what a wonderful world

härliiig dag! fluxfallet, bokskog & diverse ängar & åkrar längs vägen.







onsdag, at last

åh fy bövelen vad gott det är med k-special, a-fil & lingonsylt. hade jag inte vart såhär mätt hade jag tagit en tredje portion. ooh, nu kom carolina & vi ska ut & fotografera. perfekt dag för det.. vilket jag ju skrev igår att vilket väder som helst hade varit! onsdagonsdagonsdag idaaaag & som ni kanske vet så tycker jag om onsdagar. väldigt mycket.

i eftermiddag kommer någon bild eller tvåå
hoppas ni får en helt fantastisk dag, det ska vi ha!

han flöööög iväg!

har haft en riktigt go kväll tillsammans me anna. slingor, bastu & god mat. & nu är det tisdag kväll & i morgon onsdag. carolina & jag ska åka till ett par ställen runt herrljunga & fotografera i morgon. ska bli så himla mysigt & vi hoppas på rätt väder för bra fotografier.. vilket innebär..

vilket som helst!

om att älska höst

gud vilken underbar dag! skolan var lite småseg, men en av mina klara favorit-förläsare gjorde det hela mycket bättre.. & så vännerna såklart. vacker dag hur som helst; solens strålar mot trädens färger i alla möjliga nyanser är ju helt otroliga. jösses, jag höll på att svimma när jag gick hem från stationen av naturens skönhet. dessutom lyssnar jag på en sjukt spännande bok också. åh, varför har jag inte lyssnat mer på ljudbok, det lär jag göra framöver!

nu ska jag åka & handla lite matmat inför kvällens middag jag ska laga. senare kommer anna hit.. hon skall agera frisör för mej & jag massör för henne. sedan ska vi titta på idol & bada bastu också.

har jag nämnt att jag älskar hösten!?




i have found a dream i can speak to

ooh, yeah, yeah at last the skies above are blue
my heart was wrapped up in clover the night I looked at you

missförstånd

gud vad lätt det är att tolka saker & ting på sms, mail & msn som man inte gjort annars. klart det är med tanke på att man inte ser en människas uttryck.. & säkerligen mycket på grund av sej själv.. (det är inte hur man har det utan hur an tar det) men ibland funderar jag på att ta bort allt. såklart skulle jag nog aldrig göra det, men åååh, vad jag stör mej på det.

nu ska jag göra mej en kopp varm choklad!


varm choklad!

fick ett otroligt sug efter varm choklad nu. espresso house har världens goaste me marshmallows & vispgrädde, mums! funderar till&me på att åka till ica & köpa grädde.

men naaaa.. nu väntar bastun!

Emelies Lugn, lägg det på minnet.

åh, ikväll ska jag basta.. om bastun fungerar. ska iaf ta en lång, go & kokhet dusch & senare titta på idol. måste få njuta lite av att jag lämnat in essayen.. trots att jag egentligen skulle behöva sitta med tusentals instuderingsfrågor i grammatiken. jag är värd lite lugn.

Emelies Lugn.


off

god morgon! ska alldeles strax cykla ner till tåget & dra till göteboooorg. idag blir en dag i grammatikens tecken. jag gillar grammatik.. eller jag brukar göra det så jag hoppas det fortfarande sitter kvar,

ha en härlig dag!


when will you say yes to me

tell me quando quando quando
[grymt bra låt me michael bublé]


nu är jag nog klaar. eller klar? egentligen inte heelt klar, men det här är ett utkast vi ska lämna in. är verkligen svårt att fokusera när andra tankar lyckas ta över mitt huvud alltför ofta.. fast det gör inget. bara fina fina tankar så jag tänker gärna.

nu ska jag gosa ner mej under täcket.

sov sött!

sista minuten!

jag är bäst. ja, på att skjuta upp saker & ting till sista sekund.

nu ska jag göra min jävla essay & sedan sluta tjata om den. jag lovar.

på torsdag far vi mot nya äventyr

förra året gjorde vi det, nu gör vi det igen

gäddan & masken plus en going till. hälsingland-helg coming up!



åååååh, vad mysiiiigt!!


who says i cant?

men åååh, hur lycklig blir man inte av det här då?

artisten jag vill se

jag lyssnar på michael bublé's liveskiva från madison square garden medan jag pluggar & fy fan vad jag vill se honom live. han är ju helt makalöst bra. älskar lost, everything & feeling good.

things have seemed to change
there's one thing that's still the same
in my heart you have remained
& we can fly fly fly away


njut.

picspicspics

nu är jag glaaad för anna var precis här & sa hej & lämnade min kameraa. vi ska se film ikväll, så nu har jag lite press på mej att skriva mer på essayen. press är det bästa!

härliga bilder från fredagens galenskap.







det kommer det kommer

min kamera är fortfarande ute på vift & jag måste säga att jag börjar sakna den riktigt mycket nu. snyft. förstår inte hur jag klarade mej när jag inte hade den.. att jag inte tog tag i det tidigare. haha. men ååååh, min fina kamera. min älskling.

näää.. söndag. not as good as last sunday, men. den som väntar på något gott väntar väl aldrig för länge.. fast jag brukar tycka tvärtom. att man alltid väntar fööör länge. tur att anna kommer förbi en sväng sen så jag får prata prata prata & kanske att vi kan se någon goooo film. känner för en riktigt kärleksfilm som jag kan sitta & gråta av lycka till.


