inspiration vår

åh.. på tal om h&m
these are a must




personligt brev

check!
nu ska jag bara skicka in ansökan till det där jobbet. de där jobben. vi får se vad som händer i vår. har iaf reservplaner. såklart. kom in på idrott&hälsa i borås & i jönköping så får jag inget jobb ska jag kolla upp hur dessa utbildningar verkar för mitt eventuella läraryrke. hur som helst.. de fick visst in massa vårnytt på h&m igår som jag spanade in. åååh, säger jag. nu längtar jag till vår! men jag får inte handla så mycket är bestämt. i januari ska jag ha en shoppingfri månad är det tänkt.. detta betyder att jag inte skall handla några kläder över huvud taget. har blivit lite mycket det senaste & behöver använda det jag har!
men dessa plagg vet jag inte om jag kan motstå.. !

vackra vinterdagar

idag har jag ingen studiero what so ever.. så jag struntar i det. för nu. ska sätta igång med städning, skriva personligt brev till mitt cv & gå ut & gå en sväng i det vackra vintervädret med august. saknar andreas. har vart vid varann 24/7 denna helg & jag får inte nog. nu är det bara tomt när han inte är hemma.





vacker promenad på julaftons dag. årlig tradition i vår familj!

god fortsättning!

hej fina ni & god fortsättning! mellandagarna är här & snart väntar ett nytt år. julen var helt fantastiskt mysig & jag är så tacksam för allt.. vit jul, all kärlek, god mat & fina klappar..
couldn't ask for more!

tack alla ni som förgyller mitt liv!

varm dusch.. någon?

ååh, dagar som dessa hade det vart otroligt skönt med en skållhet dusch! det har inte vi. inte just nu iallafall. idag kändes den inte ens ljummen.. tror jag tog en dusch på 30 sekunder.. hann ta balsam.. duscha av & sen ut. brrrrr. fy tusan.. får väl bli en varm dusch & bastu hos mamma & pappa ikväll.. behöver tinas upp!

dagen före dopparedagen

här sitter jag i soffan under täcket & fryser. har mensvärk så det står härliga till & kan knappt röra mig. kul! ska jobba vid tolv så då får vi hoppas det blivit bättre.. hade tänkt baka lite mer av en av de sorters julgodis jag gjorde igår, men vi får se hur det blir med det nu. hade dessutom tänkt slå in lite julklappar.. & det kanske jag kunde klarat av.. om vi hade haft tejp. haha, alltid är det något.
hur som helst.. idag skall spenderas på jobbet & senare ikväll blir det uppesittarkväll hemma hos föräldrarna. syskonen kommer dit med så det blir en himla mysig kväll!

vår jul är kommen


visst min turdag idag!

idag köpte jag triss! & ännu mer förvånande.. jag vann!
har precis satt igång jultonerna på hög volym & ska snart sätta i gång att göra julgodis. andreas är i stan & handlar de sista julklapparna & august är ute i alboga hos andreas föräldrar & nalle.. så än så länge är jag här i min ensamhet. ska nog korka upp en flaska rött & ta ett glas.. tända massa ljus & bara försöka njuta. ingen stress. ingen press.
håll tummarna att godiset blir som jag vill!

yuck

jag känner mig inte så fresh som jag skulle önska.. men det får gå. jag ska iväg & jobba nu & ikväll blir det lite godisbak & julklappsinslagning.. om jag hittar något papper att slå in med vill säga. har inte varit ute än.. så jag lär väl få en chock när jag kommer ut i kylan? fast igår var det väl minst lika kallt kan jag tänka mig.. 21 minus. åh.. älskar att jobba, men i dessa dagar hade jag helst velat mysa med julfika & härliga vinterpromenader. får bli efter jobbet.. & sedan vid jul såklart. nu ska jag kila. hörs!


vad gör ni journalister?

