för oss livsnjutare

jag har just avnjutit en spenat/quinoa-sallad me kyckling & tomat-basilika creme fraiche & nu sitter jag häme ett glas vitt. hur sjukt gott som helst. hade jag inte varit så mätt som jag är hade jag lätt tagit en portion till. perfekt natt-mat me andra ord. jag känner mej som en riktig livsnjutare


spenat/quinoa-sallad me kyckling

quinoa
kyckling
spenat
röd paprika
majs
peppar
tomat&basilika fraiche

koka upp quinoa & stek kycklingen på låg värme. skär upp grönsakerna & lite senare även kycklingen i mindre bitar. blanda ihop alltsammans i en skål & toppa sedan me creme-fraichen. ikväll serverar jag måltiden tillsammans me ett glas vitt vin, men självklart finns det andra alternativ. väl smakat!

nu ska jag göra ordning mej det sista & sen bär det av mot linn. livet är underbart


det här vänjer jag mej aldrig vid

min kärlek för john mayer musik kommer aldrig att bli en vardag för mej. jag menar, det är någonting jag aldrig kommer vänja mej vid. vi får inte vänja oss för då är allting försent

så här kommer låten som ger mej mer fjärilar än kanske någon annan någonsin gjort





fy fan, jag smälter




det här, det älskar jaaaag!!



kiss my fat ass



en hemlighet som inte fanns men avslöjades

fasen vilken kul kväll det kommer bli idag, det känner jag.

igår var det myskväll hos joanna. hanna, mathilda, joanna & jag satt till en början & tittade på lets dance. efter en stund kom linn me sina två vänner från helsingborg, johanna & petra dit. de hade me sej vin & vi korka upp direkt. två glas rött & jag var i farten. vi drog till bulls & satte oss där en stund, tog et glas & sen drog vidare till gastons. sjukt lite folk så därifrån drog vi rätt fort. morfars var nästa destination. har faktiskt inte vart där någon kväll tidigare, utan bara varit & fikat på dagarna. riktigt mycket folk & bra var det. vi tog ett glas vin & stannade kvar där hela kvällen lång. inte ofta man går ut en fredag nuförtiden, men det var bra & jag hade riktigt skoj. ivid åtta-tiden ikväll startar festen hos linn & fy fasiken vad liv i luckan det ska bli. dock inte ett böljande alkoholhav som anna skulle uttryckt sej. anna ringde igår & karin idag. jag är en lyckans ost! stackars camilla då som blivit så sjuk, 42 grader visade tempern [?] igår, höög! jag hoppas hon blir frisk snart iaf, tur att hon har robban hos sej nu, han är snäll, det är bra det.

gick på stan me linn, johanna & petra förut & hittade ett jättefint linne som jag senare köpte. får väl se om jag känner för att ha linne ikväll. hittade sjukt snygga pumps också, men får ta det lite lugnt me shoppingen, som sagt.

nu ska jag in i duschen & fixa lite inför kvällen & efter det blir det lite quinoasallad me kyckling. mums. idag ska jag vara riktigt snygg punkt slut. ha den bästa lördagen ever

just keep me where the light is

nu är jag genomsvett [skorna var hur bra som helst]& ska alldeles snart ta en dusch. en kort sådan. jag har lite bråttom, så sitter jag här. camilla har blivit sjuk & jag tycker jättesynd om henne. hon är värd att bli frisk direkt så jag hoppas en ängel kommer till henne & gör henne frisk, nu, snart, på en gång. camilla är en riktig sötis! & snart ska jag iväg till en annan sötis, joanna. vi ska ha en go myskväll me lets dance me gänget. helt fantastiskt.

sitter & lyssnar på john mayer & laddar upp inför kvällen. meeen, vet ni!? biljetterna till john mayer i köpenhamn var slutsålda tidigt idag. typiskt! men jag ska ju iaf se honom i london & hur sjukt coolt är inte det?

hoppas ni får en fredag finare än nånsin
just keep me where the light is



im ready to rumble

jag hittade ett par sjukt bra tränings-skor på stan. snygga dessutom [vilket jag inte tyckte till en början] hade kostat 8oo men var nu nedsatta till 4oo. sånt gillar vi. min budget & jag. ååh, nu är jag glad & riktigt sugen på att träna. väskan igår & nya skor idag. kan man bli mer nöjd?



choklad & katrin shulman

då var den chokladen näst intill uppäten & jag mår nästan illa. nu åt jag bara för jag hade hemma igen. åh, men inget dåligt samvete här inte. har promenerat me camilla & linn & jag ska ju träna ikväll också. man måste få unna sej saker man älskar i livet, trots att det inte alltid är det nyttigaste eller bästa alternativet. nu är jag iaf inte sugen på choklad längre. dessutom är det bättre att äta mycket på dagen än att stoppa i sej allt på kvällen. detta på grund av att mycket av det man stoppar i sej på dagen hinner förbrännas. så det så.

nu ska jag gå & shoppa träningsskor.
hörs senare babiiieees.

jag älskar keso & lingonsylt. idag fick jag bekräftat att jag inte är den enda som gör det. nämligen katrin schulman gör det. det var ett tips från henne i hennes blogg för dem som ville ha någonting att äta när sötsuget tog över tankarna. samma tips ger jag er. sjukt gott [& där får ni som tycker jag låter konstig, hah!]

headache seems ungonable

ungonable, ett bra ord va. jag tycker det. det var en fin torsdag idag. den inleddes me en promenad på galgberget me camilla för att sedan gå hem & koka upp lite havregrynsgröt. sjukt att det kan vara så gott, egentligen. vid niotiden var det dags för lektion, pronunciation & precis som jag tidigare nämnde var denna lektionen riktigt bra. & rolig. fonetiska alfabetet, snart kan vi det. vid tolv åkte jag hem & åt lite lunch & sedan kom camilla över för lite grammatik-plugg. pluggandet har gått riktigt bra de senaste dagarna & det känns som vi gör framsteg. me det mesta egentligen. men det finns mycket kvar att lära & i morgon fortsätter vi. då har vi heller ingen lektion så det finns massa tid för att plugga på egen hand. vi fortsätter me våra renskrivningar på datorn, som vi senare skall pryda våra lägenheter me. en taktik jag kört på rätt länge. oftast sätter jag bara upp lappar i plastfickor i duschen & vid spegeln. helt sjukt bra

när vi suttit ett par timmar var det dags för träning. satscorepuls. mm, riktigt bra pass, fast idag hade det kanske passat bättre om jag höll i klassen. hahah. ingenting illa menat, absolut inte. men vår instruktör verkade inte helt kry idag. såg ut som han skulle svimma från time to time & jag tyckte nästan synd om honom, & om oss för den delen. man får ju faktiskt ta sitt förnuft till fånga & vara en bra förebild om man skall vara instruktör. bättre att ligga hemma & bli frisk, än att stå där & svettas mer än oss deltagare & näst intill svimma så fort det blir lite fart i passet. på tal om träningen så är det för mej dags att köpa nya skor. träningsskor. suck, det här passar verkligen inte min budget egentligen, men me tanke på den tid jag lägger ner på träning & allt så måste jag ju faktiskt ha ett par riktigt bra skor. inte ett par som jag haft i nästan två år. undrar hur många löp, hur många spinning, box, step, cirkel, promenad-pass mina skor varit me om. alldeles för många för att fungera nu iaf. nej, i morgon blir det stadium.

ikväll var camilla & jag hos linn [a] på lite födelsedagsfika. hon fyllde ju år i tisdags. tänk så länge vi känt varandra. känns oerhört kul att vi bor på samma ort igen tycker jag. fikat var iaf jättemysigt!

jag har haft ont i huvudet de senaste dagarna. dessutom har min hy blivit konstig. jag undrar;

- om det kan vara på grund av att jag dricker för lite vatten?
- om det kan vara så att jag sover för dåligt, eller för lite?
- om det kan ha me den röda jävla veckan att göra?
- om det kan ha me oro att göra, över oss.
- om det kan ha me maten att göra?
- om det kan ha me träningen att göra?
- om det kan vara en kombination av allting?
- om det kan vara någonting riktigt allvarligt?

mm, jag måste erkänna att jag börjar bli lite orolig. men jag kan tänka mej att det har me sömnen att göra. har inte sovit särskilt mycket de senaste nätterna. somnat vid kanske o1.3o - o2.oo & sen gått upp vid o6.15 - o6.3o. jag behöver nog mer sömn än så va? det känns så. me tanke på att jag nu ändrat mina matvanor drastiskt kan jag lika gärna fixa det här me sömnen också. slå ihop allt liksom. det har ju också me sundhet att göra.

det blev ett långt inlägg det här men nu ska jag iaf gå & borsta tänderna & gå & lägga mej. hade tänkt städa lite först, men får göra det i helgen istället, behöver lite sömn som sagt. i morgon blir det ingen promenad halvsju utan i morgon har vi bestämt tid framåt tio istället. ska bli skönt. då ska linn hänga på promenaden också. håller tummarna för att det underbara vädret håller isej. i morgon blir det en go kväll me hela gänget igen. det var längesen nu. några vänner till linn skulle komma upp från hesingborg också. alltid kul me lite nya mensker.

godnatt & sov sött

drömyrke: kassörska

som jag tycker om mina söta vänner, sjukt mycket. ni är bäst! ♥

ikväll har vi [camilla, joanna & jag] sett på fotboll & vi har pratat om framtiden, om hösten. hm, hösten? mm, det är sant, det börjar ju närma sej vissa beslut. jag är, som ni vet, oerhört sugen på att bli näringsfysiolog eller kostrådgivare, personlig tränare eller instruktör. dock vill jag ju bli lärare me, i synnerlighet idrottslärare. jag skulle ju faktist kunna söka & se vad som händer. programmet är biomedicin & nutrition är en av kurserna i programmet & den skall jag förhoppningsvis läsa i sommar så då får jag ju känna på det litegrann. programmet finns här i halmstad, som tur är. jag vill inte gärna flytta härifrån.

