do you feel like you belong?

när jag lyssnar på en låt som den här kan jag inte låta bli att undra..



do you come together ever with her? & is she dark enough? enough to see your light? & do you brush your teeth before you kiss? do you miss my smell? & is she bold enough to take you on? do you feel like you belong? & does she drive you wild? or just mildly free? what about me?

too long till january

jag vill vara brunis igen..



& så vill jag ha sommar & sol & kort, tight kjol!

[& vi vill ha dej.. marcooolioo.. lalalala]

friday i am not in love

men vill bli! så sjukt gärna. va inne & läste en blogg där ett par skiver bloggen tillsammans. de bor på olika sidor av jordklotet & de firar varenda månadsdag de har.. idag firar de sin tjugoandra & hur sött är inte det? jag vill också träffa den där personen att dela livet me.

idag har vart en lång dag.  började dagen me en massa telfonsamtal fram & tillbaka till halmstad fastigheter & banken.. och det ser ut att lösa sej me pengarna för dubbla hyrorna.. hoppas verkligen! sedan gick jag till biblioteket & satte mej & pluggade fysiologi tillsammans me camilla. efter det gick jag hem & åt lite lunch, pratade me karin & liselotte & mamma på telefon & sedan var det jobbet som gällde. nu sitter jag här helt utmattad & måste verkligen städa inför morgondagen.. då kommer ju anna & kanske också hennes mamma, mysigt! meen.. först ska jag nog se klart på lets dance & fortsätta ätandet av mina stackars nötter!

jag gillar livet igen, bara så ni vet!

vi måste minnas att det är såhär det är!

det är verkligen viktigt att vi tar hand om oss själva. att vi tar ansvar för vårt eget välbefinnande. att vi prioriterar hälsa & skapar egna ideal.. att vi lär känna oss själva & lär oss att acceptera det vi anser vara mindre bra me oss själva, men att vi allra främst vågar lyfta fram det som vi gillar mest. & vad passar väl bättre in än den här? lyssna & lär!





jag ryser varje gång!

bra avslut på denna dag

jag vet inte om man bör unna sej saker som kostar, men efter den här dagen var jag bara tvungen. den där kjolen ska bara bli min min min. nu hoppas jag bara den sitter & är lika fin som på bild.. men än så länge har ingenting slagit fel som jag beställt så det blir säkert bra.

den här dagen har som sagt inte varit min allra bästa på ett tag, men jag har lik förbannat tagit mej igenom den. vid femtiden i eftermiddags höll jag bokstavligt talat på att få en panikattack, eller vad det nu är, vilket jag inte fått på väldigt länge. det blev för mycket känslor & som många av er kanske vet är jag otroligt känslosam. det finns mycket tankar och funderingar i mitt huvud denna kväll.. tankar kring livet. vad människor prioriterar & inte. jag skulle vilja bli någon typ av vägledare för människor som känner sej vilse eller på fel bana i livet. det tror jag att jag hade klarat alldeles strålande!

dagens allra allra bästa har iaf varit helt fantastiska .

erika
för orden kring mej som inspirationskälla!

anna
som inte bara är bra utan bäst

carolina
för att du är du & ingen annan

linda
för att vi äntligen skall få bli "systrar"!

karin
för att du är en av anledningarna till att jag idag är lycklig!

om att använda magin

alright.. nu ska vi se.. om jag lyckas trolla bort mitt enorma diskberg innan klockan tolv denna afton ska jag få beställa en så sjukt fin kjol från h&m, nämligen den här:



let the washing of the dishes begin!

brudtärna next!

idag var vi & tittade efter kläänning till christian & lindas bröllop där jag skall vara tärna tillsammans me min syster & lindas två systrar.. det var sååå kul & vi hittade ett par riktigt fina, men det var en vi fastnade för speciellt. får se vad de andra tre tärnorna anser, men jag hoppas att de tycker jag christian, linda & jag..! åh, som jag längtar till den dagen då bröllopet är.. kan bara tänka mej hu mycket brudparet längtar. ska nog ta på låtarna jag tänkt sjunga en stund nu faktiskt. tänk att när bröllopet är har jag sprungit marathon.. helgen innan! tänk att jag ska göra det det här året.. först hade jga ju tänkt vänta ett år.. & "bara" köra göteborgsvarvet & eventuellt lidingöloppet också.. men seså.. varför vänta?

vill man så går det!

sjugosjätte februari is the new frdag den trettonde.

idag är det inte mycket som gått rätt. försovning.. sedan krångel me fakturor till halmstad fasigheter hit & dit. nu ska jag iaf alldeles strax iväg & titta på tärnklänning till christian och lindas bröllop. det ska bli himla mysigt! hoppas bara inte jag känner mej ful & fet en dag som denna.. men såklart jag inte gör!? yeah, ikväll blir det ett spinningpass & sedan en tvkväll tillsammans me linn A.

åh, hoppas jag får tillbaka mina pengar som råkade betala dubbel hyra. inte inte inte kul.. dags för mej att göra mej iordning litegrann. hoppas ni haft en bättre förmiddag än jag.. till råga på allt fick jag prata me en riktigt sur kärring på postgirocentralen.. damen på bankgirocentralen däremot, var himla trevlig, mycket bättre!

now they have one last chance

i väntan på the city igår kväll såg jag att trailern för säsong 5 av the hills hade kommit ut. jag skulle vilja påstå att jag blev helt extas & längtar mer efter the hills än nånsin! jag tror det sätter igång i slutet av mars, aaaah!



ååh, det kommer bli en grymt bra säsong. gråter redan, hahah!
dessvärre blir det nog den sista säsongen..me tanke på.. one last chance

all I can say about life is, oh God, enjoy it!

goddagens! nu har jag slängt i mej god lunch i form av müslimix & a-fil & massa lingonbröd från östras. så mumsigt! har ju vart igång ett flertal timmar redan, me tanke på att jag vart på jobbet en sväng i förmiddag. alldeles strax ska jag cykla iväg till skolan på föreläsning & sedan blir det nog ltie plugg även efter. ikväll blir det, som sagt massa träning. längtar! fick min bok från adlibris idag.. vin till maten. verkar otroligt bra & jag tror jag kommer lära mej mycket från den! just det, fick min kappa från h&m häromdagen också. hur fin som helst är det & nu kan jag verkligen inte vänta till våren kommer så den kan användas!

hoppas ni har en fin dag, kram!

There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.

jag kan inte sova.. eller rättare sagt, kan inte få mej själv att förflyttas ungefär tre meter från soffan till sängen. well.. iaf inte nu när jag hittat en sida me massa quotes, vilket jag älskar! jag skulle kunna sitta & titta efter vackra meningar folk sagt av betydelse hela natten.

om det här jag fann

There's only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.
Aldous Huxley (1894 - 1963)

eller det här
Life wouldn't be worth living if I worried over the future as well as the present.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965)

eller det här
You can't deny laughter. When it comes, it plops down in your favorite chair and stays as long as it wants.
Stephen King (1947 - )

eller det här
I am who I choose to be. I always have been what I chose…though not always what I pleased.
Lois McMaster Bujold

eller den här
Happiness depends upon ourselves.
Aristotle (384 BC - 322 BC)

eller DET HÄR!
All I can say about life is, Oh God, enjoy it!
Bob Newhart (1929 - )

if she wanna rock she rocks

bara den här också, eric hutchinson - rock & roll


everyone knows how you get famous

veckans avsnitt av the city var precis lika bra som jag väntade mej. nu kan jag knappt bärga mej till nästa veckas avsnitt. hahah. jag har en otroligt fin nyhet, anna kommer hit i helgen! & kanske följer annas söta mor, lena-britt, också me! gud vad härligt det ska bli att få ner lite mer på papper hur vår resa kommer att se ut. vi skall lägga upp budget & kolla rutten. detta är saker jag självklart inte kunnat hålla mej från att börja titta på redan nu! :)

ikväll har jag tänkt gå & lägga mej lite tidigare än de senaste nätterna. i morgon blir tredje dagen för mej att gå upp tidiiiiigt. det känns bra att utnyttja hela dagen & att få sej en go cykeltur ut till eurostop på morgonkvisten är ju heller inte helt fel! jag är glad glad glad, livet är fantastiskt!