1-1

boom boom pow. idag är jag trööööött, en tvättäkta tröttis & så har jag spelat fotbollsmatch också. 1-1 blev det. inget mål för min del, typiskt! nu ska vi käka.

sjukt bra & galen helg.


kameran ute på vift

min kamera är hos carolina, SYND. annars hade jag lagt ut en eller två eller ännu fler bilder på meeej.. i morgon kommer massa härliga bilder från helgen. nu måste jag draga!

ha en finfinfinfin kväll!


111

ni vet väl att när man ser en bil med registreringsnummer 111 så är det någon som tänker på dej.. eller om det är älskar dej. jag minns inte riktigt, men på tal om 111

111 dagar kvar!

birds flying high, you know how i feel

dags att hoppa in i duschen & vakna till liiiv igen. utflyttningsfest hos annaaa & jävlar, ikväll känner jag att jag kommer vara & känna mej riktigt snygg. värmer upp me lite goa låtar

barry white

michael bublé

morgonkramas

gick in på msn.se & skulle kolla vädret & fick syn på en annons för någon dejtingsajt eller likanande.. de frågar vill du också morgonkramas.. & ja, jag vill kramas.. !

kom & tänka på en väldigt mysig grej iaf.. nästa helg åker carolina, anna & jag till annas stuga i hälsingland! åh, det ska bli så himla härligt att bara ha en go helg i lugnets tecken.


älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar

en äkta svensk klassiker

åååh, nu har min duktiga bror kommit i mål på lidingöloppet & därmed klarat en äkta svensk klassiker! något år ska jag göra den med.. hade jag inte åkt ut & rest i vår hade jag nog börjat då.. vill ju göra en äkta i rätt ordning, så kanske året efter..

gud vad stolt jag är över christian!


jag får dåndimpen på det hääääär

jag tänker tänker tänker tänker tänker tänker & tänker.
min essay måste bli klar & jag kan inte fokuseraaaaaaa.

jag vill bara en sak. en sak. en sak.

två saker:

ha dej.
eller ha 16 januari.

having the time of my life

& jag tänker att jag var lika lycklig innan, bara utan fjärilarna [vilka jag inte vill vara utan], men ibland är det precis som man tänker.. LIFE takes turns. så är det & kommer alltid att förbli.

nu ska jag dansa vidare!
it had better be tonight

snyggar till mej

nu börjar det arta seeeej..!

jag gillar fredagar. mucho.

nu är jag fri. för den här kvällen iaf. efter tentan satte sej carin, hanna, johanna & jag på espresso house & fikade. pratade igenom lite från tentan, men sedan om allt möjligt kul. tänk att jag alltid ska ha sådan tur att träffa på helt fantastiska människor! nu ska jag hoppa in i duschen, ikväll blir det tjejmiddag hos min syster carolina, härligt!

vill ha dej i mörkret hos mej

har precis sett ett sjukt spännande avsnitt av heroes. fan vad bra det ääär.. längtar till nästa, vilket är på.. måndag!? dags att zzzz så jag har lite att ge på tentan i morgon. sov sött alla!

då & nu


påminnelse

jag kan inte få nog.

för var gång jag är ute & går [vanligtvis samma runda dag ut & dag in] älskar jag skogen mer & mer. den luft, det ljus & det lugn som infinner sej bland träden är obeskrivligt.


suck suck suck

är trött på bifil that in that seson on a day, men jag måste hänga ii..
det här är jag sämst på. att motivera när jag tröttnat. måste bli bättre på det.
någon som kan lära mej hur man gör?


september

åh, i morgon vid den här tiden är tentan klar. tänk att man alltid ska längta så till det. haha. hoppas det blir en sån där tenta man känner att man bara kan skriva skriva skriva.. peronligen ska jag nog inte förvänta mej för mycket eftersom så inte brukar vara fallet (allt som jag läst & fokuserat på brukar INTE komma) & eftersom jag inte kan koncentrera mej. det finns någonting som är on my mind hela tiden & jag varken kan eller VILL släppa det!

det är vackert väder i herrljunga idag igen. har inte september varit en helt perfekt höstmånad egentligen? massa massa sol, härliga regnskurar, skarpa, friska vindar & ialla fall för min del, massa mys, skog & levande ljus.. i dont think i could ask for more!


färgerna





det är inte bara jag som har talang i familjen,
här är en bild av min bror christian:


förresten

angående fjärilar på hösten/vintern

somliga lever livet i min mage
vad gör de andraaaaaaaaaa?!

[om det blir några över]


i would never let you go

en onsdag har gått till historien & det som en bra sådan, men betoning på ett utelämnat mycket (för att inte vara så uppenbar, haha). idag försov jag mej lite & stannar hemma & läser inför morgondagens tenta. härligt härligt! SNART är det helg & det innebär middag hos carolina för att fira hennes 20-årsdag [vilken var för ett braaa tag sedan], sedan en lördag hos anna.. & eftersom utgången på mörlanda [i lilla herrljunga] var så sjukt kul så är jag faktiskt sugen på premiären av korprock på kärven på lördag. vårt gäng kan aldrig ha tråkigt.. vart vi än är!!

det är inte hur mn har det, utan hur man tar det!
[quote: mamma maria wrangmo karlsson]

i-landsproblem with a diphthongized i /ai/

jag blir galen på mitt hår.. denna jävla utväxt.. måste fixa snart, snarast! haha! heroes är för övrigt ett program jag måste börja följa igen. nu är det time again; skriva ut lite härliga övningstentor & renskrivningar jag gjort (läs: mindmaps)

ni vet väl att
smash into you me beyonce gjordes av jon mclaughlin först?
[undrar hur många gånger jag haft den låten i bloggen nu egentligen, haha]

måste skriva av mej

alltså.
gud vad jag älskar att fotografera!


