fest

nu ska jag åka iväg, vi ses godingar!


lööv som i kärlek




variation is the combination

har precis kommit hem från en härlig tur till alingsås & träffat en av de allra finaste vännerna camilla. åh, vilken härlig dag. jag gillar alingsås & jag älskar camilla! vi fick lite shoppat & fikade gjorde vi såklart. snartsnart kan vi träffas var & varannan dag & i framtiden kan det mycket väl bli så att vi blir grannar igen! ;) hoppas!


vacker dag

idag har vart en otroligt vacker dag med farväl, tårar & skratt.

jag sitter nu tillsammans med christian&linda, richard&carolina, anton&linnea och tittar på tv, nyheterna för tillfället, i väntan på idol. reza var helt klart bäst idag enligt mej, älskar hennes röst & utstrålning, helt fantastiskt!

men så är jag lite frustrerad.. & nervös. jag sitter ensam & så tänker jag att det kanske varit bättre om det vart så. ja, inte bara nu alltså. nej.

ett glas rött tack

tack, ett glas rött.


va faaan.. jag är kär

ja, det finns fan en sak som är negativt med att vara kär. eller iaf ett fel med mej när jag är kär. jag förlorar mitt fokus. gör ni det med? jag kan liksom inte sitta still.. särskilt inte när det handlar om att läsa.. börjar tänka i andra banor.. längta, sakna. men hur det än är & blir & är & blir så är det värt det

så jävla värt det.

blondie

åh, vilken hemsk dag. eller om man syftar på plugget iaf. inte på vännerna eller promenaden i morse, men åååh. jävla idiot professorer som skiter fullständigt i oss studenter. usch & fy.. skamligt! hahah.. neeej, jag överdriver, men faaan vad jag måste plugga nu. tur jag inte satte upp mej på gymmet en månad framöver. sex tentor & tre essays har jag att leka med så klaga på att jag inte har att göra tänker jag inte iaf. idag hurrar jag inte över min situation. nej nej. men nu till något helt annat.. att bli blond.. eller ja, blondare.

uppfriskande

god morgon! sitter & äter en goood frukost efter en härlig&uppfriskande morgonpromenad med liselotte. nu ska jag fortsätta äta & sedan blir det göteborg. ikväll ska jag bli moremore blonde & det kan ju bli en trevlig upplevelse.

ha en finfiiiin dag!

the way you hold my heart

så sjukt kul med fotbollsträning ikväll. var inte alls sugen innan, men när jag väl kom ner till hallen & fick börja spela så.. ska duscha nu. har inte orkat tidigare. ätit mammas goda lasagne & pratat me en himla himla trevlig man. mmm.. min är han dessutom, min.

karin var här idag & det var SÅ kul att träffa henne igen. det må vara längesen vi sågs, men så fort vi ses känns det som om det var igår. så härligt med sådana vänner. & på tal om sådana vänner fick jag ju även träffa min söta louise i göteborg idag. åh, vilken fin onsdag det varit.

jag är så tacksam.

du förtjänar det bästa

idag vill jag tillägna en otroligt vacker låt till en av mina fina vänner. av respekt skriver jag inga namn, men jag tror du förstår vem du är.. & jag hoppas verkligen du vet att du betyder så otroligt mycket för mej & att jag önskar du kunde inse hur fantastisk du verkligen är. 


blossom varies, like the way life does. when one feeling
fades, another one flowers like never before.



[holding on tightly, just can’t let it go
just trying to play my roll.. slowly disappear
well all these tears, they feel like they’re the same
just different faces, different names
get me outta here.

well I can stand by the side
and watch this life pass me by, pass me by

so what if it hurts me, so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground I gotta find my place
I wanna hear my sound don’t care about other pain in front of me
cause I’m just trying to be happy, just wanna be happy

so any turns that i cant see Ill count a stranger on this road
but don’t say victim don’t say anything]


varken svart eller vitt


ännu bättre start på dagen

everloving. vackra morgonar där man får vakna upp tillsammans med någon man tycker om är ju det allra allra bästa. tänk, vilken otroligt gåva att få göra det. mmm.. det gillar jag. & det har jag längtat efter.

