happily ever after

blir inget potatismos, utan pyttipanna. snart är mannen hemma igen & som jag längtat. alltid mysigast när vi är samlade allihop! ska skynda att bädda sängen också, så det inte är lika uppenbart att jag suttit framför tvn & tittat på serier hela eftermiddagen. kände mig värd det på något sätt. var en sväng & tittade efter skor tillsammans med syster också, men hittade inga. tips på fina pumps/klackar som är sköna att gå i.. tell me!
time to get going.
vi hörs lite senare!

one happy soul

sitter & tittar på O.C.. älskar den serien! ska snart börja skala potatis & fixa potatismos.. mm! ikväll blir det löpträning med fotbollslaget. styrka har vi också, men den kan jag inte vara med på, på grund av hälen som fortfarande känns lite då&då.. så då är det bättre att ta det lite lugnt. åh, jag känner mig så glad i livet nu. saker & ting börjar ordna sig. tänk att jag ska få månadslön & riktiga semesterdagar i sommar. härlig känsla!

happiness is a mood

not a destination.
tänk att man ena sekunden kan känna sig så oerhört sårbar och ledsen & i nästa helt tvärtom. många säger att man inte ska ropa hej förrän man är över bäcken.. varför inte? egentligen. alltså. känner man sig lycklig över någonting om så bara för en sekund.. varför inte ta tillvara på den sekunden, den känslan? varför inte tillåta sig själv att känna som om man vore världens lyckligaste utan att tänka på vad som kommer sen? utan att tänka på vad som händer om allt skulle gå i spillror. som om man skulle bli bestraffad för att man känner sig lycklig. som om man tar någonting för givet på grund av det. idag hörde jag på radion att vi svenskar är bland de i världens som oroar sig mest. inte förvånad. vi oroar oss över allt (generalisering). vi oroar oss för oss själva, för andra, för vilken mat som skall ätas, vilka kläder som skall köpas, vilken tum på tvn vi ska ha, vilka gardiner som skall hänga i sovrummet, i tvrummet, vad för handdukar vi skall ha i köket, när vi skall hinna träna, varför man gått upp ett kilo, varför man säger si eller så. varför gör vi det? egentligen. vad är det som orsakar all denna oro? all denna stress? vad är det som gör att vi inte får vara lyckliga? vem är det som bestämmer vad du skall känna? & varför låter du denna person/whatever it is bestämma?
vi borde lära oss själva & varandra att acceptera det som är. vi borde sluta tänka på hur vi skall bete oss för att vara oss själva & sluta att spekulera i vad andra tycker & tänker kring det som sker i vår egen kropp, i vår egen själ.
avundsjukan vilar aldrig, lyder ett ordspråk. det kommer aldrig spela någon roll hur du gör & hur du bör. avundsjukan finns alltid där vare sig vi vill det eller ej. däremot kan vi lära oss att kontrollera den. att andas in & ut. förstå att vi är alla olika. ingen är bra på allt, men alla på något. så är det. vi får försöka att acceptera. att acceptera att den vi är, det är den vi får stå ut med. det är den vi måste lära oss att älska.
& vi måste lära oss att förstå, förstå varandra & oss själva.
happiness is a mood
not a destination

nya möjligheter

den klassiska meningen "ny vecka, nya möjligheter" får inleda detta inlägg. om en liten stund ska jag nämligen till min nya arbetsplats & få reda på mer om min tjänst. spännande!
helgen har varit hur mysig som helst. vi har tagit det lugnt, lugnt & lugnt. fotbollsmatchen gick bra trots knapp förlust. trist, men jag är glad att vi gjorde så bra ifrån oss som vi gjorde. dessutom är det nu man ska göra misstag & förlora OM någon gång. aldrig roligt med förlust, såklart.. men att gå ner sig på grund av den finns ingen anledning till. i övrigt har jag i helgen myst med bebis, käkat hawaii med kebabsås, sovit gott, vaknat glad, vart i borås, ätit gott hos carolina & richard & bara varit helt galet kär.
nu är det hårfix. inte sugen på att komma till banken med den här frisyren.
ha en fin dag!

i live to win

goddag! sitter & käkar pasta med chorizo, purjolök & grädde & laddar för match mot mariestad. idag ska vi vinna! igår var vi hos andreas syster & hennes sambo & myste med lilla thilde som bara är en vecka lite drygt. åh, så himla söt! skulle ljuga om jag sa att jag inte blir sugen på att skaffa en liten.. & konstigt är det inte med tanke på alla sötnosar i vår bekantskapskrets. jag längtar & hoppas innerligt att vi en dag kan få ett litet knyte!
nej, dags att fortsätta ladda. inte glömma att dricka vatten!
ha en jättefin helg!

