look into your heart & youll find love

love love love love

nu är det dags för mej att sova för en timma sedan. men nu har jag iaf lagat lunch till i morgon, jag har vart ute & joggat [ja, det sa jag förut ja, sjukt nöjd] & jag har duschat. jag har även börjat fixa lite me mitt kollage som jag håller på me. gissa vad för typ av kollage det skall bli? den som gissar rätt får en pussssss

sov sött!

open up your plans & damn youre free

nu har jag varit ute & sprungit en sväng. kändes underbart & jag har beslutat mej för att börja springa varje dag nu. det behöver inte vara långt, för de korta vändorna känns lika underbara dem. det är sköönt, men det hade varit ännu bättre me en ipod eller liknande. jag tror jag måste köpa en!

runners.. vilket jävla tidning. aldrig tidigare har en tidning kunnat inspirera mej som den gjorde när jag läste den idag. oerhört härliga repotage om folk som uppfyllt sina drömmar & folk som sprungit maraton hit & maraton dit. en man hade, tillsammans me bara ett par andra, sprungit genom sahara. sahara.. vet ni hur långt det är?

sjukt långt

lyssna


just let me cry for a few minutes

idag känns livet inte alls lika ljust som det gjorde i helgen. jag vet inte men jag faller tillbaka & låter mej själv släppa ut dem, de där tårarna som kanske så länge funnits någonstans men som bara inte velat komma ut. & jag suckar. jag tycker inte om att skriva om det, men jag gör det ändå. jag tycker inte om att blotta tårar eller att över huvud taget bekänna att jag nu faktiskt itter & gråter utan att jag egentligen vet anledningen. jag gör det i tro om att jag kommer må bättre av det & för att visa att vi alla kan gråta utan att hela livet faller samman


det jag vet är

helgen är över & det jag sett fram emot såå länge är över. jag känner mej tom
[för övrigt känns helgen helt overklig, som om det fortfarande bara var en dröm]

sj bråkar me mej. i fredags lyckades jag råka ut för en bitter kärring [bild kommer senare] & idag för en massa förseningar, vilket leder till att jag blir försenad till mitt jobb, vilket jag avskyr.

jag saknar mamma & pappa

jag har inte lyckats me allt jag velat, exempelvis att närvara särskilt mycket på sommarkursen

jag saknar mina vänner


men det är skönt, det är skönt att låta tårarna flöda. det är härligt att låta en sten falla till marken för att sedan vilja gå vidare & leva detta fantastiska liv. & jag vet att, what doesnt kill you makes you stronger. men fan ta sj.




keep me where the light is

magi. nu vet jag hur det känns. fy fan säger jag bara, fy fan vilken helg. igår var helt jävla fantastiskt & jag skulle behöva många fan & jävlar & sjukt & fruktansvärt & kärleksfullt & allt vad de heter för att kunna betona fantastiskt. jag har aldrig tidigare upplevt den känsla jag kände när han kom ut på scen. john mayer. vilken sjuk artist. & me det menar jag såklart på ett positivt sätt.

the gate to heaven, hyde park



anton & jag på väääg & några hundra meter senare inne på konsert-området



fantastiskt





sjukt mycket folk.. men där blir mer & mer



& så satte showen igång, fy faaaaan



& sedan kom jason mraz, helt jävla grym!



& sen var det dags för sekunden då mitt hjärta skulle slå fortare än någonsin tidigare, ett ögonblick, en stund jag aldrig någonsin kommer att glömma. min dröm gick i uppfyllelse & där stod han

JOHN MAYER













efteråt kändes det som jag var i himlen. någon typ av tomhet infann sej dock
jag hade uppfyllt en dröm & väntade redan på att få uppfylla nästa



i wont worry this life away

so come on keep me where the light is

jag behöver det här

jag måste skriva av mej innan jag skriker ut ljudet

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

jag vet, jag är inte mej själv, eller så är det just det jag är. det är som jag skrivit så många gånger de senaste dagarna en helt underbar känsla & jag bara hoppas allt går bra i morgon. jag måste gå & lägga mej, men jag kommer inte kunna somna. känns som jag är fem år igen & sitter & inväntar julafton eller min fördelsedag. jag är på helspänn & jag har ett konstant leende på läpparna.

oo.oo

en önskan



jag håller bokstavligen på att spricka av pirr när jag hör den här nu

i am bold as love




wait until tomorrow

fy fan alltså

jag är nästan lite nervös tror jag. resfeber? jag är pirrig.. fan. jag känner mej förvirrad. är jag vaken? drömmer jag? sover jag? är jag jag? vem är jag att sitta här & undra om jag är jag eller om jag inte är jag? va fan, jag tänker tänker tänker. jag är nervös! fan, jag är glad. dagen det är verkligen här i morgon & då går flyget. jag önskar ni kunde känna min känsla. jag önskar jag kunde dela me mej av min glädje & få er att känna precis som jag.








so till tomorrow, good night

this is it


these are the days that i am going to remember for the rest of my life


nu, mina vänner, har jag städat & packat & då är det dags för
mej att sova. inte nog me att jag ska till jobbet klockan sju
så har jag en hel massa att tänka på. det har uppkommit lite
svårigheter me att komma hem till halmstad på söndag kväll.
ingen som käner sej manad till att hämta upp mej i göteborg? :)

ska försöka byta pass på jobbet, funkar inte det så
löser det sej på ett eller annat sätt. always!

jag kan verkligen inte göra annat än att le. gud vilken härlig känsla

sov sött!