satt på tåget & reflekterade lite över livet i morse. lyssnade på rushing med moby & tittade ut genom fönstret. det gör jag varje gång jag åker sträckan mellan herrljunga & göteborg, den vackravackra sträckan. i morse hade dimman lagt sej tunnt över sjöarna & jag tänkte på hur mycket underbart jag varit med om i mitt liv. om hur mycket fint jag faktiskt upplever varenda dag. igår var sträckan vackrare än nånsin. då glittrade solen mot de brandgula träden & jag tänkte att släpper jag inte blicken mot naturens skönhet nu, så dör jag. gud som jag önskade att jag hade min kamera där. jag hade kunnat kasta mej av från tåget för att få fånga det ögonblicket. för att få föreviga det, men istället för att kasta mej ut har jag det förevigat i mitt hjärta, i mitt huvud.. & i den stunden insåg jag att jag tagit ett ytterliggare kliv upp i trappan & insåg att jag nu lyckats komma ett steg närmare, ett steg närmare toppen.

& det kändes så fint, så fantastisk. så sjukt underbart.


& på tal om det: den här låten, lyssna.

bra start på dagen

har vart ute & sprungit här på morgonkvisten. skönt! dock är det tyngre att springa på morgon tycker jag.. alldeles säkert på grund av att man inte hunnit varken äta eller dricka särskilt mycket. var iaf en helt underbar start på en dag som denna!

försöker bota saknaden på något sätt

neej. jag överdriver. så himla mycket saknar jag inte. eller.. haha!

men jag gör iaf såhär nu.. tänker åttiotre dagar
framåt & inser att vi nu borde landat. här;



& att vi ska uppleva ställen som dessa:



känns jättejobbigt. verkligen!

trist frånvaro

nej, det var en dålig idé vi kom med andreas. riktigt dålig.

jag är kär. kärkärkär. & hur vet vi då när man är kär?
jo.. man blir glad när man tittar på personen. åh!

älska älska älska löpning

åh, vad jag älskar löpning när det fungerar bra. när det går lätt. jag hann precis komma hem innan det blev i rpincip kolsart & får jag säga det själv var det faktiskt rätt mörkt i skogen. jag tycker dock det är mysigt & framför allt väldigt skönt att springa i mörker. däremot känns det ju ständigt som att man är jagad eller iaktagen.. men då får man se det från den ljusa sidan.. jag sprang fortare idag än jag gjort på flera månader. fy tusan vad bra det gick. åh, jag blir så lycklig när det känns såhär. bästa bästa känslan efter att vara kär. helt klart.

nu ska jag jobba på magrutorna!

vänskapen

det blev ingen holiday. inte ännu iaf. liselotte & jag satt & pratade, drack thé & tittade på gossip girl istället. himla mysigt det me! nu ska jag alldeles strax ut & springa en liten runda.. får nog skynda om jag ska hinna springa i skogen innan det blivit föööör mörkt. är ju i princip redan mörkt ute ioch för sej.. men ja, det ska nog gå bra. får springa extra snabbt bara! :)

love you lottaaaa


du är allt en liten berackare.

goddag vänner. här har ni en människa som numera är grubbelfri. jag har lagt ner det & än så länge går det bra.. eller ja, jo det gör det väl. inget tentagrubbel här inte. & inget kärleksgrubbel heller för den delen. det är absolut förbjudet.

nu är det måndag & jag är fri. fri för den här gången & jag tror jag tänker fira med att titta på the holiday. that is, om liselotte vill titta på den när hon kommer hit alldeles strax. åh. åttioen dagar kvar till resan. let the reeeeaaal countdown begin! sjukt!

tankspridd helg

usch, tenta-ångest. aldrig kul. fy fan.

helgen har vart rätt omtumlande. har tänkt & grubblat lite för mycket & nu insett att jag ska lägga ner det. det tjänar verkligen ingenting till.. så från & med nu blir det inget mer grubblande. är trött på att ha den egenskapen, so it has got to go. plugg nu, det måste jag!

maybe i should keep this to myself

waiting till i know you better i am trying not to tell you but i want to.. i am scared of what youll say so i am hiding what im feeling but im tired of holding this inside my head