lunch

åh åh hallååh!
är hemma på lunch, men ska snart iväg & jobba igen. idag är det helgalet på jobbet. hantverkare överallt & damm som flyger omkring. men det går fint! har ätit god smörgås med räkor & ägg köpt på ett fik här i herrljunga. mycket god, rekommenderas varmt! nej, nu ska jag minsann göra mig ordning litegrann & traska iväg.
ha en fortsatt fin dag!

flower power

måste bara! jag fick dessa härliga blommor av andreas på alla hjärtans dag & de står sig fortfarande lika vackert. visst är det otroligt?! :)


transformation

hej fredag!
har suttit & tittat på nyhetsmorgon sedan mannen åkte vid sjutiden. är lite trött & seg, men ska nu börja göra mig i ordning för en dag på jobbet. för tillfället byggs det om till självbetjäning i butiken så det är lite rörigt, men kul att se förvandlingen! ikväll ska vi till borgstena & träffa mannens syster & sambo & deras nytillskott! ååh, det ska bli MYSIGT! de fick en liten flicka för lite drygt en vecka sedan! (Grattis finaste frida & magnus!)
nej, dags att sätta igång. fin fredag på er!

gooottt!

åh, när jag kom hem från träningen ikväll stod maten serverad på bordet: laxpasta! en härlig liten överraskning. love it! lax är för jäkla gott alltså. ska börja äta det mer mer mer igen. så somrigt på något sätt (känns som jag inte tänker på annat än sommar!) & fräscht! åh, nu börja jag tänka på färskpotatis. guds gåva till människan, helt klart. herregud så gott.
nej, slut på tjatet om mat. nu väntar slutet på criminal minds & sedan sängen.
sov sött sött sött!

easy breezy beautiful

fina långklänningar från h&m. sommar. någon som tänker på någon annat? inte jag!

i wanna lay you down on a bed of roses

tänkte bara ge er ett par rosor innan jag ska iväg. ni är en rätt stor grupp (i mina ögon) som läser min blogg & jag vill bara tacka er för det. extra tack till er som lämnar kommentarer!
ni är så fina, varenda en av er!

you make me feel beautiful

i helgen ska det bli mildare.. skönt med tanke på att vi har match på lördag! åh, match. det var inte igår. ska bli kul att se hur vi står & hur vi klarar oss mot ett lag som precis som vi gått upp i tvåan detta år. dock har vi många som är ute & reser (lite avis), men vi får såklart ihop ett topplag iaf!
nu ska jag fixa lite här hemma innan det bär av mot några timmars jobb.
nästa vecka får jag veta mer om när jag börjar på det nya, åh!
ha en fin dag!

idag har jag på mig en vacker blus från hunkydory. love it!

saknar

saknar min söta brorsdotter isabelle så mycket. har inte träffat henne på ett litet tag & det hinner hända så himla mycket mellan gångerna. hoppas få träffa henne & hennes underbara föräldrar någon gång snart snart snart!
finaste känslan.. att hålla om någon man älskar så mycket.

you might listen, you might not

god morgon!
idag väntar jobb & träning. sedan är natten här & då är det läggdags.
tänk att det redan är fredag i morgon.. helt galet!
förra helgen vandrade vi på klipporna i norra grundsund. åh!

dont hide yourself in regret

just love yourself as yourself.
lady gaga (born this way)
carolina & jag har vart i alboga hos mina svärföräldrar en sväng idag. fikade, promenerade & hade det mysigt. ikväll blir en lugn & stillsam hemmakväll med mys framför sveriges mästerkock & sedan fuskbyggarna. onsdagar är favoritdag när det kommer till tv-tablån. dessutom är onsdag en riktigt fin dag i övrigt med. har alltid varit.

vacker solnedgång i alboga.

maxi

har provat lite kläder under förmiddagen & har bestämt mig för att behålla en klänning jag beställde hem från h&m för ett litet tag sedan. kostade någon hundralapp då jag hade lite rabatt just den dagen jag beställde så särskilt dyr är den då inte. vad tycker ni? is it a keeper? hur härlig som helst hur som helst!

ursäkta skärpan. som sagt. självutlösningfoton är inte min grej.

secret's revealed

okej, nu kan jag inte låta bli. idag när jag vaknade såg jag så otroligt rolig ut.. andreas måste skrattat ihjäl sig. mitt hår! herregud. egentligen är väl det här ingen bild jag gärna visar, men det är faktiskt rätt komiskt. bad hairday my ass. jag är nöjd!

nya tider. ja!

jag är speciellt ute efter lite fina blusar & skjortor så här i inledningen av det nya jobbet & hittar massa fint på diverse butiker. asos & topshop har ju fantastiskt mycket fint, men dessa fyra finns på gina! klassiskt snygga med små detaljer.. alla till ett bra pris!
okej. det här inlägget lät nästan sponsrat, men det är det inte. hahah!