jag vill så otroligt gärna ha jobb här i sommar. jag hoppas hoppas hoppas. har sökt på relativt många ställen, men får nog söka lite fler. har en känsla av att jag iaf inte kommer få på ica, vilket är en skam då detta varit en av de platser jag alltid velat arbeta på, tro det eller ej. det var en dröm jag hade som liten. drömyrke: kassörska

jävlar vad musiken dundrade på här precis. på tal om det så har en ny nattclub premiär på lilla helfwetet här i halmstad nästa torsdag. club 4. blir riktigt spännande & självklart ska vi dit.

vi är igång ordentligt nu, me träningen & me pluggandet alltså. dock måste jag erkänna att idag inte var någon topp-dag vad gäller mina måltider. frukosten var bra; fiberhavregryn me lingonsylt, mjölk & en frukt till. lunchen var sen på grund av ett seminarium jag typ glömt att vi skulle ha så jag varken tog me lunch eller pengar till skolan [dessutom har jag en pressad budget nu som inte får spräckas] det blev iaf äggröra me paprika, kalkon, lite keso & sallad på knäckerbröd. efter powerwalken camilla & jag bytte ut mot boxen, me tanke på att vi suttit inne heeela dagen, blev det faktiskt bara ananasyoghurt me hemmagjord müsli. för att sedan runda av den härliga dagen extra fint, lyxa vi till det me morötter & dipp till fotbollen. gott! men i morgon blir det andra bullar. då ska jag laga någonting riktigt gott igen, kom hit så får ni se.

nu är det dags att sova, så man orkar upp o6.15 i morgon bitti
mm, jag sa ju det, vi är igång nu

sov gott & dröm sött


den här låten



is like butterflies to me

helt jävla sjukt as-vackert

såhär kan det se ut en mars-morgon i halmstad






kärlek

ett avstånd

oh en såå mysig kväll. träningen gick hur bra som helst, men kände att jag inte hade tillräckligt me energi för att mina kropp skulle palla ett ytterliggare pass. jag var ju trots allt ute & gick i morse också. efter träningen gick jag iaf hem & duschade, bakade bröd & städade lite. bröden blev riktigt bra, men hade velat ha dem något mer fluffiga än de blev. hade nog i för lite eller för mycket av någonting. men men. de var goda iaf. vid åttatiden kom camilla över. vi har sett på tv & pratat & ätit lite smörgås & druckit te hela kvällen. alltid lika mysigt! i morgon hoppas jag att camilla, linn, joanna & jag kan ses allihop. hade vart riktigt mysigt & så var det alldeles för längesen nu. en vecka nästan.


"råkade" slinka in på aftonbladets sida viktklubb där det fanns en tabell över vilket godis som var bäst & sämst i kaloriväg. ey, mina favoriter ligger på 44 kcal/pralin. det är ju helt sjukt. en liten chokladtoffe-pralin är lika med ett relativt stort äpple. hm, vet inte riktigt om jag kan [eller snarare vill] tro på det. jag tänker iaf inte sluta äta dem. jag älskar karamellkungens choklad-toffe. men kanske att jag kan äta dem me måtta när jag har detta i åtanke.








mm mm mmmmm




är ett avstånd allt som finns kvar mellan oss?

stand up & be proud of yourself

solen skiner igen. som jag längtat efter den & för att njuta av den så mycket som möjligt tpg jag en lång promenad vid havet när jag vaknade idag. nästa gång jag ska ut & promenera på morgonen & jag har tid & det är sol & det är lite varmare ska jag ta me mej filt & frukost & sätta mej vid havet. hur bra början är det inte på en dag? när jag kom hem från promenaden var jag sjuuukt hungrig & det blev en stor skål me havregrynsgröt, lingonsylt & mjölk. hade ingen frukt hemma, men det är det nu ändring på. kom precis hem från ica & nu har jag inhandlat massa gott! mango, vindruvor, äpplen, apelsiner, jordgubbar, vaniljyoghurt, quinoa, bulgur, russin, torkad frukt, solrosfrön, kalkon, räkor, lite olika ingridienser till brödbak, pasta, knäckebröd, keso, majs, kidneybönor & lite andra grejer. mums! nu är jag redo to get going in the kitchen. tänk vad jag ska imponera på mej själv! men först; träning! i eftermiddag finns bodyombat & antingen spinning eller en liten joggingtur på schemat. efter träningen ska jag ta en lång varm/kall dusch, laga någonting riktigt gott & sedan kanske träffa camilla en sväng. kanskeatt vi lägger lite energi på studierna? hmm, njae, känner jag oss rätt finns annat att göra. men jag studerade bra igår kväll. då får man vara stolt.

idag är det linn axelstjernas födelsedag,  grattis sööt! det är också våffeldagen idag. hade jag haft ett våffeljärn hade jag kanske kunnat tänka mej att göra några stycken, men det har jag ju inte.

ska ni äta/har ätit våfflor?
ha en fortsatt fin dag

lite du är vad du äter-inspirerade bilder, men anna skipper,
släng dej i väggen! här finns inga förbud [vad gäller mat]

halmstad i mitt hjärta!

joanna, en av mina allra finaste vänner, hade skrivit i sin blogg [www.joannagullberg.blogg.se] om hur vädret såg ut för ett år sedan & vad hon hade för sej vid den här tiden förra året. det måste jag ju också göra tänkte jag. & tänka sej, jag var i halmstad! oh, vilket vackert väder det var.. men into nog me det; det var nämligen då jag betämde mej för halmstad, det var då jag kände att jag ville kunna säga att jag var hemma när jag var i halmstad, det var då hela mitt liv förändrades. & jag känner precis samma sak för halmstad idag, som jag gjorde för ett år sedan. eller nej, idag älskar jag det verkligen

halmstad i mitt hjärta!

[missa inte mitt förra inlägg]

schweizernöt vs lax. recept

jag tänker på chokladkakan jag lade tilbaka igår, hur jag kunde suttit & smaskat i mej en tvåhundra gram härlig schweizernötsmarabou innehållande över ett tusen kalorier. mm, där har vi det. tusen kalorier, vet ni hur mycket god mat man kan få i sej för det antalet kalorier? & neej. jag förespråkar inget förbud eller hets kring kalorier, kring socker eller fett. men jag förespråkar en sund livsstil & vill leva efter den. som jag levt innan så har jag inte gjort det. jag har varit en av alla människor som inte levt som man lär. jag har ätit godis i mängder flera dagar i veckan, men nu har det blivit ändring. jag har bestämt mej & jag gillar det. förr när jag bestämt mej har det mer handlat om att jag har beslutat mej för att gå ner i vikt & trott att det ska göra mej till en bättre människa, till en lyckligare människa. men så är det inte. det sitter i huvudet & nu handlar det snarare om att jag vill må bra. jag vill vara en bra förebild för vilka som helst, för alla. jag skall bli lärare, en dag skall jag ha familj, jag skall ägna mej åt människor hela mitt liv.. & framförallt skall jag leva me mej själv, & det helst en lång tid framöver

ikväll gjorde jag en fantastiskt god & enkel middag me få ingredienser. lite längre ner finner ni receptet & jag rekommenderar starkt att prova det här. hur gott som helst & det går både fort & är enklt att göra. på tal om mat skall jag i morgon storhandla. efter att jag gått en lång promenad, ätit frukost & betalat lite räkningar ska jag gå till ica maxi för att inhandla massa godsaker i sundhetens namn. jag skall handla frukt & grönt i alla möjliga färger, quinoa, solrosfrön, jäst [ska börja baka mitt eget bröd!], lax, räkor & en del annat. jag älskar att handla & som jag längtar!

laxsallad me fetaost serverat på tortilla

laxfilé
sallad
majs
fetaost [apetinas krämiga]
chili
peppar
minitortilla

stek laxfilén på låg värme i några minuter & peppra efter smak. skär upp sallad & blanda i hop den me majs, chili [lämna lite chili till garnering] & fetaost. fetaosten skall inte synas i stora bitar, utan skall smälta in & fungera som en kräm eller dressing. skär upp laxen i små bitar & blanda in dem i salladen. lämna ett par eller flera bitar till att toppa salladen me. lägg i en tortilla i stekpannan & låt värma till den blir lite krispig. lägg sedan upp tortillan på en tallrik me laxsalladen ovanpå. servera tillsammans me ett glas vitt vin & lite tända ljus. [ett alternativ]

föreläsning me fredrik paulun

sitter & tittar på en föreläsning me fredrik paulun angående näringslära; kost & hälsa. jag fick faktiskt ett sms av christian, min bror, härom dagen när jag satt i skolan om att jag skulle slå på tvn. att det var en föreläsning jag nog skulle vara intresserad av. & visst var det så, jag är oerhört intresserad av detta ämne, vilket ni kanske redan vet. men som sagt satt jag då i skolan & hade inte möjlighet att slå på tvn men nu kan jga sitta & titta på den på webb-tv. hur bra som helst!

kolla in den
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1091365


nu doftar min lägenhet vitlök. jag gör ugnsbakade kikärtor me olivolja & vitlök. mm mm mmmm

i just want your kiss

lasse lindhs skyll på mej hörs i lurarna & jag gillar den. lite mörk, men bra. det är en intervju me honom på p3 nu. han har en härlig röst både i prat & sång.. ska lyssna lite närmare på hans musik. snön faller ute, men jag lovade mej själv att inte klaga mer över det när jag igår satt & tänkte på vilken bra vecka jag skulle ha framför mej, en sund vecka. & sunt handlar ju inte bara om mat, träning & liknande, utan också om inställning, handlingar, mental träning & sådana saker.

vi träffades liksom på chans. aldrig har kärlek dämpat mej så.
& jag vet, jag är hopplöst svår ibland.

har vart ute & promenerat i ungefär en timma & kom just in. så härligt att ha sitt eget & kunna säga att nu är jag hemma. jag tycker det är helt fantastisk & det är sådana tankar som får mej att le. som får mej att uppskatta mitt liv. one two three four, tell me that you love me more


nu är det dags för lunch

i just want your kiss

arbete att erbjuda?