Ive already
fallen for you

heldag me bästis

åh, igår träffades linn & jag.. äntligen. som jag längtat efter henne & ojoj, vilka snygga grejer vi fann oss. linn köpte massa snyggt & till & med jag lyckades hitta ett par saker jag inte kunde motstå.. det händer inte varje dag om man säger så! efter att vi gått en shoppingrunda på stan satte vi oss ner på snygga SoHo & drack lite vin & pratade.. så mysigt! kan knappt vänta till jag bor i halmstad så jag kan träffa mina finafina vänner där nere ännu meer. gud vad jag saknar er! tänk er.. om lite drygt en månad är jag tillbaka i halmstaden.. & någon månad senare är jag på väg till australien med anna. sjukt, sjukt hur underbart kul det känns!


aaaah, nu ska jag plugga. later sweetipies!

marabou gräddnougat

jag har snöat in mej igen. på en chokladsort den här gången. marabou gräddnougat & jag kan döö så god den är. absoluta favoriten just nu, helt klart.. ja, i chokladväg.. annars har jag nog en annan favorit. eller nog, det har jag. idag har det vart plugg för hela slanten. & en liten fika med anders på stan förstås.. så kul att träffa honom igen efter alla dessa månader som gått. ikväll blir det fortsatt plugg framtill att jag får vackert besök. längtar som tusan & har svårt att fokusera, men nu måste jag. måstemåstemåste!

uppe!

god morgon! idag är jag uppe med tuppen. skulle egentligen åkt till göteborg vid halv åtta men kom på att jag är tvungen att köpa tågkort & eftersom butiken inte öppnar förrän lite senare får jag ta tåget vid nio. väl i skolan lite senare ska mitt huvud invaderas med kunskap.. eller jag ska väl försöka plugga lite här hemma nu innan med. i eftermiddag ska jag träffa min goa poliisvän anders också. var SÅ längesen & ska bli SÅ kul! ikväll ska jag eventuellt gå & simma med anna.. om jag känner att jag pluggat tillräckligt under dagen.. so i better get going!

hörs godingar!

you make no sound

but i can hear you in the wind
i can see this never ends like the sea
like you for me


leigh nash


hårfärg!

åh, carolina & jag sitter i min lilla pluggpaus & kolla hårfärger. shit vad sugen jag är på att byta bort det blonda & göra något lite lite annorlunda åtminstone. efter resan, då får det bli! eller kanske.. under resan!? :)

såhär vill jag ha det


in lovelovelove

sitter & pluggar, försöker få in lite information om diverse epoker där den engelska litteraturen slagit stort. rätt intressant, men eftersom man vet att det är inför en trist tenta man pluggar blir det genast mycket jobbigare. försöker associera författare från perioderna till personer idag så det blir lättare att komma ihåg. just nu jobbar jag på edmund spenser & personen jag automatiskt associerar till då blir självklart spencer i the hills. ingen höjdarliknelse, men komma ihåg kommer jag nog göra. haha.. spencer i the hills, vilket skämt!

& kär är jag också. kär som fan faktiskt. fjärilarna har tagit sej upp till huvudet & jag får ständiga "rysningar" in a good way. kan kanske vara en anledning till att jag inte riktigt kan fokusera? äsch. det är härligt & underbart &

gud så värt det är, så sjukt värt.


löpning

nu får det vara nog me läsning för en stund. mitt huvud sprängs!

jag tar en liten joggrunda.

om jag kunde fotografera dej



better in time

det blir bättre. det blir det.

i eftermiddag ska jag försöka få pluggat så mycket jag bara kan så jag kan mysa ikväll. tisdagtidag & halv veckan har snart gått. känns som gårdagen var världens längsta dag, men antons firande på kvällskvisten med mat&tårta var mysigt. jag älskar min familj mer än allt annat på denna jord. vi skulle kunna ställas ut som definitionen av ordet familj.. eller kärlek.

du är älskad

jag är kär
jag är ledsen
jag är förtvivlad

men trots tomheten & den stora saknaden du lämnat efter dej tänker jag att
vi föds, vi dör & däremellan reser vi, i ett under, i ett mirakel


& det är så fint när jag tänker på det,
tänker på vilket vackert & värdigt liv du levt, vår älskade.


& så tänker jag på anton. anton som idag levt tjugotvå år & har många år därtill.
min fantastiska brorsa, världens bästa lillebrorsa, grattis!


