good night sweethearts goodnight!

halloo ladies & gentlemen.. nu är jag hemkommen efter en go kväll me mina bröder. vi satte oss först på en gräsplätt alldeles utanför mej & pratade & drack varsin öl/cider. därefter gick vi till ett ställe som heter bulls här i halmstad & satte oss. otroliiiiigt härligt & värmen höll i sej rätt sent inpå kvällen. efter en stund gick vi upp till christian & lindas lägenhet & tittade på lite tv & åt chips. en heeelgo kväll me andra ord men nu måste jag göra mej redo för sängen eftersom jag ska upp & jobba i morgon. därefter kommer anna & då är det fest!

sov sött!

im feeling hot hot hot

lovely lovely lovely, jag älskar denna dag!

linn & jag köpte oss lite godsaker & satte oss i picassoparken här i halmstad & pratade lite.. det var alldeles för längesen vi sågs & vi inser att tiden går way too fast för att vi ska hinna me att ses. vi bör omprioritera, å andra sidan måste man ju göra det man måste. i sommar ska vi umgås som tusan & hitta på massa kul. hoppas det blir en solig sommar.. som april. tror det har varit sol varje dag.. [typ!]

nu sitter jag & väntar på att brorsan ska komma.. senare ska vi sätta oss på en uteservering istan & ta ett glas tillsammans me vår andra bror christian. i morgon är det jobb som gäller så för sent blir det nog inte. måste städa ordning här, får inte se hur som en svinstia när jag får besök.


sommardag i april



ja, det är verkligen sommar. gick ut & promenerade vid tio & var ute en lång stund. gick en bit, stannade till & fotade, gick lite till, stannade till & njöt.. & så vidare. helt fantastiskt. när  jag kom hem var klockan ganska mycket & me tanke på att jag inte ätit någon särskilt stor frukost innan jag gick ut blev det ett stooort lass me fil, fullkorns-flakes & massa färska jordgubbar. nu ska jag snart iväg & träffa linn en sväng på stan. får nog bli mjukglass-premiär. ikväll kommer anton [min bror] & hälsar på en sväng. åh, vilken mysig onsdag. plugget ska jag försöka få in också.

det går om man vill!

har ni det fint?




the hills - säsong 6!

jag fick just läst att en sjätte säsong av the hills eventuellt kommer göras! dock utan lauren, vilket ju känns lite konstigt, men what the hell.. jag är glad iaf.. vem vet, hon kanske dyker upp!

trading dreams for explanations

jag sitter & studerar. träning på hög höjd. idrottsfysiologi. jag försöker relatera & tänka framtid. det fina med vår utbildning är att man inte alls kan tänka här & nu förstår ni. allt det vi gör skall vi ha nytta av i framtiden säger de. men ingen förstår vad vi skall ha det till. men det är väl så det är.. på lärarutbildningen var det goffman & de där snubbarna man inte förstod varför man skulle kunna. jag säger inte att det jag läser nu inte är intressant, för det tycker jag det är. en snudd förvirrande bara. men så är det väl meningen att vi ska kunna träna atleter på elit-nivå & då behöver vi veta sånt här.

sen finns det faktiskt saker som är bra att veta nu, om man skulle få för sej att klättra upp på tre tusen meters höjd; man blir kissignödig oftare & man bör dricka mer vatten. att man inte skall äta för mycket salt eller dricka alkohol de första dagarna innan man hunnit acklimatisera sej kan också vara bra att veta.

& vet ni förresten vad det innebär när urinen skummar? ökad mängd bikarbonat i urinen!

lovely feeling that is getting better all the time






underbara ramundberget.

nej, gud, ive done it again.

jag har börjat twittra. det gjorde jag iofs för ett tag sen. i februari närmare bestämt. jag är en sån där som vill göra allt. undrar om jag någonsin kommer komma fram till vad jag exakt vill göra egentligen.. eller kommer jag flänga runt hit & dit & göra massa hela tiden? jag kan nog tänka mej mej själv som så ändå. idrottslärare på förmiddagen, massör på eftermiddagen, spinninginstruktör på kvällen & så showare på helgen. hah! det hade vart något. gött me sommarlov också så man kan göra lite goa resor mellan varven. åh, vilket liv. det skulle jag gilla.

ljumna sommarkvällar i april

det är helt fantastiskt hur underbart det är med ljumna sommarkvällar i april. jag kan inte förstå när jag vandrar i skogen längs nissan att grönskan står i blom & att temperaturen är över sommargränsen så sent som halv nio på kvällen. det är helt galet, sjukt & alldeles.. alldeles.. underbart. jag går & tittar om vart annat jag blundar för att jag lyckas ta in dofterna & de är oslagbara & jag blir alldeles lyrisk. det var lätt värt att skippa böckerna innan desperate, jag får ta tag i det vid tio. lätt värt. i morgon ska jag njuta av sommaren utomhus hela dagen. får nog bli endel plugg, men vem har sagt att det inte går att ligga & läsa utomhus.. nobody såklart.

nej, dags för snabb dusch innan housewives. sa jag att den här kvällen är underbar?

the hills & strawberries

jag har just tittat på the hills & ätit massa jordgubbar & lysmelk. mycket bättre än så kan det nog inte bli. innan var jag dessutom & tränade på gymmet & det gick sjukt bra, trots att jag itne hade några skor. det var nog lika bra eftersom min bauta-vattenblåsa vägrar ge sej trots att jag försökt sticka tusen hål me nål i den. okej, den börjar faktiskt ge sej. jag funderar på om jag ska ta en promenad innan jag ska sätta mej & plugga. 

idag har jag skickat iväg ett mail till kilroy så jag hoppas vi får svar snaaart & främst att anna ringer upp mej ikväll så jag kan berätta att jag skickat iväg mailet. :) snart är det torsdag & det innebär anna&emelie-helg med massa mys & bus. jag längtar!!


