jag ska sjunga för dej så att du hör

där finns dagar som längtan växer, kan den växa mer?
& jag har inte glömt, jag har inte glömt hur det är att älska

det är en sån dag idag
då bara klumpen finns där
& allting går så långsamt framåt

men jag har inte glömt
jag har inte glömt hur det är att älska

tårarna har gömt sej
eller försvunnit
eller tagit slut

för de vill inte finnas
existera, synas eller kännas

men en dag ska jag sjunga för dej
sjunga för dej så att du hör

min lillebrorsas tjej

hahah, jag får ett gott skratt varje gång jag går in på min lilla brors flickvän nathalies blogg. [www.nathalian.blogg.se] jag, som mött henne i verkligheten, vet hur nöjd hon faktiskt är & visst visar detta sej i hennes skrivande. så sjukt kul & faktum är att jag tror att hon är en av de mest påhittiga av oss alla. enligt henne själv ratar hon alla modebloggares dagens outfit hit & dit & har istället introducerat dagens doft. hahah. what a girl. förövrigt är hon hur grymt cool som helst.

nej nu

tar jag mitt förnuft till fånga & går till sängs efter en fin dag, vilken har inkluderat morgonpromenad, skola, linn, solning, tre godisbitar, bodycombat & matlagning. jag lagade till slut köttfärsbiffar. hur goda som helst, lägger upp recept i morgon.

sov sött mina små kärleksbarn
vi har en stor dag framför oss

memories from then

image388
image389


sommaren 2oo7. den innehöll många regniga & molniga dagar, men den här dagen, den minns jag som alldeles underbar. anna, christian, anton & jag drog ut möblerna ur vårt uterum, likaså tvn. vi grillade & tittade på sverige spela match. hur härligt som helst & jag hoppas verkligen det blir kvällar som dessa i sommar me!


jag saknar anna!

en dagens tack

image387


eller en helt enkel pannkakstårta hade faktiskt inte suttit helt fel just nu. jag är hungrig, men kan inte bestämma mej för vad jag ska laga. en omelett idag igen eller köttfärsbiffar me fetaost, timjan & vitlök. suck, vilka problem!

förberedelser inför dagen som komma skall

mm, ska alldeles strax slänga ihop en favoritsallad som jag ska ta metil lunch i morgon. efter föreläsning i morgon blir det fortsatt stek på linns terass & skall man orka träna så måste man ju äta. thats a fact som kvarstår. det blir sallad me soltorkade tomater, fetaost & lax till i morgon, mums!

idag har vart en helt perfekt dag skulle jag vilja påstå. morgonpromenad, frukost, solning hos linn me linn & joanna, bra lunch, bodypump, sjukt bra omelett till american idol & ett precis avslutat avsnitt av prison break, vilket för övrigt var alldeles för bra för att vara säsongsavslutning. nej, nu får jag fixa ordning & göra mej klar för sängen.

här kommer receptet på min utsökta omelett


3 ägg [jag tog två hela + en vita]

en skvätt mjölk/vatten
salt
peppar
kalkon
spenat
tomat
purjolök
fetaost

mixa ihop ägg & mjölk & krydda sedan me salt & peppar. häll smeten i en liten het stekpanna & sänk sedan värmen. omeletten är klar när ytan börjat stelna. lägg upp omeletten på en tallrik & fördela sedan de skurna grönsakerna, kalkonstrimlorna & fetaosten, vilken gärna får mosas, jämnt över den. smaka gärna av me fler kryddor som persilja, timjan eller mer salt & peppar. serveras me en klick creme fraige, naturell eller smaksatt.

smaklig måltid!

summer in the city

som jag har längtat efter dessa ljumna vindar. var precis ute & gick en härlig promenad längs nissan & nu är det näst intill sommar skulle jag vilja säga. vindarna är inte kalla what so ever, de är hur sköna som helst!

igår [eller inatt] somnade jag alldeles för sent. satt uppe & greja me bloggen & gick inte & la mej förrän klockan två så idag när jag vaknade klockan åtta & egentligen skulle gå upp, råkade jag somna om. vaknade klockan tio & me tanke på att jag den här veckan sagt att jag ska följa mina planer till punkt & pricka var det bara att klä på mej & gå ut & gå en timma. så nu har jag ätit dagens första måltid. vaniljyoghurt [3%] me jordgubbar & linfrön. hur gott som helst. sitter & knaprar på ett stort jona-gold äpple & oom det är gott. funderar redan på vad jag ska äta till lunch [en förskjuten sådan] & sedan vad jag ska äta till middag, efter träningen. funderar på en sjukt god sallad jag brukar göra & sedan omelett till middag/kvällsmat. längtar redan! hahah.

nu ska jag göra ordning mej & sedan ska jag möta joanna & åka till linn.

ha en fin dag!

sommar sommar sommar

i morgon skriver smhi att det skall bli tjugo grader i halmstad, tjugo grader! när jag var liten hade vi gränsen arton grader för shorts & inte brukade man kunna ha det i april? eller minns jag fel? jo, jag vet att det kan ha me klimathotet att göra & jag bryr mej absolut om natur & miljö & allt vad som har me det att göra, men blir det tjugo grader & sol i morgon tänker jag inte klaga. då ska linn & jag sitta & steka på hennes uteplats & ha det hur gött som helst. hoppas!

nu ska jag gå & lägga mej för att orka me en morgonpromenad & ett bodypump pass i morgon.

beach o8, am i too late?

har man det bra så har man

image376

fokus!

den här veckan blir det hårdträning & grym mathållning. på torsdag eftermiddag åker jag nog hem & hälsar på i herrljunga, saknar min familj så himla mycket & så ska christian & linda troligtvis hem & då är det ett ypperligt tillfälle att göra detsamma. jag ska ju till herrljunga helgen efter, men det struntar jag i. kommer inte bli mycket herrljunga i sommar så får passa på medan jag kan. hoppas jag hinner träffa lite söta vänner & att jag hinner åka & se en match me utbynäs. hade vart hur kul som helst.

den här veckan kommer recept återkomma häär, härligt va? jag ska redovisa frukost, lunch, middag & hur jag tränar varje dag den här veckan. på så vis kanske jag inte kan me att fuska massvis, i synnerlighet me maten. det är viktigt att äta bra hörni! det verkar mitt huvud inte alltid hålla me om, suck!

peyton & det gamla jag kunde vara ganska lika

jag ser på one tree hill & känner igen mej när payton får ett utbrott på lucas & kastar saker kring sej & börjar gråta, skrika. om jag minns det. som om det var igår. & när du sa att jag var galen, psykiskt sjuk eller hur det nu var. det kanske jag var. eller så var jag bara rädd, orolig, osäker.

hur som helst. jag har storhandlat & mitt kylskåp & min frys är nu helt packade & i love it. ikväll ska jag passa på att göra någonting me ordentligt me kolhydrater då jag ska minska [inte eliminera!] på dem under ett par veckor från & me i morgon. prova om det verkligen fungerar för att rensa kroppen, om man verkligen mår bättre & blir piggare av det. man kan ju inte dissa någonting man själv inte provat. nej, ska jag jobba me saker som dessa, bli kostrådgivare , personlig tränare & så småningom ha en egen spa- & hälsoanläggning är det viktigt att man testar lite olika grejer. kul om inte annat!

nu är reprisen av top model! puss pussss

[rättelse: hade visst råkat stava peyton fel. tur att det finns folk som orkar märka andras fel!]