ååååh, det är ju bara massa bilder i tidningarna nu för tiden. vad gör skrivande journalister egentligen? skämt åsido.. men seriöst.. så mycket bilder att det inte går att få till ett vackert inslaget paket. nej, får hitta på något annat! får dra fram dammsugarna så länge. sen är det ju days of our lives.. galet bra program, hahahhahaha!

midvintertid

nu har det vänt! ljuset är påväg.
& världens vackraste vinter har vi. men var försiktiga på vägarna!


egentligen..

jag borde egentligen julstöka en morgon som denna.. särskilt med tanke på att jag vid tolv ska iväg & jobba.. men istället sitter jag under täcket framför nyhetsmorgon & myser. behöver faktiskt inte stressa runt bara för det är jul. lugn & ro är det julen skall präglas av! njut. igår hittade andreas & jag vår gran ute i skogen. var så oerhört mysigt att var ute i mörkret & leta.. men kallt! ikväll ska vi äntligen klä den.. jag längtar så mycket!
nej, ska nog slå in lite julklappar nu trots allt.. jag funderar på tidningspapper & röda sidenband (att slå in i, alltså).. vad tror ni om det?

egentligen

jag borde egentligen julstöka en massa nu på förmiddagen eftersom jag vid tolv ska iväg & jobba, men istället sitter jag under täcket framför nyhetsmorgon. ska snart börja fixa lite.. tror jag! igår var andreas & jag ute i skogen & hämtade julgran.. så mysigt.. & sååå kallt! ikväll ska vi äntligen klä den.. & jag längtar som tusan & hoppas på att de julgranskulor jag inhandlat passar ihop!
nej, som sagt.. ska nog börja fundera på att slå in mina julklappar. funderar på tidningspapper (att slå in med alltså).. vad tror ni om det?!

namibia, afrika

efter att ha lyssnat på radiohjälpen i p3 flertalet dagar i rad är jag väldigt inne på afrika.. & det finns ju flera flera länder där som "lockar". andreas & jag har pratat om att åka dit någon gång & besöka skolor & liknande. se & kanske kunna hjälpa på något sätt. komma ner ordentligt på jorden, med andra ord. all denna hets kring konsumtion & stress kring vad som händer i framtiden för min del tror jag blir som bortblåst om vi skulle besöka länder där dessa "problem" inte ens existerar. där problemen snarare handlar om att överleva dagen. har alltid "drömt" om att åka som volontär eller liknande någonstans.. & vem vet..

saknad bästis

åh, saknar mina fina anna så mycket! i jul ses vi äntligen igen.

julvecka!

god morgon!
nu är julveckan inledd & jag funderar på vad som behöver göras idag, förutom att plugga. haha. ska spela fotbollsmatch ikväll iallafall.. ska bli kul! funderar lite på om jag ska ta en sväng till alingsås dagen till ära.. jag vet inte, men har massor att göra egentligen, eftersom jag jobbar alla andra dagar i veckan innan julafton! igår var andreas & jag i göteborg.. mycket folk! fast ändå inte så fullt jag trodde det skulle vara. hur som helst.. det var mysigt.. & bra att få handlat några små julklappar. längtar till vederbörande skall få!
jag älskar jul!
(åååh, neeej!!! jag insåg just att jag missar ernst ikväll, fan!)

julmys med vänner

igår hade jag världens mysigaste fredag tillsammans med mina vänner. synd att tiden gick så oerhört fort.. blev inte alls många foton tagna, vilket jag tänkt. ååååh, vi hade så mysigt. drack glögg & åt tomtegröt, lyssnade på ljuvliga jultoner & pratade i mun på varandra. älskade vänner!
suddig bild, men det får gå. får ta fler nästa gång!

forever and ever 21

jag älskar forever 21! numera behöver man ju inte betala tull när man shoppar från butiken online.. men med tanke på att min shoppinglimit är nådd denna månad får jag hålla mig.

dessa hade jag gärna skickat efter annars.. så mysiga!

lördagsmys

efter fotbollsträningen idag var jag riktigt seg, så förrutom att ha ätit & duschat har jag egentligen inte gjort någonting. andreas & august har vart i alboga så ensam hemma har jag vart dessutom. rätt skönt faktiskt. tittade på handbollen, fy bubblan vad härligt att svenskdamerna tog hem vinsten & nu är i final! blev riktigt sugen på att börja spela handboll.. men tror inte det finns så mycket tid över till det. dessutom har jag nog mer funderingar på volleyboll isåfall.
ikväll ska andreas & jag eventuellt på bio. jag vill se the town, men vi får se vad det blir. om det blir. annars stannar vi hemma & tittar på en film & dricker vin. inte helt fel det heller. jag älskar att vara parig. haha.. bara för jag väntat så länge på att hitta den rätta kanske. jag älskar verkligen att vara tillsammans med min fina man.

