fraaaaser island

har bara ett par minuter pa mej, men idag har vi iaf vart pa fraser island & haft det hur harligt som helst. hade faktiskt inte sarskilt hoga forvantningar pa on, men ah sa fint det var! & vadret ska vi inte ens tala om.. jag pratade om regnovader som skulle komma in igar nar jag skrev, men icke! vi har an sa lange haft hur tur som helst nar vi vart ute pa turer.. det ar vi varda! jag skriver mer om nagon dag eller tva & da forhoppningsvis med lite bilder ocksa!

kram!

som himlen

aah.. whitsundays var helt fantastiskt vackert & annu battre an jag vagat trooo! lovar att lagga upp bilder sa fort jag kan.. nu far vi halla tummarna att det blir fint i morgon nar vi ska ut pa fraser island med! tar en dagstur dar sa vi inte slosar ut for mycklet pengar pa ett eventuellt regnvader som drar in.. men hur som helst.. det gar inte att gora nagonting at sa ingen ide att klaga eller tro.. bara hoppas!

jag har bestamt mej!

hej alla! det ar officiellt.. jag ar ingen nagelbitare langre!! har hallt upp i en vecka lite drygt & ar sa stolt. :)

nu befinner vi oss i airlie beach & i morgon ska vi antligen fa se whitsundays!! blir en harlig dagstur pa en bat eftersom vi maste aka vidare redan i morgon kvall.

nu maste jag hem till hostlet & boka bussbiljett ner till hervey bay & fraaaaser & morten islands!! ha det underbaert, det har vi, men saknar er & svensk maaaat! kanns som jag varit hungrig sen jag akte hemifran ungefar. gud vad jag vill ha farskpotatis!

lite for ogat!

antligen lite bilder!








ett hej fran andra sidan!

hej alla! jag ar kass pa att uppdatera har, forlat! hade faktiskt tankt lagga upp lite bilder idag, men sjalvklart har mitt batteri i kameran tagit slut och det finns ingen grej dar man kan satta in minneskortet.. men kolla in resdagboken, for anna haller nog pa att lagga upp lite bilder dar nu!

hur som helst.. vi befinner oss i cairns, i nordostra austrlien, & har det hur harligt som helst! idag har vi spenderat mesta delen av dagen pa ett par beacher norr om cairns & det var sa himla fint. som ni kanske vet sedan tidigare har jag en viss forkarlek till palmer & de fanns dar gott om! aah, onskar jag kunde visa er hur fint det vaar..! senare! har har vi iaf tankt stanna ett par dagar till for att sedan borja var resa ner mot sydney, dar vi aker till nya zeeland fran den 14 mars.. tiden springer ivag! tur ar val det for om tva manader hoppas jag pa finbesok i canada! :) saknar andreas nagot otroligt & hade garna suttit hemma om natterna och tittat pa os tillsammans (eller ensam) med honom.. fast med tanke pa att han jobbar hade det kanske inte vart sa populart.. haha.

nu ska jag titta vidare pa hotell dels infor canada & dels hawaii! oooh lala, aloha! inte sa himla langt kvar till vi anlander i varken NZ, fiji eller hawaii..! lagger upp bilder snartsnart, det lovar jag! ha det underbart dar hemma.. saknar er sa mycket & ser fram emot en harlig sommar tillsammans!

puss&kram!