classic clothing

åh, på tal om att jag måste handla på mig fina kläder..
zara öppnar webshop! wohoo.. hur bra tajmat (thaimat?! fan nu blev jag riktigt sugen på det)? :)


nu så!

god morgon kära ni!
igår fick jag hoppa in & jobba & direkt efter var det träning så det blev dåligt med update då jag kom hem så otroligt sent & bara stupade i sängen! hur som helst. igår var en mycket mycket bra dag & nu har jag all anledning att handla fina kläder om man säger så! jag har fått jobb! är så otroligt glad & det är verkligen det jobbet jag vill ha allra allra mest!
åh, en sten har lättat från mitt hjärta!

the night

det här fotografiet är taget den kväll då jag för första gången kysste mannen i mitt liv. åh, vilken härlig kväll det var. tillsammans med två an mina finaste vänner firade jag min tjugoandra födelsedag på sveriges bästkust. en så otroligt underbar helg. fina minnen!


om att börja bli "gammal"

jag promenerar
jag stickar
jag städar
jag bakar
jag tränar
min tisdag.
börjar jag bli "gammal"?
(den där frågan kommer ni säkert svara på va!!!)

hungry heart

idag blir det att klä sig varmt när liselotte & jag ska ta en långpromenad i det kyliga vädret: 13 minusgrader visar termometern.. brr. efter promenaden måste jag lösa stickningen så jag kan fortsätta & sen städa. ingen som vågar sig på att gissa vad det är jag stickar? har redan planer på vad nästa projekt blir.. & nästa & nästa & nästa!

ice ice baby

god morgon!
igår kväll var det KALL träning som stod på schemat. intervaller & jag fick inte ont i foten! wooho, det blir bättre & bättre.. däremot har jag idag börjat känna lite oro i halsen. blää.. men det är nog bara morgonont! förresten.. våren är på gång, trots alla dessa minus som termometern visar! ljust redan klockan sju & en fågel som kvittrar utanför fönstret. fin start på en härlig dag! vill sätta mig & sticka men har fastnat på ett ställe. behöver hjälp (mamma??)! :)

stick & brinn

idag har jag lärt mig sticka! efter jobbet stack (haha) live & jag till vår kollega & vän som öppnat en garn- & inredningsbutik i vårgårda & lärde oss (eller mig) att sticka. hur härligt som helst! måste nog säga att jag tycker det känns som det går bättre redan.. & att jag lär bli fast!

vad tror ni jag stickar?

denim love

det snyggaste som finns, enligt mig, är en klassisk jeansoutfit. läckra byxor & fin top eller skjorta till. förra året köpte jag en jeanssuit från h&m som jag bara älskar & nu såg jag att de fått in massa fint på asos.. & ååååh, jag vill ha!
förresten. någon som har tips på snygga jeans? har svårt att hitta de perfekta!


converse

i vår vill jag ha ett par snygga converseskor. eller liknanade.
vet inte riktigt vilken färg jag vill, men det står mellan dessa.

beiga, vita eller mörkblå. dessa från vfo.se

flower power

en fin brunbränd kropp & så dessa plagg. det blir fint det!
från topshop

take me back

god morgon!
veckan inleds med tillbakalängtan till stugan i norra grundsund.

vacker utsikt vid solnedgången från verandan på lördagskvällen.

fantastiskt fin promenad med anton&linnea under söndag förmiddag.


ja, vad säger man. havet..

lång härlig promenad tillsammans med kärleken & mina föräldrar.
såklart var hundarna med också, gladare än nånsin.
sammanfattningsvis: en helt underbar med fantastiska människor, vyer, promenader, mat (!!!) & liv. åh, jag är världens mest lyckligt lottade. TACK MAMMA & PAPPA!

äntligen

åh, nu ska andreas, august & jag ut till stugan på kusten där mamma & pappa & bror & caesar väntar. ska bli mysigt att spendera ett par dagar vid havet.. underbaaart! dags att ta en dusch & sedan bär det av. vi hörs i morgon eller på måndag igen.
ha en jättefin helg!

lördagsgodis.. mmm

bad blogday

god kväll finisar!
kass blogday idag, jag vet. heldag på jobbet & sedan middag med min man. därefter promenad & nu blir det sängen. får hoppa in & jobba i morgon, så jag ska upp relativt tidigt i morgon med. inte mig emot, jag jobbar gärna!! hur som helst. nu är det läggdags.
ville bara säga sov sött & dröm vackert. hörs i morgon!

med allra helst

heels i all ära, men mina favoriter är kängorna jag visade tidigare idag.
tänk er dem, tillsammans med den där klänningen från h&m. & den här väskan från topshop.