åh, det finns så mycket jag vill göra. sitter & tittar på arbetsförmedlingens hemsida, på jobb utomlands. mycket au-pair jobb & jag är sjukt sugen på att söka & dra. nya zeeland, usa, canada eller italien. men de flesta handlar ju om 6-12 månader & det fugerar ju som ni kanske förstår inte just nu. typiskt. jag har så himla mycket drömmar, så mycket jag vill göra. nu börjar jag bli lite stressad inför sommaren också. inget jobb än så länge. hur ska jag klara mej om jag inte får något jobb? suck, är det någon av er som an erbjuda mej ett jobb? hahah, jo, jag känner mej nästintill desperat. jag skulle egentligen kunna tänka mej att jobba vart som helst i sommar, helst vid havet någon stans. men sen vill jag ju vara kvar här, i halmstad. dels för att det är en riktig sommarstad & jag tror att det kommer vara helt fantastisk här under sommaren [me tanke på att det är det redan nu] men också på grund av att jag har min lägenhet här. att finna boende på annan ort är kanske inte så lätt. [herrljunga såklart, men.. halmstad.. vs herrljunga.. i sommar?] nej fan. det här börjar jaga mej rejält nu. jag vill ha ett jobb. jag vill tjäna pengar

någonting unikt i vardagen

hej

någonting annat än bra kan jag egentligen inte kalla helgen som gått. jag har haft så sjukt kul. i fredags möttes anna & jag av rebecka på stationen & vi tog bussen till hennes & hennes sambo hampus mysiga lägenhet. där blev vi serverade en riktigt god middag & sedan var det dags att börja göra sej fin för kvällens bravader. & bravader blev det, det vill jag lova. me några glas vin i kropp & knopp bar det iväg mot KBs. om jag kom in? jag kom knappt ut. ne men okej, det blev kanske lite mycket, men sjukt kul hade jag iaf & det tror jag de flesta andra hade likaså. natten fortgick & en mysig röst gjorde natten så mycket vackrare än vad den kanske varit i annat fall. lördagen började relativt segt & jag får väl säga att jag fick den fruktavsärt jobbiga ångesten som man ibland drabbas av efter en fylla. ni vet de där man kan få utan att man egentligen gjort någonting man behöver ha ångest över? vi drog till köpenhamn en sväng iaf. vi fick se rebeckas jobb & visst sken solen i köpenhamn. lovely. efter ett par timmar bar det av mot malmö igen. vi höll på att missa tåget, eller jag höll på att missa tåget. dock satte jag stopp för detta genom att offra min fot & sätta in den så att dörrarna omöjligt kunde stängas igen utan att jag kom me på tåget. mm, ibland måste man offra för att få som man vill. prioritera liksom. allt gick bra & vi kom hem.. efter en dusch & lite make-up var man människa igen. & sen var vinet, som jag inte kunnat tro skulle smaka gott sådär kvällen efter, lika gott som vanligt. lördagen blev bättre. vi drog till nordens största [?] uteställe slagthuset. riktigt coolt uteställe måste jag säga & vi hade riktigt riktigt skoj. dansade loss som om det var sista gången vi skulle få dansa. mm, dans dans dans & liv i luckan!



tack rebecka, hampus, anna & alla andra personer som jag träffat för den här helgen


ny vecka i morgon. den här veckan ska vara en riktigt härlig & sund vecka för min del. jag tänkte faktiskt att jag skulle dela me mej av veckan inför er, här på bloggen. jag kommer att skriva små inlägg om saker som gör min vardag till någonting alldeles speciellt. småsaker som kan spela stor roll för ens liv. utöver detta kommer jag fortsätta lägga in recept & visa bilder på måtiderna. jag kommer även lägga in lite olika tränings-tips & ideer eller vad ni vll kalla det. [dock vill jag här tillägga att jag inte är någon expert utan skriver om sådant som jag mår bra av & tycker om. jag kan alltså inte garantera att ni kommer må bra av att göra exempelvis träna eller äta som jag gör. det tror jag nog ni förstår själva egentligen men jag vill bara förtydliga detta så det inte blir några missförstånd.]

lite försmak på vad som kan komma att tillagas under veckan

¤ crepes me skaldjur
¤ fullkornspaj me lax & broccoli
¤ bulgursallad me spenat, räkor/lax & örtcreme
¤ hemmagjord pizza me kyckling, fetaost & tomat


hoppas ni haft en fn påsk & att ni får en fin vecka!



nu är min going här

anna & jag åt tacos när hon kom igår, sen blev det massa prat & sömn. idag drar vi till malmö för att få liv på den staden. vi ska hälsa på rebecka, ska bli mysigt & jävligt kul. liv i luckan. anna & jag har laddat upp våra kroppar me en härligt sund & go frukost-brunch, här har ni den;





ha en fin påsk

i am going crazy for you

baby give it to me, give it to me
would you ever be able to

i want you to go to a place where ive been waiting





nu ska jag ut & gå en stund, sen gymmet & kanske en liten liten löptur



inlägg från förr

som jag har ljugit för mej själv, det är skrämmande

finbesök ikväll

usch, kidneybönor var ingen hit idag, var tvungen att pilla ur dem ur grytan som fanns kvar sedan igår. blä, har nog ätit lite mycket kidneys det senaste. mm, alldeles för mycket. ombyte förnöjer, vad gäller det mesta, dock inte allt

om någon timma eller två ska jag ut & gå/springa & sen gå till gymmet. efter det ska jag gå till ica & sen skall det städas & sånt. ikväll får man nämligen finbesök & då skall det vara fint & mysigt här hemma. dessutom skall det lagas tacos, mums.

vad gör ni i påsk?

take me back to beautiful british colombia

image274



[bilderna jag lånat är ur grupperna take me back to beautiful british colombia & golden på facebook]

smaskig fakta

en härlig kyckling-gryta me inspiration från thailand

idag lagade jag som sagt en oerhört god gryta till lunch. en gryta gjord på bland annat kyckling, chili, färsk ananas & vitlök. denna går alldeles utmärkt att servera till exempelvis pasta, ris, quinoa eller lnågot gott bröd. idag har jag använt mej av en matlagningsgrädde när jag gjort grytan, men ett annat alternativ till detta kan vara kokosmjölk eller också ingenting flytande över huvud taget, det man kan göra i sådana fall är att ha lite soya vid sidan om. här kommer reeptet & som ni kanske redan vet tar jag inga egentliga mått, utan går mest på känn. gör det ni me, smaka av!

kycklingfile
färsk ananas
kidneybönor
vitlök
röd chili
laga lätt extra 4%
olivolja
salt
peppar
pasta/ris/bröd
ev. någon ört för garnering

jag skulle kunna tänka mej att paprika & gul lök hade passa oerhört bra i den här grytan också. någonting annat som hade satt en extra lite swing på grytan & gjort den lite mer festlig hade varit cashew-nötter. riktigt smaskigt tillsammans me kyckling & färsk ananas. men eh, improvisera! titta vad ni har i hyllorna, i skafferiet & i kylen. jag tycker det är skoj att sätta min egen prägel på det jag lagar.

smaklig måltid

jag har min egen stjärna

kim gav mej en stjärna en gång. en riktig stjärna. jag minns hur vi umgicks den sommaren. näst intill varje dag. vi pratade om allt och inget & vi låg på trottoaren & tittade på stjärnor & efter sateliter måånga många kvällar/nätter. jag älskar stjärnor & tycker att stjärnklara nätter är bland det vackraste som finns. nu lever vi långt ifrån varandra, kim & jag. han på andra sidan jordklotet, närmare bestämt på malaysia [eller någonstans där kring] & jag bor numera i halmstad. förhoppningsvis flyttar han hit & börjar plugga så fort han är hemma i sverige igen. en annan förhoppning är att jag skall åka & hälsa på honom relativt snart. jag hoppas verkligen ha möjlighet till detta. kim är en oerhört speciell person, en unik vän. en vän jag vet att jag alltid kommer att ha, no matter what. det kommer altid finnas plats i mitt hjärta för honom. kim, du är helt jävla fantastisk helt enkelt, du är en stjärna

nu ska vi slåss

känner lite ilska inom mej efter att ha vart runt & läst kommentarer i bloggar som folk skrivit. herregud, folk är verkligen patetiska. avundsjuka. varför är det så många som inte unnar andra människor lycka, glädje? jag kan verkligen inte förstå det. det är ju det som är syftet me livet. bland annat. att uppnå det, sina drömmar. men nu ska jag slå ut det! camilla & jag ska på box & slåss & det ska bli så himla gött. på tal om camilla så har vi haft en jävligt rolig & rätt så märklig dag tillsammans. vi har inte kunnat sluta skratta. det började lite lätt i morse när vi var ute på morgonpromenaden, eller då var det mest leenden & ord som hur underbart vi tyckte det var. när vi senare träffades för att cykla till skolan tillsammans så spåra det näst intill ur. vi började prata om att åka på idol-audition & den ena historien ledde till den andra. i skolan blev det bara bättre & bättre. visst var vi tysta när Lene, vår lärare, prata & vi gjorde lite uppgifter. när det sedan var slut på lektionen spåra det åter igen ur & vi drog till maxi. väl där var det en väldigt flirtig säljare & vi kunde inte sluta skratta.  såhär fortsatte det till vi skiljdes åt för att gå till varderas lägenhet. sjukt kul dag helt enkelt & den är inte slut än!

jag gjorde & åt riktigt god lunch idag. recept & bilder på det kommer lite senare. kan avslöja att det handlar om kyckling, chili & färsk ananas. riktigt härligt & gott! har druckit massvis av vatten idag också, så nu bör jag ha hur mycket energi som helst. oh, just det. mor & far ringde idag också, från thailand. oh, det lät som de har det helt underbart, de är på koh chang de lyckostarna, jag vill också resa!