ingenting komplicerat på kroppen idag. svarta shorts, stickad tröja & "uggs"

välkommen fredag

en vecka kvar till julafton. så mysigt. & på tal om mysigt.. ikväll blir det julmys med ett gäng flickor som kommer hit. ska bjuda på massa gott är det tänkt. längtar så oerhört mycket. vissa har jag inte träffat på ett helt år! snart kommer carolina över, vi ska plugga en stund.. & sen ska jag iväg & handla lite, städa & göra det fint & mysigt inför kvällen. nej, dags att sätta igång!
jag älskar fredagar. särskilt den här.


lunchtime

nu ska jag iväg & äta lunch med bror & mor. har pluggat under förmiddagen & detsamma står på schemat i eftermiddag. deadline i morgon, så är det nära. snön faller utanför fönstret.. mysigt! nu måste jag ut med august så han får göra det han ska innan han får lite egentid här hemma i lägenheten. vi hörs sen!


nougat & annat gott.

just nu står hemmafrun Emelie vid spisen & gör både det ena & det andra. fläskfilé i stekpannan & choklad i vattenbad.. & självklart spelar juliga toner i bakgrunden & massa ljus är tända. har skrivit klart för dagen & har hunnit med att träffa liselotte en kort kort stund & sedan vart hemma hos familjen welander/andersson med carolina & träffat både marlene&michael & lilla magen där en bebis växer. känner mig lugn & harmonisk & är redo för att fokusera på bra saker i livet.
slut på negativa tankar. & negativa människor.

dålig uppdatering

hej vänner!
idag känner jag mig lite piggare. har jobbat under förmiddagen & nu ska jag fortsätta skriva på uppsatsen. var precis ute med august en sväng & gud vilket underbart väder det är. önskar jag hade tid att vara ute mest hela dagen.. men just nu har jag inte det. får ta igen det sen! går mest & längtar till fredag då jag ska ha lite julmys här hemma med vänner. ska bli så otroligt härligt att koppla bort allt vad heter skola & bara ägna mig åt det som egentligen betyder någonting. får se om jag kan hinna baka någonting & sen skall det bjudas på glögg & annat smått & gott. vill inte avslöja för mycket då chansen att några att mina vänner som kommer på fredag läser bloggen. hur som helst.. nu är det dags att fortsätta skriva en stund.. sedan ska jag prova lite kläder jag fått hem från h&m. får se om någonting passar!
ikväll får vi finbesök!

när man tröttnat.

åh, vad trött jag är på att skriva. skriva uppsats. läsa. till våren får det nog bli jobb för min del. komma på vad jag vill göra. på riktigt. utan några yttre tankar. bara mina egna. bestämma själv. helt själv. är så trött på att känna mig vilsen. tror det är därför jag är så oerhört orkeslös. orkar ingenting numera. känns liksom som musten gått ur. aah.. jag vill ha jul, nyår & sen vår. ljus ljus vår med blommor som blommar & fåglar som kvittrar. vill kunna gå ut & jogga i ljuset klockan åtta & ta långa promenader tidigare mornar. ja, visst jag ve. det kan jag nu med, men det är inte riktigt lika lätt att kliva ur sängen klockan sex när det är bäcksvart som när det är ljust.
nej, dags att plocka ordning lite här hemma. äta någonting. snart är det träning som gäller. känner mig alldeles säkert piggare efter den. träning ger sådan härlig energi!

goda morgonen

god morgon!
sitter & tittar på nyhetsmorgon & ska snart börja skriva. idag står inte mycket annat än så på schemat. jo, jag ska träna ikväll.. fotboll. hoppas min rygg mår bättre idag, så jag kan vara med på hela. har surfat omkring på några bloggar & insett att det är många som gör ingenting nu för tiden. förrutom att skriva blogg då. det kan ju vara ett jobb det med.. såklart.. men jag förstår inte hur så många kan tjäna massa pengar på det? visst några annonser lite här & där.. men så mycket att de klarar sej? hur som helst.. dags att sätta igång.
vi hörs sen!