det här me söndagar

ett. jag vaknar upp & mår bra, visst lite seg, men ingenting känns jobbigt. två. jädrar vilken kul kväll vi hade igår, lite mycket folk & trångt, men kul! tre. jag tänker att det är storhandling idag. fyra. om tre veckor ligger carolina & jag på playan i grekland. fem. det är två månader & en dag kvar till john mayers konsert i london. sex. är ett oerhört brett & massivt ämne att prata om på en förfest. sju. snart är det tenta-period igen. åtta. det är snart sommar & det innebär jobb på systembolaget. nio. min lägenhet behöver ett rejält röj. tio. jag vet inte om jag ska åka till herrljunga på valborg eller ej. elva. jag har världens bästa vänner. tolv. jag vaknar upp & är lika lycklig som jag varit de senaste veckorna, helt fantatiskt, helt lovely

under ombyggnad

min blogg är just nu under ombyggnad. den försvann ju helt plötsligt bara & nu måste jag göra om ALLT! det gör ingenting. det var nog ändå dags att göra om lite.

igår blev en mycket intressant, rolig & spontan kväll. linn, joanna, niclas & jag satt här & drack lite vin & plötsligt var det dags att gå till bulls [ett uteställe i halmstad] en sväng. där träffade vi fredrik [linns pojke] & hela hans gäng & satte oss & snacka me dem. ett glas vin senare gick vi till morfars [ett annat uteställe] & drack något glas vin till & hade huur trevligt som helst. tiden gick & plötsligt var den tre & jag var aningen mer berusad än jag tänkt vara på fredag natt. men men, så kan det bli & kul var det. hoppas innerligt att niclas hade trevliga dagar & fick en lika fin bild av halmstad som jag har. ni vet ju hur mycket jag älskar mitt halmstad.

alldeles strax ska jag in i duschen & fräscha till mej inför kvällen. vin & mys me gänget hemma hos emma & sen blir det utgång. man skulle kunna säga att jag var helt död under förmiddagen, men efter promenad & en runda på stan me linn så kunde jag åtminstone skåda lite färg i mitt ansikte igen, härligt!

nej, det är dags, ha en fin kväll!

utmaningen

jag fick en utmaning av maja-stina [www.majastina.driftig.nu] idag & visst antar jag den, taack söt!


tre namn som jag går under (som jag vet):

emelie
emme
em

tre saker som skrämmer mig:

att förlora någon kär
ångestattacker
ätstörningar

tre saker jag har på mig:

solglasögon [inte för ögonen]
leggings
glansig svart tröja

tre sanningar:


mitt liv har aldrig varit ljusare än nu, jag är lycklig!
jag älskar choklad, ljus, mörk & vit, särskilt tillsammans me viin.
när john mayers musik spelas blir jag knäsvag & en svärm fjärilar attackerar min kropp

[& jag älskar solen!]

tre saker jag verkligen vill ha:

fred
kärlek [alltid, från andra & från mej själv]
ett vackert & lyckligt liv

tre personer jag utmanar:

o1. joanna [
www.joannagullberg.blogg.se] sån himla sötis, en av de bästa.
o2. linn [www.lynne.blogg.se] - världens going, också en av de bästa.
o3. isabella löwengrip [www.blondinbella.se] - framåt dam får man väl säga!



jag är INTE bitter

jag ska bara flytta ner till tvättstugan, eftersom min jävla tvättmaskin just var klar efter att den stått på o minuter kvar i typ en halvtimma & eftersom det nu inte kommer hinna torka. det finns bara en sak att göra, sova i tvättstugan!


ha en sjukt god natt i sängen eller på alternativ plats, mina vänner!

en kommentar hos johannes

ikväll har varit hur mysigt som helst. hela dagen egentligen. började me en lång promenad vid havet & följde upp den me solning hos linn. vid fyra-tiden åkte vi till stan för att äta lite mjukglass & köpa viin & sedan åkte jag hem & fixade ordning lite här hemma & sedan duschade & såå. vid seeex åkte jag tillbaka till linn & grillade. hur gött som helst, lägger in bilder sen. ett par glas vin senare & några timmar i solen, plus en halvlev barca-man u var det dags för mej att åka hem & tvätta & ni kanske kan tänka er hur sugen jag var på att tvätta. men visst, nu gör jag det iaf & snart ska jag till tvättstugan & hänga in grejerna i torkskåpet.

önska mej lycka till!

& ja ja
det var dags för mej att lämna ett litet spår hos johannes. troligtvis kommer jag bli hatad, föraktad & baktalad något så fruktansvärt bland ett par i det där gänget efter detta, men jag bryr mej faktiskt inte. jag tycker det är sorgligt när man predikar om en person som super sej redlös & inte har någon som helst kontroll över sitt alkohol-intag. & tack, jag vet att jag inte är ett helgon myself. men jag har iaf ett samvete & jag lär av de [få] misstag jag gör.

själsfränder

en man på oprah sa någinting som jag tyckte var riktigt bra

människor har ofta bilden av en själsfrände som någon man möter & så spelas vacker musik i bakgrunden. i själva verket är det inte alls så det behöver vara. en själsfrände kan vara någon som river upp saker i ens liv, någon som är raka motsatsen & säger saker som ingen annan skulle göra. en själfrände är någon som kanske bara existerar fysiskt i ditt liv för ett litet tag, men som kan komma att förändra ditt liv totalt

åter igen handlar oprah om att finna sej själv. finna egen styrka & egen lycka, fråga sej själv vad det är man vill me sitt liv. jag älskar såna här program! jag blir så himla fylld me energi & glädje över att fortsätta kämpa & göra allt för att vara lycklig

åh nu säger en kvinna någonting oerhört braaa

i språket mandarin finns två betydelser av ordet självisk. den ena betydelsen är att göra saker som är fördelaktiga för dej själv & den andra betydelsen handlar om att vara elak & girig. i engelskan [jag: även i svenskan?] har vi fört samman dessa två betydelser till en & ser självisk som enbart någonting negativt, vilket inte alls stämmer i själva verket.


så people, lev för det & de som finns omkring dej, men framför allt; lev för dej själv!

fattiglapp eller fylld av rikedomar?

på ett sätt är det lite av en kick att vara fattig på pengar. jag uppskattar & tar till vara på exempelvis all mat [det lilla som existerar] & ser verkligen fram emot att få handla när jag väl får pengar. nästkommande månad skall jag planera bättre. då ska jag ju dessutom åka till kreta sista veckan, så då gäller det att jag har lite pengar kvar då. att inte alltid kunna köpa det man vill vet jag är en nyttig & oerhört viktigt del av livet [det vet ni nog också, hahah]. det som skall tilläggas är att samtidigt som vi kanske inte har särkskilt mycket pengar på kontot så här i slutet av månaden är det viktigt att tänka på hur mycket vackert & värdefullt vi verkligen har i livet. det har iallafall jag. jag har många andra rikedomar, som världens finaste familj, helt fantastiska vänner & ett lyckligt jag. det kallar jag att vara rik!

did you every change your mind?


gud jag glömde ju

avokado! herregud

det är ju ett måste & utan att överdriva kan jag säga att jag ska köpa sjukt många av dem.. & massa vitlök & så chili. perfekt att ha på mackan, perfekt verkligen! hmm, kanske kan ta lite mindre vitlök om man inte tänkt isolera sej ett par dagar. men vitlök, ojojoj vad gott! & avokado! & keso! & soltorkade tomater!


jag är inte sugen på god mat & vackra råvaror. nej nej

om jag längtar

till fredag, storhandling!

då ska jag handla soltorkade tomater & fetaost, vindruvor & jordgubbar, yoghurt & fiberhavregryn & så himla mycket mer. den här gången ska jag till & me ta en vagn tror jag bestämt. det är någonting som ser oerhört vuxet ut, men tycker man om att titta på debattprogram [vilket enligt madde är oerhört vuxet], ha en purjolök stickandes upp ur matpåsen, ta hand om sina egna räkningar & andra saker som ger vuxenpoäng är det väl dags att börja me matvagn också. lika bra! jag älskar att stohandla!

