mysmysmys


celebrating looove

hej mina goa läsare! har ni haft en fin helg? det har jag! var som sagt på bröllop i lördags & det var så vackert! av respekt till brudparet lägger jag inte ut någon bild på dem, men kan bjuda på en bild på mej & min maaan. hur som helst, vigseln var otrolig & rörande (såklart) & likaså resten av dagen & kvällen. grattis micael & shari som för evigt kommer hålla om varandras hjärtan, ni är så fina tillsammans!


igår spelade jag tillsammans med mitt lag match & vi vann! så gött.. matchen var väl helt okej stunttals.. men min egen insats är jag inte särskilt nöjd med. tar nya tag & hoppas jag får spela lika mycket nästa match.. ikväll är det träning igen & jag längtar! galet att jag kan ha vart borta från fotbollen så länge.. älskar det verkligen!
men ååh vad är det med blogg.se som gör att jag inte kan få en tom rad mellan texten & bilden? eller är det mac som spökar tro? blogg.se kanske inte fungerar lika bra med mac?? weird.

fredag igen!

god morgon!

sitter & tittar på nyhetsmorgon & dricker en kopp te. vilket väder det är idag, riktig höst.. dimmigt & kallt.. mysigt. dagens alla tankar i mitt huvud tillägnar jag min kusin med familj. tänk vilka vändningar livet kan ta. i morgon blir det iaf bröllop & jag ska sjunga. vilken ära det är att få sjunga för två personer som älskar varandra så mycket.. & två personer som jag dessutom tycker om hur mycket som helst. ska bli så kul! önskar jag hade satsat lite mer på musiken än jag gjort. iofs är det väl inte försent, men på något sätt finns en spärr med tanke på att i rpincip alla som lyckas numera är så mycket yngre. fast egentligen är det väl inte en stor stjärna jag vill bli (eller jo, visst kanske) & det finns ju möjlighet att göra musikaliska under trots att man är 25 år gammal (ung).

uh, är så hungrig, men har ont i halsen när jag sväljer.
men äta bör man, annars dör man.
& vill man vara fin får man lida pin. lite ont i halsen, äsch!

the grasscutter

haha, august är så söt när gräsklipparen kommer emot honom.. reserverad men ändå så himla nyfiken. titta på söta nalle som undrar vad tusan han håller på med. haha!


älskar utflykter.

åh, nu när jag gick igenom lite bilder från förra hösten blev jag otroligt sugen på någon mysig utflykt. älskar att packa en korg med gott & en filt & så åka någonstans mysigt & bara vara. ibland stannar jag upp & tänker på hur underbart det är att kunna njuta av livet som jag gör nu. till skillnad från då. då när jag hindrades av ätstörningen.. då fanns en utflykt med massa god mat i mina tankar, men aldrig någonting som skulle ske. möjligtvis en utflykt dit jag kunde gå snabbt för att förbränna så mycket kalorier som möjligt.. göra massa armhävningar, sit-ups, benböj.. bla bla bla bla.. utan att någon såg mej. allt vad jag gjorde skulle inkludera träning, ingen mat. aldrig mat. blä för mat. det var då. inte nu. tack!

september+tv = ja!

åh, längtar till september & till alla bra program börjar. haha, det är så mysigt på hösten när man tänder upp massa ljus & kryper ner under täcket efter en lång promenad eller en härlig work-out & slår på tvn & det är idoooool eller biggest loser.. wiii! love biggest loser.. hoppas svenska är lika bra som amerikanska.. i know.. det är lite överdrivet.. men jag älskar det! skulle faktiskt kunna säga att jag bli lite smått besatt av programmet.. beroendeframkallande!

röda naglar

åh, det är så snyggt med rött.. röda naglar, röda läppar, röda tröjor.. älskar rött! & blått! & vitt! & beige! haha! igår åkte andreas&jag till borås en sväng. åt thai på spice & rice.. mmm.. shoppade lite & hälsade på en av våra vänner.. himla himla mysigt! efteråt åkte vi hem & myste med vår gullvovve & så pratade jag med min syster som äntligen är hemma från en vecka i grekland.. helt galet hur mycket jag saknat henne.. har vart så tomt & det har känts som de vart borta hur länge som helst!