lunchbreak

är hemma på lunch. har precis ätit ett omelett me lite köttfärsrester från gårdagens tacos. mm, blev riktigt gott! ska alldeles strax iväg till skolan igen & ha föreläsning i träningslära. därefter blir det troligtvis gymmet direkt efter & sedan hem & plugga hela kvällen. kanske jag köper me mej lite lysmelk hem. borde inte, men vill! :)

nej.. bör nog fixa mej iordning litegrann innan jag skall bege mej. vi hörs ikväll!

grymt bra låt!


im free from the circle, there'll be no regrets this time

i was running in circles, it was only a matter of time
before i found myself drowning in troubled lies




i was hiding in places i knew nobody could find until i found myself spinning in rewind. was starring back at what id seen for a long, long time. i had to break it. i had to clear my mind. this feeling just gets better all the time, so beautiful in front of me that i cant believe my eyes. i know it from move ahead time is one my side. im free from the circle, therell be no regrets this time.

this is the part i hate the most!

nu har jag sett avsnitten av the hills som jag inte sett. fan, den serien gör mej galen.. jag ÄLSKAR den & kunde jag hade jag suttit & tittat på serien dagarna i ända.. gång på gång liksom. åh, vilken romantisering de gör av the LA-life.. man vet liksom att det inte är sådär flott för alla som de har det men ändå känns det som man blir helt swept away.. som om man själv tar del av det liksom. hahah. nästa år ska jag ju till LA igen & då är det upp till bevis. har jag tur får jag se lauren, audrina & lo vandra omkring på gatorna. då gäller det nog att hålla sej på de allra grymmaste ställerna.. där dollar inte spelar någon roll. kul.. då har vi säkerligen som mest pengar kvar.. eller inte. heheh. får satsa på att komma me under inspelningarna.. av någonting annat än the hills eftersom det är sista säsongen nu, snyft.

nej, dags för mej att slänga ihop en lunchlåda till i morgon & sedan sova.

det är så skönt att vara tillbaka & jag uppskattar verkligen de personer som kommenterat under min lilla "down-period" gällande bloggen. självklart uppskattar jag även er andra som fortsatt läsa. ni ska veta att det ska mycket till för att jag någonsin skulle sluta blogga. det känns faktiskt som det är någonting som jag skulle kunna hålla på me hela mitt liv. för alltid. tänk er vad coolt.. om jag sitter här när jag är 75 bast & skriver & man kan titta tillbaka i mitt arkiv. så dumt av mej att ta bort över ett år av bloggen när jag var ledsen en gång. men så är det & det finns det inte mycket jag kan göra någonting åt nu. det är lika bra att se framåt & håller jag på hela livet lär det bli endel inlägg om man säger så. nästa år kommer ni få hänga me på en jäkla resa iaf. det ska ni veta. vilket äventyr det kommer bli. dock måste jag se till att få ett jobb för hösten. hör ni om något jobb kring herrljunga/vårgårda/alingsås/göteborg/vara/falköping & där omkring som ni tror skulle passa.. let me know!

nej, sova var det. lunch också! vi hörs i morgon, sov sött!

the only thing weird..

would be if someone didnt like mexican food cause im making FAHITAS!

jag viker men av skratt i princip varje gång jag ser detta.. underbart!!


master of planning!

åh, ikväll ska jag se TVÅ avsnitt av the hills, jag längtar som fan!

nu kommer snart linn, tacofest!


en solig måndag i april

idag [ikväll] ska linn & jag ha tacokväll. det känns som det var år sedan jag åt tacos.. & faktum är att det i princip är det.. eller två veckor iaf. way too long ago me andra ord. jag har ett taco-begär. det har jag verkligen. får jag inte äta min tacos så blir jag alldeles konstig. tacos. det är bland det bästa jag vet. tänk er.. vilken variation de där torillabröden kan innehålla. åh, nu vattnas det i munnen, linn! come on over!

det är VARMT i halmstad idag. jag vill så gärna gå ut & springa långt långt, men har världens vattenblåsa på hälen så jag knappt kan gå i vanliga skor. var tvungen att ha flip-flops till skolan exempelvis. väldigt skönt dock! åh, vindarna är ljumna. jag älskar det! sommar är det.

det är en solig sommardag i april.

visste du att de som röker har en hjärnsjukdom?

visste du att de som röker har en hjärnsjukdom? jag har inte tänkt i de banorna förrän jag gick in på Röda Fjäderns hemsida och läste om beroendesjukdomar. hjärnans belöningssystem kidnappas när du är beroende av nikotin, eller av andra droger för den delen. är ditt belöningssystem kidnappat? på www.rodafjadern.se kan du göra ett självtest.

så här ligger det till; 1,2 miljoner [!!] svenskar är beroende av cigaretter. upp till en halv miljon är beroende av alkohol och 125 000 svenskar är spelberoende. flera tusen personer har drogproblem och lika många är beroende av läkemedel. tänk på alla som är berörda, familj, vänner, skolkamrater, eller arbetskamrater. då får man verkligen respekt för den här sjukdomen och förstår hur allvarlig den är.

