one of those special days
& så fortsätter det i morgon. helt lovely, great! då blir det middag & fest me lite släktingar, vilket kan bli hur bra som helst. hur bra som helst. de ord som dessutom beskriver hur jag mår just nu, de ord som beskriver dej.. mina vänner.. min familj.. min släkt.. mitt liv.

hoppas ni haft en lika fin dag som jag har haft
det skulle jag önska att alla hade. jag är så damn thankful.

puss & kram & kärlek, mina änglar

wish upon a star, that you wouldnt be away so far& jag önskar vi hade några bilder från liseberg. det är jul, det är mys. snart kommer christian & linda hem. då är familjen samlad, men iår inte hel & fulländad. anton är inte hemma.. & tobias är inte här.. det hade varit perfekt. men så är det. allt man önskar kan man inte få, men din närhet hade ju vart den allra bästa julklappen. gröt, julpromenaden, kalle, paket me rim & sen mat. mm, imorgon i morgon. nu ska vi rimma, hurra.

god jul mina vänner!

night full of surprisesmake my wish come true

i don't want a lot for christmas there's just one thing i need 
i don't care about the presents underneath the christmas tree 
i just want you for my own more than you could ever knowbrasan är tänd & här spelas julmusik på hög volym. mamma kommer snart hem me röda tulpaner & misteln. im just gonna keep on waiting underneath the mistletoe. jag måste instämma me mej själv i mitt förra inlägg. de orden kom verkligen från hjärtat. jag önskar att du var här & att jag fick kyssa dej när som helst, var som helst & hur som helst. hade du vart här hade jag kysst dej så mina läppar varit ömma. jag hade inte släppt din hand från min.

alldeles strax ska jag gå fram till byn & hämta min ipod hos anna. igår var övrigt en grymt bra kväll, en spontan sådan. det gillar jag & man vet ju hur kvällar tillsammans me anna brukar vara, helt sjukt bra. rebecka var där också & sen ska jag lägga in en fin bild på oss. yes, riktigt bra kväll, dock hade jag gärna vrit hemma liiite tidigare än jag var. :)


i won't ask for much this christmas i don't even wish for snow i'm just gonna keep on waiting
underneath the mistletoe i won't make a list and send it to the North Pole for Saint Nick 
i won't even stay awake to hear those magic reindeers click  'cause i just want you here tonight
holding on to me so tight
what more can i do baby all i want for Christmas is you

en decembermorgon med känslor som inte fanns

klockan är ändå halv sex, det är mörkt, tyst & jag lyssnar på on fire med switchfoot. för 24 timmar sen låg jag under täcket tillsammans med en person som jag känner någonting fö som jag tror juag aldrig känt förut. när jag somnar bredvid honom är det som om jag somnar i en dröm & när jag vaknar vet jag inte om det är dröm eller verklighet. idag åkte han ifrån mej, men inom mej finns han, nu, då, alltid.

du

jag är kär. in love. sjukt kär & om du inte vill läsa mer, tryck kryss nu. NU, för nu kommer mina ord direkt fån hjärtat. som om jag skrivit en sång. avsåndet har varitlldeles för långt. mellan mej, dej. mellan min blogg och mej.. mellaan oss, du är en person jag alltid önskat, drömt,  du ären person jag känner skulle kunna vara the one utan att jag vill erkänna det. 
 
im on fire when youre near me

det finns ord jag vill tala, men som känns för svaga för mina känslor, mina tankar för dej. du är det finaste jag vet. du är anlednigen till att aginte går upp för trappan & in på miktt rum. anledningen till att mina tankar inte kan fokusera pånågonting annat än en vacker människa, en helt fantastiskt person, vilken är du. du. du. du.det är du min älskling, du tobias

man kan alltid önska

o1. ha dej här
o1. vara hos dej
o1. din blick
o1. din hand
o1. en kyss
o1. en kram

o2. thailand
03. cd-skivor
o4. musik-dvd
o5. skidjacka
o6. platt-tv

you take me away

to a place ive never been  before


image179

a place ive always wanted to go

jag vill skrika ut!

jag behöver inte längre söka ljuset, jag behöver inte skymta det.
jag lever i det, finns i det, existerar i det, jag är i ljuset.


när jag lyssnar till switchfoots on fire kan jag falla djupt och vilja titta mej själv i ögonen & ställa frågan om jag mår bra nu, innerligt, så där bra som jag tror, känner, så där bra som kan verka overkligt, så bra som är för bra för att vara sant. men det verkar vara så, att jag mår bra, sjukt bra. jag älskar att skriva om hur sjukt jävla bra jag mår!

im on fire when youre near me & igår hördes ord jag aldrig förväntat mej, aldrig


när jag sitter & skriver som jag gör & lyssnar på den musik jag lyssnar till glömmer jag till & med av att det bredvid mej står en fet godispåse fylld av choklad. det spelar liksom ingen roll. du är min choklad, mitt socker.

jag har varit i kyrkan. jag vet inte riktigt själv vad jag tror på & så där men på nåt vis är det någonting alldeles speciellt med kyrkor. jag fick sjunga inför morgondagen & det visar sej vara jag som öppnar upp hela kröningen. jag är det så kallade förbandet. allt fokus på mej. oh. det måste gå bra.


jag er.


welcome to the planet, welcome to existens!
jag borde verkligen plugga alltså


det här med kött alltså.

