goda kvällen

åh, hej ni, kära ni. hur har ni det? jag har det finfint. idag har vi tackat av käraste ann på jobbet med bland annat champagne & jordgubbsfrukost så det har vart en ganska omtumlande dag! finaste ann som inte bara är min kollega utan även moster. som tur är kommer vi ses näst intill lika ofta framöver!
under kvällen har jag umgåtts med august&andreas & sedan varit på fotbollsträning. underbart väder idag! sol under hela dagen & nu en skvätt regn under kvällen.. så härligt! i skrivande stund sitter jag & njuter av några bitar marabou mjölkchoklad & tänker på hur fint det är med tisdag kväll. i morgon jobbar jag till ett & sedan blir det mys hela eftermiddagen & kvällen. förhoppningsvis lite solning för min del. vill få bruna fina ben så jag "kan" använda mina fina byxdressar! haha. nej, nu ska jag kika lite på tv.
ååh, jag har "glömt" berätta om lördagens fest. & hur SJUKT
jävla rolig den var! haha, kameran är full av roliga bilder! här
en fin på Nettan, Hanna, Josefin (som åkte till USA idag!) & mig.

lunchbreak



dålig start

jag har sovit totalt kass i natt så nu sitter jag & försöker hålla ögonen öppna. tur att det här är en kort vecka! kort dag onsdag, sen ledig torsdag & på fredag är det jobb till klockan tre & därefter helg. jag längtar redan. skulle behöva sova en hel dag känns det som. tänkte att jag skulle vakna efter promenaden med august, men icke! nu är det dock dags att ta tag i saker & ting. tur jag inhandlade lite nya plagg i helgen.. det gör ju dagens klädval enklare, roligare & härligare. jag ger inte upp. jag tänker övervinna tröttheten.
hoppas ni får en fin dag!

HISTORIA!

åååh, idag vann vi! & nu ska jag iväg på lagfest!

ha en suuuperfin lördag!!

den "lilla" svarta

åh, jag ÄLSKAR den här klänningen från h&m. provade den igår.. & det kan nog tänkas att den kommer hänga i min garderob inom kort! ännu finare i verkligheten än på bild!



longer shorts

jag behöver några par lite längre par shorts som jag kan använda på jobbet. funderar på att testa dessa när jag eventuellt åker till borås om ett par timmar. vad tror ni? jag tror!


fredagskärlek

mycket kärlek i rubrikerna idag. känns bara så. kärlek överallt. fredag. andreas. august. shoppa. dag före match. livet. syskon. föräldrar. blomstrande årstid. ja, vad mer kan man begära?
glad ända in i själen. då känner man sig nöjd. på högsta nivå.

hjärtans fredag

åh, idag är det fredag! fina fina fredag. har precis tagit en dusch & ska börja göra ordning mig för en dag på jobbet. kort dag & sedan har jag lite funderingar på att åka till borås för att inhandla lite fint. är så sugen på att shoppa! men, får se. ikväll blir det fotbollstitt på mannen som har match.. & äta massa mat & dricka vatten inför morgondagen. men meeen.. som sagt.. innan helgen är här står några timmars jobb på schemat!
have a good one!


for better water


H&Ms kollektion wateraid. vill ha ha ha!

heej då!

åh, de tipsar om bra film på fyran. är så sugen på att stanna kvar i soffan & krypa ner under täcket. skulle gärna ha man & vovve hemma också så vi kunde mysa hela dagen. men men, nu är det dags för jobb!


jag behöver verkligen ett strykjärn!

god morgon!

god morgon!
sitter & tittar på nyheterna & ska snart bege mig mot jobb. har klickat runt lite på h&m under morgonen & fullkomligt älskar deras nya kampanj wateraid. har lagt några varor i shoppingvagnen, men har inte riktigt bestämt mig ännu. skulle egentligen vilja åka iväg till någon mysig stad i europa och shoppa & äta på massa mysiga restauranter. åh, nu längtar jag till semester. inte för jag inte älskar jobbet, utan snarare för jag vill göra något spontant.
ha en fin dag!


beslutsångest

jag behöver en väska. det har jag sagt länge. men nu kan jag inte bestämma mig. har ett antal jag spanat in, men kan ju inte inhandla alla de jag vill ha. vivstyle har massa fina kuvertväskor, asos & zara lite större & sen har lexington en jag hemskligt gärna vill ha, men som kostar. ja, vi får se vad det blir. om det blir. jag vill shoppa!


som sagt. vivstyle har riktigt fina kuvertväskor!

tröttmåndag

godmorgon! idag är jag trött. trött trött trött. & jag hade velat vara kvar i norra grundsund & bara vara. bara för ett litet tag till. helst ett långt tag till. men jag är glad att vi fick en natt där. det är omöjligt att sätta ord på hur fantastiskt det är där ute.. ååh, längtar tillbaka!
hoppas ni får en fin måndag!

match

idag är det match! håll tummarna!


livsnjutare

vad vore livet utan den här lille mannen? 

livsnjutaren nr 1. älskade!!