have a closer look & youll see

life is beautiful like a pineapple


nu får jag en sån där känsla igen

en känsla som gör att jag ingenting annat kan än att skrika uuuuuut

fy fan fy fan fy fan. dessa dagar får ni stå ut. nu kan jag inte längre hålla det inom mej. fattar ni att jag ska till london på lördag? förstår ni att jag för första gången i mitt liv kan få uppleva magi? förstår ni att jag inte förstår det själv? förstår jag det? finns där något or som kan beskriva känslor som dessa? när man får en sån där härlig rysning genom hela kroppen, nedifrån tårna, ut i fingertopparna, i kinderna.. i huvudet. i hjärtat!

allt är så sjukt bra

om jag funnit några ord hade jag skrivit en sång, eller en dikt. jag hade kunnat skrika ut en dikt! om min lycka.

jag tror att det precis slog mej. jag ska se & höra john mayer. jag ska se honom i london. jag skall stå framför honom & ha en möjlig pyttechans att få ögonkontakt me min idol. min idol. haahah, visst är det härligt att man kan få sådana här känslor av musik?

helt fantastiskt!

vad sägs om.. lördag kväll?

jag ser the hills. har vart på stan en sväng tillsammans me linn & jag köpte en solpuder på make-up store. så fint & sötaste linn gav mej en rabatt-kupong på hundra kronor, perfekt! åter igen, tack sötis.

fan, dejt alltså. jag är sugen på en riktig dejt & det pratar ja ofta om. dock känns det inte alls som samma sak här som i usa. är det? vad vet jag, vad tycker ni? [djup suck] jag är helt off. vad gäller träning. jag känner mej pluffsig. jag suckar högt. jag vill ha min ipod igen! jag vill ha någonting som kan spela musik i öronen när jag är ute & går. ingen motivation till att varken springa eller cross-trainer utan min musik. vad ska jag göra? är det någon av er som har en ipod eller liknande till salu? suckar igeeen. det är inte det att jag är sur eller ledsen, bitter. jag vill bara att det ska vara fredag klockan fem i herrljunga. träffa familjen & träffa anna & kanske liselotte? & sen vill jag ha lördag morgon påväg till flygplatsen & sedan sitta på planet. sedan vill jag vara framme i london för att leta rätt på vårt hotell & sedan på hyde park. framåt kvällen vill jag stå framför en scen & vara förväntansfull. jag vill se john mayer komma ut på scen & sedan få höra hans ljuva stämma & låta den ta över min kropp & min själ. låta tonerna lyfta mina fötter över marken så jag längre inte står på stadiga ben. jag vill sjunga me i varenda låt, men samtidigt inte sjunga för högt så jag inte hör hans röst. jag längtar. längtar så jävla mycket.

kära vänner

det verkar som j.m & j.a är riktigt tighta & det är helt enkelt någonting jag får ta. kärleken har inga gränser & hur mycket jag än skulle vilja ha honom för mej själv så är jag glad att han funnit någon att ha vid sin sida. great!

torsdag.. fredag.. LÖRDAG!

vi har bokat boende i london nu. bra bra, dock vet jag inte var. någonstans centralt, men hahha, london är ju rätt stort. faen vad kul det ska bli.. två dagar kvar till dagen det. i morgon jobbar jag tidigt. 8-14. likadant på fredag & sedan bär det av mot herrljunga & på lördag mot london. lovely!

ikväll har jag varit hemma hos christian & linda, dock utan linda då hon är borta i dalarna & har det mysigt. vi lagade riktigt good mat & kollade på en sjukt spännande match mellan turkiet & tyskland. fasen så synd att turkiet inte vann. sjukt nära!

take care now, bye bye then

hopelessly devoted to yooou

mysig kväll me linn! synd att hon åker till helsingborg om några dagar igeeeeen, men jag har tur att ha henne över huvud taget. dessutom ska hon ju vara här hela juli. det blir sjukt bra! vi såg ace ventura ikväll. hahha, fasen.. jag kan fortfarande skratta åt den trots att jag sett den säkert hundra gånger. sen pratade vi massor, åt rosa band, lysmelk, jordgubbar & körsbär. får inte glömma linns jordgubbsmjölk heller. en bra jämföelse skulle nog kunna vara.. som jag älskar träning älskar linn jordgubbsmjölk.

har jag missat att berätta att jag träffade både joanna & camilla ihelgen? på tal om folk som inte är i halmstad i sommar. tur att vi ses titt som tätt & att vi tycker om varandra så mycket att några veckor hit eller dit inte make a difference. vi tycker om varandra minst lika mycket.. om inte mer! [iaf från min sida, hahah]

& så när vi talar om vänner så kan jag inte sluta tänka på helgen. midsommar. hahah, den animerade myran.. & sånt. fy fan vad internt men fy fan så kul. på fredag när jag är hemma i herrljunga en snabbis ska jag träffa anna & då skall vi skratta oss igenom en promenad once again, lovely!

helgen ja.. lördag, london, john mayer. guud så kul det ska bli. jag vet inte riktigt om jag ännu tror att det är en dröm & att jag skall vakna & förstå att jag inte ska dit. meen, jag ska dit! helt jävla amazing! på fredag ska jag äntligen få träffa mamma & pappa, carolina & caesar också. anton såklart, men vi ska ju umgås hela helgen.

på tal om resor!

så fick jag just ett inlägg angående att vinna resecheckar på 25000 kronor. det hade ju inte kunnat komma mer lägligt!

http://topnoveller.blogg.se/2008/june/vinn-resecheck-fran-travel-link-pa-25000sek-2.html#comment

tänk.. tänk om

reklamationer

jag vet att det inte är samma sak att vilja reklamera ett par örhängen eller ett par byxor som en mobil, men indiska måste ha cred för sin service. likaså cubus, där det heller inte var några som helsta problem att få nytt eller pengarna tillbaka när någonting gått sönder.

tacka vet jag företag me service-känsla till skillnad från somliga.. [samsung & telia!!]

nu ska jag duscha & sen möta linn vid ica. myskväll på g!