nu är det läggdags, sov sött fina!

triologi

om jag haft ett arbete som krävde att jag strosa omkring i vackra skor hade jag omedelbart inhandlat dessa från topshop. den kornblå färgen är galet snygg & de andra mer klassiskt fina.


passar till såväl kostym som till klänning.

im beautiful in my way

cause god makes no mistakes.
im on the right track, baby i was born this way.

jag nämnde ju härom dagen att jag gillar gagas nya singel. jag gillar den inte bara.. jag gillar den riktigt mycket! texten är ju faktiskt helt jäkla grym!
men den här tolkningen är sjuk.
ja, sjukt bra alltså.

antioxidant

åh, finns det någonting fräschare än brämhultsjuice? sitter & dricker den fantastiskt goda smaken blodapelsin & jag bara känner hur c-vitamin & antioxidanterna intar min kropp. mmm, love it!


shop stop

när pengarna är nästintill slut är det shopstop.. så här kommer tips till alla er som har några slantar över. åh.. tänk om jag bara kunde få köpa de där skorna.. så fina!


spring/summer beauties from h&m

vinterstudio mitt i sommaren

då var det dags för storslalom, heja sverige!!
ska göra ett gäng smörgåsar & mysa ner mig i soffan en stund. idag är jag ledig, men ska jobba lite med mitt företag & sedan söka lite andra jobb.. har fortfarande inte hört något från några av jobben jag tidigare sökt. slantarna börjar tryta ordentligt & jag drömmer om att jag är pank. illa.
någonting annat jag drömde om var att vi hade en liten bebis. en liten pojk på några månader.. åh, han var så himla söt. den drömmen, den var enbart mysig.

du ska tro att det är sommar

nej nu tar vi sommar här i bloggen.. vad sägs om det!?
äntligen sommar!!! ;)

i like it like that

vackra skapelser från topshop.

kalasgott

ja, nu sitter jag här igen & är döhungrig! nu tänker ni snart.. gör du inget annat än hungrar, äter & sen hungrar igen? faktum är att jag känner precis så! jag är fan hungrig jämt & ständigt! satt på jobbet & surfa runt på den nya hemsidan vi fått (systembolaget.se, dock lanseras den officiellt den 22/2) & snubblade in bland recepten. åh, säger jag bara. massa gott!! & nu har jag suttit & läst & dregglat till inläggen i den här bloggen.. jösses! tjejen som driver den är för övrigt med i sveriges mästerkock.. hon är riktigt riktigt duktig, min favorit!

när är egentligen en gång i livet?

är det inte nu?
jag har drömt om hurtigrutten så länge jag kan minnas & som tur är, är det en dröm andreas & jag delar. tänk er att åka omkring längs norges vackra (!!) kust tillsammans med sin kärlek. när vi var i norge i somras såg vi den där båten man åker runt i.. & ååh, jag skulle ljuga om jag skrev att vi inte blev sugna på att boka en resa så fort vi satte foten hemma i sverige igen. gud, vad underbart!



djungelvrål

jag sitter & vräker i mig djungelvrål i soffan. åh, vad gott det är! träningen idag gick faktiskt ganska bra.. foten har blivit mycket bättre & det känns som att jag snart kommer kunna träna fullt ut igen.. skönt! ska snart hoppa in i duschen & sen ta på mig den mysiga morgonrocken. andreas & august är inte hemma, men kommer förhoppningsvis ganska snart. så tomt att komma hem utan en liten vovsing som skuttar & hurrar.. & såklart tomt att komma hem utan att ha mannen här så sent på kvällen.
tittar ni på america's got talent?! var just ett sjukt coolt nummer med självlysande män!

i keep falling into

niagarafallen.. åh vad jag vill dit! nästa år när my man & jag (med sällskap) åker till new york vill jag passa på att åka till dessa fall. det är ju en bit bort, men det är det värt! jag vill vara i new york (med omnejd) i minst två veckor så man hinner göra & se så mycket det bara går.
tänk vad en längtan kan vara stark.
någon av er som sett niagarafallen eller vart i new york?! berätta gärna!

the worst about the best

okej, det värsta med denna klänning som nu är påväg hem till mig är att den är så satans populär! alltså, den har kommit in i tre omgångar & nu är den slut igen!?
hoppas de inte har så många fler.
MIN!


godisgris?

hej solstrålar!
hemkommen från jobb & bus/promenad med august & är hur hungrig som helst! idag skall det lagas potatismos.. men jag glömde köpa smör.. riktigt smör (ett måste!).. så det får andreas ta på väg hem från jobbet. med tanke på hungern fick det bli ett litet godisköp på affärn. kunde verklingen inte låta bli.. så nu sitter jag med en godispåse här bredvid.. men aaah.. jag är faktiskt hungrig på mat. vääldigt hungrig på mat.
maaat!

