i wake up with regretsidag är det halloween & jag kan inte bestämma om jag ska gå till kåren eller ej. min hemtenta är nästan färdigskriven, dock är jag väldigt oroligt att jag gjort helt fel. men det är jag alltid. solen har gått i moln, men jag hann me en lång promenad i solen i morse, vilket kändes helt fantastiskt. om jag ska ut, så vill jag ha vin & isf måste jag dra till systemet & frågan är om jag orkar det. en annan aspekt me kvällens fest är att man egentligen skall klä ut sej & då har jag itne en aning om vad jag ska klä ut mej till. någon ide? nej, funderar bara på att ha mitt hår helt crazy, det kanske räcker. vi får väl se. & så missar jag ju greys också. SUCK!

nu skall jag skriva lite mer & sen får det väl bli en tur på stan.

ha en härligt day & night.
its a fine line between pleasure & pain

something i wanna say

t a c k !

idag har vart en bra dag, så mycekt bättre än jag trodde den skulle bli. jag vaknade av en dröm & mådde inte särskilt bra. gick ut på en promenad & camilla ringde. hon hade ångrat sej angående biblioteket & ville åka dit. vi gjorde det & idag fixade vi till & med lånekort. känns riktigt redigt! nu jävlar. vi har börjat planera inför nästa delkurs, hur ambitiösa vi skall vara & jag tror verkligen vi kommer att vara det. i den kursen ingår retorik. lovely! efter några timmars studerande drog vi till ulles & åt bakad potatis. mums. så himla mysigt att gå ut & äta lunch/middag, önskar man kunde göra det oftare! lite senare cykla jag till biltema & köpte cykellampa & korg! ojoj, vuxenpoäng på korgen, oh yeah! johanna ringde! cyklade in till stan & fikade me henne. så jävla skoj att träffas igeen, tänk att det var över sex månader sen sist, kändes inte så, hon är grym den tjejen.

& joanna, vilken fantastisk människa du är!

so here it comes

♥ promenaden vid havet.
♥ vännerna & systeeer!!
♥ oh laura & john mayer
♥ desperate housewives
♥ halmstad stadsbibliotek
♥ ulles


this is getting old

it aint enought, it aint half of what you told me

baby, im not perfect. thats just the way it is.

men jag tror jag ska bli det nu. jag ska sträva efter det. efter att bli perfekt. men its getting old. mitt snack om att sluta med det & det & det & börja med det & det & det & bara tro att allt blir så bra me det. att du försvinner.

jag är tillbaka i halmstad & jag känner hur den där ångesten jag kände så många gånger under min gymnasietid kommer krypandes. känns som en sten i magen & som om mitt huvud snurrar, snurrar, snurrar. its just my luck to find someone like you. men suit yourself emelie. det är ingen annan än jag & bara jag som orsakar det så jag får skylla mej själv. yees.


you go smile again cause i will.

du & jag mot drösen.

82780-161

do you know how much i love you


you make my day


jag är kär i det.om sex dagar skall reten in. herregud. det blir många tanke-stunder vid havet nästa vecka. jag saknar faktiskt halmstad & alla mina söta vänner. nästa helg ska anna komma ner, blir ett sant nöje att introducera henne för mitt fantastiska liv där nere. mm, jag är kär i det.


igår var för övrigt en fin kväll. riktigt fin till & med.

ikväll blir det matlagning & vin me anna, mysigt!

autumn leaves

& det känns som vintern närmar sej, det är kallt

jag tänker så huvudet går itu. men det är när jag ser dej i tankarna som jag ler.
det är fredag & jag bör plugga, men funderar istället på att hoppa in i duschen.

igår var som en nostalgitripp när jag körde hem från halmstad & stannade till i göteborg för att ta en promenad me martin & jason. det är mysigt där, i strömmensberg, på redbergsplatsen, kyrkogården.

okey, shower & sen någon timma psykologi & situated language & learning.

john mayer t-shirt på g. yeah.
jag älskar när blickarna möts

its lyx på hög nivå& jag kan bara tacka & ta emot. im in love.. with life.


efterlyses: explosion

hej dagens värld

det är dags för mej att lägga in telefon åt sidan för ett tag. min gamla gamla samsing vill ha mej kvar, inte beredd att släppa mej så lätt. [så lätt som vissa andra kan] min nya har gått sönder, kanske var det så att min gamla slog på den så displayen paja, så jag kunde gå tillbaka till den. mm. det är en tanke.