fasen vad underbart väder det äär. så himla ledsen att min ipod gått sönder.. ingen musik betyder mindre motivation till att gå ut & gå ensam. visst är det helt otroligt att gå vid havet & bara höra skvalpandet från vågorna som slår mot kanten, men att lyssna till john mayer är det inte mycket som slår, särskilt när jag inte gjort det på hela dagen. [men tro mej, jag älskar att höra havet & vinden & allt vad naturen har att erbjuda, förstår ni då hur mycket jag älskar john mayers musica? jag tror inte det.] men nu ska jag snart ut & gå i vilket fall om helst. soliga vår/sommar-kvällar vid havet är det trots allt inte mycket som slår.

these days are brighter than ever

kom precis hem från stan. har suttit på vattenportens uteservering & sedan i norreport-parken me mathilda, madde & joanna, så himla mysigt. är det inte helt fantastisk, detta väder? det tycker jag & jag tror det är få som säger emot mej i den frågan. idag har camilla åkt från halmstad. måste säga att det känns lite sorgligt i hjärtat, men jag vet ju, som tur är, att hon är tillbaka snart igen & att vi till hösten kommer fortsätta sida vid sida. tur det!

från & me helgen ska jag återgå till mina upplägg av recept här på bloggen. vet att det varit tyst om det ett tag, men jag har behövt fokusera på annat & varken haft tid, ork eller någon större vilja. [säker me tanke på pengar, blä] men var så säkra, i helgen, senast söndag kommer det finnas en härlig måltid att se fram emot.

svårt att motivera sej till att gå till sats & träna nu när vädret är så vackert, men idag har jag bestämt mej att jag ska dit iaf. hade egentligen tänkt att träna vid halv åtta idag, men tror jag går & tränar om en liten tund istället. isf blir det bodycombat eller spinning istället för bodybalance. hoppas jag får en chans att prova på det någon annan gång istället.

nu skall här diskas & plockas iordning!

ni finner mej bland vinerna

idag fyller min far år, gratttiiis! när vi ringde & sjöng för honom förut, christian, linda & jag, hade de precis ätit tårta & haft det mysigt. då fick jag lite "hem"längtan. tur då att jag var hemma hos christian & linda & precis skulle bli serverad grillat me ett glas rosé. vilken lyx på en måndagkväll & visst var det sedan hur gott som helst.




såg ni youtube-klippen i mitt tidigare inlägg? fruktansvärt. det är jättejobbigt att se på sådant tycker jag. kanske för att jag själv befunnit mej i riskzoonen att falla i "fällan" & kanske för att ett flertal i min närhet gjort eller hållt på att göra det. det är oerhört svårt att veta hur man skall hjälpa någon som man märker har en ätstörning. jag tror det viktigaste är att man alltid står vid personen i frågas sida & visar att man finns där, men att man samtidigt sätter gränser.


nu ska jag fortsätta läsa lite om systembolaget. är ju inte särskilt lång tid kvar till jag skall stå bakom disken & agera expert. me tanke på att detta är ett område som intresserar mej något oerhört känns "pluggandet" av viner & andra alkoholhaltiga, & icke alkoholhaltiga drycker , inte alls jobbigt, jag älskar det faktiskt!



jag "vill" att ni ser det här

de här klippen är oerhört jobbiga att se på & jag måste "varna" för hemska bilder.









i wanna be rain that tastes like wine

en helt strålande dag, åter igen. & jag har äntligen fått träffa min johanna som varit i thailand som reseledare i flera flera månader. om några dagar åker hon iväg igen, till cypern denna gång. tänk om jag kunde åka & hälsa på henne. mm, finns så mycket jag vill göra framöver. men det var så himla mysigt att träffas. vi köpte mjukglass & satte oss i solen i picassoparken & pratade massvis. efter det tog vi en liten sväng på stan, till make-up store bland annat & guud vad fina saker de har som jag vill haa. money money money.. en sjukt härlig eftermiddag!

sitter & tittar på leilas mat nu & blev sjukt sugen på att laga massa god mat. dessvärre tillåter inte min kassa det just nu. så triist! [tycker jag slarvat lite för mycket me maten den senaste veckan nu. vill & ska bättra mej igen] back to leilas mat.. hon lagade mat som skulle passa bra inför dejter & det var egentligen det jag blev mest sugen på. att laga mat till någon man tycker om, ni vet, en sån där pirrande känsla när man står & lagar maten. man vill att det ska bli såå gott, så braa & [såå förföriskt] såå perfekt. jag längtar!

skippar pumpen idag & tar en joggingrunda eller en till powerwalk istället. det är ju hur härligt väde som helst & då måste man njuta av det & passa på att vara ute så mycket som möjligt.

ha en fin kväll!


image365

this is what id like to say

image353

you got magic in your fingers

ibland kikar jag in på gossipgirlhalmstad.blogg.se & idag fick jag se ett oerhört intressant inlägg om mfp [marknadsföringsprogrammet]. vilket sammanträffande, hahah.

beach 2oo8 är snart här & jag som skulle känna mej snyggare än någonsin på stranden den sommaren. mm, det kan nog mycket väl bli såå.. för nu blir det håård-träning de sista veckorna, särskilt me tanke på att min beach o8 börjar redan den sjuttonde maj när carolina & jag drar till kreta. på torsdag kommer en gammal [fast ung] klasskamrat & en mycket goo vän till mej hiit, niclas. ska bli så himla kul att träffas igen! hoppas även att få finbesök på lördag, mer om det lite senare.


här kommer ett litet preliminärt tränings-schema inför kommande vecka

måndag: morgonpromenad & pt-cirkel [styrketräning & kondition] eller bodypump

tisdag: morgonpromenad & bodybalance

onsdag: morgonpromenad & bodypump

torsdag: morgonpromenad & jogging

fredag: [eventuellt] pt-cirkel

lördag: spinning

söndag: promenad [vilo/återhämtnings-dag]


åh, i morgon kommer nya 29oo happiness-avsnitt, yes!

you are stunning

åh, jag älskar pretty womaan.. så himla bra!

jag gjorde kycklingpaj med en touch av tacos ikväll & den blev verkligen hur bra som helst, trots att pajformen gick sönder. jag vågade inte hoppas på att den skulle blir bra eller att det skulle bli någon paj över huvud taget, så fyllde den inte me så mycket fyllning som det skulle vara egentligen & åt istället lite av kycklingröran tillsammans me sallad, tomat & majs & ett tortilla-bröd vid sidan av. riktigt gott, men var tvungen att smaka pajen när den var klar & som sagt, hur god som helst!

nu ska jag fortsätta se på filmen

& i dont know where you went when you left me but

we shared the sadness
split-screen sadness

& jag ringer anton & börjar prata om att boka biljetter till london. den tjugoåttonde juni. & jag börjar inse att det är verklighet. jag lyssnar på john mayers heavier things & det pirrar i hela kroppen. ingen bakfylla, trots utgång igår, vilket för övrigt var hur kul som helst. mårtensons & camilla & jag dansade från den minut vi kom dit tills det att vi gick därifrån. solen skiner idag, lite vackrare för var dag som går. igår slängde jag den, orkidén. mitt tålamod dog & jag tänkte att den nog aldrig skulle blomma igen.