you are the best thing

god morgon hjärtan!
idag är mitt hjärta påfyllt med extra mycket kärlek. igår vad en otroligt mysig dag! idag ser schemat annorlunda ut dock.. jobb & sen träning! hoppas jag min fot håller så jag kan träna ordentligt.. men det återstår att se! det enda man kan göra är att lyssna på kroppen. nästa helg sätter dock träningsmatcherna igång, så jag hoppas verkligen jag är återställd redan nu.
i detta nu sitter jag & myser i soffan tillsammans med august till nyhetsmorgon. snart ska vi gå en liten promenad innan jag går till jobbet. kort dag idag så jag skriver nog ett par inlägg i eftermiddag!
ha en fin dag, puss!

inspirational

för ett tag sen surfade jag in på en grym blogg & såg en sjukt snygg outfit. det är sällan jag bestämmer mig för att den outfiten vill jag ha, men så var det med den. det var den här tjejen som inspirerade dagens klädval.



byxa monki, bustier lindex, spetsband lenas tyger

& they will get there

lite andra vackra ting h&m kommer få in under våren.
plagg som gärna får bli mina inför vår/sommar.

come back

ååh, jag vill ha denna vackra klänning!

om den infinner sig i rätt storlek (h&m), vet jag inte om jag kan låta bli.

love love love

godmorgon kära ni!
vaknat upp till en helt strålande alla hjärtans dag idag! ska snart ut & gå en promenad med en av mina kärlekar & sedan ska vi åka en sväng för att inhandla diverse ting. sitter i detta nu i soffan & tittar på skidor & äter choklad till frukost.. det får man på alla hjärtans dag, mmm! så himla mysigt. igår fick jag allt jobb (momsdeklaration bland annat) gjort så idag finns inga måsten.. dagen skall med andra ord bara spenderas tillsammans eller tänkandes på de jag älskar allra allra mest.. mina vänner & min familj, ni är det finaste som finns!

buy me a house & ill welcome you with this

jag fullkomligt ÄLSKAR vår bokhylla från artwood vi köpte förra året & de har ju så sjukt mycket vackert jag skulle vilja pryda vårt framtida hem med. jag är fullständigt såld på dessa möbler & tyger i vitt, beige, trä & mörkblå. jag blir alldeles till mig när jag surfar in på deras hemsida.

åh, min längtan, min längtan

baby, i was born to survive

hör & häpna (för er som känner mig).. i kind of like lady gaga´s born this way!

jag kan inte påstå att jag gillat lady gaga's tidigare låtar särskilt mycket, men den här låten är riktigt bra! har inte lyssnar på henne så mycket, men kanske kan anledningen till att jag tycker om den så är att det inte riktigt är hennes stil (om jag jämför med de tidigare låtar jag hört).
eller, vad säger ni, alla gagafans?

dansa in i rummet

vi har precis haft finbesök. & åh, barn är så underbara (& föräldrarna med såklart)!
mamma & jag tog världens härligaste promenad tidigare idag. försöker verkligen njuta så mycket det går av dagar som dessa. dagar då livet inte känns som annat än fint. efter promenaden blev det häng på baksidan av föräldrarnas hus där pappa & min man fått ner vår gamla ek & lite senare pizza. mums!

chocolate makes me go lalala

åh, det har vart en mycket fin helg so far. överväldigande & sorglig & glad på en gång.. men nu är det bara lyckligt. igår kväll var mannen & jag hos mina föräldrar & åt gulashsoppa, drack lite vin  & sneglade på melodifestivalen.. väldigt mysigt! det är så en lördagkväll spenderas allra allra bäst, enligt mig. mysig hemmakväll i goda folks sällskap. i morse vaknade vi pigga & glada vid nio & skuttade (hmm) upp för att åka & handla STOR frukost. brämhultljus, nybakat bröd, fil, flakes, gott pålägg & så vidare, mums! fick även med mig en annan goding.. oooh!

nu är det dags att kicka igång den här dagen ordentligt.
idag känner jag mig glad i kroppen. ända in i själen.

baka en liten kaka

är så gudomligt sugen på kladdkaka. igår var ju syster, mor & jag på storegården i alboga & jösses.. deras kladdkaka med grädde är heeeeelt fantastisk! åååh, skulle kunna tänka mig att åka dit nu nu nu & äta upp en hel form. receptet på just denna har jag dessvärre inte, men jag ska nog kunna "svänga" ihop en god jag med. carolina & richard brukar göra en med dumle.. sjukligt god.. & den ska jag prova mig på tror jag bestämt!
ååh, det vattnas i munnen.

