how come every road i walk is winding

jag trodde aldrig att jag skulle ta det där steget till att förändra mitt liv. visst har det funnits i mina tankar. hela tiden, alltid, någonting jag egentligen velat göra de senaste åren av mitt liv. jo, det är med sorg jag säger att mitt liv varit som en ond cirkel i ett flertal år, men med glädje jag säger att det är slut på det nu. jag bryter den. det känns så jäkla skönt att kunna säga det. jag bryter den

det gjorde jag i tisdags.

nu sitter jag på biblioteket, för att betala räkningar. ensamheten gör ont just nu, men samtidigt vet jag att den är nödvändig. jag brukade tycka om att vara ensam. nu vet jga varken ut eller in. hur kunde jag glömma min ipod? just nu känner jag att musik hade gjort susen. som alltid. min cd har pajat. det känns rent ut sagt för jävligt. & vet ni något annat som känns förjävligt? känslan av att vara en utväg, eller som ett måste. "oh no, nu måste jag ge henne lite tid också". inte bra. jag hoppas på förändring, precis som jag skall förändra/förbättra det jag gör mindre bra. jag vill ge&få värme, kärlek, trygghet. vill inte alla det?

engelskan i skolan har satt igång. äntligen. det känns så jävla skoj att börja jobba me grammatik igen. tro det eller ej. det ger nostalgi från min latin-tid på gymnasiet. visst var det hårt, men det gav resultat. jag känner det nu. att ta ut satsdelar kanske skulle kunna fungera som någon typ av avslappning. jag funderar på att göra några uppgifter nu faktiskt. mm, grammatik kan vara roligt, men säger inte att allt som är roligt är lätt.

pt-cirkel & städ & packa ikväll. göött!

karins stora dag idag & i morgon är jag på vägen upp till henne. åre. det ska bli spännande, roligt!

jag vill ge mina vänner ett stort tack för det stöd ni ger mej. jag älskar er av hela mitt hjärta.

im giving you all ive got

im yoursdet är natt igen. dagarna går sjukt fort & i morgon får jag äntligen träffa hjärtat igen. då åker jag mot halmstaden, men först ett litet stopp i göteborg. på kvällen träning & städ i lägenheten, me tanke på att det var någonting jag sköt upp innan jag åkte till herrljunga. no good, men jag tror det blir mysigt att gå runt & plocka lite. en vecka kvar till åre. den resan kan bli precis hur bra som helst. yes. som ni kanske förstår hade anna & jag en riktigt trevlig kväll igår. like always. idag har vi promenerat & preliminärbokat en helg då hon skall komma & hälsa på mej. längtar! jocke, eller skall jag kanske skriva kokoskungen är riktigt skicklig på att öppna kokosnötter & "rensa" ur dem så behöver du någon gång assistans me det kontakta mej så skall jag se vad jag kan göra.

nej. o1.35, redan. ska gå & sova så jag kommer upp i morgon. dagen, veckan, skall börja bra. skönhetssömnen behövs & i morgon vill jag se någorlunda pigg ut.

hoppas ni haft en fin helg. min har varit en tankeställare.

theres a light at each end of this tunnel
youre looking at my light

we cant go back, but if we just breathe, we can figure stuff out


jag är lycklig i natt

mm.this is the night jag berättade allt. nästan.

paniken är inte ett minne blott, snarare tvärtom.

anna är den bästa jag vet & jag kan vara gladi hennes sällskap no matter what.hon får mej alltid att förstå att jag är heltokej eller snarare grym som jag är. hon tycker om mej & jag henne. hon förstår mej, hur jävla crazy jag ibland kan verka. hon dömer mej aldrig,

jag är lycklig i natt. sitter bredivd en kille som får mej att le, caesar.

jag saknar linn, joanna & camilla. jag vill attanna skall träffa dem alla. vi skulle kunna blivi i femman utan atty femman var en årsklass.

klockan är kvart i tre. jag pratar me erik. han är bra. anna, tobias,erik &jag skall på håkan i april. jag har aldrig uppskattat håkan som jag gjorde ikväll. tror det funnits någon typav vägg jag mellan oss som jag skapat,men somi dag rivdes. han ärså jävlabra &det känns jävligt bra att säga det.

winter just wasnt my season
theres a light at each end of this tunnel


i miss your warmth

vår i luften. ljuvligt.

jag ska alldeles strax iväg till ett solarium för att dels värma min frusna kropp & dels för att ge den lite färg. sen ska jag, om marlene & robert är hemma, hämta tobias kamera, sedan kommer mor & far hem & då blir det lite middag me dem.. efter det bär det mot annas mysiga cribb för snack, the holiday & vin.

promenaden idag var helt fantastisk. vet inte riktigt vad de snacka om me den här stormen som skulle komma in över väst-sverige. i alla fall, inte över lilla herrljunga, peppar peppar, inte ännu. [fast oj, jag hade missat att den varit här inatt, sov visst rätt djupt!] åter igen måste jag få tipsa er om colbie caillats bubbly. den gör mej alladeles varm, så himla go.


i always know, you make me smile, even just for a while

two am in the morning, im still awake

there now, steady love, so few come and dont go
will you wont you, be the one ill always know
when im losing my control, the city spins around
youre the only one who knows, you slow it down


stormen kommer in över västra sverige. mysigt, så länge det inte skadar några & så länge man har taket kvar. dock hade jag gärna sovit tillsammans med tobias & inte varit ensam, men det kan vara bra att längta. jag har ju mina nallar, huga & lovisa iallafall. det är bra. & caesar förstås. jag har ont i huvudet & borde egentligen bara gå & sova. dockhar jag en förmåga att hitta på andra saker att göra.