Stöd forskningen för hjärnsjukdomar

thats exacly what i wanted to hear

åh.. tårarna faller ner.. one tree hill var absolutely beautiful idag.


det är bäst jag skyndar

ja, det ena problemet efter det andra trillar in me den här datorn. först batteri & cd-rom.. sen ström-sladden &igår när jag kom hem fungerade inte internet.. men nu fungerar det så jag skyndar! sitter & tittar på one tree hill & har haft världens godaste natt sömn. jag drömde om en kille som hade skrivit en låt.. den var hur bra som helst & nu tänker jag att det ju faktiskt var jag som kom på den där låten.. i mina drömmar!

jag hade en grymt bra helg. jobb fredag & lördag & sen snabbt iväg för att åka till herrljunga & gå på peters 25-års fest vilken blev en succé. sjukt kul me goa människor, otrolig mat & ja.. några glas vin. igår träffade jag sötaste liselotte & sedan åkte jag hem till marlene [kusin], robert & michael. därefter var det bara att åka iväg mot göteborg för att hämta upp christian och linda & sedan vidare till halmstad.. & nu är jag här. hemma.

hur mår ni!?

kärleken är evig när vi är tillsammans!



min familj betyder mer än någonting annat för mej.. ovillkorlig kärlek!


soon ill be back!

nu sitter jag hema hos mamma & pappa & fixandet me datorn är i full gång..

ikväll kommer jag tillbaka på heltid! jag saknar att skrivaaaaaa!!

härligt test av laktattröskeln!

sitter i skolan & har tillsammans me ett härligt gäng suttit me en uppgift efter morgonens OBLA-test. cykla cykla cykla på först låg & sedan högre & högre intensitet. jag tror det gick rätt bra iaf. alltid skönt. men jag behöver säkerligen träna mer.. vem behöver inte det.. beroende på vad man har för mål såklart. allt är ju individuellt!

jag funderar mer & mer på idrottslärare igen. tror att jag ska söka till GIH [gymnastik & idrottshögskolan i Stockholm] när jag kommer hem nästa år.. & sen får man se vad som händer. jag har ju som sagt endel planer för framtiden som många av er säkerligen redan förstått, men jag gillar det. det känns bra [kan kännas lite uppstressande ibland, men what the hell].

Det senaste har jag insett att jag prioriterat min mentala hälsa/träning mindre än vad jag gjort på länge så jag ska nu bli bättre på det. jag ska införa mina dagliga övningar på nytt då jag känner att jag fallit ner ett steg eller ett par. fokuserar ni mycket på det? det är sjukt viktigt enligt mej.. jag tror verkligen att precis som att träna fysiskt är det viktigt att träna mentalt.

hungern börjar ta över.. dags att åka hem & laga lunch.. i helgen fixar allt sej me datorn [förhoppningsvis] & jag lovar att komma tillbaka me massa inlägg & härliga vårbilder. ni ska på en hel dos av mina lyckorus jag "drabbats" av det senaste! :)

ha en lovely day!


internet = en onödig utgift?

hallo godingar!

nu sitter jag på biblioteket i stan & betalar lite goa räkningar. jag tycker faktiskt det är ganska skönt att inte ha någon dator hemma & funderar skarpt på att säga upp mitt bredband innan sommaren.. datorn behöver man ju främst för skolarbeten & diverse inlämningar. internet kan man bara springa över till bibblan för att ha tillgång till. jag skulle spara en femhundring på det & det kan jag säga behövs i dessa tider. jag har fått massa annat gjort under dessa få dagar jag vart utan datorn & dessutom har jag gått & lagt mej tidigare om kvällarna.. & det är ju verkligen ett steg i rätt riktning!

igår var jag på gymmet & körde ett härligt pass. det var sjukt längesen jag körde styrka på det sättet & idag känner jag rejält i triceps & till min förvåning; litegrann i magen! nu ska jag fortsätta surfa runt på resesidor & härliga bloggar. det är nog det jag saknar mest me internet, all bloggläsning! :)


det står still

igår när jag kom hem till halmstad & skulle uppdatera lite goa bilder från skidresan dog min dator. det visade sej vara sladden som glappar & när jag försökte fixa började den blixtra & ha sej så jag la ner det ganska snabbt. men nu sitter jag iaf i skolan & ska börja plugga me camilla, robert & bia.. & varför inte slänga in ett snabbt inlägg här då!? :)

som ni förstår hade vi iaf en helt grym vecka i ramundberget, men berättar mer när jag har möjlighet att lägga upp bilder. idag blir det skola hela dagen & sedan ska jag försöka fixa en ny sladd till datorn & förhoppningsvis också hinna träna. därefter blir det en myskväll me mina favoriter hos camilla. camilla & robert åker ju till thailand i veckan.. nej nej, jag är intee avundsjuk, inte alls!

tiden flyger, vilket den gör rätt i!

igår började anna & jag planera vår resa inför 2o1o på riktigt & idag fortsatte vi i samma ordning. vi har planerat allt från destinationer, avgångar, ankomst, kläder vi skall ha me oss & åka i.. vilken storlek på väskan.. ja you name it. vi har också tagit beslutet om att kolla upp ytterliggare ett resemål & blir det inte för dyrt ser det ut som vi blir borta ett par veckor extra. tiden flyger & det gör den rätt i, ja så känns det faktiskt nu. om någon har koll eller hör om något ledigt jobb i herrljunga/alingsås-trakten eller i norge [helst mitt ute i ingenstans] inför hösten så hör gärna av dej!

senare ikväll kommer lite bilder från veckans äventyr i ramundberget, håll till godo!


back home

inte hemma i halmstad, men i herrljunga..

i morgon är jag tillbaka som vanligt, skönt va!? :)

puder & strålande sol!

under under under underbart!!!

allra mest sitter vi i backen me solen i ögonen eller också glider vi ned för den me solen i ryggen.jag skulle vilja påstå att vi har det helt fantastiskt. vår stuga ligger mitt i backen så så fort vi vaknat på morgonen har vi kunnat sätta på oss pjäxor & skidor & sedan dra ut & åka. ramundberget. sveriges mest snösäkra fjäll & ja, det är det nog. i backen finns bara natursnö & jag skulle ljuga om jag sa att åkningen inte var bra. grymt bra faktiskt. 

nej, nu är det dags för mej att knäcka en öl & sätta mej i bastun.. ha det gott.

livet är härligt!

im fabulous

åh, solen strålar fortfarande ute.. dags att ta på sej klackarna & brillorna & dra bort till linn!