ÄLSKAR!


thank god it's wednesday

jag har alltid gillat onsdagar. dock måste jag säga att de senare varit lite lite bättre än tidigare & i morgon lär inte bli sämre. film i skolan, plugg me carin, pernilla & johanna & sedan en härlig sväng ut på landet [med positiv klang på landet]. på fredag är det tenta, så nu måste jag plugga. fortsätter me mindmapsen, lika bra! lateeeer!

kärleken är evig när vi är tillsammans




några bilder från christian & lindas vackra bröllop i augusti.
[fotograf: peter svensson]

if you were a river i would swim you

låttips.


mardrömmen

usch, drömt mardröm i morse, inte alls kul. vaknar alltid med en konstig känsla efter sånt där.. känns nästan som om någonting av det skulle kunna vara sant.. men så vitt jag vet är jag inte synsk så hur skulle jag kunna veta? haha. jaja, göteborg snart & jag har världens halsbränna. hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuuk.. får dricka massa thé! :)

ha en fin dag!

halmstad-nostalgi

jag ger mej nu. har suttit & gjort mindmaps hela kvällen & kan inte låta bli att tänka på när camilla & jag en period satt & gjorde hur mycket mindmaps som helst. gud vad jag saknar. måste boka en helg i halmstad snarast. ska kolla upp i veckan. längtar efter er alla där nere, det ska ni veta. vill ner & fota dessutom. kanske åker ner en sväng nästa helg.

nee.. dags att sovaa.. lägger mej nog & läser & skriver lite dagbok innan jag somnar. vill att veckan skall vara över & att jag klarar allt me bravur. håll tummarna!


sov sött fina ni


saknaden är enorm!

saknar er så, snyft!



the way thou make me feel

har gått promenad igen, härligt.. uppfriskande & nyttigt! i övrigt är jag nog lite splittrad. men varför tänker jag inte berätta. vet egentligen inte varför jag skriver att jag är det, men nu är det redan gjort & jag orkar inte sudda ut. haha. dags att sätta igång me pluggandet igen.. börjar sent i morgon så inatt kan jag sitta uppe länge. skönt!

still going strong!

åh, nu mår man gott. har vart ute & sprungit en runda i skogen & det var så skönt! jag förväntade mej tunga andetag, omotiverande tankar & tristess, men inte då. det gick hur bra som helst! första halvan på rundan kändes så lätt så jag förundrades själv, funderade nästan ett tag på varför jag inte skulle springa lidingö-loppet. haha.. sen hann verkligheten ifatt mej.. igen. kul var det iallafall, märkligt det där.. haha. pluggat flitigt har jag gjort idag dessutom. skrivit en bra bit på essayen & gjort massa massa instuderingsfrågor. härligthärligt. nu väntar maten på mej i kylskåpet.. magen kurrar.. skriker efter mat.


inse ditt eget värde

åh, nu skiner solen så där fantastiskt igen & jag tänker på hur mitt liv förändrats under de senaste åren. flertalet av mina vänner & alldeles säkert några av er som följt min blogg vet att jag inte alltid mått så otroligt bra som jag gör idag. vägen har varit lång, krokig och inneburit en hel del uppförsbackar med branta stup. personligen undrar jag faktiskt själv hur jag egentligen hamnade på just den där vägen, men det jag vet är att jag en dag vaknade upp och insåg att det nu fick vara nog. den dagen räddade jag ett liv. ett liv så skärt, dock starkt som ett tunt tunt spindelnät. jag mindes att jag funderat mycket på varför jag mådde så dåligt som jag gjorde och kunde aldrig komma fram till något svar. istället gömde jag mej bakom en glädjande fasad som gjorde saker och ting ännu värre. den där dagen då jag vaknade upp ringde jag till en kurator och bad om att få komma och prata lite. till en början tänkte jag att det kanske skulle räcka med ett par gånger, men när jag senare gick dit en gång per vecka under en hel termin förstod jag att det krävdes en hel del jobb för att hitta tillbaka till mej själv. de timmar jag inte ägnade åt att prata med min helt fantastiska kurator, ägnade jag mycket åt mej själv. jag pratade med mej i spegeln, jag skrev små lappar till mej själv med vad jag gjorde som var bra, jag läste fina böcker, skrev dagbok och gav aldrig upp. gav aldrig upp. jag ville, ville mer än någonting annat må bra igen. sluta må dåligt. sluta mitt självdestruktiva beteende. sluta banka mitt huvud i väggen. sluta dra mej själv i håret när det inte gick som jag ville. sluta intala mej själv om att jag var tjock. sluta svälta. sluta träna som om det inte fanns någonting annat värt att göra.. börja leva. börja uppskatta livet. börja inse mitt eget värde. och börja älska.



det vände. & jag visste att det skulle. jag trodde på mej själv från början till slut och vågade intala mej själv om att ensam är inte svag. ensam är stark. jag upptäckte min styrkor istället för att fokusera på de svagheter jag länge hatat hos mej själv & jag förstod att jag är bra som jag är. snart skulle stoltheten infinna sej och där är jag än idag. stolt, nöjd & så otroligt tacksam över livet. längen gick jag & väntade på livet och att någonting skulle hända, men faktum är att livet väntar inte in dej. livet rullar på vare sej vi vill det eller inte & tiden går. vad vi vet så lever vi ett liv. ett liv och det är bara vi själva som kan påverka det & göra det bästa av det. vi gör alla våra val och det är så det är.  ta kontrollen över ditt liv & gör det du vill. lyssna och var ödmjuk, men låt aldrig någon trampa på dej eller bestämma vem du ska vara eller vad du ska göra. du är du & ditt jobb är du. mind your own business, men bry dej om andra. ge omtanke och kärlek, dels till andra, men främst till dej själv.

