jag kom över en fin låt

lyssna på den här fina låten gjord av johannes j thornander & tobias andersson.



ser fram emot kommande projekt, lycka till!

lazy sundays are the best

åh, sådan underbar dag det har varit. camilla, ludde & jag gick en lång promenad längs havet i strålande sol & kokande hetta. när jag kom hem satte jag mej ute i solen en stund & sen gick jag till hemköp & handlade brämhultsjuice & marabou mjölkchoklad. imorgon inleds juni månad, vilket innebär godisstopp & hårdträning. lite drygt två månader kvar till maraton & nu finns inget alternativ än att fokusera på träningen. jag hade klart behövt en personlig tränare, vilket jag nu kommer att ha. jag tänker mej någon som kommer peppa, motivera, köra skiter ur mej samtidigt som hon beundrar. jag tänker mej någon disciplinerad som ställer upp i alla lägen, vad än klockan är på dygnet. jag har en perfekt kandidat för jobbet:

jag. såklart.

djungle style



off to the beach

good day sunshines!

hej alla! jag sitter & äter smörgåsar & dricker oboy, muuuums! idag mår jag förvånansvärt bra.. inte för att jag var särskilt berusad igår, men jag trodde nog att jag skulle vara lite tröttare efter en vecka som denna. igår var linn, camilla & joanna här & vi tittade på min före detta favoritprogram robinson, vilket ju slutade i skandal. hur fan kunde jarmo inte vinna? nej, jag förstår inte & vill inte prata om det för jag blir så upprörd & besviken. efter robinson satt vi & pratade & drack cocktails & sedan gick camilla & jag ut på stan en sväng. otroligt nog var det jäkligt "torrt" me folk på stan, längtar till leffes på tylösand öppnar.. för att inte tala om after beachen!

nej, dags att ta tag i lite saker. om en timma ska camilla & jag ta en lååång promenad.. förhoppningsvis längs me havet. hoppas ni får en fin dag, vi hörs sen!




im a bad girl..for breaking his heart

ville bara säga godnatt & att jag tycker om alla er så mycket. trots att jag inte vet vilka ni är tycks jag ha en alldeles särskild relation till er & jag gillar det. ni är härliga.. jag menar, kan man vara annat om man följer mitt liv?

jag är ju goo.. & bara så himla härlig! :)

simply the best

ikväll har jag träffat världens bästa & i morgon träffas vi fullständiga, till robinson final. det bäst tillsammans me de bästa. jag älskar er joanna, camilla & linn. ni är mitt guld.

& nu kan jag inte annat än le, allt är som vanligt och [trots att robert tror att ett två tre innebär höghöjdslivlighet för min del :)]

jag älskar livet igen, det är verkligen helt fantastisk!

so, there it is..

ljuset!

tentan gjord. nu åker jag & jobbar!

if we have the power!

en av världens bästa låtar. den gör mej så varm i hjärtat. den gör mej alltid glad!


a talk with the guy up there

dear god. help

nytt kapitel: färskpotatis & ben&jerrys

den här dagen har gått alldeles för fort & det finns faktiskt en möjlighet att jag kommer ha få timmar till sömn inatt. ikväll har jag ätit färskpotatis me lax & nu sitter jag me en ben&jerrys bredvis mej. den måste ätas upp då jag kom att jag inte har en centimeter plats i frysen. typiskt! ;) lägenheten är nu uppsagd & jag är påväg mot mitt livs äventyr. i sommar ska jag försöka spara mer pengar än nånsin & i höst ska vi inte prata om. däremot skulle vi behöva prata om jobb.. har du hört om något jobb i göteborg/alingsås/herrljunga/falköping/skövde trakten & har tips? skriv gärna!

nu ska jag fortsätta, be yourself!

uppsägning av lägenhet

jag kom just på att jag idag måste säga upp min lägenhet eftersom det är tre månaders uppsägningstid. får helt enkelt traksa bort till HFAB & göra detta. kul.. not! känns väldigt trist, men samtidigt skulle man kunna kalla det en början på nästa kapitel. å andra sidan ska jag ju bo kvar här hela sommaren, men nu känns det mer verkligt att jag verkligen ska flytta i höst.

buuhuuu, mitt älskade halmstad!


fängelsefrukost

jag sitter & äter knäckebröd & dricker vatten till. nu vet inte jag hur det är på fängelserna idag, men jag antar att det inte är så att det är det enda de får att äta där.. man trodde ju det när man var liten! :) jag har dock lyxat till det med att ha smör på, riktigt smör & det är goooottt! oooh, vet ni.. i morse när jag vaknade av mitt brummande kylskåp fick jag nog. jag gick ner till vaktmästaren, som förvisso inte var där vid den tidpunkten, gick upp till lägenheten igen & använde all min kraft & kroppsmassa & knuffade på kylskåpet stenhårt. nu låter det inte så mycker längre, men det sätter väl igång så fort jag börjar plugga & på tal om det.. så är det dags att sätta igång..

EPOC står för excess post-exercise oxygen consumption och är det syre som kroppen förbrukar efter ett träningspass för att återställa sig till det tillstånd kroppen var före träning. Återställningen innebär bland annat återinlagring av energi, återställa hormonbalansen, celluppbyggnad och reparation av muskler. I samband med den ökade syreförbrukningen som krävs för att återställa kroppen till ett vilande tillstånd krävs energi. Det är den ökade energiförbrukningen efter träningspasset som kallas efterförbränning. EPOC och efterförbränning har relationen att syreförbrukningen kan omräknas till kaloriförbrukning

mer om det kan ni läsa
här!

nytta me nöje! :)

ååååååh, förbaskade kylskåp!

hej alla nattugglor.. jag sitter & pluggar men hade faktiskt tänkt gå & lägga mej om en stund.. men så är det ett problem.. mitt kylskåp låter som.. ett krig uppstått där bakom eller nåt. i morgon måste jag gå in till vaktmästaren & snacka.. det här fungerar ju inte, kan varken fokusera på plugget eller på sömnen. suck, kanske faktiskt är det som är en anledning till mina koncentrationssvårigheter. nej, nu börjar jag få huvudvärk, så det får nog bli sängen nu iaf. ska bara skriva lite till om syreskuld, EPOC. inte långt kvar nu emelie, inte långt kvar


försöker sätta färg på tillvaron.. det fungerade faktiskt lite bättre.

always look on the bright side of life

lala lala lala lala

nu har jag gjort mej världens fruktsallad [struntar i b&j ikväll] & burrat ner mej framför championsleauge-finalen mellan manchester united - barcelona. mysigt. ska stanna uppe sent i natt & se efter ifall det sitter i sedan gymnasiet att det går bättre för mej att plugga på natten. då satt jag alltid på nätterna eftersom jag alltid gick i skolan & tränade på dagarna. jag var galen då ska ni veta & dessutom inte helt frisk som ni kanske vet. tränade minst två timmar om dagen & ganska ofta mycket mycket mer än så. "tid" fanns knappt för att äta, perfekt, intalade jag mej själv. inte nu längre, men jag skulle inte påstå att jag har världens bästa förhållande me mat ännu. ännu. men jag gillar mat, det gör jag.. in fact, jag älskar mat!


om att längta fram & tillbaka

jag är ledsen över mitt ständiga skrivande om hur mycket jag längtar hit & dit. jag vet att jag bör leva mer i nuet, men just nu går det inte. det fungerar verkligen inte. jag längtar tillbaka till då & jag längtar framåt till sen. det finns inget nu för mej. jag vill inte leva i mitt nu. jag vill ha tillbaka mitt liv. men jag är medveten om att livet är allt annat än en dans på rosor & att ingenting kommer gratis. jag måste hitta glöden, eller iaf gnistan. när jag finner den igen, vilket inte kommer dröja länge om jag känner mej själv, ska jag leva i nuet. när de här tentorna är över, då ni, då ska jag leva i nuet mer än nånsin.



snart är mitt rätta jag tillbaka, snart

såhär i studietider

egentligen hade jag tänkt låta bli att köpa godis & dylikt den här veckan, men å andra sidan.. glass är väl inte godis? jag blev plötsligt otroligt sugen på ben & jerrys nämligen. dessutom var det jättelängesen jag köpte en sådan goding. dessutom kan det var sista gången på länge jag har en ordentlig tentaperiod.. jo.. lätt att det blir half baked isf.. fast deras sorbet verkar ju inte heller heeelt fel!




vilken är din favorit?