saturday fever

kom precis hem från jobbet & nu har jag äntligen piggnat till. hade svårt att somna i natt (igen) & satt uppe & tittade på den otroligt fina filmen angel eyes med jennifer lopez & sedan såg jag ett avsnitt av one tree hill på datorn. det blir som en ond cirkel det där med att inte kunna somna. är inne i någon sån där fas nu.. tänker tänker tänker. jaja.. nu är det i alla fall helg & fortarande vet vi inte riktigt vad som händer. vackert väder så jag & en av mina fina vänner tänkte eventuellt ta en liten promenad. mysigt!
men först av allt måste jag äta. frågan är bara vad!

den koftan

åh, jag har hittat en så otroligt fin kofta från vila! tur att de inte finns i min storlek för isåfall hade jag haft svårt att hålla mig från att klicka hem. phew!
nu är det läggdags. i morgon väntar jobb!

hur hade du?

okej, igår inhandlades tre byxor (& en topp) för fåtalet hundralappar sammanlagt. har ni några förslag på hur dessa kan matchas med andra kläder.. för att få en vårig outfit? de beiga är höga i midjan & rätt vida (potentiella shorts), de rutiga (i mitten) är rätt höga i midjan & smala ned till.. & de svarta är helt vanliga kostymbyxor (smala ned till). ni kan säkert inspirera massor, ge mig förslag på skor, toppar.. allt!



mysig start

har fått en riktigt mysig start på helgen med lunch & fika tillsammans med syster & mor på storegården i alboga. i deras fina inredningsbutik hittade jag dessutom söta formar att baka alla hjärtans-sött i. efteråt åkte vi till en molins & tittade efter blomster.. & därefter till en tygaffär där jag hittade vackert spetsband. åh, nu är jag redo för en mysig helg. vi får se vad den har att erbjuda.
nu måste jag städa lite snabbt innan mannen är hemma. hörs snart!


sweet dreams


sleepless

sitter uppe & tittar på two and a half men. kan inte sova!
tittar runt på lite bloggar samtidigt. inspireras av somliga måste jag säga. åh vad jag önskar jag klädde mig sådär snyggt som vissa gör. tänk er. varje dag. tänk om man kunde ha den där känslan. om man hade ett jobb där man kunde klä sig så där.. classy. ooh.
yeah yeah. fredag i morgon! helg. på kvällen får vi finbesök & på lördag är det jobb & eventuell vänersborgsvistelse. ska bli mysigt med helg! ååh, nu blev jag sådär sjukligt sugen på vatten. får kuta iväg & fylla på glaset!

ååh, sommar...

ett krossat hjärta

det gör ont i mig när jag får vad jag brukar kalla panik. jag vet inte om de "attacker" jag drabbas av egentligen är utav slaget panik, men jag vet inte vad jag skulle kunna kalla dem annars. hur mycket jag än kämpar och står emot så är det som om de aldrig riktigt försvinner. de finns alltid där, alltid där & tränger sig på. får hela kroppen att skaka, svetten att rinna, kölden att komma & tårarna att rinna. tankarna spirar iväg & ingenting kan lugna. (eller?).
men någonting som gör ännu ondare är när personer använder svagheten emot mig. när jag önskar att han/hon skulle lyssna men inte gör det. när personen mitt emot skulle kunna öppna sina armar och bara hålla om för en stund, men istället ger ett slag rätt i ansiktet (inte bokstavligt). strå salt i såren. i de blodiga såren.
det krossar mitt hjärta.

åh, äntligen!

åh, idag har vart en fin dag! var i göteborg & träffade min sötasöta vän johanna! äntligen kunde vi tajma våra scheman & ses för en fika & lite stros på stan. jag hittade tre (!!!) par byxor.. & en topp.. för under tre hundralappar.. hur galet? woho! perfekt. nu behöver det inte handlas byxor på år & dar (ehm). visar senare eller i morgon! nu är jag så hungrig att jag håller på att dö!
later honeypies!
(lämnade in min mobil på lagning/byte idag så har inga nummer. skriv gärna ett sms eller meddelande på facebook med ditt, ifall du vill att jag ska ha det!)

ge mig!!!

åh, kollade igenom arkivet för juni, dels i min egen & några andras bloggar.. & åååh vad jag längtar till sommar! till jordgubbstider! jag älskar jordgubbar. ååh, skulle kunna äta flera flera liter i detta nu. ja, jag vet att jag inte bör.. men ändå jag gör.. februari.. mars.. april.. maj.. JUNI. bara fyra månader kvar till jordgubbar. ÅH! undrar vad jag har för mig då. hur som helst.
nu: promenad med lillgrabben.
snart: jobb.
hörs i eftermiddag!

