to win my love

takes so much more im surviving this for sure
to win my love takes so much more

hallo goingar! jag har en riktigt bra dag! mitt humör är på topp & alldeles strax ska jag hoppa in i duschen & sjunga, skrika ut den här sången. im surviving this for sure, to win my love takes so much mooooore jag har lämnat in hemtenta-uppgiften & jag har tränat. jag har vart på stan & jag har lagt undan kläder, en hel del faktiskt. kanske blir nåt nytt till i morgon, för då är det feeest. livet skall firas! jag är glaad idag!

måste skriva hela den här texten, ta åt dej [du vet vem du är]

ive been upset and ive been down ive been throwing things around
since you no longer here beside me [though you never were] & my friends say - hey whats new
they just heard that we were through well i gues im alright baby

im surviving this for sure to win my love takes so much more
im surviving this for sure to win my love takes so much more

so my friends heard that were through now they think i still love you
but, you were´nt really all that baby! like a walk down in the park
a light chining in the dark i´ts been nothing and now clearly

im surviving this for sure to win my love takes so much more
Im surviving this for sure to win my love takes so much more

[det här är det bästa!]

its funny you just changed the boy that i ones knew started acting strange
i didnt know just what to do It seemed I had no choise
but turnaround and leave & thou for sure i cryed It took some time


but now i see

im surviving this for sure to win my love takes so much more
im surviving this for sure to win my love takes so much more


dagens då: anna maria espinosa - to win my love takes so much more

är det mitt liv jag lever?

eller är det en dröm? för nu är det sol ute idag igen, det måste ha skett ett mirakel, sol två dagar i rad?

jag vaknade vid halv tio i dag & såhär i efterhand önskar jag att jag hade gått & tränat direkt. då hade det vart klart nu, men nu får jag dra iväg till gymmet alldeles strax i stället. inte fy skap det heller. idag kommer familjen också! caesar inkluderad, jag längtar! så lite senare ska jag iväg till christian & linda för att fixa me lite grejer. idag ska jag till skolan också & lämna in en sak, en mindre grej me skolan att tänka på, skönt!

togerther we can lose controll
well come on home, we belong

voyage voyage!

det här, det är sexigt!

tänk om man hade den rätta att somna & vakna upp bredvid varje dag. det hade varit nåt.

meen, nu ska jag inte fundera mer över det. en dag kommer väl även jag ha det. vi ska sova nu, vi, tillsammans. vi ses hemma älskling. du är så bra min kärlek. tack för att du finns.

jaja emelie, keep dreaming. nu ska jag iaf sova. sov sött!

you made the perfect picture

men det var ingenting mer än så.

den här dagen har gått sjukt fort. efter träningen lagade jag laxpasta & sen kom linn A & joanna hit. vi titta på det nya programmet private practice, helt okej, men inte mer än så. & så såg vi på du är vad du äter. det är rätt kul program, intressant & på somliga plan relativt patetitiskt. mm, det är det faktiskt.

i morgon kommer mamma & pappa & anton & caesar hiit. mysigt. carolina kommer på lördag & stannar förhoppningsvis ända till måndag. vi ska ha en go helg & bara umgås hela familjen. & fest på lördag!

jag tror jag ahr börjat komma över det här me att vara själv nu. det känns som jag börjar tycker om det mer & mer igen. det känns helt fantastisk. min resa jag påbörjat tänker jag den här gången genomföra. dock finns där inget slut, för det finns alltid någonting man kan lära sig & utveckla.

i morgon blir det intervallpass på morgonen & sen till stan & fika me linn.

sommarinspiration!

hej goingar! igår var en härlig kväll. joanna, linn & jag satt hos linn & prata & drack vin & efter ett tag var det bara att sätta sej på cyklarna & åka till kåren. halv ett visade klockan. helt otroligt hur fort kvällen gick & kåren var hur kul som helst igår. träffade linn a där inne & jag träffa christian. kul! har nog aldrig tidigare velat att kåren inte skulle ta slut. men, ni ska inte tro att kvällen slutade här & jag åkte hem & la mej. nej nej. vi drog till linn & fredrik & parta hela natten lång. klockan sex somnade vi & vaaknade vid två. jag kom precis hem, har tagit ett par smörgåsar & ska snart iväg & träna satscorepuls. längtar! jag känner mej inte alls dålig idag. jag hade en grymt bra kväll igår kan jag säga & jag äääälskar att umgås me mina vänner. känns som vi kan prata om precis allt, så jävla underbara är ni. ♥

lite goa [sommarinspirerade] bilder.chokladsås över heela kroppen, mums!

som ni ser har jag börjat me ny taktik, vad gäller rubrikerna.

jag cyklade ut till eurostop för att köpa karamellkungens godis, det borde jag avstått ifrån. relativt bra me medvind dit, meen, på väg hem var det  en motvind jag aldrig tidigare stött på. men jag är glad ändå, vet ni varför? för nu har jag fått ett träningspass extra idag. nice!

nu ska jag över till camilla en sväng, hon har flyttat till huset mittemot idag! sen blir det bodypump & dans & efter det kommer joanna hit & då drar vi till linn & har en ordentlig fest.. eller nåt!

livsviktiga saker!

saker jag varken vill eller kan leva utan just nu

familj, vänner, träning, havet, skogen, levande ljus & lite andra saker

hoppas det blir kåren i morgon, jag vill dansa!
hoppas ni har det bra hemma i stugorna. sov sött!

by the way
minns ni hur gott det är me bregott me havssalt till färskpotatis? sjukt gott!

