its little bit like sun when your smile

is focused on me, with stars in your eyes

oh laura - raining in new york  ryan adams - wonderwall  switchfoot - on fire  sarah mclachlan - angel  john mayer - your body is a wonderland  josh rouse - wonderful  coldplay - warning sign  michael buble - everything  dave matthews band - crash into me  katie melua - just like heaven image176


nothing can change us
from being ourselves

& some things just never change &
if they do, they get better


you know, you put a smile on my face


all i needed was the love you gave

all i needed for another day

en riktigt mysig kväll. sista kvällen hos margreth, sista kvällen som inneboende på östra stranden.  jag har haft sju helt grymma veckor här & om jag har trivts! tiden går fort när det är bra. jag måste ju ha en bild på oss. margreth & mej. one day, en dag.

& all i ever knew, only you

lite bilder
im gonna hold you closer than anyone before.

all you can do is keep breathing

all you can do is keep breathing

den här dagen började helt fantastiskt, men det vore lögn att skriva att den fortsatte så. jag svimmade i skolan, tror jag. det började snurra, jag blev varm, sedan kall, allt blev svart. jag gick ut ur salen alldeles skakis & balanserade mej fram till toaletten. på väg dit gick jag för övrigt in i en vägg. jävligt pinsamt, men är det svart så är det. jag såg verkligen inte ett skit. svimmade jag, eller var jag bara nära? mm, det tål att funderas över!

detta kan bero på en mängd olika saker. jag har några teorier:
o1. gårdagens fest [hur bra som helst, by the way, kunde skippat brandalarmet]
o2. brist på energi, ingen mat på alldels för länge
o3. jag tänkte på dej & blev knäsvag & försvann till den där världen igen
o4. en kombination av allt

sjukt läskigt & jag vill inte vara me om det igen.

greys anatomy, sista avsnittet för nu. hade kunnat sitta här & gråta, så fruktansvärt sorgligt. usch, vill aldrig någonsin hamna i den situationen. bli lämnad, på det sättet. på sin bröllopsdag, eller bröllopsdag som det skulle ha varit. nej, nej, då hade jag hellre svimmat igen. lätt. margreth var iaf söt som hade spelat in, taack!

i morgon är det flytt [som sagt] ikväll skall det packas & jag skall skriva en lång lista på allt som behövs. först ska jag duscha, kokhett, & sedan skall jag slänga in en tvätt. &seeen.. kan det bli hur bra som helst.


sail away with me honey
put my heart in your hand

im not there yet, but im closer every day!

jag föll för en sekund

snart fest & idag är jag riktigt sugen, som vanligt kanske? ska till linn vid sju & det verkar kunna bli en riktigt bra förfest idag. mycket goa folk & som vanligt go musik & gott viin!

idag har vart en relativt bra dag. vädret riktigt piss, men vad gör det när man går runt & ler & svävar iallafall? nothing. fast för en stund höll jag på & falla tror jag. slutade sväva. tillfälligt. har fixat det jag oroade mej över i går & idag & nu har den stenen fallit. [kanske jag föll med den för en sekund] kanske.

nu skall jag laga till en skaldjurssoppa a la kelda, me lite egen sving. sedan får det bli en vaarm dusch.

a thin line, fine one

strävan efter ett tomrum
den kan inte vara möjlig


silver lining

god kväll mina vänner, åter igen ger jag er ett inlägg från mitt fantastiska liv.
isnt it lovely, isnt it wonderful?

det börjar vankas kärlek bannemej. fest i morgon. jag har köpt vin & jag har köpt glögg me smak av choklad. det sistnämnda skall jag nog spara till helgen. på tal om glögg så åt jag risgrynsgröt idag, sådan där färdig som man köper. MUMS! jag gillar att äta den kall, det är riktigt nice, fast varm är god me.