onsdag/torsdag natt planerad

jag vet vad jag kommer göra hela natten iaf, plugga. har inte fått alls mycket pluggat idag, då jag vart alldeles för rastlös & inte kunnat fokusera. jag vet inte vad det är me mej, men känner mej helt konstig. tur att jag ska ta en paus från plugget, det här fungerar inte längre. det kan behövas en längre paus. jaja, slut på mitt tjat kring hur jobbigt det är & bla bla bla.. nu ska jag renskriva lite anteckningar jag gjort under dagen.

later!

gå genast ur denna grupp!!

hej alla! jag har just fått höra om en alldeles sjukt hemsk sak på facebook. där finns en grupp som heter "stoppa övergrepp på barn" & handlar inte om det den kanske utger sej för att göra på namnet, utan tvärtom! det är alltså pedofiler som startat denna grupp i hopp om att finna människor som delar samma intresse som de själva; att förgripa sej på barn! jag bokstavligt talat spydde när jag läste vad som stod i gruppens text & vad flera av medlemmarna skrivit. så snälla, om du råkat gå med i denna grupp, gå ur med detsamma!

jag har anmält flera av inläggen som gjorts i gruppen till facebook, får se om facebook admin gör någonting. men gör det du med & sprid det här.. för så här får det fan inte gå till.

jag bli så jävla förbannad!

a new day has come

i morse när camilla åkte till jobbet [vi ska sommarjobba tillsammans!!] passade jag på att följa me henne så jag kunde låsa upp åt henne & sen gick jag hem från eurostop. riktigt härligt men vindarna är helt otroliga här i halmstad idag & det är  klart man har motvind på laholmsvägen, alltid! :) jag stannade iaf till vid ica maxi & köpte massa frukt, inkluderande jordgubbar [!] som jag ska göra en riktigt mumsig fruktsallad av lite senare idag. någonting annat jag köpte & tänkte ha premiär på idag är färskpotatis! fy satan så gott! i övrigt kommer dagen gå åt till tråkigt plugg inför fredagens tenta. fy fasiken, jag förstår inte hur jag tycka att någonting så sjukt intressant är så JÄVLA trist att plugga. känns som jag fått någon typ av koncentrationssvårighetssjukdom. har verkligen skitsvårt att fokusera i längre en tio minuter, en kvart som mest! typiskt!

ett sista ryck

nej, nu är det dags för sista [& i princip första] rycket me plugg innan sovdags.

godnatt & sov sött godingar!

nej, fan.. det ser jobbigt ut

ah, typiskt att man ska åka hit nästa år..




känns riktigt jobbigt.. att behöva längta så! ;)

äventyret har börjat!

anna & jag har preliminärbokat resan nästa år, weehoo! berättar mer när jag vet mer exakta detaljer om den, men en sak kan jag säga.. its gonna be crazy & ni ska följa me! coolt va!?

ett par eventuella hints



& en sak till.. jag ska ta mod till mej & någon gång lägga upp ett klipp där jag sjunger.. måste bara samla mej & känna mej lite mer bekväm i sjungandet igen.. men

someday people, someday!

i wanna sing it out loud!

okej, jag vill  börja sjunga mycket mycket mer. min söta vän louise påminde mej idag om hur mycket jag älskar det, hon sa även"det här skulle kunna va du" & skickade en länk



det ni!

a photo says more than thousand words



helt slut, men överlycklig att klarat rundan på en bra tid trots lack of work-outs lately

dags att röra på påkarna!

nej, nu har jag latat mej alldeles för länge.. dags att dra mej ut & springa. måste sätta igång inför sommarens marathon. kan knappt tro att det är sant, men jag vet att det kommer gå galant! ;)

vad röstar du?

det är snart europaparlamentsval. jag har eventuella beslutat mej om vem jag skall rösta på, men är inte helt säker ännu.   något av det värsta jag vet är folk som klagar över saker & inte gör någonting åt det. du röstar väl? kanske är det till & me så att du  vill dela me dej av dina åsikter? har du politik som ett intresse? skriv gärna & berätta! personligen är jag med i moderaterna & tycker att de tillsammans med Kd, Fp & C har gjort ett riktigt bra jobb med mycket under perioden de haft makt. självklart finns där saker jag inte alltid håller med om, men jag tycker det är viktigt att visa engagemang, mod & stolthet över sin egen åsikt [med vissa undantag såsom rasism, homofobi osv]. när jag var liten var ett av mina drömjobb att bli politiker & redan under högstadiet var jag me i MUF. jag skulle helt klart kunna tänka mej att engagera mej mycket mycket mer inom politiken, tycker det är grymt kul!

som sagt.. dela gärna med dej av dina tankar!

hi lauren, its spencer

ah jösses, dagens avsnitt var hur bra som helst & så känsloladdat!
avskyr att avsnitten är så korta, jag vill ha längre!





beautiful clothing!

h&m har verkligen lyckats med årets vår & sommarkollektion!


tips på BRA bloggar!?!


jag älskar grönskan!

wow, det är hur varmt som helst ute, jättekvavt & det känns som himlen snart kommer öppna sej & bara spotta ut massa regn.. hoppas det blir en ordentlig åska! promenaden var hur som helt.. underbar, som vanligt!

på tal om underbart..

ni vet väl att jag älskar att läsa bloggar? inspirerande bloggar som ger en härlig känsla & kanske framför allt bloggar som innehåller lite mer än bara shopping & fika. vissa bloggar jag läser är huuur bra som helst, andra inte fullt så bra. skulle vilja läsa fler träningsbloggar eller någon blogg me lite äventyr! så snääälla, har du något tips på en bra blogg så berätta gärna!

arrivederci!

tuesday equals the hills!

ja, äntligen tisdag skulle man kunna säga. tentan är ju gjord & jordgubbarna är inköpta.. & inte nog med det.. idag kommer ett avsnitt av the hills! som jag längtat, hahah! det är sant.. faktiskt. nu kommer snart camilla, blir en promenad längs nissan. håller solen sej framme tar jag kanske en liten tur till havet sen iaf. längtar dit!

am i celebrating or not, really!?



mmm, tentan är gjord & precis som jag tänkt gick jag & köpte ett lass jordgubbar efter. däremot är vädret lite instabilt [dock hur varmt som helst!!] så jag ska me camilla ut & gå me ludde om en stund istället för att åka ner till havet & sätta mej. nu ska jag fortsätta njuta av mina fantastiskt goda jordgubbar & titta lite på tv & bara slappa. efter promenaden sätter allvaret igång igen!

hoppas ni får en lovely lovely day!

ive been saaaaved

det är mycket i huvudet nu & jag hoppas röran organiserar sej litegrann under nattens sömn. efter tentan i morgon ska jag gå till ica & köpa me mej maaasssa jordgubbar (om det finns några) & åka ut & sätta mej vid havet & bara koppla av innan nästa tantaförberedelse intar mitt huvud. blir det inte soligt åker jag hem & slänger mej på soffan med jordgubbarna nära till hands. oh, nu är det jättemörkt här.. dags att tända massa levande ljus!

nu är det verkligen inte långt kvar till skolan är över. jag längtar så sjukt mycket & ännu mer längtar jag till anna & jag bokat vår underbara resa. den här månaden ska jag försöka så snålt jag kan så jag kan spara litegrann till the trip. det lär behövas. jag drömmer mej bort..

australien, nya zeeland, fiji, hawaii, canada, usa..

förra åreeet

förra året vid den här tidpunkten var jag precis hemkommen från kreta, åh!








underbar resa tillsammans me bästa syster!

min littejävel!

jag saknar min kariiiiin!


varför har alla liiiiv.. eller är det det ni inte har!?

vad fan håller alla bloggare på me? inte en enda som uppdaterar juu, vad är det här? hahah. dags att peta ner "storbloggarna" som tar sina platser förgivet! ;)

& så tänker jag.. om man uppdaterar mycket

har man inget liv då.. eller är det just det man har? tål att funderas över!

när jag var liten var jag go som få

ibland när jag tappar bort mej själv på vägen brukar jag tänka tillbaka på mej själv som liten, jag var en galen, glad & envis liten flicka som bara skrattade & var allmänt go för jämnan. okej, när jag inte fick som jag ville blev jag sur, riktigt sur. jag har haft sådan otrolig tur, världens finaste föräldrar & tre helt fantastiska syskon som jag lätt klassar som mina bästa vänner.

titta här så söta vi var [vilket vi fortfarande är skall tilläggas]



love!

att försöka är att misslyckas med heder

nej, jag försöker, men att försöka är att misslyckas med heder. men jag kan inte, jag är så trött på det. jag sätter mej ner, skriver i en halvtimma & sen tröttnar jag & då går ingenting in i huvudet. det känns som tentan i morgon inte borde vara så svår, utan att det är mest sunt förnuft & frågor kring det man vet genom att ha vart träningsfreak sedan barnsben. nu vill jag ha fredag eftermiddag & dessa två tentor avklarade. idag vill jag helst bara ta en lååång joggingtur längs me havet & sedan lägga mej på gräsmattan här utanför & slappa. men det går inte för sej.

okay, en timma till, sen paus.. igen. senen timma till.. & så vidare.

glad glad glad!!