sex.. hade inte vart helt fel känner jag

sex magrutor menar jag ju såklart. vad trodde du?
[men å andra sidan, sex som i sexuellt umgänge hade väl inte heller vart helt fel]

hahah, jag pratade precis me linn a på msn. hon kände visst en person jag haft någon typ av kontakt me this saturday. mm, världen är liten! träningen gick riktigt bra today by the way. beach 2oo8 lurar bakom hörnet & jag känner att våren kommer passera någon oerhört fort, om den kommer, när den kommer & jag ska vara jävligt fit this year. tänk att känna sej riktigt nöjd för att visa upp sej i bikini, det hade vart nåt! i morgon blir det iaf bodypump & dans. en vecka sen det var onsdag redan? gud. tiden går verkligen fort.

snart: brothers & sisters. i morgon ska jag köpa en mental träningsbok. ska bli skoj att börja skriva iden, massa positiva saker om livet & så. i morgon börjar jag med mina morgonavslappningar också.

lets see how long it will last this time

tisdagar, me like. särskilt tisdagar som dessa när jag fått tala ut en stund. det är skönt, ett lättnad. gråta en skvätt & få prata om det. jag är bra på.. det finns mycket man är bra på om man tänker efter. jag lovar.

men nu är det så att jag har fått tillbaka min mobil igen. frågan är ju hur länge den håller nu!? någon som vill slå vad me varandra om den så go a head, i would not blame you. jag funderar på att sätta en miljon.

ne, var tvungen att säga att min mobil kommit tillbaka bara & trots att den varit en jävul måste jag säga hur fin den är & en sak som är jävligt coolt & en sak som gjorde mej oerhört glad var alla fina bilder jag tog me den i höstas som fanns kvar i den, yes. det var tider det, jag var lycklig & det ska jag bli igen.

nu ska jag på bodycombat & troligtvis spinning
ha en fortsatt trevlig dag!

goddag min värld

jag försov mej idag, no good, tio timmar blev det i natt, skönt! så nu har jag diskat & städat & ska alldeles strax göra ordning mej för att åka iväg till skolan. efter det ska jag åka & titta efter målarfärg, yes, till helgen när mamma & pappa är här blir det förhoppningsvis ommålning av lägenhet. mys! halv fem är det träning på schemat, bodycombat today, kul! & sen då? funderar på att ta ett spinningpass också & sen förhoppningsvis träffa joanna en sväng, hade varit guld. det är tisdag idag. snart är det helg igen & den hr helgen ser jag fram emot något enormt! hoppas att anton & carolina kommer me mamma & pappa ner, vilket isf skulle innebära att vi är hela familjen samlad nere i halmstad! i'd love that.

nu ska jag se när rachel ray gör någon god mat & sen får jag göra mej lite fin faktiskt.

hoppas ni får en fin dag!

the heartbreak stadium [tusende gången]

hej alla fina människor där ute. jo, jag skriver igen, men det gör jag me tanke på någonting jag precis läste. ur en blogg. hon beskrev känslorna så liknande som de jag känner nu. jag förstår att ni tröttnat på mina inlägg om min olycka och hur jobbigt allting är, men det här kan vara det sista. kan vara. iaf på ett tag.

så här stod det i inlägget:

"all i needed was the love you gave all i needed for another day & all i ever knew only you det var nu jag skulle ringt & sagt godnatt. om du varit min & jag din. jag vet inte om jag skrattar eller gråter, är arg eller ej. mina sår du så fint hade läkt har åter igen skrapats upp & den här gången gör det mer än bara ont. det är en smärta jag inte kan beskriva , men som jag så gärna skulle vilja ta på, riva ur & kasta bort. just för tillfället kan jag inte tycka eller känna att du är värd den. men jag har begått misstag förr & jag lär mej oftast någonting av dem. en sak jag tar me mej från mitt förflutna några månader bakåt är att jag aldrig någonsin skall låta mej själv övertalas.. eller att inte lyssna på min magkänsla. jag gjorde det jag trodde var rätt, men ack så fel jag hade. jag hoppades så mycket på någonting jag inte trodde på, men som du lovade skulle vara sanning. ensam är stark, men tillsammans är man starkare. det är ord du inte tror på. lycka är någonting man skapar, inte någonting man får gratis. kärleken är & skall inte vara en dans på rosor, inte enligt mej iaf. kärleken är någonting man kämpar för. tillsammans hjälper man varandra genom motgångar & glädjer sej vid medgång. jag är så jävla sårad"

det är sjukt att man kan finna ord som är som gjorda för sina känslor. det som är ännu mer sjukt är att det är jag själv som skrivit dessa ord. i september. efter ett heartbreak stadium där jag lovade att jag aldrig mer skulle låta övertalas & att jag i min framtid skulle lyssna på min magkänsla. gjorde jag det? nej.

det, mina vänner, det är jobbigt att tänka på, sorgligt.

ett annat inlägg:

"jag vet inte vart jag ska borja. om jag skall borja mitt javla tycka synd om snack, eller om jag bara ska rycka tag i mej sjalv & banka in att all kommer att bli bra, att det kommer att ordna sej. ingetdera. nej tack. jag skall inte banka mitt huvud i vaggen, inte sla me mina svaga hander som knappt orkar ta sej over mitt ansikte, for de tarar jag varken vill eller kan grata. skulle det gora saken battre, enklare? skulle det forsvinna me tararna, kanlsan?

halleluja

troligen ar det jag som forklarar for daligt for dej hur det kanns, eftersom du inte forstar. du vet.. jag klandrar mej sjalv, gramer mej, efter varje ord, varje mening jag talat infor dej for jag ar radd att du skall trottna. jag kan inte lata bli, jag vill fa dej att lyssna, forsta. fa dej att inse hur sjukt javla mycket jag kanner for dej. & hur jag drommer om att du kanner likdant & att du ingenting hellre vill an att vara me mej. ♥ excuse me for being this mad, but its all in my head."


tänk att man inte ens litar på den person som står närmast, sej själv.
jag hoppas ni är bättre på det än vad jag är.

