il mio soul has finally arrived

okej. en liten påminnelse. om en vecka åker jag! idag åker jag till helsingborg på läger me laget. detta innebär att jag har måndag tisdag onsdag torsdag & fredag, fem dagar kvar i lilla herrljunga!

åh, joss stones nysläppta skiva är hur bra som helst. im surprised!

one two three

i guess im picky with love oh baby i get off at two with you
& dont keep me waiting this girl got things she needs to do
if i was blind youll help me see if i lost my mind youll find it for me
speak honest babe tell me what do you need
because sometimes i need you to love me babyyou dont have to make your mind up i just wanna take my time with you
yeah if thats alright its alright its alright oh forgive me if i get to shy but
maybe youre the reason why.. im feelin butterflies i feel it too
somethin bout the look in your eyes oooh it just makes me feel so right

i love how you make me smileåh, finally.
mina skivor
har kommit!

he dont see me, but im headstrong.

idag ska jag åka på fotbollscamp i helsingborg. vaknade me en bättre hals idag än jag gjorde igår, skönt, men det gör fortfarande ont. vi får se hur månha träningar jag kan vara me på. läkaren rådde mej att inte träna & ta det lite lugnt ett tag. i know how that usually goes. är g därför jag har ont nu, min kropp är pissed på mej.

åh, jag har fått så bra tips om musik. förstå & främst av sara, nejra & av ulrik, andrew bird. får heller inte glömma joss stone me sin what are we gonna do now? oerhört skön låt ! thank you guys.

nu måste jag kliva upp ur sängen, gå ner & knapra i mej några tabletter, usch & sen packa!
ser lovande ut me vädret inför helgen, jag hoppas hoppas hoppas!he dont call me & i surrender
he dont see me but im headstrong

he dont see me
but im headstrong

i could be a little bit stronger

http://www.myspace.com/nejraband

my feet wanna walk this path all day.


beginning to find release.

listen to the sound from deep within, its only beginning to find release.
the time has come for my dreams to be heard. they will not be
pushed aside & turned into your own all cause you wont listen

nu måste jag låta saker & ting bli som de blir. jag skall försöka att inte tänka, fundera, undra, spekulera, analysera, fråga, ångra, tro, förklara, grubbla. jag längtar bort, jag längtar efter att få utvecklas, utnyttja mina resurser& egenskaper & visa va FAN jag går för. utan att tveka, utan att undra vad hon eller han, den eller det tycker om det jag gör. jag gör det jag vill&känner för & so be.

my release.
& ive tried & tried to say whats on my mind
you should have known. you should have listened

as the sun moves up & down without you.

åh hej. vilken underbar dag! ledig idag me & det skall utnyttjas på bästa sätt. i går var jag ute & jogga i skogen & blev alldeles tagen så jag skall ringa & avboka boxen & springa idag me. var precis ute & gick me liselotte en lite längre promenad, mys! det är på dagar som dessa jag inser hur värt livet är att leva & hur mycket im loving it. alldeles nyss såg jag på tvvädret.. arton grader i eftermiddag! lovely. det får bli en lång joggingrunda idag tror jag bestämt! nu är det få dagar kvar till jag åker till mallorca & till jag inte längre vet när jag kommer vara tillbaka. overkligt, späännande. jag har mycket att göra innan departure. vill träffa alla vänner, köpa nya skor, inhandla lite annat smått & gott, åka på fotbollsläger, jobba! åh.. jag åker snart!soon ill leave this place with a smile on my face
with a tear in my eye to know what ill leave behind

ikväll skall jag nog söka till halmstad högskola för hösten 2oo7.
jag kan komma att bli engelska & idrottslärare. oerhört bra!


elva ynka dagar kvar!

i don't quite know how to say how i feel.

ett jäkla inlägg skulle det bli men jag kan inte finna ord tillräckligt vackra för att beskriva hur mycket jag gillar halmstad & hur gärna jag vill flytta dit. jag vill åka dit & kunna säga att jag skall åka hem. vid tretton-tiden lördag möttes jag av min bror på station i halmstad, han åkte en dag tidigare än mej då jag skulle ha min middag på fredag. den var oerhört lyckad by the way! [frida kom också!]anton & jag gick lite på stan & mötte senare upp linda. vi åkte hem & gjorde oss i ordning för kvällen.. lagade god mat, drack lite vin & christian lekte bartender & gjorde goda drinkar. sedan var det utgång! lyckat.. mycket bra. & festen fortsatte långt in på natten. söndag var underbar. vädret. lovely. vi bestämde oss för att ta en liten promenad till tylösand. det måste vart den vackraste promenaden jag gått sedan grand canyon. mm, vackert. linda kom & hämtade oss & vi åkte hem. där tog en fin del av helgen slut. all good things come to an end. men livet går vidare. linda & jag gick till maxi & köpte nötfärs för att lite senare kunde göra mumsig tacopaj. vid trettontiden idag åkte vi hem. det kändes förjävligt.. ne inte riktigt så farligt. innan hemfärd hann vi sätta oss på ett cafe & njuta av solen. man skulle kunna påstå att jag var en riktig lyckost för exakt två dygn sen. då var det nästintill perfekt.

det är tolv dagar kvar till jag åker! på torsdag åker jag ner på fotbollsläger i helsingborg & det kan bli min avslutning me utbynäs. känns lite trist men samtidigt så jävla underbart att komma härifrån!later on it might be us, you & i.

ikväll kommer ett jäkla inlägg me ord & meningar om min kärlek för halmstad.
& om min kärlek för havet, sol & värme. allt sånt där som gör livet så mycket bättre.