HF

härliga fredag! du välkomnas av hela mitt hjärta & jag älskar dig så mycket.. den här helgen känns extra efterlängtad! ikväll ska vi nämligen få prata med några av våra finaste vänner om sommarplaner & i morgon är det fotbollsmatch. på eftermiddagen drar andreas, august & jag mot norra grundsund för att spendera lördag kväll & söndag tillsammans med mina föräldrar i stugan. på söndag ska vi lägga i båten & därefter blir det nog en tur på havet.. hur lyxigt? bikinin åker med den här helgen.. det är en sak som är säker!

den här bilden skulle man kunna tro är tagen vid havet, men icke.
denna vackra solnedgång skådades vid sämsjön för ett par veckor sedan!

käraste

hej hej fina ni. dagarna rusar iväg & jag hinner knappt surfa runt på alla beroendeframkallande shopping- & bloggsidor.. hinner inte ens se mina favoritserier på tv! nu sitter jag hur som helst här.. och har datorn i knät & tvn påslagen. i bakgrunden lyssnar jag till per morberg som svarar på vad det blir för mat & inspirerar. annars då..
hur har ni det? jag har det hur fint som helst.
& på tal om hur fint som helst. liljekonvalj.
frågan är om inte dessa en dag skall pryda brudbuketten?

lilla lady hey

hej hej & glad fredag! känns helt underbart måste jag säga.. kort dag på jobbet & sedan helg! veckorna springer iväg & nu har jag varit på banken i snart två månader! helt galet hur fort tiden går.. & hur mycket jag älskar att spela fotboll.. på tal om något helt annat.. haha! men det är helt otroligt hur mycket jag älskar att spela fotboll just nu. jag har aldrig njutit av att träna som jag gör nu.. varenda pass är hur roligt som helst.. & jag vill aldrig att träningen ska ta slut! nu har vi match i morgon & jag är mer laddad än nånsin.. i morgon smäller det!

idag har jag en tunika/klänning på mig från asos. happy friday!

alright alright

sitter & kikar på oprah & i pauserna passar jag såklart på att lyssna på nya favoritlåten med gaga.. what else liksom? hemma på lunch.. idag är vi få få få på jobbet så det är lite mycket emellanåt.. men det gör inget! dagarna går så sjukt fort..
vilket såklart beror på att jag älskar mitt jobb!

så glad glad glad!

to the edge with you!

its time to feel the rush!
åååh, vad jag ÄLSKAR gagas nya låt the edge of glory. blir överlycklig av den!

älskar saxofon-solot!

i walk the line

hej & god morgon! har precis vart ute på en härlig skogspromenad med min söta vän liselotte. nu sitter jag framför nyhetsmorgon & hör till min förvåning att kaffe minskar risken för flertalet cancerformer. dags att lära mig tycka om kaffe med andra ord! nu är det frukost!

back to work!

har vart hemma på lunch & ska nu tillbaka till jobb igen! gud, vilken underbar dag det är. längtar till kvällen så man får vara ute & gotta sig. åh, fina svenska sommar. finns det någonting bättre?!


soliga mornar

god morgon! jag har precis vart ute på morgonrundan med august & de går man med sann lycka & glädje dagar som dessa. gud vad underbart det är ute! dessvärre är det tisdag & trots att jag trivs hur bra som helst på jobbet måste jag säga att jag idag gärna hade möjlighet att ligga i solen & gotta mig. men men.. det kommer fler dagar! dagarna går dessutom så himla fort så vips så är det kväll & då är det träning igen.. vilket betyder att man får njuta av solen på katebo.. det är inte fel! förresten.. jag lever utan telefon. har glömt min PIN kod (glömde att ställa in min egen) så jag väntar förbrilt på att få hemskickat PUK-koden. rätt skönt faktiskt.. men lite smått frustrerande. det är i många lägen jag kommer på hur mycket telefonen faktiskt används.. trots att man inte är så poppis numera. poppis är däremot kanoten vi köpte för ett tag sedan. tänk så underbart det är med naturen.. finns så oerhört mycket fint!

fin bild på carolina från helgen. ååh, underbara sommar!