& så tänker jag på farfar igen. & viskar sovsött, du är älskad.


vilodag!? inte en dag som denna!

okej, jag vet att det inte är bra att träna utan att ha vilodag, men idag fick jag dispans.. okej!? träning är det bästa botmedlet mot negativa tankar.. det vet vi ju! så nu har jag iaf sprungit en häärlig runda i skogen, vilken gick helt fantastiskt bra. äntligen börjar den där sköna känsla infinna sej, inte bara efter, utan även under självaste löpningen. nu ska jag köra lite magövningar & sedan blir det en lång lång dusch & därefter studier hela dagen lång.


femgradigt dopp i poolen

godmorgon! har precis vart & lämnat camilla på station & ååh, vi hade så mysigt igår. vi var heeeelt galna. åt räkor, drack vin, bastade, badade i vår pool (5 grader!!!!) två gånger (!!!) & senare satt vi bara & pratade & skrattade till vi senare gick & la oss. en helt optimal kväll med underbara vänner helt enkelt. i morse kändes det otroligt skönt att vakna & inte känna sej helt slut, så då passade camilla & jag på att ta en ljuvlig promenad i skogen. sååå underbart!

idolerna

har precis suttit & tittat på gårdagens idol. shit vad duktiga de är iår!

grymt jobbat!


go&gla!

igår kväll var hur mysigt som helst. andreas & jag åkte till borås & åt middag & tittade på bröllopsfotografen. hur braaa film som helst, riktigt rolig så ska ni se någon film, se den!

idag ska jag äntligen få träffa min älskade camilla. som jag saknat henne & aaah det var way too long since last. vi ska äta räkor & dricka viiin & anna kommer hit me. åh, idag är jag glad.

nu ska jag plugga!


överdrift

okej, jag överdrev när jag sa att allt rasat samman. classic. allt har inte rasat samman. knappt någonting faktiskt. jag inser det nu, efter att ha varit & simmat (träning är det bästa botet mot tårar, tack liselotte!) & efter att i princip skrivit färdigt argumentationen om att förbjuda rökning på allmänna platser. det är bra att skriva argumenation när man är förbannad.

det är en sak som är säker.

allt allt allt

tänk att allt kan rasa samman över en natt

allt

[& att det är exakt tre månader kvar till
avgång känns bättre än någonsin]

1:11

111 & jag önskar.

godnatt. sovsött.

A men inte B

nej, det är inte okej att säga A men inte B. inte okej, inte okej någonstans.

för övrigt har carolina, anna, richard & jag sett en grymt bra film ikväll. never back down. & maten sen.. mmm.. & simningen innan.. ojoj, vilken kväll.


när löven faller

idag regnar det löv i herrljunga. jag önskar jag kunde vara ute & fotografera detta vackra skede, men istället måste jag sitta inomhus & plugga. typiskt.


det är inte som det var

har en fin dag idag igen, solen strålar & jag har precis ätit lunch me christian & mamma. trevligt! nu ska jag inleda dagens pluggande ordentligt & idag får det bli grammatiik.. senare ska jag iväg & massera, därefter simma & sist men inte minst myskväll hos carolina me anna & förhoppningsvis även ida & liselotte. ska bli mysigt att umgås med finafina vännerna. känner mej lite förvirrad idag, så det blir nog inte så mycket mer skrivet än såhär. jag har en förmåga att råka skriva lite för mycket när detta sker.. & det vill jag inte den här gången.

lingvistik & ljudbok

har precis lyssnat färdigt på hypnotisören av lars kepler & gud så braaa den var. kan verkligen rekommendera om du gillar mycket spänning & dramatik!

eftersom vi kvinnor har förmågan att göra flera saker samtidigt har jag under tiden jag lyssnat på boken lyckats renskriva måndagens förläsning i lingvistik på datorn. känns ju så sjukt mycket roligare att läsa renskrivna anteckningar än slarviga ord i ett kollegieblock, eller hur!? nu ska jag skriva lite till & sedan ut i skogen & springa.

bilder från tidigare idag. promenad i skogen & bus me caesar. livet!


alla tiders.



yoyo alla godingar! jag har en fiinfin dag & har precis kommit hem från golfkrogen där jag vart & ätit lunch me mamma, carolina & anton. ska alldeles strax börja plugga & sedan ut & röra lite på mej i form av löpning. skippar simningen idag när det är så himla vackert ute!

