where I belong

nu har en vecka på semestern passerat & vi har haft en helt underbar sådan. norra grundsund visade i vanlig ordning sina vackraste sidor & jag känner mig så jävla (rent ut sagt!) lycklig!brother oh brother

bortsett från två förlorade matcher har andreas, jag & august inlett vår semester med valpträff. gud vad underbart det var att se & jag hade önskat jag kunde stannat så mycket längre & prata & iakta de små underbaringarna. gud vilken lycka!


hungry heart is my first name

SEMESTER.
& jag är hungrig som en tok. sitter & bokstavligen vräker i mig chips, vilka inte ens är goda. har satt igång med städningen för ikväll ska andreas & jag få finbesök. bäst jag lägger på ett kål. åh, kål. det är ju gott.

hade ej tackat nej till en sådan här tallrik vi blev serverade på mor&fars
härliga soldäck i norra grundsund för någon helg sedan. l-y-x kallas sånt!

overwhelmed

ni kanske tycker jag verkar konstig som uppdaterar tre gånger på bara några timmar när det dröjt veckor sedan jag skrev senast. jag fick ett bloggsug helt enkelt. & så är det ju semester snart! (just saying)kärlek


one down, one to go

one day left. sedan är det semester. semester i hela tre veckor. eller i närmare bestämt 23 dagar. tjugotre. smaka på det. åh, tjugotre härliga dagar fyllda med kärlek, frihet & liv. det. det smakar gott.

härligt är livet!

elin sigvardsson sjunger i vackra toner till where to start på nyhetsmorgon. herregud vilken nostalgi. det börjar pirra ordentligt inuti mig. gud vad fint. 2oo3 var året. & jag hade precis kommit tillbaka från canada. var lycklig över att vara tillbaka. tillsammans med min familj & mina vänner. det var nästan exakt åtta år sedan. where to start. & på tal om where to start. camilla & robert födde igår sin underbara son!! är så lycklig för er skull!
ååh, vad livet är härligt.