åh, ni minns väl när jag skrev inlägget om mina 91 kronor jag  för ungefär tre veckor sedan hade kvar? nu har csn kommit & med tanke på att det är maj fick jag bara några ynka tusenlappar. jag tänkte att jag nog skulle få leva på en hundring i juni me [vilket jag iofs ska iaf, men] men nu när jag logga in på kontot så stod där..


framtida insättning -massa pengar!

right this second

just nu lyssnar jag på den här fantastiska låten


time to get something done

goddagens godingar! har varit ute & promenerat me camilla & ludde på morgonen & sedan satte vi oss & tittade igenom massage-tentan vi ska skicka in idag.. så nu är den typ klar, skönt! har suttit framför tvn en liten stund & då självklart tittat på days of our lives, hahaha. världens roligaste program. synd att nicole inte var me så mycket i dagens avsnitt.. hon är den som pratar allra mest me sej själv, hahah! seriöst.. vem skriver manus till den serien?

nej, dags att sätta igång me plugget. måste bara säga hur kul jag tycker det är att ni är så många som läser bloggen! hoppas ni fortsätter.. jag fortsätter iallafall skriva, såklart!

have a nice day!

ive got to see you again

jag blev alldeles tagen av click, filmen me adam sandler. den är ju helt fantastisk. jag minns när jag såg den första gången, jag var helt förvånad, men oj som jag grät. nu med såklart.. därför blev det inte så mycket gjort på mitt träningschema, men däremot fick jag min hemtentamen till massageutbildningen gjord så nu skall det bara skickas in i morgon sen är jag inte långt ifrån. känns faktiskt ganska overkligt, men får jag säga det själv så anser jag mej själv som en potentiellt suverän massör!


nu ska jag plugga lite på träningsläran & sen får jag nog gå & lägga mej. börjar bli lite smått hungrig.. vilket ju alltid är lite jobbigt såhär på kvällskvisten.. men, en kopp thé & ett äpple kanske kan stilla hungern litegrann!

learn by doing!

shit, mitt huvud pallar inte plugga in något mer. suck. nej.. måste ändra teknik. tror att jag istället för visuell & auditiv skall börja med lite mer kinestetik [detta ingår i studierna]. alltså, learn by doing. lägga upp ett träningsschema! inget sånt där löjligt lätt jag brukar göra.. nej.. ett riktigt träningsschema! jag ska ta hänsyn till allt möjligt, det enda jag vet är att jag vill ha me massa intervall träning & fartlek. jag är himla sugen på att springa mer intensivt, vila, spring, vila & ja, ni förstår. ska nog titta om det är någonting på tv samtidigt för som ni säkerligen redan vet har ju vi kvinnor förmågan att kunna göra flera saker samtidigt. you wanna know why?

vi är lite bättre

om man inte förstår det som står

kan man alltid gå in på wikipedia  för en kort sammanfattning.

Syreskuld är ett tillstånd som kan uppkomma vid kraftig kroppsansträngning. Mjölksyra bildas i musklerna, som en alternativ slutprodukt i glykolysen, då muskelcellerna arbetar utan tillräcklig syretillförsel. Syreskuld innebär att man använder anaeroba substrat, när man går från vila till Steady State-aktivitet, exempelvis vid tränings- eller tävlingsaktiviteter. Storleken på syreskulden är proportionell mot arbetsintensiteten. Eftersom blodflödet inte omedelbart kan avge syre till musklerna, när man börjar träna samt att mitokondrierna inte omedelbart kan ställa om metabolismen, uppstår anaerob förbränning till en början vid träning.

gött!

promenad & åttionia

underbar promenad i strålande sol & grönskande skog. jag har sagt det förut & säger det igen.. jag älskar det!

förresten.. angående det där me mansläktet. jag kanske skulle försöka hålla mej till de i "min" ålder. jag är ju inte den som bryr mej särskilt mycket om ålder egentligen men..

åttionia.

att vara flexibel är en bra egenskap!

ja.. flexibilitet är en av mina starka sidor ska ni veta. därför tillåter jag mej en liten paus nu me lite bloggande, lite fotografering & lite promenad & så låter jag bli pausen innan gossip girl, bra va!?


oh dear, this is great

den här versionen av redan en otrolig låt måste jag bara dela mej av.



fantastiskt är ordet. dessutom kan jag se en liten del av mej själv i ett av hennes uttryck i början av låten [o,1o]. ett uttryck jag inte brukar gilla, men som jag nu ser är otroligt vackert.

om jag pluggar fram till sex!

om jag pluggar flitigt fram till klockan sex så ska jag låta mej ta en promenad & sedan sätta mej & titta på gossip girl. det här händer alltså inte om jag slarvar, so ill talk to you then så får vi se hur det gått, aight!?

i samma ögonblick drömmer jag mej bort, men vaknar plötsligt upp av
emelie, du ska klara detta, kom igen nu för fan, fokus!



tack mamma!



the most exciting, challenging & significant relationship is the one that you have with yourself
. så är det aaalltid, men jag känner helt klart så nu mer än någonsin.

den här helgen har vart helt fantastisk. min mamma har varit på besök & tillsammans har vi hittat på massa kul! vi har vart ute & ätit me christian & linda, vi har vart ute vid tylösand. vi har suttit på uteservering & druckit vin, tittat på robinson, vart ute & åkt en tur runt halmstad & massa massa mer! sedan har jag jobbat endel.. jag har undrat över ödet & börjat tvivla, jag har insett att mansläktet är intressant & att jag nog inte bör ha särskilt höga förväntningar på det, jag har tänkt på min relation till halmstad & mina vänner här, jag har tänkt på hösten & på tentorna jag ska ha i veckan, det är mycket som snurrat i huvudet, men i det stora hela har det vart en helg utöver det vanliga. tack mamma!








ive seen it all before

nu har jag kommit hem efter en go dag tillsammans me några vänner. först hos camilla & robert för några timmars plugg, tacos & hallonpaj & sedan en kväll framför the eye tillsammans me camilla & linn. spontant, härligt & mysigt. nu sitter jag & chillar & lyssnar på amos lee. hade tänkt gå & lägga mej alldeles strax då jag ska upp ganska tidigt i morgon för jobb. dock jobbar jag bara mellan 8-12, vilket ju är en goo tid. därefter åker jag direkt till camilla & rob & pluggar & sedan kommer mamma under eftermiddagen!



lyssna på
den här versionen också. lovely.

bröllop!

åh, det handlar om bröllop på nyhetsmorgon, mysigt! sommarens bröllop mellan christian & linda kommer bli helt fantastiskt fint, gud vad jga längtar! you guys are the best!


god morgon god morgon!

god morgon! jag sitter & tittat på världens bästa program, såklart; day of our lives! hahahah.. nää, ska snart äta frukost & sedan cykla iväg till camilla för att plugga tillsammans me henne & rob på balkongen. åh, i morgon är det fredag & då kommer mami. idag ska jag plugga som tusan! :) hahah, det är så kul när de pratar me sej själva i days of our lives!

have a nice day!

ja, jag borde sova

jag borde sova, men ulrik & jag planerar vår tequilakväll så det går inte just nu. dessutom lyssnar jag på amos lee & fy faaan vad bra han är. i love it. det var ett tag sej jag kände den här känslan så jag might as well stay awake for a while!



oh, man, det är så bra. så bra

goaste låten!?

jag känner mej goo.. som den här låten ungefär..
förrutom det där me tell him i love him.. tell him it'll be alright.


strawberry daiquiry & so on

o jösses vilken härlig kväll det blev. efter promenaden firade camilla & jag me att dela en flaska vin & varsin cocktail; strawberry daiquiry & mm, vad kan jag säga mer än att jag har en allmänt go känsla inom mej nu? hahah, i love camilla! i morgon får allvaret börja igen då vi försökte diskutera litegrann inom idrottsfysiologi förut, vilket resulterade i mer skratt än allvar, men what the hell.. livet är till för att levas & en daiquiry hit eller dit gör det ju inte direkt sämre. :)

nu ska man väl gå & lägga sej go & glá. funderar på en daiquiry till bara! :)

härligt!

