always a reason..

.. to feel not good enought

fast nu börjar jag tänka så där konstiga tankar som jag alltför ofta tänker, fast inte gjort på så länge. de måste försvinna, dont analyze, dont analyze. det är vid tillfällen som dessa då jag undrar över när andra, eller när han, tröttnar försvinner. when do i? jag hoppas att detta är ett sånt där kvällsfenomen som försvinner när jag sovit & vaknar upp & inser att jag har det bra. jag har ju det bra & jag är så jävla förbannad på mej själv för att jag inte bara kan uppskatta det. sånt pisses me off. & när jag börjar analysera över olika situationer, varför han/hon gör så när jag inte vill, va fan, emelie, människor är olika! deal with it.

dont worry, be happy. but i am worried & mamma tror att jag tycker om att sitta hemma & inte göra ett piss. nej, JAG HATAR denna fruktansvärda VÄNTAN! den som väntar på något gott, väntar ofta för länge. [eller inte över huvudtaget] jag är nog tyvärr den som väntar för länge.

if i got to choose, had the opportunity to switch location
id set my mind on wherever i wanted to.

you are way to far away.


åter ser jag ljuset försvinna
elden, lågorna, slutar brinna

åter ser jag mörkret komma
slag på rygg & jag får inte somna

åter låter jag mej själv försvinna
du har makten & jag låter dej vinna

[jag skall nog slå dej till slut
jag kommer banka dej ur mitt huvud ut
]

tonight's the night the world begins again

& maybe we'll find better days.

usch, jag känner mej vidrig & äcklig. inte gjort ett skit under den här dagen. en i princip bortkastad dag skulle man kunna säga förrutom den lilla stund jag var & fika me lotta & sedan då jag pratat me massa folk på msn, men de flesta av oss pratar & beklagar oss över samma sak. att någonting behöver göras! & jag måste göra det fort.

näe nu måste jag ut & rasta ipoden & move my ass.


tonights the night the world begins again,
vilket innebär powerwalks/gym E V E R Y day.

det kan inte vara möjligt.

FAN FAN FAN JÄVLA SKIT! [okey, it could be worse]

norah jones spelar i stockholm den fjärde augusti & jag är INTE hemma.
så jävla typiskt. jag är aldrig hemma när hon spelar här ):

as one we are everything

we are everything we need.

det är tisdag. jag har ringt till skolan & jag har ringt lotta. vi ska ses torsdag, ska bli skoj att träffa henne igen! nu ska jag alldeles strax ut & promenera me caesar & lite senare ska jag ut & springa. elva dagar kvar, elva. känns som en evighet, men jag vet att det inte är det. i helgen ska nog anna & jag till göteborg & fira hennes tjugoårsdag som ägde rum för nästan en månad sen.

mm, nej.. jag har verkligen ingen aning om vad som kommer hända me mitt liv framöver. inte ens vad som kommer att ske uder sommaren. hösten är helt oklar, ska jag börja plugga i halmstad & iså fall flytta.. eller ska jag åka till italien som jag alltid drömt om.. eller ska jag åka som reseledare? det återstår att se, men snart är det nog dags att bestämma sej.

i am [used to be] a tree reaching for the sun
please don't hold me down please don't hold me down [no one can]


idag ska jag laga mat för första gången på länge tror jag minsann.
något mysigt förslag på vad jag kan göra?

puss på mina vänner!

like the open seas & shores.

we belong together, like the open seas and shores.
wedded by the planet force, we've all been spoken for.

the hammer may strike, be dead on the ground. a nail to my hand, a cross on his crown.
we're done if, who we're undone, finished if who we are incomplete.
as one we are everything, we are everything we need.

we belong together, like the open seas and shores,
wedded by the planet force, we've all been spoken for

what good is a life, with no one to share, the light of the moon, the honor of a swear.
we can try to live the way in which you speak, taste the milk of your mother earth's love,
spread the word of consciences you see, we are everything we need

gavin degraw -  we belong together
[oh yes, we do]

those days changed my life.

so far away yet so close.

i now know what i felt then & i know now how i feel today.

idag tog mamma, anton & jag en liten tur till halmstad. mm, halmstad är underbart & ännu bättre kan det bli. vi hälsade på christian & linda & gick ut på en mysig restaurant & åt good mat. efter det åkte vi till tylösand & gick en liten promenad för att sedan äta glass. mjukglaaaass, mums, så längesen!

igår var det liv i luckan igen! anna anna anna, my favourite! dock var jag trött, tror faktiskt aldrig jag känt mej så seg ute någon gång tidigare, det finns ju anledningar till det & det kan jag faktiskt skylla på den här gången.

nu är det dags att sova för att gå upp relativt tidigt & ringa till skolan & berätta att jag är hemma igen. gotland i helgen..? eller ska jag vänta två hela veckor? i dont know. i dont know if i can!för att du finns för att du kan du leder vågorna mot land du river murarna mot världen
för att du ser för att du förstår du lyser himlen där jag går du tar min hand & visar vägen

memory loves you


im in love with his eyes, welcome back.

hey hey hey pappa keno.

jag är ♥. idag är jag tillbaka i herrljunga igen. jag har haft sju helt sjukt jävla fantastiska veckor tillsammans me underbara människor på mallorca. endast ni som upplevt dessa sju veckor tillsammans me mej kan förstå de ord jag kommer beskriva detta äventyr me. like a child i yearn for you, my love. jag finner inte tillräckligt vackra ord för att beskriva dej, de finns inte. nej, jag finner inte ord till att beskriva denna resa, jag önskar att alla någon gång under sin livstid får känna det jag känt under denna period. livsglädje. for real.

fest fest.
ja festat har vi gjort & det fortsätter jag me här hemma. nu skall jag tll julia & träffa massa massa trevligt folk. därbland, ANNA! om jag har saknat henne, OM! liv i lucka & kors i taket.