the love of my life.. löpningen



springturen var rätt tung idag. kom på när jag flåsade som mest att jag inte druckit en droppe vatten & då är det inte konstigt att kroppen säger ifrån. jag belönade den me ett några intervaller i en brant backe & några kilometer lugn löpning för att sedan promenera ett par kilometer också. jag har ju vart lite krasslig i halsen under veckans gång & inför kommande skidvecka vill jag vara helt kry! känns iaf himla underbart att ha varit ute & motionerat en timma! :) nu ska jag hoppa in i duschen & sedan packa & städa. ikväll blir det lite påskmiddag & fest hemma hos linn!

glad påsk mina vänner!

intervaller eller distans.. det är frågan!

idag sov jag ut lääänge.. ställde ingen klocka & vaknade till strax innan tolv. underbart & nu känner jag mej äntligen utvilad. har precis ätit frukost & så fort den fått smälta ska jag cykla ner till havet & löpa, antingen intervaller eller också distans.. har inte bestämt mej & tänkte att jag bestämmer när jag börjar springa! :)

åh, nu ringde mamma & sa att hon & pappa ska kommer & hämtar mej efter jobbet i morgon istället för att jag tar tåget. ja! gud vad jag längtar efter dem nu.. älskade mamma & pappa,

ni är bäst!

this is where i live, this is where i do my screaming

å herregud.. jag hittade den äntligen! när jag precis anlänt till golden, british colombia i canada 2oo2 tog min kontaktperson me mej på en liten konsert i staden. som jag försökt minnas vad hon sångaren hette & idag när jag stod i kassan kom jag på det.. . holly mcnarland.. jag minns att jag köpte skivan & lyssnade på den heela året till det att jag fann norah jones & då försvann plötsligt skivan. men, min vänner.. här är en av de underbara låtarna.. beautiful blue.. beautiful you


jag fortsätter

okej, nu har jag hittat tillbaka till laura pausini & måste bara dela me mej av den här låten. den är så jävla fantastisk rent ut sagt.. jag älskar älskar älskar älskar älskar den!




another one

okej.. andrea bocceli är det inte mycket som slår i mina öron.. jag tycker han är heelt fantastisk & besame mucho är otroligt fin & för att inte tala om den låten han sjunger tillsammans me laura pausini.




dont let the day just sleep away

underbara toner att plugga till.. minns när linn A [tvärflöjt] & jag [piano] skulle spela nocturne på en avslutning eller liknande i skolan.. gud vad vacker den är.




glatt påskväder!

jag såg just på vädret.. & åh åh åh så vackert det ska bli i helgen! tur att jag bara jobbar några timmar på lördag & ska sitta på tåget mellan fem & sju, men vad fasen! det sträcker iaf i mungiporna på mej. det är dessutom en så otroligt vacker sträcka att åka tåg på när det är sol mellan halmstad & göteborg & sedan mellan göteborg & herrljunga. havet & sedan massa sjöar & skog. söndag ska ju bli fin & trots att vi ska sitta i bilen mesta delen så hinner man kanske me en liten skogspromenad innan det bär av. åh, jag längtar hemhem nu. till familjen. tänk att vi äntligen ska bli samlade om några dagar igen.. det är det allra bästa!

kan vi inte lova.. familjen wrangmo karlsson att vi tar ett härligt familjekort den här gången!? :)

nu ska jag plugga!

åh älskade sömn

åh, i morgon har jag ingenting planerat & det känns såå skönt. ingen skola. inget jobb. är det fint väder ska jag ta mej ut till havet & springa långt långt & sedan ta en lååång dusch. jo, en sak är planerad förresten. påskmiddag hos linn. ska bli himla mysigt & jättekul att träffa en av linns vänner från helsingborg, maria.

sitter & tittar på criminal minds nu & ska alldeles snart sätta igång me pluggandet. funderar på om jag ska sitta uppe länge ikväll/natt & plugga & sedan sova så länge jag vill i morgon eller om jag ska försöka gå upp tidigare & sätta mej i morgon. känner jag mej rätt kommer det inte bli det sistnämnda. jag pluggar bäst på nätterna. tror jag iaf. försöker komma på någon bra studieteknik nu så om du har några goa tips så får du hemskt gärna dela me dej!

vi hörs säkerligen om en stund igen!

det där om att fånga dagen

all ära till carpe diem.. men kom igen, lets

crea diem också

[väldigt inne på
ordspråk just nu som ni kanske märkt]

errare humanum est, ignoscere divinum

yes, så är det.

köpte en ben & jerrys caramel chew chew förut & jag blev så himla besviken. önskar sååå att jag hade tagit half baked.. men men, lika bra var väl det. köpte ju mej lite lysmelk också.. för att vara på den säkra sidan! :)

åh åh åh.. massa besökare på bloggen idag.. så otroligt kul!

vi får det vi ger

& ingenting får vi gratis.

citerat vår duktiga spinningsinstruktör på sats & han har helt rätt. dessutom kunde han inte sagt det mer lägligt. dags för mej att sluta sitta & tjura & ta tag i viktigare saker.

jag fick dessutom ett gott skratt tillsammans me shoulderstar påväg hem från gymmet & det gjorde gott. skönt att släppa verkligheten för en stund & bara skoja sej bort. tack!

solen tränger sej fram trots gråa moln

enough with the drama

nya. tag.

ser jag någon me min cykel så jävlar. det är allt jag säger & så lämnar jag det. bia är så snäll & låter mej låna hennes cykel till eurostop & jobbet i morgon kväll & på lördag. tack! utanför mitt fönster tränger sej solens strålar fram & jag funderar på hur jag skall lägga upp dagen. jag är sugen på att träna riktigt mycket & hårt idag, men skulle vara trist att dra på sej halsont igen nu när det äntligen försvunnit. ett spinningpass blir det iaf. & sen bodybalance för mitt inre skull. inatt hade hade jag mardrömmar om att ett par av mina lärare sänkte mina betyg till U i flera olika ämnen. fy fan vad jag mådde dåligt & var frustrerad. mitt inre mår inte helt okej nu känner jag. ska hämta mina böcker idag & börja läsa.. en ny jord: ditt inre

mitt liv från den andra sidan

idag är jag ledsen. min cykel har blivit stulen. den blev verkligen det vid rätt tidpunkt.. not. troligt är att jag var så klantig & glömde nyckeln i låset igår när jag kom hem från gymmet. fan, jag är så trött på mej själv. till råga på allt ska man tillbaka till skolan & se ut som ett monster. varför kan allt inte bara få kännas bra ibland? kommer det alltid vara så att man blir straffad för att man mår bra? det regnar idag också.