sådär, då var den dagen avklarad & jag måste få säga att kvällens redovisningar var riktigt intressanta! idrottsfysiologi kan lätt vara det mest intressanta jag läst någon gång.. synd att det är så mycket nu att man knappt vet vad det är man läser bara, men äsch, man kan nog rätt mycket ändå. i morgon är det torsdag & ledigt & jag är glad! på fredag lovade jag att hoppa in några timmar på jobbet & sedan kommer min älskade mor på eftermiddagen! åh, vad jag längtar efter dej mami, ska bli så kul att ha dej här! i övrigt kommer långhelgen bestå mestadels av plugg plugg plugg inför kommande tentor, plus lite jobb me.

ovanför spelas musica & jag blir lite smått festsugen. detta ommer jag självklart inte stilla genom ett glas vin, men det tänker jag ta iaf. åh, först får det allt bli en liten promenad i sol & skog!

kommentarerna flödar!

kul att så många kommenterade kring vad ni är bra på... inte en jävel som tycker att man är bra på något? det bådar inte gott för framtiden mina vänner. vad trist! men men, man kan ju hoppas att det är av lathet ni inte skriver & inte av lack of confidence.

nu ska jag snart iväg & redovisa ett arbete jag gjort tillsammans me några. därefter ska jag cykla hem fortare än någonsin, eventuellt ta en liten löprunda eller promenad & sedan sätta mej me lite plugg & ett glas vin. fy fan vad sugen jag var på det när jag gick runt bland flaskorna på jobbet. var sugen på ett glas rött förut, men nu lutar det mer mot ett glas vitt istället.

nej, dags att göra ordning mej & cykla iväg. vi hörs!

jag är duktig!

jag tänkte att vi kunde börja påminna oss själva om hur bra vi är..

idag hade jag en redovisning & efteråt fick vi lite feedback. jag är bra på att instruera & motivera, fick jag höra. det gjorde mej glad eftersom jag anser det är två av de viktigaste egenskaperna man har både som lärare & personlig tränare.

vad är du bra på?

livsfarligt

jag berättade ju härom dagen att jag fick en fet låda me lysmelk [choklad] utav en vän till mej.. & det är livsfarligt! jag är där & norpar en, två, tre, fyra eller fem [eller ännu mer för den delen] ständigt. jag tänker aldrig någonsin ha ett godisförråd hemma hos mej & jag är så glad att vi inte hade det när jag var liten.. sådan godisgris som jag är. jösses, jag måste verkligen sluta me godis.. det kommer inte sluta vackert annars. usch!

jag bockar av

god morgon!

idag var jag uppe med tuppen då jag hade redovisningen i träningslära redan klockan åtta. skönt att ha det gjort & den gick nog dessutom bra! nu sitter jag & tittar på nyhetsmorgon & ska snart börja plugga lite. vid tolv ska jag åka & jobba några timmar & sedan har jag nästa redovisning ikväll. åh, vad jag längtar till den är över. då kan jag äntligen börja fokusera ordentligt på tentorna. borde nog göra en till av inlämningarna också.

nej, dags att sätta igång.. hungrig är jag också!

jag älskar språk

så, nu har jag gjort en sen anmälan till en kurs i japanska och en kurs i italienska göteborgs universitet inför hösten! brothers & sisters nu, sedan läsa en stund & därefter gå & lägga mej. i morgon bitti har jag en praktisk redovisning i träningslära, efter det ska jag iväg & jobba & sedan en ytterliggare redovisning. härlig dag, ännu härligare när den är över! :)


här är den turkosa jackan btw,
i love iiit! [the flash också, ser ut som en gloria!]


ha en go kväll!





jag minns den, som om det vore igår.




ikväll när jag satt & pluggade började jag fundera över när jag var som kärast. jag minns tre ögonblick lite extra. nej, fyra. första gången var när jag var hemma hos min dåvarande pojkvän, ensamma hemma hos honom för första gången & vi åt rostat bröd & drack varm oboy. den andra gången var när jag satt i min kusins lägenhet i usa & pratade med en kille över msn. som det pirrade när han skrev. den tredje tanken är från en juldag i herrljunga. den fjärde & kanske det allra härligaste var när jag kysste en kille till coldplays speed of sound på ett dansgolv på mallorca. han lyfte upp mej & jag kände hela min värld snurra som aldrig förr. fjärilarna i magen var obeskrvligt galna & jag visste knappt vart jag skulle ta vägen.

den känslan undrar jag om jag någonsin kommer att känna igen.

all power is from withing

& therefore under our control

åh, jag har haft en bra dag idag. lät mej sova ut, åkte sedan till skolan & övade lite tillsammans me en tjej jag ska redovisa med i träningslära i morgon & sedan åkte camilla, ludde & jag till en sjö lite utanför halmstad & gick en härlig promenad. nu ska jag alldeles strax sätta mej & plugga. har precis tittat på the hills & jag måste säga att de där avsnitten är waaay to short. vill ha längre avsnitt! nu surfade jag in på blondinbella.se & fick syn på att hon skulle göra en dreamboard a la the secret. blev då sugen på att ta fram & läsa lite i den, vilket resulterade i en lite mer positiv inställning igen. den där boken har någonting speciellt. för er som inte läst den, gör det! jag skulle vilja göra en dreamboard.. får bli när jag har lite mer tid!

nu ska jag plugga, later!

its the hurt i hide that fuels the fire inside me

färdigstuderat för ikväll. nu skall ni få ta del av the beauty of la musica.
jag kan aldrig någonsin få nog av ray lamontagne & särskilt inte den här låten.

well i looked my demons in the eyes, laid bare my chest,
said "do your best, destroy me. you see, I've been to hell
and back so many times, i must admit you kind of bore me"





i might as well give you another one. den här har jag säkerligen haft uppe förr, men den är helt fantastisk. texten, hans fantastiska röst & den ljuva melodin. musik när det är som bäst.


choklad, levande ljus & thé


sen natt. mycket tankar.
då kan det vara passande
med en kopp thé, 
lite levande ljus & choklad.
nu ska jag försöka få in
någonting jag tidigare hört
men inte lagt på minnet.
sov gott, sen.



den stora frågan..

att sova eller att dygna, det är den stora frågan.

guld

åh, det regnar & blåser. nu skulle man ha någon att mysa me. jag har iaf tänt ljus, lagat omelett, pratat me karin på telefon & alldeles nyss även camilla. jag är rätt nöjd trots allt, lite vilsen bara.

tänk vad några ord kan ge

tänk vad ett samtal kan göra. tack min älskade karin. saknar dej!

jag längtar tillbaka till livet

jag avskyr den här känslan jag har inom mej, jag vill bara bort. för tillfället känner jag mej vilsen & som om jag inte alls hör hemma här. jag vet inte varför, men ibland känner jag mej så otroligt ensam.. kanske för de flesta av mina vänner har sina liv tillsammans me sina pojkvänner, men kanske framför allt på grund av att jag stänger mej själv inne när jag börjar må sämre [igen]. det känns ungefär som jag förlorat en del av mej själv på vägen i allt sökande.. å andra sidan vet jag att när man söker en adress utan att veta var den finns.. går man ofta vilse. det är ju faktiskt det som är charmen med livet. att man aldrig någonsin vet exakt hur det blir. men det faktum att jag längtar tillbaka till livet kvarstår. jag skulle göra i princip vad som helst för att kunna skjuta fram tiden tre veckor. jag längtar tillbaka till nuet.

jag menar.. du har ju ingen typiskt "löparkropp"

jag klarade det! göteborgsvarvet alltså. :) nu längtar jag som tusan till marathon men har lovat mej själv att träna träna träna träna sjuuuukt mycket så fort plugget är över. då kommer ni kanske anse att jag tränar lite väl mycket, men har bestämt  mej för att juni får bli en sån månad. stenhårt. sedan lite lugnare i juli & hellugnt veckan innan marathon. tränar jag inte såhär nu kommer jag dö under loppet, för det kändes det stuntals som att jag skulle göra i lördags. sen behöver jag nog jobba bort ett par kilo. hjälper ju inte direkt att jag fick världens bästa present av BIA idag! nämligen en stooooor låda lysmelk. hoppas jag tröttnar på dem efter det.. finns nog ingen risk, men juni ska iaf bli en godisfri månad. jag behöver förbättra mina matvanor. jag spårar ur. men iaf, marathon. det är inte långt kvar nu.. knappt tre månader.

btw. angående rubriken.. den meningen har jag fått höra twice idag.. kul! [ellerintefastjagvetintevarförjagmenarmångamaratonlöpareserjufaktisktutsomanorektiker!]

en sak till.. jag ska springa lidingö-loppet också. tillsammans me min kära kollega linn!