urr, bub, urban, vovsegull, sötis, goding

kärt barn har många namn



caesar!

all good things come in three?




vilken fantastisk dag. herregud.

i just want you for my own

sitter & surfar runt på youtube & lyckades komma över den här låten & nu kan jag inte låta bli att lyssna på den. hahaahahah, jag vet att det är lite tidigt, men jag kan inte hjälpa det.


frosten har intagit söder

gud vad vackert det är ute. helt fantastiskt fint. var uppe med tuppen idag, vilket inte var några problem alls faktiskt. jag älskar morgonar som dessa. att vakna tillsammans med någon & bara trivas, det är fina grejer det. funderar lite på vad jag ska ta mej för en dag som denna. jag ska iaf ut & fotografera. funderar på att åka ut en sväng & bara klicka med kameran lite här & var, eftersom det finns massa fina platser runtom i herrljunga kommun. i eftermiddag får det bli löpning eller simning & en härlig skogpromenad med caesar. ikväll är det match & vare sej vi går till vm eller ej så hejar vii.. eller hur!? jag tänker inte sluta hoppas förrän det är helt över. det finns ju fortfarande en liten minimal chans ;)



ha en underbar dag!

to autumn


sjukt gott

jag missade att tipsa om en sjukt god smörgås jag åt igår. eller en, fyra.


avokado, tomat & fetaost.. mmm!


be om det då för fan!

idag när jag satt på tåget på väg hem från göteborg till herrljunga ropade de upp i högtalarna att där fanns tjuvar på tåget, eller tjuvar som hoppade på tåget på en station, sprang in & tog en väska & sedan hoppade av tåget igen. fy fan vad förbannad jag blir.. & ledsen. besviken. jag förstår inte vad som händer i en människas huvud när man får för sej att sno någonting av någon annan. usch, obehagligt. men jag antar att det är ovetenskapen kring känslan som gör att man inte förstår. jag menar, det måste ju ge en jävla kick så många som snor grejer? jag skiter faktiskt i om det är synd om en människa hit eller dit.

man snor fan inte från andra människor. ni borde lära er veta hut!

idioter.

höstsolen

höstsolen strålar där utanför
den strålar så vackert, så gult
i bakgrunden spelar pianot dovt & jag hör
mitt huvud ekar, det här får aldrig ta slut

jag tänker att det enda jag vill
är att få skrika ut
hur hjärtat utstrålar en känsla
jag aldrig känt förut

höstsolen strålar där utanför
den strålar så starkt, så fint
& jag undrar, hur fjärilarna gör
när de allt ont i min kropp förgör

& jag tänker att hösten,
den ljuva hösten gör sitt
& för dag här i livet
inser jag det fina i mitt

höstsolen strålar där utanför
den strålar så vackert, så gult
& tänk att livet som ibland varit så svårt
äntligen kan kännas så ljuvt


men såklart!!

vi ska skriva en argumenterande essay i written profiency & jag har under ett flertal dagar gått & funderat på vad för ämne jag skulle kunna tycka vara riktigt intressant & kul att skriva om. nu slog det mej.. rökning! passiv rökning. ni får mer än gärna röka hemma i era hushåll (så länge ni inte har barn i närheten) eller i några bås/rum eller vad som helst som är uppställda på stan eller vart som helst, så länge vi slipper andas in eländet.

förbjud rökning på alla offentliga platser!


resaaaan!

åh, det är kul me grammatik när man väl kommer igång me den. var ute på en liten löptur i skogen förut & hade den här låten i öronen. vem blir inte pepp av den liksom? löpningen gick hur bra som helst & om en timma ska jag bege mej mot studio 36 för att hämta upp anna & sedan åker vi ner & simmar. idag har vi betalat sista delen på vår resa & på torsdag är det exakt tre månader kvar till vi åker. känns härligt att veta att man snart ligger på beachen & steker.. & för att inte tala om allt vi kommer se, alla goa människor vi kommer träffa & hur kul vi kommer ha. aaaaah.

michael jackson

har ni hört när darin gör ett michael jackson medley?

om inte,
gör det.