godnatt godingar!


oh.. jazz my dears!

oh.. såg just att de introducerar ett nytt pass på sats nästa måndag.. jazz! ett pass jag alltid velat testa så det är jag nu uppsatt på. i helgen kanske anna kommer hit förresten, då ska vi planera planera planera. om inte blir det en vasaloppsspinning på söndag eftermiddag! hur som helst blir det helt klart att sitta & mysa me frukost till vasaloppet på söndag morgon.

brorsan åker & som jag ska heja!

heja christian!

sovmorgon utsuddad

det blir ingen sovmorgon i morgon heller. drar in lite cash & jobbar mellan 8-11 istället. kanske lika bra det.. & framför allt att jag väntar me joggningen ett tag då jag haft massa halsont fram & tillbaka vilket ni kanske redan läst tidigare. efter jobbet blir det lunch, föreläsning & massa träning! i morgon kväll blir det hela TRE pass om man räknar me fotbollen vi ska spela me klassen, vilket jag minsann tror kommer bli ett jäkla pass! där innan blir det spinning & bodybalance, love! i morgon ska jag dessutom få äran att låna bias pulsklocka & testa det på spinningen. sjukt hur kul det ska bli att se!

men.. dags att fokusera på dagens träning. känner mej laddad efter två goda goda fullkornsrutor me philadelphia & kalkon, perfekt mellanmål innan träning. blir nog ett satscorepuls-pass denna kväll faktiskt. vad gör ni?

tisdag = the city!!

åh, idag är det tisdag, vilket känns underbart eftersom detta är dagen då ett nytt avsnitt av the city kommer ut på mtv.com. dock lär jag få vänta till sen kväll, precis som förra tisdagen.. men det gör mej ingenting. ska alldeles strax till biblioteket efter en förmiddag i skolan. har vart hemma & ätit & lagade till en utsökt körrförsås till unch. jag kan dela me mej av receptet men missade att ta bild på grund av att jag var så fruktansvärt hungrig. utan mat i magen kan man helt enkelt inte tänka lika bra som vanligt.

nej.. dags att läsa lite artikel innan det bär av mot bibblan.. ikväll blir det träning träning & gud som jag längtar. fettisdag idag, men min fettisdag sparar jag till lördag! dock blir det nog ingen semla då heller eftersom jag inte är sååå förtjust i det utan tycker bättre om gammal hederlig choklad! :)  den här veckan ska jag vara stenhård på veckodagarna. massa mat & träning & minimalt me socker. nu jäklar beach 2oo9.. som det låter varje år. hahah!

hoppas ni har en lika solig & fin dag som vi har i halmstad.. snart är det mars vilket innebär nästan vår, wii!

den där dokumentären på trean

var det någon som såg dokumentären som gick på trean ikväll? jag tycker den var rätt dålig faktiskt. tyvärr. med några års erfarenhet gällande tankesätt kring mat & såndant som kännetecknar ätstörningar måste jag erkänna att ikväll var en av de få gånger jag kände att "oh, då kanske man skulle testa det.. 30 dagar, ner 6 kilo! perfekt!" & får påminna mej själv om att det är inte så det är, det är ett helvete att gå runt & fundera på mat hela dagarna, eller snarare att gå runt & tänka på att inte tänka på mat.. tro mej. den där dokumentären visade ju dessutom att hon inte fick några men från att göra sådär, ja förrutom att hon mådde lite dåligt under tiden själva dieten höll på. & för en person me ätstörningar triggar en sådan där dokumentär mer än hämmar. tyvärr är dagens ideal som det är & jag tror inte att hålla på att exprerimentera bland en massa dieter hit & dit kommer att förändra tänkandet kring vikt & utseende idag. det vi måste göra är att INTE fokusera på att testa & nästintill "tipsa" om hur kändisarna borta i hollywood gör för att bli så otroligt smala som de blir. jag menar.. ingenting verkar ha förändrats trots att två tjejer faktiskt dog av anorexi på catwalken förra året.

vi måste sluta glorifiera detta ideal. vi måste vänja ögat vid någonting annat. det är precis som det är me trender. exempelvis för första gången såg att det skulle bli en trend att ha höga jeans tyckte jag inte alls det lät fint, men vips, så har ögat vant sej & tycker att det är hur fint som helst! det är itne konstigt vi tycker att det & det & det & det plagget bara passar de som är smalare än smalast.. eftersom det är det enda vi får se! fram me olika typer av människor på catwalken, i tv, i tidningar.. överallt, precis så som det är på riktigt. jag förstår inte varför vi inte bara kan acceptera att vi är olika.. & att alla bör respekteras för den person man är inside out!

carolina ♥ richard

grattis till min söta syster carolina & richard till förlovningen, så fiiint!!


yes, im alive

jag lever & nu börjar csi NY. idag har vart en bra måndag, men ganska hektiskt. började me några timmars jobb på förmiddagen för att sedan plugga tillsammans me camilla. kom hem från biblioteket vid femtiden & drog till gymmet & spinnade en timma, lovely! nu har jag suttit en stund framför tvn & ätit goda mackor. fyra stycken ekologiska fullkorn/surdegs-skivor med linfrön i. helt proppmätt nu, men oj så goda de är.. dessutom jättenyttiga! nytt favoritbröd!

ska egentligen ha tvättid klockan tio men funderar om jag sk gå ner & titta ifall det finns en tod i morgon istället. är så himla trött & börjar redan klockan åtta i morgon bitti. på onsdag börjar jag inte förrän ett. skönt! då ska jag ut & springa på förmiddagen. hoppas bara halsontet håller sej borta. åh tisdag imorgon, vilket innebär nytt avsnitt av the city, me love! nu ska jag titta på csi & sen måste jag hoppa in i duschen.. & så tvätta då eventuellt.

om jag drömde om fanta & ramlösa inatt..

.. så kommer jag garanterat drömma om någon härlig resa den här natten.

jag längtar så förbannat till allt vi tänkt göra på den där resan alltså. & förlåt mej för att det blir så tjatigt, men det är verkligen det enda jag tänker på just nu. det & marathon i sommar. & lite på jobbet också. mest me tanke på att jag vill hinna jobba så mycket jag kan för att få ihop massa pengar till resan. dessutom är ju jobbet så himla kul! men för övrigt är resan det enda jag tänker på.. & det är väldigt mycket tankar som går genom mitt huvud, funderingar.. hur skall vi ha råd att göra allt vi vill? egentligen? australien.. fiji.. samoa [??].. hawaii.. canada & usa.. & man vill ju inte välja bort någonting. hahah. det funkar inte så.. men nej, nu ska jag sluta tjata så förbannat & gå & lägga mej istället. jag har ätit dumlesnacks & grejer så min mage håller på att spricka här..

ja herregud.. i morgon är det alltså måndag & en ny dag innebär ju den första dagen av resten i mitt liv!

jag vill jag kan jag orkar

kommande vecka skall gå förbi utan alla godsaker innehållande socker & förhoppningsvis också utan halsont. om jag är frisk i halsen i morgon ska jag springa längre än jag någonsin gjort tror jag. särskilt om det är fint väder & snön är helt borta. då drar jag till havet & njuter. jag ska jobba i morgon också. mellan åtta & tolv, vilket innebär att jag missar en föreläsning. trodde nämligen vi var lediga när jag tackade ja. men icke. under eftermiddagen blir det massa plugg tillsammans me camilla & förhoppningsvis då också den härliga löpningen. dock vet jag att det blir mörkt relativt tidigt [fast sent i jämförelse me för en månad sen!!] men ja, på ett eller annat sätt kommer jag lyckas lägga in den där underbara löpningen.. kanske borde göra det innan egentligen. får se hur jag känner mej när jag är hemma från jobbet.

tillbaka till mina dumlesnacks & beck.. vatten på det också. fy fan vad gott!

jag vill sätta planerna i verk, nu!

sitter & tittar efter tips & grejer angående resan vi kommer att göra mellan Vancouver & LA/San Diego nästa år. men precis som jag skrev ovan vill jag göra det nu nu nu.. men det går ju inte. måste spara massa massa pengar innan. vill verkligen försöka få ihop så mycket jag bara kan. hoppas hoppas att anna kommer hit på lördag så vi kan planera ytterliggare. kanske förverkliga en & annan plan redan då. man vet aldrig me oss.. som sagt.