what can i do?

jag ska laga mat idag. massavis var det tänkt. så att jag hade för några veckor framåt att ta me till jobbet. låter hur fint som helst tycker jag. nu kan jag ock inte bestämma mej för vad jag ska göra. jag åt just köttfärssås me lök & paprika, vilket var hur gott som helst. annars vet man ju att både lasagne, paj, tacofärs, biffar & yes, you name it.. mycket innehållande köttfärs är gott. nä, nu måste jag sätta i gång & sedan går jag till stan & lämnar tillbaka de kassa örhängerna jag köpte på indiska häromdagen. värdelösa! efter det är det spinning & sedan myskväll me linn på schemat.

vi hörs fellows!

mayer here i come


tisdag, onsdag, torsdag, fredag, LÖRDAG!

dagen det

det är måndag idag, vilket innebär för evigt en nystart. precis som alla andra måndagar. är det inte det ena man skall börja eller sluta me en måndag så är det det andra. nu ska jag bara börja, inte sluta. det är regn & sol om vart annat & jag vet inte vad jag ska laga för mat. jag vet inte ens om jag ska laga mat eller om jag först skall åka & träna. jag funderar på lax eller på köttfärssås me massa paprika & lök. jag ser på ett program om en sjukt överviktig kille. fruktansvärt. han skall opereras nu, men jag bland så många andra tror inte riktigt att han inser vilken tuff resa han har framför sej. jag tänker rätt ofta på hur jag äter.. & att jag vill äta sunt.. inte för mycket skit liksom. han tänker att allt hans onyttiga ätande skall försvinna den sekund operationen är klar. det kommer det inte. precis som me allt annat i livet är det en resa, troligtvis en jävligt tuff sådan. hoppas han klarar det!

nej, måndag alltså. jag är hes som sjutton & som jag sagt till mina kollegor på jobbet tycker jag inte det känns som man kan vara sej själv till fullo när man är det. inte jag iaf, jag älskar ju att prata. hahah, trist att behöva vara tyst för länge. som tur är är jag ledig i morgon & då är tanken att jag inte ska säga ett ord. idag fick jag en oerhört fin komplimang av en på jobbet.

du tränar mycket va? är aktiv & så? har disciplin? du ser så himla välmående & sund ut. jättefin.

tänka sej!

reklamationsnämnden here i come

yees, samsung tycker uppenbarligen att jag skall ta detta ärende till nästa nivå, då jag fick ett kostadsförslag på 1500 spänn för att få ordning på telefonen. alternativt 218 kronor för att skrota den. hahha, de är verkligen inte mänskliga.

nog om det. sitter & titttar på hur mycket det skulle kosta at hyra bil i usa & också på flygbiljett till thailand. snart dags att boka & ju mer jag tänker på det, desto mer vill jag. nu ska jag snart ta tag i mej själv. ta en promenad till ica, handla lite & sedan laga maaat.

i live for these moments

vilken fantastisk helg det har varit. bästa midsommaren sedan många år tillbaka. vi har haft såå kul.

nu börjar planeringen. jag ska alldeles snart skriva ett nytt cv & snart lämna in angående extrajobb i höst. jag ska spara massa pengar. varför? jo, först & främst. thailand ihöst. jag vill verkligen ha möjlighet att hälsa på kim. jag tänker åka. sedan har anna & jag börjat planera ett litet äventyr inför nästa sommar. roadtrip, västkusten usa & canada. hur låter det? oerhört grymt tycker jag. vi skulle isåfall börja i vancouver & sedan köra längs me kusten ner till san diego. guud så kul det hade vart. jobba, spara, jobba, spara!


världens finaste midsommar








hur länge tror du att längtan kan växa?

det här kan vara en av de vackraste av alla svenska låtar som gjorts



men jag har inte glömt.. hur det är att älska

amazing it seemed

you mean nothing to me anymore


something that i cant afford but is going to do

idag har louise & jag bokat biljetter till katie melua i höst. fy fasen vad fint.

& på tal om konsert, nio dagar kvar till john mayer & co.

the most significant relationship

is the one that you have with yourself

carrie, SATC

so fucking jävla bra sagt

i am looking for

cant live without eachother-love

/carrie, sex & the city

& det var det det

så var sverige ur em. trist som fan. tur att man inte är bitter

på tal om bitter så stötte jag på en oerhört bitter man igår på mitt jobb. det var fruktansvärt. jag förstår liksom inte hur folk pallar att vara sura & jävligt bittra över en sådan sak som en nummerlapp. ta en ny för fan. eller säg till så att man veet, herreud människor

annars är det jävligt bra på jobbet. ska jag vara helt ärlig så blir det bättre & bättre & dagarna bara flyger iväg. kollegorna är underbara & klirret klirrar lite vackrare för var dag som går. det här blir en bra sommar. & trots några få bittra människor måstejag få säga att de allra flesta är helt fantastiska. det är bra!

det jag är trött på just nu är faktiskt mej själv. jag vet hur det låter, suck, nu har hon ramlat ner igen. nej nej, inte så alltsså. inte att jag är arg eller besviken på mej själv. det är mer som jag tycker att det är lite onödigt att jag behandlar min kropp sämre än jag skulle vilja. jag behöver sova mer.. dricka mer vatten! så därför ska jag nu städa lite, dricka några glas vatten & sedan sova!

nu är det snart midsommar & då skall det umgås, drickas rosé & ha det gott. pusssss

tvåtusenåttanollsextjugoåtta

det är inte långt kvar nu, vilket ni nog förstått. igår berättade min bror att jason mraz även kommer spela där john mayer skall spela. nu är det alltså jason mraz, sheryl crow, eric clapton & john mayer. som jag vet. grymt va?