HUR GOTT?! ge mig!!!

cashewnötter funkar till allt!

god kväll sötnosar.
sitter ensam hemma & tittar på two and a half men.. andreas & august är iväg & snart ska jag åka & träna.. skönt! slängde ihop en riktigt god middag idag.. pasta penne med bacon & cashewnötter.. kanske inte låter fenomenalt.. men det var det faktiskt! om jag gjort mer, hade jag nog kunnat äta hur jäkla mycket som helst. förresten.. på tal om mat. för ett tag sedan lade jag upp rätt mycket recept här i bloggen. funderar på att göra det igen.. vad tror ni?

trouble sleeping?

åh, vackra påslakanset från lexington. & på tal om tyg & inredning & sånt så är jag väldigt sugen på att börja leta hus! tänk en egen trädgård.. ett eget hus att pyssla med. åh!


på en lista av viljor

jag behöver en väska. en fin väska där dator, almanacka, anteckningsblock & allt sånt där får plats. skulle gärna ha en mulberry, men priset passar inte riktigt min plånbok.
dessa, däremot. de vill jag ha!

gillar den första bäst, men den blå går inte av för hackor den heller. 406 kronor, asos.

move in immediately

asos does it again and again and again and again

what could be better

god förmiddag! bullbaket gick mycket fint igår. bullarna blev inte bara fina, utan riktigt GODA! ska faktiskt sluka i mig två i detta nu, mums!

en plåt urtagen ur ugnen.. doften..

vaniljbullar&mjölk.. mmm
august sitter alltid redo.

guldklimpen

det finns ingenting som gör mig lyckligare än att se august lycklig. när jag ser honom springa fritt på ett stort grönt fält eller skuttandes i en tät skog spelar ingenting annat någon roll. då suddas resten av världen ut & analyserna kring vad mitt liv går ut på är som bortblåsta. august betyder här & nu. han är min lilla guldklimp. hoppas han förstår hur mycket jag älskar honom.
'



människans bästa vän. min bästa vän.

i dont know who that is

vi såg the cove härom helgen när vi var & firade andreas syster & hennes magnus . har ni sett den? om inte, gör det. hur bra som helst.. & jag vågar säga att den har förändrat mitt sätt att se & tänka kring mycket i livet.
se trailern här.


SE DEN!!

aloha


stripes and lace


fina skapelser från topshop.

days

sitter & äter smörgåsar & tittar på days of our lives. det är verkligen kass, men på ett bra sätt. haha. man blir så där löjligt fäst vid det liksom. hur som helst. om en stund ska august & jag ut & gå en liten promenad & i eftermiddag blir det nog bullbak för min del. ska göra vanilj- & kanelbullar har jag tänkt. däremot har jag ingen kavel.. aaah.. men men.. en vinflaska går kanske lika bra & det finns ju i skafferiet.. såklart!

are you conscious?

h&m's conscious collection har jag kollat in & suktat över sedan jag såg den i den här bloggen för ett tag sedan. åh, vilka vackra skapelser. får mig att längta till vår & sommar & sol & värme massa & får mig att blicka framåt mot heta sommardagar på en kust som ligger i väst.




morning glory

god morgon!
ny fin vecka med nya möjligheter.. vi får se vad den har att erbjuda. helgen har varit lugn & fin med mysigt bastubad, melodifestival med fina vänner på besök, alingsås-vistelse & mys med fasters lilla & spontant bilköp. ja, ungefär så. skulle vilja åka till göteborg någon dag den här veckan. dels för att lämna in min stackars telefon som glappar, men framför allt för att träffa fina vänner jag träffar alltför sällan.
allra först ska jag pallra mig ur sängen!

let live

idag är det jobb som gäller & sedan blir det bastu & mys ikväll.. härligt! fick ooont igår på träningen så imorgon blir det att vila från träningen. vet inte alls vad som händer i helgen.. lugn & spontan helg!
nej, bäst att fixa ordning lite nu.
ha en underbar fredag!

en gnista hopp

snart dags för mig att åka iväg på träning. håll tummarna att foten känns bra med tejpning.. vill inte hålla upp med träningen.. om det så bara är en vecka.. alltför mycket nu när jag är igång!
åh, vad jag längtar efter rutin. vardagens vackraste namn. rutin.
vi hörs kanske sen!
(psst. den dressen jag ville ha kom in i rätt storlek idag igen. nu är den dock slut igen. men vet ni, jag hann! woohoo. nu är den påväg hem till mig. vi får se if it stays or if it goes)

the grass is always greener, yuck

tänk att gräset alltid är grönare på andra sidan.
nu ska jag städa min garderob. få någonting gjort. tog en härlig promenad med august i stormen.. fick mig på bättre tankar.. & på något bättre humör.
hatar att vara rastlös! hatar att känna mig begränsad.
dreaming away..

spending money would never be a problem

fina underkläder från topshop.
den här färgen är verkligen galet fin.