& sist men inte minst

it's only pain it only hurts i am only down on the floor
where i have been before & i'll be here again
though it hurts to lose you it's only pain

we went so far we flew so high
now it's not easy to watch it die to just let go
& not ask the reason why it won't matter anymore

what if

har ni någonsin känt känslan av att inte veta någonting om sina egna känslor? jag vet inte vad jag känner längre. en del av mitt hjärta fattas sedan en tid tillbaka. hur lång tid kommer det ta att helas igen? jag har mycket dåligt tålamod, mycket. jag avskyr att känna svaghet, att känna mej i behov av någonting jag kanske inte kan få just nu.

om jag kunde sudda ut den sista delen av min utekväll igår hade jag exempelvis gjort det. & så här gör jag, mot mej själv, utan anledning, för det går inte att förändra det förflutna. det enda man kan göra är att lära sej utav det och påverka sin framtid & nuet såklart, det måste man göra me hjälp av det förflutna.

jag säger så mycket dumt, skriver. jag ältar saker alldeles för mycket. ångrar mej. tänker, grubblar.

tänker.. what if.. jag borde gjort si & så. men vad är det egentligen jag strävar efter? är det ett behov av bekräftelse från andra människor jag känner, är det en saknad av någon, vem som helst, eller handlar det som att jag behöver bli ett med min själ. finna inre ro. jag vet inte vad det är, hade jag haft ett svar hade jag inte längre behövt undra.

just nu hade jag önskat att caesar var här.
han lyssnar & ser, hör. säger inte ett ord för mycket.

konstaterande nummer ett:

jag målade upp en bild av honom som perfekt. den bilden sprack rätt fort.

igår var fest & om det var. jo, det var så himla skoj & foton tog vi. vinet smakade godare än på länge & det gjorde livet me. jag kände mej glad, lättad. fast ändå lite orolig. mr skulle ju till mårtenssons han me & visst var han där, men det störde inte mej det minsta. allt var bara en fest igår, bra liksom. det kom en punkt under kvällen när allt inte var så bra men me stöd av underbara människor vände det igen. thanks. & ett fint samtal fick avsluta en grym kväll. riktigt fint.

nu ska jag nog börja städa ordning här. eller kanske inte

ett äkta mirakel

82780-240

relaxing

min dag började me ett bodypump & ett yogapass. tänk dej en ljusblå himmel. tänk dej en ljusblå himmel med vita fluffiga moln. tänk dej att de vita molnen är allt positivs som finns i detta rum, all positiv energi. långt bort se du gråa moln som närmar sej. blås bort dem. se den blå himlen och de vita molnen. jag ska börja me avslappning & stretch varje morgon nu. det är bestämt.

ska alldeles strax börja fixa ordning här hemma. ta en lång dusch, raka benen & allt. sen ska det städas litegrand, göras guacomole & tändas ljus. vid sjutiden kommer tjejerna hit & då börjar festen. klockan tjugo är det schlager, vilket förhoppningsvis kommer fortsätta på mårtensons schlager-dansgolv. ikväll är det dans dans dans & nemas problemas!


jag kanske har en egen bub snart.thats how i wanna wake up

det är bara det att ibland kommer stunder då jag bara måste få avreagera mej. bara få uttrycka på mitt sätt för att kunna finna min väg till ett mer hälsosamt liv. just nu är mitt liv nog inte funktionellt tillsammans med någon särskild. i know it, men det är jobbigt att inse att det verkligen är så.

nu ska jag sova & drömma bara vackra drömmar. om malaysia & sånt.
såhär vill jag le i morgon när jag vaknar [gärna vara så solbränd också!]

ord kostar

im trying to smile, but i just cant

trehundrasjuttio kronor i jämförelse med ett hjärta. jag vet inte vad ditt hjärta är värt, men mitt är värt avsevärt mycket mer än den summan. när jag tjänar pengar på mitt brustna hjärta kommer du få det tillbaka, det lovar jag. när jag skrivit färdigt mina låtar, lärt mej spela gitarr & fixat ett kontrakt, då skall du få, mina drömmar. en dröm var du. fast det visade sej vara motsatsen, en mardröm. ja, jag måste erkänna. jag har ont. ont som fan, riktig jävla smärta. det känns som någon gått bort. kärleken har förändrats till hat. hat, förakt. jag har inte velat säga det tidigare, men jag vill skrika ut, skrika högt och tydligt att jag inte vill leva i detta nu. jag vill vrida tiden bak, eller fram. men jag orkar leva i nuet för jag vet att det kommer gå över, trots att det inte känns så just nu. det kommer försvinna, känslorna.

kan man vara mer öppen än jag är? att offentligt skriva i sin blogg om saker som dessa? jag bryr mej faktiskt inte, inte det minsta. man får ha ont, det gör inget. tårar har två funktioner.

men ord kostar. att man älskar någon är ingenting man slänger ur sej utan att mena det till fullo. att älska betyder att man bryr sej, visar kärlek. att säga att ord som varit sagda i det förflutna inte längre har någon betydelse är bara patetiskt. det är klart de har betydelse. i alla fall för mej som tog dem på allvar. bara för att låtar vi lyssnat på tillsammans inte har någon mening för honom betyder inte att de inte har det för mej. att han lovade mej att allt skulle bli bra är ingenting jag bara glömmer, trots att han betett sej som en jävla idiot from time to time & likaså jag. andra saker & ting vi lovade varandra, de gör ont, me tanke på att de var löften. men för honom var det bara ord. ord utan mening. ord ord ord. jag hatar när folk använder ord som skit, att de inte förstår hur mycket ord verkligen kan innebära, betyda, för somliga människor.

why do i feel like ive been here before?

jag är fysiskt ensam, inte mentalt. jag tänker göra allt för mitt eget välbefinnande nu. allt.
whatever it takes, jag kommer bli lycklig igen. det får ta den tid det tar, but ill get there.