nu är det dags för effektiviten inom mej att träda fram, det är nämligen så att på två timmar skall jag hinna skriva klart mitt pm, min reflektion över min vfu-period & jag skall hinna läsa lite ur vår litteratur & jag skall  torka håret för att sedan platta det & jag skall sminka mej & jag skall äta.

yes, sedan, finally, skall jag sätta mej på cykeln & rejsa iväg mot camilla & fest. vinflaskan skall öppnas & vi skall sjunga för joanna.

om ni visste vad ni betyder för mej, hur glad jag är över att ha er i mitt liv.TACK!


the strangest thing

& här sitter jag

stressad som ett as över min jävla ret som jag inte har en aning om hur jag skall lägga upp, hur jag skall formulera, vad för svar jag skall ha, för frågor jag skall ställa. & här sitter jag förbannad på samsung, på telia, för min display på min splitter nya & dessutom dyra telefon pajat. & här sitter jag pissed för att jag istället för att ta en promenad i morgon bitti måste sätta mej på cykeln & åka in till telia. jag ska ha en ny, så är det bara.

& här sitter jag

tankarna snurrar & jag känner mej så fruktansvärt patetisk som är så så jävla sur över en jävla telefon som egentligen inte borde betyda ett skit. det finns så mycket annat att lägga fokus på. nej, fan heller att livet is gonna get me. no way. im stronger, better, that that. det är visst någon som jävlas, men jag går inte på det.


& här sitter jag
och egentligen bara har det jävligt bra.


dont let anyone bring you down


hej världen

nu ska jag åka & se min lägenhet.
no förväntningar.

hej världen

nu ska jag åka & se min lägenhet.
no förväntningar.

your body is a wonderland

okey. jag var på spinning, core & bodypump & jag har blivit starkare. yes, jag vill påstå att jag är rätt nöjd faktiskt. jag kan till & med se förändringar, det känns helt fantastiskt me synliga.. [& bra] resultat!

i morgon ska jag troligtvis få titta på min lägenhet, äntligen! då ska jag mäta lite. har kollat ut lite möbler jag vill ha & nu gäller det att de passar in & gör dem det kommer det bli såå fint. tänk att jag kommer ha mitt eget place om lite mer än en månad. känns underbart, fast just nu trivs jag riktigt bra. fantastiskt att kunna ta några steg & sedan se havet. jag trivs med det mesta just nu.egentligen älskar jag mitt liv [med några få brister & undantag] & att jag älskar dem personer som gör min tillvaro helt grym. ni vet vilka ni är.

i morgon är det pluggdag. camilla och jag skall börja dagen me en powerwalk vid havet & efter det skall vi till biblioteket & möta linn för att läsa utvecklingspsykologi. vid tretiden kommer fredde & då är det dags att göra uppgifterna till seminariet på onsdag. yes. känner redan hur duktiga vi kommer att vara.


oh, klockan är oo.24 & jag är riktigt sugen på en promenad, men no no.dark raspberry

jag skall ta vara på varje minut av mitt liv from now on.
någonting kan hända vem som helst, när som helst.


jag längtar till nästa helg. då ska jag träffa anna & karin. jag saknar dem!  har haft en riktigt telefondag, vilket inte alls är likt mej eftersom jag inte egentligen är någon telefonmänniska. ska nog ringa oftare ändå. pratade me louise, föör längesen sen sist! & jag hoppas hoppas att vi kan träffas i helgen, vore så himla skoj! vill träffa många i helgen, berätta hur mycket de betyder för mej!

nu ska jag sätta mej & läsa lite lärande & kulturella redskap & lyssna på john mayer.


idag är det joannas dag. grattis! youre so gooood!


photographs

en dag snart lägger jag upp fler bilder här
& oftare, ska använda mej mer av bilder här än jag gör nu.


för övrigt är chantal kreviazuk's feels like home helt fantastisk.

this is what im gonna do about it

ill forbid myself, forbid!


det är fredag & jag sitter hemma & lyssnar på aretha franklin. jag har fått mina skivor! aint no way for me to love you, if you wont let me. margreth & jag har tittat på idol & väntar nu på resultatet av röstningen. ikväll har jag tränat spinning, core & vart ute & promenerat. men nu har jag ätit godis. yuck. ångrar mej alltid.