våga leva och våga älska.

its you, you again


have no envy, no fear

lovely promenad i skogen, som vanligt. gummistövlarna åkte på & kameran fick följa med. anton & caesar gick & gick & jag sprang ifatt efter att jag flertalet gånger låg på marken & försökte hitta nya vinklar att fota ifrån. gud vad jag älskar att fotografera. ligger helt klart i topp på min tycka-om-att-göra-lista. nu kikar solen fram mellan de mörka molnen som bildats på himlen, gud så vackert det är.. bland det finaste som finns.




another beautiful day!

idag vaknade jag me ett stressigt huvud & bestämde mej ganska snabbt för att stanna hemma & låta bli att åka in till göteborg. känns inte alls bra i nuläget då jag alltid lyckas få dåligt samvete när jag missar någonting i skolan, men äsch.. nu är det som det är & ingenting att fokusera på. idag ska jag ha en mer produktiv dag än jag hade igår. plugga instuderingsfrågor & göra övningstentor som aldrig förr. bör verkligen skriva lite mer på en essay också. så, ja, det är lika bra att köra igång.. frukost först, sen studiiiies!

nästa gång jag skriver kan jag lite lite mer om Engelsk språkhistoria, try me!

but when you hold me like you do

sitter & lyssnar på david gray & ska alldeles strax gå & bädda ner mej i sängen. har haft en mycket mysig kväll tillsammans med anna & filmen valpar i alaska eller någonting liknande. så mysig film & nu är jag sugen på en liten golden-valp. sjukt hur söta de är.. på tal om golden så ligger caesar (vår vovve) nere vid fötterna & sussar så sött.. han rycker till lite då & då & rör på tassarna & tjuter lite.. undrar vad han drömmer. åh.. hoppas jag drömmer någonting härligt inatt.. nej, saom sagt, bädden. sov sött!

bjuder på en bild till från igår.

If I told you you were right

would you take my hand tonight?

ÄLSKAR den här låten. så sjukt bra. gud vad jag ser fram emot oktober. bra månad med en helg i hälsingland tillsammans me några riktiga godingar & sedan konseeeert!

det regnade idag & det finns en mening me det

verkligheten lyckas springa ifatt & jag inser att jag nog är lite rädd ändå.

inte bra, inte bra någonstans.

love is right in my path

åh, dagen har gått så otroligt fort. jag har inte alls gjort det jag borde, men samtidigt känner jag att det inte spelar så stor roll. inte just nu iaf. det ordnar sej, det gör det alltid.

titta hääär, världens bästa systrar. älskar min över allt annat!


undanflykter helahela tiden

regnet piskar mot backen, i poolen bildas små runda ringar när dropparna slår mot vattnet. mysigt! har vart & köpt mej en stooor godispåse & har nu tänkt sätta mej och "fortsätta" plugga. vi får se hur det går den här gången. 


svårtsvårtsvårt

att fokusera. försöker sätta igång me min essay, men jag kan inte koncentrera mej alls. finns andra, så mycket härligare tankar i mitt huvud så raderna i word-dokumentet lämnas tomma eller suddas ut så fort jag kommer på någonting. anna & jag har vart ute på en promenad me caesar & guud, det är ju sommar ute. vill inte sitta inne & skriva så funderar på att skjuta upp det till ikväll.. eller i morgon. haha. nej nej. måste sätta igång! jag känner mej som en stor sol idag, mitt inre bara strålar!



en söndag som denna.

gillar jag. mycket. igår var hur kul som helst! & åh, jag är så glad. denna morgon var en sån där morgon man aldrig vill ska ta slut. en morgon olik de allra flesta.

fin är du, fin.



nu. skogen med anna!

ive got a feeling

that tonights gonna me a goood night

tog precis en härlig skogpromenad me mamma, carolina & caesar. nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt innan liselotte kommer förbi en sväng. därefter bär det av till anna för en go cocktail-kväll. får väl se om det bär av ut efter, håller det öppet så länge.







what if you could wish me away

jag älskar hösten. löven, lugnet, luften & ljuset. har precis vart & tittat på mitt söta kusinbarn som spelar fotbollscup i mörlanda idag.. & guuud de är så duktiga.. stolt blir man!


its only you

har ni sett city of angels? den är såå sjuuukt braaaa


fridaynight

anton skrev för en stund ett sms & meddelade att en mycket bra artist snart snart kommer till göteborg & ska spela. åh! jag är så sjukt glad & anledningen till att jag inte vill skriva vem det är, är för jag är rädd att biljetterna ska ta slut [många många läsare är ni]

i nuläget får bara de allra mest speciella veta.

puss!


morgonstund har guld i mund



idag vaknade jag av solens strålar.. finns det någon bättre start på dagen än så?

idag är det fredag & om en stund ska jag iväg till göteborg för att spendera några timmar på humanisten. alltid trevligt, men räknar som vanligt me att sj:s intercity klockan o9 är försenat. vilket det alltid är, suck!! men, inte fokusera på det nu.. efter plugget ska jag fika me ulrik & sedan blir det hemåt för en kväll tillsammans me the worlds greatest anna, mysigt!


nattsvart

dags att sova, eller iaf att bädda ner sej & läsa lite litteratur.

sov sött!

always on my miiind

bra bra kväll. hur är lägeeet me er? plugga nu vaaa, kan blir intressant såhär på en torsdag kväll efter lite vin & en helt fantastisk tacomiddag. åh, så gott det var.

nästa vecka tenta.. ska sätta igång me träningen ordentligt me, ska bli kul!

o9o917

jösses vad tiden går.. men jag är så himla glad! vädret är helt fantastiskt & plugget klagar jag inte på. nu ska vi gå till marlene, robert & michael & äta tacos tacos, mums, jag ÄLSKAR tacos!!