obeskrivligt fin känsla

hejhejhej! det är måndag idag, men för mej skulle det lika gärna kunnat vara fredag & hade det vart det hade jag skrivit friday, im in love. jag är så sjukt lycklig, så sjukt glad att det inte är sant. åååh! jag kan inte ens beskriva känslan som infunnit sej i min kropp, men let me tell you;

den är bra!

nu ska jag ut & springa ruset av mej. har så mycket energi att jag inte kan vänta till ikväll då anna & jag ska iväg & simma. efter löpningen har jag lovat mej själv några studietimmar.

det är utstrålningen som gör det

hörde melissa horn sjunga på nyhetsmorgon precis. hennes texter är verkligen makalöst bra & hon utstrålar sådan otrolig innerlighet när hon sjunger. en helt fantastisk artist med andra ord!

här.

& på tal om grym artist. repris av idol & darin på scen. gotta love hiiim!

SKIT!

jävla trist det här.

fan.

jag sjunger

sitter & spelar piano & sjunger. kan hända ni får höra en liten snutt om några dagar.. 

om jag vågar!

beslutsångesten

har haft lite beslutsångest angående det här med vart man ska se fotbollen ikväll. ser ut som jag bara kommer sitta hemma me mamma & pappa & äta pizza & dricka något eller några glas vin. anna kommer kanske förbi en sväng eller om jag möter upp henne någonstans efter att hon sjungit på happy days, lycka till godiiiing!! eventuellt blir det en liten sväng till carolina & richard, men jag vet faktiskt inte om jag orkar. känner mej trött & seg & vill gosa ner mej i soffan me mitt täcke & följa sverige när de vinner (!!!). å andra sidan vill jag mer än någonting annat träffa en alldeles särskild person, som själv säger att man inte kan få allt & det är ju sant.

eller? 

det är klart man kan få allt! :)


viva la vida

jag visste det.

whenever i feel like this

ah. om jag ändå kunde sluta längta så mycket. fast hur skulle jag kunna? hjärtat bultar fort & fjärilarna snurrar på högvarv i magen. jag vill åka skidor. eller ligga på beachen & sola.

eller kramas.


when i look at you my mind goes on a trip

feels like im in a race, but i already won first place.

fy fan vad glad jag är. du är bäst. bääääääääääääääääst.


caesar är sur

mamma & pappa har åkt till halmstad för att hälsa på christian & linda & caesar (vår hund) är riktigt sur för detta. han blir alltid så himla kinkig när de är borta & ligger & gnäller & har sej. sedan tycker han säkert inte om att jag går runt & fixar istället för att gosa med honom.

caesar suris



men jag är glad!



förlänger sommaren

hej mulderbosch. det var inte igår.



som jag saknat dej. goding!

galna fjärilar

ska alldeles strax hoppa in i duschen & sedan börja laga lite mat. får äran att bjuda en mycket go person på middag ikväll. ska jag vara helt ärlig är jag faktiskt lite nervös, så det kan nog hända jag tjuvstartar lite me vinet, haha.

& jag kan inte säga det nog många gånger.. skogens skönhet just nu är verkligen obeskrivlig. i synnerlighet när solens strålar gnistrar mellan träden mot alla världens olika färger.




never growing tired of this endlessness

sitter & lyssnar på melody gardot. åh, vad bra hon är. tänker på när linn & jag satt sista fredagen i min lägenhet & pratade & pratade. längtar så till jag får träffa alla mina vänner i halmstad igen. som tur är, är camilla hemma i alingsås nästa vecka så då ska vi ses & veckan därpå kommer förhoppningsvis camilla & joanna me linn upp till göteborg för en heldag me mys, fika & lite shopping [windowshopping for me]. den veckan får jag eventuellt träffa louise också & den tanken gör mej så glad. alldeles för längesen!