ne, nu är klockan mycket igen. dagarna går såå fort.

men vi hörs ikväll godingar

bloggerskor & bloggare

där finns många av oss, bloggerskor, bloggare. det är kul att skriva & framför allt att skriva om det man hyser passion för, älskar, tycker om eller om vad fan som helst. men en sak förstår jag mej inte på. hur fan tänker de människor som dagar i ända pallar att kommentera människors bloggar på ett fruktansvärt, elakt eller bara jävligt ohyfsat & osmart sätt? vi kan ta isabella löwengrip som ett exempel. hon skriver om sitt liv, vad hon gör, alla sina möten dagar i ändå & hur stolt & nöjd hon är över att ha lyckats me någonting hon jobbat me på ett jävla tag & på någonting hon tycker är oerhört roligt. varför får hon inte göra detta? i fred? utan att bli dömd på ett eller annat sätt. [åsikter är vi inte alla ense om & det är det som är meningen me dem] att ge konstruktiv kritik, okej, men att kasta massa jävla skit. är det avundsjuka? självklart! typiskt sverige? jag vet inte, men sjukt onödigt iaf. låt folk leva & vara stolta över sina egna liv, låt folk skriva om va fan de vill skriva om i sina bloggar [till en viss mån självklart] om det är någon människa ni stör er på, på ett eller annat sätt, strunta i dem istället, låt då bli att läsa om deras liv & mind your own business. det måste vara tillåtet att tycka om sej själv & sitt liv. döm ingen för det.

this day

these days, this very now

det har vart en bra tisdag. camilla, joanna & jag har haft en mysig kväll & vi har skrivit kontrakt om någonting så viktigt som kan påverka livet något enormt. vad får ni inte veta ännu. träningen var oerhört härlig idag. jag var på bodycombat & sedan var tanken att jag skulle gå på spinning också, men jag beslutade mej till sist för att gå ut & springa istället. vädret var ju helt otroligt här i halmstad idag.såå vackert & det kändes som jag hade kunnat springa i flera timmar. energin tycktes aldrig ta slut, iaf inte på stigarna i skogen. i morgon blir det morgonpromenad me camilla!

nu ska jag se csi & planera min morgondag me mat & annat. kåren kanske?
i morgon kanske kommer lite update me recept & så

ha en fin natt


hundraen
dagars längtan, det är fantastiskt
kanske inte ens det, nittiotre?

this is a day to fall in love with

tisdag & en helt underbar sådan. dagen inleddes me promenad & fiberhavregrynsgröt & fortsatte sedan me litteraturlektion. vid halv tolv slutade vi & camilla & jag beslutade oss för att dra till eurostop & fika. helt fantstiskt väder idag & våren är tillbaka. på nytt. jag lämnade in mitt cv & personliga brev på coop, på systembolaget & på ica maxi idag. hoppas hoppas jag får ett jobb, vill såå gärna!

hörni. jag är en tia idag tror jag. glad & lycklig & njuter något så fruktansvärt av allt. kan det bli ör mycket? well.. bättre för mycekt än för lite! & eh, nej, lagom är inte bäst. inte i det här sammanhanget. jag ill njuta hur mycket som helst av att må bra. sjukt mycket. kom på idag när jag satt på s.h att jag faktiskt aft mycket lättare att gå upp på morgonen det senaste. jag känner verkligen en förändring. ljuvligt!

nej, nu måste jag slänga i mej nåt lätt att äta. träning om en timma & sen ska jag träffa joanna, camilla & förhoppningsvis också linn. mysigt, you guys are the bestest.

mm, jag blir kär i dagar som dessa




1oo höjdare

kul me 1oo höjdare & att de sa att vi förr ofta fick höra om lite speciella lagar de hade i alabama, usa. om bland annat sexställningar & däribland att man inte fick ha sex doggystyle. hahah, lite kul. damen i baren [alabamiskan] höll på att tappa hakan "whaaat?" hahah, kul. "no sex from behind? ehm, whaaaat?" mm, filip & fredrik, vad ska det bli av er?

jag är jävligt kass nu faktiskt. har inte börjat plugga än. hahah & jag som ska ut & springa eller gå i morgon bitti också. god, nu får jag fan lägga i femmans växel & gasa på. på tal om bilar vet jag att det kan vara ett mycket aktuellt ämne framöver. inte för min del, eller jo, kanske. men ååh, jag ska alltid tala i gåtor! eller hur joanna & dan? :)


tycker vi avslutar dagen me lite mayer [intervju, mmm & musik]
& för er som inte hört. jag ska se mr mayer i london i sommar! [& köpenhamn?]

jag vet inte hur jag ska beskriva min känsla när jag ser & hör det här.


åh du

jag vill kramaas, men inte me vem som helst!

det är tisdag i morgon igen & då skall mina två veckor änligen redovisas. det ska bli hur kul som helst att kunna berätta hur stolt & glad jag är över mej själv & hur lycklig jag känt mej det senaste. idag kom en släng av vinter in över västra götaland. herregud som det snöade i herrljunga. har inte sett på maken på ett väldigt tag, god. var det verkligen nödvändigt? ja, faktiskt. för sverige ska ha fyra årstider, inte en, inte två, inte tre, utan fyra! ska vi ha vår & sommar & höst skall vi minsann ha vinter me, vare sej vi gillar vinter i mars eller ej. det hör till liksom.

tåget var försenat idag så jag hann inte me träningen idag. usch, det gilla jag inte eftersom jag var sjukt sugen på att träna idag. att gå ut & springa fanns i mina tankar, men jag valde att spara det till en annan dag. till i morgon kanske. nu är det dags för mej att ta tag i min andra draft av essayen som skall "lämnas in" i morgon. eller redovisas snarare. först lite american idol

i morgon blir det skola, jobbsök, studenthälsan, träning & sen förhoppningsvis träffa några sötisar!

det där me magi

det är någonting jag egentligen aldrig förstod mej på, tills jag själv fick uppleva det. den kvällen, den torsdagkvällen för en kort kort tid sedan då hela mitt liv förändrades. & jag blev lycklig & jag blev glad, jag ville dansa & jag ville skrika ut, ta ett fotografi av känslan. kärleken, magin. mm, det är visst någonting magisk me musiken, me honom. me dej.

anna & jag träffades över en promenad idag. vi hamnade på kärleksstigen var jag inte varit på ett antal år. vi pratade om allt & inget solens strålar var helt fantastiska & vi njöt. fåglarna kvittrade, det är vår! efter promenaden var det dags för mej att börja mitt uppdrag me att panta burkar & visst gjorde jag det. dock handlade jag senare upp dessa då jag köpte choklad & dessutom åkte & sola. skönt me värmen, men särskilt mycket färg vill jag inte påstå att jag fick. när jag kom hem tog jag en liten springrunda. riktigt nöjd me mej själv faktiskt & idag gick det dessutom mycket lättare än det gjorde igår. jävligt skön känsla när man kommer in på upploppet. ska nog börja springa mer faktiskt! nu har jag precis beställt lite kurslitteratur & en kokbok av nigella lawson, jag har skrivit ut massa cv & personliga brev och jag har skickat in belastningsblankett till rikspolisstyrelsen så jag skall kunna börja vikariera på skolor i halmstad. nu skall sökas jobb som bara fan i veckan. någon gång framöver ska jag köpa en italienska-kurs på cd, så jag kan upprätthålla mina kunskaper. men det får bli när jag tjänat ihop lite pengar!

i morgon åker mor & far till thailand. [kommer sakna!] vill också resa!! men jag är glad över att få åka tillbaka till min lilla lägenhet i halmstad. däremot hade jag inte haft någonting emot ett besök framöver, av någon mycket speciell, men det skall man nog inte hoppas för mycket på. hur ofta sker någonting sådant så spontant? jag får nöja mej me känslan.

förövrigt har veckan som gått varit helt lovely. jag har nog älskat nästan varje sekund av den. vill inte ens tänka ut någonting som varit mindre bra me den. varför liksom? den kommande veckan blir nog heller inte hel fel. dock måste jag verkligen plugga i morgon & det mycket. sen är det ju pt-cirkel på kvällen, härligt!


sov sött!

lycka till alla bmano-sötisar på matte-tentan i morgon. puss!

på tal om sex

så är mitt liv helt otroligt just nu,
jag är lyckligare än på en lång lång tid!

nu ska jag panta burkar & sen ut i solen & jogga
hoppas ni har en lika fin söndag som jag!

about never giving up

den här texten är helt jävla sjukt fantastisk!




sov sött!

förföriskt gott

ett tips på en het middag or whatever you want it to be

förförisk kyckling-tortilla

tortillabröd

kyckling
plocksallad
plommontomater
gul & röd paprika
majs
cremefraige naturell
cremefraige paprika/chili
ev salt & peppar till kycklingen

tror inte jag behöver göra en beskrivning på hur man tillagar detta. använd fantasin & precis som jag skrev kan [jag tänka mej, hahah] detta vara en riktigt het & förförande måltid. vill man inte använda cremefraigen i tortillan kan man slänga i lite fetaost & ha någon typ av sås eller fraige vid sidan om. personligen tycker jag om att bjuda på mat där man sölar lite, i synnerlighet på en första dejt eller på en härlig kväll tillsammans me vännerna. jag tycker om när man vågar bjuda på sej själv!

