märk väl, nöjd.

härom dagen när jag hämtade posten hade jag fått ett vykort

såhär såg det ut


& känner ni inte personerna som skickade det kan nitroigtvis inte gissa eller anta vilka det var ifrånmärk väl muntra hälsningar & emelie "nöjd" karlsson. om jag fick ett gott skratt? tack!
anton & nathalie, ni är mina idoler. hoppas ni har det grymt bra i norge, saknar er!

sister, youve got it all


musten går ur & mina ord tar slut

jag blir så ledsen när människor inte har viljan att känna lycka. jag blir ännu mer ledsen när någon som jag älskar av hela mitt hjärta gömmer sej bakom en mur hon inte vill riva. en mur som ger henne sådan trygghet, men som samtidigt gör henne så frutansvärt svag. jag hatar det. jag avskyr att inte kunna finna några ord som räcker till eller som är starka nog för att kunna övertyga om att allt slit är värt det. att det är värt allt att göra sej fri. att kunna släppa kontrollen & ta någons hand. den där hjälpande handen som är så behövlig & sååå god.

jag känner mej så arg, förbannad, men främst så är det så jävla ledsamt. sorgligt. men jag vet att jag befunnit mej där själv & jag fann en väg ut. på något sätt. jag klarade allt själv, men jag vågade be om hjälp. & det är precis lika värdefullt & starkt, om inte än starkare, att våga göra det. det är en bedrift att kunna erkänna för sej själv att man är svag. & att man behöver den där handen. som är så behövlig. som är så god. men med andan i halsen & kniven i hjärtat så känns det så sjukt hopplöst. alla ord. alla tårar. varför hjälper de inte? orden? eller gör dem det?på något sätt? tar du åt dej? lyssnar du? när ska jag lyckas trycka på on. få dej att förstå

att livet är så vackert, om vi bara vågar ge det en chans, vågar leva, vågar ge allt vi kan

för att våga nå dit


oh no, nu blev det aaaall wrong!

ja, det inlägg jag först publicerade här skulle såklart publiceras i min andra blogg. så nu finns det där istället. min dag har vart bra! hur var er? jag sitter just nu & tittat på project runway & so you think you can dance & i pauserna uppdaterar jag här eller sitter & kollar på höstens schema på nautilus. spinning & gruppträning, massa kul pass.. längtar! främst längtr jag efter att simma.. & såklart efter att börja spela fotboll igen. inatt drömde jag att jag inte längre kunde spela.. tt jg inte hade något bollsinne kvar. usch, det var helt jävla fruktansvärt!!

nu måste jag fortsätta se på tvn såklart!


he was the most important, but he left

det regnar regnar & regnar. såå mysigt. tänk om man haft någon att dela det me. att mysa tillsammans på hösten kan vara något av det bästa som finns. men men. nu är det som det äär. idag har vart en lugn dag. var me en sväng me nollorna under förmiddagen & sedan åkte jag hem & lagade mat. [recept & liknande publiceras numera i min andra blogg www.traniing.blogg.se] här har jag nu suttit ett par timmar & bara latat mej & laddat upp inför träningspasset som väntar denna eftermiddag. vi hörs snart, lovers!


anmäld!

jag har anmält mej till göteborgsvarvet nu!

ååh, känner mej på topp idag, såklart man är nöjd

men du, leave belle the hell alone!

jag tror days of out lives har fångat mitt intresse. varje gång jag tar på tvn är det där! hahha. jag stör mej så sjukt mycket på han som hänger efter belle hela tiden. leave her the hell alone! låt henne sköta sitt liv & låt henne förklara för shawn. & shawn, by the way [if you see this!] give belle a chance, god damn!

nu ska jag ut & skogen & leka me mina vänner.

tänk vad vissa människor [utanför tvrutan till & me] kan vara förutsägbara. nu är jag fri!

en inre & yttre resa mot välmående

härom dagen skakade camilla, robert & jag hand på att från & me den första september är det dags att infinna sej i den hälsosama livsstilen igen. jag har tänkt börja en vecka i förväg & startar alltså i morgon [klyshigt me en måndag, men va faen] jag har fotograferat före-bilden & enligt mej är det ingen vacker syn. dock skall ni veta att jag inte föraktar eller tycker mindre om mej själv för det. jag vet att jag är vacker, både på insidan & på utsidan, trots lite extra hull. bilden får ni vänta me att se till jag ser någon skillnad. & främst känner skillnad. det allra viktigaste nu i starten är regelbundenhet. att äta ordentlig mat & att absolut inte slarva me någon måltid, att minska på godiset & att inte träna föör mycket. jag tänker inte misshandla min kropp, varken åt det ena eller det andra hållet. jag strävar efter välmående. ett sunt liv. jag är verkligen ingen bantartyp & det sista jag vill är att få något typ av återfall av de ätstörningar jag under en period hade för några år sedan.