åååh, solen skiner igen. underbart! carolina & jag simmade 50 längder idag så nu är jag laddad för en helg med massa god mat, vin & choklad! ska spela fotbollsmatch i morgon & på kvällen spelar ju sverige & det får man inte missa. neeej.. dags att ladda för en promenad i skogen.

later!

goda morgonen

ja, nu är det fredaaag & jag ska iväg & simma.

vi hörs senare gott folk. ha en härliiig förmiddag!

swimming

efter sextio längder i simbassängen & en härlig kväll med lingongrova, varm choklad & criminal minds känner jag mej otroligt nöjd. i morgon blir inte sämre. fredagen inleds med morgon-sim & fortsätter sedan med att planera in lite massage-timmar. därefter kommer liselotte hit för en härlig skogpromenad & en kopp thé eller två. resterande timmar av dagen får ni veta i morgon. jag har verkligen kommit in i en skriv-period nu. tycker det är riktigt kul att dela med mej av mitt goa liv till er. nu är det dags att sova. eller.. jag kanske tar & ser på csi trots allt. :)



sov sött alla godingar!


regnet

regnet öser ner & nu känner jag bara för att gosa ner mej i soffan i en varm famn & en riktig kärlekskomedi.. eller en riktig skräckfilm. istället sitter jag i min ensamhet här i vårt stora hus, vet att jag borde dyka ner i william blake, lord byron & shakespears världar & väntar på att klockan ska bli halv fem så jag får åka ner till simhallen & simma med carolina. i och för sej.. nu när jag tänker efter.. låter inte det så otrevligt det heller. mysigt ju!

promenaden

det blev en härlig runda i skogen tillsammans me caesar. han bråkade lite me mej idag & ville inte gå så snabbt som jag. det hade med andra ord varit en perfekt runda att ha me mej systemkameran på. fick nöja mej me en "vanlig" kamera & det gick ju bra det me! bland det vackraste som finns tycker jag är när solen lyser mot nästintill kolsvarta moln.

så otroligt effektfullt på något sätt.




åh, jag tror det åskar nuu! jag vill mysa!

löpningen & känslan

gick brabrabra. ännu bättre än själva träningen är känslan efter. jösses. sugen på att vänta ett par timmar & sedan gå ut & springa igen för att få känna den där känslan igen, fantastiskt. meen.. istället för löpning blir det i eftermiddag promenad med en världsgo kille, caesar.. & sedan ska ju carolina & jag iväg till simhallen & simma. känslan efter både promenad & simning är ju heller inte fy skam. snarare tvärtom. lovely.

o9-1o-o8

vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är jönssons fördelsendag, hurra hurra HURRAAA!!

grattis min underbara
linn på diiin dag! önskar vi kunde firat tillsammans & det gör vi ju.. på sätt & vis.. för i varandras hjärtan skall vi alltid finnas! :)


kända bloggar är lika me trist

god morgon! har precis skrapat ur det sista ur min skål med fil & flingor & väntar nu på att maten skall smälta så jag kan dra me anton ut & springa. vet inte alls hur jag ligger till på joggfronten, men det kommer säkert gå bra. kom & tänka på en grej när jag gick in på ett par "storbloggar" idag. fy fan vad tråkiga de är. haha. no offense, men den enda anledningen till att jag klickar in på typ kenza.. & stinalee är på grund av ren vana tror jag. ska försöka sluta. blondinbellas blogg är egentligen den enda vettiga.. & så bloggkommentatorernas. jag tycker bättre om mindre & mer personliga bloggar. min söta linn & hennes blogg, emma, joanna & så den bästa träningsbloggen såklart.

nej, dags att gå igenom mailen & svara på alla förfrågningar om events hit & dit. ;)



eufori

har precis tittat på the hills. sjukt hur bra det där programmet är. dock måste jag säga att jag saknar lauren där. känns inte alls lika kul att se hon kristin i rutan, haha! nog om det. längtar som tusan till morgondagen så ska nog gå & sova snart. the city verkar inte fungera just nu iallafall. i morgon får det bli löpning & simning. har kommit igång ordentligtn nu & det känns så sjukt kul..! att det är torsdag i morgon innebär inte bara dubbla träningsvarianter, utan att det också är en dag mindre till fredag. det är bra.. riktigt jävla bra faktiskt.


typiskt.

men. onsdag. någonting fattas. eller

någonting?! någon!

typiskt.


one hundred days to go

om exakt hundra dagar sitter nog anna & jag helspända över morgondagen. det är kvällen innan dagen då vårt otroliga äventyr skall börja. vi har kommit överrens om att vårt motto kommer att bli "no limits" & att vi kommer ha en blaaast. såklart vi kommer. vi är ju vi. & tillsammans är vi.. bäst!