jag vill vara lycklig

jag vill bara vara lycklig igen!!!!

det var ingen strävan, det fanns

28 november 2oo7
strävan efter ett tomrum
den kan inte vara möjlig

redan här kändes det, det minns jag, fel. men jag vet, jag säger ständigt att jag inte skall gräva i det förflutna vad gäller det här, men jag kan på nåt sätt inte låta bli. men jag minns det, den där känslan. tomrummet. det var någonting som fattades, redan där. jag kände ett hål, ett hål jag inte ville erkänna, som jag trodde jag skapade. nej, du, det avr itne strävan efter ett tomrum, det var ett tomrun som existerade. då, förut & sen vi sågs.

det är nog ensamheten som är värst, det där tomrummet. att inte kunna dela en typ av kärlek man inte kan dela me någon annan än just den man älskar, på det vis. jag vet inte om ni förstår hur jag menar, men jag tror att en del av mitt hjärta försvann när jag blev kär. jag måste laga mitt hjärta igen. på egen hand. sluta slänga salt i såren. i de blodiga sår som skapats, låta såren läka & ge blåmärkena tid att försvinna.

mardrömmarna försvinner, tack gode gud för det


those three words,
are said too much, they are not enought

there is a new wind blowing

mm, idag är det starka vindar, nya på något sätt. jag är ny. jag är inte som förut. det är någonting som har förändrats. satt på bussen förut & tittade rakt in i månen & såg mej själv. jag är här, jag är nu. jag andas, alltså finns jag. det är sjukt att få ett sånt ögonblick. vet inte om jag stött på någon liknande förut. vet ni, jag har funderat mycket de senaste dagarna. på hur allt varit den senaste tiden i mitt liv. [för ovanlighetens skull?] vilken tid. vilken härlig tid jag haft. visst har jag fallit för fel killar, låtit mej själv såras, varit stressad och orolig uti helvete, inte haft jättetur me tekniken.. men det är värt det, allt, för mina vänner jag fått här & för det jag gjort för mej själv. jag är stolt. över mej själv & över er.

igår krashade min dator, eller vad som nu hände. yes, jag trodde hela mina värld skulle rasa samman. först nya mobilen som gick sönder & sen cd-spelaren & efter det ipoden & nu datorn. herregud. mm, vad gör man, bryter ihop & kommer igen? inte nog med det har kärleken varit av olyckligt slag, hjärtan har varit brustna & andra typer av problem me hjärtan har funnits & finns fortfarnde. men, hey, jag lever. men jag bara undrar vem fan det är som jävlas me mej & vill göra mej alldeles förkrossad, vem? vad har jag gjort för fel? varför? nej, visst, inte, jag är inte bitter, jag är glad, jag lever. & i morgon skall det firas, med vin & jordgubbar, jordgubbar mina vänner. & det är dans


men, det är fortfarande jävligt störande

tack mor & far för en mycket fin dag.

ett slag för dig

jo, mörkret kom, men inte för att stanna
jag hade lovat mej själv att aldrig i en liknande situation hamna


dagens: tomas andersson wij - ett slag för dig
& joannas ord "tack för att du finns i mitt liv"

did i ever love

just nu känns det som jag sitter vid datorn konstant. har jag aldrig tidigare haft internet, msn, möjlighet att ha konstant kontakt med omvärlden? man skulle kunna tro det. nej, jag har faktiskt städat, tittat på tv & vart på stan & köpt en foundation mellan varven, inte illa. om en stund bär det av mot gymmet för bodypump & dans. hoppas jag har lika kul den här gången på dansen som förra gången. två veckor sedan nu, minns att jag efter det passet gick till t. det känns lite konstigt att gå förbi hans lägenhet flera gånger om dagen utan att kunna gå upp & säga hej om jag vill det. eller iaf utan att gå upp & krama om honom. det kändes iofs inte alltid möjligt förr heller, oftast kände jag mej som att jag var ivägen.

jag är riktigt fest-sugen idag. riktigt sugen på vin. men, eftersom ingen annan verkar vara det får jag spara mej till helgen, det ska jag nog klara. carolina kanske kommer hit [hoppas!!] & på lördag blir det melodifestival-night hos mej. yes, DÅ blir det vin iaf. det är redan bestämt.

nu ska jag fixa ordning lite här. ikväll blir det greys-kväll hos joanna me några söta vänner.

anti proana

det är sorgligt. det är hemskt. det är fruktansvärt.

pro-ana. vem fan har kommit på idén & med detta skrivet menar jag inte att trampa någon på tårna eller på något sätt såra. absolut inte. "Pro-ana åsyftar till en grupp och/eller förvriden form av "subkultur" som lyfter fram anorexia nervosa som en livsstil istället för ett sjukdomstillstånd" [wikipedia] jag har suttit & tittat på några sidor & bloggar som skall finnas till för inspiration för andra människor som vill leva efter denna "livsstil" & det här måste på något sätt kunna stoppas, det här får inte fortgå. ni som har som mål att gå ner så mycket i vikt som möjligt, för att uppnå någon typ av lycka, att fylla ett tomrum som inte varit fyllt på grund av någonting särskilt, jag vet hur det känns. tro mej, jag vet inte hur alla känner exakt men känslan och tanken av att "allt kommer bli bra om jag bara går ner i vikt", den har funnits hos mej me. det var först när jag insåg och vågade erkänna att det var någonting som inte stod helt rätt till som jag kunna påbörja min väg mot lycka. lyckan kommer inifrån, precis som skönhet. tänk på det & våga släppa taget, släppa taget om det.