 

oh, smaklig matupplevelse!


tvåtusenåtta, the year of loving

det kan hända att jag behöver snåla i alla månader fram till sommaren. såg just att mr mayer ska till köpenhamn också, vilket just kom ut på hans hemsida. detta betyder såklart inte att jag inte är överlycklig över att vi bokat biljetter i london me tanke på att det är sjukt coolt att man för första gången åker till london får se john mayer. nej, visst är det lite vemodigt, men varför då inte göra både och? åka till båda konserterna helt enkelt! jag ska snåla, jag ska dit, till vilket pris som helst, om jag får biljett vill säga. jag kan leva på vatten & pasta & havregrynsgröt om så är fallet. vet inte om jag nämnt detta tidigare men i london är det inte "bara" min mayer vi kommer att se, även eric clapton & sheryl crow kommer vara där. ooh, jag längtar så otroligt mycket, men nu måste jag verkligen börja spara, fixa ett jobb.. panta burkar

tankar inför morgondagen:

- skriva ut cv & personligt brev [många, många, nu skall jobb sökas som aldrig förr]
- anteckningsbok för utgifter & inkomster
- åka me & se carolina spela fotboll
- panta burkar & sola för pengarna [eller spara]
- melodifestival me karolina & förhoppningsvis också linn & liselotte
- kolla john mayers sida. [måste göra varje dag, kanske kommer upp ett datum för sverige!]
- ut & springa springa springa, möjligtvis promenad

always love

jag känner mej så lycklig. jag vet att det kommer plötsligt me tanke på hur jag skrivit i många inlägg tidigare. men det är så det känns nu, lycka. ren lycka. vaknade till say me john mayer & dagen kan inte börja bättre än så. [jo, det finns något som skulle kunna göra den helt perfect, men mm] sen bar det av till anna & studio 36. mer ljusa slingor & nu blev det ljuust. nästa gång ska jag blondera hela håret. bara för att testa liksom. nästan gång är det dessutom någon eller ett par månader närmare konserten. aah, jag kan fortfarande inte tro att det är sant. ni förstår inte hur mycket detta betyder för mej. kan tyckas låta jävligt töntigt, men jag tycker det här är helt fantastiskt. att känna sådan passion för någonting som jag gör me john mayers musik. att man kan bli så glad av ord & melodi & känsla & allt var det innebär. att gå på en konsert me john mayer ligger verkligen högst upp på listan av mina drömmar & nu ska den uppfyllas. det finns nog ingenting jag hellre vill göra just nu. drömmar behöver itne alltid handla om "stora" grejer. [fast det som är en "liten" eller "stor" dröm för någon behöver inte vara detsamma för någon annan, såklart]

med rätt inställning, vilja & kärlek kan man övervinna det mesta.
jag har alltid trott på min förmåga att må bra & bli lycklig & nu känner jag att jag är på rätt väg

eller hur är det helt fantastiskt!?

hjärtat bultar, jag är kär!

mm, det känns så! mitt hjärta bultar som om jag vore kär och jag har fjärilar & en härlig känsla i hela kroppen & vet ni varför? jo, för.. vi har bokat biljetter till JOHN MAYER!!! jag har aldrig känt mej så här uppsnärjd i det blå, well, inte på ett tag iaf. det här känns helt sjukt & jag kan inte me ord beskriva hur lycklig jag känner mej nu! meningen var att jag skulle sova, men tror inte jag kommer kunna göra det me tanke på hur uppe i varv jag är just nu. det pirrar verkligen så där härligt som det bara kan göra när man är riktigt jävla kär! kärlek är vad det är!


det kommer kännas helt underbart att vakna upp varje dag & veta att det är en dag mindre kvar till konserten. jag är verkligen helt extas. LONDON here i come. det roliga är att varken jag eller brorsan, anton, har vart i london. det kommer bli oerhört intressant, men framförallt helt sjukt kul!

john mayer & jag

när jag lyssnar på mr mayer vet de flesta som känner mej att jag blir alldeles fylld av glädje, värme & energi. behöver jag kärlek eller känner mej ensam så är det bara för mej att slänga på en skiva me honom. vet ni hur extas jag kommer att vara i sommar om jag åker på hans konsert i london? jag skulle kunna tänka mej att jag kommer vara lyckligare än någonsin, i klass me en av de lyckligaste människorna på jordklotet! någon som vill me? säg till, vi bokar troligtvis biljetter ikväll! :)

& se nu tittar solen fram, är det för jag pratar om mr mayer & mej? kanske!




john mayers musik är som kärlek i mina öron, i min kropp, i min själ, i mitt allt.




ett äckligt fotografi

men jag är glad att du nu bytt ut det. för som du såg ut på den bilden är väl ingen verklighet. inte för att vara ytlig på alltför många sätt, men om du ser ut så på nära håll kan jag inte tagit en närmare titt på dej inte. ojoj, att man orkar analysera en bild, va? men det blir så när man är analytiker. analysera analysera analysera! dock är det konstigt att den där killen som skriver så bra inte beskrivit fåfänga av somliga män[?], med tanke på dess oerhörda befintlighet. snacka om att kasta sten när man själv sitter i glashus.

jag sa en sak för mycket igår. ställde en dum fråga till fel person tror jag. men, det är nog jag tyvärr. jag i ett nötskal. alldeles för ivrig över att veta allt & veta hur folk tycker, tänker & känner. det var onödigt, tror jag. det jag ville ha svar på var nog inte ens frågan jag ställde, vilket gjorde frågan ännu mer konstig. men men. ibland säger man så konstiga saker, trots att man inte är berusad. hahah. mm, har man sagt något dumt på fyllan kan det ändå ses som överkomligt, men säger man det utan att ha druckit en droppe blir det genast så mycket allvarligare på något ätt. detta beror förstås på vad & hur man säger saker.

suck, det finns mycket att fundera över, men nu får det nästan vara bra. vill han inte prata me mej nu för jag råkade ställa en dum fråga, eller är jag bara dum som överanalyserar.. aah yuck, män. det där menar jag egentligen inte, men ibland funderar jag på om jag bara är besatt av att finna den rätta. relax liksom. jag är tjugotvå år & har hela livet på mej att finna min man. dessutom behöver jag vara me mej själv innan jag kan vara med någon annan. & ytterliggare ett dessutom så finner man inte genom att söka, leta, jaga.

ibland skrattar jag åt mej själv.. eller snarare, med mej själv.

my heart is aching [well, maybe not]

jag saknar en känsla idag, den känslan. ni vet, när man talar & den andra lyssnar & man väntar på de ord man vill höra, men så kommer de aldrig. fast man vet egentligen inte vet vilka ord det är man vill höra. då brister det lite i hjärtat, me tanke på att man själv inte vet vilka ord man vill höra & de man hör inte känns bra. eller det känns som man lika gärna kunde struntat i att berätta.

ey, tänker ni, inget recept? nej, jag vet, lite dåligt av mej men jag var sjukt trött efter bodypump & boxen idag att jag inte orkade laga någonting särskilt. jag gick över till camilla på kvällsmys me mat & greys istället. jag är sjukt nöjd me mina senare dagars matintag. har ätit frukost, lunch, middag & mellanmål varje dag. jag ska få ordning på det där nu, men det vet ni redan. men, ihelgen ska det lagas mat så det står härdiga till. mm, nu skall jag laga gourmet-mat till världens bästa family, nämligen min.

ne, nu ska jag nog sova ändå. hoppas orka upp & gå morgonpromenad igen, helt fantastiskt att börja dagen me det. efter föreläsning, träning & lite städning av lägenheten bär det av mot herrljunga. det ska bli härligt att träffa familjen & lite vänner från hemtrakterna & förhoppningsvis också louise!

sov sött mina vänner!

dagens goda gärning: jag blev medlem i världsnaturfonden. det borde fler bli!

dancing machine

god regnig dag mina damer & herrar. har precis ätit upp en bit av den goda lasagnen min kära mor & far hade me sej när de kom ner för ett par helger sedan. mm, mums vad gott det var. nu är jag laddad me långsamma kolhydrater & allt sånt för två timmars träning bestående av bodypump & box. ingen dans ikväll, nej vi skippar det, var sugna på box istället & tre timmar kan nog tyckas är lite mycket. särskilt me tanke på att det blev en morgonpromenad idag igen! inatt sov jag riktigt härligt. jag minns inte vad jag drömde, men jag minns att det var någonting bra. jag har inte drömt en riktig mardröm sen den fjortonde februari, sedan natten mellan onsdag & torsdag, då vi blev du & jag för sej. det ärlite coolt, eller nåt.. jag antar att det är något typ av tecken på att jag inte mådde riktigt bra, kanske att vi inte var "gjorda" för varandra. nu tycker jag om att vara för mej själv

& jag tog tillbaka mitt hjärta fortare än jag trodde var möjligt.

i kväll kommer recept, håll ut[kik]!

jag vill ha en baby

en baby-valp såklart. en liten golden retriever! eller rottweiler. men men, jag måste vänta ett slag. men jag vill inte vänta, jag vill ha min egen vovve nu. en egen liten bub som avgudar mej & bara mej. vi skulle älska varandra så innerligt & ha det så himla mysigt. vovvar är bland det bästa som finns. caesar är helt fantastiskt. & i helgen får jag gosa me honom igen, den lilla goingen!







tänk er mej me en sån här liten going. oj, jag skulle befinna mej i extas

image266

i had a crush you know

en film slutade precis på trean. vet inte riktigt vad den heter men freddie prince jr var me i den iaf & få kom jag & tänka på min "förälskelse" i honom när jag var yngre. i många år tyckte jag han var en riktig drömprins. undrar vem som är det egentligen, om det finns någon. vad tror ni? tror ni på själsfränder?

idag är en alldeles särskild tisdag

& som jag har tänkt, på x y z å ä ö & jag har promenerat & jag har vart på föreläsning & jag har vart på biblioteket för att plugga & jag har vart på spinning & jag har lagat mat. morgonen började helt fantastiskt. camilla & jag möttes upp på gården o6.3o för att inleda dagen me en promenad på galgberget. vi gick i soluppgången & vi fick båda känlsor av vår. helt underbart. det var sju grader redan halv sju på morgonen. det är helt amazing ju. efter promenaden hade jag en ganska lång stund till föreläsningen skulle börja så jag kunde i lugn & ro äta en god frukost & titta på nyhetsmorgon. såå gööttt. jag älskar att kunna ta det lugnt på morgonen & i morgon ska vi [eller om det blir jag själv] göra en favorit i repris. vet ni, jag ändrade min väckarklocka-melodi till john mayers say & jag kunde me zero proplems kliva upp klockan tjugo över sex trots att jag somnade relativt sent. han är ett mirakel, den där mayer.

idag såg jag ett reseledarjobb i italien på arbetsförmedlingens hemsida. jag funderar verkligen på att söka, men det finns anledningar till att stanna i sverige också.

det har vart en bra tisdag idag. jag gjorde världens godaste wrap förut. ska lägga upp bild & recept i morgon, elelr när jag klurat ut hur man för över bilder från mobilen till datorn rättare sagt. linn har fortfarande min kamera eftersom jag glömde ta den idag när vi sågs på biblioteket. typiskt. men, jag lovar, när jag väl får upp bilderna kommer ni inte kunna göra eller fokusera på någonting annat än att just laga denna utsökta måltid. mums!