åååååh aaahhhhh iiiiihhhhh

21000 meter tjugoentusenmeter 21 kilometer tjugoenkilometer
kom i gen kom igen kom igen kom igen!!!!

jag är NERVÖS!!!

nu gäller det!!!

vaknade upp till den här låten idag.. en av tidernas bästa party/träningslåt. idag gäller det, göteborgsvarvet!! jag är så nervös eftersom jag inte sprungit på hur länge som helst, men eftersom jag är så motiverad & har så sjukt mycket vilja tycker jag att det borde gå bra! nu ska jag äta frukost & göra klart min lunch!

nu kör viiii!!!!



en annan grym låt


laddad för göteborgsvarv!

jag sparar det där me druv- & områdesinfo till någon annan idag. ikväll har det vart lite mycket & när jag satte på tvn för en stund sedan var det john Q vilken visade sej vara en grymt bra film! ska snart ner & hämta min tvätt & måste packa ihop allt inför morgondagen. massagebänken ska me hem, för på söndag ska jag massera ett par vänner hemma i herrljunga! åh, i morgon blir en rolig dag.. först göteborgsvarvet & sedan en härlig schlagerkväll som inleds me robinson! kan det bli bättre? springa över två mil, se på  robinson & sedan eurovision med vänner.

jag tror fasen inte det! :)

livet är gott!

helgens vintips!

vitt:


finca el portillo [nr 6150] 75kr
druva: chardonnay
land: argentina


ett fruktigt, torrt vin med smak av ananas, päron och lite lime. fungerar bra som
sällskapsvin, men också till rätter med fisk och skaldjur. otroligt gott!



rött
:


vila santa [nr 12507] 99kr
druva/råvaror: Trincadeira, aragones, periquita, alicante bouschet, cabernet sauvignon.
land: portugal


ett mycket fruktigt, kryddigt vin med smak av körsbär, plommon & vanilj. passar bra till rätter med lamm och nötkött, men precis lika bra som sällskapsvin.



ikväll skriver jag kort om druvorna samt distrikten de kommer från.

ha en vacker dag!

its a brand new day

god morgon, eller god middag.. vilket du vill! jag har vaknat upp på braa humör idag & känner mej redo inför morgondagens göteborgsvarv.. först skall jag dock avklara en dag på jobbet & en natts sömn.. en tvättning ikväll också! sitter och tittar på jay leno som nu gästas av adam sandler & skrattar. åh, vilken härlig dag det är.. det känns verkligen som den här dagen på jobbet kommer vara hur go som helst. massa folk, vilket innebär massa vintips & massa hej i kassan. jag gillar mitt jobb!

på tal om vintips.. jag kommer börja ge ett vintips inför helgen varje fredag, trevligt va!?

kommer strax!

guess i should have known

jag trotsar sen obefintliga tiden & går & lägger mej. i morgon ska jag jobba & tvätta.. får nog inte särskilt mycket tid till plugg eftersom jag ska upp tidigt & åka till göteborg & spring 21 km på lördagen. ett blogginlägg däremot.. det ska jag nog klara av att klämma in! jag skulle vilja ha en sån där go tröja där det står

i love my blog

den här killen!?

har ni hört den här killen?



nu ska jag plugga i två timmar, sen en liten paus & därefter två timmar till!

ligger på latsidan

under senare tid har jag legat på latsidan, på grund av diverse skador, sjukdomar hit & dit.. fast jag måste faktiskt erkänna att det varit rätt gött.. jag har varit lat, för vem hade inte kunnat styrketräna trots en liten ynka stukning eller en stor blå på hälen? okej, jag tränade ett par gången & så har jag cyklat.. & promenerat endel.. men mycket så är det inte. om man inte räknar me tre timmars dans i måndags på konserten förstås!

nu börjar jag iaf känna att det får vara nog. jag längtar ut. ut & springa runt långt, länge & fort.. prins bertils stig. galgberget, orraholmsrundan.. jag längtar ut i naturen. jag är så trött på att sitta inne & plugga. i höst ska jag bara träna & jobba. okej.. jag ska ju kanske läsa lite japanska också.. på lördag ska jag iaf springa.. långt.. snabbt vet jag inte men.. ja, skönt ska det bli! funderar på att anmäla mej till ett lopp i varberg också. det är ungefär en månad innan marathon så det kanske hade kunnat vara bra.

nu måste jag bestämma mej för om jag ska cykla & titta på fotbollen eller ej!

dreams never fade

jag har drömt om visst saker sedan jag var bara några få år gammal:


åka till australien & nya zeeland
japp, snart uppfylld, japp!

flytta till italien & lära mej tala flytande italienska
under gymnasiet läste jag italienska & var riktigt duktig. numera funderar jag på att bli italienskalärare, vilket ju kommer betyda att jag måste bli otrooooligt duktig på språket. därför kommer jag inom några år att flytta dit. det vet jag.



hoppa bungyjump & fallskärm
eftersom anna & jag skall till australien & nya zeeland nästa år är detta ett ypperligt tillfälle att passa på att uppfylla minst en, men allra helst båda dessa drömmar.

lära mej japanska
under hösten när jag eventuellt skall bo hemma & mina föräldrar & jobba någonstans i närheten funderar jag på att läsa ett kurs i japanska på distans. här handlar det inte om att kunna språket flytande, utan snarare "bara" lära mej grunderna. jag älskar språk!

jobba med träning & hälsa
nu tänker jag mest på idrottslärare, massör & tränare. vem vet, spinninginstruktör me kanske! öppna eget, helst i form av spa. gärna friluftsinspirerat med vandringar & annat härligt

bygga ett hus vid havet
det hus jag vill bygga har jag haft ganska klart för mej sedan barnsben. jag vet att det ska byggas i en sluttning mot havet & att nedersta våningen ska bestå av spa/träningsdel där det kommer att finnas en helt vit, ljudisolerad danssal med inbyggda högtalare i väggarna.mot havet skall det endast vara skjutväggar i glas så man kan öppna upp mot poolen som finns alldeles utanför. våningen över skall vara etage & köket hur stort & rymligt som helst. vita väggar, massa fotografier från diverse resor & upplevelser inramade på väggarna & hur mycket ljus som helst. underbart!

åka tillbaka till canada
detta har jag ju inte drömt sedan jag vara bara några få år, men i många år nu! 2003 åkte jag hem från mitt utbytesår & nu ska jag äntligen få åka tillbaka & träffa mina vänner igen.

sjunga mycket mycket mer än jag gör
det svårt att hinna me allt när man vill så mycket. sången är dock någonting jag verkligen skulle vilja syssla mer med än jag gör. jag är faktiskt rätt duktig på att sjunge.. egentligen.


& kanske det allra främsta
hitta den stora kärleken


[plus många många fler]

jag älskar visst nötcreme

åh, i morse när jag skulle iväg till skolan hittade jag ett par nötcreme i jackfickan & nu sitter jag & äter upp dem. gud vad gott det äääär.. känns som evigheter sedan jag åt sådana. mums! snart ska jag iväg till plugget igen, suck. vill bara ligga hemma & mysa i soffan. dock måste jag plocka fram pluggisen i mej, will do!


torsdag, oj då

herregud vad fort veckorna går.. på lördag ska jag springa göteborgsvarvet! gud vad jag längtar efter att springa nu, vilket ju är bra efter jag då skall springa 21 km. ska bli så härligt! idag är det redan torsdag och jag har vart i skolan en sväng under förmiddagen & ska alldeles strax tillbaka. ikväll skall vårt korplag i plugget spela sin första match, så jag ska nog iväg & titta en sväng. måste hinna me massa plugg också. två vecor kvar.. sen är det över, två veckor.. häng i!

tvättäkta plugghäst!?

tänk om jag kunde vara en riktigt pluggis, i wish!



jag kan se ut som en iaf.. en rätt snygg neerd faktiskt. sweet!