dont be afraid to let go, dont be afraid to let yourelf in


enligt pro-ana: "Om du inte är smal är du inte attraktiv. Att vara smal är viktigare än att vara hälsosam. Du måste göra vadsomhelst för att bli small. Du ska inte äta utan att känna dig skyldig. Du ska inte äta dålig mat utan att straffa dig själv efteråt. Du ska alltid kolla kalorier. Vad skalan säger är viktigast. Att gå ner i vikt är bra. Gå upp i vikt är jättedåligt. Du kan aldrig bli för smal. Att vara smal och inte äta är tecken på självkontroll och att ha lyckats"


kan någon förklara för mej hur detta kan vara en livsstil, där folk peppar varandra att leva på detta sätt, att peppa varandra att må dåligt över någonting som är livsviktigt för våra liv? nej, detta är helt jävla fruktansvärt hemskt. vi måste göra någonting åt detta typ av ideal. nu.

could we not sleep together to night again?

could we not sleep together to night again?

förut när fredrik  jag tog en promenad på ica maxi hörde jag beyonces irreplaceable & jag tar det som en tecken. hahha, värst vad tecken som kommer till mej. jag grät ett åar tårar igår, men sen torkade jag dem & de var väck illa kvickt. nu blir det spinning om en timma. om jag ska ta i, om.

standing in the front yard telling me how I'm such a fool, talking about how I'll never ever find a man like you you got me twisted you must not know about me you must not know about me I could have another you in a minute matter fact he'll be here in a minute you must not know about me you must not know about me I can have another you by tomorrow

so don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable


ikväll ska camilla sova hos mej & joanna ska komma hit en sväng hon me.
men nu är det träning som gäller, yes, beach 2oo8 närmar sej me stormsteg!


the best days yet to come

mina kära vänner, internet är ordnat & nu kan jag bli mej själv igen. hahah.

kom på världens bästa grej idag, jag kan ju lyssna på radio på min cd, varför har jag inte tidigare tänkt på det? dagen började riktigt konstigt idag. jag vaknade & var pigg, troligtvis bara för jag sagt att jag skulle skippa lektionen om jag kände mej alltför trött. det var bra att jag gick till skolan, efter många om & men. jag ville ligga kvar i sängen & jag ville somna om, men samtidigt vet jag vilket dåligt samvete jag skulle ha drabbats av. 


if you found out you had one more day to live, what would you do?

it all started out soo goood & ill keep it that way

just som dagen börjat så bra me en skogspromenad & lunch me anna på blå fågeln så visar det sej att min ipod verkligen gått sönder. alltid är det nåt, men det är verkligen inte hela världen. finns andra saker att fokusera på men det känns rätt trist att dels min ipod är sönder & dels min cd-spelare. det är som om någon säger att jag inte ska lyssna på musik. snart pajar väl datorn & tvn likaså, kanske är lika bra. get a life, emelie. [t. orden ekar i mitt huvud]

jag sov riktigt gott inatt. inga mardrömmar, ingenting. saker är den att jag inte haft någon hemsk dröm på ett jäkla tag nu, vilket känns helt fantastiskt. mina dagar ser annorlunda ut, går inte runt & grubblar över händelserna i drömmarna, om de är verkliga eller inte. skogen var helt lovely idag. jag var tvungen att stanna upp för en stund, ta några djupa andetag & känna doften av vår, av skog, av sol. fåglarna kvittrade, som jag nog inte hört på flera år. oftast har jag musik i lurarna & hör de vackra ljuden naturen ger ifrån sej.

nu ska jag ringa robert & prata om ipoden & sen är det nog dags att åka till stationen.
hoppas ni får en alldeles underbar vecka, mina vänner,det skall jag ha.

i must move on

sitting here alone with my memories, staring at a picture of you and me
i think we were right but we did it wrong

i never realized you could make me cry, to hear the children laught & play outside
a walk in the park, should it be that bad? but everything with you seems to make me sad

i thought we were good, we were meant to be
the way you turned out is still a mystery

my life goes on, just like the moon
i must say, i dont know where you are today

http://www.youtube.com/watch?v=d6NCY57sNco&feature=related

its a fact

det är bättre att känna sej stark ensam än att ständigt känna sig misslyckad tillsammans med någon. & i rather feel alone than lonely.

camilla kom hit idag. vi var ute & gick en liten promenad & troligtvis prata jag hål i huvudet på henne me mitt pågående prat om allt som hänt den senaste tiden. det som har hänt var nog egentligen den bästa som kunde hända dock. det känns så, verkar så. visst hade det kanske kunnat hanteras på ett annat sätt, men whatever. vi slipper iaf stöta på varandra på ett tag vilket känns bra.

nu ska jag till ica & köpa choklad. so long darlings.

i just.. mm..

såå vackert. såå fint. tänk, tänk om..

http://www.youtube.com/watch?v=j-NzC0fpr7g&feature=related

se upp för dårarna

mm, se upp för dem. jag har råkat ut för alldeles för många, men det ska vi inte tala om nu. nej, nu ska jag tala om filmen se upp för dårarna & det enda jag egentligen vill säga till er [i synnerlighet till er som inte sett den] se den! jag hade för mej att jag hade sett den, men icke. den har ett riktigt fint budskap om att inte ge upp & att låta sina drömmar ta fart. det gillar jag.

i morgon är det söndag & konstigt nog längtar jag tillbaka till halmstad. staden där allt hände, där mitt liv förändrades. men jag minns hur lycklig jag var innan vi träffades & jag minns vilken glöd för livet jag kände. den kommer komma tillbaka för att stanna. jag längtar efter mina vänner & vi kommer ha en grym vår tillsammans. i love you guys. att jag längtar tillbaka handlar inte det minsta om herrljunga i sig den här gången. nej, jag har inte tröttnat på den lilla byn eller tröttnat på några människor här, utan allt handlar om min kärlek för halmstad, kärlekens stad som jag så vackert uttryckte det i höstas när jag precis flyttat eller skulle flytta dit. vi går mot ljusare tider & vår tid hade kanske kunnat ljusna, vad vet jag & varför spekulera? nej, nu vill jag lära mej att leva i nuet & att fånga de fina ögonblick som så ofta existerar, infaller mitt liv.

i morgon kommer camilla kanske & hälsar på mej här, hoppas det blir fint väder så vi kan ta en lång promenad i skogen. sen hoppas jag på att träffa anna en stund också & kanske liselotte. hade vart riktigt skoj, då vi inte träffats på ett jäkla tag. på måndag bär det av mot halmstad. [förstaklass, x2ooo, svindyr biljett, för övrigt sextiosex spänn, hahah] då blir det träning, vänner, plugg, havet & lägenheten för hela slanten. myys! snart flyttar camilla till gameltull, cant wait!

jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu


MY LIFE GOES ON!