all we ever did was say goodbye

tio dagar kvar




john mayers musik är en av många saker som hjälpt mej genom mycket. tro det eller ej

please forgive me if i act a little strange

när jag lyssnar på david gray tänker jag på hösten. höstas. hur mitt liv pendlade från yta, till botten, hur mitt humör gick som berg & dalar. hur jag ena stunden kände mej lycklig & andra som världens mest olyckliga. det var fruktansvärt. jag minns att jag intalade mej själv om hur bra allt var, men samtidigt var det som om jag var rädd för att må bra på riktigt. som att jag var rädd för att släppa taget om det där som gjorde ont i mej. som om det var mitt skyddsnät samtidigt som det var någonting som tryckte ned mej något oerhört. sen en dag bestämde jag mej, jag tänker göra allt som står i min makt för att må bra. ingen förtjänar att gå omkring & må dåligt, inte jag, inte du, ingen.

varje dag numera jobbar jag för att få ett fint & drägligt liv. det liv som jag förtjänar. jag har slutat fokusera på allt som jag tidigare tyckte var fel i mitt liv. i synnerlighet vad jag tyckte var fel på mej själv. där fanns tusen fula ord jag talade för mej själv mot mej själv varje dag. det gör ingenting gott. ingenting. idag gör jag så gott jag kan me att undvika det där dåliga, men det är lätt att falla tillbaka. dock vet jag idag hur jag ska hantera de situationer då det inträffar. som jag levde mitt liv under ett flertal år vill jag aldrig mer ha det. att kasta smuts på sej själv är precis lika dumt som att smutskasta någon annan.

vi är så vackra allesammans, vi har alla någonting som ingen annan har

idag är det bestämt

nu är flera saker bestämda

om elva dagar åker jag till london me brorsan & ser på john mayer, jag kommer sväva
på midsommar blir det fint väder, vare sej det är regn, snö, sol eller hagel
jag borde sluta me alla onyttigheter, trots att de inte är så många
jag ska sitta uppe ikväll till jag har svarat på minst 20 instuderingsfrågor till nutritionen
i morgon bitti ska jag ut & springa
jag ska vara expert på vin by the end of this summer
jag borde sluta fundera över ifall jag skall eller inte skall.. fan

nedräkningen har börjat

i natt drömde jag jättemysigt igen.. eller vänta.. drömde?

igår var hur skoj som helst, om vi bortser från övertiden på matchen mellan sverige & spanien. vilken kväll, vilken natt.. ja allt var bra, förrutom det är glaset me vin inne på mårtensons. usch, inget gott vin där inte. det kunde kvittat.

idag har vart lite segt, fast ändå bra. den började oerhört bra.. sedan var jag tvungen att äta lite för att sedan ligga & se på tv & somna. vid fyra drog jag till sats & tränade spinning & core, vilket kändes riktigt gött. efteråt åkte jag & linn A & handlae tacos på ica & oj så gott det blev. mums!

nu ska jag se csi & sen måste jag läsa lite.. nedräkningen har börjat, tolv dagar kvar!

idag är det christian dag. sjugosex år fyllda är han nu. grattis!

magträning på högsta nivå!

fan vad jag skrattar i min ensamhet till det här


ladies and gentlemen

goddag!

jag har sovit sååå gott inatt & drömt hur mysigt som helst. vem vet.. kanske en dröm som går i uppyllelse.

idag är det sverige mot spanien, jaaaaaaaaaaa. & vi ska vinna, vi kan vinna. jag tror vi vinner. hmm. vad ska ni göra ikväll? jag ska se matchen, såklart. går nog över till mathilda som ska ha massa tjejer över för lite fest lite senare. ååh, så kuul. ska alldeles strax äta, städa & sedan gå en stund på stan. jagka gå till systembolaget & kolla så de har hyllorna frontade.. eller inte.. men jag ska iaf handla vin. vilket har jag dock ingen aning om. får skriva en lista på alla viner jag vill smaka [alla som finns?] & sedan är det bara att börja bocka av.

nu kurrar magen för fullt

www.traniing.blogg.se & så mr zelmerlöw!

ja, det är väl bäst att förtydliga min nya blogg. www.traniing.blogg.se
vad den handlar om kan ni säkert redan lista ut. ;)

idag har vart lika bra som igår, om inte ännu bättre. blir bara bättre & bättre på jobbet. idag hade jag flera oerhört nöjda kunder som verkade tycka att jag var någonting alldeles speciellt & det är vi ju, alla. en dam sa till mej när jag expederat henne & hon skulle gå ut ur butiken tillsammans me sin man; har någon sagt att ni är de trevligaste av alla systembolag i sverige? känslosam som jag är, rös jag i hela kroppen & kunde leva på de orden i flera timmar. mr zelmerlöw var inne idag också. dock handlade han inte av mej, vilket nog var tur. jag hade troligtvis blivit jävligt nervös. sjukt snygg.. vi konstaterade att han är snyggare i verkligheten än på bild eller i tv. då kan ni kanske tänka er?

jaja, nog om honom.. direkt efter jobbet drog jag & tränade & sen åkte jag hem, duschade & gick över till mathilda en stund. nu sitter jag här & skriver & söker samtidigt något vin till morgondagens fest. efter en veckas klirrande är man riktigt sugen.. dessutom har jag fått upp ögon för säkert hundra nya viner jag vill testa. mycket vinprovning i sommar, mina vänner! räkna me att jag kommer öva viner så fort ni har vin på en fest, kul va!?

shit så glad jag är!

när jag inte vet varken ut eller in

hahah, det var så himla konstigt att ha min träningsblogg ansluten till den här, så jag gjorde en helt ny istället.