mm, nej, om man skulle fokusera lite kanske. debatt i morgon, som jag nu borde lägga ner all min tid & koncentration på. dock fungerar det inte riktigt så just nu. mina tankar tycks vilja flanera någon annanstans, av någon märklig anledning. jag klarade den där förbannade reten iaf. det glömde jag nog skriva senast. egentligen hann jag aldrig reflektera över att jag klarade den, tror jag. konstigt det, me tanke på att jag var så jävla orolig innan. tänk som jag funderat om jag inte klarat den, herregud, då hade jag troligtvis bankat ner mej själv i gatan, eller in i väggen & sedan tagit några glas vin & försökt dränka sorgerna. neej., men jag hade gråtit.

jag längtar till julafton

this years loving

jag har fallit in i en helt annan värld, en annorlunda sådan, unik.
en värld jag nog aldrig tidigare upplevt, en värld fylld av dramatik
 det är snart dags att sig bege, men aldrig flyga tillbaka
uppleva, känna, ta, ge, det är någonting jag vill skall ske

har precis gjort upp me killen som bor i min, min lägenhet att jag troligtvis kommer att få nyckel & så redan i morgon. på fredag flyttar jag in. då bär det av mot ikea för att inhandla lite nya saker & jag är sååå excited! nästa gång jag åker till herrljunga & sedan tillbaka till halmstad åker jag verkligen hem till halmstad. det känns sjukt bra. hela helgen ska jag hålla på & greja, förhopppningsvis måla lite också.

idag har vart en lång dag, med en alldeles för bra början för den uppgörelse som är gjord.
känns som det var evigheter sedan klockan var o6.59, sedan klockan var tio. evigheter.

nu är det snart desperate housewives, iallafall!


think of us being one

riktigt trevlig kväll igår, som vanligt kunde jag tonat ner lite mot slutet & kanske inte druckit det där sista glaset, men vad fasiken, vad hjälper den tanken mej nu? men nu har den där dagen-efter känslan börjat kommer över mej. typiskt idag är det tillbaka till halmstad som gäller. jag har saknat halmstad, det har vart en lång & händelserik helg.

äh, vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.


det blir för mycket nu
emelie, som om du vore besatt
du bryter fan ämnet itu
lägg av, sluta, snälla, bara för en dag, en natt.


go & write a book for christ sake.

am i the only one who seees?

förnekelse är ett tecken, det är det.

idag var första morgonen jag tänkte på någonting annat än det jag tänkt på de andra morgnarna den senaste veckan. jag gillar de andra tankarna bättre, men ibland är livet inte en fest. men som jag tänkte på den andra tanken, tänkte jag på dej, saknade dej lite extra. tanken av dej får mej att le. du är en fin tanke, så mycket mer än så.

vi hade iaf tur me vädret. mm solen skiner idag nu ska jag göra ordning mej&sen är det dags för studio 36.


please remember please remember i was there for you&you were there for me please remember, our time together the time was yours and mine&we were wild and free please remember please remember me

for someone very special

that doesnt realize it

till carolina, min syster, min vackra syster.


jag önskar mest av allt att du finner styrkan, den jag kunde finna någonstans i mitt fall. jag plockade upp mej själv & det vet jag att du kommer att göra så snart du finner det där. den där fantastiska känslan av att faktiskt vilja må bra. att vilja älska sej själv för den man är & göra allt för att uppnå det. det gör jag & jag kommer göra det som krävs för att du ska vilja det me. jag ska visa dej hur fantastisk ett liv som verkade så miserabelt ett tag kunde växla & bli någonting vackert. mitt liv. tänk att jag skriver såhär, att jag vågar det. att jag med en kniv i magen ut genom ryggen fortfarande kan känna känsla av lycka. jag älskar dej carolina.  jag älskar dej! jag älskar dej så jävla mycket & jag längtar till den dagen du verkligen känner det, långt in i hjärtat. för det vet jag att du kommer göra en dag. & jag kommer aldrig någonsin sluta älska dej, aldrig aldrig aldrig! jag kommer alltid att finnas här för dej, tänka på dej, bry mej om dej, för du är en del av mitt hjärta, min själ, min kropp, min kärlek, min lycka, en del av mitt allt.