åh! jag är överlycklig över att sanna nielson gick vidare me sin underbara låt empty room. hon sjöng rakt in i mitt hjärta kan jag säga, hur fint som helst. SJUKT BRA! & NU GICK RONGEDAL VIDARE!! så jävla bra! helt rätt den här gången! yes yes yes yes yes, nu är jag sjukt NÖJD!

här kommer snart länkar, det säger jag bara! så jävla bra & nu är jag så himla glaaaaaaad!!


someday we will know

precis hemkommen från en dag i jönköping tillsammans me mamma. ikea var riktigt bra & jag köpte en massa mysiga saker, bland annat ljuus [såklart!] vas, stor stekpanna [finally] glasskålar, korgar & en hylla till toaletten. hyllan får jag inte me mej på tåget så den får mor & far ta me när de kommer nästa helg. :) jag köpte en jacka också! lägger upp lite kort när jag fixat ordning i lägenheten. längtar riktigt mycket efter att få greja me det & tända alla vackra ljus.

ikväll frågade camilla om jag kände för att hänga me henne till hotellet i alingsås & jag har faktiskt inte riktigt bestämt mej än, dock lutar det mot ett nej denna afton. jag ska nog spara mej inför nästa vecka, men hoppas på att camilla kommer hiit en sväng i morgon istället.

nu är det melodiiii-festival & grekisk sallad. 


sweet dreams

sov sött min vänner


tvåhundrafemtio kronor

mm, en sådan bonuscheck fick jag från h&m idag. detta innebär att jag kommer köpa jackan jag vill ha, yes! nu ska jag åka & handla god-saker till kvällen för ikväll blir det tacos! mums & choklad, & så kommer anna hit, ska bli så himla skoj att ses igen, känns som evigheter sedan sist.

det är helt otroligt att jag kan känna mej så stark som jag gör.
i am amazed by life. idag har vart en helt underbar dag.

http://www.youtube.com/watch?v=VSFEMI8vQ4w

lovely days[& the world isnt just to me tonight i wanted to be good i wanted to be good to you
i thought i could ask for more from you i thought i could ask for more from you
]

bara är

& så kom mörkret
natten föll solen gick ner

jag undrade hur jag skulle göra me alla bilder
alla planer alla minnen alla löften

visst kände jag mej tillfreds, som jag sagt
jag var lugn ingen panik du sa jag ger

där fanns väl kärlek av annan sort alltid ett men
& du sa det kommer bli bra framöver sen& jag tänker, trots att jag vet att det inte finns någon mening. det som har varit kommer jag aldrig kunna ändra på. tyvärr. hade jag kunnat hade jag vridit tiden tillbaka ett par månader innan lidandet skulle börja. jag hade sagt åt mej själv att lyssna på huvudet mer än bara på hjärtat. visst är det oerhört vackert att lyssna till hjärtat, men frågan är om jag inte på grund av det aldrig förstod hur situationen egentligen såg ut. jag tror jag visste att det aldrig skulle gå, men viljan tog över allt. till och med mitt sunda förnuft. jag skulle kunna gråta, om jag ändå kunde vrida tiden tillbaka. det är när mörkret faller saker och ting känns extra jobbiga. det börjar bli tyst i huset, allt jag hör är knastret från elden som brinner i kakelugnen. jag gillar det, men samtidigt känns det lite sorgligt. vårt ljus brann ut, om det ens varit tänt. jag vet inte. jag tror inte på ett ord du sa, inte ett enda. jag längtar efter en dag när kärleken är bara är


okey, deet här är vackert. klicka på länken
http://www.youtube.com/watch?v=MdOAr_4FJvc&feature=related

nu är det survivor det ska jag bli
& youll be sorry for whatever youve done

its a little bit funny

this feeling insidedet är en vacker kväll
& jag känner mej tillfreds


its really over

ett förhållande fyllt av ord utan innebörd, lögner, svek & en som ger medan den andra tar.
det är ingenting för mej. men mycket har du lärt mej & mycket har erfarenheten gjort för mej.

ljusen är tända, likaså brasan. far min sitter & tittar på skidskytte & caesar ligger bredvid mej. jo, jag åkte hem till mamma & pappa. jag överraskade dem & de blev glada. det syntes. jag blev glad. ikväll blir det bara en myskväll me föräldrarna & me caesar, anton kommer nog hem lite senare också. vi ska äta räkor & aioli & det är jag oerhört glad över. jag tycker om att vara här. det är varmt, det är vackert, det är kärlek.

jag trodde allt skulle kännas värre idag. men när jag vaknade hemma hos linn kändes allt okej. vi pratade en hel del inatt & hon får mej att förstå att det som varit inte har varit okej. nej, inte någonstans. där har varit ord ord ord, men no action. allt ska bli så bra, men vad hände me nuet? jag är lyckligt lottad som har det så bra, mina vänner, min familj.