www.traniing.blogg.se

kom gärna in & titta, läs & ge mej & andra tips. pusss

this is where it all goes down

precis som jag skrivit i min träningsdel [ www.laady.blogg.se/passion ]har den är dagen inte vart bra i näringssynpunkt, dock i träning & i massa annat. jag har varit så duktig att jag tvättat, vart på föreläsning, fixat tågkort till båstad för en månad framåt, vart på banken, betalat en räkning, tränat & sist men inte minst hanlat & lagat mat. nu är jag helt slut & det är dags för mej att soova. pratade precis me anna i telefon & hon ska komma hit nästa helg. jag har ju vetat om det ett tag, men inte velat ta ut någonting i förskott, trots att jag vet att hon aldrig bangar. jag har inte haft bra midsomrar de senaste åren, men i år är jag alldeles säker på att den kommer bli såå bra. det är inte det att jag har några förväntningar på vad som skall göras eller att någonting speciellt kommer hända. jag har bara en sån härlig känsla i kroppen, jag tror att det kallas att vara lycklig. lycka. en helt fantastiskt känsla

nu ska jag duscha & sedan sova. pussss goingar!

www.laady.blogg.se/passion

ett nytt kapitel av denna blogg
www.laady.blogg.se/passion

ett kapitel om träning & matlagning

sexton dagar kvaaar

goddag allesammans. hur mår ni idag?

jag vaknade av regnet som smattrade mot mina fönster idag. mysigt tycker jag. efter en stund började det åska också & det älskar jag. dock varade det inte så länge, synd! jag övervägde att skippa föreläsningen idag, men i sista sekund bestämde jag mej för att iaf cykla dit. nu är jag glad att jag gjorde det. svår, men oerhört bra föreläning.

nu skiner solen igen så jag tänkte ta en liten promenad. ska kolla hur lång rundan jag sprang härom dagen är & när jag är hemma igen blir det att laga till någonting goott. lägger upp recept lite senare

snart thugoåttonde juniiiii, helt sjuuukt


jag tror på det

love is always patient and kind. it is never jealous. love is never boastful or conceited. it is never rude or selfish. it does not take offense and is not resentful. love takes no pleasure in other people's sins, but delights in the truth. it is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes

linn & jag såg a walk to remember i kväll. det är så himla trist att linn ska åka hem till helsingborg för att stanna ett bra tag. alltid sorgligt när en så söt vän åker ifrån mej. jag kommer sakna linn, precis som jag saknar mina andra vänner som inte befinner sej här. fick ett så oerhört fint meddelande förut..

du är en ljusstråle i mitt liv
. tack fina fina joanna

jag älskar mitt jobb. jag älskar att höra klirret från flaskorna dagarna i ända. jag älskar att lära mej nya saker för var dag som går, inte minst om viin. jag älskar att serva människor & jag älskar att arbeta tillsammans me ett gäng oerhört härliga & inspirerande människor. jag älskar att leva som jag gör nu, trots att det ibland blir ont om tid till mycket jag vill göra. dock finns där en sak som blir lidande, vilket jag inte tycker om & det är träningen. men å andra sidan springer man omkring på systemet & plockar upp saker i hyllorna eller står upp dagarna i ända.. & småätande blir det inte mycket av. men nej, saknar fortfarande tiden till att träna. men jag tror att så fort jag vant mej mer vid arbetstiderna & lärt mej att gå & lägga mej lite tidigare kommer jag finna god tid till att träna.

i morgon är min lediga dag. fast jag har förläsning, vilket ska bli skooj. den börjar klockan tio så nu tänkte jag faktiskt gå & lägga mej så att jag kan gå upp i morgon utan att i princip gå i sömnen. det hade ju varit härligt om jag orkade gå upp tidigare & ta en promenad, men nu slutar jag säga att jag skall eller inte skall. det får helt enkelt vara upp till krooppen att bestämma i morgon bitti. & det mentala såklart

ill always remember those late afternoons

jag gör vågen för livet

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fan vad härligt sverige. kom precis hem från bulls där jag suttit & tittat på fotbollen me linn & dan & massa andra härliga fotbolls-supportrar. hur mysigt som helst. måste dock få säga att jag höll på att falla av stolen & somna där ett tag, men när zlatan satte bollen i mååål blev jag minsann pigg igeen! hur bra som helst!

& så till dagens utbildning me vårt område för systembolaget. sjukt bra dag, fina människor & riktigt lärorikt & intressant. vinprovning dessutom & jävlar vad motiverad jag är till att lära mej allt om vin nu! vår somellier idag var hur cool som helst. fick känslan av att han kunde allt.

idag blev det ingen träning. det här fick bli min vilodag istället för söndag helt enkelt. i morgon kör jag på igen. då är det fem- kilometaren & styrketräning som gäller. fast först jobb såklart. längtar!

hoppas ni haft en lika fin dag som jag, pussss

i could walk around all naked

hej goingar. idag har vart en helt grymt bra måndag. första dagen på systembolaget & det var ju hur skoj & lärorikt som helst.. dessutom gick dagen hur fort som helst. när jag kom hem vid halv åtta kom min bror hit en sväng & sa hej & när han gick passade jag på att åka till gymmet & träna mage, rygg, biceps, triceps & lite kondition. efteråt höll jag på att skippa löpningen, men icke. jag gick minsann ut & sprang en halvtimma & jag tror att denna runda kan ara ungefär fem kilometer. riktigt nöjd! efter löprundan gick jag direkt in i duschen & jävlar vilka eftersvettningar jag fick. måste säga att det inte är något som helst fel på min återhämtning & heller inte flåset. däremot längtar jag till det inte längre känns så tungt att springa. tänk när fem kilometer känns lätt som en plätt. det är nog rätt snart!

nu är det snart dags att sova. i morgon är det introduktion i ängelholm me systembolagets alla sommarjobbare i vårt distrikt. ska bli riktigt intressant, men vi åker redan klockan sju härifrån halmstad. ska ställa klockan på o5.3o & kanske gå upp & springa/gå då. kvällen vill jag ju ägna åt att heja på sverige, såklart.