we had love but we still said goodbye
now we're tired, battered fighters


nota bene hur fint vi matchar
[camilla, alexander, christian & jag]



there are no words beautiful enough

image351




ge mej en chans

den här dagen har vart helt jävla fantastisk rent ut sagt. vaknade vid sju & tittade ut; klarblå himmel, strålande sol! var på skolan lite innan åtta & anmälde mej till tentan & både linn & jag fick göra den, hur bra som helst! efter tentan mötte jag upp camilla utanför sats & så tog vi en liten promenad i solskenet. efter det blev det ett bodypump pass & om det var gött. la på mycket mer vikt idag än vad jag brukar ha & det gick braa, vilket gjorde mej såå glad. jag har visst underskattat mina muskler. efter dusch & lite annat gick camilla & jag till systemet & sedan till ett ställe & köpte me oss lunch & cyklade sedan ner till havet & satte oss där & hade det hur härligt som helst. fy fasen, jag måste säga det, vilket liv! kom precis hem & ska nu diska & fixa ordning mej lite. ikväll blir det vin & eventuellt lite grillning nere vid havet eller någon annanstans. antingen blir det utgång eller bara en härlig kväll me vänner & mys.

sommaren närmar sej & snart är det dags för dels kreta & dels john mayer!



om lite drygt tolv timmar

sitter jag & hoppas på att få komma in i salen & skriv tenta.
gud så ledsen jag kommer bli om jag inte får en plats.

har legat utanför biblioteket på en filt tillsammans me linn & camilla i eftermiddag & pluggat. hur skönt som helst! nu har jag ätit tacos & ska alldeles strax möta camilla på gården. vi ska till ica maxi & köpa lite godis till filmen vi ska se. ikväll blir det mys & kanske att camilla kan förhöra mej på lite engelsk grammatik, gud vad kul det låter va? om jag ska vara ärlig tycker jag att grammatik är rätt kul faktiskt, men svårt. det är oerhört mycket att tänka på & förhoppningsvis, om jag får skriva tentan i morgon, så är mitt huvud me. oh, nu skriver joanna till mej på msn att hon ska vara me & mysa ikväll. härliiiigt. längesen vi träffades känns det som, för längesen.

idag fick jag världens sötaste sms av louise. du gjorde verkligen min dag, tack söt!

image341

friday, i could be in love

vilken underbar dag! vaknade vid åtta & det kändes som jag inte sovit en blund. har drömt om engelsk grammatik i natt & me tanke på att det var det sista jag höll på me när jag somnade kändes det som att jag hållt på me det hela natten. men lite efter nio var det dags att kliva upp & iväg & träna me camilla. idag blev det ett intervall-pass. hur gött som helst & om jag blev svettig? helt slut var jag, men nu sitter jag här & känner mej sjukt nöjd & har det bra. solen skiner, himlen är klarblå & i love it. funderar på att ta me mej studierna ut & sätta mej på en filt i solen.

nu ska jag lyssna på john mayer & fortsätta pluggandet.

ha en fin dag!

jag vill skrika uut

hur jävla mycket jag älskar er, världens finaste föräldrar.

image340

du pratar me din nya röst & din blick är stängd

du svänger av för att slippa närma dej mina steg, för att slippa möta min blick

jag har nu gått igenom alla study questions i grammatiken nu & jag har inte en aning om hur mycket jag egentligen kan. jag lyssnar på tomas andersson wij & jag skulle inte säga att ett slag för dej är en låt som egentligen får mej att skutta av glädje, men ändå tycker jag om att lyssna på den. jag får tacka erik för att han skickade låten, vilket var oerhört bra gjort. tänk om man hade fått en sådan låt skriven om sej. jag funderar mycket när jag hör den här låten. & ikväll på någonting som en mycket kär vän till mej sa. tänk så fel det kan bli när människor pratar me varandra. om vad som hände på festen, om vad som har blivit sagt, om vad som gjorts, om vad som inte gjorts. fram & tillbaka & snart har det blivit en höna av en fjäder. suck, jag kan iaf inte tänka mej någonting som jag har gjort fel den här gången. det var bara dans, svett & glädje. den gången.

jag har cirka tjugofyra timmar på mej att bli engelska grammatikens expert & sen gå & lägga sej för att hoppas få en plats på tentan, me tanke på att jag var klumpig nog att missa anmälan. jag hoppas först & främst att jag får plats & sedan att tentan går bra. hoppas hoppas hoppas

vet ni att man har möjlighet att göra vad fan man vill av sitt liv? är det inte otroligt? egentligen? tänk så många valmöjligheter man har. vi har. om vi har viljan, styrkan & tron på varandra men framför allt tron på oss själva. jävlar vad man är kapabel till mycket. det är det som är så sjukt fantastiskt me livet.

att ingen dag behöver vara den andra lik

image338image339

like the desert waiting for the rain

jag skulle me gott samvete kunna säga att jag kan vara den gladaste eller iaf en av de gladaste människorna på detta jordklot. carolina, min syster, ringde mej vid halv tio ikväll & frågade om jag hade någonting särskilt för mej den sjuttonde maj. hmm, tänkte jag, sjuttonde maj, norges nationaldag, någonting planerat? nej. göteborgsvarvet är, men det har jag ju inte anmält mej till så, nej, jag sa bestämt att jag inte hade någonting för mej. carolina fortsätter samtala & säger.. sjuttonde maj & sju dagar framåt. jag börjar ana att det skulle kunna vara någonting riktigt stort på gång. fjärilarna attackerar & jag tänker för mej själv, tänk om hon menar en resa & så kommer frågan.. jag tänkte att vi kanske kunde ta en veckas semester någonstans. vi sitter & tittar på resor här. vad sägs? jag sa JA & en timma senare är resan bokad. kreta, den sjuttonde maj. systrarna karlsson. kan det blir mycket bättre? fan vad jag längtar!

en månad - kreta
två månader [lite drygt] - london, john mayer

nej, nu kan jag ingenting annat göra än att sitta & le.
fy fan, är inte det här en verklighet så väck mej inte

det är är en känsla jag vill behålla, glädje. lycka.
[inte bara för resor hit & dit, nej, för att all min mentala träning, allt mitt slit, har gett resultat]

varje slag i mitt bröst, är ett slag för er

idag vill jag särskilt tacka mina underbara, helt fantastiska vänner. jag kunde inte vara lyckligare än jag är över att ha människor som er i mitt liv. ni skapar glädje, ger mej energi. ni, tillsammans me min familj, ger mej all den kärlek jag behöver. ni visar mej dagligen hur det kan komma sej att jag känner mej så lycklig. utan er hade jag varit halv, utan er hade mitt hjärta inte klappat lika hårt som det nu gör, utan er hade fjärilarna som mr mayers musik ger mej inte existerat, utan er hade min värld inte varit lika vacker som den är idag. ni betyder så jävla mycket för mej.

tack, från djupet i mitt hjärta, djupet i min själ, tack från djupet i mitt allt.

kärlekens ord kunde inte passa bättre vid något annat tillfälle

image337

& tack för allt ni gör för mej, tack för det vi tillsammans skapar
varje slag i mitt bröst, är ett slag för er!

säg mej, är det så det känns att vara kär?



jag vet att det kan tyckas vara lite töntigt allt detta prat om min kärlek för john mayers musik, men faktum är att jag tror att jag känner någonting särskilt för honom. hahah, det är precis som en svärm fjärilar bara attackerar min kropp så fort en låt av honom kommer på, för att inte tala om när jag verkligen tänker på att jag ska till london & se honom i juni. DÅ får fjärilarna ett ryck & bara svärmar omkring i magen, i hjärtat, i hela kroppen. jag blir alldeles varm.

säg mej, är det så det känns att vara kär?





ett ljus för engla

ikväll klockan nio tänder vi alla ett ljus för Engla

vila i frid

we had a blast

image326






för mer bilder, se linns blogg -->  www.lynne.blogg.se

vi dansar i olika världar

mm, somliga tycker om att trycka ner & andra tycker om att lyfta.
du tillhör tydligen den förstnämnda gruppen, din jävel

hade jag funnit min kamera-sladd hade jag lagt upp grymt coola bilder från igår, men jag måste ha städat bort deen. det var riktigt skoj igår, bortsett från en liten del, men det var en petitess så ingenting att fundera mer över. idag blir en lugn dag, ska nog ta en promenad till eurostop & köpa lite karamellkungen, om jag pallar. sen ska jag plugga engelsk grammatik & bara slappa framför tvn. kanske träffa lite vänner.