ååh, blir galen på 29oo happiness by the way. det händer för mycket nu.

mitt hjärta är allt annat än tomt

i am here & i am standing

ett år sen jag var på mallorca nu. nästan. det är helt sjukt hur fort tiden har gått & hur mycket som har hänt sen då. jag vet inte om jag ska skratta, le eller gråta. kanske lite av varje. jag är oerhört stolt över mej själv & hur jag hanterat mycket under året som gått & hur jag tagit tag i saker jag nog aldrig trodde skulle bli av. saker jag ville bara skulle försvinna, sådana saker jag ville klara själv, utan att be om hjälp. proffessionell hjälp. men ibland behöver man det. en extra arm, den där axeln att gråta emot, inför. någon som lyssnar utan att på något sätt kunna bli sårad, eller känna sej trampad på. någon som har som yrke att lyssna på folk som känner sej vilsna. på såna som jag, som har tusen drömmar som skall uppfyllas & miljoner saker att uppnå, men så händer någonting. man fastnar, jag gjorde det. jag stod och trampade & frågade mej själv var & varannan dag & natt om jag verkligen valt rätt, om jag inte borde gjort si eller så istället. det enda jag fann, eller fokuserade på var det som jag ansåg mej själv göra fel. allting kunde jag vända ut & in, allting kunde jag rikta som om det vore någonting negativt, någonting som jga hade gjort fel. sen en dag, tröttnade jag. jag lovade mej själv att aldrig komma i ett tillstånd utom kontroll. aldrig mer.

oj det har hänt mycket sedan mallorca. så mycket. jag har flyttat & fått helt fantastiska vänner. jag har en egen lägenhet & jag kan göra precis vad jag vill. till en viss gräns såklart. jag har officiellt valt en annan väg, den jobbiga vägen, mot lycka. en väg som handlar om att ta tag i mig själv & inte sopa saker under mattan. en väg som handlar om helt andra rutiner än de jag haft de senaste åren. &vet ni, jag tror att för första gången på otroligt länge kan jag me innerlighet&från djupet av mitt hjärta säga att jag är stolt.


& jag älskar sanna nielsens låt, empty room, empty heart, fastän mitt hjärta är allt annat än tomt.
jag tackar gud eller whoever is up or down there [er & mej själv], att ni finns i mitt liv. [ni vet vilka ni är!]




even in the dark you bring me light [ett tidigare inlägg som försvann]

mm, somliga personer är ju bara ett stort ljus. camilla är ett exempel. sjukt hur mycket energi vi hade idag, dels när vi cyklade till nollemötet, dels när vi cyklade därifrån, dels på träningen, dels på hemköp & dels på cykeln hem till gamletull.. & inte nog me det. i morgon ska vi träffas halv sju för en morgonpromenad. låter det för bra för att vara sant? det är sant! alla mina vänner är som ljus för mej. sen finns det andra personer också, men endel kan man inte nämna vid namn & då får man nöja sej me x y z å ä eller ö.

that was some brunch

mm, vilken brunch jag gjorde. jag somnade inte förrän tvåtiden i natt & detta resulterade självklart i att jag inte gick upp särskilt tidigt. nä, fy emelie! men, sviken av mej själv tänkte jag, jag ger inte upp trots det här. alla gör misstag, ett felsteg gör ingenting. jag promenerade till gallberget & gick en runda där. sedan gick jag & köpte färskt bröd på östras [sportbröd, mums!] efter detta gjorde jag en brunch bestående av äggröra med purjolök & paprika serverad på det godaste brödet. till detta drack jag vatten & lite äpplejuice. mm, nu är jag mätt & belåten, men önskar att jag hade lite frukt hemma. hade varit gott & härligt att runda av brunchen me en apelsin, ett äpple eller lite vindruvor.

alladeles strax ska jag lägga mej & läsa lite. solen har tittat fram genom molnen i några minuter nu & jag längtar efter att gå ut igen. ska lägga i en tvätt vid halv tre & sen ska jag faktiskt gå & möta camilla på stationen & hjälpa henne bära hem lite packning. ikväll är det möte inför nollning & då får vi våra overaller. dags att börja pynta dem snart också. kul! [ååh, solen skiner jättemycket ute nu] förhoppningsvis hinner vi till bodypumpen ikväll också, om inte får vi träna lite på gymmet baara.

igår pratade jag me louise igen. det går alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses, men på måndag ska vi troligtvis träffas! det är så härligt me vänner tycker jag. man behöver inte ses & höras varje dag för att fortfarande känna att man står varandra riktigt nära, att man har varandra.

jag hoppas att jag är en lika bra vän för mina vänner, som de är för mej!

oh, känslan hänger i, lovely

& by the way, bilderna på facebook. på många är jag väl inte i mitt esse, men va fan, så farligt är det väl inte? seriously, vem fan blir bra varenda jävla bild som tas? come on. nej, jag var tvungen att rycka upp mej!

godiset kan bli min död

god kväll. linn har precis lämnat min lägenhet & tacosen är uppäten.mums så gott det var. orkar inte ens äta upp godiset jag köpte. då är man mätt! men då är frågan hur jag gör me det resterande godiset. ska jag spara det till helgen? kan man göra det? håller det så länge? har aldrig sparat godis så länge tror jag. hahah. nej, för i morgon börjar ju mina lösgodisfria vardagar + morgonpromenix varje dag. vare sej det är regn, blåst, sol, trombvarning så ska jag fan ut & gå. jag får gå & lägga mej tidigare på kvällarna helt enkelt. så många bilder från en & samma kväll kan inte ljuga. sen ska jag även fokusera på frukost den här veckan. en bra frukost every single day. en bra frukost innebär inte två mackor. nej, det innebär exempelvis gröt, grov smörgås me sallad & paprika & ett ägg. mm, vad gott det låter. längtar till i morgon!

usch, nu har jag nästan lite dåligt samvete,
& jag konstaterar: jag tycker inte om bilderna som lagts upp på fb. :(

sex on the beach

åh, igår var riktigt skoj, idag är det inte riktigt lika bra, men det är värt det. man får vara seg en dag helt enkelt. en lugn dag utan träning & bara en massa godsaker. sen blir det andra bullar i morgon igen. ska alldeles strax cykla ut till eurostop, hörde nämligen av brorsan att godiset kosta 4.9o & så ska jag köpa grejer till tacos också. mums, idag är jag riktigt sugen på tacos. kanske blir en sväng upp till linns lya ikväll också. men jag måste plugga lite, så får se vad som hinns me.

nästa helg ska jag till herrljunga & hälsa på hemma några dagar. ska bli så himla mysigt tycker jag. mysigt att vara me mamma & pappa & me anton & carolina. för att inte tala om caesar. hoppas solen skiner litegrann. isf ska jag tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. i skogen, i trädgården. hoppas på att träffa lite vänner också & så ska jag blir fin[are], anna ska fixa mitt hår.

nej, nu ska jag ut i den friska luften


en liten hint, eller nåt.

- vad vill du ha?
- hmm, sex on the beach
- okej [ringer taxi]. då drar vi till beachen

det, det hade vart nåt

celebrating life on days like these!

nu är festen igång! alladeles strax kommer joanna, mathilda & dan här, då ska vi gå & möta emma för att sedan dra till linn på feeeeeest. så jävla kul kommer det bli ikväll, som vanligt. ey, ni har väl hört att vi har stans bästa & roligaste förfester? of course we dooo! dock har jag ett jävla problem me vad jag ska ha på mej! ett riktigt jävla problem skulle jag vilja påstå. har fått liiiite föööör mycket muskler på armarna, hahah [muskler, hmm] jajaja, nu har jag tagit en aquatini strawberry & känner mej helt okej nöjd! rise up!

i dont know what it is, but god daaaamn it feels goooood


ha en sjukt bra lördag! puss på eeer!

!

have no fear for getting over

you better know that in the end, its better to say too much, than never to say what you needed to say

kan man vara annat än glad på en dag som denna? jag har haft en så goo känsla i min kropp hela den här veckan & jag vill dansa in våren & skrika ut till hela världen hur glad jag är över att ljuset är här. jag ahr världens bästa vänner & världens bästa familj & jag är snällare mot mej själv. jag känner rus av lycka.

im letting go of all my lonely yesterdays, ive forgiven myself for the mistakes ive made

solen skiner & himlen är blå. åh, vad det är skönt att leva då! precis så känns det, men igår när solen inte sken visste jag ändå att den finns där, där bakom molnen & inom mej. jag tänker fokusera på glädje & positivitet & den här gången tänker jag inte släppa fokus en sekund. jag tänker inte sluta hoppas, inte sluta tro. jag tänker leva i det.


i cant do anything but celebrate life these days


i get the tinkles in a silly place

utan att jag egentligen gjort någonting alldeles särskilt måste jag få skriva ut en sista gång hur bra den här dagen har varit. jag är så glad att jag kan uppskatta en helt vanlig dag såhär. det var längesen jag kände så. tillåter även mej själv festen hos linn i morgon, eftersom jag nu läst nästan hundra sidor i den engelska boken disgrace. den kommer blir utläst senast söndag & då har jag ett par dagar på mej att läsa en till bok. perfect!

slutar dagen me ett par låtar av colbie. lovely.




vad händer i sommar?

idag har varit en jättebra dag i mitt tycke!