& plommon!

stjärnklart.

gud så stjärnklart det är utee.. helt fantastiskt vackert.

elva av tio får en onsdag som denna. aaah!

måste visa!

vackra höstbilden från idag.


o9o916

nu ska jag iväg, ville bara säga hej, HEJ!


i love shoes?

sjukt inne att älska skor.. mohaha. men seriöst.

dessa två hade jag köpt om jag inte behövt spara. sjukligt snygga!



båda från h&m (ursäkta linjerna, ser lite småkonstiga ut faktiskt)

GODNATT!

sex sex sex!?

nej nej, fyra ju! fyra månader kvar till anna & jag ger oss ut i världen på äventyr!


FYRA YNKA MÅNADER!


sömnbrist?

sovit alldeles för lite det senaste, men ändå känner jag mej inte ett dugg trött. jag har sju (!!) tentor fram till december har jag kommit på. plus en massa essays. kanske inte var så mycket på biomedicin ändå. hah. äsch, det kommer gå så bra. uppenbarligen behöver jag ju inte så mycket sömn, så jag ska nog hinna me.

sov sött vackra du!


synd, polisen, synd

synd för polisen att gå miste om mej, det må jag si.
ikväll har min far (som är polis) & jag spanat. sjukt spännande.


god mat&gott sällskap

ikväll har vi ätit god mat & haft vår härliga kusin & hans goa flickvän här på besök. inte nog med det har vi moster björg på besök. så härligt, jag älskar vår släkt. den är helt fantastisk!


röttblåttgult



after all, we are only human

men jag tror på evig kärlek, gör du?


nikonäpple


halmstad, göteborg, herrljunga, världen



jag är så glad glad glad.. fina vänner överallt. halmstad, herrljunga,
göteborg, runtom i världen. jag måste få påstå att jag iallafall är en
av världens mest lyckligt lottade. åh, vad jag älskar er, mina vänner!

finale

US open final. vem hejar du på? jag är osäker. tycker det hade vart kul
om del potro vann, men samtidigt tycker jag federer är en värdig vinnare.
jag vill helt enkelt ha en bra & jämn match. gärna lång, trots att jag ska upp
tidigt i morgon. jag gillar längre matcher. gör & har alltid gjort. inga snabbisar.
eller omväxling förnöjer men äsch. nu blev det mycket ord här. tennis!

& lindt raspberry intense!

why dont you come closer

jag ska plugga nu. ska ska ska. men först ska jag åka till ica & köpa gräddfil. jag & lillbrorsan ska ha chips & dipp till tennisfinalen. jag hoppas på en lindh raspberry intense också.. men me tanke på att jag inte sett dem i någon butik de senaste månaderna antar jag att den utgått. stackars mej isf, jag som älskar den så mycket! snyft!

nej, ica, sen plugg. go´kväll!

these are the seasons

vackra höst!





everything we want will be

eller den här

if id like to see you again?

jag är en sån där person som snöar in mej på saker i perioder. nu är det jon mclaughlins musik. igen. jag ääälskar hans fantastiska röst & texterna.. gud. 

lyssna på den
här

eller den här

eller den här


det är bättre att ångra det man gjort

än det man inte gjort. så lyder ett talspråk & jag håller helt klart me. till viss del. nu är det inte så att jag ångrar någonting särskilt egentligen, men ibland kan man fundera på hur saker & ting förändras när steg man kanske inte riktigt tänkt man skulle ta, blir tagna. å andra sidan går man ju & undrar hur det skulle se ut om det vore tvärtom me. där finns ett talespråk om att gräset alltid är grönare på andra sidan me. så är det ju.. rätt ofta. att hur man än vänder & vrider på det man gör eller inte gör tänker man att man kunde gjort annorlunda. så jag tänker att det egentligen är lika bra att sluta fundera.. men så minns jag att jag inte fungerar så. jag kan inte sluta tänka, men jag kan välja att fokusera på annat. på mer positiva saker. på de beslut jag tagit som gjort mej till den person jag är idag. & det gör mej genast gladare.. för jag vet att där kommer att komma stunder då jag kommer tänka att jag skulle valt si eller så istället, men ännu fler stunder där jag väljer "rätt". & så tänker jag.. gör fel, gör rätt. vi lär oss av misstagen, av felstegen, av förändringarna, av olyckan, av lyckan, av tårarna, av skrattet, av allt. så nej, vi kan kanske inte sluta tänka eller grubbla eller fundera, men vi kan välja att fokusera på annat, det kan vi, om vi vill.

i wanna run, smack into you

im soaked in your love


nu är det kört

im screwed guys.. satt & zappade bland kanalerna & fick syn på att federer & djokovic möter varandra i semifinal i us open i detta nu. klockan två är dessutom dam-finalen, vilket innebär samtidigt som VMA.. så det är kört. jag kommer sitta kvar här. ska tända lite ljus & hämta en ytterliggare kanna med vatten, sen fortsätter jag heja!