ikväll blev jag bjuden på middag hos carolina & richard. richard hade lagat sin fanastiskt [ja, man blir aningen fanatisk av den.. plus att den är helt fantastisk.. fanastiskt me andra ord] goda sopppa. får ni chansen att testa denna någon gång.. ta den! till efterrätt serverades pannkakor med glass & ja.. ni hör vilken middag.. jösses, underbart! när vi njutit färdigt av den otroliga måltiden förflyttade vi oss till soffan & tittade på the proposal & fy sataaaan vilken sjukt bra film! har ni sett den? om inte, gör det!


special K

äntligen ska jag få äta special-k med a-fiiil igen. & så lite all-bran i det; världens godaste frukost. idag ska jag till göteborg en sväng & ikväll blir det fotbollsträning. onsdag igen & numera är ju det dagen det. idag blir den nog lite annorlunda, men the hills&the city kommer ju iaf, så glad kommer ni iinte ifrån att jag är!

ha en fin dag godingar!

en händig man

ikväll missade jag heroes.. igen!

dock var det värt det. lätt. ja, det slår mej faktiskt att det jag istället gjorde slår heroes me hästlängder. japp, du gör det. easily & alla sådana ord som finns.

du.


better night than this?

ååååh, jag älskar att simma med stort Ä. gud vad underbart det äääär. idag blev det några längder fler än igår & jag blev faktiskt tillfrågad att komma & träna me simklubben, kul! vet ni.. till råga på allt blir det tacos ikväll, kan det bli bättre?

fantastiskt!

make this day what you want it to be

a desperate tuesday idag.. äntligen!

jag ska åka simma om en stund. längtar till att känna vattnet svepa förbi medan jag med snabba, lätta tag dyker upp & ned med huvudet i vattnet. fort ska det gå, fort. idag har jag ingen aning om hur många längder jag ska simma, men ett högt antal lär det bli. efteråt blir det bastu & sedan hem & gosa ner mej i soffan med en kopp thé eller varm choklad. & på tal om varm choklad, älskar när man på engelska säger a cup of coco. så läckert!

nu ska jag fortsätta lyssnandet på ljudboken. gud så spännande den är!

simma lugnt

eller inte. anna & jag körde ett jäkla pass i simhallen idag & gud vad härligt det vaaar! vi har beslutat oss för att simma varje måndag framöver & jag tänker simma ännu oftare då jag äntligen köpt mej ett klippkort! yes, nu är träningen igång.. bäst man börjar i tid så man hinner komma i form till australia beach 2o1o. :) simningen tänker jag varva med löpning & promenader & sedan lite funktionell styrka med hjälp av egen kroppsvikt & gummiband. gud vad bra jag mår av att träna! älskar älskar älskar deeeet!

jag står vid ett vägskäl



& vet inte riktigt vilken väg jag skall gå.

monday is the new friday

solsolsol!

måndag idag & veckan kunde inte börjat bättre än den gjorde! lite senare idag ska jag iväg & simma med anna & pluggaplugga massor. alldeles snart kommer syrran förbi för en sväng runt orraholmen me caesar. dagligt promenadstråk som jag inte kan få nog av. gud vad jag älskar den rundan! den här veckan ska jag sätta igång ordentligt me träningen igen & fy tusan vad jag längtat efter det. & på tal om att längta; etthundratvå dagar kvar till den sextonde januari är hääääär. helt sjukt hur fort tiden går!

W pictures

underbar helg, tradition säger jag, tradition.









tack carolina & annnaaaaa!


jag älskar älskar älskar

älskar när livet är såhär. vackert & alldeles.. alldeles underbart. skolan känns hur bra som helst, jag får jobba i halmstad på systembolaget i december/januari, mina vänner är helt fantastiska, min familj likaså.. & så fjärilarna. de ständigt förökande fjärilarna i magen & du. åh!

jag älskar livet, as simple as that. & fan vad jag förtjänar allt. allt!


hälsingland också!

japp, i eftermiddag drar vii.. vilken heeelg det kommer att bli. carolina, anna & jaaag.. lugn, skog & sjö.. jacuzzi, simning & promenader.. mat, vin & prat.. cant be better than thaaat. förresten vet jag inte om jag skrev det i morse men.. jag är sjukt glad!



ska man skriva ordet nuuu?

nejnejnej, det vågar jag inte.. men åååååh, vad glad jag är!