& nu har jag sökt jobb utomlands inför sommaren. vi får väl se hur det blir, lite svårt att få tror jag, me tanke på att jag bara har sommarlov i tre månader. [bara & bara, men jag menar i bemärkelsen av jobb] på måndag går jag till ica maxi & söker. & skomodellen. har sökt på tylösand hotel också, men säkert eftertraktat som fasen. men, jag ahr iaf sökt nu. riktigt stolt.

någonting annat jag är riktigt stolt över är maten idag. dock kunde jag skippat godiset, yuck. godis är inte så gott som jag tror. visst, choklad är det, men varför kan jag inte bara köpa en jävla chokladkaka, varför måste jag köpa lösgodis som alltid blir så sjukt mycket att jag spyyyr. nej, från & me måndag är det inte lösgodis mer. men inget förbud av choklad, det tänker jag aldrig mer ha! never! till middag idag blev det iaf pastasalladen från igår, mums. träningen gick riktigt bra idag, svettades som en gnu. nytt pt-pass & det var så jäävla skoj. ska gå på det varje måndag, varje fredag [när jag har möjlighet]. grymt bra träning. hade mer ork idag på nåt sätt, kanske beror på frukost, lunch & massvis me vatten. [& john mayer & linn a förstås] i morgon blir det iaf ett morgonpass av spinning & på det ett bodypump pass. blir nog ingen yoga, men man ska aldrig säga aldrig. beror lite på.

nu ska jag studera grammatik & läsa lite i boken!

i am very happy, with what i just did to you


john mayer

min gud, du fyller mej me inre glädje, ro & lycka.

shit vad john mayer är bra! & vet ni vad. i sommar kommer han till london & jag funderar på att dra dit! jag måste se honom, jag måste, jag måste. om det så skall vara det sista jag gör, det är mitt kall. lyssnar på hans skiva rooms for squares nu & den är så sjukt bra alltså. & vi ska inte tala om hans nya say. gud. jag är riktigt sugen på att lära mej spela gitarr nu. tänk att kunna & sitta & spela john mayer- låtar hela dagarna, varva det me träning & matlagning. jag har såå många drömmar & så många drömmar jag kan uppfylla, do it, do it now em!

jag skulle plugga nu var meningen, som alltid. men, nu har jag kommit på en grej. jag måste lyssna på herr mayer nu. & därför har jag beslutat mej för att efter träning, dusch, matlagning & så ska det låta/lets dance så ska jag läsa i många timmar, annars får jag inte gå på linns fest i morgon. så är det bara. det är så. inte ens träna ska jag få göra isf, men det vet man redan att jag komemr göra iallafall, men nu ska jag se till att läsa i många timmar ikväll. när det är mörkt. tända ljus, ta hand om mej själv & bli glad över att jag pluggat bra.

ska jag på fest i morgon, så ska jag bannemej fira min disciplin, annars blir det inget.
& hey, ni minns väl att jag sa att jag skulle ha ett par vita veckor!? vitt vin only! :)


shit, vilken underbar dag!





fuck that shit, im happy!

idag sov jag rätt länge & rätt djupt. vaknade o8 & som vanligt önskar jag ju att jag klivit upp, men fuck that shit, im happy anyways. idag skiner solen bakom molnen, humöret är fortfarande på topp. idag har jag, trots min sena uppklivning, hunnit me att äta både frukost & lunch, riktigt stolt över mej själv! nu sitter jag & tittat på årets fotografi, men skall alldeles strax fortsätta me läsningen. vid halv sex idag blir det pt-cirkel, ska nog gå dit lite tidigare.. så mysigt på gymmet på nåt sätt!


ett sunt & snabbt lunchtips

kelda fabulous fish soup med toast

kelda fabulous fish soup
garnering [ex persilja/dill]
fullkornstoast
philadelphia 5%
gurka

[för en matigare soppa; släng i ärtor, lax & räkor.
använd fler grönsaker till toasten också, gärna i olika färger]

smaklig lunch!

laxsallad me pasta & soltorkade tomater

en härlig kväll tillsammans me joanna & linn har precis avslutats & maten blev av bästa slag.


laxsallad me pasta & soltorkade tomater

laxfiléer
grönsallad
röd & gul paprika
purjolök
gurka
tomater [helst körsbärstomat]
soltorkade tomater
[eventuellt majs]
apetina fetaost [den krämigaste]
fullkornspasta penne
salt & peppar

börja med att koka upp pastan & låt svalna i ett kallt vattenbad eller eventuellt av sig självt. släng i en skvätt olivolja i en panna & stek laxfileerna på låg [trean/fyran] i några minuter. salta & peppra dem & smaka av. skär upp grönsakerna & lägg dem i en stor skål [inte de soltorkade tomaterna] blanda ihop dessa tillsammans med pastan. mosa eller skär sedan den krämiga fetaosten & blanda i den i salladen. fetaosten skall inte synas i bitar utan skall smälta in som en kräm. skär upp & släng i de soltorkade tomaterna & använd den eventuella lag [ex.basilika&olivolja] tomaterna legat i. servera detta tillsammans med laxen & ett glas vitt vin. [alt. annan dryck] en perfekt måltid både till vardag & fest!

smaklig matupplevelse!

its a beautiful day

jag bara känner hur harmonin sprids i min kropp, åter igen skiner solen utanför mitt fönster. helt troligt & jag måste få säga att på en skala mellan ett till tio där ett är dåligt & tio är bra, hur bra som helst, ligger jag helt klart på övre halvan days like these. & jag njuter av det, livet.

nu packar jag ner lite frukt & vatten i min väska & cyklar ner till havet.
tänk vad livet är fantastiskt. hur unikt det är. hur en dag kan vara helt olik en annan.


ha en helt underbar dag!




ps. jag älskar låten i svensk fastighetsförmedlings reklam. såå fin!

något gott framåt kvällen

godkväll ni vackra. det är kväll igen & det regnar. lite mysigt när ljusen är tända & man hör smattret mot fönstret. i morgon vill jag vakna upp me sol dock. det är helt underbart att skymta den blå himlen & en gassande sol när man tittar ut genom persiennen [fast den måste bytas ut, persinenn alltså].

med tanke på att jag skall ha fokus på sund kosthållning de närmaste veckorna har jag beslutat mej för att passa på att lägga in lite härliga recept jag lagar. för att inspirera lite extra kommer jag även lägga upp bilder så ni får se hur lovely they are. i morgon blir det en pastasallad med soltorkade tomater & feta [á emelie] detta är en av de allra godaste måltiderna jag någonsin ätit. så ett hett tips är att ni kommer tillbaka & tittar i morgon.

nej, nu är det dags att lägga sej & läsa litegrann. ska inte somna såå sent inatt, vill upp & promenera, äta en god & lång frukost & sedan återgå [eller börja] me studierna. sedan är det ju träning också såklart. & sen träffa linn & joanna. what can i say; i love them. oh, anna & jag har även bokat biljetter till malmö/köpenhamn över påsk. vi ska hälsa på rebecka & as far as i know us, vi kommer ha så sjukt jävla kul & så himla himla mysigt!

en härlig vårgryta!

måste tipsa om min goda gryta jag gjorde idag!
jag vet inte riktigt hur mycekt av allt jag tog, men gå lite på känn, smaka av!


kycklingkorv gryta med fullkornspasta


kycklingkorv
gul lök
kidneybönor
röd paprika
majs
creme fraige med smak av paprika & chili
en skvätt kelda matlagningsgrädde 5%
fullkornspasta [vilken du vill]
olivolja
peppar
salladsblad alternativt spenat

släng i en skvätt olivolja i stekpannan & skär upp den gula löken. låt löken steka till den får en brunaktig färg & lägg sedan i de tärnade paprikabitarna. efter några minuter slänger du i kycklingkorven & låter detta steka ihop några minuter och därefter lägg i kidneybänorna, majsen för att sedan hälla på cremefraigen & matlagningsgrädden. låt detta koka upp på låg värme i några minuter. peppra efter smak och servera på en bädd av fullkorspasta och några gröna salladsblad eller spenat.

smaklig måltid!

go & mysig kväll by myself

jag har börjat njuta av att vara ensam igen. jag känenr faktiskt inte något som helst behov att ha en man vid min sida just nu, även om det hade vart riktigt härligt om man hade träffat sin andra hälft, någon gång i livet, om det nu finns någon sådan. det vet jag inte, det vet man nog inte förrän man känner det. eller nåt. jag har rätt bad erfarenhet vad gäller mej tillsammans med män, på intim [eller egentligen inte intim, men förhållandemässigt då] nivå. nästa gång skall jag inte bortse & unvika det jag stör mej på hos killen.

det gjorde jag senast.