nu har jag funderat i nästan ett år på att sluta äta kött igen. nu kan jag ju faktiskt göra det, lätt som en plätt. visst kunde jag det förut me, men nu blir det helt plötligt inga krångel över huvud taget jag kan skylla på. aja, vi får se. kanske om jag vågar se det där youtube-klippet joanna lagt upp på sin blogg. jag vet inte om jag gör det dock. har precis ätit lite choklad och har en känsla av att jag kommer spy om jag tittar. men kanske just därför borde jag se det..

im dreaming of a white christmas

im dreaming of a white christmas, men inte most of all. jag hade nog hellre haft dej här

idag var en sådan där morgon, som jag i mitt förra inlägg beskrev. jag vaknade med ett leende på läpparna. faktum är att jag tror jag legat & lett hela natten, känner att halsen tagit lite illa vid, men det bryr jag mej det minsta om. sjukt bra mår jag idag. känns som jag börjar få lite koll på plugget också, satt på tåget & läste & det känns som vi gått igenom det mesta me eliten. joanna, linn & camilla är grymt bra att sitta & plugga me trots allt. :) ni är bäst.

jag är i lilla herrljunga, åter igen, i know. jag ska sjunga på herrljunga lucia-kröning i morgon, så ska snart iväg & repetera för det. mys me köning. tog precis på lite julmusik faktiskt. brasan är tänd, vilket pappa fixat precis innan han åkt till jobbet antar jag, & caesar ligger & njuter. han är bra söt han. vi har ett fint hem.

längtar till fredag, då ska jag hämta mitt bord & mina stolar & jag är tillbaka i halmstad, idolfinal & myskväll me the gang. lördag, tenta & sen feest. det längtar jag sjukt mycket till, det vet man ju ;)

nu ska jag spela pianoo & öva liite. pusssssss


with stars in my eyes

mörker är vackert. jag tycker om det, jag älskar det faktiskt. att tända en tändsticka i mörkret kan vara det vackraste som finns. att sedan ta steget och tända ett ljus och låta det brinna kan vara någonting så vackert som ord inte kan beskriva. mm, visst, tänker du kanske, men saken är den att jag faktiskt inte en enda gång kommit hem utan att ha tänt ett ljus. nej, minst elva om jag skall vara exakt. elva ljus, i olika former, något med en svag doft. jag satt i mörkret när jag skrev detta. jag kunde inte sova. låg och drömde mig bort till någon, önskade att den där någon var här, låg bredvid mig, höll min hand. på så vis kan säkert många känna att de har lättare för att somna, men det har inte jag. tvärtom. när jag längtar efter någonting på ett särskilt vis kan jag inte släppa tanken och somna. när jag skrev detta sjöng enya i bakgrunden. ett lugnande medel som jag ofta borde lyssna på. en harmonisk kombination tillsammans med ljusen, med mig. vet ni att den senaste tiden har jag vaknat upp på morgonen med ett leende på läpparna, någonting jag knappt minns senast jag gjorde, inte på riktigt. innerligt. igår läste jag ur the secret, nej, i lördags. ett helt fantastiskt slut som fick mig att rysa. jag är medveten om att den där boken kan ha verkat hjärntvätta mig, men jag lovar, ger man den en chans kan man inte göra annat än att förstå. den hjärntvättar inte, den ger dig medvetenhet. medvetenhet om sådant man innerst inne i sig själv redan vet om, men aldrig kanske riktigt reflekterat över, tänkt på. för hur själviskt det än kan verka är det trots allt du som är den viktigaste i ditt liv. det är du som skapar ditt liv. det är du. jag låg uppe länge den natten jag skrev det här. många anser det vara töntigt att blogga. personligen tycker jag det är ett sätt att visa att man vågar vara, att man vågar dela med sig. att man står för det man gör. med detta menar jag självklart inte att man inte vågar vara sig själv om man inte bloggar. jag menar bara att har man någonting man vill dela med sig av, varför bli dömd av andra för det?


nej, det blev under ett särskilt klockslag under den här natten dags att lägga sig ned, stänga ögon & bestämma sej för att sova. det är en dag i morgon också, en dag att vakna upp till, med tacksamhet. med en längtan, med ett hopp om att få en glimt av dig, att få möta din blick, att få kyssa dina läppar. det var mycket som kretsade kring den där någon den natten.


det gör det nu med


sometimes your words make me happy.. or angry.. or sad


you can be sure

that it will only get better


helt otroligt att andreas äntligen fick den stora äran att lämna idol. eller kanske skall jag fokusera mer på att jag är glad över att marie & amanda är i final, trots att det inte var dem jag hoppats få stå i globen den sjunde december till en början. nej nej, christoffer skulle helt klart haft en plats. for sure.

nu har jag mitt eget boende, helt fantastiskt. det är fint & det är mej. mer mej sk det bli. jag har beställt så fasansfullt snyggt barbord & stolar från cervera som förhoppningsvis ganska snart finns att hämta i butiken. på onsdag ska jag skriva ut fina bilder & sedan är det bara att köpa ramar & sätta uuppp.

nu får man väl fortsätta me pluggandet. fortfarande lite ont i halsen, men nu tar jag kontrollen, struntar i det & idag tänker jag banne mej träna [lugnt] iaf! sen kommer christian & linda & hälsar på mej, mysigt!theres something by the way you moooove me