fy fan. nu vill jag lägga mej under täcket & bryta iho & komma igen. det här är ingenting för mej.

repetitio est mater studiorum

jag sitter & pluggar & det har beslutat mej för att göra minst två timmar varje kväll innan jag går & lägger mej vare sej jag känner mej motiverad eller inte. för tillfället är det träningslära & efter att jag duschat tänkte jag gå över till lite idrottsfysiologi. jag har tänt ljus & i bakgrunden sjunger ray lamontagne. nu får ni veta det jag egentligen inte vill skriva, för jag skäms. jag känner mej dum & blåst & iq-befriad & jag tänker på vad folk ska tro om mej när jag faktiskt fått ett stort fett U på fysiologi-tentan, men just nu orkar jag inte bry mej, jag vill inte bry mej. jag vet att jag är duktig & jag är så otroligt trött på att känna att jag inte gör mitt bästa vad gäller studierna. jag tänker inte skylla på otur mer. tur är någonting man förtjänar & det har jag inte gjort det senaste.. i synnerlighet inte när det kommer till skolan. jag vill förvåna mej själv & känna mej stolt över mina prestationer. det gör jag inte nu. jag tror faktiskt att det är det som krävs för att jag över huvud taget skall vilja gå tillbaka till studierna nästa höst. att jag slutar på topp. & det har jag bestämt mej för att jag ska.

upp till bevis nu för fan, upp till bevis.

oh my fucking god

ursäkta rubriken men jag var tvungen.

SJUKT hur bra the hills är & jag är så lycklig att det var dubbelavsnitt. nästa vecka är jag i fjällen vilket innebär att jag kommer bli tvungen att vänta två veckor till jag får se det igen. då har jag dock dubbelavsnitt igen att se & det är inte fy skam. det är inte många tv-program som kan få mej på bra humör, men the hills kan. det & the city, friends & sex & the city. okej, 2½ men också. sen finns såklart ett par andra me, heheh. men iaf.

att inte planera går skit för mej. jag saknar att skriva listor som fan, så jag ska börja igen. hahha. jag måste få till min disciplin när det gäller skolan & nu är det allvar. de sista två månaderna ska jag ge allt & jag är ledsen mina vänner.. men nu kommer det tillsammans me träningen bli första prioritet. om jag ska klara av det här måste jag nog faktiskt lära mej att tacka nej till jobb också. till & me på mina "lediga" dagar. vi får se hur det går me det. annars får jag dra ner på något annat. inte på träningen iaf för nu är det inte långt kvar till göteborgsvarvet & sedan marathon. jösses. fyra månader i morgon ju! ah, dags att accelerera. nu blir det längre pass & oftare. mitt halsont är nästintill borta & jag längtar som tusan efter att springa & det längre än nånsin. undrar om jag inte ska ta en 25 km:are någon dag i veckan. jävlar vad impad jag hade blivit då!

vågar jag skriva ut mina mål inför loppen?

spencer pratt, spencer spencer spencer.. i want heidi to myself!

hahahha, skrattar fortfarande!

nu får gääärnaaa nya avsnittet av the hills kommer upp på mtv!

you just need to find those moments

just för tillfället känner jag mej varken nöjd eller glad & vad är bättre då än the hills? låter intervjun me lauren som jag redan sett ett par gånger stå  på i bakgrunden & när jag surfar runt hör jag helt plötsligt det här & brister ut i gapskratt..



i want heidi to myself,  i want heidi to myself.. hahahaha.. så sjukt kul!!

resan 2o1o

som många av er vet planeras just nu en resa vinter/vår 2o1o av anna & mej.

planen är att åka till australien, fiji, hawaii, canada & usa.

just nu sitter jag & tittar på lite olika ställen vi skulle kunna stanna på på väg mellan vancouver i canada till los angeles i usa. har du några förslag, skriv gärna!

why am i always alone when youre in my dreams?

ibland får jag jobbiga tillbakablickar när jag hör vissa låtar.. nathalie imbruglia är ett ganska känsligt kapitel, samtidigt som jag gillar många av hennes låtar. det är mycket som är glömt från den jobbiga perioden av mitt liv.. det mesta jag kommer ihåg att jag gjorde var att plugga latin & gå [springa] orraholmsrundan. sen minns jag såklart massa annat som tankar, känslor & specialidrotten i plugget. fotbollen över huvud taget. jag kommer nog ihåg rätt mycket när jag tänker efter.. det är bara så sjukt svårt att sätta ord på allt. & känslorna skall vi inte tala om. med tanke på att jag inte alls var densamma då som nu har jag nästan svårt att förstå hur jag kunde tänka så mycket konstiga tankar som jag gjorde. men allt har sin charm & hade allt det där inte tagit någon plats i mitt liv hade jag inte vart den jag är idag.

så, tack. jag uppskattar det som då kändes förjävligt.

do you believe in karma?

vår gästföreläsare som skulle ha två föreläsningar kom inte idag så nu fick vi massa timmar ledigt. skönt, för jag var så otroligt hungrig & trött så nu har jag ätit massa mackor me stekt ägg på & sitter & lyssnar på darin. han är grym! ni har väl hört låten han gjort i samarbete me friends? jag visade videon här för ett tag sen.. den är så fin! & jag tycker verkligen hans nya skiva flashback är otroligt bra! just nu sitter jag dock & lyssnar på när han sjöng stand by me i idol & blir alldeles nostalgisk.