i min andra blogg [ 
www.traniing.blogg.se ] kan ni följa min inre & yttre resa.


snälla måndag, kom

jag vill att det ska vara måndag & att klockan ska vara mitt på dagen

veckans mål:
- regebundenheten, mat [frukost, lunch, middag] & träning
- lyssna till mej själv. vad vill jag, hur mår jag? känna efter!
- anmäla mej till göteborgsvarvet 2oo9

nu ska jag fortsätta plugga & titta på filmen som går på femman


who doesnt long for someone to hold?

who knows how to love you without being told
somebody tell me, why im on my own
if theres a soulmate fo everyone?


om en vecka gäller det

då startar ett nytt kapitel i mitt liv. biomedicin. då gäller det. verkligen. jag har jättesvårt att motivera mej till att plugga till tentan på måndag. dels handlar det om att jag bara vill börja plgga biomedicin & dels på grund av nollingen. alla mina vänner är me under hela nollningen & de flesta som tänkt göra tenta från början skall strunta idet. åååh, jag vill vara me & festa.. & ha kuul. leka lekar me nollorna & sånt. inte sitta hemma & plugga engelska. inte just nu. meeen. i morgon blir det plugg för hela slanten från morgon till kväll me paus för träning. MÅSTE börja värma upp inför hösten. det här funkar inte. my belly is not so happy.

nej, sängen. sjukt trött efter en hel dag på jobbet & sedan direkt till nollningen. men som saaagt, sjukt roligt!

how did you like it baby?

nu när jag har pratat me kim en stund så längtar jag ännu mer till thailand. tre månader kvar, exakt! åh, fan vad kul det ska bli att träffa min sjukt fina vän igen, efter sååå lång tid.

kunde inte hitta sex and the city-klippet. det får bli en grym låt me jack johnson istället.


jag är lika me charlotte i sex & the city

jag slog på tvn ikväll & just som jag satt & prata me kim om den omöjliga kärleken [& obefintliga] handlade sex & the city om det. & yes, jag & charlotte tänker precis samma sak vad gäller det där. mm, ska se om jag hittar klippet på youtube. håll till godo!

now i know that that ghost is gone

im done with broken people, this is me ive been workin onive been lonely but i know ill be okay
good love is on the waay

& så min absoluta favourite. in your atmosphere. jag vet att jag haft den här ett par gånger tidigare, men den borde finnas me i varenda inlägg jag skriver. jag älskar den & tycker ni att den är seg, spola fram till 4.16. sjukt vackert & tänk om, tänk om. jag säger bara, john mayer. som du funnits där för mej under dessa år. my god.i kissed a girl & i liked it

bokstavligt talat så gjorde jag faktiskt det i min dröm inatt. hahah, har nog lyssnat för mycket på i kissed a girl & i liked it me katy perry. riktigt bra låt.yeah, idag har vart en jättefin dag. jag har promenerat mycket. själv, me carolina & caesar & sedan me min söta vän liselotte. jag ahr pluggat & det flitigt & jag är stolt. & det är kul me fonetik! fan, jag önskar att jag började tidigare bara. de närmaste dagarna kommer innehålla många timmars läsning. men det känns inte alls jobbigt nu längre. men jag längtar till biomedicin börjar. fan vad kul det ska bli att börja plugga igen. & jag längtar längtar längtar. det är mycket som händer den närmsta tiden. det är tur att jag inte har någon annan att tänka på än mej själv. min satsning inför kommande års löpning kommer sättas i gång på fullt allvar & då funkar det inte me en massa djupa förälskelser. hahah, jo det är klart att det gör. erkännas skall att jag längtar efter kärlek & någon att få dela saker me mer än nånsin, dock är detta egentligen ingenting jag vill erkänna varken för mej själv eller andra. hah. nu är det gjort.

sex & the city är iaf the shit. finns det någon serie man mår bättre av?the most significant relationship is the one that you have with yourself, sjukt bra!