åh, träningen gick bra idag & jag tror jag kommer ha lite träningsvärk i morgon när det är dags för nästa träningspass, satscorepuls. tänk att det har gått en vecka till. tiden rinner.

nope, dags att hoppa in i duschen strax. ska ta en lång sådan.. sen måste jag bestämma om jag ska se på greys, eller på top model eller om jag ska zappa lite mellan kanalerna. jobbigt att behöva göra kanalsökning på trean varenda jävla gång bara. men det är inte hela världen, faktiskt!

näe, nu ska jag fixa lite me mej själv & me lägenheten. varm dusch, inpackning, bodylotion, tända lite ljus, plocka fram chokladen & sätta mej framför tvn & bara njuta av mitt liv. jag har valt min väg nu.

little saturday is here

det är onsdag & en mycket vacker sådan. idag har jag gjort stora framsteg & satt upp små mål för min framtid, me särskild fokus på mat de närmaste veckorna. det är riktigt härligt ute idag, promenerade till skolan & det kändes som vår. lovely. nu ska jag alldeles strax sätta i gång me lite matlagning, minns knappt när jag åt ordentlig lunch senast. men nu ska jag göra det! iaf, 29oo happiness blir det till maten, sen ska jag nog gå ut & sätta mej på en bänk eller någonting & läsa lite. kanske lyssna på lite radio, eller något. jag vill vara ute så mycket som möjligt idag iaf. kanske jag cyklar ner en sväng till havet, alldeles för längesen jag var där nu. vid fem är det träning, bodypump & dans. ikväll blir nog relativt lugnt, om inga andra goheter dyker upp.

hoppas ni har en fin & solig onsdag.
nu ska jag ha en smaklig måltid!

p.s drömde en fruktansvärd dröm inatt, men det var en alldeles särskild person som lugnade mej. jag tänker inte berätta vem, men i drömmen kändes det som en otrolig lättnad att ha honom där. tack x.

sexuellt umgänge

har ingenting me detta inlägg att göra men stanna, för guds skull, stanna.

hey, jag är klar me mitt cv & mitt personliga brev. blev riktigt nöjd faktiskt, var bara tvungen att säga det.
någonting annat jag vill säga innan jag hoppar ner i säng & drar över täcket över min kropp är att när denna vecka är slut ska jag ha sökt minst tre sommarjobb. yes. jag sökte en sommarkurs härom dagen & funderar ju på instruktörsutbildningen i augusti. men måste tjäna lite pengar också, de är alltid bra att ha!

i morgon måste jag byta ut några av mina vackra ljus. de har brunnit ner. det har vart lite för mycket romantik det senaste. & romantik kan ha många olika definitioner, yes, det vet jag!

the academy v.s safe

hej där alla bloggers & nonbloggers. vad gör ni egentligen?

jag sitter & skriver cv & personligt brev. sjukt svårt, men rätt kul ändå. jag borde alldeles strax sova för i morgon ska jag upp & springa till studenthälsan. love that place. känner mej rofylld där. det är bra. jag sitter även här & drömmer mej bort till mitt liv som instruktör, som ägare av ett eget spa- & träningscenter. jo, jag drömmer & i like it. jag hyser en otrolig passion för träning ska ni veta. hade jag fått välja mellan träning eller choklad hade jag lätt val träning, helt klart. inte en sekund hade jag behövt tänka, hade kunnat säga det i sömnen till & med. jag vill iaf börja me att bli spinninginstruktör & sedan utvecklas vidare som core & boxinstruktör också. men, nu har jag en liten fundering. vilken utbildning ska man ta? safe kostar typ sjutusen spänn mer än the academy & dessutom finns the academys utbildning här i halmstad. är det inte meningen att jag ska gå the academys utbildning helt enkelt? i dont know, men det tål att funderas över & jag ska snacka me personalen på sats & kolla vad de säger. [de sammarbetar ju me safe så de har väl inget annat val än att säga att jag ska utbilda mej genom dem]

ikväll var mysigt. joanna, linn & camilla var här & det var härligt att ses. dock dröjer det för länge mellan gångerna vi ses allihopa. men det blir kanske ändring på det nu. hoppas. hoppas även mathilda får lgh hos oss på gamletull. hade vart ett rent nöje & jag hade blivit överlycklig!


nu ska jag se csi & sen få en god natt sömn.
hoppas ni får det me, puss pussss


p.s i morgon har jag två program av 29oo happiness att se, lovely!

tack mina vänner & tack sol & tack p3, TACK!

wow, vi bor i två olika världar. det känns som vi är mil från varandra & det gick på en hundradels sekund efter månader. några få sådana, kalla. men jag är en master på att gå vidare, tro mej, i know.

idag har varit en bra tisdag. riktigt bra faktiskt. vaknade upp me solen i ögonen & me en helt fantastisk känsla av att dagen skulle bli bra, i knew it liksom. jag bara visste. jag klev ur sängen, drog på mej mjukisbrallorna & en tröja, en jacka & ett par skor & gick ut på promenad. mysigt & glad blev jag av musiken som spelades i mina lurar. solen, den gjorde sitt. jag kände mej glad, en känsla av livets goda. musiken som spelades i p3 var som gjord för mej. helt underbart, tack p3. vid elvatiden kom camilla & det var dags att gå över till stadsbibblan. riktigt härligt att sitta där, men mindre härligt me grammatik, engelsk grammatik. men behövligt. senare kom linn & ännu senare gick vi på stan & vi gick till morfars & fika. idag hade jag nog heellre suttit ute & fikat, men det kanske hade blivit lite kallt trots allt. men nu är våren på gång tror jag, hoppas jag. jag vill tro det. men, nu har jag iaf köpt ett par riktigt fina solglasögon, riktigt nöjd faktiskt. det blev ett par från åhlens. snyggt me solbrillor tycker jag, man ser så vårfräsch ut liksom. nog om det, vi drog & träna bodycombat efter. jag skippa spinningen idag, kände inte att jag hade ork. man måste lyssna på sin kropp.

nu är det iaf dags för en dusch, en rejäl insmörjning av kroppen & sedan skall en härlig måltid tillagas.
vid åttatiden kommer brudarna & det blir mys för det var längesen the four of us träffades.

ljuset är här för att stanna,
mina vänner, det är det.

i natt är jag din

måste skriva hur härligt det var att träna idag förresten. sjukt att träning kan ge sådan otrolig energikick, me tanke på hur mycket energi man gör av me under passet. stenhårt pass, fråga camillas kille om inte annat. hahha, vi var helt slut & han verkade rätt förvånad över att ett pass på sats kunde vara så jäkla jobbigt. ska man träna så ska man ta mej fan svettas!

okej, nu tror jag att de har sex i lägenheten över. det låter så. ljudet liksom. kan inte riktigt beskriva, men tänk er själva. mm, lite störande, men what the hell, ska inte kasta sten när man själv sitter i glashus.

ne men seriöst, nu ska jag snart sova. upp & promenera i morgon om det är okej väder & sen biblioteket me linn & camilla. sen bodycombat & spinning & efter det myskväll me girlsen. mm, i know, troligt att dett akommer upprepas i morgon. men jag är glad ändå!

& jag skriver i min bok, varje sekund är unik

varför måste vi döda varandra?

när man möts utan att det känns & när man skiljs åt utan att det gör ont. mm, när man knappt reflekterar över hur det kunde bli som det blev & varför vi inte var rätt för varandra. hur man funderar över alla blåmärken som skapades under den där perioden & när man nu ser att de börjar försvinna. på utsidan. finns de kvar ändå, eller ska jag bara låta det vara. lita på mej själv & inte låta mej tryckas ner djupt djupt. inte låta någons ord påverka de känslor jag inte känner. bara vara liksom. låta de där månaderna försvinna lika snabbt som blixten gör. låta såren läka utan att tänka på hur lång tid det tar. för jag vet inte om det är såren från tidigare som rivits upp eller om det var nya sår som skapades när jag var ett tillsammans med någon annan. ett. var vi ens det? var det en lek, en sommarflirt fast i vintertid. winter just wasnt my season. nej, varje sekund är unik. & hey, bad news never had good timing.


nu ska jag fortsätta se på csi.
ha en fin natt, det ska jag ha.


kommer inte älska dig, för resten av livet.
vill inte leva med tungan hängandes utanför och tycka synd om mig själv.
jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skulden
så säg det och få det gjort det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

29oo happiness

vilket program, har ni sett det?



www.tv3.se

ord, bilder & kärlek

jag kunde inte sova inatt, somnade alldeles för sent vilket resulterade i att jag inte gick upp den tid jag hade önskat i morse. fan. men, vad gör det.. jag lever ju, är frisk & kry! nu ska jag skriva rent en lista me positiva saker om mej själv, som jag senare skall sätta in i min bok lycka. den skall fyllas me ord, bilder & kärlek. sen får det bli en promenad på stan, kanske köpa någon dag- & nattkräm & en bok. efter det blir det läsning till klickan halv sex. då bär det av mot gymmet för ett stenhårt träningspass & efter det hem & äta lasagne, mums, & sen american idol!

skriver lite mer sen.

today: john mayer - say

since you been gone

godkväll. den här dagen blev rätt bra faktiskt. trots bakfyllan, usch, ville bara dra över täcket & somna bort en stund där. det är ny vecka på gång. den skall inledas me en morgonpromenad, sedan är det frukost & efter det plugg. mm, nu måste jag verkligen ta tag i studierna. under eftermiddagen blir det träning, pt-cirkel, stenhårt pass, vilket jag ser fram emot!sedan får vi se vad som händer.. you never know

ny vecka, nya tag

alkoholhalt: hög.

hej alla. idag är jag bakis. rejält bakis. mår inte helt okej alltså, blev några glas för mycket igår om man säger så. nu har jga bestämt mej för att ha några vita veckor framöver, till jag känner mej stabil. nu ska träningen tas på allvar & allt sånt. önskar att carolina hade stannat till i morgon. hade vart skönt & prata me henne nu.

den här helgen har förövrigt varit sjukt bra. igår målade vi om min lägenhet på dagen, blev hur fint som helst & på kvällen gick vi & åt tillsammans på gastons, caesarsallad tog jag, mums! det var riktigt bra & jättemysigt. dit vill jag gå snart igen! efter gastons gick carolina & jag hem till mej & joanna kom också. efeter en stund gick vi vidare till emma & hennes pojkvän på lite förfest. det blev en lyckan sådan, riktigt riktigt skoj. men riktigt, alldeles för mycket alkohol.

nu ska jag gå ut & gå en sväng. vi hörs mina vänner!


ett mirakel har skett!

ikväll har det skett ett mirakel, mina vänner. den här dagen tror jag har vart en blessing
ny singel av JOHN MAYER! den kunde inte komma på ett bättre tillfälle än nu!




helt magiskt, mayer, TACK!