& you know that im gonna be the one who will be there
when you need someone to depend upon


friday night fever

& im just a happy one

mm, det är fredag kväll, mörkt & snö. jag har vart på herrljungas vackra designbutik house of eden & känner mej nu alldeles lyrisk. tillfreds, stillsam, lugn, harmonisk. så otroligt vackra julgranskulor, ljus, lampor, ååh, allt. jag vill ha den butiken. the whole kit liksom. åh, jag flyttar om en vecka. sjukt!

det doftar tacos här ikväll. carolina ska ha fest för klassen & jag skall åka till min mors praktik & sitta & plugga, äta choklad & möjligen ta ett glas vin. förhoppningsvis ska jag senare träffa anna & tyvärr blir det väl idol, kommer troligen inte kunna hålla mej. jag ska sola också & i morgon ska jag göra slingor i mitt håår. någonting annat jag ska göra i morgon är ett inköp. ett inköp av nya stövlar. det är på min mammas begäran & if she say so, ill do so. tror hon tyckte det var lite jobbigt att jag har lånat joannas [sööt, taack!] stövlar nu. haha. lilla mamma, älskade mamma.

oh boy you lookin like you like what you see
come over & check upon it
[minns du louise?] :)

jag älskar levande ljus! så jävla vackert & harmoniskt. tillsammans me vitt är det helt fantastiskt. romantik på högsta nivå. jag fann några lampor i butiken som jag vill ha förut. en golvlampa & en fönsterlampa. mm, ja.. vad ska jag säga. detta csn blir inte svårt att spendera! no no.. men lite julklappar måste man ha råd me också.. får bli utan mat den här månaden. helt enkelt. utan fest också? njae. :)

i dont wanna be anything other than me

ni är braa, snarare helt fantastiska
& nu kan ajg inte längre ta bilen, mycket bra!

yoou

every star was shining brightly

another day, another night

inatt gick jag igenom rätt roliga grejer från min barndom, bland annat en dagbok från när jag var elva. så mycket roligt jag skrev & jag måste berömma mitt eget sätt att uttrycka mej på vid den tidpunkten. hahah, jag var so damn funny. "honom i love, men inte honom, jag tycker om honom, men skulle inte säga att jag är kär.. i love hiim, vi ska chatta i morgon klockan 18, i morgon är det disco, jazzbyxor är snygga me kjol över, men inte när man är över 18, hon är såå snäll, men i bland hänger hon efter mej.. vi tycker om samma kille, men ingen av oss är kär i honom". hahah.

idag har jag oont i halsen & jag ska alldeles strax åka & sjunga, eller iaf bestämma vilka låtar jag skall sjunga på kröningen i herrljunga den sjätte december. blir stressigt där, me tanke på tentan, men eftersom jag har så goa föräldrar låter de mej troligtvis låna en bil. thanks.


into your heart ill beat again sweet like candy to my soul
sweet you rock and sweet you roll lost for you im so lost for you

you come crash into me [dave matthews band]

& you give yourself away

so damn fine.

jag har anlänt till herrljunga. satt mej i våra fruktansvärt goa fåtöljer nere i vardagsrummet & pratat me mamma & pappa med ett glas vin i handen. caesar är lycklig över att ha mej hemma & ligger i soffan med huvudet på pappas ben. isnt it lovely. this life. men jag saknar halmstad lite. nästa vecka flyttar jag, vid den här tiden är jag troligen lite nervös. ååh, jag ska flytta! jag kan knappt förstå, jag ska bo i en egen lägenhet, i min lägenhet, jag ska göra den till min. & det kommer bli fint & det kommer bli bra. jag kan ha bjudningar & det gillar jag. as a matter of fact, im lovin it. bjudningar, sara. [you are invited]

det har hänt fantastiska saker de senaste dagarna. bland annat är min förkylning på väg att försvinna. mm & gårdagen blev bra mycket bättre än jag väntat mej, än jag kunnat tro mitt på dagen. på något konstigt vis kom jag in i någon värld av tvivel, grubbel, analyser, tankar, känslor, störningar, som senare kunde vändas till någonting till positivt. eller kanske handlade snarare om att jag fokuserade på annat, eller fick svar på en del av de saker jag funderade över. sjukt är iaf att jag skall flytta om en vecka, som sagt! jag kommer sakna margreth, men jag har bestämt mej för att inte överge henne totalt, utan hon kommer minsann få dras med mej en del trots att jag inte bor där. tycker om henne alldeles för mycket för att förlora henne, på grund av en flytt liksom. never. i