 

resplanering!

idag vaknade jag upp på helt rätt sida. lite halvseg me tanke på den sena hemgången i natt vilket kan synas i mitt senaste inlägg, haha. jag är allt bra rolig! men tillbaka till uppvaknandet på den bra sidan.. jag känner inte av någon baksmälla över huvud taget. hade jag inte haft ont i halsen hade jag helt klart kunnat tänka mej att gå ut & springa ett par mil. jag skymtar dessutom solen från mitt fönster, lovely on a sunday!

någonting annat som är lovely är att sitta & planera en resa. jag är inne på kilroy & kollar runt kring hyrning av bil & så vidare i dels australien, dels canada & dels usa. men så minns jag.. pengar.. & student.. det går inte riktigt ihop.. men sen tänker jag vidare & förstår att jag jobbar fan nästintill halvtid på systemet & alla de pengar jag tjänar skall sparas! åh vad jag ska spara spara spara framöver. jag ska leva loppan på grejer som inte kostar! åh, vad jag längtar till nästa år vid denna tidpunkt.. då har vi nog befunnit oss i australien i ungefär en månad & vi lever livet. antingen sitter vi i en vinranka & plockar druvor eller så sitter vi på vingården me ett glas vin i handen.. kanske vandrar vi sydneys gator eller sitter på en segelbåt närmare whitsunday. vem vet vad vi gör, anna & jag? den där resan kommer iaf bli av & det är det som är det viktiga! för vad vi än gör, så gör vi det alltid me ett skratt.. ett leende.. en känsla.

fy fan vad jag längtar!

say what you will

varfÖr finns det inte en enda kille som intresserar mej, vad har hänt?

rgrymt kul dag dock.. jag älskar mitt jobb & att träffa malin efter flera års itd var hur kul som helst!! skriver mer i morgon.. sitter & lyssnar på jon mclaughling & bara tänker oå hur underbart det ska bli att sova hur länge som helst i morgon!!

goodnight sweethearts.. goodnight

ska vara på jobbet redan klockan åtta i morgon bitti, så  nu är det dags att sova

godnatt sötisar, sov gott!

in vino veritas

i vinet kommer sanning fram, så är det. dock tycker väl jag att man överdriver aningen mycket när man fått i sej endel alkoholhaltiga drycker. jag menar, det är faktiskt bevisat att känslor förstärks när man dricker. det man sa till någon i ett berusat tillstånd kanske är sant till en viss del.. men ibland tar man fan i lite väl alltså. hahah.. eller?

jag lovar er att någon gång under morgondagens kväll kommer jag uttrycka dessa ord utan att jag tänker på det. hahah, jag känner mej själv såpass. jag är en typiskt sån där som hänger upp mej på ordspråk & så..

en line vår föreläsare sa härom dagen har jag skrivit stort på mitt kollegieblock & det är minsann ingen överdrift.. i detta ligger enbart sanning;

angående sambandet mellan rökning & sjukdomar
frågan är inte om, utan när!

a new day has come

god morgon!

det blev ingen jogging för mej denna morgon.jag vaknade med jätteont i halsen, trist! men men.. det är ju farligt att träna me halsont så det är bäst man passar sej. snön ligger vit på gatorna här i halmstad & jag önskar inget annat än att det försvinner snart snart snart. jag vill gärna att kylan också går bort, att solen kommer fram & att värmen sakta men säkert börjar komma. idag ska jag jobba & ikväll  blir det mys me några vänner.

dags för frukost, have a nice day!

är man bra så är man

tre saker jag är nöjd me denna dag:

• jag har skrivit mitt schema inför mars, april, maj. redo att lämnas in till chefen!
• jag gick till makeup store & krävde att få byta mitt läppstift för 15o spänn. det pajade efter någon dags användning, inte okej!
• sund & mycket god middag tillsammans me brorsan!

jag tar me en fjärde!
• jag ska gå & lägga mej, innan tolv, amazing!

löpträning!

de kommande dagarna har jag tänkt ta ett par löprundor
[plus endel annan träning :]

imorgon, fredag
planen är att jag alldeles strax skall gå & lägga mej så jag orkar upp till i morgon klockan åtta för att ta en runda längs nissan, eller eventuellt vid havet.

lördag
jag jobbar mellan 1o-15.3o, så jag skall ut allra helst innan, men självklart går också efter bra.

söndag
välförtjänt vila från löpningen!
[eventuellt spinning beroende på.. ehm, lördagens bravader..]

måndag
lång runda, minst 1o km.

tisdag
lång runda, minst 1o km.

onsdag
ingen löpning, spinning! självklart också bodybalance, längtar!


sådär.. en vecka framåt är lagom att planera.. tycker jag!

kommentarer!

trots att de inte är såå många så..

tack alla söta som skriver fina kommentarer till mej. nI ska vet hur glad jag blir när jag kommer in & ser dessa ord i kommentarfältet.. allt jag kan säga är, right back at you! TACK!

youre gone by now, ive got my heart right.

hej hej hej! jag har haft en kanonkväll tillsammans me brorsan. ätit god mat & lyssnat på musik, tittat på du är vad du äter & sedan på vilken mobil jag ska köpa. suck.. jag kan verkligen inte bestämma mej!

nu har jag iaf beställt en bok från adlibris, den här



vin till maten av christer berens. jag längtar så till jag får den & kan lära mej mer!

torsdag är lika me helg

& helg är lika me jobb!

japp, nu har jag helg.. men jag saknar den där exhalterande känslan inför helg som man alltid hade på fredagar när man gick i grundskolan.. var inte den helt fantastisk? klassens timma borde helt klart finnas även på högskolan! :)

jag sitter iaf & mumsar i mej lysmelk för fulla muggar. 4.90 kostar godiset på ica & det är för billigt för att jag skall kunna avstå just nu. särskilt  den här veckan. ikväll kommer christian, min bror & eventuellt linda hem till mej. jag funderar lite på vad jag ska laga för mat & om man skall slå på stort & öppna en flaska rött. kanske! måste städa här också.. ser inte alltför fint ut just nu.. men bättre ska det bli!

har ni en fin torsdag? du är vad du äter idag! & så den där knutby serien.. interesting!

mm, lysmelk, världens godaste godis, helt klart!


bästa party-/träningslåten just nu


we are gonna sip this wine



en till grymt bra låt me kings of leon, de växer mer & mer i mina öron!

vackra sommarkjolen

ni måste få se min fina kjol jag köpte på monki härom dagen.
dock är den lite skrynklig på bilden.. ja.. den är iaf helt otroligt vacker!
ljusblå & vit, 250 kronor, inte illa pinkat va?