all heder åt susanna kallur

fy fasen vilken oflyt hon haft det senaste. susanna kallur. usch vad jga tycker synd om henne nu. jävla dumma oflyt. all heder åt dej, susanna [det är rätt troligt att hon läser min blogg, särskilt just precis nu]. fy fan vad underbart att höra henne säga att hon kommer hålla igång i minst fyra år till. hon är grym, både fysiskt & psykiskt. dock gillar jag inte han journalisten som ställer en massa dumma frågor när hon står framför kameran & i princip gråter. snälla journalist, låt stjärnan vara.

idag är det soligt i herrljunga. härligt. jag har vart ute & promenerat & efter att jag pluggat en stund ska jag ut igen, denna gång tillsammans me caesar. nu ska jag spela piano i några minuter & sedan blir det som sagt studierna som tar över mitt huvud för en stund. hoppas ni har en fin dag!

oh. usain bolt nu!

just an important thing to shownu är jag faktiskt blondare än någonsin. så upp till bevis. do blondes have more fun?
[tilläggas skall att nej, min arm är inte amputerad & jag har längre hår än det ser ut på bilden]

you know that i am always on your side

i am a fan of my anna. hon får mej alltid att skratta & må bra, i fredags blonderade hon mitt hår & vi talade ord hela kvällen & vi skrattade & vi sjöng. det är ju så det ska vara, mellan vänner. vi älskar varandra faktiskt! :) tack anna!

jag befinner mej i herrljunga för tillfället & det känns helt underbart att vara hemma hos mamma & pappa. de är helt fantastiska dem. god mat, mysigt tv-tittande & all kärlek. & på tal om kärlek så var jag på bröllop & firade kärleken igår. jag sjöng & det gick bra. michaela [min söta barndomsvän] var såå vacker & tänk att hon nu är gift. helt otroligt egentligen. tjugofyra år. undrar om jag någonsin kommer stå där [inte bokstavligt talat där] någon dag. om jag kommer ingå äktenskap me någon. bli ett me någon. bli ett. singularis ni vet. undrar om man känner det direkt när man träffas. att det är vi som ska vara ett? & undrar egentligen om jag känt så någon gång? eller om det kommit efter hand. eller om det någonsin kommit. det är det bara jag som vet. jaja, vackert var det. bröllopet. jag blev rörd & tårarna kunde jag knappt hålla inom mej när jag stod där framme & sjöng & heller inte när michaela trädde in så oerhört vacker genom dörrarna i lekåsa kyrka. så sjukt fint. ljuvligt.

butterflies are free to fly & soon they'll fly away

var är du?

mitt jag är tilbaka

& det måste jag få sjunga ut hur glad jag är över

jag älskar känslan att hitta tillbaka till mej själv


mitt jag är tilbaka

& det måste jag få sjunga ut hur glad jag är över

jag älskar känslan att hitta tillbaka till mej själv


where theres another one

ja, jag skulle bara berätta att min andra blogg är igång igen www.traniing.blogg.se & för er som inte förstår vad den kommer handla om.. ja, vad ska jag säga? jag förstår att ni tycker jag verkar komplicerad ibland.

linn & fredrik har nu åkt till turkiet.. anton & nathalie till rhodos.. snart mor & far till toscana & ja, vart är jag då? jag är såklart hääär & väntar me spänning på att få jobba mina två sista dagar på systembolaget i båstad [för den här sommaren?] & för att sedan åka till herrljunga på fredag eftermiddag. sedan väntar jag faktiskt lite på att få återvända till halmstad igen.. för att vara me på nollningen & efter det till att börja skolan, biomedicin me inriktning fysisk träning & sedan väntar såklart.. resan! resan? ja, den till thai såklart. fast först katie melua me louise! louise var det alldeles för längesen jag träffade. snyft! jag saknar henne något sjukt mycket. den var ju tillsammans me henne som jag gjorde min första resa till thailand. hoppas vi hinner ses någon gång innan oktober.

nu ska jag hoppa in i duschen & öva lite inför lördag!

there is sunshine when youre gone

kom precis hem från en härlig dag på stan tillsammans me linda. började me att ta en promenad runt nissan & fortsatte sedan mot smakfulls där vi åt en härlig sallad ihopsatt av var & en. efteråt gick vi & köpte glass & satte oss vid beachvolley-planen de konstruerat på stora torg i halmstad. idag var det lite invigning på nestea swedish beach cup eller nåt sånt & vlken dag att inviga ett sånt här event på. strålande sol & varmt. efter en stund kom även thilda & emma. & gud vilken underbar dag!

nu ska jag plugga lite & efter det åka iväg på bodypump. ska bli skönt!

vad gör ni idaaaag?