were you lying all the time
was it just a game to you


det är fredag i morgon, idag.

idag skulle det räcka me att skriva ett ord pilates
kanske skall jag börja på egen hand varje dag

nuet. stäng ögonen & se dej själv framför dej.

se hur lycklig du är. se hur vacker du är. så bra du är.


det är fredag i morgon, egentligen idag. nittonde oktober & antons tjugoårs-dag. nittonde oktober & sista dagen av vfu. jag kommer sakna praktiken, men jag kommer till skolan mer motiverad än jag tror jag någonsin varit, eller kanske lika som jag var när jag läste italienska & då var jag inte dåligt motiverad. det är fredag i morgon, idag & det är helg.

dagens höjdpunkter.
♥ pilates
♥ karin ringde & vi kom på att nu när vi båda har telia kan vi ringa varandra varje dag
♥ evelina & jag bakade brownies, vi konstaterade att smeten var godast.
♥ morgonpromenad vid havet.


blunda. måla en bild av dej själv framför dej.
se hur bra du mår. se hur du skrattar.
& jag ler


step inside the door

har fått igång min nya mobil. den är vacker, så fin. & har så många funktioner, vilket jag inte är van vid! sitter & lyssnar på p3 nu exempelvis, the magic number undecided, musik som skall undesökas på lastfm. mm, idag har vart en bra dag. mina två veckor på aspero börjar lida mot sitt slut & den här dagen var lika bra som de andra. fast egentligen ännu bättre på grund av.. TENTAN, yees, i made it. thank you very much. överlycklig.


mm, jag singla slant & lyckligtvis vann jag
jag är påväg

i wanna fall in love

jag är inte kär.

det skulle vara i känslan efter ett träningspass.


idag har jag vart trött. & seg, tills det att camilla & jag åkte & träna step-up efter att vi träffat linn & joanna en sväng på stan. jag har aldrig cyklat så mycket i hela mitt liv som jag gjort den senaste tiden. träning är det bästa botet mot trötthet, tror jag. vill upp & promenera innan jag börjar i morgon, men det skulle betyda att jag blir tvungen att kliva upp halv sex & gå ut i mörkret. but i wish. & jo, jag vill bli kär, vara kär. lyckligt, spontant me konstant längtan & pirr.

suck. amor. yuck. eller inte yuck till kärlek, men allt runt omkring, fast då är det kanske inte kärlek.

funderar på att åka hem nästa helg, alltså inte den som kommer. 95 kronor, endast, me vanligt tåg mellan halmstad & göteborg & sen x2000 från göteborg till herrljunga. kanske borde hem & plugga. finns så mycket annat att göra här.. måste börja på min RET. tre dagar kvar på vfu:n. känns lite sorgligt. blivit mycket inspirerad av de lärare jag sett & haft! på torsdag ska evelina & jag göra nånting gott till dem.

ja, nej, nu ska jag sova. drömma the perfect dream & älska mej långt bort.
i morgon blir det bodypump & box & kanske nånting emellan. fotboll efter iaf!

godnatt angels

som sagt, there are idiots.

kommande vecka ser ut följande

måndag vfu & jag ska börja plugga på RET:en. bodypump, spinning & core.

tisdag vfu & jag ska fortsätta plugga. bodycombat & step

onsdag vfu & självklart studierna. utgång? bodypump eller/och box! sverige - nordirland!


torsdag vfu & plugg plugg plugg, pilates & spinning

fredag sista dagen av vfu.. studera & träna spinning & core. anton fyller tjugo år.

lördag fira joanna!

söndag joannas dag! träning, spinning & core, eller box? johanna kommer hem!!typiskt att jag är sugen på choklad idag.


jag skall sluta leta.

där finns idioter & så finns idioter. jag skall iaf sluta leta.

fuck it.
jag är så trött på att jag blir så himla allvarlig & tror att jag behöver gråta när jag inte gör det. gick ner till havet, tänkte att det kanske vore skönt att lätta på trycket bakom ögonen, men neeej, varför ska jag gråta? för vad? nej nej, im sick of it. det finns verkligen idioter. i am not one of them. not for the moment.

idag har vart en söndag typisk en söndag förr. jag drömde konstigt, ville drömma vidare, men vakna. gick upp, åkte & träna, spinning & core. cykla till dan & hämta grejer sen igår, cykla till eurostop & köpte en lång kofta jag hade lagt undan.. [mm, det är sant] köpte höganäs-tallrikar, halva priset på chilli & sen cykla jag hem, titta på tv, gick ut & promenera & nu sitter jag här. fullspäckad dag? JO.

igår var helt fantastiskt. förfest hos danne & vid tolv gick linn & jag till mårtenssons & gastons & röjde. if we are? det kan man lugnt påstå. helt otroligt vilka vänner jag har!