& så här söt var jag idag! :)


jag är kär

japp, jag är kär nu. jag är kär i livet! jag tycker det är så oerhört fantastiskt just nu trots att det är kallt & ruggigt. jag tycker det är mysigt att vakna upp på morgonen & veta att jag får chansen att leva en ytterliggare dag & göra den till någonting speciellt. det är coolt att man har sådan otrolig förmåga att påverka sitt liv som man har. att man har en sådan jäkla power.. att möjligheten att vara mästaren i sitt eget liv finns där om man bara vill. det är grymt hur man kan förändra någonting trist & tufft, eller negativt för den delen, till någonting ljust och positivt. jag skulle kunna fortsätta i evigheter & skriva om livets goda, det är en fantastisk känsla & det allra bästa me den är att jag tycker att jag är så otroligt värd den.. & vet du vad..

det är du me!

jag måste skriva detta om eufori

jag var inne på Erikas [tack frida!] & läste om dagen innan hennes mönstring. förresten erika, sjukt starkt jobbat! jag kom iaf & tänka på hur jag kommer känna dagen innan marathon. hur mina tankar kommer flanera i mitt huvud & hur upprymd jag kommer att vara. tänk vad jag kommer tänka.. har jag tränat tillräckligt.. vad kunde jag gjort mer? kunde jag gjort någonting mer? åh vad jag längtar.. åh vad underbart det kommer att bli.. vad grym jag är.. vad blir det för väder i morgon.. ja, allt möjligt. meen.. nu måste jag dra till linn, är redan nästintill försenad!

pusss!

en sak är jävligt säker

& det är att jag säkerligen skulle behöva gå ner några kilo i vikt för att kunnde prestera mitt allra bästa på marathon i sommar.. men nej, jag tänker inte hålla på att pressa min kropp på det sättet. det går ju bra när jag springer 16-17km så det ska nog inte bli några problem att springa det dubbla och lite till. dock bör jag nog försöka hålla den vikt som är & inte lägga på mej för mycekt av varken fett- eller muskelmassa. konditionstestet i morse visade iaf att jag hade hög kondition, alltså bra. dock inte elit, vilket jag självklart hoppats på :) men men, tänkte göra ett test om ett par månader igen & sedan ett i juli någon gång. då kanske! :) tilläggas skall att det är en rad olika faktorer som spelar in när man gör det där testen. känner man sej lite stressad, eller sovit dåligt, eller börjat bli sjuk, vikt.. och en rad andra saker.. så kan resultatet visa någonting annat än det egentliga. på det testet vi gjorde i morse handlade det enbart om pulsen. att jag är duktig på att löpa kan ha me min otroliga vilja att göra också.. för jag är ju faktiskt rätt grym om jag får säga vad jag tycker!

nu ska jag iaf alldeles strax åka iväg till linn tillsammns me camilla på en liten fika. förhoppningsvis är också joanna kvar en stund när vi är där. längesen vi sågs alla fyra nu. kanske till helgen igen? &då kommer ju camillas annelinn också.. ska bli kul att träffa den goingen igen! ikväll blir det världens roligaste spinningpass & bodybalance. åh, vad jag längtar!

bra dag idag!

someone like you

jag har drömt om en några nätter i rad nu & vet inte alls hur jag ska tackla det. haha, det låter himla seriöst det där me att tackla, men så menar jag inte. jag undrar bara vad det betyder. han är alltid himla söt i drömmarna iaf, det är en sak som är jävligt säker. :)

the city kom till slut ut på mtv's hemsida & när det gjorde det skulle det självklart krångla till en början. men då gäller det att hänga i & ha tålamod & försöka några fler gånger.. & vips! så fungera det. grymt bra program idag, men alldeles för kort. idag fick jag dock bevis på hur nyligen det var som de där avsnitten spelades in. detta avsnitt var bland annat på nyårsafton 2oo8/2oo9. har du inte sett serien, så gör det.. den är helt underbar!

i morgon blir ingen spinning på morgonen. laddar inför kondisövningen i plugget istället, sen blir det nog löptur/spinning & bodybalance på eftermiddag/kväll. den där bodybalancen har jag längtar efter sedan jag gikc därifrån förra onsdagen, heelt sagolikt fin träning. love it! nu ska jag iaf borsta tänderna & lägga mej i sängen. hoppas på att det är något bra csi eller cold case-avsnitt.. eller kanske borde jag hoppas på att det inte är det.. ?!

oh well.. sov sött godingar!

vacker tur längs havet

åh, vilken fantastisk löptur det blev idag. ni skulle sett himlen.. först helt klarblå & en stor sol som strålande me dess vackra strålar. när den sedan vad påväg ner blev himlen alldeles rosa, röd & orange, vattnet blev turkosblått & den del av halmstad som syntes från stigen längs havet sken vackrare än nånsin. till & me industrin såg fin ut. mm.. idag mindes jag varför jag blev förälskad & bestämde mej för att flytta till halmstad. jag var faktiskt tvungen att stanna upp & njuta där en stund. jag såg senare att ett par sett att jag vändemej om & bara stod mot solnedgången.. när vi möttes log dem. sånt tycker jag om! ja just det ja.. rundan blev förresten 16 km lite drygt, så visst klarade jag av mitt mål även denna gång. jag är grymt nöjd! tiden vet jag inte exakt, eftersom uret stannade ett antalgånger, men det blev nog någonstans kring 1,45h. idag förstod jag åter igen hur fantastiskt det är me löpning. helt klart min favoritträning just nu.. & det passar ju oerhört bra me tanke på att en massa löpning finns på schemat framöver.

gjorde en fantastisk middag ikväll också. kycklinggryta me haricote verts, paprika & curry. skulle även ha haft broccoli & spenat i men det hasde frusit något så fruktansvärt att jag var tvungen att slänga det. hädan efter köper jag färskt! eller också får jag helt enkelt frosta frysen.. det skulle verkligen behövas! till grytan serverade jag ekologisk fullkornspasta.

nej, dags att sova. först ska jag kolla upp hur det ligger till me konditionsövningen vi ska ha i morgon i skolan.. jag hade nämligen tänkt dra på spinning vid o6.45 i morgon bitti.. får se hur det blir. jag hade gärna gjort ett konditionstest!

godaste grytan fylld me protein, antioxidanter & massa vitaminer, mums!


ive been running around



grymt bra låt me kings of leon. nu ska jag dra ut & springa me solens strålar mot mitt ansikte!

yes!

jag fick jobb på systemet här i halmstad i sommar så nu är jag rikigt glad! hoppas jag får jobba mycket så pengarna rinner in på kontot & vidare till sparkontot. just nu sitter jag & väntar på ett avsnitt av the city som ännu inte kommit in på mtvs hemsida.. åt så himla god lunch precis. tunnbrödrullar me avokado & keso-röra. fick bli ett tunnbröd me bara smör också. så gott. nu tänkte jag sätta mej & plugga lite så maten får tid att smälta innan det är dags att dra ut på en härlig löptur. åh, idag är en riktigt bra dag känner jag!

ny dag, nya möjligheter

yes, idag är det tisdag! första föreläsningen var inställd så nu ska jag strax iväg till skolan. efter föreläsningen ska jag till stan & prata me chefen & fixa me mina p-piller. efter det ska jag hem & äta lunch & sedan dra ut & springa. hoppas på att jag orkar en lång runda, om inte annat får viljan ta över! solen strålar här i halmstad.. underbart!

njut av denna fantastiska dag vi får möjlighet att uppleva!

time for the thing i like the most in the mornings & the least at night

jag säger som tjorven

varför ska det vara så gott att sova på morgonen när man måste gå upp, men inte lika gott att gå & lägga sej när man måste? jag måste verkligen nu. ska upp vid sju i morgon bitti för att åka till skolan på föreläsningar. när det börjar ljusna om morgnarna har jag ju tänkt att jag ska gå upp vid sex för en löptur innan skoldags.. jaja, det löser sej. hur mycket jag än tjatar om att jag ska bli bättre på att lägga mej tidigare lär jag mej aldrig. kanske efter redovisningen i fysiologin när några ska berätta om vad sömnen har för betydelse för kroppen rent fysiologiskt. då ska jag lyssna & ta in mer än någonsin.

vi hörs i morgon, sov sött!



tänk när man låg nerbäddad i dessa ljuvliga lakan på koh lipe, thailand.
då var det inte svårt att gå & lägga sej vill jag lova. fast jag hade såklart ingenting emot att vara vaken då heller. nej.. det spelar nog ingen roll hur underbara lakan jag har i sängen. jag är & förblir en nattuggla. men vanor kan man ju förändra!

mycket på g!