alla dessa möjligheter

jag har lite funderingar inför hösten som jag tänkte dela me mej av

när jag var ute & promenerade ikväll tänkte jag lite på mitt val av programbyte inför hösten. det handlar inte om att ag anser att jag tagit ett felaktigt beslut, jag bara undrar om jag verkligen är beredd att ge upp lärar-studierna. att bli idrottslärare är ju en stor dröm jag har. men likadant är det me biomedicin; mycket av det jag kan syssla me efter jag gått klart dessa tre år är mina drömmar. därför funderar jag nu starkt på att fortsätta läsa engelska. dock vet jag att jag har en tendens att sätta stor press på mej själv & undrar om detta vore ett sunt val för mej eller om det snarare skulle ställa till det för mej. & kan jag ens göra detta? jag menar, är det möjligt? det måste det ju vara. dock är ju tanken att jag ska hinna jobba i höst också. & så ska jag till thailand. fast som sagt, där finns egentligen inga hinder. dock måste jag ha i åtanke att det ju faktiskt är just idrottslärare som är drömmen, blir engelskan bara påfrestande att läsa i höst? chansen är stor. kanske man kunde läsa lite kurser som ingår i idrottlärar-inriktningen istället. jag måste prata me en bra syo-konsulent, snarast!

livet är fullt av möjligheter

american idol vs so you think you can dance

varför har dessa två otroligt grymma program samma sändningstid? fan! ni måste ju ha lite komminukation, fyran & femman, fan, come ooon!

nej, men seriöst. helt sjukt hur duktiga dansarna i so you think you can dance är.. & flera stycken av sångarna i american idol också. fy fan vad jag önskar att jag satsat lite emr på det jag var duktig på. är duktig på! dock vet jag varför.. jag är männska me tusen passioner & som älskar att göra allt jag vill. därför kunde jag inte välja vilken sport eller vilket intresse jag skulle satsa på. säger jag att jag vart bra på för mycket i mitt liv? nej nej, bara att jag inte kunde välja bort eller välja en passion framför en annan. & hey, jag är 23

nothing is too late as long as youre alive!

sunset beach, tennisträningar & elljusspår

idag var det mörkt vid halv sex. okej, mörkt kanske var lite att ta i, men mörkare än det varit tidigare dagar vid den tiden. jag tycker det är mysigt me mörker. det påminner mej när tennis-träningarna kom igång på hösten när jag var yngre. hur jag cyklade sjukt fort efter att sunset beach var slut klockan 17.5o. träningen började klockan 18.oo. & tennisen påminner mej om mörka skoghälla där jag tränat fotboll endel & sprungit elljusspår. de senaste dagarna har tagot mej tillbaka till mitt förflutna ett flertal gånger. på ett vacket, nostalgiskt sätt. jag vet att jag ska leva mer i nuet, men ibland måste vi se tillbaka på våra liv för att inse vilka vi är & var vi kommer ifrån. det tror jag verkligen. på fredag åker jag till herrljunga & då ska vi äta tacos & jag ska promenera orraholmsrundan & jag ska umgås. sen är det michaelas bröllop & jag ska sjunga. det ska bli mycket mycket skoj. på söndag blir det kanske en liten tur me mamma & carolina till kusten [?] & sedan vet jag itne vad som händer några dagar framöver. jag har bara två dagar kvar på jobbet, snyft. jag kommer sakna mina kollegor & systembolaget i båstad. massvis!

nu ska jag ta en promenad. big shots idag, grymt bra program!

avokado; substitut för choklad?

har kopplingen av min passion för avokados gjort att jag tappat suget av choklad avsevärt?

njae, avsevärt vore att överdriva, men lite iaf. jag älskar avokados & ni förstår, det är en reativt ny förälskelse. en helt underbar sådan. yes, ungefär som me mörk choklad för ett par månader sen, fast nästan bättre. ungefär som i november förra året.. eller som i april. där finns så mycket gott man kan göra av avokados.. röror.. hmm.. ja. goda är dem iaf. sjukt goda!

sex & the city nu.. matlagning & dusch sen. jobb i morgon!


när det vänder

idag känns det bättre igen! linn & jag är vänner & ingenting kan göra mej gladare än när man löst eller lagt någonting som kommer emellan två bästa vänner åt sidan. men något litet bråk då & då är någonting jag anser kan stärka en relation & är ett tecken på att man verkligen står varandra nära. jag älskar dej linn!