& du var nog bara ett tomrum jag ville fylla, men det vet jag ju inte.

im like a new person


non lo sai. jag lovar.

packar & ska alldeles strax cykla iväg me en del av packningen. ska åka förbi indiska & köpa träjan jag la undan & troligtvis även en av dem på gina. idag har det vart riktigt skoj på praktiken & får verkligen inspiration av de lärare jag sett. känns riktigt bra!

nä. dax att åka om jag ska hinna me boxersize sen. måste handla också.

kanske skriver mer sen
pusss pussss

quite a feeling

im moving tomorrow! till östra stranden & blir helt plötsligt sambo med marget. ska bli spännande!

jag ska sova nu, borde verkligen. de sa på oprah idag att det normalt skall ta 10-15 minuter för en vuxen person att somna.. går det fortaare än så lider man av sömnbrist. igår somande jag på typ två sekunder.

ny dag & nya intryck. idag, i morgon. idag hade jag sovmorgon & nämner inte officiellt vilken tid jag började, men kan berätta att jag tog en promenad vid havet i morse & det är lovely. i morgon börjar jag åtta så kommer nog inte upp i tid för en promenad, som synd är. men iaf. praktiken var minst lika rolig idag & tiden går såå fort! klockan blev halv fyra & jag knackade på svanen 14 & margret öppnade. efter jag tittar på rummet & vi beslutat oss för att jag skulle flytta in i morgon, åkte jag till telia & beställde ny mobil & nytt abonemang. jag köpte en tjöja på indiska, la undan en annan & sen råkade jag lägga undan två på gina också. mm, får se hur det blir me det där. step-up efter detta & det blev svettigt! längesen jag var på step-up faktiskt, riktigt skoj är det iaf! ikväll lagade jag tacos till oss, linda, christian & mej, men som tack skall de, när jag fått min lägenhet, få en riktig middag! its the least i can do.

i morgon börjar jag som sagt klockan åtta & då skall jag träffa min andra vfu-lärare. blir spännande, känner mej lite nervös.. som vanligt. i morgon kommer jag troligtvis få ascultera dels engelskaundervisning, men också i idrott & hälsa.. & träningslära! ska bli oerhört intressant. på kvällen blir det bodypump eller box beroende på om vi skall till linn eller ej. men jag ska ju hinna flytta också!


mm, idag får min tankar mej att tro mindre om mej sjäv. i dont like it.. im not sure if i like you.


höst.

det är mörkt ute. numera blir det det så tidigt om kvällarna. det gillar jag . jag älskar att komma in från en lång frusen promenad, tända ljus & dricka varm choklad. det gör jag alldeles för sällan. det gör jag mer från & med den första december. thats a promise.

dag ett på aspero idrottsgymnaium avklarad & jag fick helt klart ett positivt första intryck! jag måste erkänna att jag var lite rädd att jag skulle få klart för mej att jag valt fel utbildning, men nu känns det faktiskt inte så längre. mm, visst, tänker ni.. hon har vart där en dag & är redan för nöjd. nä.. jag är nöjd me dag ett. & så är det.


efter träningen åkte camilla & jag till dan & såg heroes. nu är det så spännande att jag döör. vill bara se mer & mer & mer. hela tiden. hoppas hoppas vi kan se ett eller två eller tre eller fyra avsnitt i morgon!

dags att börja me RET:en snart. suck. biblioteket kommer vi nog inte undan den här veckan heller.