åh, jag har så mycket roligt på gång nu!

mars
herrljunga-helg
tentor [det gäller att ha rätt inställning!]
nya kurser!
seedningslopp inför göteborgsvarvet
massörutbildning

april
carolina&emelie-helg
ramundberget me familjen

maj
beyonce-konsert
göteborgsvarvet!


sedan är det sommar & förhoppningsvis sol! ljust är det iaf så många sena kvällar me härliga träningstimmar längs me havet & uppe på galgberget. åh, som jag längtar. fast det är bra nu me, fats jag hade gärna slutat vara så förbannat hes hela tden. yea yeah, det finns värre saker än lite heshet. jag är nöjd me livet!

så där, då var det gjort!

då så.. då var man anmäld till ytterliggare ett lopp. detta äger rum den 22 mars & är ett seedningslopp till göteborgsvarvet. dags att sätta igång på allvar nu då, lite drygt en månad kvar. loppet är 10 548,75 meter & jag skulle helst vilja ha en tid mellan 46-52 minuter så jag hamnar i led 3-6 under det riktiga loppet eller möjligtvis mellan 52-59 minuter, vilket innebär att jag hamnar i led6-9. upp till bevis nu emelie! innan köpstopp har jag iaf sagt till mej själv att jag skall få köpa en pulsklocka.. det ska jag göra så snart jag kan!

oh, så laddad jag är inför morgondagens löpning. då börjar tidtagningen!

måndag idag va?

det är måndag va? yes, it is. jobbet gick alldeles strålande. money money money! från & me nu är det dags att börja spara ordentligt inför nästa års bravader. vilket år det kommer bli. 2oo9 också såklart. men 2o1o strået vassare. i morgon är det träning som gäller.. föreläsningar också, men tanken är att jag skall springa någon mil i morgon iaf. åtminstone. just det, på tal om mil.. jag ska in & titta efter ett seedningslopp inför göteborgsvarvet. återkommer om datum & så där. det kanske är närmare än jag tror till nästa lopp. måste börja träna mer nu.. träna & plugga & kanske jobba lite mindre. får faktiskt prioritera lite nu, trots att jag älskar min arbetsplats.  i morgon ska jag in &prata me chefen angående sommaren. jag skulle vilja jobba mycket i juni & juli & sedan eventuellt ta någon vecka i augusti ledigt. då är det ju dessutom marathon, AH!

this is the beginning of something new

hej hej hej.. i natt kom vi hem till halmstad vid halv tre & när camilla skickade ett  meddelande att föreläsningen var inställd idag blev jag faktiskt riktigt riktigt glad. särskilt me tanke på att jag alldeles snart ska iväg & jobba. den här veckan blir det jobb idag, fredag & lördag. de andra dagarna skall jag fylla me plugg & träning, så det blir inte mycket tid över till annat.  vad har ni för planer i veckan..? någon som vill dela me sej?

dags för mej att göra ordning lite frukost.. dock vet jag inte alls vad me tanke på att det inte finns särskilt mycket i mitt kylskåp just nu, men någonting ska jag nog kunna plocka fram!

ha en fin dag!

stockholm!

hej sötnosar. hoppas ni hade en fin valentins dag! [varför heter den inte så istället?] det hade jag! min spenderades tillsammans me familj & släkt med middag ute på lidingö & lite shopping på stockholms gator. senare under kvällen gick anton, carolina, christian, linda & jag ut & satte oss på ett ställe som heter east. vi hade riktigt kul!

nu har vi precis ätit en god frukost & skall göra ordning oss för dop. innan blir det en sväng på stan & efter dopet åker vi söderut igen. hoppas ni får en mycket mysig dag! här strålar solen & man kan inte ha det annat än bra!

hej göteborg, with a pocketful of sunshine!

nu ska jag alldeles strax sätta mej på bussen som tar mej till göteborg. mysigt det ska bli att vandra omkring i göteborg me syster en solig dag som denna.. well.. jag hoppas det är sol där precis som här i halmstad. & att det är likadant i stockholm i morgon & på söndag. det här kommer bli en bra helg! sitter & lyssnar på natasha bedingfield.. & jag har sagt det förut & säger det igen, jag blir så glad av hennes musik!

idag i skolan fick vi göra några blodtryck- & pulsövningar. jag använde pulsklockan rätt mycket & fan vad kul det var, lätt att jag ska köpa en pulsklocka. sen ska jag bli massör också.. bara så ni vet! :) nej, dags att packa ner det sista, diska & sedan traska till bussen.

hoppas ni får en himla fin dag!


speak out if you do, youre not easy to find

så sitter jag här igen. klockan är halv ett & jag håller på att packar. emelie i ett nötskal, men vad gör man inte. det finns helt enkelt inte tid för mej att sova för mycket. nu började dessutom michael en kompis prata om att jag kunde komma ner till honom & spela in en låt hos honom någon dag. han hade visst fixat någon typ av ljudanläggning så nu fixar han massa grymma låtar som jag kan välja & vraka mellan. skall detta bli början på min karriär som sångerska kanske? hahah, nu ska vi inte hoppas för mycket, men kul ska det bli iaf! sjunga är alltid kul. särskilt när det är musik man kan relatera till & verkligen uttrycka känslor i. det gillar jag. somebody tell me why im on my own exempelvis. fast jag är ju inte helt själv förstås. jag har min underbara familj & mina söta vänner. & på tal om det.. i morgon efter plugget åker jag till göteborg för att möta upp syster för en sväng på stan & lunch. sedan åker vi till herrljunga & tar ett glas vin me några vänner. på lördag morgon bär det av mot estocolmo för dop & andra härligheter. ska bli underbart kul att träffa del av släkten man inte träffat på ett himla tag.

dags att packa ner grejerna som ligger på sängen & sedan sova.
sov gott alla fina människor. vi hörs igen i morgon! [läs: idag!]

usch, jag blir så rädd.

nu sitter jag här efter en löptur, svetten har börjat torka in & kroppen är redo för en varm, lång dusch. idag ska jag slänga i en inpackningskur & verkligen skrubba kroppen. skönt! måste städa, vilket jag skulle gjort igår men aldrig gjorde, diska & sedan få besök i form av linn A. trevligt! klockan 20 är det du är vad du äter & det vill jag see.. tycker det är himla intressant. & på tal om du är vad du äter. var inne på en blogg för en stund sen, vilken är skriven av en kille som heter dennis. han verkar inte må helt okej alltså. håller på & snackar om dieter hit & dit & vilket underbart ideal size zero är. för ett tag sedan var han på en diet där man åt var tredje dag..  usch. jag blir så rädd när jag ser & läser sånt där. det är många av oss som påverkas av dagens ideal, vilka måste förändras i min mening. sen är det självklart att folk kommer i alla olika storlekar & jag menar inte att de som är "naturligt" smala är sämre förebilder på något sätt. det jag vill är att vi skall förespråka ett sunt ideal. ett ideal som står för människors olikheter & hur unik varje individ är.  ett ideal där vi blir respekterade oberoende av vikt eller liknande. ett ideal som står för att vi är vackra som vi är helt enkelt.

mat är gott & det skall ätas och framförallt avnjutas!
[
& tro mej.. så har jag inte alltid sett på det, men jag är ett levande bevis på att tankarna kan förändras!]

im such a bad girl

åh herregud. en sen kväll nu igen. dessutom måste jag duscha. det gör jag i pausen av medium. har äntligen plockat i ordning min väldigt väldigt stora hög me kläder som legat & skräpat ett tag. tänk så underbart det kan kännas efter en sån grej. någon dag när jag har tid ska jag rensa ur all skit jag har i mina lådor & garderober. just nu ser det mest ut som jag bara tryckt in allt i de få garderober som finns.. jag vill att det ska vara fint.

oh, reklam, bäst jag springer in i duschen! sov sött sen

onsdag, i am in love!