solen skiner & jag har vart på högskolan & hämtat en tenta.. vilken jag skall plugga på igen. ja, då förstår ni kanske, omtenta. hurra. engelska, vilket jag inte alls är peppad för. var bara något poäng ifrån den här gången, så det ska nog gå bra. ida är det måndag & jag sitter & förundras över hur gott det är me a-fil, allbran, psylliumfrön, linfrön, guinoafrön & lingonsylt. jag kan förstå hur jag under en period i mitt liv levde på det. jag kan också förstå hur jag kunde tröttna.

om en liten stund ska jag åka & prata me butikschefen på ett av systembolagen här i halmstad. hoppas de har plats för en extrajobbare inför hösten.. men men, vi får se. fingers crossed!

vad har ni för er på en [solig] dag som denna?


enough is enough already
på fredag åker jag till herrljunga & stannar där till jag vill åka tillbaka till halmstad igen. får se hur det blir me nollning & sånt. livet är mäktigt. intressant. inte förutsägbart på något sätt. ena stunden är man här, andra där. ena stunden glad, andra stunden ledsen. ena stunden rik, andra stunden fattig. visst är det coolt?

ena stunden vänner, andra stunden inte

sommaren gick fort. vad hände me att besöka våra hemorter.. vad hände me alla grilkvällar, me alla härliga dagar på beachen.. vet inte, men en jävligt nice höst har man ju att se fram emot iaf! jag längtaaaar


im never speaking up again!

klockan är snart tre & om en halvtimma börjar fashionista diaries. eller det är väl om 45 minuter typ. jag ska städa mina garderober nu. göra det fint som fan & sen ska jag ut & gå eller springa. jag ska plugga idag också. göra allt för att fokusera på annat. jag längtar bort idag & vill inte vara här. linn & jag har bråkat. mycket olika åsikter & kanske några ord för många sagda från min sida har orsakat missförstånd hit & dit. hoppas vi kan lösa det.. eller rättare sagt, hoppas att hon kan "komma över det" & gå vidare. linn betyder såå sjukt mycket för mej.

jag säger ju det, ORD! ibland önskar jag att jag vore stum [fast nej, det gör jag nog inte]


ord talas

slängs ut


ord har så

många betydelser

olika form


beroende på

hur vi

uttalar

betonar


att älska

att hata


ord gör ont

ord smeker


[ett urdrag ur dikten ord]

 


i need a vacation

from it all


det ösregnar. syster & jag har haft en mysig helg tillsammans & jag önskar att hon kunde stannat längre. men jag åker ju till herrljunga nästa helg. nu sitter hon på tåget dit. match ska hon spela & på nåt sätt längtar jag tillbaka, dit. till tiden då jag delade mitt hjärta me en fotboll. idag saknar jag kanske fotbollen mer än någonsin tidigare.

eller vad är det jag saknar egentligen? tillit. kanske

är det okej att inte alltid må bra även om man egentligen har det bra & mår bra? & att få visa det. är det okej att få dela sina känslor me vänner & familj trots att det kan komma att såra dem? tankar? eller ska vi hålla tyst. sy igen läpparna & sluta spotta ord. sluta tala. sluta berätta. sluta dela. ska vi stänga in känslorna.. låsa in tårarna? eller ska vi våga släppa allt, våga smaka salt. våga älska utan gränser & våga berätta som det är? våga känna känsla av lycka. av olycka. & samtidigt inte trycka ner oss själva eller varandra utan istället visa stolthet för vårt mod., för vår styrka.

men faktum kvarstår.. idag saknar jag fotbollen som fan

back on track, recept!

jag tillagade en utsökt & mycket hälsosam middag i eftermiddags.

ikväll får ni ta de av deet, you lucky ones. ;)

gul lök
paprika
chili
kidneybönor
tacokrydda
nötfärs [10%]
matlagningsyoghurt
avokado
fullkornspasta

skär gul lök & fräs i stekpannan till den mjuknat & fått en ljusbrun färg. lägg sedan i en paprika skuren i små bitar tillsammans me den finskurna chilin [avlägsna kärnor om ni inte vill ha alltför starkt]. låt fräsa en stund & lägg sedan i kidneys & nötfärsen. tillsätt till sist tacokrydda & yoghurt & låt puttra på svag värme ett par minuter. servera på ett berg av fullkornspasta & avokado-bitar. mums!


this is what awaits me

[kims vackra bilder från koh lipeh]

jag ska berätta en liten saga för er

[först vill jag börja me att gratta min syster som fyller år, grattis älskling!]


