför känns det nog lite extra blä att sitta & tänka på att åter igen byta bana. det gör hela situationen jobbig. men som ni säkerligen förstått om ni läst tidigare inlägg försöker jag få ut så mycket av livet som möjligt, uppfylla drömmar & vara positiv. självklart kommer saker & ting falla på plats, men jag måste ha tålamod & inte stressa. jobba hårt [det var ett jäkla tjat om det!! hahah]. våga chansa. leva. live free liksom.


jag växer meter

jag fann mej själv sitta vid pianot tidigare idag. jag sjöng på en text jag aldrig tidigare hört. orden var otroligt vackra & känslan stark. min känslor fick tala, sjunga & mitt hjärta fick slå. det slår regelbundet nu för tiden & det är nästan me en tår i ögat jag skriver att jag är så lycklig. en vacker tår. det känns som jag växt flera meter den senaste tiden. vägen har varit lång & hård & krokig & upp & ned. det har inte gjort någonting annat än gott. ni vet väl att ur allt ont kommer någonting gott? hade inte allt det jag gått igenom hänt hade jag kanske inte mått såhär bra idag. om det inte varit som det har varit hade jag kanske aldrig kunnat uppskatta en känsla som denna på det här viset. det krävs träning & hårt jobb om man kommit på fel spår me sej själv.. & det var jag beredd att ge. är. jag är beredd på att göra vad som helst för att älska varenda sekund av mitt liv trots hinder & jobbiga stunder. jag önskar verkligen att jag kan dela me mej & sprida något typ av hopp för de som inte funnit sin väg ännu. vill man så går det & det vad som helst.

work hard, want & youll achieve



woke up this morning with a great feeling

har precis ätit frukost & snart kommer liselotte hit & vi ska ta en härlig skogspromenad. ska bli så kul att träffa henne igen. vid tolv åker mamma, pappa & jag till göteborg & ikea för att senare åka vidare mot halmstaden. där ska vi till christian & linda på julfika & ooh så mysigt det ska bli att se dem igeen. känns som evigheter sedan. ikväll kanske jag hinner träffa linn & se ett par avsnitt av 29oo happiness som linn, grym som hon är, funnit andra säsongen av. going!

igår var en otroligt härlig kväll. tacos & sedan bastade anna, carolina, erika & jag. efteråt såg vi på dokumentären britney: for the record, vilken var sjukt bra. usch, hon är me om mycket alltså & vilken olycka man kunde skåda i hennes ögon.

dags att klä mej för promenad. life is good!



kolla fyran, darin!

underbara underbara livet

livet säger jag bara

livet!



titta bara. se. njut. tänk er. mej där. lyrisk lycka kärlek underbarhet fantastiskt, ja orden räcker inte till. jag har haft en helt otrolig resa. koh lipe, där jag äntligen fick träffa kim & massa andra helt sjukt fina människor & efter tolv oslagbara dagar vidare till phuket för att träffa min söta johanna. tack alla! tack tack tack. nu sitter jag i mitt trygga hem i herrljunga & lyssnar på julmusik me celine dion & har precis kommit in från en promenad tillsammans me mamma, pappa & caesar. ikväll kommer anna, carolina & richard hit & vi ska äta tacos a la family wrangmo karlsson & dricka vin & julmust & glögg & sedan vidare till bastun. i morgon åker jag tillbaka till halmstad & ska äntligen få träffa mina sötisar som jag saknat & tänkt på massvis under resan. jag önskade flertal gånger att ni var me & jag hoppas vi kan uppleva någonting liknande tillsammans någon gång.

nu ska jag fortsätta njuta

hoppas ni mår lika fantastiskt som jag i dessa juletider!