GRATTIS LINN! du får det sista ordet, hurra!


its time for me to go home

idag åker jag tillbaka till halmstad, ska träffa camilla i göteborg & ta bussen som går 19.4o. vfu [praktik] next & det två veckor framåt. jag börjar bli riktigt nervös. men det måste gå bra & det kommer det om jag går in me min positiva energi & bara eee! ska vara superengagerad & fråga massvis! (:

im singing out loudi think you make me smile..
för det mesta.
nu ska jag ut & gå! funderar på nutrilett två veckor, but probably not.

men jag måste fakitskt skärpa mej, im getting fat.


god kväll.

oh i watch you there through the window & i stare at you you wear nothing
but you wear it so well tied up & twisted the way id like to be for you, for me,

come crash into me


ska snart, eller om typ två timmar åka & hämta min lilla bror, som för övrigt lät oerhört fest & glad i telefon! kan inte bestämma om jag skall sova en timma, eller om jag bara skall ligga & lyssna på musik & leta recept. hmm. har inte hört nåt om rummet jag var & kolla på i torsdags, det var nog för bra för att vara sant, precis som jag tänkte. får bli kik på några andra rum i veckan! fått flera bra förslag ju! mm, nej, får nog bli receptsök & musik for me.

ett tips är att charma mej så jag bjuder på middag.. det jag laga igår var inte att leka me & då kan jag även passa på att upplysa er om att min mammas potatisgratäng är oslagbar & att jag troligtvis käkat upp mej några kilo på den idag, mums!


welcome to the real world!

körtelfeber?

åh NEJ!

jag kan ha drabbats av körtelfeber. har ont i körtlarna, har haft sen igår.. & nu ont i halsen!

F A A N  J Ä V L A  S K I T  I S F!

en ny dag.

hej mina vänner. det är en ny dag & jag ska alldeles strax ut & gå. skulle egentligen gått ut innan frukost, men när jag vaknade var jag såå hungrig! energirost me kalkon & sallad, mm mm! läste precis nya fröken sveriges blogg.. hade vart coolt & vara den som skrev på den bloggen. kom faktiskt & tänka på en sak när jag läste den.. jag är kanske för personlig här ändå? frågan är om jag kan skriva utan att bli personlig, i dont know.

ska börja samla på musik-dvd. yes,

i veckan ska jag nog beställa lite skivor från usa. blir isf några john mayer som inte finns här & kanske någon mer.
tänk att det gått ett år sedan jag egentligen introducerades för mayer. genom en konsert på en gammal tv i en bungalow i thailand. hur grymt är det!? mm, nästan ett år sedan vi, louise & jag, var i thailand. jag saknar louise, hoppas vi kan ses lite mer när jag fått min lägenhet, att hon kommer & hälsar på mej. ska bjuda ner henne direkt.

nu ska jag dammsuga, sätta på [hmm] en maskin tvätt.. better.. & sen ut & gå.

am i dreaming with a broken heart?

isnt it lovely!

nu har jag beställt


nina simone - the greatest hits
aretha franklin - the definitive soul collection
lionel richie - back to front
travis - the invisible band
cranberries - best of
john mayer - room for squares
john mayer - any given thursday DVD
dawsons creek soundtrack!
anna ternheim - separation road
bruce springsteen - the greatest hits

THE SECRET - rhonda byrne


solen skiner, dags för en låång skogspromenad. john mayer ska me!


its all good,
its lovely!

its too late.

back to you it always comes around
back to you i try to forget you i try to stay away

but its too late.

nej, idag orkar jag inte skriva någonting konkret om mina känslor, mina tankar, mina dumma beslut på fyllan, mina ord. neej, nu skall jag enbart skriva hur jävla skoj det var på gasquen & kåren igår. vi eee! shiit, hur skoj har vi!?

ingen fest i helgen. i morgon ska jag tvätta, promenera & laga mat & på lördag kommer några kusiner & moster & så hit & då skall mors födelsedag, i efterskott, firas. på natten mellan lördag & söndag ska jag hämta brorsan i alingsås, så no alcohol for me & det känns som att that is a good thing.

funderar på att beställa lite böcker & skivor & john mayer-dvd!
jag behöver börja läsa english books nu. the secret.


the first time you touched my face i felt what ive never felt with anyone else


jag saknar havet

KIM!

kim är fantastiskt.
HAN RINGDE MEJ IGÅR.

det är få gånger jag blivit så överraskad & SÅ lycklig över ett telefonsamtal som kims igår!

i wanna love somebody like you.
& det gör jag ju redan!

på lördag ska jag ringa honom.

kim, du är en så jävla bra vän. sjukt hur mycket jag saknar dej!