du trampar på mej
men jag får inte ont

saturday fever once again

jag vänjer mej aldrig vid känslan av att vakna upp me fjärilar i magen. en ny dag

kom precis hem från ett spinningpass, vilket känns oerhört braa. inatt fick jag en släng av sogsna känslor, vilket inte hör till vanligheterna nu förtiden. men ibland rinner det över litegrann, särskilt när man vet att någon man tycker om & bryr sej om inte längre vill finnas i ens liv. men, jag har sagt hur jag känner & räcker det inte så kan ajg inte göra mycket mer just nu. & det rinner över när vetenskapen om att någon man bryr sej om mest på hela jordklotet mår dåligt över särskilda saker som ens inte är värda att må dåligt över, men som ändå är så enkelt att förlora kontrollen över. [jag älskar dej & jag finns här]

idag blir det feest. ska in i duschen nu & sedan får det bli lite mat. vid ett-tiden ska jag möteupp linn & petra på stan. ska gå run lite & sen ska vi hem till linn & laga lite mat & dricka lite vin. det är rocktema ikväll, så nu måste jag fortsätta kolla ut potentiella outfits.

ha en sjukt bra lördag!

när allt blir bra igen

mm, idag var det nära ögat. jag var ute på långpromenad förut, jo, för det blev det, tro mej. när jag vart ute i ungefär en timma & ska ta fram kortet/ [vi har kort till lägenheterna, istället för nycklar] som legat i kamerafodralet märker jag av min förvåning att det inte längre finns kvar. WHAT? fan fan fan, jag måste ha tappat det. & visst hade jag det. det var bara att vända om & gå svängen igen. som tur var behövde jag bara gå halva, men det blev iofs hela me tanke på att jag var tvungen att gå tillbaka hem igen. men jag fann det iaf & om jag blev glad? jag började i princip gråta när jag såg att kortet låg där bland änderna. de hade nog vaktat de åt mej. men så klantigt. jag tänker aldrig mer lägga någonting i kamerafodralet. well, adrig & aldrig. inte när jag går ut på powerwalk iaf. men som sagt, det där gjorde min dag egentligen. jag rös i hela kroppen & en sten bara släppte från hjärtat när jag fann det. åh, vilken härlig känsla.

hemtentan är inlämnad by the way. klar, finished, finito. såå skönt. nu släpper jag den & börjar plugga till grammatiktentan som är nästa lördag. fast idag ska jag nog få vara helt ledig från pluggandet & bara ha det gött. kanske gå en sväng till gymmet & förhoppningsvi träffa linn & äta vit kladdkaka me henne. ikväll kan det blir ett litet smakprov av ica maxis nya godis. lysmelk.. here i come.

nu ska jag städa, diska & vika tvätt.
ha en fin dag!


åh, nu är det braa, helt underbart.

sitter & skriver & lyssnar på jen. vårskiva på högsta nivå & åh det är underbart. det pirrar i hela mej nu, trots mina konstiga känsla som har ditt ursprung i hemtentans dumma existens. den får mej dock inte att glömma livets underbara innehåll & hur bra jag mår nu. det känns som jag är kär, men vad eller vem har jag inte en aning om. det är väl allt. all min kärlek jag känner för livet, för min familj, för mina vänner.. & för mej själv. det är inte många gånger tidigare jag kunnat säga det till mej själv utan att skämmas. nu är det bra, det där. rösten försvinner mer & mer för dag & nu är det jag som har kontrollen. såå härligt, så fantastiskt & så underbart att kunna säga. skriva.

tack mina älskade vänner & alla som stöttat mej genom all min tid. mitt hjärta bultar för oss alla.

jag tänker på dej, emma, varje dag. & på dej anna, min ängel. & carolina, syster, världens finaste.
& på er, på er som finns här som jag förr bara träffade i mina drömmar.

& grattis anders, för idag är det din dag. & det betyder att han ska ha den finaste dagen av oss alla, men att vi fortfarande ska ha en hur fin dag som helst vi me. men det är anders dag idag.

nu ska vi på bodycombat

lycka

image301



femton grader stod termometern på hemma hos camilla idag. hur underbart som helst. vi gick världens härligaste promenad idag också, camilla & jag. gick längs nissan en lång bit iväg & det var såå vackert. igår var för övrigt hur kul som helst. som ni ser på bilderna hade vi lika kul & lika bra som alltid, fast joanna saknades. dan bakade bröd mitt i allt, vilket var helt fantastiskt me tanke på att varken linn eller jag hade ätit någon ordentlig middag. bröden blev huuur goda som helst & jag hade troligtvis kunnat käka upp dem allihop. men jag fick hålla i mej lite. men oj, goda var dem.

har suttit & skrivit på tentan ett tag nu & det börjar kännas som det snart är klar. men den känns himla flummig måste jag säga. men men, kanske är det för man läst det mas skrivit så många gånger att det börjar bli lite tjatigt i huvudet. vi får väl hur resultatet blir. motivationen tryter litegrann när man i princip vet att man inte ska fortsätta läsa engelska i höst. men samtidigt är det en bra kurs & jag tror universitets-engelska alltid är bra att ha på cv:T. eller huur?

nu ska jag fortsätta skriva lite, sedan ska jag till linn A & hjälpa henne me lite sminkning &efter det blir det träning. ut & springa eller satscorepuls? det får vi se.

ha en fiin dag, pussssssss

du är bara en av alla dem

åh, det var såå mysigt att breda ut filtar & sätta sej på gräset utanför biblioteket & korka upp en flaska vin idag. det kändes som en riktigt vårdag & solen sken som om det var det enda den ville. vet inte hur många gånger vi nämnde hur underbart det var. jag kan säga som så att vi var sjukt nöjda.

jag hoppas att ditt nummer inte finns på hitta.se

sov sött

ett glas vitt, tack

vilken underbar dag!

började dagen me en promenad som skulle vara en trettio minuter lång, men blev så mycket längre. sen var det grammatik på schemat. känns som man börjar få lite koll på grejerna nu. härligt när det släpper lite. har suttit & skrivit på hemtentan nu ett tag & så har jag tvättat. känner att det flyter på nu & jag tror det går gansak fort det sista på tentan. linn ska alldeles strax komma hit & så ska vi till systemet & köpa lite vin & sätta oss på en bänk i solen, me filtar. hur härligt låter inte det?

nu ska jag hänga upp lite rött. & sen byta om lite.

ha en fin kväll så länge

jag vill ha honom

en sista grej innan jag ger mej

www.johnmayer.com

om jag ändå bodde där borta i staterna

me kärlek i själen

har ni upplevt känslan av att höra att någon man själv varit tillsammans träffar någon ny? jag har fått höra det några gånger den senaste tiden & vet ni vad, den känslan är inte alls som den brukar vara. den gör inte ont. det är ingen kniv som hugger i mitt hjärta, i ryggen eller i magen, vilket jag nog trodde. dock förundras jag över alla lögner som talades under den där perioden, men det är egentligen ingenting jag tänker på särskilt mycket. jag är glad att vi träffades, han & jag. jag är glad [till viss mån] att vi var tillsammans. men hade jag levt som jag lever idag hade det nog inte varit vi efter de där incidenterna. men man lär sej av misstag man gör & för var gång som man gör någonting fel & själv vet om det, tror jag, man blir en bättre människa. mer konkret än så kan jag inte bli, men jag kan säga att jag idag ser mej själv på ett annorlunda vis än jag gjorde då. idag är jag lycklig & oberoende.. då såg jag mej själv som en del av honom & vi var som grus i ögat som, till en början, inte gick att få bort. det kan låta hårt, orättvist & sorgligt. men faktum är att om ni vetat, så hade ni förstått. går en står tusen åter

if you ask for it

im not gonna write you a love song

men jag skulle kunna skriva en kärleks-visa till livet, för det är just så det känns nu. livet är lika med kärlek. jag mår bra, såå bra & jag att det alltid ska vara såhär. dock hade det inte skadat att åka iväg en eller ett par veckor till värme, till sol & till avkoppling. inte för att jag stressar särksilt mycket, men jag vet hur hektiska dagarna från & me i morgon kommer bli. min dåliga självdisciplin, eller kanske snarare min icke-befintliga motivation till litteratur-tenta, kommer få mej att nästintill bryta ihop. nej, det var att ta i. jag ska byta program i höst! jag ska plugga biomedicin. [me nittiofem procent säkerhet]