ååh tennis, vill spela!

att skulla eller att icke skulla

det är frågan. ska jag sitta uppe & titta på VMA inatt, eller ska jag inte? en föreläsning i morgon, sen skulle jag faktiskt kunna sova lite på eftermiddagen.. efter att jag träffat liselotte då förstås. jag måste plugga också, måste. & söka jobb. extra. på systembolaget. vi får se hur det går. svårt när man inte ska vara kvar på ett ställe så länge.. de vill ju oftast anställa folk som blir kvar. men, ja, jag är full av hopp!

någonting annat jag måste, förrutom plugga, är att åka till italien, snart.
det får bli efter australien, nya zeeland, fiji, hawaii, canada & usa.
& efter resan till sydamerika. nej, kanske tar italien före. vi får se.
 
dream big, kallas det. big dreams.

solstrålar!

kan man bli annat än glad?


den ena eller det andra

jag har alltid drömt om att göra som hon gör i filmen under toscanas sol.. alltså att åka till italien & köpa ett ganska slitet hus & rusta upp. gud vad härligt.. åååh jag vill nuuuu!

under toscanas sol vs notting hill

åh! flera bra filmer på tv idag, perfekt. funderar på om jag ska se under toscanas sol eller notting hill. sen är det ju deckar-serien som börjar på fyran me. jobbigt nu, haha! jag älskar tv!

plötsligt händer det

jag är trött. riktigt trött & riktigt seg.

men vilken helg, jesus. tack alla, tack!

the time has come; rökare!

no no no.. sluta! släng genast bort cigaretten du håller i.. ditt barn sitter ju för faan bredvid! åååh.. jag blev så irriterad igår när jag var påväg till centralen & passerade en mor & en far, som satt me sitt lilla barn emellan dem.. & de rökte! ÅH! jag blir så irriterad & ännu mer irriterad över att jag inte kan med att gå fram & säga ifrån! det borde vara förbjudet, om något! rök inte framför era barn. rök inte med dem i närheten.. detta skulle resultera i att folk inte kunde röka någonstans knappt.. vilket vore perfekt! fan, vad trött jag är på cigaretter. & JA, sluta sälj dem i matbutiker, vad fan ska de där att göra? 

sluta rök, nu!!


stockholm i morgon!

ikväll har vi ätit pannkakor med keso & lingonsylt.. så gott!

precis som jag skrev tidigare så ska jag i morgon till stockholm.. men först blir det föreläsning i göteborg följt av tågresa & eventuell promenad i skogen. åååh.. jag tycker det ska bli så otroligt kul att åka bort en sväng i helgen & särskilt med sådana godingar jag ska iväg med.. samtidigt önskar jag att jag inte var så uppbokad som jag är. ibland känner man för att ha mer tid än man har, särskilt till vissa saker.. eller vissa personer. men nu är det som det är & det är jag också glad för! :)

hur mår ni då? jag måste faktiskt få säga att trots att jag tror ni är hur fantastiska som helst, så är ni riktigt dåliga på att kommentera! meeen, som sagt. kommentarer hör väl kanske bara hemma hos bloggare & bloggerskor som har flera hundra tusen läsare per vecka. i den kategorin ligger ju inte riktigt min lilla blogg. ännu. ännu skall tilläggas. fan, jag vill tjäna pengar, leva loppan & glida runt på VMA med hjälp av bloggen. det hade vart riktigt fint det.. men iofs.. vem vill inte det? & den som får äran.. har såklart förtjänat det!

happy days

idag är jag glad, riktigt glad. som om det vore en ovanlighet nuförtiden. dock behöver jag plugga & det i massvis! jag hade velat hänga kvar i göteborg, sitta på en härlig uteservering & dricka en glas viiin, men icke då. får vänta me vinet till helgen, då blir det stockholm me ett gäng från systembolaget! åh vad kul vi ska ha!

nej, dags för en liten promenad me caesar, senare lite massage & därefter blir det fotbollsträning.

tjing godingar!

o9o9o9

bra onsdag, mycket bra onsdag.

fem av fem eller tio av tio.
resten håller jag för mej själv.


US open

jag kan inte slita mej från tvn & US open. åh vad jag vill spela tennis!

sötis-syskon



titta, vilken go bild jag hittade på mina fina syskon & mej själv.

JA, utan 50 kilo på vågen!

jag var behörig & därmed blev jag idag antagen till engelska-kursen vid göteborgs universitet. det här gör mej så otroligt lycklig då kursen verkar hur bra som helst & sedan mitt intresse för litteratur faktiskt växt efter bara tre föreläsningar. tänk att jag, Emelie Karlsson, kunde bli intresserad av böcker på ett sådant här sätt. tänk att jag idag när jag vandrade omkring på biblioteket längtade efter att få ta med mej böckerna hem & dyka ner i dem. tänk att jag idag insåg att jag visst vill ha böckers närvaro i mitt framtida hus. åh. tänk så glad jag är över att jag är antagen. åh, vilket lättnad. nu behöver jag inte längre skriva nog eller kanske. nu får jag äran att uppleva fler föreläsnigar & äran att bli ännu rikare på kunskap. 

tänk att jag tycker att livet är så fantastiskt fint utan att väga 50 kilo. tänk vilken bedrift. det är en stor känsla, en vacker sådan & den gör mej så lycklig. den ger mej fjärilar i hela kroppen. det är nog den som får mej att känna mej kär. åh, gud så glad jag är!

the plagg of the fall

kolla vilken mysig polo jag köpte på h&m härom dagen. lär ju bli the plagg of the fall för min del, då jag inte kommer ha möjlighet att handla särskilt mycket kommande månader. jag ska nog klara mej.. får föreställa mej fem månaders [!!] semester när det känns tufft, haha!