i morgon ska jag äntligen få träffa min linn igen, känns som evigheter sedan!

här kommer en liten bild på min mysiga lägenhet. se så fin den äär


when you dont know if youre over it or not

jag höll på att glömma

var ute & gick en promenad förut & den visade sej bara perfekt för mina löprundor denna vecka. 5.35 km visade stegräknaren när jag kom innanför dörren & det blir hur bra som helst.

min planering vad gäller träning den här veckan ser ut följande

måndag - löpning 5 km & styrketräning
tisdag - löpning 5 km & powerwalk 5 km
onsdag - löpning 5 km & styrketräning
torsdag - bodycombat & satscorepuls
fredag - löpning 5 km & styrketräning
lördag - löpning 5 km
söndag - vila

sov sött!

youll be on my mind forever

det är såå mysigt i min lägenhet nu. jag älskar den verkligen

tänk den dag man träffar någon att dela livet me. trots att jag trivs hur bra som helst som singel just för tillfället så längtar jag till den dagen.. ja & främst att den dagen någon gång kommer. det finns mycket som snurrar i mitt huvud vad gäller män just nu. jag vet inte riktigt vad eller hur jag känner, men det är någonting jag tänker ta reda på. jag måste bara ha lite tålamod. & have a little faith.

suck, kärleksfilmer. de kan verkligen få mej att tänka

i morgon går tåget vid nio & jag tänkte eventuellt palla en liten morgonpromenad innan. därför ska jag nu tända några ljus, se klart på filmen, borsta tänderna & sedan lägga mej i sängen, blunda, meditera lite & tänka på allt underbart som kretsar kring mej dagarna i ända. jag tycker om er så mycket

vackra dagar

åh, jag har en helt fantastisk känsla i kroppen. den här helgen har vart riktigt fin & härlig & den har inkluderat en massa bra saker. i fredags var mathilda, michael, dan & jag på tylösand & på kvällen tog mathilda & jag en promenad på stan. igår var det kick off me systembolaget, vilket var hur mysigt som helst me räkor & lite viin. när jag kom hem hade mamma & pappa & caesar precis anlänt till halmstad & då umgicks jag lite me dem. efter en stund gick jag över till mathilda på lite förfest, vilken innehöll singstar & en jäkla massa skratt. vid tolv [?] gick vi till gastons & hängde en stund varifrån vi senare gick vidare till mårtensons & dansade oss svettiga ett par timmar framåt. hur skoj som helst! idag har jag umgåtts me mina söta föräldrar, vi har satt upp gardiner & min snälla söta mor har städat i min lägenhet. hur fiint som helst här nu, skulle visa upp för alla. [kommer sen när jag hämtat min kamera hos mathilda] vi var ute & promenerade en sväng me caesar också & såå mysigt det äär. jag älskar havet, halmstad. innan det var dags för dem att åka härifrån gick vi ut & åt en riktigt härlig middag i solen. såå härlig dag & någon bakfylla har inte tagit över min kropp. taaack än en gång mamma & pappa!

i morgon är en ny dag me nya utmaningar. min resa mot marathon & inte minst första dagen av utbildningen på systembolaget. wish me good luck! allt är så bra nu

the secret

det är nog först idag jag inser hur mycket delar av the secret har betytt för mej

& jag tänker

så mycket har förändrats under ett år, såå mycket

min resa mot stockholm marathon

jag vet inte om jag tidigare nämnt det, men jag ska iaf springa stockholm marathon.

nästa år värmer jag upp me ett göteborgsvarv [21km] & förhoppningsvis också ett lidingölopp [30 km terräng]. året därpå, alltså 2o1o, är det dags för mej att ta mej an stockholm marathon [42km]. denna utmaning kommer kräva oerhört mycket tid & energi, & inte minst träning. både fysisk & psykisk. helt ärligt, jag är laddad som fan. mitt slutgiltiga mål är [självklart?] en svensk klassiker. denna innebär;

- Engelbrektsloppet, 60 km, alternativt Vasaloppet eller Öppet Spår, 90 km, på skidor.
- Vätternrundan, 300 km, på cykel.
- Vansbrosimningen, 3 km.
- Lidingöloppet, 30 km löpning.

vad sägs? you in?

tilläggas skall väl, mest för min egen skull, att skulle skada sjukdom förekomma under dessa två år kan [beroende på situation] det bli ändrade planer. även resor eller flytt & studier utomlands kan förändra situationen, men det är väl rätt uppenbart.

det ni aldrig fick

jag skulle ju publicera min fantastiska sallad.

sallad me fetaost & solroskärnor me avokadoröra

isbergssallad [eller liknande]

paprika
majs
purjolök
fetaost [me olivolja & örter]
solroskärnor [osaltade]
avokado
cremefraiche
salt
peppar

skär upp grönsakerna & blanda dem tillsammans me fetaosten & den lag fetaosten ligger i. rosta sedan en näve solroskärnor i stekpannan & gör avokado röran samtidigt som de rostas [sänk dock värmen på plattan]. mixa samman mosad avokado & creme fraiche & salta & peppra sedan efter smak. lägg upp salladen på en stor tallrik & lägg en klick avokadoröra vid sidan av. sist men inte minst strör ni över de härligt rostade solroskärnorna. är salladen inte matig nog? den är perfekt att servera till något grillat kött, kyckling eller fisk! också gott me ett glas vin till. såklart

mm mm mmmm


ett förslag till frukost också. möjligt att jag tipsat om något liknande.