åh, jag har så mycket att se fram emot. sommarkurs i nutrition, arbeta på systembolaget, JOHN MAYER-konsert, sommar i halmstad/båstad, nollning & till hösten nytt program. & så hälsa på kim förstås, det ska jag & förhoppningsvis också johanna på cypern. hade ju varit helt jävla underbart.

stor kärleks-kram till er!


oh, vilken akt.

gud så gott det är me varma mackor me makrill, lite ost & timjan, sjukt goott. jag skulle kunna äta det varje dag. linn har precis gått hem & nu sitter jag & ittar på lite tv. oprah. himla härligt program, som allt annat, förrutom den här jävla hemtentan.

nu ska jag alldeles strax iväg till studenthälsan & efter det blir det träning.

jag kan ha världens bästa liv

en timma effektiv tid

åh hej mina vänner. klockan närmar sej läggdags, men det får ju inte gå en dag utan att jag bloggar. hahah. egentligen funderar jag på om jag måste kolla 29oo happiness innan jag somnar, men så tänker jag att jag borde sova me tanke på morgondagen. & så är jag orolig över någonting min kropp utstår just nu. det är någonting märkligt, men jag ska kolla upp det så fort jag kan. tycker inte om att oroa mej, vem gör det? nej, jag menar att jag så lätt tänker det värsta & så kan jag verkligen inte släppa det.

nu är jag tillbaka i halmstad igen. skönt. det var helt fantastiskt väder idag & till & me i halmstad var det vindstilla. kom hem vid fem-tiden & sedan dess har jag vart & tränat bodypump, duschat, ätit & sett på tv. härlig kväll, men jag borde nog faktiskt skippa 29oo & skriva lite på hemtentan istället.

yes, så får det bli. en timma effektiv tid.

tomas andersson wij

& nu ska jag sova

åter igen, taack

i am a rolling wave WITH a motion


tre hundra spänn

schema of the week

måndag
promenad, lunch me anna, halmstad, bodypump & plugg

tisdag
promenad, introduktion av ny kurs, plugg & bodycombat ev. spinning/jogg

onsdag
promenad, grammatiklektion, plugg & bodypump/box/jogg

torsdag
promenad, pronunciationlektion, plugg & satscorepuls & kanske jogg

fredag
promenad, inlämning av hemtenta, pt-cirkel & plugg

lördag
promenad & spinning, plugg plugg plugg

söndag
promenad & plugg plugg plugg



vilken härlig vecka jag har att se fram emot
& vet ni, jag har trehundra spänn att leva på till den tjugofemte

underbart!

det var nu vår års-dag hade närmat sej

idag för ett år sedan satt jag här & var nervös. i morgon var det nämligen dags att åka till mallorca på reseledarutbildning. mm, det var tider det & då visste jag inte alls vad jag hade att vänta. jag visste absolut inte att jag skulle uppleva så mycekt känslor & kärlek som jag gjorde där. att jag skulle träffa helt otroliga vänner eller att hela mitt liv skulle förändras.

idag har vart en bra dag, trots att marken var bäddad me ett vitt täcke när jag vaknat. chock? nej. men den smälte lika fort som den kom, snön alltså. vid ett-tiden hade vi en goo middag här hemma & vi var alla samlade & farfar var här. mysigt & härligt att se att min goa farfar är så pigg trots sina snart 92 år fyllda. dagen fortsatte bra, camilla kom hit & vi satt & pluggade i ett par timmar & sedan fortsatte jag me att skriva ut lite information & fakta om systembolaget, eller snarare om olika druvtyper, viner, lite ordlistor, spritsorter & så vidare. så himla intressant & jag längtar till sommaren. jag ska vara grymt bra på mitt jobb & arbeta stenhårt. jag är riktigt laddad. när jag kom hem efter att ha varit på min mors praktik gick jag ut & promenerade i skogen. fåglarna kvittrade & trots att regnet duggade ned log jag. skogen är helt fantastisk & ljuset likaså. klockan tjugo idag var det fortfarande ljus, hur underbart är det inte?

nu sitter jag framför tvn me anton & kollar flightplan. har sett filmen förut, men jag tycker den är riktigt bra, så det skadar inte att se den en gång till. i morgon blir det morgonpromenad, lunch me anna & sedan möta upp camilla i göteborg & åka hem till halmstad. efter det blir det bodypump & plugg. härliga tider!

vi hade kunnat fira någonting, du & jag, vi.

äntligen.


& jag såg dej en dag

du satt där som om det var där du
hörde hemma

på din plats, inte på vår

vår, det är vår. som om det
spelade någon roll

för dej, för oss, för mej

oss, & jag tänker, australien
om vi, nej jag kunde åka bort

fast den här gången

handlade det inte om att fly

att fly dag, att fly natt
att fly ljus, att fly mörker, skuggor


nej, det handlade om att uppleva

uppfylla.

se.

jag hade aldrig skådat ljuset som jag gjorde denna vår
denna vår, som kunde varit vår

jag önskade
ingenting annat än att allt var som det
nu var

jag var fylld av liv
av kärlek

vår tid var död


& jag minns mina tankar
jag minns mina ord,

mitt leende

& jag minns min känsla
jag minns hur det var

det var underbart

det är
underbart

jag minns hur musiken spelade
hur varje ton löd, jag minns texten


& jag tänkte

jag lever,


äntligen

man skulle kunna kalla det spa

oh, vilken härlig kväll jag haft. den började me en liten promenix & fortsatte sedan me läsning ur the curious incident of the dog in the night-time, vilken visade sej vara riktigt bra, eller iaf helt okej att läsa. jag läste sjuttio sidor när sedan liselotte ringde & hörde om jag inte ville åka & basta me henne. & det gjorde jag. självklart missar jag inte ett litet bastubad & framför allt inte tillsammans me en så himla söt vän! vi satt i bastun, me några få mellanrum, i säkert 40 minuter. hur gött som helst & det kändes som min kropp rensade ut lite av min förkylning. i morgon ska vi träffas igen & ta en av våra härliga promenader vi brukade ta varje dag innan våra liv existerade på olika ställen. det var härliga tider, men minst lika härligt nu, fast kanske ännu bättre. så himla mysigt att träffas igen tycker jag. kvällen fortsatte i trevlig aura. jag kom hem & tacosen var framdukad. vi åt & tittade på körslaget, vilket jag tyckte var ett ganska tafatt program om man får kalla det så. hände ju inte särskilt mycket. vet inte om jag skulle kalla det lördagsunderhållning jag, men okej, en trea kan det kanske få, en relativt svag. [fast det lät vackert, det gjorde det] efter detta har jag suttit & pratat me mina goa föräldrar om allt & inget & under kvällen har jag blivit alltmer säker på att jag skall byta bana, att det är biomedicin som gäller. har suttit & kollat in lite kursplaner & det känns som jag längtar efter någonting jag inte ens bestämt mej om, men det är kanske det som kallas att ha bestämt sej? jaa, men så mitt i allt blir jag sugen på det där me träning som jag ju aldrig blir. hah. jag minns att jag fortfarande är förkyld & suckar. jag gör några sit-ups, några armhävningar & ser på mej själv i spegeln. minns vad min goda vän linn sa om det där me olivolja & hud, så jag tog ett glas & hällde upp litegrann & nu sitter jag här me ansikte & kropp insmord i olivolja & känner mej hur fräsch som helst. var det spänst den skulle ge? inte nog me olivolja, bastu & promenad så har jag idag druckit några kopiösa mängder vatten. gott!