tisdagar me shakespeare

det blir en tisdag me shakespeares king lear. först ska jag dock se klart
matchen mellan wozniacki & kuznetsova som jag bara såg första set på inatt,

heja danmark!


ensamhet i all ära

ja, ensamhet i all ära.. men när man ska sova så är det faktiskt tusen gånger mysigare att gå & lägga sej tillsammans me någon. det tänker jag inte sticka under stolen med.

jag vill kramas!

höstljuset

ljuset som uppstår när solen skiner mot träd såhär
på hösten är verkligen bland det vackraste som finns.



sa jag att jag gillar årstider?

kan det bli en dag & en dag till.. nu?

onsdag vill jag ha. inte bara för jag har föreläsning & för att sverige spelar utan för en tredje anledning [vilket jag säkerligen inte ens borde nämna, men det gör jag iaf eftersom jag inte kan låt bli]. onsdagar gillar jag. har alltid gjort. & det är inte så konstigt egentligen. lill-lördag & en dag man som liten alltid slutade skolan senast halv två på. mysigt. dessutom har tv lyckats få in massa bra program på onsdagar. så även nu. eller iofs har bachelorette & so you think you can dance haft säsongsavslutning men jag är säker på att det kommer börja någonting bra igen. nu på onsdag är det ju fotboll iaf. det är bra. jag gillar tv.

men mmm.. onsdag ser jag fram emot.

grand opening; lugn&ro

ja, ikväll är det dags för the "grand opening" av mitt eget företag.



kontakta mej om du behöver eller vill ha massage!

hejar

sitter & tittar på söderling i US open, heja! vet dessutom att norge leder i matchen mot tyskland i fotbolls-EM.. okej det är väl bäst att skriva att det gäller damer.. men heja heja norge!

åh, nej. nu bröt davydenko söderlings serv. inte bra, kom igeeen!

åh, vad kära ni är

alla är bara kära överallt!

solen



yes, nu tittar den fram igen

variation förnöjer

jag älskar hösten! i förmiddags var det mulet, sedan tittade solen fram & nu regnar det. jag tycker det är så härligt me variationen hösten ger & det är så läckert när det plötsligt börjar regna samtidigt som solen är framme. vet ni, jag tror jag är kär också. kär utan att jag egentligen vet om det, fast nu vet jag ju det isf. jag har fjärilar i magen & längtar ständigt efter att få vara nära. det enda problemet är ju då att jag inte vet vem det är jag längtar efter att få vara nära. konstigt va!? i annat fall, vilket jag nog tror, är det livet jag är kär i.



halmstad baby, halmstad

ja, igår var det fest hos ludwig i halmstad & den var hur lyckad som helst (kunde skippat shota den 80% romen dock). festen inkluderade både det ena & det andra, allt från skratt till gråt.. och så vidare. mycket härliga människor & många många skratt. många många foton dessutom & ett antal som inte var alls så bra som jag skulle önska. haha. jösses. väldigt många fina också såklart..! som sagt, hur kul som helst.. tack ludde!!


god lördagmorgon!

hallå nii! idag är det lördaag & dags för halmstad med anna & carolina.. ska bli sååå kul!! först ska dock anna & jag sjunga på ett kalas vilket jag inte aaalls känner för då somliga av låtarna är lite väääl höga för min röst, men det ska nog gå bra. nu vill jag att klockan ska bli fyra!

igår var för övrigt en helt grym dag. föreläsningen var fantastisk & på kvällen träffades anna & jag för att öva på låtarna & äta tacogratäng, mums! nu börjar det närma sej januari mina vänner.. snart fyra månader kvar till avresa


.. aah!


vad är egentligen vackrare?

vad är egentligen vackrare än att göra det man verkligen vill. än att få vakna upp & känna hur man gör allt man kan för att få ett så fint liv som möjligt. vad är finare? vad är härligare än känslan av att vara lycklig, att känna fötterna stå stadigt mot asfalten, eller mot gräset vi springer på. vilken känsla är godare än den känsla som säger att skulle alla göra som jag vore världen kanske en ganska tråkig & enformig värld, men ack så vacker. åh, jag gillar det. jag gillar hur jag igår kände ovisshet inför framtiden. hur det kändes som en mur fanns mellan mej & verkligheten & hur jag sa, du kommer aldrig kunna stoppa mej, aldrig. & så gick jag. rakt in i väggen & precis som så många gånger förr rasade den, inför mej. & så är det. så är det när man tror på sej själv. när man tror på sin förmåga att lyckas, vad andra än säger, vad de än tycker. så är det när man tror att ingenting är omöjligt & när man vågar tro att vad som än händer kommer där alltid någonting gott ut ur det. det är verkligen så, tänk på det.

 


shall i compare thee to a summer´s day?

åh, det kändes så bra att vara i göteborg idag. träffade på flera trevliga människor & båda föreläsningarna var riktigt bra. särskilt den sista. mannen som föreläste fick mej att vilja dyka in i shakespears värld & bara analysera hans vackra sonnets. gud så bra han var, föreläsaren [ja shakespeare me förstås]. han talade om hur viktigt det är med våran åsikt, hur vi tänker kring livet, vad vår uppgift är & hur saker och ting påverkar oss, utan att vi egentligen tänker på det. varför är shakespeare så stor när hans texter egentligen inte är särskilt populära? han sa åt oss att inte vara rädda att fråga lärarna kring saker & ting för det var det de fick så [mycket] betalt för. jag kan egentligen inte beskriva vad det vad som gav mej en sådan härlig känsla.. men det var definitivt en känsla jag inte känt med någon föreläsare jag lyssnat på på ett par år. if you dont know what someone wants from you, ask, sa han högt & tydligt. nothing will come of nothing. & så rätt han har, ron paul. 


