a picture says it all

the most beautiful, caring and loving thing alive!

den fredagen.

fredag!
gud vilken härlig dag det vart idag.. så vacker, så varm! älskar luften, höstluften, åh, det är så fint nu. livet. jag har kommit igång med mina engelska-studier & livet rullar på i rätt riktning. förra helgen vann vi fotbollsmatch vilket innebär att vi går upp i tvåan nästa år, yes! gud vad jag älskar fotboll. det är bland det bästa som finns & jag är så lycklig att jag börjat igen. mmm!

färgerna.

märkligt! jag började ändra stilmallen när jag var hemma hos mina föräldrar & märker nu när jag tittar på andreas mac att färgerna är heeelt annorlunda, mycket finare i pc:n. trist! men men, hur som helst, det är inte färdigt ännu. hinner inte skriva så mycket just nu.. ska alldeles strax åka till veterinären med lilla august som inte längre är så liten. igår fyllde han tre månader! :) har börjat plugga engelska i trollhättan så nu är man student igen.. weird.. haha, har nästan glömt bort hur man pluggar.. nej då.. det ska nog gå bra det här.. sista terminen engelska sen alll done! eller aa, har idrotten kvar också.. & så två terminer pedagogik, men åh vad härligt det är med lite rutin!
ses & hörs snart, puss på er!

konstruktion

hej alla! nu är det konstruktion & nybygge på bloggen.. håller på att uppdaterar stilmallen litegrann så under tiden får ni försöka se bortom bakgrund, bilder & annat! ska försöka koppla samman mitt företag till bloggen & eftersom färgerna & temat är lite annorlunda i företaget blir det såhär.

hörs snart igen!

favorit i bildarkivet.

jag vet inte om alla vet att jag älskar att fota.

här är en av favoriterna i min fotosamling.


tycker den uttrycker sådan frihet & sådant lugn. mm, så fin.

om framsteg som inte märks

när jag var i mina sena tonår mådde jag inte bra. inte alls bra. idag träffade jag på mitt då igen när jag gick igenom dagböcker och annat från den tiden. har aldrig tänkt på hur mycket jag döljde för alla andra då.. och hur långt ner på djupet jag låg & försökte ta mej upp. idag inser jag hur långt jag kommit och vilka framsteg jag gjort.. men också hur mycket jag fortfarande har kvar att göra. det är konstigt det där, hur känslor & tankar man inte kan ta på, kan orsaka så mycket smärta, så mycket tårar. idag kände jag känslan jag kände då.. känslan av att när jag skrivit.. ingen som inte varit här kan aldrig förstå.. & därför är det ingen idé att jag pratar. med någon. det är bättre att jag ler & skrattar så alla tror det är bra. jättebra. det känns jobbigt att läsa de där orden ska ni veta. men känslan att jag idag mår bra känns ännu mer, underbart. jag vet egentligen inte hur jag tog mej ur det där. jag var nog bara bestämd. fast besluten om att jag skulle må bra, att jag förtjänade det. tävlingsmänniskan i mej slog ut det jag inte längre ville skulle kontrollera mitt liv. jag tycker att mår man dåligt & vet om att det är någonting som är fel, är det upp till var & en att lösa det, om man verkligen vill. men ibland glömmer vi bort att vi alla är unika & att alla har olika sätt att göra & lösa saker & ting på. tålamod är nyckeln. att tro tro tro och tänka att jag kan, jag vill & sen ge det tid. låt ingen & absolut inte du själv pressa ditt inre att må bra. resptektera att du är unik & att för var dag som går, även om det inte känns så själv, blir bättre.. bara du vågar konfrontera. konfrontera det du är mest rädd för & våga släppa garden. det är faktiskt rätt fint att ha det bra. trots att jag själv vet det, glömmer jag ibland bort det. det är okej, okej att gråta, skrika & få onda känslan tillbaka. så länge du vet & aldrig glömmer vem du själv är. & du är du. du är ingen annan. det bor ingen annan inuti dej. det är ditt hem. låt aldrig någonsin någon ta det ifrån dej.

en av mina inspirationskällor & förebilder. syster. älskade syster.

här är vi tillsammans förra hösten.
jag i mössa & carolina leendes i bak.

dags för flytt!

god morgon!

igår bar det av till göteborg för upprop & se ifall jag möjligen kunde få en plats på lärarprogrammet där.. fick inte veta något så nu sitter jag & väntar på att klockan ska gå så jag kan ringa & höra. hoppas! igår fick vi nycklarna till lägenheten i herrljunga vi ska flytta till.. wii.. kändes så bra när vi åkte & titta på lägenheten igen.. längtar till helgen.. då blir det flytt på riktigt, men vi börjar lite smått redan idag! i tisdags kom carolina ut till alboga & hälsade på & vi bestämde oss för att åka ut på en liten utflykt så det blev en mysig eftermiddag i molla bokskog & vid en liten sjö. august badade & hade the time of his life.. & carolina & jag tittade på honom.. & hade the time of our lives. haha. hundar är verkligen underhållning på högsta nivå!