i morgon ska camilla & jag plugga & efter det ska jag träffa emma & sen förhoppningsvis också anna. efter det får det bli fortsatt plugg på hemtentan & jag får absolut inte glömma grammatiken för allt i världen. när jag satt & tittade på kursplanerna för de kurser som ingår i biomedicin förut tänkte jag på att jag kanske kunde läsa biomedicin & samtidigt fortsätta me engelskan. vad tror ni om det?

nu ska jag fortsätta läsa lite så camilla & jag inte fastnar i morgon när vi ska studera. vi ska klara detta, det ska vi verkligen. & linn, du me. together we stand. fast att vi måste göra det delvis på egen hand såklart. vid tvåtiden inatt bär det av mot alingsås för att hämta upp christian & linda.

ha re!

aldrig aldrig att jag

& jag älskar det

precis som kim skriver till mej gillar ditt nya status message :) njuter jag av det & svarar åh, det gör jag me & jag älskar det, jag lever för det. till & me i min ensamhet ler jag. & jag undrar, har jag någonsin varit såhär lycklig. jag börjar bestämma mej mer & mer inför hösten. om byte av ämnen & sådär. att byta bana, helt egentligen. det är mer min grej. att mina tidigare problem inom området skulle göra min karriär sämre tror jag absolut inte nu längre & jag tänker inte låta mitt förflutna påverka mitt beslut. snarare tror jag det är bra. punkt. utropstecken, allt.

nu ska jag ut & gå i skogen.

njut av livet

så här kommer den igen, en perfekt början på en unik dag



& when life seems not as great



en tanke

& jag tänker

har jag någonsin känt mej såhär lycklig?

den har vissnat

december

den var som vackrast,
så full av liv, som kärleken

januari

det var torka som infann sej
den togs inte omhand
kärleken grät, sucka

februai

ledsamheten, tårarna
där fanns fortfarande grönt
inga blommor

mars

det gröna förvandlas
till brunt, till grått

april

den, det har vissnat
den är död, kärleken

beauty comes from within

mina goingar, joanna, linn & mathilda har precis varit här. vi har haft en hudvårdskonsult från Mary Kay som varit här & gett lite tips & råd om hudvård. riktigt intressant & det är faktiskt någonting jag skulle kunna tänka mej att ägna lte me tid & energi åt när jag har tid. att bli typ hudvårdskonsult alltså. jag borde veerkligen ta hand om min fina hy lite bättre. en dag kanske den inte ser ut så här liksom? men jag tror mycket på naturliga produkter som bra mat, vatten & träning. sunda vanor. vad tror ni? jag fick iaf ett litet läpp-kit/spa eller vad man kan kalla det. en "mask" & sedan ett läppbalsam. har jttelätt att bli torr om läpparna & nu när jag varit sjuk har jag haft en oerhörd nare, nu är den puts väck. hur bra som helst! en jättemysig eftermiddag iaf!

om ungefär en kvart åker vi till herrlunga. christian, linda & jag. blir en lugn helg me mycket pluggande & vet inte hur mycket tid jag kommer ha åt att träffa vänner & så. fokuset kommer under den här helgen ligga på studierna. har fått en jättetrevlig hemtenta nu förstår ni.

jaja, nu måste jag packa klart. meen, missa inte filmen i mitt förra inlägg!
ha en fin kväll, pusssssssss

aldrig levt ljusare

premiären på club 4 var hur lyckad som helst. vi dansade hela natten& jag hade inga problem me att vara nykter. det var faktiskt riktigt skönt. vi dansade som om det var det enda vi var ämnade till att göra just då & jag hade bara sjukt kul. som alltid. jag är så sjukt glad nu för övrigt. de ringde precis från systembolaget i båstad & nu är jobbet mitt. jag pratar me tre av de finaste människor på jordklotet; joanna, linn & camilla & jag gråter. jag fäller tårar för livet. jag låg & titta på oprah & kom & tänka på hur mycket mitt liv egentligen förändrats sen läste the secret. sen jag förändrade mitt tänk. men sen kom en downperiod när jag inte längre såg ljuset. eller jo, jag såg ljuset, men på något konstigt sätt var det som om jag inte ville att jag skulle se det. men, stark som jag är, alltid varit & alltid kommer att vara, så intalade jag mej själv om att jag självklart skulle må bra. att jag är värd att må bra. att jag är bra som jag är & på den vägen är det. jag lever i ljuset nu. jag tror aldrig jag levt ljusare än jag gör nu. jag är helt sjukt stolt över mej själv & jag är så fruktansvärt tacksam över allt i mitt liv. TACK!






one smile is enough to bring another

i morse när jag vaknade hade jag riiktigt ont i halsen, igen. jag kunde inte prata & me tanke på att vi hade pronunciation i skolan idag tyckte jag det var bäst att stanna hemma. jag sov i princip hela förmiddagen & tror att det var bra, att det behövdes. jag gick upp & gjorde en god frukost, egen müsli & vaniljyoghurt & jordgubbar. hur gott som helst. det skulle vara sol här idag, sa meterologerna, men här finns ingen sol idag inte. kanske kommer lite senare. nu vill jag bli frisk & kry för jag är så sjukt sugen på att träna & vara ute i naturen. på tal om att vara ute så ska vi ut ikväll, fast jag ska inte dricka någonting. vi får vår hemtenta idag & jag måste pigg för att börja me den i morgon. dessutom ska den här månaden fokusera på beach 2oo8 & just för tillfället finns då inte plats för en massa tomma kalorier, vilket alkohol ger. i morgon kanske jag åker till herrljunga en sväng. efter att vi haft lite spa-kväll här det kommer hit en hudvårdsspecialist som ska berätta om lite olika produkter & vad som passar til vilken hy. kan bli en mysi eftermiddag/kväll.

nu ska jag göra ordning mej lite & sedan träffa camilla på biblioteket.







by the way så fick jag svar från samsung idag. hah. "camilla" som hon hette skrev att "tyvärr så kan även våra produkter gå sönder" vilken jävla idiot. klart som fan jag förstår att saker & ting kan gå sönder. men av ingenting? vad är det för jävla skitprodukt? nej, ni samsung. ni har ingen rolig framtid framför er om det fortsätter såhär. tro mej, vill jag så går det & jag tänker inte ge mej. detta är inget hot, det är ett faktum. hah!


jag pallar inte folk som skjuter över skulden på andra. detta gäller allt. suck!