gillar du darin?















it may seem ridiculous

men den här spegelbilden hade jag gillat:

jessica albas kropp


shakiras hår, men lite ljusare [vilket jag ju i princip egentligen har]


& mitt eget ansikte!

om att vara nöjd trots funderingar

nu är det mycket igen, me tankarna. & det handlar aldrig om att jag inte vet vad jag vill eller att jag inte vill någonting, utan om vad jag vill göra mest & först.. & hur jag skall kunna göra allt jag vill.. för jag vill gärna göra det nu, direkt. på momangen. fram till de nya kurserna [idrottsfysiologi & träningslära.. & för att inte tala om massagekursen!] var jag sjukt trött på skolan & omotiverad så in i bomben.. jag längtade bort från halmstad & ville inte längre vara med. nu känns det som allt bara vänts upp & ner.. eller ner & upp kanske. jag vill vara här & skolan har aldrig känts bättre eller roligare. dock vet jag att me ett år off & i synnerlighet me en underbar resa jag drömt om så länge jag kan minnas, kommer ingenting bli sämre [snarare svärtom!]. det enda problemet jag känner är det där me pengar. hur ska jag lyckas spara så mycket pengar jag skulle vilja? det går om man vill.. det gör det. & jag vill, men jag vill så mycket. efter massagekursen beställde jag en massagebänk för att kunna utvecklas inom det.. jag beställer böcker hit & dit om träning & hälsa för det är så otroligt fantastiskt att läsa & lära sej om. jag inhandlar pulsklocka för att träningen känns bättre än nånsin & jag skulle ljuga om jag sa att jag inte shoppat några vårkläder det senaste. dessutom springer jag lopp här & där, vilket nog är den allra coolaste kicken. ja, ni förstår.. när jag gillar någonting, då älskar jag det. när jag älskar någonting går jag helhjärtat in i det. till & me på massagekursen sa läraren något så vackert i stil me.. det känns som du blir ett me rörelsen & me massagen.

jag söker ständiga rus, utmaningar & äventyr & älskar att ha saker att se fram emot. trots det vill jag på något sätt uttrycka en glädje & lycka me nuet. jag är nöjd. det kan man vara utan att känna att man är klar eller att man uppnått allting man vill. härom dagen fick jag frågan är du verkligen så nöjd? finns det ingenting mer du vill uppnå? du är nöjd som det är? ja, jag är nöjd som det är, men självklart vill jag uppnå mer. i min värld handlar nöjd om så mycket mer än klar. det handlar om att känna sej tillfreds. jag vill vara nöjd på vägen mot mina mål. det är en målsättning i sej. jag vet inte alls hur folk uppfattar mitt tjat kring att vara nöjd, många tror att det är ironiskt men faktum är att det ligger sån oerhörd sanning i det där uttrycket. att vara nöjd. jag älskar ordet. det är härligt, det är varmt & det får mej att le. det får många att le. det vet jag.

jag bjuder på den här.


det där me att spara pengar

suck, vad trist det är! under utbildningsdagen idag fick vi veta att vi får 50% rabatt på alla utbildningar eleiko erbjuder. sitter & tittar på hemsidan nu & vet att jag kommer vilja vidareutbilda mej efter att jag blivit personlig tränare. det bästa hade vart att få internationell kompetens också. men å andra sidan.. det kanske man kan komplettera utomlands istället? finns även ett par andra kurser jag tycker låter riktigt intressanta.. men en sak i sänder emelie. jag vill bli allt. så är det. & på tal om det så borde jag boka in ett möte me vår programansvariga & prata lite om mina funderingar kring hösten. det optimala hade varit ifall jag kunde gå träningslära 2 så jag fick min pt-utbildning klar innan anna & jag tar vårt pick & pack & drar. det finns andra saker jag behöver kolla upp inom en snar framtid.. & sedan måste det beslutas om jag skall säga upp lägenheten eller ej. usch, den dagen blir inget rolig.. jag ♥ ju min lägenhet.

nu ska jag plocka fram mina böcker & plugga litegrann!

vi måste göra misstag för att göra rätt

idag har vi haft en heeel dags personlig tränar utbildning & det har vart så otroligt intressant, längtar redan till nästa! dock har den vart låång & det är otroligt mycket som snurrar runt i huvudet nu. i morgon ska jag iaf sätta mej ner & repetera allt vi gjort & sedan göra ett träningsschema som vi fick lära oss idag. förhoppningsvis hinner jag också fåmina böcker i träningslära till dess.

ikväll är det the hills premiär i usa & det innebär [förhoppningsvis] att mtv lägger upp första avsnittet i morgon. gud vad jag längtar. det var sjukt längesen säsong fyra slutade & nu är det sista säsongen. snyft.. känns faktiskt lite sorgligt.. men men, när the hills är slut fortsätter ju iaf the city & det är ju tur!

det blir lugna dagar för mej framöver. särskilt vad gäller träning.. har fått jätteont i halsen så då är det inte värt att träna alls. lika bra att vänta in & bli heelt frisk istället.

då jäklar blir det intervaller, då jäklar!

rättelse

jo, jag kom en sak kring mitt förra inlägg. det där om att jag inte skulle planera.. en sak vill jag verkligen få gjort den här veckan & det är att promenera längs havet på prins bertils stig & ta massa härliga fotografier. de där fotografierna skall jag senare göra en vacker tavla av & den kommer klä min vägg så vackert me ljus som strålar på den. den där stigen har en speciell plats i mitt hjärta & det är helt klart en av de allra allra vackraste platser på hela jordklotet.

det vet jag.

nej, no plans.