[at request ill start writing some texts in english.. soon! :)]

im longing for a place far far away


keep your enemies closer

kunde inte hålla mej från att se nya the hills. har ni sett det?


jag som isabella löwengrip

åh, massagen gick bra, bättre än jag trodde!  & kul är det. som satan.. så om det är någon som läser som vill ha en massage så är det bara att hojta till!

mitt under massagen kom jag & tänka på när jag fick en rolig kommentar om att jag skulle sluta försöka bli som blondinbella. jag tyckte det var såå kul & väldigt värt att kommentera. dock glömde jag ju bort det, men ja, kul var det iaf, hahah.. jag säger som beyonce [mycket prat om beyonc här nu..  hahah] you are your own person.. be proud of it!

nu är det dags för mej att tentaplugga litegrann innan läggdags. ser nog klart på fråga olle först!

& they said i couldnt get it

hey hey hey! sitter och skriver på en av alla rapporter & är snart klar me den. skönt! fick min massagebänk idag så ikväll blir det premiääär.. yey! egentligen har jag inte tid för det nu, men å  andra sidan hade jag säkert gjort någonting annat den timman ikväll så. hur mår ni idag!? jag mår bra! är tillbaka i halmstad & sitter & lyssnar på beyonce, önskar jag skulle på konserten me henne i stockholm ikväll, det hade vart nåt. istället blir det massage-träning & plugg.. inte helt fel det heller! ;)

nu ska jag fortsätta så jag bli klar innan linn, min kära kollega, kommer hit!

hörs sen!


im fine!

idag har jag skrivit mycket, men inte tillräckligt. jag är inte alls klar som jag hade velat, på grund av att jag inte kan finna några vetenskapliga artiklar jag tycker duger. men snart struntar jag idet. nu vill jag bli klar me alla rapporter hit & dit så jag kan fokusera på tentorna. i morgon bitti åker jag till halmstad & jag tror morgondagen blir en låång dag. jag hoppas det! ännu mer hoppas jag att min massagebänk kommer & ifall den gör det ska jag göra min första ordentligt massage i morgon. men no worries. jag minns allt. den där kursen var bland det roligaste jag gjort & därmed minns jag. strykningar, knådningar, friktioner & eventuella specialgrepp. japp!

oh just det.. kul att malena gick vidare till på lördag.. eurovision såklart! såg ni ikväll? jag gillade islands låt, den var riktigt grym. det var visst någon dåre på p3 som sagt att det skulle vara den sämsta låten.. vadvar det för en egentligen? sjukt konstigt tycker jag!

neej.. dags för mej att sova. ska bli spännande att se vad jag drömmer för drömmar, i natt handla de främst om min stackars massagebänk & såklart om beyonce. sov sött!


 


jag tror jag bjuder på en till

mitt uppe i mitt skrivande kom jag att tänka på igår vid den här tiden. lyrik.

därför bjuder jag på en till


gårdagens lyckorus håller i sej

åh, vilken underbar kväll det var igår. jag håller fast vid det & känner mej såå nöjd att jag gick på den. ni som inte gjorde det missade verkligen något. nu sitter jag i herrljunga i vårt uterum & tittar ut över vår fina trädgård. jag älskar vårt hus & jag älskar att vara här. här hos mamma & pappa & caesar. i vårt hus. världens bästa hus. dricker ett glas juice & äter ett äpple.. tänker på hur fint & härligt livet är & känner för att bara vara sådär djup på mitt egna sätt. i morse tog liselotte & jag en lång promenad i skogen & förrutom att mamma, pappa, carolina, anton & caesar & min släkt & några av mina bästa vänner bor här så är det skogen som gör det. den ger så sjukt mycket; glädje, ro, lugn, harmoni, kärlek. åh! sen åt jag lunch me mamma & därefter satt & prata me anton. nu sitter jag & pluggar för fullt & ska försöka bli klar med minst två rapporter. eller försöka!? jag ska bli klar!






beyonce!

jag befinner mej i fullständig extas. i morgon ska jag välja ut en av de etthundranittio bilder jag tog idag, så ska ni få se.. hur otroligt vacker hon var, beyonce! hur grymt fantastisk hon var rent sångmässigt & på scen däremot.. det hade ni behövt uppleva för att förstå.. fy fan vilken artist. & körsångarna sen.. & dansarna.. & killarna.. åh!

det här är lätt bland det bästa jag varit med om.

det känns som jag befunnit mej i en dröm under hela kvällen & som om ett stort lyckorus spridit sej över & inuti min kropp. den här känslan håller jag fast vid. jag släpper den aldrig. aldrig nånsin.


ikväll är det dans utan dess like!

nu ska jag åka om en liten liten stund.. ikväll är det ju beyonce!

hoppas ni får en underbar kväll.. vi kommer få hur kul som helst!





lateeer!

en riktig kärleks-boooooost!

jag kände mej inte särskilt nöjd ikväll efter att jag en stund suttit & tänkt igenom allt vi har att göra. då är det allra bästa att lyssna på den här låten, den gör mej sjukt glad.. &  förstås.. nöjd!


äntligen!

åååh.. som jag väntat på min "jacka" jag beställde på h&m för ett väldigt bra tag sedan då den var slut i rätt storlek i butik. nu är den äntligen påväääääg & let me tell yooou.. its hoooot! jag har kommit på att jag ääälskar turkos! dessutom är den redan betald så det är ingenting jag behöver oroa mej, perfekt! :)


spara pengar

den här månaden har jag, som ni kanske redan vet, ett rätt liten budget att hålla mej till. därav inga nya plagg.. boring.. men jag har en känsla eller snarare vetenskap om att det är såhär det tvunget kommer att vara om jag ska kunna spara så mycket pengar som möjligt. hade jag inte behövt spara hade jag gärna köpt dessa plagg:


and then i go back

åh, vad kul det var att träffa camilla igeeen.. & linn var där me! helt underbart, jag älskar er mina goingar! nu sitter jag & tittar på den löjliga filmen på trean. fy fan vilken film, hahaha!

jag är så sugen på att springa! jag vill springa långt & fort & gärna längs havet. på lördag är det göteborgsvarvet & jag har inte kunnat springa på flera veckor på grund av mina skador & sjukdomar hit & dit. igår trampade jag snett så jag stukade foten lite lätt. åh! men men, så länge suget & motivationen finns här ska nog allt gå på lördag.

jag kan, jag vill!

och jag bara gråter

it seems i can do nothing but cry


jag har verkligen kommit in i en riktig gråtperiod. jag gråter för allt.. vad än det handlar om.
nu ska jag springa & träffa camilla.. börjar säkert gråta av glädje när jag får se henne. det var lääängesen vi sågs nu.. över två veckor sedan.. way too long!

HEJ!

ciao!

helgen har sprungit förbi & jag har knappt rört datorn. i fredags eftermiddag kom carolina & richard & bara en liten stund senare skulle jag iväg på finsittning me klassen.. eller me vårt program. riktigt trevlig kväll, men himla segt att jag kände me helt väck me tanke på förkylningen. på lördagmorgonen åkte jag till jobbet & därefter handlade carolina, richard & jag massa goa grejer till vår härliga sallad vi gjorde senare under kvällen. det blev dessutom en rätt fet godispåse, vilken vi faktiskt hade mycket kvar av även idag. mums. men tillbaka till gårdagen. vid sju kom christian & linda hit & åt middag tillsammans me oss & sedan kom linn & joanna lagom till robinson började. jag ÄLSKAR robinson & skulle nog kunna göra nästan vad som helst för att vara me. ja, jag ska söka! efter robinson gled vi ner till michaels legendariska födelsedagsfest. där befann sej en himla massa goa mäninskor, bland annat KIM! vi festade tillsammans hela kvällen & dansade fötterna heta på både cafeet & mårtenson.. så kul kväll! idag har carolina, richard, linda, christian & jag promenerat en sväng vid havet & haft en himla mysig picknick. dessvärre dog min kamera innan jag hunnit ta en enda bild så jag kunde inte ta några, men let me teelll you, det är så sjukt underbart där nere, i love it!




when someone is too far away

ikväll har jag äntligen fått träffa kim igen & det var så kul. härligt att han ska vara här heeela helgen. [det var kul att träffa dej me michael! :)] i morgon kommer dessutom carolina & richard hit.. vilken helg det kan bli! hoppas bara min egen trend vänder i morgon så jag inte blir mer sjuk. i morgon är det ju finsittning & på lördag födelsedagsfest för michael. jag får ta det väldigt lugnt i helgen. nästa vecka är det gbgvarvet så jag vill absolut kunna dra u & springa ett par gånger innan då jag itne kunnat det på ett tag.

nu ska jag gå & lägga mej så jag orkar upp & jobba i morgon.. sov sött!