först jogging & sen en liten promenad, efter det godaste salladen!
mums filibabba hurra!

i am a rolling wave without the motion

i am a rolling wave without the motion a glass of water longing for the ocean
i am an asphalt-flower breaking free but you keep stopping me release me release me
i am the rain thats coming down on you that you shielded yourself from with a roof
i am the fire burning desperately but you're controlling me release me release me

idag tog jag ett mycket svårt beslut då jag bestämde mej för att ringa återbud till spinningen. kände mej inte riktigt bra så istället fick det bli promenad me först mamma, carolina & caesar.. & sen me anna. det var bättre. muchos bättre. annars har jag jobbat idag.. sett fram emot att få komma hem & hitta ett paket från cdon på bordet. men icke. inte idag heller. faan. vill bara ha mina skivor. hoppas i morgon, hoppas. det blir nog halmstad till helgen ändå.

nu är det middagsplaner som gäller.
finns mycket att fixa me. yees.. louise kommer hit! & karin. & karolina. & anna såklart.
im very much looking forward to it. itll be great.

frida öhrn - release me

ultimate strawberry daiquiry

nelly furtado var helt klart över förväntan. helt suveränt, grymt bra! synd att kvällen inte riktigt slutade som vi hade tänkt & att jag ibland säger några ord för mycket. jag funderar på att sluta prata.. för ofta känns det som vad jag än säger blir det fel. men iaf! stockholm har oerhört bra shopping & som vanligt blev jag ett & annat plagg & några små smycken rikare. fridays ultimate strawberry daiquiry är bland det godaste jag druckit & jag skulle lätt kunna åka till stockholm enbart för att gå dit & ta en sådan. mums, nåt för anna & mej!

nästa helg blir lika mys den. den börjar redan på torsdag. först träffa kim & senare på kvällen kommer louise förhoppningsvis hit & då skall det bjudas på räkor. mm, på fredag skall det bakas & det skall festas.. då kommer några vänner till mej på middag & sen får vi se vart kvällen tar oss. på lördag åker jag troligen ner till halmstad till bror & linda & i så fall stannar jag där till måndag.
nu är det dags att organisera min ordning av kläder litegrand.

would you lie with me & just forget the world?

sometimes when we dont talk we find the answers.
but sometimes.. we have to talk to find them.

ah onsdag. the best day for watching tv. totally. men in trees, greys anatomy, top model & snart american idol. . har sett nästan varje repris av greys anatomy på eftermiddagarna innan träning & kommit ikapp de nya avsnitten. ah, det är så jävla bra! så att what about brian har uppehåll känns ändå helt okej.åh herregud! märke just precis exakt denna sekund att det är dubbelavsnitt av greys! kan det blir bättre? i dont think so! ♥

jag ahr haft en alldeles underbar dag. sov länge, nästan lite för länge, men vaknar man inte så gör man inte.. helt enkelt. tog en lång skogspromenad me caesar i solen. några timmar senare gick jag ner till gymmet för att trääna. idag var det bdypump & spinning på schemat. efter det, hem.. njuta av en smörgås me makrill & efter det några bitar choklad. lovely. skulle träffat kim idag, men change of plans. vi ska ses någon annan dag istället. im looking forward to it. hes the best guy.

h
e
a
v
e
n


if i lay here if i just lay here
would you lie with me & just forget the world?
forget what we're told before we get too old

life is good & the sun is shining.

life is good & the sun is shining
everybody flirts to their ideal place

paolo nutini med sin underbara röst sjunger rakt in i mitt hjärta & jag är helt såld. den korta promenaden jag skulle ta tillsammans me caesar blev oerhört mycket längre på grund av honom, paolo alltså. så lovely att jag inte ville sluta gå, precis som det är me the fray. im loving it. om två dagar åker susanne, marre, mavve, taggen & jag upp till stockholm där vi möter upp jeniann & emma. vi ska på nelly furtado & bara ha en jävligt grym helg. det kan den verkligen bli.

jobbade som instruktör idag igen. så himla skoj & när jag är hemma igen ska jag gå någon instruktörsutbildning! boxersizer vad oerhört bra idag, ny instruktör, alltid spännande! hårt pass som sjutton & thats how i like it! nästa fredag är det middag me några söta girls & louise kommer tidigare, redan på torsdag!! då blir det desperate housewifves-natt me lite vin & så.. myys! på lördagen åker jag till halmstad. jag längtar! åh, i morgon vill jag få mina skivor som jag beställt. hoppas!

nu ska jag gå & duscha
sov gott & dröm sött lovers.


hey, i put some new shoes on, & suddenly everything is right
i said, hey i put some new shoes on and everybodys smiling
it so inviting oh short on money but long on time
slowly strolling in the sweet sunshine & im running late,
& i dont need an excuse, 'cause im wearing my brand new shoes.

förnyelse på gång.

hej hallå. idag har jag raderat all [?] of my other inläggs.
nu skall min blogg förnyas, jag skall förnya mej själv.

idag har jag vart & jobbat på förskolan. det var mys & tiden gick oerhört fort. vid tolv åkte jag hem & det var min tur att passa vårt söta kusinbarn michael. han är ett helt underbart litet liv! han skulle till simskolan vid halv fyra så vid halvtretiden promenerade vi till simhallen i det vackra vädret! lovely. jag har för övrigt vart ute & rastat min ipod ett antal gånger idag. det är dagar som dessa jag inser hur fint livet verkligen kan vara. [& hur vädret kan påverka!] step-upen var roligare än någonsin & den grekiska salladen jag smaska i mej ikväll var helt amazing.

favorit on a day like this. the fray me fall away & snow patrol me chasing cars.