några gånger under de senatse 24 timmarna har jag haft halleluja-moments som kishti [not an idol of mine] skulle uttrycka sej. jag nämner inga namn, inga platser, men jag skulle kunna beskriva the situation & jag vill, but i think ill wait. shut up liksom. det är någonting med mej, jag blir alldeles för ärlig. & det är inte alltid bra. mm.. i morgon är det alltså dags för idol igen. vet ej om jag vill se. blir lika förbannad varje gång. tur var väl att sällskapet förra fredagen var av allra bästa slag & det kan ju bli anna den här fredagen & det är ju verkligen inte fy skam. hon är helt fantastisk & på lördag ska hon göra mej fin. det ni!

grattis sverige by the way, & en till by the way, jag köpte den grå jackan.
+ att jag nu har tillbaka mitt gamla nummer igen.


give me one more time around, give me one more time to see
give me everything you are give me one more chance to be near you

im on fire when youre near me, im on fire when you speak


framsteg är omöjligt utan förändring & de som inte kan förändra sina tankar &
åsikter kan inte ändra någonting. [george bernard shaw]

is there always a reason?

hej. jag vill åka & köpa en av jackorna jag lagt undan idag.. en grå, jättefin, men ganska kort. sen vill jag knuffa bort mina tankar som tränger sej inpå, jag vill inte ha er. men det är inte alltid så lätt. typiskt. en tanke man bar ainte kan släppa? en lite tanke som genom mina dumma analyser blir till en stor. men whatever happens så blir det ju bra. det måste bli det. det är klart att det blir.

idag vill jag ha choklad. en stor jävla påse med massa choklad från karamellkungen. me mina favoriter i. lysmelk & chokladtoffe, möjligen några crisps också. typiskt. två & en halv vecka har gått. jag är rätt stolt faktiskt. mörk choklad ska jag nog få äta nu, kanske choklad över huvud taget.

sweet words that i want to give you.

igår slog ord mot mitt hjärta som jag inte vet hur jag ska ta.  du gav mej en hel del att fundera över. m. taack, or noot. fast jag vet inte, en dag kanske jag känner tacksamhet av något slag.

somehow ill show you that you are my nightsky.

nu ska jag till linn & bli glaad.

it looks like love is gonna show its face

sitter & pluggar me camilla på skolans bibliotek. det är rätt mysigt, tycker jag. idag är jag nog lite sjuk, men bara förkyld, så inte så farligt som det kan låta. & jag har bästa medicin mot det. min tankar fokuserar inte direkt på det. glömde att berätta en annan sak igår också. tobbe var så snäll i söndags & lät mej låna hans cykel. på den finns inget lyse så jag vågade inte riktigt cykla i mörkret igår, eftersom så många åkt på böter det senaste just på grund av det. men sedan bestämde jag mej iaf för att hoppa upp på cykeln & vara extra uppmärksam. efter en stund hoppa jag av i cykeln igen & inte för att jag såg någon polis eller så, utan det bara blev så. vilken jävla tur, för hade jag cyklat cirka tio meter till hade jag troligtvis åkt fast, där stod minsann en polisbil. hah! men jag klarade mej. vilken dag va!? medvind, japp!

oh, nu kom joanna upp & sa hej. niiice.
i morgon ska vi ha studerardag hos linn & på kvällen blir det fotboll.

tillbaka till studierna. so long.


im so crazy about you so crazy and its true i think youre wonderful dont change 
i think youre wonderful dont change your way i think youre wonderful dont change your way at all

dagens  josh rouse - wonderful


tolfte september 2oo7.

"ska bli glad nu, innerligt, sträva efter lycka. prata med någon, träna, festa, promenera, skratta, leva, äta, dricka vatten & vin & ibland sprite. jag ska älska, kramas, sova, springa, vakna, drömma, lyssna, prata, skrika, sjunga, LE! gör allt det där jag är så bra på & kanske det jag är mindre bra på för att bli bättre. lyssna på opera, på jazz, på rock, på allt, allt, allt. ge allt & alla en chans, inklusive mej själv. jag ska finna ljuset, ruset & stanna kvar i det,

jag skall fånga dagen"

dessa ord skrev jag den tolfte september 2oo7.
jag kan ingenting annat skriva än att jag leeer.im singin

aint this life so sweet


it looks like love

här är numret, obs,  tillfälligt!