nu är jag så kär att jag tror jag skulle kunna gå på vatten för kärlekens skull.

you made up your mind, to leave it all behind.
you fall away from your past, but its fallowing you

han börjar på t & slutar på obias

mm. det är kväll & idag har varit en speciell dag i mina ögon [&öron]. ibland gör sanningen ont, men den är nyttig. min dag började tidigt me tanke på att jag skulle me bussen o8.2o från halmstad till göteborg. i göteborg gick jag lite på stan, funderade på att köpa en tröja men så blev ej fallet. vid 11.oo var det dags att ta tåget till herrljunga för att sedan käka lunch me anna. anna, min saviour. yes, då var det dags att bli more blonde than ever & det blev jag nog. faktiskt. anna gör alltid ett bra jobb, hon är proffsig. efter ett besök på salongen var det dags att ta en tur på vår berömda inredningsbutik house of eden tillsammans me carolina & snacka om att jag ska köpa ljus där i morgon. yeah. mys att träffa carolina och efter några ytterliggare timmar var det dags att träffa karolina. äntligen. mm, vi hade inte träffats sen i vår & det var alldeles för längesen. jag hade nästan glömt av [obs. nästan!] hur underbar den damen är. hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses! & så var det det här me caesar då! myskillen nr. ett. han vill man bara krama! så goo, vill ta me honom till halmstad, men det går ju inte. nästa söndag är det ju åre & på onsdag är det gasque! yeah, back till today. carolina spelade tennismatch & hon vann. jag var där, självklart & hon var grym. som alltid.

idag har jag tänkt mycket på en särskild person.
han börjar på t & slutar på obias.
det som inte dödar, härdar & genom motgång till stjärnorna.

men framför allt, amor vincit omnia.

you know these thoughts..

jag har en önskelista. en ny. den inkluderar egentligen inga fysiska ting, men kan kanske uppfattas som så. saker är den att de saker jag önskar mej skall få mej att må bättre. de skall vara delar i min terapi

en gitarr och några lektioner. en keyboard. vänner-box. en pratstnud med någon jag inte känner.

you give me feelings that i adore

ive been asleep for a while now you tuck me in just like a child now
cause every time you hold me in your arms im comfortable enough to feel your warmth

it starts in my soul & i lose all control when you kiss my nose the feelin shows
cause you make me smile baby just take your time now holding me tight

you give me feelings that i adore

i just .. mmm
http://www.youtube.com/watch?v=2PWfB4lurT4

någonting som känns

jag drar mej för att berätta om drömmarna
men de följer mej dagarna i ända

let me go home

nu går jag hem, tjugo meter från stadsbiblioteket med datorn i hand och med en rad tankar i huvudet.  promenad me tobias i mörket. det blir bra, det är behövligt & det är främst mysigt. tobias är.

snart åre, snart


youre unlike anythin i see


so cradle your head in your hands & breathe

two a.m and im still awake, writing a song if i get it all down on paper, its no longer inside of me,
threatening the life it belongs to & i feel like im naked in front of the crowd
cause these words are my diary, screaming out loud & i know that youll use them, however you want to

so cradle your head in your hands & breathe.. just breathe,
oh breathe, just breathe

& these mistakes youve made, youll just make them again
if you only try turning around.

just breathe, oh breathe, just breathe


http://www.youtube.com/watch?v=jPz3YaIJkjQ

standing in the middle of the highway

waiting to get hit
the feeling of that is not a good one, im sorry

[hej, mitt namn är emelie och ibland tänker jag så mycket att jag skulle vilja slå hål i huvudet. jag har en förmåga att gå djupt in i mej själv & bara finna det där jag inte kan peka på, känslan, tanken, värdlösheten

hej, mitt namn är emelie och ofta känner jag mej så lycklig att jag skulle kunna flyga, jag har en förmåga att vända negativa saker till någonting positivt, att ta till mej av det & blir starkare, att fokusera tankarna på någonting annat
]

jag är inte som alla andra, men vem fan är det. vem fan är jag. identitetsbegreppet har blivit så mycket bredare these days. mer att välja på, förr fanns ett mönster, en rutin, en tradition. hade jag tyckt det varit bättre om det var så nu? no way, i think. all i know är att jag inte pallar att bli iriiterad på saker jag inte har någon som helst rätt att irritera mej på. d a m n. dont know why i didnt come

när skall detta konstanta regn & dessa konstanta vindar upphöra?
jag har mycket att ta tag i, ännu


please swollow your pride
we all need somebody to lean on

i was never away, but im back

welcome 2oo8, gott nytt år!

onsdag brukar vara en dag jag älskar, not today. idag har jag bröstsmärtor [som låter så mycket värre än de är] på grund av den stress jag utsätter mej själv för. men jag klarar mej, det gör jag alltid. ill survive. jag har haft en splendid christmas & allt som haft me den att göra. och om jag är kär!? om. om jag kunde beskriva skulle jag, men det finns ingen anledning, där finns inga ord så vackra som du, som min kärlek för dej. mm & nu tillbaka i halmstad, hemma igen. vi är här nu, camilla, linn, joanna & jag, los Quattros är samlade. & its lovely.

hemtentan är en sak för sig, den är förjävlig, på grund av böckerna, inte på grund av innehållet.something happened for the very first time with you
my heart melted to the ground found something true

im in love with you

& i know the goal is to keep me from falling