åh, jag hoppas på en helg me mys. vi kanske ska åka till ikea & sen kanske camilla skulle komma hit.
jag är så glad, trots allt som hänt. är så stolt över att jag äntligen tagit tag i det jag grämt mej över i flera år.


jag ♥ er. ni förtjänar den allra finaste dagen, alla dagar.

one republic - stop and stare
colbie caillat -
realize


skillnader

du sa till mej 
du har inget eget liv
do your own thing
so i did. 

jag har ett eget liv, 
men jag ville dela det med dej

det verkar vara 
den stora skillnaden

oss, du & jag, vi

känslan av att vara alone är bättre än känslan att vara lonely

okej, kära vänner. 

jag lämnade min (christians) mobiltelefon hemma idag. det finns en anledning till att jag inte vill ha med mej den ut & vissa vet varför, andra inte. men, the fact is, jag känner mej helt lost nu. näst intill utestängs från allt och alla, trots att jag sitter på ett offentligt bibliotek tillsammans med en mängd olika människor omkring mej. vad har hänt? sen när blev jag så fruktansvärt beroende av min mobil? hm. har det att göra med att så fort jag numera är uttråkad eller ensam skickar jag iväg ett sms eller ringer någon av mina fantastiskt vänner. det har nog me dem att göra, er. hahah.

mm, riktigt uttråkad nu faktiskt. känns som jag gått i genom varenda sida som finns att gå igenom på internet. det vill säga alla sidor utan ljud med tanke på att jag heller inte tog me min ipod idag. inte en muisk i öronen, bara ett irriterande ljud från svängdörren på bibblan. slutgnällt. klockan är kvart i ett & jag har fyrtiofem minuter till att förbruka. & nej, att studera kommer inte på tal, inte just nu. 

jag vill resa. jag vill ha värme, varmt. 
känslan av att vara alone är bättre än att känna sej lonely.

what doesnt kill you makes you stronger!

you know bad news never had good timing

men den här gången kanske de hade det. för just som jag fick tillbaka min hemtenta me ett relativt trist resultat fick jag idag reda på det som kunde göra det bättre, och det var inte mycket. någonting annat som kan tros ha jävligt dålig timing är det här me kärleken. den har inte känts helt hundra det senaste och jag vet inte hur den känns just för tillfället, det jag vet är att den fått mej att ta tag i saker jag kanske aldrig gjort om jag inte upplevt det jag upplevt den senaste tiden. det är bra! så ibland kan det kännas som allt har förjävla dålig timing när fallet egentligen är tvärtom, när den dåliga timingen kan få dej att inse att det kanske inte var någonting annat än bra.

nu sitter jag på biblioteket & väntar på att klockan skall bli 13.3o. i eftermiddag skall jag nog fika me joanna & sen kommer min lilla bror hiit. ska bli såå skoj att träffa honom igen, trots att han kommer få mej att känna mej som blekast i stan. thats aight. har precis haft engelska. litteratur. riktigt bra lektion faktiskt! diskussioner i grupper om den där boken jag berättade kort om igår, rape: a love story. intressant att så få kan ha så många olika tankar och känslor utifrån en bok. 

idag känner jag mej glad. idag ska vi prata om skillnad på självkänsla och självförtroende. den som har någonting att säga om det får mer än gärna skriva. mm, det känns okej nu, det gör det.

making good memories of the bad

i can watch from behind as you are sliding

you might think it's strange, for all my wild ideas,
but I do not believe that change, can ever happen without tears.

but I do believe in love, though I should never rely on love
nothing else excites me, but loving you

jag borde gå upp första gången jag vaknar på morgonen. då är jag för det mest pigg, men intalar mej själv att åter igen somna & visst gör jag det. det är oftast då jag drömmer konstiga drömmar också, men det märkliga är att den senaste veckan som gått har jag inte drömt en mardröm, inte en enda, eller inte någon jag minns iaf. jag vet inte om de senaste dagarna beslut satt sina spår i mej för idag känner jag mej alldeles slut. och min hals gör så ont att jag inte vill svälja. jag är törstig på tal om det. vatten han vart fint, men sitter man på biblioteket finns det inte tillgngligt just här. jag vill gå ut & promenera, mm det är vår här idag, jag hoppas den är här för att stanna, ljuset.
 
idag ska jag läsa klart den engelska rape: a love story, vilket är en terribel berättelse om en mamma som blir misshandlad och våldtagen nästan till döds av en grupp killar. tilläggas skall att dottern är med när det händer, men me tanke på att killarna är höga på någon typ av drog lyckas flickan springa och gömma sej samtidigt som de glömmer bort henness existens. en fruktansvärd berättelse, gripande. en bok man inte släpper i första taget, trots tårar, ilska.

there came a turn & i took the chance of a change

what on earth is going on in my heart

my oh my you know it just don't stop it's in my mind I wanna tear it up
I've tried to fight it tried to turn it off
but it's not enough
it takes a lot of love it takes a lot of love my friend
to keep your heart from freezing to push on till the end


a new day has come

jag vet inte var jag ska börja. dagen har varit konstig, men bra!

jag vaknade, tittade på nyhetsmorgon & skickade i väg något sms eller två. inget svar & då bar det av till gymmet. det är nåt särskilt me gym alltså, jag borde vara där ännu oftare. när jag kom hem var det biggest loser final på tv & tårarna föll, jag var rörd, så duktiga de varit. i allafall, jag ställde mej framför spegeln idag, tittade mej själv i ögonen och pratade. skönt! yes, det låter jävligt weird, sådär såpoperaaktigt, att prata me sej själv. det allra bästa var duschen, den kokheta duschen, jag tog efter en stund. där stod jag och sjöng ut så jäkla mycket jag gått runt och tänkt på och tro det eller ej, det gav mej sjukt mycket energi, vilja, motivation. livet är värt att leva! & ey, beach 2oo8, here i come, nu jävlaar. det var ljuvligt ute idag, skön temperatur och varken regnigt eller dimmigt. ikväll har jag vart ute & promenerat en sväng för att sedan gå till maxi för en själv-scanning-runda.

nu ska jag läsa rape; a love story.