åh, jag är glad igen. jag klarade nutritionstentan med bravur i jämförelse vad jag tänkt mej. åh, så glad jag är över det. sedan har jag fått ett av paketen från h&m också & skorna är lika jäkla fina som på bilden, iiih. längtar till vår ännu mer nu när jag dessutom fick min fina rosa scarf & marinblå-vita cardigan. att solen sedan visade sej när camilla, linn, ludde & jag var ute & promenerade gjorde inte saker sämre. man kan ha dåliga dagar & man kan ha bra.. idag är en bra. nu ska jag ta på mej träningskläderna & dra till sats på världens bästa spinningpass & sedan bodybalance. efteråt blir deet städning, helt klart.. ser ut som ett bombnedslag me alla utspridda kläder här hemma.

vi hörs godingar!



mer bilder får ni senare! :)

jag är inte bra på det jag vill längre

jag är lite stressad, med tanke på att denna förmiddag gått så fruktansvärt fort & jag ska iväg & skriva arbete tillsammans me min projektgrupp. efter det har vi föreläsning & sedan åker jag nog me camilla & robert hem & skriver ett par case i rörelseapparatens skador & sjukdomar. ikväll blir det träning, spinning & bodybalance, längtar!

hoppas ni får en fin dag! kraamas!

äntligen!

åh, äntligen fungerar det!

klockan är mycket & jag borde sova sen flera timmar tillbaka, men jag kan inte. jag är sjukt trött men tänker så mycket. sluta emelie, sluta tänk! men jag kan inte.. min hjärna jobbar på högvarv för tillfälllet & jag funderar, funderar & funderar. jag vill nog åka snart. i höst. & isåfall åker jag till norge i sommar. jag vet ingenting. känner mej kluven. dum. fånig. smart, snäll, förvirrad. arg, frustrerad, glad. allt på samma gång. jag känner mej full me energi samtidigt som jag känner mej helt tom.

tur att vi åker till stockholm i helgen så jag får tankarna på annat. jag längtar!

hemma-förmiddag

jag stannade hemma från föreläsningarna idag. var så fruktansvärt trött & dessutom är de inte ens bra.. föreläsningarna alltså. det är någonting jag stör mej fruktansvärt på, tyvärr. lika bra att sitta själv me böckerna. dessutom fick jag nu lite tid över till att städa här vilket verkligen behövts! om en & en halv timma ska jag iväg & jobba & tjäna lite cash.  börjar bli mer & mer sugen på att ta sabbatsår från & me ihöst, men skickade iväg ett mail till vår programansvariga för att ställa lite frågor kring utbildningen. är jag klar pt efter hösten & jag är i sista klassen som får licensen vill jag vara kvar till dess.. annars åker jag gärna bort tidigare & åker till norge & jobbar i sommar. men som sagt.. vi får se vad som händer & vad kilroy svarar på förfrågan jag skickade igår.. ååh.. jag vill ha sommar, sol & varmt!

john john john mayer, the one & only

john mayer är the one & only man i mitt liv just nu..
 
jag smälter!


synd att det inte bli någon turné iår [vad som ännu är sagt], men en skiva är på gång!

vackra är vi alla!

visst är detta en så himla mysig bild? syns det hur mycket vi trivs i varandra sällskap?

mathilda & jag, vi gillar varandra, det ser man! vacker vänskap.


vin är härligt!

camilla & jag kom på en grej idag när vi satt & pratade lite på cyklarna innan spinningen började. me tanke på att jag springer göteborgsvarvet i maj & marathon i augusti blir det inte många eftermiddagar med vinglaset i högsta hugg vid varken havet eller på ängar denna vår/sommar. men vad gör väl det? när jag springer in på upploppen kommer det ändå vara sååå värt det & vet ni.. de där glaset me vin efter loppen kommer smaka godare än något annat vin någonsin. jag älskar verkligen vin, det gör jag & det tänker jag inte sticka under stolen me. hur underbar är inte känslan att korka upp en kall flaska australiensisk chardonnay, en fruktig & läcker flaska rosé eller en fransk bourgogne? ojoj, vin är härligt! [i rätt mängd skall tilläggas]

veckans lista

tisdag
föreläsning o8-12
jobb 13-19.3o
träning 19.3o -->

onsdag
plugga o9-11
lunchmöte [;)]11.3o-13
föreläsning 13-15
plugga 15.3o-18.oo
träning 18.3o -->

torsdag
gruppövning o8-1o
plugga 1o-13
föreläsning 13-15
träning 15.3o -->
plugga! 17.3o-->

fredag
gruppövning o8-1o
göteborg 11.45
herrljunga
plugga!
träning?

lördag
träning?
stockholm!

keso & lingonsylt såklart!

det är någonting me människor nu förtiden. alla lagar pannkakor hela tiden & varje gång jag hör det så tänker jag.. åh det måste jag göra någon dag, gud så gott.. men aldrig blir det av. nu ska jag laga kyckling med haricot verts & paprika. vet inte riktigt om jag ska ha någonting mer till.. eller jo för katten.. creme fraiche är såklart ett måste.

okej, grädde & hallonsylt i all ära till pannkakor, likaså glass eller mat-fyllningar som bildar mer crepesliknande måltid, men det allra allra bästa är

KESO & LINGONSYLT, tro mej!

underbart spinningpass!

wow, idag kändes passet heeelt underbart! körde som fan från början & när passet var slut var mina ögon rödsprängda på grund av all svett som runnit i ögonen. jösses vad jag svettades idag.

dags för dusch & lite matlagning.. sedan kommer min planering för denna vecka. det behövs verkligen känner jag!

ett litet tips innan jag ställer mej i duschen.. om ni aldrig testat spinning, gör det! ge det en chans.. ett par gånger.. detsamma gäller löpning. det krävs tålamod men fy fan vad underbart det är när man är igång. ah!

off to the gym

yes, då drar jag då.. har mina snygga nike-kläder på mej idag..
så watch out sats halmstad, hot stuff comin throooough...


svettas svettas!

jag ska på spinning.efteråt får det bli lite mag&rygg övningar.. hade hellregått ut & sprungit egentligen, men me tanke på snön så får det vänta till i morgon eller onsdag. hoppas hoppas jag hinner springa ett par gånger den här veckan iaf.




så vill jag ha det när jag springer. go temperatur & solstrålar.. ska kolla upp om det  är några marathon-lopp när vi är i usa/canada nästa år. vore riktigt grymt tycker jag!

jorden runt!

idag skickade jag iväg en förfrågan till kilroy angående en jorden runt-rutt anna & jag har pratat om. just för tillfället frågade jag om en rätt basic resa, men vi har nog tänkt vidga vyerna ännu mer.. beroende på hur mycket pengar vi har såklart.

liten sneakpeek!






några gissningar?

en otroligt fin kappa

ja, det är iaf som det ser ut på bilden. men vem vet?



använde iaf min rabatt på 25% & beställde den från h&m. so we'll see!

jag tror jag vill dra rätt snart

nej, nu sitter jag & dagdrömmer igen. vill dra!



monday is the best

ah herregud. var hemma i halmstad vid halv tre inatt & upp vid sju i morse. gissa  om jag var trött när jag vaknade.. jag trodde jag drömde att väckarklockan ringde, men icke. igår innan vi åkte från herrljunga hann jag iaf träffa karin en sväng också, vilket var hur härligt som helst. den lilla godingen ska åka till thailand snaaart.. i en månad, vill också! snart snart! :) när christian & hans vän thomas kom förbi herrljunga & skulle hämta mej efter en helg i sälen stod tacosen på bordet & vi åt oss mätta innan vi åkte & hämtade linn & sedan åkte ner till halmstad. under förmiddagen har jag haft föreläsning om sinnena & nu tänkte jag alladeles strax sätta mej & plugga. först: mammas gulash-soppa med osötat fullkornsbröd från östras, färskt & gott, mums! efteråt ska jag cykla upp till linda & christian & hämta mina springskor jag glömde i bilen.. ta en runda på galgberget.. eller ett spinningpass. måste se gossip girl också!

hur har ni det?