i natt när jag kom hem från en tidig utekväll tilsammans me linn, petra, acke & simon skrev jag ett inlägg som jag så gärna ville publicera men inte kunde. sidan fungerade såklart inte. det var många saker jag beslutade mej för i natt & let me tell you. det var inga småsaker. idag har ännu fler saker beslutats, men mer om det senare.

urdrag

nej, jag känner mej inte på topp. rättare sagt; jag känner mej inte bra. Har jag trillat tillbaka igen? [det är nog det som oroar mej mest] det är dags att finna mitt egna jag & reda ut vad det är som håller på att hända. Just nu trivs jag inte. Inte alls faktiskt. men hey, det är så ibland & så måste man låta det få vara. lycka handlar inte om en dans på rosor. lycka är någonting vi alla förtjänar.. men inte får gratis.

varför är det så svårt att leva som jag lär? jag vet nästintill exakt hur jag skulle vilja leva mitt liv, men lever inte efter det. fan, det gör mej förbannad. det gör mej besviken. det gör mej ledsen


nu är det dags att ta det du så vackert berättar för andra om på allvar.. the most significant relationship is the one that you have with yourself


varför är det så svårt? jag vill ju!


det kanske är just där problemet ligger. att jag vet nästintill exakt hur jag borde leva mitt liv? let it go & let live. jag tänker för mycket. jag analyserar mitt liv till tvåhundra procent & det gör mej alldeles slut. alla dessa beslut om hur jag nu skall leva mitt liv hit & dit & att jag ska göra si & så för att uppnå någon typ av lycka jag tror är så oerhört viktig. det tar all min energi ifrån mej. tankarna & analyserna äter upp mej från insidan & ut. så jag slutar upp nu. jag stänger mina ögon & tänker.. lägger ner det. så bara. jag lägger handen på hjärtat & ber mej själv & er

lev i nuet

& jag bokar biljett till thailand. till kim. men trots planer framåt är det bra som det är, här & nu.. trots att det ibland kan kännas jobbigt eller svårt.. eller rent ut sagt förjävligt.  många beslut. ja eller nej? följ hjärtat. hjärnan till viss del. men i grund & botten

gör det du mår bäst av


whats up with this day

för det är ingen vanlig dag, nej det är mammas födelsedag, hurra hurra hurraaa!

igår var det måndagsklubben & vilken härlig kväll det blev. några  glas vin & jag tackar joanna som lämnade sitt vin hemma hos mej efter festen då detta vin innehöll 8 procent alkohol, vilket räckte för att relativt fort känna på brusning igår. kvällen var som sagt kul, dock tycker jag 160 kronor är övepris för det stället. nä, halmstad, ni som har hand om the mondayclub, sänk priset för bövelen. 

 idaaag då.. ja, jag har sovit länge. sedan vart ute på en liten promenad me herrljunga-linn, lagat & ätit mat.. & nu tvätt, vilken skall va klar om senast en havtimma. då ska bannemej jag gå till gymmet eller också ut & springa. det är bara att välja. sen big shots!

lite planer framöver

jobba en & en hal vecka till, sedan ledig!
sjunga på bröllop
åka hem & troligtvis stanna ett tag i herrljunga
nollning
första september börjar skolan, längtar!


vi på saltkråkan

alltså, fy fasen vad jag älskar vi på saltkråkan & just et avsnittet som visades på tv idag [när de leker sjörövare] är det jag längtat efter att se mest. sjukt bra, nostalgi!

vilken helg det varit. underbar! idag tog anna & jag en liten roadtrip till camilla, robban & deras söta lilla vovve i alingsås. hur mysig som helst & om jag är sugen på att skaffa en egen liten valp. guuud. ska bli så härligt när de kommer tillbaka till halmstad på heltid igen. nu skiner solen & jag ska ta en liten promenad. senare ikväll tar jag bilen & kör ner till halmstad. skön vecka framför mej & om bara ett par helger är det dags för mej att återvända till herrljunga igen. då väntar sång på bröllop. jag önskar att ta tag i musiken igen. det ska jag göra!

idag eller igår har jag tänkt på dej flera gånger om

nu när jag inte är vid min knepiga dator i halmstad tänkte jag passa på att lägga in ett litet musik-klipp. jag vet att jag tidigare visat det här, men det är värt att visas igen. jag funderar mycket i dessa dagar & några av frågorna jag ställt mej finns inkluderade i denna text. för övrigt måste jag få berätta för er hur mycket jag älskar min underbara anna. tillsammans är vi vackra som havet. du är the worlds greatest