the smile i lost ive found somehow

hösten är ljuvlig. det är så jävla underbart det här. det stekte verkligen på benen idag när solen lyste in genom bibliotekets fönster.
oktober, i love. uppgiften är klar, vilket team, linn, camilla, fredrik & jag.

tog en fika me teamet plus joanna, åh det ringde & sedan gick vi en stund på stan. det finns för mycket jag vill köpa. köpte pumps! grymt snygga. kanske ska ha ikväll, eller om jag ska ha de andra nya. we'll see. ett ständigt problem, vad ska jag ha för kläder på meej? dont know.

promenad i morse, IGEN! känner mej mycket mycket bättre & riktigt duktig. stolt över mej själv! (:

herrljunga i helgen. fira mamma i efterskott me lite släkt & så. mys! lite trist & jävligt typisktatt anna inte är hemma, men snart kan hon komma & hälsa på mej här nere! längtar!

its time to be beautiful.
försoningsqasque me tvåorna & sen kåren ikväll.

pusss puss pussss


its sunny again

mm, jag drömde att jag flyttade ner extrasängen vid havet & att jag packa ihop den när jag skulle någonstans. jag drömde att jag fick min lägenhet tidigare & att jag var så jävla glad.besvikelse att vakna. att vakna & bara vilja somna om & inte vakna igen. jag tog mej upp iaf. gick en promenad längs havet & njöt av hösten i halmstad. lovely. det var nog den vackraste morgonen på länge. ljuvligt me john mayer i lurarna. thank god.

elva, nollnoll. biblioteket. vid två var vi klara me dagens uppgift & äntligen fick jag reda på min VFU-plts. aspero idrottsgymnasium! jag lovade att hoppa av om jag inte fick min plats i halmstad. jag tänkte, en sak till som inte går min väg & jag drar. men det gjorde det! jag fick det jag önskat & jag känner mej lyckligt lottad. again.

jag cyklade omkring i halmstad förut. jag undrar om halmstad inte är som vackrast på dagar som dessa, när solen skiner, havet glimmar & vinden är stilla. halmstad i mitt hjärta. jag är så oerhört glad över att jag bor här, över att detta är mitt hem. camilla gick itu en hög av löv förut & det slog mej. jag mår bra, innerligt, man kan ha kvällar som känns förjävliga, dagar som never ends & nätter som tar en evighet att bli dag, utan att bryta ihop. jag ler.

okej, jag cyklade vilse.
jag letade efter laxen, men efter att ha hört lindas ord om detta ställe är det inte längre aktuellt, eller? jag var på quality hotel också. tänk att bo på hotell i två månader. njae, 250 kr/ natt kan bli lite saftigt, men kanske några veckor.

mm, hur jag är gör, tänker jag på dej & jag längtar efter att din blick skall möta min.
jag tror inte att det är någonting jag bara kan lägga åt sidan. men vad fan gör det?

jag ska få låna anders john mayer-dvd. det gör mej alldeles ivrig. &ikväll är det heroes me camilla&dan, men först powerwalk me camilllla! förhoppningsvis vid havet, det är helt underbart.mm, jag ler. ♥

i dont know you

& its nothing new.

troligtvis har jag gjort a fool of myself again.

jag borde verkligen börja me morgonpromenader. ska nog orka upp i morgon innan bilbblan & gå en sväng vid havet. det känns konstigt att inte veta vart man har sej själv.  hur det känns. ♥ jag ska lägga det åt sidan tror jag. you know its nothing new.. bad news never have good timing. tentafest i lördags. den var fantastiskt, hade så fruktansvärt skoj. söndagen började förvånandsvärt bra, kanske lite för bra & sedan samlades hela familjen, inklusive älskade caesar nere i halmstad & jag fick äntligen hit en cykel. underbart! tack mor & far, carolina & anton! på kvällen åkte camilla & jag till dan & kolla heroes & det är sjukt hur bra den serien är. i morgon skall vi fortsätta, cant wait!

jag letar rum, för fullt.. i morgon ska jag åka till turistbyrån & sen hotell laxen & kolla.
snart klättrar jag på dessa väggar & jag tror christian & linda börjar få nog dem me.

mm, ikväll är en kväll utöver min vardag.
ont i magen & nervös över någonting jag inte vet vad det är.

jag vet inte but
i dont think im feeling well today