sex var det ja

vet ni vad jag ska hitta på nu? jag ska plugga! fysiologi! den här perioden har jag lovat mej själv ska gå bra så nu jävlar. nu är det dags för mej att börja plugga in allt vad nervsystemet heter & gör, hur endokrina systemet fungerar & hur alkoholen förstör exempelvis våra muskler & organ. jag känner mej riktigt laddad när jag sitter här med boken framför mej, färgpennorna ligger vid sidan om, ramlösan står bredvid & glasögonen är på,

nu kör vi!


med sex månader kvar & kärleksförklaringar! mycket utropstecken också.

idag är det sex månader kvar till marathondax! så i morgon börjar den ordentliga resan. duktiga emelie måste krypa ut ur sitt skal & försöka få sej själv att förstå att det nu inte finns några genvägar. nu är det allvar mina vänner! :)

igår kom anna hem & eftersom jag befinner mej i herrljunga från igår till idag fick jag äntligen träffa henne igen!! så lycklig jag är när vi är med varandra [kärleksförklaring no. 1]! snart ska vi börja planera vår resa inför nästa åååår & jag kan inte vänta. tänk att  vi troligtvis skall umgås 24/7 i flera månader. fy fan vad underbart [kärleksförklaring no. 2]!

jag har faktiskt hunnit träffa en rad människor redan under min lilla blixtvisit i herrljunga.. habbe, erik & massa andra goingar tillsammans me anna igår kväll.. lena-britt & billan.. liselotte nu under förmiddagen!! :) & sist men inte minst.. mamma, carolina, pappa & caesar!!! wii, vad jag har det bra! dessutom måste jag ju bara få säga hur mycket jag älskar camilla, joanna & linn [kärleksförklaring nr. 3]!

någonting annat jag måste tillägga under detta inlägg är gårdagens melodifestival, vilken kväll! trist att hon programledaren inte är min favorit men så nöjd jag blev när emilia gick vidare till globen & att snälla snälla me ugglas gick vidare til andra chansen. de låtarna var bäst! dock anser ju jag att marie särnholt helt klart skulle gått vidare & alcazar skulle möjligtvis fått en andra chans.. i det stora hela, en härlig kväll!


im off to the beeed

gårdagen var så kul. först hemma hos hanna & sedan vidare till mej en snabb sväng för att hämta upp martin & mattias & sedan vidare till bulls. vi var helt galna! så kul vi har.. det är helt sanslöst. idag har dock vart en mycket lugn dag.. vakna, promenera, äta & ja.. sen gym faktiskt! jag vet att det inte är bra att träna dagen efter men jag var tvungen för min stämpels skull! sedan tränade jag väääldigt lugnt.. bara lite mage & biceps. inte en massa kondis idag inte. ikväll har jag vart hemma hos linn & fredrik & ätit middag tillsammans me dem & fredriks vänner [eller linn & mina vänner också men], vilka tillsammns bildar ett så himla gott gäng. de skulle vidare till mårtensson där det är premiär för det nya superfredag på mårtenssons. linn & jag stannade hemma & såg på film & dessutom kom camilla upp & sa hej också.

himla mysig kväll måste jag säga!


nu är det dags för mej att sova. i morgon blir det jobb & sedan off to göteborg för att möta upp carolina & mamma & sedan vidare till herrljunga. melodifestival-premiär i morgon också, mys! brukar ni titta på den? jag tycker det är mysigt när det börjar för då vet man att våren är på g, vilket såklart är lovely!

sov sött!

vilken dag!

vilken dag det varit än så länge!

började dagen vid halv åtta me halsont och frukost. testade även testet jag fick från kicks igår på cliniques foundation. mycket bra, men aning ljus för min hy. tänkte gå & höra i stan om jag kunde på ett test på en nyans mörkare. vill att det ska bli bra när jag betalar dyra pengar för en sån där. det bästa me den var iaf att det inte ens kändes att jag hade på mej någonting när det kom på.. det har jag aldrig känt me en foundation förut!

dagen fortsatte sedan me att jag åkte till skolan för en övning i rörelseapparatens skador & efteråt åkte jag hem & la mej igen. ont i halsen som få måste jag låta bli & träna & frågan är om jag verkligen kan hänga me ut ikväll eller inte. till hanna ska jag iaf, det vet jag, men vidare.. får se. ja, men det är ungefär vad som hänt denna dag.. har ätit ett par apelsiner också för den som är intresserad. :) längtar till helgen då jag skall åka till göteborg & eventuellt möta upp mamma & carolina direkt efter jobbet på lördagen. efter det åker jag me dem hem till herrljunga & har en ordentlig pluggdag på söndag.

nej, dags för lite mat. kram till er!

praying to the wrong god

jag tränade idag. spinningen gick bra fram till att jag fick världens magont.. jag kämpade på iaf & klarade mej igenom passet. efteråt var det dags för bodybalance, vilket är en mix av tai chi, pilates & yoga. mycket stretch, balans, men också styrka. mot slutet hade vi en härlig avslappning & efter att jag legat några minuter raklång me ryggen mot mattan kände jag en tår rinna längs kinden. det var mycket känslor som cirkulerade i mitt huvud & jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände. det enda jag vet är att jag tänkte att det måste få ett slut. någonting annat jag vet är att jag tänker gå på bodybalance varenda jäkla vecka för fy tusan vad skönt det var. att känslorna visade sej helt oförberett för mej [& för andra?] gör mej ingenting. det är väl kanske en del av det sökande som sker i samband me denna typ av träning. att träna insidan.. det är minst lika viktigt som utsidan.

det vet ni va?

lillördag!

idag är det onsdag vilket betyder lillördag. har haft en fyra timmars föreläsning som senare blev tre timmar. skönt! efteråt satt jag tillsammans me min grupp i fysiologin & gjorde en dispositionsplan inför arbetet om alkohol.. kommer gå hur bra som helst tror jag! på väg hem sprang jag upp till linn en sväng. de har redan hunnit få det himla fint i lägenheten & idag skulle det tapetseras om. vi har en fika inbokad under eftermiddagen tillsammans me camilla [& joanna?] & sedan är det dags för mej att träna. spinning & body balance blir det idag. efter det kommer kanske linn [axelstjerna] över på lite kvällsmat. måste dessutom städa.

& en sak till.. det där me att vila från löpningen är svårt.. jag känner hur mina ben bara vill vill vill ut & springa, men nej.. idag får det räcka me spinning & bodybalance. ett tredje pass på raken är nog inget att rekommendera. [kommer senare dock!]

det snöar här nu. i halmstad. suck! åååh just det.. jag beställde från h&m i morse & jag hoppas hoppas verkligen att det kommer snart. längtar efter att få se hur skorna är. känner dessutom att jag behöver lite nytt!

well.. what the hell

h&ms webshop har tekniskt underhåll så jag kan lika gärna slänga in en bild till på någonting jag tycker är så fantastiskt fint. marinblått & vitt är det allra finaste tycker jag. särskilt i kombination. den här cardiganen har jag tänkt beställa & den där blåvit-randigabikinin säkert tusen andra kommer ha på tylösand tänkte jag också köra på. den har jag nästan vart kär i sedan jag fick syn på.



fin vaaa!?! :)

får nog vänta till i morgon me att beställa. ska nog klara mej över natten tror jag!

shoes baby

det är inte ofta jag hittar skor jag bara älskar.. men dessa kan jag inte motstå!
hoppas de passar & är lika fina som på bilden, wow isf!


börjar bli lite smått sugen på ett glas vin

alla dessa amerikanska serier där de öppnar en flaska vin hela tiden.. eller har ett glas framför sej iaf. eller så är de ute & äter.. & dricker ett glas vin.. eller en go cocktail. jag kan inte annat än erkänna att jag är sugen på korka upp en flaska.. men nja.. ingen hit att sitta ensam klockan halv elva en tisdagkväll & ta ett glas vin..

om jag ändå fick oväntat besök..

im a cover girl

njaa.. & jag har definitivt ingen koll på smink egentligen. särskilt inte underlagskräm & det är precis det jag ska iväg & köpa i morgon tänkte jag.. har ni några tips på någon bra? make-up store? eller är de gamla hederliga max factor & dem bättre? loreal har jag testat & njaa.. inget stort fan av dem.. men men.. öppen för förslag!