shall I compare thee to a summer's day?
thou art more lovely and more temperate.
rough winds do shake the darling buds of May,
and summer's lease hath all too short a date.
sometime too hot the eye of heaven shines,
and often is his gold complexion dimm'd;
and every fair from fair sometime declines,
by chance or nature's changing course untrimm'd;
but thy eternal summer shall not fade
nor lose possession of that fair thou ow'st;
nor shall Death brag thou wander'st in his shade,
when in eternal lines to time thou grow'st:
so long as men can breathe or eyes can see,
so long lives this, and this gives life to thee.


finns inte ord

nej, finns inte ord hur glad jag är att jeanine vann. det kanske känns töntigt, löjligt, fånigt & patetiskt att sitta framför en burk & gråta för man är så lycklig för någon.. men sån är jag.

fy fan vad underbart!!


GRYMT JEANINE!
[faktum är att jag trodde jag visste vem som skulle vinna..
vilket jag ju inte gjorde. trodde jag läst någonstans att brandon vann]

148

kul med så många besök idag!

vad tyckte ni om utgången i bachelorette? jag tyckte egentligen att jeremy skulle vart kvar till finalen, men det är ju inte jag som ska tycka, haha. hur som helst tycker jag jesses tal till deanna innan han friade var hur fint & rörande som helst. sen är ju jag världens känsligaste när det gäller sånt där me kärlek & så. tusan vad fint det är.. kärlek. de såg så otroligt lyckliga ut dessutom. sen att jag inte riktigt förstår mej på såna där program.. hur man kan vara me, är en annan sak. från en final, till den andra. so you think you can dance. min favorit är jeanine, jag bokstavligt talat älskar hur hon utstrålar sådan fantastisk livsglädje på något sätt. likadant där, känslosam som tusan & tycker dansnumrerna är helt underbara! åh, nu börjar det igen!!


mm, jag äter S, salt&surt tillsammans såklart!


fönstershoppa

ja, som ni kanske förstått ska jag [nog] börja plugga igen. trots allt. vad svårt det kommer bli att hålla i pengarna när man passerar massa härliga butiker varje dag man går till skolan. får verkligen fönstershoppa disciplinerat & tänka på det som komma skall. hoppas jag lyckas få något extrajobb i göteborg eller i närheten.. & att jag kommer igång med massagen också. då skall nog det mesta vara klart inför resan.. en spargris har jag ju faktiskt. engelsk fortsättningskurs på göteborgs universitet, förhoppningsvis.

blir nog bra det här, eller nog.. det blir bra.

nu är det bachelorette!

jag minns, morfar.

åh, det är helt fantastiskt att ha ett piano så nära till hands igen. när jag spelar blir jag alldeles fylld med lugn & harmoni.. dessutom påminner det mej så mycket om min morfar. jag minns det som om det var igår han bad mej sätta mej vid pianot & spela en visa för honom. han var så stolt. så glad att jag spelade, så härligt nöjd att jag klinkade på just  hans piano. & jag tänker alltid spela, vare sej jag minns tonerna eller ej. jag tänker det, för din skull morfar.

för din skull & för min


världens vackraste kille

åh, det är den här killen. go är han dessutom, himla go!


student igen

så där.. då var man student vid göteborgs universitet.

hurra!

det är på dej jag tänker i hemlighet

goddag kära ni! hur mår ni? jag försöker förbrilt få tag på språkavdelningen på göteborgs universitet, vilket verkar vara fler som gör.. upptaget som tusaan & det har det vart i över tjugo minuter nuu. suuuck! sitter & lyssnar in mej på lite sånger anna & jag ska sjunga på lördag. fick hoppa in me ganska kort varsel, så nu gäller det att ligga i.. men jag har ju inte så mycket annat för mej så det ska nog gå bra!

nu ska jag fortsätta ringandet, ha det!

call it the night

nu har jag tänkt sova, faktiskt. i morgon är en stor dag. det tror jag.


a day to look forward tooooooo

29 september it is!

cant waiiit!

åh på tal om caaant waiiit.. fotbollen. det var så kul! kondisen är som sagt inte på topp men oooh, jag längtar till torsdag när nästa träning är. fotboll kommer alltid vara en del av mej.

älskar älskar älskar det!

youre always on my mind

im thinking about you, oh i miss you


fotbollsträning!

jag ska iväg & träna fotboll med mitt tidigare lag frisco ikväll har jag tänkt. är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig.. för det första har jag nog inte särskilt bra kondition just nu.. & för det andra har jag inte spelat på läänge.. kul ska det bli iaf.. har ju längtat som tusan!

fimpa!

fimpa nu, seriöst!

om inte för din egen skull, gör det för oss andra


here we go again

ångesten & stressen har redan börjar krypa sej på. oron kring hur jag ska kunna finansiera resan i vår är stor & allt jag vill just nu är att få ett jobb, eller hitta en kurs som jag senare kommer kunna tillgodoräkna när jag börjar lärarutbildningen igen. jesus christ, ge mej ett jobb! idag har jag ju förvisso startat eget, men det lär man inte tjäna någon stor kosing på såhär i början. kan ni inte bli fler som läser min blogg så jag kan börja bli rik på det.. haha.. det hade vart nåt! nej, den där goa ångesten alltså.. efter två dagars ledighet, den gillas inte & måste omedelbart försvinna, blä!

2oo9o9o1

jag har startat eget! så behöver du massage kontaktar du helt enkelt mej.
nu ska jag återgå till mitt äpple & solstolen. cya later darlings!