hemmagjord müsli & vaniljyoghurt

vaniljyoghurt
fiberberikade havregryn
krossade linfrön
psyllisfrön
quinoapuffar
solroskärnor
torkad frukt [persika, ananas,russin & papaya]

vilken natt, vilken dag

vilken natt. vilken dag. vilken kväll idag. vilket liiv. heelt fantastiskt.

igår vid tio-tiden efter ett träningspass & efter många om & men bestämde jag mej för att gå & sätta mej me mathilda & emma på gastons. michael som just flyttat hit från herrljunga hängde på & vilken kväll vi skulle komma att få. oj oj, ett glas vin slank ner & jag kände mej aningen rund om fötterna. sol & träning gör minsann sitt. helt plötsligt står johanna [från halmstad.. som jag mötte på mallis] framför mej & ropar ut mitt namn, sjuuuuukt hur glad jag blev! ytterliggare någon minut senare står ett flertal flaskor champagne på vår bord & killar som serverar, trevligt! champagnen slank ner den me & likaså något glas vin ytterliggare & sedan var det dags att gå vidare en sväng. caféet stod på tur & där mingla vi lite till vi fick höra att mårtensons hade öppet. dit skulle vi & dit gick vi. gratis gratis & sedan stod vi där uppe på scen, som blivit något av ett behov för mathilda & mej. hahah. tänk som det kan gå & tänk hur grymt kul man ha.

idag har vi vart på tylösand hela dagen. tog cyklarna ut vid tolv & stannade ett antal timmar för att steka. så himla fantastisk. nu sitter jag här i soffan & lyssnar på katie melua & funderar på var denna kväll kan ta oss & på om jag eventuellt skulle skicka iväg ett meddelande men tänker i samma sekund att nej det är nog inte värt.

till att börja me ska jag iaf smörja in mitt kropp & sedan fixa ordning håret. efter det blir det good sallad. mums!

fy fan vad hon är bra




igår tog min syster studenten & hon är så bra. hon är så vacker & jag är så stolt över att vara hennes syster, vilket ni säkert redan förstått. igår var en jättehärlig dag. började me en promenad & lite sol & bad vid poolen. vid två-tiden åkte vi till vårgårda för att se carolina & hennes vänner springa ut lyckliga på ett helt annat sätt än de någonsin tidigare upplevt. & när de ropade upp hennes klass pirrade det i hela min kropp & jag mindes hur det var att stå där innanför portarna i väntan på att få springa ut & heja & sjunga & skrika & skratta. helt fantastiskt. efter de kommit ut ur skolan, sprungit runt & gett varandra blommor & kramar & ungefär hundra kort tagna av mej senare så bar det av hemåt herrljunga. där väntade en medelhavsbuff'é på att bli uppäten av oss glada i mat. paj, sallader, majsbröd, ostbricka, fruktfat, jordgubbar, kycklingspett.. behöver jag säga mer.. än att det var hur gott som helst? hur jäkla gott som helst faktiskt! mm mm mmm. vi hade massa härliga människor på besök. lotta, marlene, michael, mikael [ja, en till mikael], robert, anna, camilla, andreas, christoffer, grannar, farfar, härlig släkt, härliga vänner, jaa, massa härliga människor. kvällen avslutades för min del med ett glas vin & en cider på kärvens premiär av uteserveringen, riktigt mysigt! carolinas kväll, natt & morgon [?] avslutades däremot inte redan då. jag måste iaf åter igen få säga vilken underbar dag vi hade tillsammans igår!

tack


ellen deGeneres garderob

hej dear friends. nu är jag hemma från promenaden & har precis fått i mej lite mat. ska snart gå till telia-butiken & lämna min sjukt dåliga samsung U600 mobil som legat & skräpat i min lägenhet i ungefär två månader utan att jag orkat ta tag i det där. den suger verkligen & jag rent ut sagt hatar den. det gör nästan ont i mej att jag ska behöva lägga säkert en timma av min dyrbara tid denna vackra dag för att ta hand om den.

efter att jag har lämnat in den får det bli lite solning i parken utanför längeheten. glömde nog nämna min tidning jag köpte igår när jag var lite nere också. fitness. den får mej på gott humör & jag finner energi till att göra massvis av saker, inte bara vad gäller träning & mat, utan andra saker likväl. den ska me ut & så fick jag min näringslära för högskolan i dag också. så den ska jag ta me också. vid fem-tiden ska jag nog gå & träna. eller så tar jag en joggingrunda. beror helt på vad min kropp säger om det.

pusss pussssss

[frukosttips & receptet på den sjukt goda salladen jag åt igår kommer lite senare]

we can go anywhere

anywhere we like, as long as we believe in ourselves.



chris browns forever är såå härlig. idag sov jag till halv elva & det var hur skööönt som helst. när jag slog på tvn var det oprah & det handlade om att åldras. tur att jag satt me en kopp grönt te i handen & att jag inte var ute i solen [kände lite stress över att jag inte hunnit komma ut ännu] & att jag inte röker. & först & främst, att jag rör på mej relativt mycket & lagar min egen mat. obefintlig fysisk aktivitet, rökning & halv- & helfabrikat gör nämligen att vi åldras tidigare, enligt mr Oz. stress är också en faktor, a big one. att åldras innebär alltså inte bara utseendemässigt, utan innebär att man exempelvis är tio år äldre än vad man egentligen är. de flesta av oss yngre kanske tänker att det inte är någonting för oss. men det är det. ju tidigare vi tar hand om oss själva, desto längre & mer energifyllt liv kommer vi att ha.

nu är mitt te, vilket för övrigt jag förväntade mej skulle smaka illa men smakade hur gott som helst, uppdrucket. så nu ska jag ut på en liten promenad & passa på att uträtta lite ärenden på samma gång.

nu berättar de även att bra sex håller dej yngre också. märk väl bra sex.

ha en fin dag!