belief is a beautiful honour

walkin like a one man army fightin with the shadows in your head
living out the same old moment
knowing you?d be better off instead

jag fösöker finna ett ögonblick från förr då jag kände mej som jag gör nu. innerligt glad. ni ska veta att det inte varit någon lätt resa. & den har heller inte ännu nått sin slutstation. när jag gjort det finns jag inte längre kvar. jag tänker aldrig sluta utvecklas, sluta förbättras, sluta lyckas, sluta kämpa, sluta vilja, jag tänker aldrig sluta sluta sluta. jag har skrämt människor, jag har skrämt livet ur mej själv. jag har från time to time betett mej som en galning, men det på grund av en rad olika saker. jag har låtit mej själv såras allt för många gånger, av andra & av mej själv. men jag har iallafall aldrig gett upp. jag har alltid funnit en styrka inuti mej. på ett eller annat sätt. & det är så vi gör, vi som klarar oss. vi som vill. aldrig kan någon döma mej för att jag mått dåligt, eller för att jag mått bra. den enda som har tillåtelse till det är jag själv, om ens det. man får må dåligt, man får gråta, man får må bra, man får skratta, man får vara nöjd, man får älska sej själv, man får tycka att man själv är bra på saker & ting, man får bryta ihop, man får komma igen, man får skutta, skrika, skriva, göra allt man kan för att finna sin egen inre styrka. jag lovar, den finns hos alla. där, någonstans & vi måste tänka att allt dåligt bådar någonting gott, någon gång, snart

vi måste titta djupare & vi måste vilja


& då minns jag. den sommaren, den underbara sommaren


this is THE day

jag har fått jobb på systemet i båstad om jag vill. om jag vill?!?

här är mina änglar iaf

image299


jag känner mej som en fjäril i min egen kropp,
obeskrivligt glad

http://laady.forvarendaunge.se



gör någonting du me, ge någonting.

http://laady.forvarendaunge.se

en insamling i samarbete me unicef. vi kan göra mycket för att förändra levnadsvillkoren
för många i världen. bidra med någonting istället för att köpa en godispåse, en fralla på fiket eller liknande. starta en egen insamling. tillsammans kan vi göra mycket & lite för att förändra mycket!

tack linn för inspirationen. [www.lynne.blogg.se]




why dont you give me what i deserve

en väntan, hela tiden. är det allt jag får, ges, tar?

jag sitter i soffan, ett ljus är tänt & jag lyssnar på john mayer live i washington dc. det är som kärlek att lyssna på mr mayer, ett konstant pirr genom hela kroppen. jag har kokat quinoa till i morgon. det är ännu nyttigare [kan det vara det] om det äts kallt, eller om det värms upp efter att ha varit kallt. det har fredrik paulun lärt mej. jag har slagit rekord. i min lägenhet finns nämligen kvar godis, mycket av det, sedan i helgen & jag har inte rört påsen. helt otroligt att jag haft lösgodis i min lägenhet utan att äta en enda bit, jag är stolt!

idag har var en härlig dag om man bortser från det där me mobilen då. men som sagt är det dags för samsung att inse att jag är värd lite gåvor från dem & allra minst en ny mobil. jag hoppas de inser detta innan jag måste ta detta fall vidare & tro mej, jag är inte den som ger mej i första läget, inte när jag väl bestämt mej.

jag träffade camilla, joanna & linn på stan för en fika. vi satt nere vid nissan i solskenet & njöt av våren. sen gick vi en stund på stan, jag köpte en flurry, i know a sin, men har man ont i halsen får man äta lite glass, det är bara bra för dej. ;) efter glassen fick jag lite ont i magen, vilket jag ofta får efter jag ätit mjölprodukter, men ah, va fasen, inte hela världen me lite magont. vi gick iaf i lite butiker & bara strosa runt på stan & hade det mysigt. hoppas våren är här för att stanna, bra inledning på april iaf.

idag hade linn i sin blogg [www.lynne.blogg.se] skrivit om en insamling till unicef hon startat. tänkte jag skulle ordna en sådan nu jag me. ska kolla så det fungerar! informerar mer om det lite senare eller i morgon.

sov sött mina vänner

fuck samsung, jag har fått nog

hallo goingar. jag har just skickat iväg ett mycket trevligt mail till samsung om hur nöjd jag är me deras produkt sgh-u600. nu märker väl hur glad & positiv jag är, hur mycket jag tycker om samsung? hur jävla idiotiskt sjukt dålig deras mobiltelefon är. iaf den jag lyckats få. jag är sjukt nöjd me den. hahah

pratade me mamma, de hade precis landat på arlanda & satt & vänta på flyget till landvetter. hon skrattade när jag berättade om mobilen, det gör jag me när jag tänker på det. jag skrattar åt det. jag borde verkligen få en ny plus en pltt-tv & massa andra grejer av samsung. jag tänker i andra fall göra allt för att inte andra ska vilja köpa samsungs produkter. usch, samsung. skamligt.

men nu får det vara bra. jag åt varma smörgåsar idag. orkade itne laga någonting avancerat, utan fick bli de gamla hederliga makrillsmörgåsarna me ost & timjan. riktigt gott & funderar på att göra en till, mums


jag har iaf lagt undan en tröja & ett par byxor idag & me tanke på hur jävla synd det är om mej just nu för att jag dels är sjuk & dels på grund av att min mobil är så himla dum så är jag värd dem. jag tänker köpa dem i morgon, punkt slut. dessutom måste jag ha någonting fint att ha på mej i morgon på eftermiddagen. det kan vara en avgörande faktor. för mycket.

obs! inte lämplig för er under 18 år [samsung suger!]

nu skulle jag kunna vara riktigt jävla sjukt rasande på samsung, men eftersom jag är så himla positiv så är jag inte det. men jag tänker ta mej fan skriva en jävla massa skit om deras urkassa produkt samsung u600, en mobiltelefon, vilken ni som läst min blogg en tid redan vet. jag hatar den. hels seriöst, jag känner riktig förakt. den verkar ha gått sönder igen. inte nog me att mikrofonen redan var paj när jag fick tillbaka den från verkstan så går den nu inte längre att starta. helvetes jävla mobiljävel. ursäkta mitt språk, men jag varnade ju iaf.

guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag skulle kunna vara förbannad



jävla skit-samsung. tänker aldrig mer köpa en mobil av detta märke. nej nej nej!
våga vägra samsung, trots deras ursnygga design på saker & ting, blää

det är helt sjuuukt lovely

sitter & äter på ett äpple. känner mej bättre nu, i både huvudet & i halsen så ska möta upp linn, joanna, camilla på stan om en stund. vi ska ta en fika i solskenet. heelt sjukt lovely. tio grader varmt i skuggan. om inte ännu mer. jag måste uut, men först ska jag göra mej i ordning lite. efter fika blir det plugg me camilla & kanske linn? grammatik & pronuniation. kanske lite litteratur för min del också. nu ska jag skärpa mej me skolan. ha mer självdisciplin. detär verklgien någonting jag måste jobba på.

ha en fin tisdag!

lite dålig kvalitet & egentligen gillar jag rginalversionen bättre,
men den fanns bara me massa ledsna videos.



jag kan inte berätta vad

ja, hej igen. jag har blivit sjuk. förkyld & så, vilket innebär att jag inte kunnat träna varken igår eller gå någon morgonpromenad idag. fans jävla skit. jag kunde heller inte gå til skolan idag & därmed missar jag även min tid på studenthälsan. dumma sjukdom. men jag är glad iaf. faktiskt. jag tror att jag kommer vara frisk snart igen, ikväll hoppas jag, men får nog ta det lugnt till i morgon iaf.

uusch, vad trött jag var på att plugga igår när jag satt & skrev klart det sista på min essay som skulle in idag. men jag klarade det, men idag får vi ng hemtentan också & om ett par veckor är det dags för engelsk univeristets grammatik-tenta. hurra. jag sökte biomedicin igår, men vet inte hur allt blir, jag tänker så mycket att det knakar. kanske därför det känns så segt me skolan också. för jag inte är säker på om det verkligen är det här jag vill.. eller det jag vill mest ska jag säga.

nu ska jag sova några timmar, blev inte mycket av det inatt. vaknade upp ett antal gånger när jag väl somnat hel genomsvett. inte fräsht. drömde lite konstiga drömmar. om vad kan jag väl inte berätta.