älskade!

godnatt fina ni var allt jag skulle säga detta inlägg! passar också på att lägga ut en bild från i lördags på min älskade syster & mig själv. fina du.. carolina. bästa vän & finaste syster. finns ingen som du.


du är så söt på den här bilden. älskar den där galna "bzz" minen. älskar dig!

rosten

idag har jag på mig mina nya fina byxor i rost från asos!

blus från h&m & kofta från hunkydory.

you give me so much love

jag har velat ha fina bilder av vitsippor så länge jag kan minnas. dock har jag, sedan min nikon inhandlades, aldrig lyckats finna den där perfekta platsen.. eller om jag funnit den, inte haft min kamera laddad. men igår så! andreas hojta till vid ett ställe i alboga.. ska du ut & ta några bilder här eller?! haha, JA! tack min älskade. 
jag älskar vitsippor!




you are so wonderful to me

hej efter en heelt underbar helg! kan inte med ord beskriva hur fin dessa dagar har varit! började med en mysig kväll tillsammans med andreas & august på sandsken i en kanot. på lördagen slingades & klipptes håret för att sedan fira finaste fina isabelle emilia. på kvällen åkte andreas, richard, carolina & jag till alboga & hämtade kanot & vovve & tog oss ut till en ö i sjön för att grilla & ha det gott. & vilken kväll sedan! tittade på solnedgången, drack lite vin & åt pepparbiff & potatisgratäng.. lovely! igår söndag sov vi länge & gick sedan ut på en promenad. under eftermiddagen åkte vi till andreas föräldrar & fika & sedan vidare mot frida & magnus & söta thilde. när vi kom hem avslutades helgen på bästa sätt med mästarnas mästare, tacogratäng & massa mys.. bättre slut på en härlig helg finns inte!


sprak!

& på tal om årets första dopp. funderar på någon (eller alla) utav dessa färgsprakande bikinis från h&m. vad tror ni om det? man får väl låtsas att man har brännan inne..

isnt she pretty

ååh!
har dragit på stevie wonder i högtalarna & kan inte annat än dansa runt & le. hur fin start på en dag?! med det sagt ska jag börja lyssna mer på stevie, helt klart! har vart vaken en stund & ska börja göra ordning mig för jobbet om bara några minuter. har suttit & kikat på nyheterna & väder & det verkar som helgen skall blir varm & skön & att kommande vecka fortsätter i samma stil.. underbart.. då kanske årets första dopp blir aktuellt!

hör fåglar sjunga glatt

god morgon!
sitter & zappar mellan nyhetsmorgon & vakna med the voice & kan konstatera att nyhetsmorgon faller mig mer i smaken. så sjukt störande med reklamen mellan varven bara. & på tal om att störa sig.. så stör jag mig på att jag stör mig på somliga. är så sjukt irriterad på att jag över huvud taget lägger energi på att störa mig på folk. varför släpper man dem inte bara? det ska jag göra nu. så småningom. & då har jag fått skriva det med. då kanske jag skulle passa på att skriva att om du känner dig träffad är du kanske det. haha!
nej, skämt åsido. torsdag idag. vart tar veckorna vägen? denna vecka klagar jag inte. snart helg & massa mys med släkt & vänner.. namngivning för favorittjejen!

mysdress!

jag måste nästan bjuda på en bild. dåligt med det numera. dumma kamera som hela tiden är urladdad när jag inte har någon laddare! jag har i alla fall hoppat i mysdressen.. det absolut bästa som finns klädväg!

goda kvällen

äntligen är onsdagens kväll här. älskar det! har inhandlat fina produkter till mitt spröda hår som jag nu tänkt få bukt på & sen kikat efter lite annat smått & gott, vilket inte kan avslöjas vad?! snart blir jag upphämtad av mannen för att åka & kika på fotboll.. ja tränar man inte fysiskt gäller det att träna det mentala! fortfarande lite trött & seg, men bättre än i morse. är nog, precis som min kära mamma säger, pollen som spökar. brukar aldrig känna av det, men i år skulle visst vara speciellt.
hungrig, som vanligt. vill ha mat. & ett par skor från nelly.

lack of matlust

vanligtvis avgudar jag frukost, men idag känner jag varken lust eller ork för att äta. funderar på om det är någon sjukdom på gång. jag hoppas innerligt att så inte är fallet. på lördag är det nämligen namngivning för isabelle & så måste kropp & knopp vara frisk! nu är det dock dags för jobb. ska åka & lämna august hos caesar.. vilket jag hoppar mor & far inte har någonting emot. känns mycket mysigare för dem att vara tillsammans!
vi hörs, ha en fin dag!

drömmar

lexington lexington lexington. vilka om inte ni lyckas lika vackert varje gång?
såhär vill jag ha det. en dag. en dag mina vänner.

nya tag

helgen är över & en ny vecka har nu anlänt. dessutom är det maj!
personligen känns det som jag hade behövt en dag & natt till att sova för jag är sååå himla trött. helgen var fylld av roligheter & lördagens match mot jitex gick okej & resulterade i mitt första seriemål detta år. inte det sista, det vill jag lova! igår varen härlig dag då vi åkte ut till alboga & myste för att senare paddla kanot i det vackra vädret. åh, august skötte sig finfint & en kanotresa i sommar känns given!
nu måste jag skynda.. ha en fin dag!