0739381957


jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mej ur balans


oförskämt GLAD!?

måndag me medvind. god im glad. min kårleg var på kåren & min jacka har jag fått tillbaka! jag tror verkligen att livet testar mej just nu. man har nog en tendens att uppskatta saker bättre när man är långt ifrån dem, för jag har aldrig vart så glad över att se min  jacka som jag var när jag såg att det var den som hängde på mårtenssons. när jag tittade i fickan & kände min mobil höll på att börja gråta. min fula fula mobil, min vackra mobil. alla mina nummer. aaah. jävlar en så bra måndag. n'r jag gick hem från stan kunde jag ingenting annat än att leee. prison break ikväll & nu ska jag laga kyckling. mums, jag ska fira.

just nu har jag ett tillfälligt nummer. skriver det här om en stund,
när jag tagit reda på vad det är för nummer (:


en näst intill perfekt dag. men det finns någonting som hade fulländat den, men inte alltid kan man få som man vill eller önskar. men den som väntar på nåt gottt.. väntar aldrig [fast egentligen oftast] för länge.


in the arms of an angel

sitter på skolans bibliotek & jag kan inte koncentrera mej på plugget. linn & joanna har åkt hem & jag ska snart åka & titta efter min jacka. idag höll jag på att få ett bryt, men som tur var fanns mitt kårleg på kåren. & som ännu mer tur är att jag har världens bästa människor omkring mej. taaack!

lyssnar på sarah mclachlan, angel, grym låt. sjukt bra. prison break ikväll!

visst är det trist att många saker bara rinner ut i sanden? jävligt trist faktiskt.


its you its you

music that i want

nova heather- michael buble - david gray - ane brun - alicia keys

& jag funderar på en gitarrkurs. helt seriöst.
vill skriva, vill sjunga så mycket mer.


i keep on faaallin
with you

ett konstaterande

eller två.

ett, jag suger på att göra chokladkolor! på att baka sånna där godsaker. bröd går bra, ska nog hålla mej till matlagning & brödbak. kanske att man skulle baka bullar någon gång.  det luktar bränt här. uuh

två, söndagar kan vara riktigt riktigt bra. det har den här söndagen varit.


en av de bästa


jackan är förlorad

hej. igår kom min jacka bort, måste vara någon som fick fel jacka i garderoben. i min jacka låg iaf min mobil & jag är egentligen inte förvånad. jag har ju maximal otur me mobiltelefoner & funderar nu på att bojkotta denna pryl.

för övrigt var igår kväll hur bra som helst, hela den här helgen har vart great.

i wanna be loved by you.

me tanke på att jag nu inte har någon mobil innebär det också att jag har förlorat ¨många nummer. ni får väldigt gärna maila eller skriva ert nummer & så till mej så jag har det!

aaaaaaaaaahdet tror jag inte. vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. helgen började bättre än någon annan helg.. typ & ikväll blir det feeest hos en vän till joanna. om jag skall beskriva denna dag me ett ord måste jag skriva märklig, för jag vet inte hur det känns. jag vet inte om det här är bra eller dåligt. men aaah. hurra.

okej. i kylskåpet står ecologica & bara väntar på att bli öppnad & i cant wait.
i morgon ska jag baka chokladkolor, intessant. brukar inte lyckas så bra me mina bak, men maybe this time. såklart det blir braa!

nu börjar jag bli riktigt laddad. linn hackspätt is liv i luckan & gryym.


kolla in brorsan & christoffers resedagbok. ett gott skratt varje gång.
www.resedagboken.com & sen antonochtotte


pusss

honey please dont stop your talking

feels like a lightning running through me

gårdagen var helt fantastisk. vi hade så jävla roligt, först hos camilla & sara & sen på kåren. sjukt att tiden kan gå så fort som den gör, men jag antar att det är ett tecken på välmående. idag hade jag ingen lust att gå till skolan, hade väldigt mycket  hellre stannat kvar på exakt samma plats en längre tid. exakt samma plats.