stop. walk away from that wall

hej goingar! jag grät aldrig de där tårarna, gick inte på beställning. men jag mår bra nu igen. ibland blir det lite mycket bara. jag har varit ute på en promenad & så har jag varit på ica en sväng. promenader & mataffärer gör mej glad. när jag kom hem gjorde jag en sjukt god sallad. receptet kommer i morgon bitti.

här kommer en liten update på dagens

frukost: två smörgåsar [me hela korn] me äggröra. två glas vatten
äggröra: två hela ägg+ en vita. salt & peppar.

lunch: omelette med kryddig korv & tomatsallad

mellanmål: fyra knäckebröd me mjukost [skaldjur]

middag: sallad me fetaost, rostade solrosfrön & avocado


& dagens aktiviteter

60 minuter morgonpromenad
40 minuter cykling
45 minuter kvällspromenad


nu är det dags för lite styrketräning här hemma. efter det floursköljning & tandborstning, för att sedan sova så sjukt gott.


uppdatering

varför funkar det inte?

when you crash into the wall

det är mycket nu. inte nog me att jag har min avskyvärda mens så känner jag mej helt slut. jag vet inte om det har att göra me helgens bravader eller om det bara är lite mycket just nu. förra veckan var det två tentor & idag började sommarkursen. nästa vecka är det utbildning me systembolaget & i morgon ska jag köra till herrljunga & vara me på carolinas student för att sedan åka tillbaka antingen på onsdag kväll eller torsdag morgon & ha två föreläsningar. jag har lovat mej själv att skärpa mej me främst maten & kanske endel me träningen också.. & me sömnen. om några veckor är det london & jag måste säga att jag känner mej aningen stressad över ekonomin me tanke på att hyran ska betalas innan jag får första lönen. jag vet att allt alltid ordnar sej men det ligger trots allt som en sten på mina axlar. sedan har jag lovat mej själv att spara me tanke på att jag verkligen vill åka till thailand i höst & hälsa på kim. dock lägger detta oerhörd press på mej me tanke på att jag i sådana fall måste se till att klara.. eller att egentligen genomföra hela sommarkursen, vilket kommer innebära heltids-studier & eventuellt heltids jobb samtidigt. det är mer. jag måste städa min lägenhet. det är inte det att det är så stökigt egentligen, men jag skulle behöva göra en riktig storstädning, grundstäda liksom. jag skulle behöva tvätta. jag skulle behöva laga mat. jag skulle behöva gå ut i solen & njuta. jag skulle behöva gå ut & gå. jag skulle behöva träna, jag skulle behöva, jag skulle behöva, behöva, behövaaaaa

& till råga på allt, jag har ont i magen


så nu ska jag göra det som oftast gör att jag mår bättre. jag ska gråta & sedan torka tårarna. jag tänker skippa träningen för nu & jag tänker ta en promenad i solnedgången istället. jag tänker sova en stund framför tvn i antingen soffan eller sängen & sedan tänker jag göra världens godaste sallad & äta den me omsorg. i morgon tänker jag packa ihop min väska & cykla till stranden & jag tänker vara me mej själv & ingen annan. allting det senaste har varit oerhört intensivt & så kommer det att fortsätta ett tag framöver. så nu är det tid för mej att ta vara på lugnet. nu måste jag varva ner & sluta kräva så sjukt mycket av mej själv.

det är bland alla dessa krav jag måste plocka fram det främsta: jag lovade att ta hand om mej själv, jag lovade att respektera & acceptera. jag lovade att kämpa på trots att det ibland skulle bli jobbigt & jag lovade att lyssna på mej själv. då får jag ta tillfället i akt att visa att jag tänker göra allt det. se på mej själv som en bästa vän.

your job is you,
glöm aldrig det.

lets do it, lets fly




nu är det måndag igen & det innebär att detta är dagen då jag skall påbörja ett nytt vackert kapitel i mitt liv. i morgon börjar sommarkursen i nutrition & jag skall bättra mej vad gäller träning [mental&fysisk] , mat & liknande. sluta me allt förbannat socker & äta maaat istället. för att inte kunna slarva, eller att slarva mindre iaf, så kommer jag dokumentera en hel del häär. det ska bli kul. det här kommer innebära mer recept, tips på träning & liknande.

om ett år ska jag springa götebogrsvarvet & om två år är målet stockholm marathon.


ikväll glömde jag bort tiden när jag var ute på en lång promenad. jag fastnade på en hel del ställen för att fota & det är inte svårt att få fina bilder nu. det är verkligen en vacker tid nu. helt underbar. hela den här dagen har faktiskt vart sjukt bra. typiskt att anna skulle åka hem lite tidigt, men guud vad kul vi hade igår. alltiiid såå kul att träffa anna. efter att anna åkt hem idag åkte jag me mathilda ut till tylösand & mötte upp linn & petra & lite annatfolk som redan var där. sa jag att dagen var underbar? det var den! efter några timmar åkte vi hem till linn & tittade på fotbollen sedan promenerade jag hem & bara tog det lugnt. vid nio gick jag ut för promenaden & var hemma först halv elva & då var det fortfarande ljust. lovely.

nu ska jag diska & sedan sova, i morgon blir det morgonpromenad vid havet innan frukost & föreläsning



take time to realize

& give you very best to yourself  the ones that you love

jo, min syster hade ju bal i fredags & jag var där & jag grät & jag var stolt & hon var vacker & bedårande & den där svärmen av fjärilar som jag talat en del om den senaste tiden attackerade min kropp åter igen. helt fantastiskt.



där är hon, min syster, sa jag högt & tydligt. hennes ögon tindrade & det gjorde nog mina me. jag kan tro att min block uttryckte glädje, lycka, kärlek, tårar, stolthet & mycket mycket mer.

min älskade [lilla]syster