jag hade egentligen tänkt planera bland annat veckans träning, men nej, no plans. den här veckan ska jag ta allt som det kommer. leva i nuet & bara love it. om jag känner för att dra ut & springa en mil eller två, då gör jag det. känner jag för att slappa framför tvn, ja, so be. känner jag för att köra tre pass på sats istället för ett.. go ahead. den här veckan ska stå för frihet. dock finns där såklart vissa saker man inte bara kan strunta i.. & det vill jag heller inte; föreläsningar, labbklasser, jobb & det allra allra bästa, hem till herrljunga för att sedan åka till ramundberget me familjen på en härlig skidsemester.

its vecka femton & youve gotta love it!

jag undrar..

min ständiga förfrågan.. varför kan det inte bli som i filmerna? att man träffar någon & så bara klick. helt utan förvarning. gud vad jag vill vara kär. jag längtar så efter att kunna ligga & kramas & titta djupt in i varandra ögon. bara ligga & prata om allt & inget & ja, så vidare. & wow, han är snygg.. patric jane.. heter han det eller heter hans roll i the mentalist det? snygg är han i alla fall.

lovely weekend

åh, vilken bra helg det har varit. igår var en helt fantastisk dag & fredag likaså. igår kväll var galen. carolina & jag hade huuur kul  som helst på mårtenson & låt mej säga som så att jag aldrig sett så många intressanta män på samma ställe som jag såg igår. en jävel var riktigt jävla dum i huvudet & det fick han veta också.. men i övrigt var alla bara hur trevliga som helst & vi dansade som aldrig förr. idag har vi haft en mysdag me mat, godis & tv-tittande. okej, vi sov rätt länge också [me tanke på att vi var hemma kl. o5 i morse!]. nu har carolina åkt hem till herrljunga & det känns tomt & trist. tur att vi ses om knappt en vecka.. eftersom vi då, heeela familjen, skall till fjällen på en härlig semester. som jag längtar!

lite bilder från helgens härligheter!







sommar i halmstad!

sommar sommar sommar!

idag har nog de allra flesta människor i halmstad känt sej allmänt nöjda. vi har haft en helt otroligt sommardag här nere! dock jobbade ju jag till halv fyra, men vad gör väl det när syrran ringer & säger att christian, linda & hon tillsammans me några härliga vänner till christian och linda sitter nere vid havet & grillar & väntar på att jag ska komma dit!? INGENTING! nej, jösses vad underbart det äääär.. så nu är vi precis hemkomna & håller på att fixa ordning oss för kvällen bravader. camilla & en vän till henne skall komma hit & eventuellt även ett par vänner till för att se på robinson.. & sen traksa vidare till en annan fest.

åh, livet är härligt nu mina vänner, det är HÄRLIGT!

fredag!

idag är det fredag & det innebär att carolina kommer hiiiit!!

sitter & tittar på "om familj" på svt, vilket idag handlar om ungdomar som skadar sej själva. skulle så gärna vilja engagera mej mer inom ämnet, då jag besitter otrolig erfarenhet kring det. jag vet att det finns hopp & sätt att ta sej ur ett sådant beteende. jag skriver ofta att jag är så stolt & nöjd över mej själv för att jag lyckats ta mej ur ätstörningen & att jag lyckats tvinga bort tankarna & det är jag verkligen. ni skulle veta hur underbar känsla det är.. vilken bedrift det är & vilken styrka som har krävts. det känns verkligen som jag vunnit en stor fet medalj & som att jag för var dag som går får den vackraste blombukett man kan få. att få vakna till en ny dag utan att fundera över hur mycket kalorier jag kan förbränna en dag som denna, eller vad jag inte skall äta, eller vad jag ska göra för att bli den perfekta emelie över huvud taget är för mej ett privilegium. den kärlek jag känner för mej själv & för de som stöttat mej är obeskrivlig. det är en kärlek jag vill dela me mej av till alla. det är en kärlek alla förtjänar.


gladare får man leta efter

nu är jag överlycklig. dels för att löpningen gick förvånansvärt lätt & dels för att jag klarade min rörelseapparatens skador & sjukdoms-tenta! åh, vilken härlig dag dag dag! pulsen höll sej dessutom på en låg nivå  under den sju/åtta kilometer långa/korta löprundan & det är jag riktigt glad över. idag var en sån där dag jag kände att jag kunde sprungit huuur långt som helst. gud vad härligt. nu ska jag ta en dusch & äta litegrann & sedan gör mej redo för plugget & jobb.

hoppas ni har en lika fin dag som jag!

if i could fall in loooove

when i was young.. i fell in love
he was a god with the world inside his mind
when he moved on, something went wrong
he took my power & the love i had inside





åååh.. ni minns väl att den här låten finns på blue crush soundtrack!? måste se filmen snarast!

sol sol sol!

jag älskar sol!

jag har bokstavligt talat en strålande dag framför mej. skall snart ut & springa & efter det hem & äta lite lunch. i eftermiddag ska vår grupp i fysilogin ha handledning för vårt arbete kring rörelseförmågan. därefter cyklar jag upp till systemet & jobbar ett par timmar. ikväll ska linn komma hit & ta ett glas vin för att sedan vandra vidare till en förfest me massa goa människor på soda.. club 4 fyller ett år idag så dit går vi efter förfesten. åh, vad kul.. det var himla längesen jag var ute nu faktiskt. dock blir det en lugn & relativt tidig kväll för min del.. i morgon har vi styrketränings-labb i skolan & därefter kommer carolina hit! åh, vad jag längtar efter mina älskade älskade systeryster. love love love!