sommarkänsla

tänker på ljumna dagar på klipporna ute på kusten & längtar.
längtar till sommaren något kopiöst. men vinter & mörker är såklart mysigt!


en halv sida down

har skrivit ytterligare en halv sida lite drygt så nu har jag paus igen. skurat golven också, så nu är det ordning & reda. börjar bli lite smått hungrig & funderar på att börja laga mat till mannen är hemma. då blir han så himla lycklig. ikväll är det biggest loser final & jag måste såklart titta! mitt absolut favoritprogram & jag bara längtar till nästa säsong börjar. senare ikväll blir det att skriva mer mer.. ska få skriver minst en sida till innan jag somnar ikväll/natt.

one piece!

i veckan kommer min fina byxdress från h&m. äntligen!

som jag väntat!

skor skor skor

på tal om skor.. behöver ett par varma.. höga.. men inte för dyra.
någon som har testat nellys ugg-imitation? 199 spänn!

shoes are conquering diamonds

har aldrig vart någon direkt skofantast.. men så idag när jag surfade runt lite på nelly så hitta jag flera skor som föll mig i smaken! klickade hem två av dessa, men funderar på det tredje också. fast det får bli lite senare!

victoria's secret till sverige?

sitter & tittar runt på underkläder. skulle verkligen behöva lite nytt & önskan victoria's secret fanns i sverige. men icke. har paus i pluggandet som ni nog förstår.. har skrivit lite drygt en sida & sedan dammsugit hela lägenheten så nu tycker jag minsann jag förtjänar lite vila. klickade hem ett par pumps från nelly förut. har inte haft några på jättelänge så tyckte det var på tiden att jag köpte ett par!
nu ska jag skura golv & fortsätta leta underkläder.

i mörka natten i midvintertid

men se, då nalkas lucia.
jag minns. fem år sedan. kröning av göteborgs lucia på liseberg.. & jag hörde mitt namn.
mäktigt minne. åttatusen personer hade samlats vid stora scen på liseberg för att höra oss sjunga & kröna göteborgs lucia. jag blev förvånad, ska jag säga, när jag hörde att nummer fem emelie wrangmo karlsson var den som blivit framröstad. wow, det kändes som en dröm. har tittat på videofilm från den eftermiddagen senare & ååh, det är så härligt. gud vad jag var lycklig då. i det ögonblicket. lyckorus på högsta nivå.
ett minne för livet. vad har du för fina minnen från juletiden?

dagen till ära

idag blir det jobb. ska snart promenera med august hem till mamma & pappa där august skall befinna sig hela dagen. skönt att slippa lämna honom ensam.. tycker inte alls om det.. även för bara några timmar. nu får han leka med caesar & vara med mamma & dammsugaren hela dagen istället.. mycket roligare.
ikväll är det idrolfinal! jag ska sitta & heja.. tror jay kommer vinna, trots noll utstrålning i bland annat nyhetsmorgon igår. suck. kan man inte bjuda på ett litet leende trots att klockan är åtta på morgonen? nej jay, ryck upp dig.. gärna för längesen!
nej, nu måste jag kila.
ska hinna lägga lite rouge på kinderna.

torsdagmorgon.

god morgon allesammans!
sov som en prinsessa inatt. bäst det för snart ska jag sätta mig & skriva. idag är det meningen att min dator ska komma & jag är nervös att de inte hittar hit. är riktigt besviken på apple faktiskt. det har tagit lång tid.. trots att jag vet att de var här i måndags & försökte. hur många är egentligen hemma hela vardagar liksom? nej.. apple, det där får ni allt ta & göra någonting åt!
hur som. idag blir det plugg på förmiddagen & sedan ska andreas & jag till borås senare under dagen. lämna in en kamera som är sönder & lite andra ärenden. i morgon & lördag ska jag jobba & tjäna pengar så nu är det bäst jag sätter igång. vi hörs!

innan sex.

ska snart börja packa ihop plugget för idag & laga lite mat till mannen kommer hem. blir att äta fort för vid sex ska vi med tåget till vänersborg där vi ska bli upphämtade för att sedan åka & hämta en bil. mysigt! älskar att åka bil&tåg när det är mörkt. håll tummarna att tåget inte är alltför försenat! på tal om bil.. ibland när august & jag är lite rastlösa & om det finns någon bil hemma åker vi ut en sväng.. antingen till någon skog en bit bort eller till vår älskade som är & jobbar någonstans. så himla härligt & väldigt väldigt mysigt!
här var vi & hälsade på i slädene en bit utanför vara för ett tag sedan.

