när allt blir bra igen

mm, idag var det nära ögat. jag var ute på långpromenad förut, jo, för det blev det, tro mej. när jag vart ute i ungefär en timma & ska ta fram kortet/ [vi har kort till lägenheterna, istället för nycklar] som legat i kamerafodralet märker jag av min förvåning att det inte längre finns kvar. WHAT? fan fan fan, jag måste ha tappat det. & visst hade jag det. det var bara att vända om & gå svängen igen. som tur var behövde jag bara gå halva, men det blev iofs hela me tanke på att jag var tvungen att gå tillbaka hem igen. men jag fann det iaf & om jag blev glad? jag började i princip gråta när jag såg att kortet låg där bland änderna. de hade nog vaktat de åt mej. men så klantigt. jag tänker aldrig mer lägga någonting i kamerafodralet. well, adrig & aldrig. inte när jag går ut på powerwalk iaf. men som sagt, det där gjorde min dag egentligen. jag rös i hela kroppen & en sten bara släppte från hjärtat när jag fann det. åh, vilken härlig känsla.

hemtentan är inlämnad by the way. klar, finished, finito. såå skönt. nu släpper jag den & börjar plugga till grammatiktentan som är nästa lördag. fast idag ska jag nog få vara helt ledig från pluggandet & bara ha det gött. kanske gå en sväng till gymmet & förhoppningsvi träffa linn & äta vit kladdkaka me henne. ikväll kan det blir ett litet smakprov av ica maxis nya godis. lysmelk.. here i come.

nu ska jag städa, diska & vika tvätt.
ha en fin dag!


Kommentarer
Postat av: emma

hej! vilket fint vårväder ni verkar ha. här har vitsipporna inte riktigt slagit ut än (var iofs ett par dagar sedan jag va ute & kollade). hoppas du får en trevlig helg! kram!

Postat av: Martina

jätte fina bilder..

2008-04-16 @ 17:19:38
URL: http://martans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91