äventyret har snart börjat

god kväll!

efter att vi fick svar från kilroy idag har jag bara gått & längtat. vi har fått ett förslag att boka biljetten till sydney redan nu så vi säkert får plats på flyget i januari. jag vill bara åka. nu. fast det är mysigt att längta också. nu gäller det att jag får ett jobb i höst.. & gärna ett jobb där jag kan jobba så mycket som möjligt. ica maxi hade varit perfekt.. eller systembolaget någonstans, det är ju det bästa jobbet som finns!

nej, nu ska jag diska & sedan plugga lite. i morgon fortsätter personlig-tränar utbildningen på eleiko. hoppas verkligen jag hittar dit i morgon.. vi hörs!

tävlingen hos kenzas.se

okej. jag vet att jag länkat till en tävling tidigare i veckan, men den här. den här vill jag verkligen vinna, en mobil! vem, om inte jag, skulle behöva en.. & jag är värd att vinna.. & här är anledningen

för ungefär två år sedan flyttade jag till halmstad för att studera. jag hade en gammal mobil sedan min nyare ericson blivit stulen när jag var i thailand några månader tidigare. jag hade länge gått runt & tittat efter en & sedan fann jag den jag vill ha.. samsung u600. den skulle jag ha & den fick jag. dock blev det inte riktigt som jag tänkt mej

jag gick till telia & beställde en. 18 månader bindning- & avbetalningstid, det är det värt tänkte jag. någon vecka senare gick jag spänd av väntan tillbaka till butiken för att hämta ut mobilen & där var den. mörkbrun/guld & så vacker. jag gick från butiken med rak rygg & var löjligt nöjd. jag skyddade den som om det vore min lilla bebis & tog inte bort skyddsplasten på flera dagar. sedan häde det.. när jag efter någon vecka tog upp mobilen ur jackfickan såg jag att det var en STOR spricka i displayen. jag blev otroligt förvånad & ringde & skickade genast mail till både telia & samsung & senare skickades den till verkstaden. jag berättade som det var att jag inte tappat den något gång, att jag knappt vågat använda den & att jag inte gått emot någonting.. de vägrade erkänna att felet kunde vara deras & skickade ett mail att det var min åverkan.. att jag skulle betala 1750 kronor för en ny display. jag försökte ett flertal gånger att få dem att förstå hur det låg till & skickade massa ledsna mail om hur besviken jag var. tillslut reparerades den & jag fick den tillbaka.. [men jag fick betala!!] efter någon eller ett par månader fick jag tillbaka telefonen & tänkte att jag nu äntligen skulle få använda den. icke. mikrofonen i telefonen fungerade inte. jag fick prata i headset & senare skulle den inte längre gå att ladda. jag skickade mail på mail & klagade, men de svarade bara att det var min egen åverkan. jag skickade in telefonen, fick svar att det var vattenskada & att det skulle kosta 1500kr. 1500 spänn! jag gav upp. jag lät den vara och fick låna en gammal telefon av min snälla bror & den har jag än idag.

för någon vecka sedan gick mitt abonnemang ut & jag har nu betalat av min älskade telefon som jag kunde använda i knappt en månad sammanlagt. 18 månader á 200 kr, 3600kronor i sjön.

jag är värd att vinna, det är jag verkligen.

jag passar på

jag passar på att städa lägenheten utan & innan nu, när det finns tid över menar jag. å andra sidan kan jag INTE plugga i en stökig lägenhet. det går inte. jag tänker påvad syrran sa sist hon var här.. emelie, du behöver damma! jag trodde jag skulle dö så kul det var.. hahha. men nu gör jag det. för i helgen kommer hon igen & då jäklar ska du få se sis.. som jag dammat! fönsterputts hade behövts också. men, det får nog vänta till en annan dag.

nu ska jag fortsätta. att dansa till kelly clarkson gör städandet sjukt mycket roligare.
jag älskar när jag kommer in i ett flow, det blir så snyggt då.


det kommer sluta i nu-ska-jag-bara-sätta-in-alla-kort-i-album-sätta-in-alla-papper-i-pärm-städa-badrumskåpet-garderoben-kökslådorna-&-skåpen. i morgon ska jag upp klockan sju. lika bra att hålla sej sysselsatt till dess istället för att sova!

idrottsanorexi

vi hade en riktigt intressant föreläsning som jag tänkte sätta mej djupare in i ikväll. den handlade om ätstörningar inom idrotten & däribland idrottsanorexi. som ni kanske vet är jag otroligt engagerad i frågan, på grund av min bakgrund. ikväll ska jag erkänna någonting..  när vår lärare pratade om kontrollbehovet personer som drabbas ofta har, tänkte jag..

jag hade en beundransvärd kontroll över mej själv. över mitt liv. över min mat. över skolan. tänk om jag kunde få det tillbaka. nej! jag vill inte vilja ha det tillbaka. jag vill inte ha känslan om att vara otillräcklig, eller att behöva vara "perfekt". perfektionist. mvg i allt, bättre än andra, lika bra, bäst på allt. bekräftelse. smal smal smal. ingen njutning. ingen livskvalitet. ingen mat. inget socialt liv. ingen kärlek för mej själv. mej själv? vad är det. smuts. inget värde.

nej. jag. vill. inte. ha. det. tillbaka. så. jag. ber. rösten. att. gå.

att dra åt helvete & den gör det. för nu.

im addicted to it

hemköp gör det hopplöst för mej.. de har världens godaste choklad på extrapris, nämligen anthon berg. jag upptäckte dem i måndags & idag när jag gick in i butiken såg jag dem där.. 10kr. jag var tvungen. nu har jag smakat sorterna ghana [60%], venezuela [44%] & ecuador [72%] & mm, de är heelt fantastiska! dock vet vi vid det här laget att jag är en riktig fattiglapp den här månaden så det fick bli den sista.. tror jag.



ps. jag är sjukis & då är det mer än tillåtet me choklad. inte för att det inte är det annars men.. är man sjuk så är det tillåtet att köpa choklad för sista pengar.. vaknade i morse me ett halsont jag aldrig tidigare stött på. fy fan, säger jag bara. jag fullständigt avskyr halsont. jag vill träna!

en liten roadmap.. the US

jag hittade en bra karta över california, nevada & arizona. vissa av dessa ställen är obligatoriska under vår tid i usa.. yosemite park.. helt lovely, grand canyon..  las vegas, Los angeles, San Fran.. etceteraaa.. hoppas bara anna håller me!?


magen går inåt

inte riktigt, men jag blev plötsligt sjukt hungrig. får bli lite pasta me en kalkonskiva & lite purjo.. eller nåt. usch, tiden går så fort på kvällen.. hela dagen.. varje dag. snart är det tentavecka. men idag har jag pluggat rätt mycket så jag är nöjd. idrottsfysiologi får bli min prioritet nu så går jag inpå nästa ämne senare. en sak i taget.

sitter & drömmer mej bort till australien nu. vill åka snaart, helst i morgon.

The Trip.

resan vi kommer göra nästa vår kommer bli galen..!

har ni några tips på några ställen vi bör se i/på
australien, nya zeeland, fiji, hawaii, usa, canada så skriv skriv!


give it to me baby!

som student är det inte många som har möjlighet att köpa en sån här sjukt snygg väska för ett antal tusen kronor.. men då kan man ju passa på att tävla om den. gud vad jag vill ha den!

tänk er.. korta, ljusa & slitna jeansshorts, ett marinblått linne & this fabulous bag. till det har jag ett par high heals.. & mycket mer komplicerat behöver det inte bli. möjligtvis en vit tunn kofta att dra på ifall det blir lite kyligt om sommarkvällen. gå in & tävla du me!

liseberg

åh, vad sugen jag är på att åka till liseberg, köpa ett åkpass & bara åka åka åka massa berg & dalbanor hela dagen lång. typiskt att det är som det är. i juni så, i juni!!!

twitter & hoppborg

kim nämnde ordet hoppborg & åh vad jag skulle vilja ha en sådan här hemma!

hahah, jag älskar twitter! så fort jag tänker på något så är det bara att uppdatera! fixar ni me!?
www.twitter.com/laady

wake me up when may's over

åh, vad det är trist att skriva när jag känner mej lite halvkass. både mentalt & fysiskt, men så är ju livet!

nu ska jag iaf titta på the hills, vilket kanske kan få mej på lite bättre humör.. resten av dagen skall gå åt till att plugga massa & sedan träffa linda en liten kort sväng.