godkväll!

har precis skickat in en uppgift i rörelseapparatens skador som camilla, robert, bia & jag suttit & knåpat på idag. skönt när det är gjort & det ändå känns som man gjort uppgiften riktigt bra. fick äntligen mina böcker idag också, så nu är det bara att sätta igång, vilket jag lovat mej själv att göra. så från & me i morgon finns inga ursäkter. den här perioden ska gå bra. det har jag bestämt.

var ute & sprang i dag igen. ikväll. i mörkret. på galgberget bland en massa galna löpare. helt crazy vad de sprang. jag tog en kort runda idag.. hade tänkt åka & köpa en chokladkaka efter men jag avstod. hade massa mjölk jag var tvungen att dricka upp här hemma så det fick bli varm choklad istället. i morgon blir det vila från löpningen & spinning istället. får absolut inte tröttna på löpningen & dessutom kändes mina lår tunga efter söndagens långpass & gårdagens dubbel. men jag är riktigt nöjd me vad jag åstadkommer dessa dagar. jag längtar så himla mycket till sommaren. då ska jag vara hur grym som helst. det vill jag & då kan jag!

nu ska jag fortsätta se på friidrotten.. & sedan kanske läsa lite i stora löpboken. den är bra den!

jag älskar att le såhär gott på kvällskvisten

jag sitter & letar efter vackra låtar till en vacker dag då ett vackert par skall vigas. jag har hittat en helt perfekt. jag skulle plocka ut några stycken & sen skulle de säga om det var någon de inte gillar.. men jag vet inte om jag vill.. det här kanske skulle vara en överraskning. tror faktiskt att den här låten är en låt de båda uppskattar. ååh. tänk om man får äran att ge en sådan där kärlek till någon någon gång.. vilken fantastisk känsla. att känna att den här personen ska jag dela resten av mitt liv me, det är verkligen det jag vill. det måste vara så oerhört coolt. jag blir alldeles varm av att bara tänka på det.. särskilt när jag suttit & lyssnar på kärlekssånger hela kvällen.. sökt på ordet love på spotify & fått flera tusen träffar.. bläddrat igenom & sen helt plötsligt.. finna den där sången som man känner är så perfekt. jag kommer ha svårt att gå & lägga mej ikväll.. känner att jag har hur mycket energi som helst & bara skulle kunna sitta & le hela natten.

jag blir nästan kär av bara tanken, av känslan.

men, nu kom en annan helt fantastisk låt på! åh, helt perfekt!

om tårar & sånt fint

the fray är tillbaka me ännu ett fantastiskt album. jag minns så väl när jag hörde deras tidigare album & hur jag nästintill kunde gråta. jag fick en så otroligt bra känsla i kroppen & jag förstår inte hur de kan lyckas en gång till. goosbumps släng er i väggen, här är känslan någon helt annan. ungefär som idag när jag såg det sista avsnittet [som för tillfället finns] av lipstick jungle. fast den känslan var nog rätt annorlunda. jag grät faktiskt. jag är sån ska ni veta. gråter för allt & inget. allt från härliga sportögonblick till känslor i days of our lives till lyckliga människor i extreme homemakeover till egna känslor till att en serie jag älskar eventuellt ska stängas ner till låtar härliga som ingenting annat till tanken & illusionen om hur jag springer in i mål efter 42 kilometers löpning. ja, jag skulle nog kunna gråta till i princip vad som helst.

men jag tycker det är vackert att gråta, att våga visa känslor, så jag har inga problem me det! :)

jag har haft en fin dag idag. vaknade rätt sent eftersom jag satt uppe sent inatt & såg på en viss serie, vilken jag inte tror jag behöver nämna. kvällen hos christian & linda var förresten hur mysig som helst igår. de är så goa det är alltid lika mysigt att umgås me dem.. & tänk så nära vi står varandra.. & snart blir de ett.. i sommar närmare bestämt. jag är lycklig för dem & det där är ett tillfälle jag helt klart kommer gråta på.. om något! underbart fint me sådan vacker kärlek de ger varandra!

hade skola mellan 13-15 & efter det åkte jag hem till linn & fredrikt nya lägenhet & hjälpte till me lite klädrensning.. fick en hel del fint dessutom, tack linn! det känns som linn, camilla, joanna & jag kommer närmre & närmre varandra för var dag som går & ni skulle veta hur glad jag är att ha dem i mitt liv. det allra bästa är att jag är hundraprocentigt säker på att de alltid kommer finnas där.. det finns liksom inga tvivel på det. another cryingmoment är när vi sitter & pratar om allt fint vi gjort & hur mycket vi tycker om varandra, vad vi gett varandra under den tid vi känt varandra & hur vi för var dag som går lär oss saker från varandra. jag trodde nog aldrig att jag skulle bli en sån där tjej som hade ett tjejgäng jag hängde me. men se där! jag har inte bara ett tjejgäng jag hänger me, utan dessutom världens bästa! [&snyggaste! :]

oh, herregud. det blev ett långt inlägg. jag var ute & sprang i morse också. benen var aningen möra efter gårdagens pass men den lilla rundan gjorde susen. blev fem kilometer. under kvällen har jag vart på spinning också. svettigt & helt otroligt pass.. alltid gott! har slopat low carb bara så ni vet. ska sluta hålla på att mixtra för mycket me mat & bara försöka uppskatta mat som det är. jag tror man, eller iaf jag, mår bäst av att inte behöva planera för mycket matgrejer & bara ta det lite som det kommer. jag har hellre ett par extra kilon på rumpan än driver mej själv till ytterliggare år me en ätstörning. det är inte värt det för..


jag älskar livet, tycker det är helt fantastiskt!

åååh, jag är så sjukt braaa!!

jag skulle kunna hoppa av glädje just nu. springturen blev inte bara lång utan kändes dessutom helt underbar även under självaste rundan. det var perfekt idag! första varvet gick hur bra som helst, kände mej lätt som en fjäder & flåset bättre än någonsin. andra varvet var lite tyngre, men nu visste jag att när jag klarat detta skulle jag få vända om & ta nedförsbackehållet, vilket jag bestämt redan innan. när jag närmade mej slutet av andra bestämde jag mej att fortsätta åt samma håll.. lika bra tänkte jag. tredje varvet var till en början lite tungt mej jag såg marathonsloppets upplopp framför mej & rös & visste då att det var värt det. det gick genast lättare igen & jag var sugen på ett fjärde varv. nej, tänkte jag, nu får det vara nog.. sprang mot stan igen.. men sedan.. ja.. det kändes så sjukt bra så jag tog den där rundan längs me nissan som jag brukar springa om morgnarna. haha, 17 km blev det allt som allt tror jag. rekord! jag tror aldrig jag sprungit så långt & jag vet inte hur många jag mötte mot slutet som jag bara log emot. åh, helt jävla fantastiskt! & så tänkte jag.. 17km.. göteborgsvarvet, here i come, men främst, höga kusten marathon, JAG ÄR PÅ GÅNG!!

okej.. det blev lite sent inatt

när jag kom hem från mathilda vid tolv igår satte jag mej & tittade på några avsnitt lipstick jungle, vilken för övrigt är en sjukt bra serie! tiden rann iväg & snart var den halv fyra, dags att sova! vaknade vid elva idag & gick upp vid tolv, åt frukost & nu sitter jag här. ska snart ut & springa en lång runda & kan inte riktigt bestämma mej för vilken. blir nog samma som härom dagen. kanske till & me blir en lite längre runda idag!

efter rundan blir det dusch, städning & diskning! ikväll ska jag till christian & linda & kanske att jag hinner se ett avsnitt lipstick emellan.. hmm, kanske redan nu.. så jag inte får håll när jag är ute springer.. sol idag förresten. det glädjer mej något fruktansvärt, jag älskar att springa me solen i ögonen/ryggen.

ha en fin söndag!