äntligen mayer!

bättre strart på morgonen än solstrålar i ögonen & ny musik från john mayer får man leta efter. möjligt att sällskap skulle kunna gör det ännu bättre.. men jag är nöjd som det är, helt klart!


hörni!

jo, det är så här.. jag är så grymt nyfiken på vilka ni är som läser här.. den senaste tiden har antalet läsare ökat avsevärt & jag tycker det är hur kul som helst! ni får hemskt gärna säga hej eller något? det hade gjort min kväll/natt/morgon/dag! :)

har suttit och tittat på ekdahl.. tycker det är så sjuukt intressant.. jag gillar folk som står för det dem säger.. även om jag inte alltid håller me.. grrr.. haha! på tal om att stå för det man tycker.. idag fick jag massa info & grejer från moderaterna. hade jag inte haft så mycket annat omkring mej hade helt klart velat vara ännu mer aktiv än jag är. kanske någon gång.. i sinom tid.

ihelgen kommer min älskade syster hit, gud vad jag längtar!!

nu vill jag ha er!

jag har beställt lite böcker från adlibris. dels kurslitteratur, dels skönlitteratur. nu har det dröjt lite för länge & jag tycker det är dags att de dimper ner hos mej snarast!

det här är beställt.




någon som läst någon av böckerna?

aprilskämt eller inte, vad tror du!?

alltså, när jag slog på tvn & the voice i morse pratade de om att jakob inte längre ska jobba på the voice på grund av någon skämts som gjorts under ballar av stål.. eller!? jag var inte riktigt me vad orsaken var, men iaf.. kom senare på att det var första april idag & funderar fortfarande på om det är ett aprilskämt eller inte. först var jag nästan säker på att det var det eftersom han är den som är bäst i gänget, enligt mej. meen.. nu när det fortfarande står på sidan att han fått kicken eller själv valt att gå börjar jag verkligen undra..

så.. du som tittar på the voice.. vad tror du!?

ny favorit!

en period av mitt liv åt jag bara flingor & mjölk. frukost. lunch. middag. helst bara mjölken till slut. jag har fortfarande en tendens att fastna i olika måltider fast inte med samma sjuka avsikt.. jag äter inte måltiden dag ut & dag in & särskilt inte vid alla mål varje dag. jag har haft ett flertal perioder med ugnsbakade makrillsmörgåsar med timjan, sedan laxsallad med feta, soltorkade tomater och solrosfrön. tacos är det likadant med, skillnaden är att jag aldrig någonsin skulle kunna tröttna på det. nu är det min specialpasta. den är så sjukt god att ni bara måste få receptet. enkelt, gott & sunt.. billligt också för den delen.. kan det bli så mycket bättre än så!?

koka upp fullkornspenne, så mycket du behagar! häll sedan av vattnet & släng i en klick creme fraiche. skär upp ett par skivor kalkon [smörgåspålägg] & purjolök. när fraichen och pastan "smält" samman slänger du i purjon & kalkonen. låt puttra en stund & krydda sedan med salt & peppar, klart!

smaklig måltid mina vänner!

tio kilometer som blev..

det blev en runda  vid havet. faktum är att springer man prins bertils stig i halmstad får man uppleva skog, hav, strand & klippor, inte helt fel me andra ord! solen strålade i mitt ansikte och temperaturen måste stigit [med pulsen!]. när jag senare hade solen i ryggen kunde jag ta lättare steg och vägen tillbaka från klipporna med sikte över grötvik gick väldigt mycket fortare. när jag kom in på upploppet & senare in i mål vid slottet kunde jag pusta ut & återigen ge mej en klapp på ryggen. sjutton! ja. sjutton kilometer antecknar jag i min lilla notebook [the one in my head]. det gick ganska långsamt, men mer kan jag inte förvänta mej när jag slarvar med mat, sömn & inte sprungit särskilt mycket det senaste. jag är sjukt nöjd me min prestation & sjutton kilometer är ta mej sjutton [japp] bra!

havet skogen havet skogen havet skogen

jag kan inte bestämma mej för om jag ska springa i skogen eller vid havet.. tror faktiskt det blir havet trots allt. idag är det tänkt att jag skall springa närmare 10km men får känna av lite då jag inte sprungit långt sedan loppet förra söndagen. jag har faktiskt bara sprungit en gång sedan dess nu när jag tänker efter.. & då en runda på ringa 4km. men som sagt, det är bra att variera sej & ibland ta en go paus från det man gillar bäst. variation is the combination [citat: camilla andersson]

dags att knyta skorna & ladda. vi hörs sen!



måste bara visa mina snygga jeansleggings jag införskaffat. sjukt sköna dessutom!


våren är här nu!

shit, kolla in det här. onsdag 8 april.. våren är här!

so think before you move

idag är det verkligen vår i halmstad! elva grader & strålande sol & jag ska alldeles snart ut & springa. idag har vi haft ytterliggare intressanta föreläsningar om anaerob vs aerob träning [utan syresättning, med syresättning] & sedan en om överträning. nu börjar det kännas som att man på riktigt går ett program som är inriktat på fysisk träning, skönt!

har ni hört låten darin gjort i samarbete me organisationen frtiends?



personligen tycker jag den är hur bra som helst.

styrketräning!

åh, vad kul det är me styrketräning så här på kvälls[läs natt]kvisten! jag har verkligen kommit in i ett flow nu. men i morgon ska jag äntligen få träna lite kondition & move that ass igen.. jag har saknat det de senaste dagarna ska ni veta & nu är jag sjukt motiverad! dock skall ni också veta vilken träning det var att köra en helkroppsmassage på "provet" idag. riktigt svettigt, men det har säkerligen lite me nerver, teknik & tankar att göra. men en sak säger jag bara.. det finns en anledning att massörer ofta är jäkligt fit alltså! :)

& ja, som ni förstår från min första mening har jag kört styrka ikväll igen. idag blev det lite påökning då jag lade till rygg. körde två olika övningar, varav en var rygglyft. känns riktigt bra & nu är det dags för mej att ta en go dusch. sedan är det sova som gäller bums. måste verkligen skärpa till mej me sömnen.. igen. i morse höll jag på att försova mej [eller jo, jag försov mej] & nu ska jag upp om sex timmar igen. suck emelie, suck!

min älskade bub [caesar]!!