vi hörs godingar!

just one smile can change my world


har jag glömt av hur man lär sej?

nu ska jag ta en snabb dusch innan jag går & lägger mej. därefter ska jag läsa lite i idrottsfysiologin för att sedan sova. i morgon ska man ju upp tidigt igen. tänk vad jag kommer sova på söndag. det kommer inte riktigt finnas utrymme till det för övrigt i veckan känner jag. däremot kommer jag få mycket gjort. det vet jag, det känns.

vi hörs i morgon, ni är goa!

the real life list

okej, det är dags för mej att skriva en verklighetslista
ja, saker på det jag faktiskt måste göra

- plugga fysiologi
- plugga idrottsfysiologi
- plugga träningslära
- plugga eleiko - personlig tränar-utb.
- plugga massagetekniker
- utföra massager, någon som vill ha en när jag fått min bänk?
- skriva rapporter, flera flera stycken
- hitta pålitliga källor & vetenskapliga artiklar
- springa flera mil inför göteborgsvarvet
- leva på några kronor per dag

there.. jag längtar till torsdag, då kommer kim hit.
there.. jag längtar till fredag, då är det finsittning
there.. jag längtar till lördag, då ska jag umgås me syrran igen
there.. jag längtar till måndag, då är det beyonce konsert
there..

jag bara längtar..

one more week

en vecka kvar till beyonces konsert. jag hoppas hon tar me massa av alla de favorit-låtar jag har & i synnerlighet to the left to the left.. irreplaceable såklart..

här är en annan helt otroligt grym låt enligt mej!


åh, nu vet jag nog.

åh, dagen har varit bra & det behövde jag. punkt slut! :)

har fått besvarat att det är okej på  gymnastik & idrottshögskolan att använda specialidrott som behörighet om man inte har idrott & hälsa B, så det blir inga problem. jag vill bli idrottslärare. det är verkligen det jag vill. hoppas jag får min massagebänk snart så jag kan börja massera på riktigt i veckan också! åh. snart är jag diplomerad massör på riktigt.. bara några massage-övningstimmar & sen massa papper som ska in. okej, klara den där förbaskade fysiologi-tentan me, men dete borde inte bli några problem.

nu ska jag plugga plugga plugga! vi hööörs, pusssssssssssss

by the way, jag älskar twitter!
www.twitter.com/laady

idrottslektion

idag vaknaded jag på helt fel sida & kände för att lägga mej under täcket & gråta. jag låg kvar så länge jag kunde & fick sedan skynda upp, klä mej, äta & i princip springa till skolan. där hade vi en övning i träningslära & idag handla den om balans, koordination & agilitet. kändes som jga var på gympalektion & det var hur kul som helst. känns som jag får mer & mer bekräftelse på att det faktiskt är idrottslärare jag ska bli.

nu måste jag göra ordning mej & dra på nästa övning. hörs sen!

framtiden ser ljus ut

jag må befinna mej i en svacka nu, men det innebär inte att jag inte ser ljust på livet. jag tänkte därför ta & skriva en liten lista på vad jag vill göra de närmaste åren.. vilket kan innebära om en dag, två år, tio år eller tjugo år. att inte veta när, att bara veta att.

- åka till australien
- åka till nya zeeland
- hoppa bungyjump
- fallskärm eller paragliding eller båda två
- åka till fiji
- träffa mina vänner i canada
- uppleva usa's västkust & hawaii
- bila i italien
- lära mej italienska
- vandra ner till the river i grand canyon igen
- starta eget
- bli idrottslärare
- göra långa långa vandringar
- åka skidor i alperna
- bli en professionell bloggare
- må bra inside & out
- dansa på en valmoäng
- riverrafta
- utföra en äkta svensk klassiker
- bara vara lycklig
- sjunga
- springa ett marathon


varenda gång jag kommer på någonting mer tillägger jag det.
listan är redan lång & längre kommer den bli.

okej då, confession.

jag är nog mest kärlekskrank faktiskt. om jag ska vara helt ärlig.

jag vet inte var jag ska börja

jag har så sjukt mycket att plugga att jag egentligen inte har tid för varken sömn, msn, facebook, tv, matlagning.. bloggar.. men jag vet verkligen inte vart jag ska börja någonstans. idag har jag känt mej så otroligt vilsen & det är egentligen ingenting jag vill stå för. jag vill ju bara känna den där goa känslan av att livet är gött & förmedla denna känsla vidare.. & oftast känner jag ju så. men så kommer sådana där dagar.. när man inte kan fight back. eller jo, fight back kan man, men samtidigt måste man liksom låta sej själv få må sådär halvbra en stund & helt "enkelt" bryta ihop & komma igen. det är skönt.. när man börjar komma igen efter. själva brytet är väl inte underbart direkt.. men samtidigt är det lättande på något sätt. allting samlas på hög & jag verkar bara bli sämre & sämre på att ta tag i saker.. som om det är någonting som håller mej tillbaka. som om jag inte känner att det spelar någon roll på grund av lack of the ability to learn. äsch, nu ska jag iaf sätta mej & renskriva lite anteckningar innan jag går & lägger mej så jag kan känna mej nöjd & slipper mardrömmarna. de tenderar att infinna sej när det känns såhär.

såklart.

ive never been kissed

jag sitter & tittar på never been kissed & påminns ständigt om att det var längesen jag faktiskt blev kysst.. eller kysste någon. frågan är om jag ens minns hur man gör? är det som me att cykla, undrar jag? att baserna finns där.. för jag vet att jag nog var rätt bra på att kyssas.. det vore trist om det försvann liksom. det bästa som finns är att kyssa en man som är riktigt bra på det. mysigt. & så en varm go kram på det. åh, vad härligt. jag längtar, och saknar, den där pirrande känslan. kärlek på det där särskilda viset. åh, vad jag avundas nu. jag vill inte vara ensam längre. har jag kommit in i någon typ av kris helt plötsligt? då jag bara suktar efter kärlek, närhet.. ömhet.

äsch, jag fortsätter äta choklad & bli tjock istället. lika bra.. det där me kärlek..

det där me kärlek.. är ju bara för underbart.

härlig månad nr. 2

yes, jag mindes just att jag har hur mycket ramlösa-flaskor som helst i garderoben som jag kan panta. yes yes yes, money money money! det här kommer funka!

härlig månad!

åh, vad underbart det är att komma in på internetbanken & mötas av siffrorna

91.72

bara tjugotvå dagar kvar till den tjugofemte, härligt!

summerdays in the sun





& just det

just nu hatar jag att vara ensam.

när man finner ett tomrum

in vino veritas.

sannerligen. jag har haft världens bästa helg tillsammans me min bästaste anna & även me några vänner till. igår var vi på mårtensons & gastons & shakade loss & firade anna eftersom det idag är hennes stora dag. nu har hon åkt & det känns tomt. på  något sätt har jag den här helgen insett att det fortfarande finns ett stort tomrum inuti mej som jag behöver jobba på att fylla. det var sjukt jobbigt att inse att trots allt arbete jag lagt ner på mej själv är det inte nog. jag måste fortsätta jobba & då ännu hårdare. jag har otroligt svårt att lita på människor & försöker finna vad som kan ha gjort att det är så. jag vet inte om jag någonsin kommer få reda på vad det kan ha varit som har orsakat det och om det över huvud taget skulle hjälpa. jag måste inse mitt värde & sluta jämföra mej me den den & den.

sen är jag förbannad på telia. i morgon ska jag gå till tre & fixa ett kontantkort & säga upp mit skit-abonnemang. jag ogillar verkligen mobiler, jag avskyr elektronik & jag hatar såna här dagar.

såna här däremot, älskar jag.

comeback som bartender

när jag kom hem från jobbet idag stod maten på bordet, vilket inte hör till vanligheterna direkt.. anna hade gjort en otroligt god pastasallad med stekt lax. nu står hon & fixar lockar i linns hår & jag ska alldeles strax göra comeback som bartender. här skall nämligen serveras härliga caipirinhas. om en stund tänkte vi gå ut & sätta oss i parken utanför mej & skåla me lite rose-bubbel eftersom det är annas stoooora dag i morgon. ikväll ska vi ut & shaka gärnet.. hoppas att vi får me oss lite annat folk också.. eller iaf att vi träffar några goingar ute & kanske framför allt några goa killar ute..

först kanske vi skall försöka sluta se ut som ett par tillsammans, som här exempelvis



& istället se ut som två vänner som bara har jävligt kul tillsammans!


sammanfattning från det senaste

extas.