klättring

nu börjar jag klättra lite på väggarna här hemma. två dagar har gått sedan uppsatsen lämnades in.. i morgon blir det iallafall jobb igen, skönt! ska söka lite jobb idag har jag tänkt.. i övrigt är planera inte många. träning ikväll & jag måste tejpa fot då jag fått ont på något sätt. typiskt! men men, tränar man hårt kommer det alltid någon liten skavank.. bättre nu än om ett par veckor!
usch, konstig känsla i kroppen. återkommer sen!

oh give me some of that

jag är ingen läskdrickare.. egentligen. har bara haft lite utav en sådan period. idag blev jag sjukt sugen på coca cola & titta då vad jag hittade i en av blomkrukorna hemma i lägenheten.
ibland har man tur!

oh you'll be in my stomach sooner than you'll ever know

otur.. eller tur kanske

ja, nu hade jag ju tänkt klicka hem en av de där byxdressarna.. men då var den såklart slut igen! aaah, galen. men men.. det är kanske inte meningen helt enkelt.. tur i oturen.. eller något. MEN kommer den in EN GÅNG TILL ska jag beställa den. det är en sak som är säker. för då är det meningen. det måste det vara.

zanzibar

ja alltså, jag surfa ju runt på lite resmål & kan säga att zanzibar ligger högt på min önskelista. särskilt efter att ha sett dessa bilder, i denna blogg.



latmask?

okej, nu är jag faktiskt lite smått sur.. eller nåt. med tanke på antalet läsare trodde jag faktiskt att någon av er var modig nog att ha en åsikt.. men icke! vet inte om det handlar om ren lathet, ointresse eller feghet.. någonting är det! ni kanske inte tycker byxdressen är snygg?! haha.. skämt åsido! SKIT I DET DÅ! hahha.. vi får se vilken det blir, om det blir någon.
i eftermiddag har iaf carolina & jag vart hos vår kusin & hälsat på. de fick ju en liten flicka i början på januari, precis som min bror & hans fru (en dag innan!) & hon är bara för underbar. ååh, älskar bebisar! så varma & gosiga! vill aldrig släppa taget om varken isabelle (christian&lindas sötnos) eller olivia (marlene&roberts lilla gosing) när jag får hålla om.

hjälp mig!

nu har asos fått in denna snygga byxdress i rätt storlek igen & jag vill ha den! dock har jag ett litet problem.. kan inte bestämma mig för vilken av de två nedanstående färger? kan ni hjälpa mig? vilken tycker du?

oo.23

galet hur fort tiden går. efter träningen har mannen & jag haft på sagan om de två tornen.. men jag har mest suttit & tittat efter ett par levi's på nätet. haha. kul flickvän! blev lite irriterad förut när jag inte vann auktionen.. men men, det kommer väl fler. nu ska jag iaf mysa ner mig bredvid min man. får se vad morgondagen has in store!
sov sött!

helvete

ursäkta språket. men är det inte meningen att jag ska handla på tradera?!
snart tar mitt tålamod slut & då drar jag till levi's & köper nya!

auktion

sitter & budar på levi's på tradera.
håll tummarna!

gone away

nu hade egentligen vart en perfekt period att resa iväg någonstans. innan jag fått jobb & innan fotbollens alla matcher börjar. åh, jag vill! jag vill åka till afrika någonstans. zanzibar! eller till costa rica. ååh, jag vill iväg. vore så underbart att ligga på en beach & känna solens strålar steka mot en brunbränd kropp. vore så underbart att se & uppleva någonting helt nytt.


fyra lögner

haha, tittar på oprah. män ljuger dubbelt så mycket som kvinnor säger dr phil.
det fyra vanligaste lögnerna en kvinna drar:
"nej nej, allt är bra med mig"
"nej, den här är inte ny, jag har haft den i evigheter"
"nej, den var billig, jag köpte den på rea!"
"jag har huvudvärk"
det är visst inte bara jag.. (& du?) som inte alltid berättar exakta sanningen vart pengarna tar vägen? (men som sagt.. män ljuger dubbelt så mycket!!!)

åh, det är underbart.

god morgon där ute!
kändes väldigt konstigt att vakna utan att känna att man var tvungen att gå upp & sätta sig att skriva. vemodig känsla.. underbart såklart.. men samtidigt är man lite smått orolig att någonting inte är tillräckligt bra. jaja, det återstår att se. för nu måste man få vara nöjd iaf! det blev ingen skumpa igår.. kom hem från träningen vid 22 & varken mannen eller jag var pigga nog att ta ett glas. får bli en annan kväll. träningen igår gick hur bra som helst. igår var det ju måndag vilket innebär löpning (intervaller) & styrka. den här gången gick det lite lättare än förra, vilket betyder att all träning ger resultat! det är en underbar känsla det med!