honey please dont stop your talking
cause theres a feeling that wont leave

[ & its such a good feeling ]

nu är det dax för en varm dusch, ska bli såå gött.
i just want you close, where you can stay forever

grattis camilla, its your day today.

the perfect fouri morgon är det feest, för camilla. hon fyller år på torsdag & självklart skall vi inviga hennes tjugotvå-årsdag med liv i luckan. först lite uppgifter & en föreläsning & sen were oon. vänner, vin & singstar. whats better than that?

idag har jag skrivit till samsung & väntar me hopp på svar. man skall alltid tro på det man gör & that i do. im gonna win this war. meen by the way, jag tror jag skall söka jobb här i halmstad till våren. känner att jag vill ha pengar & if you want it, truly want it, you will get it. & nu skall jag städa ordning på mitt lilla rum. trivs inte riktigt i denna röra.

no one can get in the way of what im feeling

what on earth is going on in my heart

keep your heart from freeezing but what on earth is going on in my head?

fast det jag tänker, det känner jag. & jag jobbar mycket me mina tankar just nu. det är skoj, det känns bra. jag blir direkt medveten om jag tänker en negativ tanke & skjuter bort den & tänker på någonting positivt istället. idag när jag satt på tåget & läste fick jag kanske ett svar på varför -jag känt som jag gjort i mina tidigare förhållanden. det har ofta känts som jag inte uppskattats & blivit älskad, trots att personen ifråga sagt & troligtvis visat det. jag har ställt höga krav & det har jag varit medveten om hela tiden. att ställa krav skall man, men vart går gränsen? det är svårt att leva tillsammans med någon som inte är mottaglig för komplimanger, känslor & kärlek. & det har jag inte alltid varit. jag har trampat på mej själv, så många gånger jag tryckt ner mej själv. alldels för många


your job is you. when you do not treat yourself the way you want others to treat you, you can never change things the way things are. you actions are your powerful thoughts, so if you do not treat yourself with love & respect, you are emitting a signal that is saying you are not important enought, worthy enought, or deserving. your thoughts are the cause.

you must begin to treat yourself with love & respect
.

& when you kiss me on that midnight street
weep me off my feet singing aint this life so sweet

det blir bra whatever happens

you see?

det är dags för en varm dusch för att smälta det som just blivit sagt. jag vet inte riktigt själv om det var bra eller dåligt, men det är det jag skall styra. klart det är någonting bra, för är det någonting dåligt kommer ändå någonting bra ur det. det är så, hörni.. det är så. det blir bra whatever happens.

det blir dusch & sen ladda min ipod med massa grym musik. gör en lista av bra låtar här lite senare.
fått riktigt bra ljud från d a n nu, thank you very much.

& här en riktig liten going!

when you hold me like you do

& ive been waiting on my own too long
but when you hold me like you do it feels so right

a SUNday & en riktigt bra sådan. lugn & stillsam, fast innehållande en hel del. sömn, promenad, solning, tennistittande, farsdag-middag, anna & nu lyssnar jag på david gray, skriver ut stuff till plugget & pratar me sköna människor på msn.

i morgon bär det mot halmstad igen. hoppas på fina dagar, så jag kan promenera och/eller springa mycket den här veckan. & på torsdag fyller camilla åår, så feest på onsdag, wiii, längtar!

funderar på att se en film, coyote ugly maybe.
kim kim kim, ♥, im missing you dear!

i think im fallin in love

.. or something like it

men jude law alltså, vilkn jävla snygging. shit.
ojojoj, the holiday blir bara bättre.. god. ikväll var en go kväll. marlene, lotta, carolina, robban & michael,
så goa människar man har omkring sej, det är inte klokt.

jag cyklade hem under bar himmel, en stjärnklar himmel, helt fantastiskt. såg ett par rådjur springa, tog kort, men fick inte me dem. de är så söta. i dörren möttes jag av en röst, det var min mors; "hallå" jag svarade " det är jag". jag kunde höra vår hund, caesar, vifta på svansen i soffkanten & gick uppfr trappan.  herregud, vilken charmör.

nu istter jag med mamma & om jag skall berätta för er igen om min mor måste jag säg a at hon r helt underbar. min pappa komme rnsart hem. vi väntar på honom. han har jobbat ikväll & inatt & han är en hero. han tar fast rånare, tjuvar, snattare, knarkare, you name it, varje dag. en riktigt fadersgestalt som bara trivs & är nöjd.

jag älskar mina föräldrar, min familj, mina vänner över allt annat.
& jag kan dessutom påstå att jag är stolt över mej själv. ♥

det är en dag idag också.