1/4

nu är jag snart "klar" med en fjärdedel av uppsatsen. woho!
hur mår ni idag? tycker det har vart mörkt hela dagen egentligen.. men syster & jag har tänt ljus & myser bland studier & böcker så här klagas det inte minsann! läste några inlägg från december tidigare år.. känns så konstigt att jag skrivit vissa inlägg där. tänk vad lite man visste.. för bara ett par år sedan, i jämförelse idag. om sig själv menar jag då främst. pekar ut det positiva (eller?) med att bli äldre nu förstår ni. att lära känna sig själv. bättre. för var dag som går. jag står sällan framför spegeln & tänker att jag är ful eller tjock numera. det gjorde jag då. uscha. tänk vad timmarna hos kuratorn på högskolan i halmstad gjorde mig gott. så bra att jag fick det där utbrottet i åre. ja, jösses.. livet är inte lätt men det är underbart! milstolpar behövs. & bryt lite då & då. på tal om bryt. ser någon på biggest loser USA? de är så sjukligt imponerande.. de där människorna. träning 6-8 timmar hörde jag. galet. hoppas för guds skull de flesta (jag vet att vissa fått problem) klarar sig utan problem med ätstörningar & träningsberoenden när de kommit hem. usch i janna, fy & blä för det. är så glad att jag lyckats.
lyckats. övervunnit. klarat mig ur. fått bort.
tackar vet jag viljan. den har jag mycket att tacka för. & det tänker jag göra när jag klarat det här med. för det vill jag verkligen.

scientia vis

kunskap är makt.
sitter & skriver uppsats. som vanligt. tror aldrig jag studerat så mycket jag gör nu.. tänkte på det igår. har aldrig suttit flera flera timmar & bara studerat, som nu. konstigt egentligen. har ju ändå spenderat nästan tre år på högskola & universitet. för att inte tala om alla år i grundskola & gymnasium (möjligen när jag studerade latin iochförsig). galet egentligen. jösses. tänk att jag fortfarande inte vet jag ska bli. vad jag kommer bli. vad jag är? jag längtar tillbaka till gymnasiet ibland. att ha det mesta strukturerat liksom. nu är det mer frihet under ansvar. & det är ju fint på ett sätt. men nu är man liksom någonstans mittemellan. varken ung.. eller gammal. eller, ung är man ju.. men man är ju inte 16 liksom. allt är relativt. för en som är 15 är jag gammal & för en som är 50 är jag fortfarande ung. jag vet inte riktigt vart jag är. det skrämmer mig lite. att jag inte vet. fast varför skulle vi behöva veta? det är ju bara att vara. att vara 25. eller 26. eller 23. eller vad man nu är.
äsch, nu spåra det här inlägg ur lite. jag har nog lite åldersnoja trots allt. jag vill inte ha det. jag vill inte bry mig. åldersnoja vid 25. blä. men men.. vi har väl alla en sådan fas också. jag vill bara vaaa.. bara vara den jag är.


den där goa & glada emelie.

då smäller det!

nu är jag igång. någorlunda i alla fall. var lite segstartad & inte alls sugen på att skriva i morse, men så fann jag lite motivation när jag hittade en studie på mitt ämne. skönt! carolina är här nu.. det är nog därför jag hittat lite inspiration också. sitter den ena & studerar flitigt kan man ju inte med att göra annat än det själv med.

längtar till jul. & nyår. blir nog en mysig nyår i lugn & ro.
nästa år har jag bestämt ska bli mitt favoritår. det ska bli det år jag minns allra allra
mest när jag blir äldre. det jag minns som det år då det small!


påväg mot en strike!

god förmiddag

ny dag, nya möjligheter.
idag blir det skrivande på uppsatsen. minst två sidor skall skrivas har jag bestämt. ikväll är det fortbollsträning så det är bäst jag sätter igång rätt snart. har suttit & tittat på nyhetsmorgon en bra stund & borde väl äta någonting innan jag börjar. hoppas min dator kommer idag.. åh!