let the rain come down and wash away my tears

dagar efter den här tar vi allt som det kommer,
med kärlek, med omtanke, utan för mycket tankar


några ord innan dagen tagit slut

det var en kall och dimmig
dag när vi inte längre fanns

regnig

dagen innan hade vi pratat om framtiden,
om sommaren, den ljuva sommaren

kärleken

aldrig tidigare hade jag känt sådan längtan,
längtan efter varma vindar

ljuset

det började bli ljusare den tiden,
februari

kim, kärlekens dag

den dag jag skulle tillägna
mina närmaste, mina änglar

namn

du fanns inte längre att tillägnas,
det var en sorgens dag

glädjens

du hade på ett sätt bett mej att sluta förnedra,
men den sekund du skrek efter någon förnedrades jag,
eller den som fanns inom mej

du förstod aldrig

försökte

att försöka är att misslyckas med heder,
du har förstärkt det, men det är ingenting jag nämner

hemlighålla

jag hade öppnat mitt hjärta den dagen.
nu var det brustet, skuret i bitar som så många gånger förr,
alldeles för många

löften

mitt liv kändes som en blodpöl liggandes
på bar mark folk trampar ingen ser

ensamhet


nu är tiden inne

i morgon går jag till bilioteket för att söka på resor till thailand. Jag vill åka & hälsa på kim & johanna. Hade vart riktigt skönt att komma bort ett tag. Kanske vara ett par dagar för mej själv, trotsa ensamheten.


Ensamhet är lika med valmöjlighet. Jag tänker skriva ett mail angående jobb som reseledare. mm, nu skall jag göra allt det där jag trodde aldrig skulle bli av.

det är dags nu. att göra mej själv stolt. nöjd.


avslag - det finns ingen kärlek kvar

 jag är hos dej igen höll i en vecka. Knappt. Den där sången tär in i mitt hjärta och jag tänker på hur fint det kunde blivit. Men nu skall jag sluta fokusera på hur vi kunde blivit och hur jag kommer att bli. Hur jag kommer att förändras. Hur jag kommer bli mej själv. På att jag skall sjunga, jag är hos mej igen.


 Det som hände i eftermiddag har förändrat mitt liv. totalt. Jag har insett att någonting måste göras, och det måste göras fort. Jag vet inte vad som har hänt, var det hände, när, men någon håller på att ta kontrollen över mej. att han inte vill vara tillsammans med den som gör det är förståeligt, för det vill inte jag heller. Jag vill vara med mej själv.


Han beskrev allt så vackert när han sa att det är bättre att vara två om ett problem och om att lösa det. Han beskrev allt så fint när han talade om hur vi kunde bli, men det han aldrig ville tala om var hur vi hade det, i nuläget. Nej, tabu. Han lyssnade nog aldrig till de ord jag sa, för så många gånger jag berättat, berättat allt, borde han ha förstått att där fanns en chans att någonting som detta kunde hända. Men när där inte finns tillräckligt med kärlek finns heller inte ett öra som lyssnar. Någon dag, när jag själv förstår, kanske jag finner någon som vill förstå och någon som älskar mej för den jag är, och inte bara för den jag skulle kunna vara. Jag längtar till den dagen.


Ikväll kommer Christian och Linda hit. Jag är oerhört tacksam att de finns här. Vi ska äta räkor och dricka vin. Jag tänker inte gråta mer, inte en droppe skall rinna. Inte just nu. inte idag. Detta är på ett sätt en glädjes dag, då jag insett att vi inte hade vad som krävdes för oss, men främst för jag insett att jag måste börja ta mej själv på mycket större allvar ä jag tidigare gjort. Det här är som att ha en sjukdom utan att behandla den. Det fungerar inte i längden.

ensamheten är fruktansvärd just nu, vilket den varit ett bra tag. det känns som jag är i den allra märkaste delen av tunneln just nu. det positiva med det är att det betyder att det vänder. yes. jag är en optimist och det kan ingen ta ifrån mej, inte ens jag själv, eller den som försöker ta över mej. nej, slutpratat. nu ska jag göra ordning mej, jag ska bli fin & pudra över blodet som runnit i min panna.

by the way. jag har numera ingen mobiltelefon, men skall få internet inom kort.
vill man mej någonting de närmaste dagarna får ni helt enkelt komma hem till mej.

hoppas ni får en fin kväll & att ni är rädda om er själva

maybe we were made for separate worlds
i think i should be in my own


några positiva ord trots allt

idag införskaffade jag mej en riktigt vacker klänning. det var faktiskt mening att jag bara skulle gå in på indiska & titta, men när jag såg denna var jag tvungen att prova & om den var fin. yes, jag köpte den & jag köpte en sjal. shopping gör mej glad & det gör det vaCkra vädret i halmstad likaså. någonting annat som gör mej lycklig är att dan just nu ordnar colbie caillats album till mej. har man änglavakt så har man!

TACK!

it hurts so bad that im wanting you

take time to realize
im on your side [i was]

men precis som någon sa till mej att han inte kunde ta mer skit kan jag inte göra det. i cant spell it out for you. inte mer än jag redan gjort. jag har lagt fram det på ett så tydligt sätt att jag tycker du borde förstå & att du borde ta mej på största allvar. borde inte en människa som påstår sej älska mej vilja ordna upp saker och ting mer än någonting annat? nej. jag har slutat tro på kärlek nu. fuck the word kärlek. jag ska sluta hoppas. sluta.

im leaving you, im not sure if thats what i should do it hurts so bad im wanting you  but cant go back
trying to find, to find, that all elusive piece of mind stuck here somehow, shrouded beneath my fear

and now i dont need it


thank god for människor me ett hjärta.
tack linn, karin, mathilda, emma, hanna för ni gjorde åre till en vacker resa trots allt.

ett skivsläpp jag inte kan vänta på. colbie caillat - coco