& det är lördag & carolina & jag ska iväg & träffa marlene, charlotte, robert & michael alldeles strax.
ska bli skooj att ses igen & dricka ett par glas vin & prata gamla minnen, nuet & framtidsplans.

brorsan har åkt & är nu på resande fot. i ♥ you.


see you later alligators!

when you look at me that way

några sjukt bra låtar:

danny feat therese - if only you
alicia keys - no one
david gray - please forgive me,
babylon & this years loveplease forgive me if i act a little strange


want to tell you just how good it feels
when you look at me that way

look like i dont know what

neej, im loosin it. jag hatar mitt hår. i hate it. men det räcker så, no more focus.


idag snöar det i herrljunga. det är fiint me snö, men trist när det smälter. im missing something, someone. jag funderar på om jag ska ut & gå en promenad trots vinden. när jag ser på bilder är det allt jag vill. fort fort fort. mm, even heroes can have dreams. idag är en sån dag. men det skall jag ändra på. finns ingenting som blir bättre av att tänka på det & eftersom jag håller på att bli mästaren över mitt liv kontrollerar jag mina tankar.

idag kommer louise hit! & imorgon åker anton & christoffer till thailand. lyckostar!

pusss, nu får det bli promenad.

like a cup of hot chocolate

fast så mycket bättre.

igår var ren succe & idag till en viss del. jag är hemma i herrljunga & har precis tagit en låång varm dusch, survivor är nu på & jag unnar mej ett kopp varm choklad. mmm.. så goott, så underbart. i morgon kommer louise hiit & det ska bli så himla kul att träffa henne igen!
take the first step in faith. you dont have to see the whole staircase. just take the first step.
[dr martin luther king jr.]

i cant stand to fly im not that nieve
im just out to find the better part of me

dagens:  david gray - its not easy to be me

& du


it aint enought

nej, samsung, det är inte nog för att få mej att falla, falla tillbaka.

för jag mår bra.  jag mår bra nu.

det känns så fantastiskt att kunna säga dem orden & verkligen mena dem. att kunna blunda & le. att skratta utan någon särskilt anledning. att inse att samsungs sjukt dåliga mobiler inte är värda att fälla tårar för, att lägga energi på. & idag har jag min kära mamma att tacka. mamma, du är den bästa. en av de mest fantastiska i mitt liv. en stor del av mitt hjärta & min kärlek är & kommer alltid att vara tillägnad dej. er, min familj. & på tal om familj kommer anton ner till halmstad i morgon. ska bli grymt skoj att ta me honom till kåren, hur bra som helst. på lördag åker han & kommer att vara borta i tre månader. im telling you; ill miss you littlebrother!

idag har vart en riktigt bra dag, trots allt. fika me vännerna, ny mössa, grymt spinningpass & sen filmkväll me några från klassen. jag tycker bäst om filmer med lyckliga slut. det är så & det måste jag få erkänna.

några böcker jag önskar ha  inom en snar framtid
självkänsla nu! mia törnblom
mera självkänsla! mia törnblom
en härlig bok, mia törnblom
rottweilern, ulla barvefjord
golden retriever, åsa lindholm


"you create your own universe as you go along"
[winston churchill]

day of changes

if you see it in your mind, you are going to hold it in your hand.

what you are thinking now is creating your future life. you create your life with your thoughts. because you are always thinking, you are always creating. what you think about the most or focus on the most, is what will appear as your life.