swish.. cool bild på august från i höstas. haha! (inte redigerad!)

angry birds!

jaha, då var playstationet igång & mannen sitter på bordet & spelar guitarhero. jag vill ha super mario eller likanande.. angry birds skulle fungera också! älskar season edition!
totalt & helt galet förälskad & beroende av detta fantastiska spel!
någon annan som fallit?

väst är bäst. bäst är väst.

vackra västkusten. bästkusten.


skriverskriverskriver

hej vänner! jag sitter och skriver & studerar.. carolina sitter mitt emot. skönt att ha syster på besök & som pluggvän. får lite extra motivation då! surfade in på studentportalen & såg för en stund sedan att jag klarat hemtentan fint. pust! tiden rinner iväg.. på onsdag är det dags att lämna in första utkast på uppsatsen. inledning, syfte, metod & material.. fast med lite andra ord på engelska. ska bli skönt att få lite feedback igen. behöver pepp pepp!
nu ska jag fortsätta.

vackert vinterlandskap i alboga.

hem på mitt sätt.

åh, det här rummet.. åh åh åh!

har ni sett så vackert? jag älskar soffan.. & mattan.. & bordet! tror det skulle passa perfekt in i andreas & mitt framtida hus. så mysigt! jag älskar ljusstakar.. vitt vitt vitt! & fönsterna.. gardinerna.. allt är ju bara så vackert. bilden är tagen ur repotaget jul på mitt sätt i tidningen sköna hem. förrutom stjärnorna i fönstret skulle jag vilja ha det så där mysigt året om. åh, nu blev jag inspirerad. myyyys!

1999 inlägg. nu 2000

jag har 2000 inlägg i arkivet med detta. kunde haft fler om jag inte vart så snurrig & raderat ett antal när jag en dag fick för mej att förändra mitt liv. vilka idéer man får ibland.
hur som helst. tack så hjärtligt om du följer mej. det är med glädje jag tittar in på statistiken & ser att tabellen ser så stabil ut. tack alla alla ni! titta gärna i arkivet för massa bilder & annat från föregående dagar i mitt liv. det har faktiskt hänt en hel del sen jag började!

pluggdag. skönt!

hejhej! sitter med syster & läser & skriver & gör det man bör när man pluggar. har suttit i flera timmar & jobbar fortfarande på.. med små pauser bestående av lunch framför tv.. (vilket innebar extreme home makeover.. & massa skratt på grund av detta känslosamma program) & prat lite då & då.. skönt med en ordentligt pluggdag.. det behövdes! om en timma åker andreas från jobbet så snart är han hemma.. mysigt! ikväll blir det nog en sväng ut till alboga till svärföräldrarna.. & så vill jag såklart se favoritprogrammet biggest loser.. eventuellt robinson & gärnagärna criminal minds! varför ligger alla bra program på torsdagar nuförtiden förresten? förr var det alltid onsdagar.. bäst att fortsätta. idag är jag pepp!
härlig kväll i säm tillsammans med älsklingen i somras

vita stjärnor

god morgon!
idag är det kallt & så otroligt vackert.. älskar rimfrosten på träden.. & på tal om vitt.. igår hittade jag äntligen julstjärnor att sätta upp i fönsterna i vardagsrummet så nu är det hur mysigt som helst där inne.. redo för julens ankomst helt enkelt. som jag nämnt tidigare är jag väldigt sugen på att sätta upp gardiner i vardagsrummet.. stora hängande gardiner i beige eller vitt.. någon som har något förslag på var man skulle kunna hitta sådana?
dags att fortsätta plugget. nu har jag faktiskt funnit lite motivation!

decembermorgon

god morgon! ska snart iväg mot skolan & ha möte med min handledare för c-uppsatsen. ska bli skönt att prata med någon.. för jag kommer ingenstans! efter mötet ska jag åka vägen om grästorp & gå in på finafina blomster&inredningsbutiken där.. längtar! onsdag & första december. jag gillar det, men börjar känna mej mäkta stressad. tänk när den här terminen är över. det, om något, längtar jag efter. men.. en & en halv månad kvar.. nu jäklar blir det åka av! dags att sätta igång med allt på allvar nu. vi hörs.. i januari eller nåt. (nejdå.)