♥ på utflykt tillsammans förra hösten. älskar dej syster!

tack expressen!

titta så bra. hade med mej huvudet igår när jag sprang in på ica.. med expressen kan man nu på tisdagar köpa med hundböcker för bara 69 kronor, wiiho.. perfekt!


goddagens!

hej alla små godingar där ute! just nu befinner jag mej hemma hos mor&far en liten snabbis för att låna bilen.. men snart bär det av mot alboga igen! har börjat titta på the hills igen & herregud.. vad bra det är! varenda gång jag ser på det blir jag dock sugen på att dra till usa.. åh, längtar! är faktiskt redan på sista säsongen, men när jag idag satte mej & skulle titta fungerade bara ett (okej, kanske två) avsnitt.. damn! när jag kommer in i någon serie får jag inte nog.. jag vill ha mer mer mer!

nej.. dags att ta tag i livet!

vi hörs sen!


hösten är på gång!

härliga måndag, välkommen! den här veckan är jag ledig, men ska ta tag i massa grejer. måste veta till hundra procent vad jag ska göra i höst..! visst känns det som hösten redan är här? skönt! jag älskar årstider!

snart är det val, gud vad kul! så spännande det ska bli.. hoppas verkligen alliansen förblir. längtar så till valvaka.. men innan dess händer massa kul.. bröllop nästa helg & sen sätter flytten igång! nej, dags att gå ut en sväng i solskenet med lillvovven, ser ut att vara riktigt härligt ute!

brist på vatten har vi inte!

nej, gud vad det regnar.. hoppas det avtar litegrann inför eftermiddagen.. har ju fotbollsmatch mot holmalund, oh! dock vann vi ju sist regnet öste ner, då mot skövde, så det bådar ju faktiskt gott hur som helst! igår hade andreas & jag & vår lilla august en jättemysig dag.. stor härlig frukost på sängen till att börja med, sedan åkte andreas till skogen för jobba.. dit august & jag senare åkte & hälsa på.. på kvällen samlade vi familjerna för lite kalas för andreas & åh, vilken fin kväll det blev! nu ska jag gå & hämta lite vatten.. dags att börja ladda på riktigt, fokus!

ifrågasättanden

jag är trött på att ifrågasätta. när jag ser tillbaka undrar jag alltid varför jag spenderar så mycket tid på att ifrågasätta mej själv & den jag är. varför kan jag aldrig bara vara? jag tittar på bilder & undrar vad det var jag klagade på.. funderade över. så minns jag, ibland mår man inte bra, det spelar ingen roll hur glad man ser ut, hur snygg man ibland är.. eller hur man vrider & vänder.. vissa dagar är sämre än andra.. & vissa bättre såklart.. så är det!

vackra morgonsol

vädret är vackert denna morgon & jag ska nog snart ta på mej kläderna & gå en liten sväng med august. det känns i luften att hösten är på gång, mm, det är mysigt det! jag älskar hösten.. luften, färgerna, mörkret, regn, rusk, sol, levande ljus (!!).. mm, den här hösten kommer bli fartfylld.. mycket träning, långa promenader, plugg & umgänge.. & såklart massa gosande med kärlekarna i mitt liv.. åh.. hösten är så välkommen så!


åh, som vi älskar dej!

grattis till min älskade som idag fyller år!

har ni sett så söt vår lilla august är?! herregud, så himla go & glad liten valp.. & jag är så lycklig att vi fann & tog hem honom & gjorde honom till vår. åh!
lillplutten!

you are the only exception

jag älskar paramore's you are the only exception.. mm så fin, så bra! ill never sing about love if it doesnt exist. sitter här i soffan & tittar ut mot det vackra vädret ute, borde verkligen vara ute.. men vovvarna (passar mina svärföräldrars vovve) ligger & sussar så sött så vill inte väcka dem. ibland önskar jag verkligen att jag vore en hund.

förresten.. om några veckor flyttar vi, spännande!

sommarlivet!

mycket som händer i mitt liv nu, känner viss tillbakalängtan till mycket, men försöker njuta av nuet så mycket jag kan. ibland känner man sej vilsen, så är det bara, med mej. hösten närmar sej & tankarna är många och spridda inför det som komma skall. vi får se vad som händer. sommaren har vart händelserik och fartfylld, endel jobb och mycket upplevelser.

mysig sommarkväll med båten i sämsjön
härlig sverige/norge-semester tillsammans med min man
& vår helt fantastiska lilla bubbe august!

håll tillgodo;

snart tillbaka!