det är bra nu & efter en kväll me hård träning, tävling mot margreth i pokerfejs [där jag för övrigt slog margreth, men främst programmets deltagare] & ett grymt bra avsnitt av prison break skall jag lägga mej i sängen me the secret. när jag för några dagar fick denna bok, visste jag omedelbart att den skulle betyda någonting speciellt för mitt liv. dock hade jag inte en aning om att jag kunde bli så fängslad som jag faktiskt blivit av att bara ha läst några sidor. mina tankar idag är helt förändrade mot hur de var igår. jag vet, det låter säkert helt weird & så jävla klyshigt, men det är sant. jag slår bort negativa tankar, för jag har the secret i bakhuvudet hela tiden. det här

whether you have been aware of your thoughts in the past or not,
now you are becomming aware. right now, with the knowledge of the secret,
you are waking up from a deep sleep & becoming aware!

your life is in your hands. no matter where you are now, no matter what has happened in your life, you can begin to consciously choose your thoughts, and you can change your life. there is no such thing as a hopeless situation. every single circumstance os your life can change!

aldrig känt såhär

nej, det känns verkligen som jag är redo för det här.
jag lyssnar på min kropp & äntligen känns det helt rätt.

när jag klarat mej utan choklad i två veckor, skall jag ge mej själv en present. ett spa-kit från åhlens. (:

i morgon börjar allvaret, på flera vis. skolan, träning, mat, the secret.


goodbye my lover.

i could like someone like you

idag är jag seeg. ska alldeles strax börja städa christian & lindas lägenhet som jag fått låna över helgen. grym helg by the way. i fredags kom anna & vi hade en riktig myskväll me idol, god mat & skratt. i går cykla vi ner till östra stranden & hälsa på margreth litegrann & sen gick vi ut & gick en promenad. på kvällen var det feest. yees, liv i luckan på högsta nivå. anna, joanna & jag satt här en stund & sedan gick vi till tobbe & sen till moon. ett ställe jag tidigare itne vart på, men det var riktigt bra faktiskt. efterfest hos tobbe & skall jag summera kvällen finns det ett bra ord. fantastiskt. mm, anna åkte tyvärr hem idag & nu är det lite tomt, men vi ses nog nästa helg. som tur är.

idag har jag inte gjort nåt. skjutsade anna till station & gick till stan för att kolla in jackan jag la undan igår, men nej, jag har inte råd med en jacka just nu. måste betala massa räkningar, istället. usch! 

ikväll blir det tvtittande, kanske lite choklad & sen the secret.

mm & i morgon börjar det ljuva livet.
i could like you, you know

time for some action!

hej mina damer & herrar.

ikväll är en alldeles speciell kväll. reten kommer att vara klar inom kort & jag har tagit ett mycket bra beslut. faktiskt, helt jävla sjukt ärligt så kommer jag officiellt från & med måndag sluta med godis. japp, så äre, ingen choklad, varken måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag & jag vet, ni har hört det förut. men nu är det helt jävla seriöst, för det är när jag tänker på hur min kropp kommer att ta skada av detta som jag verkligen förstår. utsidan såklart, men främst insidan. mina stackars tänder, mitt blod, mitt skelett, min

här kommer ett litet inlägg ur en artikel på aftonbladets hemsida
"Det farliga är att läsk och godis ersätter annan mat. Det kan öka risken för cancer senare i livet"

& det är det jag gör. ersätter mat me godis. not good! & fet blir jag. tro mej!
nej palla att klaga hela jävla tiden. känna sej trött & hängig, vakna med huvudvärk. se sej själv i spegeln och undra varför. varför varför varför. dags att se till att ta hand om min kropp. om jag har sagt det många gånger!?men helt ärligt, det tär på mej att jag klagar, utan att göra nåt. time for some action helt enkelt.

& nej, det här är inget inlägg om att jag skall banta ner mej eller något sånt. det handlar om att jag vill äta mat, i stället för att trycka i mej skit som gör mej allt annat än gott.


with that said, skall jag göra klart min ret & sedan njuta av en god natts sömn, för att sedan vakna upp på en fredag medvetenskap om att anna kommer & hälsar på! jag kommer att börja dagen me en promenad vid havet & efter det förhoppningsvis träffa joanna också!

its too good to be true