People are so worried about what they eat between Christmas and the New Year, but they really should be worried about what they eat between the New Year and Christmas

precis som förra nyår åker vi till Lysekil & firar. det här året kommer vi få besök av några av våra finaste vänner & jag bara hoppas jag slipper det magont jag haft de senaste dagarna. förra året var helt underbart. god mat, skumpa, sol & kärlek. när jag ser på bilder pirrar det i hela kroppen.
2o12 kommer bli ett helt fantastiskt år.Dreams are like the paints of a great artist. Your dreams are your paints, the world is your canvas. Believing, is the brush that converts your dreams into a masterpiece of reality.

ett av väldigt många projekt i huset blir att göra om köket. detta kommer bli ett av två renoveringsprojekt som står högst på vår prio-lista & guud vad spännande det är! jag skulle ljuga om jag sa att det var enkelt.. men det får ta den tid det tar att bestämma oss för vilket kök vi vill ha.. men det kommer bli vårt drömkök!

dessa bilder är från kvänum kök. dyraaa, men åh, ack så vackra.

if you wait to do everything until you're sure it's right, you'll probably never do much of anything.

vi har köpt hus! & jag är så jäkla glad. det finns inte mycket annat än det som händer i våra liv just nu som är så mycket bättre. det blir inte bättre än såhär. men nervös är jag. & förväntansfull. lycklig. glad. & spänd. men nervös. vårt vackra hus har så oerhört mycket potential & jag blir alldeles lyrisk när jag tänker på att det är vi som kommer bo där. att jag ska få äga en helt underbar glasveranda! att vackra prästegården nu är vår!


life is magic, the way nature works seems to be quite magical.

jag gillar egentligen inte ordet magiskt, men idet här sammanhanget vet jag inte vad för ord jag ska använda om inte just det. det är måndag morgon & det här kommer bli en av de mest spännande veckorna för mig någonsin. & jag ser fram emot den så enormt mycket. promise to tell you later, happy monday!


I believe that every single event in life happens in an opportunity to choose love over fear.

snön är helt borta & istället smattrar regnet mot fönstren samtidigt som vindarna smeker tag i träden & viskar mys i ett ständigt sus. det finns ingen anledning att klaga trots att jag så klart vill ha snö hela december månad. julmånaden. en av de bästa månaderna. någonsin. dagarna. åh, det är så vackert. livet, ni vet. min älskade & jag har just tittat på polarexpressen & jag kan ingenting annat än att bli fylld med kärlek & värme. gud så underbar den filmen är. ja, jag säger då det. fina fina livet.

en baksida med framtiden.

we do not remember days; we remember moments.


life is full of beauty. notice it. notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. smell the rain, and feel the wind. live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.

någonting stort håller på att hända. någonting så lifechanging att jag inte ens vågar tro att det är sant. en dröm håller på att bli uppfylld & om några dagar får jag förhoppningsvis skrika ut min glädje.

till then..
the more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.


reality.

expectation
-------------
reality
=
disappointment.